-
[QUOTE=the New World;1083790][B][COLOR="Black"]קלמן
אתה מחליט להיכנס לאזור דינות המוות בתקוה שלא תפגשו באוניקס או בסטיליקיס כשתעברו באזור. אתה ופוינרד נכנסים לאזור דינות המות ומתחילים ללכת בו הכי מהר שאתם יכולים. לאחר 5 דקות שאתם הולכים בדינות המוות ולא רואים אף מאוניקס או סטיליקיס. אתם שומעים רעש חזק מתקרב לכיונכם. אתם מסתכלים מה זה ורואים [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/95.png[/IMG] אוניקס מתקרב אליכם. הפוקידע שלך מתחיל לדבר"אוניקס פוקימון אבן האדמה.היכולת שלו נקראת פירוק-הוא יכול לפרק את האבנים שמחברות את גופו ולתקוף את האויב בעזרתם."[/COLOR][/B]
[/QUOTE]
"אוי לא! אנחנו חייבים להתמודד איתו! קדימה פוינרד,השתמש בפרצוף מפחיד ואז תתקוף מהר בציפורן מתכת!" אומר לפוינרד בבהלה תוך ריצה לכיוון היציאה מאזור הדיונות.
-
[B][COLOR="Black"]קלמן
אתה מתחיל להיבהל מן האוניקס שהופיע מולכם פתאום.אתה מבין שאתה צריך להילחם בו כדי לעבור את האזור בשלום.פוינרד מיד משתמש בפרצוף מפחיד.פרצוף המפחיד משפיע על אוניקס והוא נרתע מלתקוף את פוינרד.פוינרד מנצל את זה שאוניקס נרטע מימנו ותוקף אותו ישירות בציפורן מתכת.ציפורן המתכת פוגעת באוניקס קשה.אוניקס נופל על החול.שניכם מתחילים לברוח הכי מהר אתם יכולים מאוניקס.לאחר ריצה של 3 דקות אתם יוצאים מאיזור דינות המוות ומגיעים לעיר מתכתי.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]דארן
אתה מוציא את אוניקס שלך לקרב נגד מגנטון.אתה מצביע לו על מגנטון כדי שידע את מי לתקוף.אוניקס מבין אותך והוא מיד משתמש בחפירה.הוא חופר בור ענק שאליו הוא נכנס.מגנטון מנסה לחשוב מאיפה יצוץ אוניקס.לאחר חצי דקה שאוניקס לא צץ.אוניקס יוצא מהבור שלו .הוא פוגע ישירות במגנטון .מגנטון נפגע קשה מתקפת החפירה של אוניקס.מגנטון לא מוותר לו ומשתמש בגל רעם על אוניקס שלך.גל רעם שלח לעבר אוניקס.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]קודאק
ליט מיד משתמש ביכולת שלו כדי לא להיפגע מן קרן העל של ג'יראצ'י.קרן העל עוברת דרך ליט ופוגעת בזירה.עוד 2פעמים שימוש ביכולת.ליט מסתובב ומרחף בזירה סביב ג'יראצ'י כשהוא משתמש בערפיח.ערפיח ענק נוצר ומכסה את כול הזירה.ליט תוקף בגחלת את ג'יראצ'י.ג'יראצ'י נפגע מהגחלת.הוא יוצא במהירות מן הערפיח.הוא מכין כדור פעימת מים.הוא משגר את כור פעימת המים לעבר ליט בעוצמה אדירה.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="green"]סטיב
אתה מוציא את ולפקיס שלך מקלף התפיסה שתילחם נגד מגנטון.ולפקיס מיד תוקפת בגחלת את מגנטון.מגנטון לא מספיק זריז ולא מצליח להתחמק מהגחלת.הגחלת פוגעת במגנטיון ומשפיע עליו קשות.מגנטון מצליח להתאושש מהפגיעה שספג.אתה מוציא את הפוקידע שלך כדי לקבל מידע על מגנטון. הפוקידע אומר לך " מגנטון התפחות של מגנט.הוא נראה כמו מגנט.היכולת שלו היא מגנט הוא יכול למשוך מתכות ". מגנטון משתמש בגל רעם על ולפקיס.הוא מעיף לעברה גל רעם.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]ג'ון
