-
[quote=Meganium;1072027]
[COLOR=darkorange][U][B]קודאק-[/B][/U][/COLOR]
[COLOR=darkorange]"שינקס תעשה מה שאני אומר לך וננצח!" אתה אומר לו,הוא מסתובב אליך ונוהם בעצבנות, "תסתובב סביבו תוך כדי שאתה טוען מכת חשמל בתוכך! לאחר מכן תתנגש בו עם כל המהירות והחשמל שבתוכך!" אתה מדריך אותו.[/COLOR]
[COLOR=darkorange]שינקס אוגר את החשמל בתוכו ורץ סביב הזירה ופוגע בטרטוויג.[/COLOR]
[COLOR=darkorange]"טרטוויג עלי טער! לאחר מכן נשיכה!" אומרת סוזן וטרטוויג מצליח לפגוע בשינקס עם עלי טער מהירים שמעיפים אותו אחורה,הוא מתעצבן ומתחמק מנשיכתו של טרטוויג ונושך אותו בעצמו,לאחר מכן הוא דוחף אותו.[/COLOR]
[COLOR=darkorange]"טרטוויג! דחיפה! תנוע מצד לצד!" מדריכה סוזן את הטרטוויג שלה.[/COLOR]
[/quote]
"אוף..מה יהיה שינקס?" אשאל אותו ואז אומר "יודע מה..תרגיש חופשי..תתקיף אותו בכל צורה שתרצה! אני בינתיים אצפה ואנסה לדעת משהו חדש עליך.."
-
[QUOTE=Meganium;1072027]
[COLOR="RoyalBlue"][U][B]דיוויד-[/B][/U]
"קדימה טורצ'יק, אנחנו צריכים להגיע למקסימום של העוצמה שלך, תשתמש עכשיו במיקוד אנרגיה ואז גחלת" אתה מדריך את טורצ'יק,הוא מהנהן ומתחיל בקרב.
טורצ'יק ממקד את עצמו לכיוונו של נינקדה ונראה שאוגר כוח בתוכו,הוא נעשה יותר אדום,אחר כך הוא יורה מטר חזק ומהיר של גחלת שפוגעת בנינקדה העיוור.
נינקדה נפגע וקולט את טורצ'יק,לאחר מכן הוא מתחפר באדמה.[/COLOR]
[/QUOTE]
הוא לא עונה לי?
----------
אני חושב לעצמי 'אוקיי, יש לי הרגשה שהוא עומד לעלות ולתקוף עוד מעט' אני מצביע על טורצ'יק ואומר לו "תתכונן, הוא עוד מעט יעלה מהאדמה, תהיה מוכן להתחמק ממנו"
-
שם בפורום: Yozeffu
שם במשחק: דרייק אקסל
רקע: דרייק הוא נער צעיר, שאוהב פוקימונים מאוד, בילדותו הוא אהב לעזור לפוקימונים פצועים ואפילו עד היום כמה מהם נמצאים אצלו בבית ועוזרים למשפחה בעת צרה. יום אחד בידיוק לפני היום הולדת שלו הוא קיבל מכתב מסתורי מהממשלה ובו היה כתוב: "שלום דרייק! אתה נבחרת ביחד עם עוד כמה מאמנים מכל רחבי 5 המחוזות להשתתף במשימה סודית על מנת להביס אחת ולתמיד את הצוותים המרושעים שמאיימים להשמיד את עולם הפוקימונים, אנחנו מאחלים לך בהצלחה במסע הראשון שלך, ניצור קשר איתך בקרוב מאוד". דרייק ממש התלהב מהמכתב, בחיים הוא לא חשב שהוא, דרייק המרושל, המסורבל והעצלן יזכה להשתתף במשימה מכובדת שכזאת, דרייק מתלהב לקראת מחר, היום שבו הוא יקבל את הפוקימון הראשון שלו ויצא לדרך.
מחוז: אונובה
פוקימון התחלתי: טסטג'א (או סניבי בשם האמריקאי)
תיאור הדמות: דרייק הוא נער דיי עצלן ואדיש, אבל יש לו לב רחב, הוא אוהב לעזור לפוקימונים בצרה ולטפל בהם.
דרייק הוא נער דיי גבוה לגיל שלו, השיער שלו ארוך והוא בצבע אדום והוא לבוש בחולצה שחורה, ג'ינס כחול ויש לו שרשרת זהב על צווארו, מזכרת מאימא שלו שמתה כשהיה קטן.
בן\בת: בן
ציוד:לא לגעת
הערות\בקשות:
-
[QUOTE=Meganium;1071454][COLOR="Black"][U][B]
[COLOR="Green"][U][B]נוקו-[/B][/U]
תחשבי מה הפרופסור אמר לך לפני שיצאת למסע.
"אה לא יודעת..." את עונה לה בחיוך קטן של מבוכה,ג'קלין מחייכת אלייך "זה בסדר" מנסה לדרבן אותך לדבר.
"אני יודעת פוקימונים קרבות אימונים.." את אומרת לה ומראה את הפוקימונים של טריקו וורמפל.
"מממ מעניין! את יודעת מה? את רוצה לדעת למה וורמפל שלך יתפתח?" שואלת אותך[/COLOR]
[/COLOR][/QUOTE]
"האמת שכן אני די רוצה ביוטפלי .. האמת שמאוד..."אני אומרת ונזכרת "אוי שיט! אני צריכה לפגוש איזה מישהו!" אני אומרת ומסתכלת אליה "אה .. לא חושב.." אני אומרת ומסתכלת בעייניים אחרי מישהו מוזר שמחכה לי
-
[quote=Meganium;1072027]
[COLOR=Black][U][B]האריסון-[/B][/U]
[spoiler]זה לא קשור.. נגיד בהואן תוכל למצוא את כל הפוקימונים עד לדור השלישי,בג'וטו אתה תוכל למצוא פוקימונים מהדור הראשון והשני,כנ"ל בסינו אך באונובה בגלל שהיא רחוקה משאר המחוזות נמצאים בה רק פוקימונים מהדור החמישי.[/spoiler]
אתה שולף את הפוקידע שלך מהתיק כדי לחפש אחר מידע הדג האדם מתגלה לך כ-"מג'יקראפ-פוקימון הדג,יש האומרים שמג'יקראפ הוא הפוקימון החלש ביותר בעולם,בלי סיבה הוא יקפוץ מהמים ויתפלש בהם,בגלל זה הוא טרף קל לטורפים מעופפים".
הפוקימון השני מתגלה לך כ-"שלדר-פוקימון הקונכייה,שלדר שוחה בצורת שחייה אחורנית ותוך כדי פותח וסוגר את הקונכייה שלו,שלדר שומר את לשונו תמיד בחוץ" הפוקידע נכבית.
"קדימה סנדקוויל, תיהיה מוכן!" אתה אומר לסינדקוויל ומנסה להתחיל קרב בינו לבין שלדר.
שלדר מסתובב אליכם ובוהה בכם ללא סיבה.
מה תעשה?[/COLOR]
[/quote]
[SPOILER]יש לי תמונה של מפת עולם הפוקימון? אתה רוצה לראות באיזה חור נמצאת הואן?:D
סתם שאלתי כי רציתי לדעת..[/SPOILER]- - - - - - - - - - - - - - - - - -
אוריד את הראש בסתכול ואמלמל "אווו.."
אך אז מיד ארים אותו ואומר "אוקיי שלדר עכשיו נלחם, צא סינדקוויל גחלת עכשיו!" אומר לסינדקוויל בחיוך.
ואז אתחיל לעודד את סינדקוויל ולתת לו מוטביציה שהגחלת תתחזק "קדימה סינדקוויל, ננצח אותו אנחנו מסוגלים!"
-
[SIZE="4"][U][B][COLOR="Black"]לפני שליל הסדר מתחיל אני רוצה לאחל לכל הפורום ולשחקנים שלי בעיקר חג פסח שמח וכשר! תהנו מכל רגע![/COLOR][/B][/U][/SIZE]
[COLOR="Black"][U][B]האריסון-[/B][/U]
תביא!
אתה מורה לסינקוויל להשתמש בגחלת,הוא אוגר בגופו אש ומשגר אותה לכיוונו של שלדר.
"קדימה סינדקוויל, ננצח אותו אנחנו מסוגלים!" אתה מעודד אותו,הוא נראה נחוש ומצליח להגביר את הגחלת.
"שלדר!!" שלדר קורא וסוגר את הקונכייה שלו,הקונכייה שלו סופגת את המכה.