סנוראט מיד משתמשת בצוות כפול.היא משכפלת את עצמה 5 פעמיים.גי'ראצ'י עף לעבר הסנוראט האמצעי.הוא תוקף את הסנוראט האמצעי באגרוף חשמל.אגרוף החשמל פוגע בה ומזיק לה.ג'יראצ'י פוגע בסנוראט האמיתי והכפילים שלה נעלמים.סנוראט מצליחה לשרוד את אגרוף החשמל של ג'יראצ'י.היא מיד תוקפת אותו בני קרח.ג'יראצ'י מתחמק מזה. ג'יראצ'י משתמש בפעימת מים חזקה על סנוראט שלך .[/COLOR][/B]
-
[quote=גאנחשנ''ד;1086362]
[B][COLOR=green]קודאק[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]ליט מיד משתמש ביכולת שלו כדי לא להיפגע מן קרן העל של ג'יראצ'י.קרן העל עוברת דרך ליט ופוגעת בזירה.עוד 2פעמים שימוש ביכולת.ליט מסתובב ומרחף בזירה סביב ג'יראצ'י כשהוא משתמש בערפיח.ערפיח ענק נוצר ומכסה את כול הזירה.ליט תוקף בגחלת את ג'יראצ'י.ג'יראצ'י נפגע מהגחלת.הוא יוצא במהירות מן הערפיח.הוא מכין כדור פעימת מים.הוא משגר את כור פעימת המים לעבר ליט בעוצמה אדירה.[/COLOR][/B]
[/quote]
[I]אתה יודע שג'ירצ'י הוא מסוג פלדה,אש טוב על פלדה..ואתה יודע שג'ירצ'י הוא מסוג על-חושי,ורוח-רפאים טוב על על-חשי..נכון?[/I]
"ליט תשתמש בבלבול על מנת להעיף את פעימת המים! במידה ולא תצליח תשתמש ביכולת הרפאים שלך!" אומר לו ואצחקק "ג'יראצ'י..אין לך איך לנצח..רוצה לדעת למה?" אשאל אותו ואעשה מבט מתחכם,לאחר מכן אורה על ליט "תסתובב במקום תוך כדי שימוש בגחלת! תנסה ליצור סביב עצמך מעין טורנדו קטן עשוי להבות ואז תשלח אותו לעבר ג'יראצ'י!" אומר ואסמן לו לצאת.
-
[QUOTE=גאנחשנ''ד;1086362][[B][COLOR="Red"]דארן
אתה מוציא את אוניקס שלך לקרב נגד מגנטון.אתה מצביע לו על מגנטון כדי שידע את מי לתקוף.אוניקס מבין אותך והוא מיד משתמש בחפירה.הוא חופר בור ענק שאליו הוא נכנס.מגנטון מנסה לחשוב מאיפה יצוץ אוניקס.לאחר חצי דקה שאוניקס לא צץ.אוניקס יוצא מהבור שלו .הוא פוגע ישירות במגנטון .מגנטון נפגע קשה מתקפת החפירה של אוניקס.מגנטון לא מוותר לו ומשתמש בגל רעם על אוניקס שלך.גל רעם שלח לעבר אוניקס.[/COLOR][/B]
][/QUOTE]
הוא אדמה זה לא אמור להשפיע עליו :P
---
"אוניקס תתחמק מגל הרעם!" אני צועק לאוניקס ומקווה שיצליח להתחמק מהמתקפה, "קדימה! תשתמש שוב בחפירה, ולאחר מכן תתקוף בכל הכוח בזנב ברזל!" אני צועק לו בנחישות, 'קדימה אוניקס, אתה יכול לנצח...' אני חושב לעצמי ומחייך חיוך קטן.
-
[QUOTE=גאנחשנ''ד;1086362][B][COLOR="Red"]ג'ון
סנוראט מיד משתמשת בצוות כפול.היא משכפלת את עצמה 5 פעמיים.גי'ראצ'י עף לעבר הסנוראט האמצעי.הוא תוקף את הסנוראט האמצעי באגרוף חשמל.אגרוף החשמל פוגע בה ומזיק לה.ג'יראצ'י פוגע בסנוראט האמיתי והכפילים שלה נעלמים.סנוראט מצליחה לשרוד את אגרוף החשמל של ג'יראצ'י.היא מיד תוקפת אותו בני קרח.ג'יראצ'י מתחמק מזה. ג'יראצ'י משתמש בפעימת מים חזקה על סנוראט שלך .[/COLOR][/B][/QUOTE]
"תקפיאי את המתקפה בעזרת ניב קרח! ולאחר מכן תתקפי את ג'יראצ'י בניב קרח בכול הכוח!" אפקוד על סנוראנט.