שלדר מתעצבן ומשגר חניתות קרח מהירות לכיוונו של סינדקוויל.
מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="RoyalBlue"][U][B]דיוויד-[/B][/U]
שכחתי XD
"יש לי המון פוקימונים.. שאני אוסף במסעות שלי ואת כולם אני שומר בקנטו" אומר לך נולנד.
אתה חושב לעצמיך שהוא ינסה לתקוף את טורצ'יק מהאדמה ולכן אתה אומר לטורצ'יק "תתכונן, הוא עוד מעט יעלה מהאדמה, תהיה מוכן להתחמק ממנו", טורצ'יק עומד נחוש ומנסה להתרכז בלהתחמק בזמן.
כעבור כמה דקות רחש מהאדמה עולה מתחת לרגליו הקטנות של טורצ'יק והוא מצליח לרוץ ולהתחמק בזמן! נינקדה יוצא מהבור באדמה,והאנטנות על ראשו קולטות את טורצ'יק,הוא נע לעברו במהירות ומנסה לשרוט אותו.
מה תעשה?[/COLOR]
"האמת שכן אני די רוצה ביוטפלי .. האמת שמאוד..." את אומרת לה,והיא אומרת לך שבשיל לבדוק היא תצטרך לראות וורמפל.
לכן,את מגישה לה את הפוכדור שלו והיא זורקת אותו בחינניות לאוויר,ממנו יוצא וורמפל.
היא מסתכלת על גופו טוב,מכל מיני כיוונים,רושמת כמה דברים על דף הרישום בידה ומחייכת.
"נוקו.. אל תדאגי.. לפי מה שאני רואה הוא יתפתח לסילקון! וזה דווקא לא עוד הרבה זמן!" אומרת לך ג'קלין.
"אני דוקטור במקצועי,אני משתדלת ללמוד הכל על פוקימונים אבל אני בעיקר מתעסקת באבולוציה וההתפתחויות שלהם,אם תרצי אני אסביר לך גם איך גיליתי שוורמפל יתפתח לסילקון" מסבירה לך.
את לפתע נזכרת ואומרת לה שמישהו צריך לפגוש אותך כאן.
"מה? למה את מתכוונת? מי אמר לך שצריך לפגוש אותך?" אומרת ג'קלין ומחכה לתשובה.
מה תעשי?[/COLOR]
[COLOR="DarkOrange"][U][B]קודאק-[/B][/U]
"אוף..מה יהיה שינקס?" אתה אומר לו בעקבות כך שלא מקשיב לך,הוא לא מתייחס אליך.
אתה מנסה לחשוב על פתרון ואז אומר לו "יודע מה..תרגיש חופשי..תתקיף אותו בכל צורה שתרצה! אני בינתיים אצפה ואנסה לדעת משהו חדש עליך..".
קרל מסתכל מהצד ומגיע אליך, "אתה המאמן שלו.. אני יכול לראות ששינקס לא תפסת לפני הרבה זמן אני צודק? אתם תצטרכו לעבוד על הקשר שלכם..אבל אל דאגה אני אעזור לכם! אחרי שנסיים פה את היום תבוא אליי בסדר?" אומר לך קרל.
טרטוויג רץ מצד לצד ומנסה לבלבל את שינקס שלא מוריד את עיניו מטרטוויג,טרטוויג מפתיע את שינקס אך שינקס קופץ באתלטיות ומתחמק! לאחר מכן שינקס פותח בריצה לכיוון טרטוויג ונושך אותו בחוזקה,אך טרטוויג מצליח להימלט בעזרת עלי טער שפוגעים בראשו של שינקס.