-
[quote]סטיב
אתה מוציא את ולפקיס שלך מקלף התפיסה שתילחם נגד מגנטון.ולפקיס מיד תוקפת בגחלת את מגנטון.מגנטון לא מספיק זריז ולא מצליח להתחמק מהגחלת.הגחלת פוגעת במגנטיון ומשפיע עליו קשות.מגנטון מצליח להתאושש מהפגיעה שספג.אתה מוציא את הפוקידע שלך כדי לקבל מידע על מגנטון. הפוקידע אומר לך " מגנטון התפחות של מגנט.הוא נראה כמו מגנט.היכולת שלו היא מגנט הוא יכול למשוך מתכות ". מגנטון משתמש בגל רעם על ולפקיס.הוא מעיף לעברה גל רעם.[/quote]
"וולפיקס-השתמשי בהתקפה מהירה כדי להתחמק מגל הרעם ותקפי את המגנטון!" אומר לוולפיקס בתקווה שהטכניקה תעבוד "ולאחר מכן השתמשי בסחרור אש עליו!"
-
[I][B][COLOR="Red"][SIZE="4"]מי רוצה שהיה לו שותף במשחק ?[/SIZE][/COLOR][/B][/I]
[B][COLOR="Navy"]סטיב
ולפקיס משתמשת בהתקפה מהירה.התקפה המהירה גורמת לולפקיס לרוץ במהירות אדירה.היא רצה במהירות אדירה ומצליחה להתחמק מגל הרעם של מגנטון.לאחר מכן ולפקיס רצה במהירות לעבר מגנטון תוך כדי שהיא משתמשת בסיחרור אש.המהירות מגדילה את כוח האש שלה.ולפקיס קופצת לעבר מגנטון כדי לפגוע בו.מגנטון לא מצליח להתחמק מזה ונפגע מאוד קשה.מגנטון חוטף כויה שמונעת מינו לתקף למשך זמן קצר.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]ג'ון
סנוראט משתמש בניב קרח על פעימת המים של ג'יראצ'י.ניב הקרח בהחלט מצליח להקפיא את פעימת המים.אתה חושב שפעימת המים הוקפא אך הקרח שמחזיק את פעימת המים נשבר.פעימת המים עפה במהירות לעבר סנוראט.פעימת המים פוגעת בסנוראט ומעיפה אותה לעבר הקיר. ג'יראצ'י אומר לך " סנוראט שלך הפסידה אך תוכל לרפא אותה ולהמשיך בקרב שלנו.אז אם אתה רוצה לרפא אותה רפא אותה כאן ועכשיו ותמשיך בקרב "[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkRed"]דארן
אני יודע
---------------
אוניקס זוחל על הזירה ומצליח להתחמק מגל הרעם של מגנטון.לאחר מכן אוניקס משתמש בפעם נוספת בחפירה הוא חופר בור ואז נכנס אליו.מגנטון מתחיל לרחף באוויר בזהירת למקרה שאוניקס יצוץ לו.אוניקס יוצא מהבור אל גבו של מגנטון.הזנב של אוניקס הופך ללבן.הוא משתמש בזנב ברזל על מגנטון.לפני שמגנטון מבין מה אוניקס מתכן הוא חוטף מכה חזקה מזנב הברזל של אוניקס.מגנטון עף לעבר הזירה ומתרסק בה. הקול אומר לך " ניצחת בקרב כנס לדלת שמולכה. אתה יכול לרפא את אוניקס ". מולך נפתחת דלת[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]קודאק
בקשר לשני לא ידעתי אפילו שליט חזק על ג'יראצ'י מאוד.זה לא אומר שהיה לו קל לנצח את ג'יראצ'י.