מה תעשה?[/COLOR]
-
[quote=Meganium;1072458][SIZE=4][U][B][COLOR=black]לפני שליל הסדר מתחיל אני רוצה לאחל לכל הפורום ולשחקנים שלי בעיקר חג פסח שמח וכשר! תהנו מכל רגע![/COLOR][/B][/U][/SIZE]
[COLOR=darkorange]"אוף..מה יהיה שינקס?" אתה אומר לו בעקבות כך שלא מקשיב לך,הוא לא מתייחס אליך.[/COLOR]
[COLOR=darkorange]אתה מנסה לחשוב על פתרון ואז אומר לו "יודע מה..תרגיש חופשי..תתקיף אותו בכל צורה שתרצה! אני בינתיים אצפה ואנסה לדעת משהו חדש עליך..".[/COLOR]
[COLOR=darkorange]קרל מסתכל מהצד ומגיע אליך, "אתה המאמן שלו.. אני יכול לראות ששינקס לא תפסת לפני הרבה זמן אני צודק? אתם תצטרכו לעבוד על הקשר שלכם..אבל אל דאגה אני אעזור לכם! אחרי שנסיים פה את היום תבוא אליי בסדר?" אומר לך קרל.[/COLOR]
[COLOR=darkorange]טרטוויג רץ מצד לצד ומנסה לבלבל את שינקס שלא מוריד את עיניו מטרטוויג,טרטוויג מפתיע את שינקס אך שינקס קופץ באתלטיות ומתחמק! לאחר מכן שינקס פותח בריצה לכיוון טרטוויג ונושך אותו בחוזקה,אך טרטוויג מצליח להימלט בעזרת עלי טער שפוגעים בראשו של שינקס.[/COLOR]
[COLOR=darkorange]מה תעשה?[/COLOR][/quote]
"טוב לדעתי מספיק..בוא נגמור את הקרב.." אומר לזאת שמולי (שכחתי את שמה)
ואז אחזיר את שינקס לפוכדור ואודה לה על קרב טוב,לאחר מכן אתחיל ללכת לכיוון קרל.
-
[QUOTE=Meganium;1072458][SIZE="4"][U][B][COLOR="Black"]לפני שליל הסדר מתחיל אני רוצה לאחל לכל הפורום ולשחקנים שלי בעיקר חג פסח שמח וכשר! תהנו מכל רגע![/COLOR][/B][/U][/SIZE]
"האמת שכן אני די רוצה ביוטפלי .. האמת שמאוד..." את אומרת לה,והיא אומרת לך שבשיל לבדוק היא תצטרך לראות וורמפל.
לכן,את מגישה לה את הפוכדור שלו והיא זורקת אותו בחינניות לאוויר,ממנו יוצא וורמפל.
היא מסתכלת על גופו טוב,מכל מיני כיוונים,רושמת כמה דברים על דף הרישום בידה ומחייכת.
"נוקו.. אל תדאגי.. לפי מה שאני רואה הוא יתפתח לסילקון! וזה דווקא לא עוד הרבה זמן!" אומרת לך ג'קלין.
"אני דוקטור במקצועי,אני משתדלת ללמוד הכל על פוקימונים אבל אני בעיקר מתעסקת באבולוציה וההתפתחויות שלהם,אם תרצי אני אסביר לך גם איך גיליתי שוורמפל יתפתח לסילקון" מסבירה לך.
את לפתע נזכרת ואומרת לה שמישהו צריך לפגוש אותך כאן.
"מה? למה את מתכוונת? מי אמר לך שצריך לפגוש אותך?" אומרת ג'קלין ומחכה לתשובה.
מה תעשי?[/COLOR]
[/COLOR][/QUOTE]
"אז זהו ש...מי שאמר לי זה.. הפרופסור" אני אומרת ועוברת מרגל אחת לשנייה באי נוחות
-
[quote=Meganium;1072458]
[COLOR=Black][U][B]האריסון-[/B][/U]
תביא!
אתה מורה לסינקוויל להשתמש בגחלת,הוא אוגר בגופו אש ומשגר אותה לכיוונו של שלדר.
"קדימה סינדקוויל, ננצח אותו אנחנו מסוגלים!" אתה מעודד אותו,הוא נראה נחוש ומצליח להגביר את הגחלת.
"שלדר!!" שלדר קורא וסוגר את הקונכייה שלו,הקונכייה שלו סופגת את המכה.
שלדר מתעצבן ומשגר חניתות קרח מהירות לכיוונו של סינדקוויל.
מה תעשה?[/COLOR]
[/quote]
אביט בחניתות המתקרבות ואגיב במהירות "סינדקוויל, פעם נופת גחלת בכל הכוח המס את החתניתות ותפתיע אותו!"
ואז אחייך אליו ואפקוד "קדימה, קדימה, סינדקוויל בלימה"
ואקווה בציפייה שזה יצליח...
-
[QUOTE=Meganium;1072027][COLOR="DarkRed"][U][B]וואלאס-[/B][/U]
"אני מאמן, ואני נמצא במסע פוקימונים." אתה עונה לו.