---------------------
ליט משתמש בילבול על פעימת המים של ג'יראצ'י.העניים של ליט הופכות לרודות והילה ורודה מקיפה את פעימת המים.ליט שולט בפעימת המים ומעיף אותה לעבר ג'יראצ'י.ג'יראצ'י משתמש באגרוף ברק שמבטל את פעימת המים. ג'יראצ'י אומר לך " אני יודע שליט חזק עלי מבחינה סוגית אבל זה לא יקל עליך להביס אותי. " .ליט מסתובב במקום ומשתמש בגחלת.הוא מצליח ליצור טורנדו אש קטן.ג'יראצ'י מיצר פעימת מים ומשתמש על זה על טורנדו האש.פעימת המים פוגעת בטורנדו האש וחודרת לתוכו.פעימת המים פוגעת קשה בליט ומצליחה להעיף אותו מהזירה.ליט מתעלף. ג'יראצ'י אומר לך " רואה , עכשיו אם תרצה להמשיך בקרב תוכל לרפא את ליט " [/COLOR][/B]
-
[QUOTE=גאנחשנ''ד;1087339][I][B][COLOR="Red"][SIZE="4"]מי רוצה שהיה לו שותף במשחק ?[/SIZE][/COLOR][/B][/I]
[B][COLOR="Red"]ג'ון
סנוראט משתמש בניב קרח על פעימת המים של ג'יראצ'י.ניב הקרח בהחלט מצליח להקפיא את פעימת המים.אתה חושב שפעימת המים הוקפא אך הקרח שמחזיק את פעימת המים נשבר.פעימת המים עפה במהירות לעבר סנוראט.פעימת המים פוגעת בסנוראט ומעיפה אותה לעבר הקיר. ג'יראצ'י אומר לך " סנוראט שלך הפסידה אך תוכל לרפא אותה ולהמשיך בקרב שלנו.אז אם אתה רוצה לרפא אותה רפא אותה כאן ועכשיו ותמשיך בקרב "[/COLOR][/B]
[/QUOTE]
[I]אני רוצה...[/I]
~~~~~~~~~~~
אני ארפא את סנוראנט בעזרת הפוקידע ואז אפקוד על סנוראנט: "תשתמשי בצוות כפול ואז בניב קרח! את מסוגלת!"
-
[quote=גאנחשנ''ד;1087339][I][B][COLOR=red][SIZE=4]מי רוצה שהיה לו שותף במשחק ?[/SIZE][/COLOR][/B][/I]
[B][COLOR=green]בקשר לשני לא ידעתי אפילו שליט חזק על ג'יראצ'י מאוד.זה לא אומר שהיה לו קל לנצח את ג'יראצ'י.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]---------------------[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]ליט משתמש בילבול על פעימת המים של ג'יראצ'י.העניים של ליט הופכות לרודות והילה ורודה מקיפה את פעימת המים.ליט שולט בפעימת המים ומעיף אותה לעבר ג'יראצ'י.ג'יראצ'י משתמש באגרוף ברק שמבטל את פעימת המים. ג'יראצ'י אומר לך " אני יודע שליט חזק עלי מבחינה סוגית אבל זה לא יקל עליך להביס אותי. " .ליט מסתובב במקום ומשתמש בגחלת.הוא מצליח ליצור טורנדו אש קטן.ג'יראצ'י מיצר פעימת מים ומשתמש על זה על טורנדו האש.פעימת המים פוגעת בטורנדו האש וחודרת לתוכו.פעימת המים פוגעת קשה בליט ומצליחה להעיף אותו מהזירה.ליט מתעלף. ג'יראצ'י אומר לך " רואה , עכשיו אם תרצה להמשיך בקרב תוכל לרפא את ליט " [/COLOR][/B][/quote]
אני..
ארפא את ליט ואומר לו "מהר! תשתמש בבלבול על ג'יראצ'י ומיד אחר כך גחלת!" אומר לו.
-
[QUOTE=גאנחשנ''ד;1086362][B][COLOR="Black"]קלמן
אתה מתחיל להיבהל מן האוניקס שהופיע מולכם פתאום.אתה מבין שאתה צריך להילחם בו כדי לעבור את האזור בשלום.פוינרד מיד משתמש בפרצוף מפחיד.פרצוף המפחיד משפיע על אוניקס והוא נרתע מלתקוף את פוינרד.פוינרד מנצל את זה שאוניקס נרטע מימנו ותוקף אותו ישירות בציפורן מתכת.ציפורן המתכת פוגעת באוניקס קשה.אוניקס נופל על החול.שניכם מתחילים לברוח הכי מהר אתם יכולים מאוניקס.לאחר ריצה של 3 דקות אתם יוצאים מאיזור דינות המוות ומגיעים לעיר מתכתי.[/COLOR][/B]
[/QUOTE]
"מה נעשה קודם?" אשאל את פוינרד ואסתכל על העיר. "אני אומר שנלך לראות את פרופסור אייזיק,אולי הוא יוכל לתת לי מידע נוסף על המקום הזה. אחרי זה אאמן אותך ואת ג'ולטיק." אומר לפוינרד ואלך איתו אל המעבדה של פרופסור אייזיק.