"הפוקימונים שלך נראים ממש טוב" אתה מחמיא לו,הוא מחייך גם "לקח לי הרבה זמן לאמן אותם" אומר לך. "אני שואף גם כן לאמן את אושאווט ופידוב ככה... אני משתדל לטפח אותם כמה שיותר." אתה אומר לו.
"מממ פידוב ואושוואוט אהה?" הוא ממלמל, "יש לי ניסיון בפוקימונים מעופפים.. כל המשפחה שלי עוסקת בפוקימונים מעופפים ואני מכיר אותם ממש טוב.. אולי אני אוכל לעזור לך עם פידוב!" ניקולס אומר ומחכה לתשובתך[/COLOR][/QUOTE]
"נשמע נחמד," אני אומר לו ומוציא מהפוכדור את פידוב. "לכדתי אותו לא מזמן," אני מספר לניקולאס.
-
[COLOR="Black"][U][B]האריסון-[/B][/U]
סינדקוויל, פעם נופת גחלת בכל הכוח המס את החתניתות ותפתיע אותו!" אתה מורה על סינדקוויל במהירות.
סינדקוויל שולח לעבר חניתות הקרח שממשיכות להתקרב עליו גחלת שממיסה אותן למים.
שלדר לא מבזבז זמן ומנסה לדחוף את סינדקוויל,אך סינדקוויל מתחמק ודוחף את שלדר,שלדר עוצר ויורה לכיוונו של סינקוויל על קולי (supersonic) שמבלבלת את סינדקוויל.
[/COLOR]
את עונה לה שהפרופסור אמר לה והיא לפתע משתתקת..מסתכלת עלייך במבט שלא ראית מעולם.
"מה הוא אמר לך? את נוקו האתלטית?" שואלת אותך במבט רציני.[/COLOR]
"טוב לדעתי מספיק..בוא נגמור את הקרב.." אתה אומר לסוזן ומחזיר את שינקס לפוכדור.
"אבל למה?" שואלת אותך במבט לא מבין.
קרל מסתובב אליך ואומר, "אמרתי לך שתבוא אליי בסוף היום! והיום לא התחיל עדיין! אתה יכול להמשיך להילחם!" אומר לך קרל ומסתובב לראות קרבות של אחרים.
סוזן מסתכלת עליך במבט קצת כועס ומשלבת את ידיה, "נו אז מי במי תשתמש עכשיו?" שואלת אותך ולפתע אתם שומעים שולות של שני ילדים פונים אליכם, "היי רוצים קרב זוגות?!" שואלים אותכם.[/COLOR]
[COLOR="DarkRed"][U][B]וואלאס-[/B][/U]
"נשמע נחמד," אתה עונה לו ומוציא את פידוב.
מיד לאחר שפידוב יוצאת מהפוכדור ניקולס בודק אותו,פידוב המופתע קצת מתעצבן אך אתה וניקולס מרגיעים אותו.
הוא פותח את כנפיו ותוך כדי אתה שם לב שהוא ממלמל כל מיני דברים,בוחן את פידוב מכל הגוף.
"טוב.. אז יש לך כאן פידוב יחסית גדול לגילו ונראה מאוד מפותח וגם.." הוא מותח את המשפט שלו.
"כנראה שזאת פידוב נקבה.." אומר לך ניקולס ופידוב מסתכלת על שניכם.
"תרצה שאעזור לך לאמן אותה קצת?" שואל אותך ניקולס.
מה תעשה?[/COLOR]
-
[QUOTE=Meganium;1072786][COLOR="Black"][U][B]
את עונה לה שהפרופסור אמר לה והיא לפתע משתתקת..מסתכלת עלייך במבט שלא ראית מעולם.
"מה הוא אמר לך? את נוקו האתלטית?" שואלת אותך במבט רציני.[/COLOR]
[/COLOR][/QUOTE]
"מה איך את יודעת?" אני שואלת בהפתעה "טוב אני מניחה שאני קצת אטלתית .." אני אומרת לה במבוכה מהתיאור שהמציאו לי
-
"מה איך את יודעת?" מופתעת את שואלת אותה.
"טוב אני מניחה שאני קצת אטלתית .." את אומרת לה במבוכה.
"אז את נוקו.." היא אומרת בקול מסתורי.