-
[quote=גאנחשנ''ד;1077342][B][COLOR=darkred]ג'יסון[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred]אתה שמח שפגשת באוניקס בגלל שרצית לתפוס את האוניקס הזה בשביל הצוות שלך. אתה מורה לטאפיג לתקוף את אוניקס.טאפיג שומע בקולך ומנשתמש בגחלת על אוניקס.אוניקס לא מצליח להתחמק מן הגחלת של טאפיג שלך ונפגע מימנה.אוניקס נפגע קצת מהגחלת. לאחר מכן אוניקס מניף את זנבו לאוויר והוא הופך ללבן.אתה מבין שאניקס משתמש בזנב ברזל.אוניקס משתמש בזנב ברזל על טאפיג שלך .[/COLOR][/B][/quote]
אני אומר לטאפיג: "טאפיג תתחמק מהר מהזנב ברזל של אוניקס ואז תשתמש בגחלת פעמיים בכל הכוח שלך כדי לנצח אותו במהירות" ואז אחכה למהלך שהוא הבצע.
-
[QUOTE=גאנחשנ''ד;1087339][I][B][COLOR="Red"][SIZE="4"]מי רוצה שהיה לו שותף במשחק ?[/SIZE][/COLOR][/B][/I]
[B][COLOR="DarkRed"]דארן
אני יודע
---------------
אוניקס זוחל על הזירה ומצליח להתחמק מגל הרעם של מגנטון.לאחר מכן אוניקס משתמש בפעם נוספת בחפירה הוא חופר בור ואז נכנס אליו.מגנטון מתחיל לרחף באוויר בזהירת למקרה שאוניקס יצוץ לו.אוניקס יוצא מהבור אל גבו של מגנטון.הזנב של אוניקס הופך ללבן.הוא משתמש בזנב ברזל על מגנטון.לפני שמגנטון מבין מה אוניקס מתכן הוא חוטף מכה חזקה מזנב הברזל של אוניקס.מגנטון עף לעבר הזירה ומתרסק בה. הקול אומר לך " ניצחת בקרב כנס לדלת שמולכה. אתה יכול לרפא את אוניקס ". מולך נפתחת דלת[/COLOR][/B]
][/QUOTE]
"כל הכבוד אוניקס!" אני אומר לו בחיוך, ניגש ומלטף את גופו. לאחר מכן, אני מחזיר אותו לקלף התפיסה.
לאחר מכן, אני נכנס לדלת שמולי, על מנת לרפא את אוניקס שלי, 'אוקיי אני מוכן לקרב הבא...' אני חושב לעצמי ומחייך חיוך קטן.
-
[B][COLOR="Red"][SIZE="4"]מי רוצה שהיה לו שותף במשחק ?[/SIZE][/COLOR][/B]
תומר וקודאק תפגשו את השותף שלכם לאחר שתגמרו את הקרב שלכם.
[B][COLOR="Red"]דארן
אתה שמח מאוד שאוניקס הצליח לנצח את מגנטון בקרב הזה.אתה ניגש אל גופו ומלטף אותו.לאחר מכן אתה מוציא את הפוקידע ומרפא אותו.אתה מחזיר את אוניקס לקלף התפיסה ואז נכנס לדלת.אתה מגיע לעוד חדר ענק ובו זירת קרב. קול אומר לך " ברוך הבא לאתגר הבא שלך. הפעם תצטרך להביס פוקימון אבל עם היכולת של הפוקימון.אתה יכול להשתמש בפוקימון אחר ולא באוניקס ". מולך מופיעה [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/303.png[/IMG] מאוביל נקבה[/COLOR][/B].
[B][COLOR="DarkOrange"]ג'יסון
טאפיג קופץ מעל זנב הברזל של אוניקס כדי להתחמק מזנב הברזל.טאפיג מצליח להתחמק מזנב הברזל של אוניקס. לאחר מכן טאפיג תוקף בגחלת את אוניקס.אוניקס לא מצליח להתחמק מהגחלת ונפגע קצת. טאפיג שוב שולח גחלת לעבר אוניקס.גם הפעם אוניקס לא מצליח להתחמק מהגחלת וחוטף נזק.אוניקס משתמש ביכולת שלו פירוק.הוא מפרק 2אבנים מגופו ואז משליך את שתי האבנים לעבר טאפיג שלך.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Black"]קלמן
אתה מחליט ללכת למעבדה של פרופסור אייזיק.אתה ופוינרד מתחילים ללכת ברחובות העיר לעבר המעבדה של אייזיק.אתם הולכיחם ברחובות העיר כבר 5 דקות ולא מוצאים את המעבדה שלו.אתה מחליט לחפש שוב את המעבדה שלו.פוינרד מושך לך ברגל.אתה מבין שהוא מצא משהו.אתה מסתכל לכיונו ואתה רואה את המעבדה של אייזיק.אתה רץ לעבר המעבדה עם פוינרד ודופק בדלת.אייזיק אומר " מי זה ? "[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]קודאק
אתה ניגש אל ליט שלך ומוציא את הפוקידע מכיסך.הפוקידע שלך מרפא את ליט.ליט שמח שהוא יכול להמשיך להילחם נגד ג'יראצ'י.הוא נכנס לזירת הקרב ומיד תוקף בבילבול את ג'יראצ'י.ג'יראצ'י לא מצליח להתחמק מהבילבול ומושפע מימנו.ליט מנצל זאת ומיד שולח לעבר ג'יראצ'י גחלת.גיראצ'י לא מצליח להתחמק מהגחלת.הוא חוטף נזק חזק מהגחלת ונפגע קשה.ג'יראצ'י לא תוקף בגגל שהבילבול עדיין משפיע עליו.
[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]תומר
אתה ניגש ל סנוראט ומוציא את הפוקידע שלך.הפוקידע מרפא את סנוראט.סנוראט שמחה שהיא יכולה להמשיך להילחם נגד גיראצ'י. סנוראט נכנסת לזירת הקרב ומיד משתמשת בצוות כפול.צוות כפול משכפל את סנוראט 10 פעמיים.לאחר מכן כול הכפילים של סנוראט קופצים על ג'יראצ'י ותוקפים אותו בניב קרח.ג'יראצ'י לא מצליח להתחמק מכול ניבי הקרח וונפגע מהם.ניב הקרח גם מקפיא את ג'יראצ'י.ג'יראצ'י לא יכול לתקוף.[/COLOR][/B]
-
[quote=גאנחשנ''ד;1087486]
[B][COLOR=green]אתה ניגש אל ליט שלך ומוציא את הפוקידע מכיסך.הפוקידע שלך מרפא את ליט.ליט שמח שהוא יכול להמשיך להילחם נגד ג'יראצ'י.הוא נכנס לזירת הקרב ומיד תוקף בבילבול את ג'יראצ'י.ג'יראצ'י לא מצליח להתחמק מהבילבול ומושפע מימנו.ליט מנצל זאת ומיד שולח לעבר ג'יראצ'י גחלת.גיראצ'י לא מצליח להתחמק מהגחלת.הוא חוטף נזק חזק מהגחלת ונפגע קשה.ג'יראצ'י לא תוקף בגגל שהבילבול עדיין משפיע עליו.[/COLOR][/B]
[/quote]
"ליט תשתמש שוב בטורנדו הגחלת שעשית ממקודם! כלומר תשתמש בגחלת תוך כדי שאתה מסתובב! לאחר מכן תשתמש שוב בבלבול!" אומר לו.
-
[B][COLOR="Green"]קודאק
ליט משתמש בטורנדו הגחלת שלו.הוא מסתובב במקום שלו תוך כדי שהוא משתמש בגחלת.לאחר דקה הוא זז לעבר ג'יראצ'י עם טורנדו הגחלת שלו. ג'יראצ'י עדיין מושפע מהבילבול ולכן לא מתחמק מהמתקפה.טורנדו האש פוגע קשה מאוד בגי'ראצ'י.ג'יראצ'י מצליח בעקבות הפגיעה לצאת מהשפעה של הבילבול.ליט משתמש בבילבול אך ג'יראצ'י מתחמק מזה.ג'יראצ'י משתמש בקצה כפול על ליט.[/COLOR][/B]