"שבי" פוקדת עלייך ואת יושבת לא מבינה מה קרה.
"נוקו.. את יודעת למה אני כאן? הפרופסור אמר לך לפגוש אותי! אני חיכיתי לך כאן כבר כמה זמן!" היא אומרת לך מחייכת.
"נוקו.. מכל ילדי מחוז הואן,את ועוד ילד נבחרתם לעזור במאבק לשחרר את מחוז הואן מהרוע שצוות מגמה ואקווה מותיר כאן!" היא אומרת לך ברצינות.
"לפני שנים רבות.. על כל העולם פקד זמן של רוע והרס שנמשך זמן רב,6 צוותים רעים קמו והשתלטו כל אחד על המחוז שממנו הגיעו..וכאן במחוז הואן אלו שני צוותים,צוות מגמה וצוות אקווה" היא מסבירה לך.
"שני צוותים אלו הם יריבים מזה שנים רבות שמטרתם לתפוס את שני הפוקימונים האגדיים של המחוז,קיוגר וגראודון" אומרת לך.
"ואת נבחרת נוקו! מגיל 12 הגיעו אליך אנשים מהממשלה שהם בחנו את קצב הגדילה שלך,ואת ההתפתחות שלך! וכמובן שאת הכושר הגופני.." היא אומרת לך וקורצת.
"ואני.. קיבלתי את דוחות הגדילה שלך מההתחלה,אני מכירה אותך כבר כמה שנים!" אומרת לך ומראה לך מסמכים שהם בעצם שלך.
"ואת שואלת את עצמיך למה בחרו בילדים? את לא היחידה! בכל 5 המחוזות הקיימים בחרו עוד 4 ילדים מכל מחוז שירגלו אחרי הצוותים שנמצאים במחוז שלהם!" אומרת לך.
"בכל מקרה..העולם סבל משנים רבות של הרס וחורבן מכל הצוותים האלו,אך קם צוות האליט פור,שמורכב מכל ראשי האליט פור של כל מהחוזות,צוות האליט פור והממשלה קמו נגד הצוותים והצליחו להחזיר את השקט לעולם שלנו! אך לפני כמה שנים.. היו סימנים לכך שהם עומדים לחזור.. אך הפעם זה יותר קשה! כי הם משתפים פעולה! לכן הממשלה החליטה להציב ילדים כמרגלים! כי הצוותים לא יחשבו שמאמנת צעירה היא זו שעוקבת אחריהם נכון?" אומרת לך.
"אני נבחרתי לתפקיד הזה..לעזור לך ולממש את התוכנית הזאת..אני קצינת המבחן שלך!" היא אומרת בגאווה.
"אז מה את אומרת?" אומרת ומחייכת.[/COLOR]
-
[quote=Meganium;1072786]
[COLOR=darkorange]"טוב לדעתי מספיק..בוא נגמור את הקרב.." אתה אומר לסוזן ומחזיר את שינקס לפוכדור.[/COLOR]
[COLOR=darkorange]"אבל למה?" שואלת אותך במבט לא מבין.[/COLOR]
[COLOR=darkorange]קרל מסתובב אליך ואומר, "אמרתי לך שתבוא אליי בסוף היום! והיום לא התחיל עדיין! אתה יכול להמשיך להילחם!" אומר לך קרל ומסתובב לראות קרבות של אחרים.[/COLOR]
[COLOR=darkorange]סוזן מסתכלת עליך במבט קצת כועס ומשלבת את ידיה, "נו אז מי במי תשתמש עכשיו?" שואלת אותך ולפתע אתם שומעים שולות של שני ילדים פונים אליכם, "היי רוצים קרב זוגות?!" שואלים אותכם.[/COLOR]
[/quote]
"טוב..אני אבחר בגולדין וסוזן את תבחרי באזוריל,בזירת המם,חזור שינקס" אומר ואחכה לראות ה הילדים יאמרו.
-
"טוב..אני אבחר בגולדין וסוזן את תבחרי באזוריל,בזירת המם,חזור שינקס" אתה אומר לסוזן.
"זירת המים תפוסה,אם אתם רוצים זירת האבן פנויה" אומרים הילדים.
"ממ זירת האבן? טוב אז אבחר במיסדריווס!" אומרת סוזן.
"מה איתך? או שתרצה להילחם כאן?" שואלת אותך סוזן[/COLOR]