[quote=LordAbizi;1138169]דניס
אחד המכשפים פותח את הדלת.
"כן, בעלות של מטבע ארד ניתן לרפא כאן פוקימונים." הוא אומר לך.
[/quote]
"הייתי מעוניין לרפא את הלארביטר שלי" אראה לו את הלארביטר.
Printable View
[quote=LordAbizi;1138169]דניס
אחד המכשפים פותח את הדלת.
"כן, בעלות של מטבע ארד ניתן לרפא כאן פוקימונים." הוא אומר לך.
[/quote]
"הייתי מעוניין לרפא את הלארביטר שלי" אראה לו את הלארביטר.
אד
אתה מחזיר את צ'ארמנדר, ובליווי המכשף אתה מוצא אל מחוץ לכישופייה.
מייק
אבל אני טוען שניקור מקדחה זו מתקפה לא אפשרית מדי מכדי שתתאפשר. המקור של פוקימון... קבוע במקום.... ולהתחיל לסובב אותו... נראה כמו משהו שג'יגסו היה עושה... וחוץ מזה, מה קשורות הכנפיים כאן?
--
לפי ההערה למעלה, ספירו אינו עושה דבר שמתאים בערך למה שרצית.
לי
"הוט-הוט, עלה למעלה כדי שהראות שלך לא תפגם בגלל הערפל, וברגע שיהיה לך מבט טוב על מגבי, תקוף בניקור!" אומר המאמן. מגבי מוציא ערפל, אך הוט-הוט עולה למעלה. שוב, בגלל הערפיח אף אחד אינו רואה את השני. הוט-הוט רואה את מגבי קצת לפני שמגבי רואה אותו, ולכן טס מטה ומנקר אותו. מגבי מסתובב ושולח גחלת אל הוט-הוט.
דניס
"הוא לא נראה פצוע במיוחד.. הוא רק נראה קצת עייף מקרב. אתה בטוח שאתה רוצה לבזבז מטבע ארד על ריפוי במצב הזה?" שואל המכשף בעוד הוא מוביל אותך לעמדת הריפוי.
[quote=LordAbizi;1139482]דניס
"הוא לא נראה פצוע במיוחד.. הוא רק נראה קצת עייף מקרב. אתה בטוח שאתה רוצה לבזבז מטבע ארד על ריפוי במצב הזה?" שואל המכשף בעוד הוא מוביל אותך לעמדת הריפוי.[/quote]
"אז אתה ממליץ לי פשוט לתת לו לנוח?" אשאל אותו "במקום לרפא אותו?"
[QUOTE=LordAbizi;1139482]
לי
"הוט-הוט, עלה למעלה כדי שהראות שלך לא תפגם בגלל הערפל, וברגע שיהיה לך מבט טוב על מגבי, תקוף בניקור!" אומר המאמן. מגבי מוציא ערפל, אך הוט-הוט עולה למעלה. שוב, בגלל הערפיח אף אחד אינו רואה את השני. הוט-הוט רואה את מגבי קצת לפני שמגבי רואה אותו, ולכן טס מטה ומנקר אותו. מגבי מסתובב ושולח גחלת אל הוט-הוט.
[/QUOTE]
אני אומר למגבי" נסה לשלוח את הגחל הכי חזקה שלך אל הוט הוט"
[quote]אד
אתה מחזיר את צ'ארמנדר, ובליווי המכשף אתה מוצא אל מחוץ לכישופייה.[/quote]
"אההה!" אומר בזמן שאנשום את האוויר הצח "סופסוף, הרגע שחיכיתי לו-תחילת מסע הפוקימונים שלי!אני אנצח את כל המכונים ובתחרות המאמנים ואף אחד לא יעצור בעדי!" ואלך אל כיוון הדרך הראשונה, דרך 1, על מנת להתחיל את מסעי.
[QUOTE=LordAbizi;1137232]
דוד
בנוגע לפוקרשת - בדרך כלל אני נותן רמז במהלך הקרב מתי אפשר לגמור אותו.
--
מאצ'ופ רץ אל פיג'י, ומכה בו בחוזקה. במהלך הפגיעה, פיג'י מספיק להכות במאצ'ופ עם כנפו. פיג'י מוטח על הרצפה רגעית.
[/QUOTE]
מה פירוש?
~~~~
"בדיוק" אני אומר למאצ'ופ. אני פותח את הפוקרשת, רץ אל פיד'גי ומכניס אותו לתוכה. אני סוגר את הפוקרשת בתרועת ניצחון.
דניס
"כן, חבל לבזבז סתם כסף על זה. אם הפוקימון באמת פצוע, נשברה לו גף, או שהוא מורעל קשות, או משהו כזה, אז כדאי להביא אותו לכישופייה. אבל אם הוא סתם עייף אחרי קרב? הייתי אומר לך תודה על מטבע הארד ומרפא אותו, אך סלבי לא יראה זאת בעין יפה." הוא אומר.
לי
"הוט-הוט, צא למתקפת דחיפה!" אומר המאמן. מגבי שולח גחלת אל הוט-הוט בזמן שהוא מתקרב, וכשהוט-הוט מגיע הוא דוחף את מגבי. נראה שהוט-הוט מתחיל להתעייף.
אד
השם "דרך1" עוד לא ניתן, ובינתיים זו פשוט "דרך פלאטיום - ורידיוס אנטום".
--
אתה עובר בכיכר המרכזית, מוצא את השלט עם הסימבול של יציאה מהעיר, הולך בכיוונו ותוך זמן קצר אתה יוצא אל מחוץ לעיר, אל הדרך.
דוד
שאני רומז בדרך כלל מתי אפשר לסיים את הקרב. הרמז בדרך כלל ברור דיו כדי להבין אותו.
--
אתה רץ עם הפוקרשת אל פיג'י, אך עד שאתה מגיע פיג'י מספיק כבר לקום, להבחין בך, ולהתרחק אל מחוץ להישג ידך.
[QUOTE=LordAbizi;1141341]
לי
"הוט-הוט, צא למתקפת דחיפה!" אומר המאמן. מגבי שולח גחלת אל הוט-הוט בזמן שהוא מתקרב, וכשהוט-הוט מגיע הוא דוחף את מגבי. נראה שהוט-הוט מתחיל להתעייף.
.[/QUOTE]
אני אומר למגבי " תרכז את כול כוח האש שלך ואז תפלוט את זה בצורת גחלת הכי חזקה שלך על הוט הוט "
[quote=LordAbizi;1141341]דניס
"כן, חבל לבזבז סתם כסף על זה. אם הפוקימון באמת פצוע, נשברה לו גף, או שהוא מורעל קשות, או משהו כזה, אז כדאי להביא אותו לכישופייה. אבל אם הוא סתם עייף אחרי קרב? הייתי אומר לך תודה על מטבע הארד ומרפא אותו, אך סלבי לא יראה זאת בעין יפה." הוא אומר.
[/quote]
"אוקיי, אז אני פשוט אתן לו לנוח" אענה "כמה זמן צריך לחכות שהוא ייתאושש ומה אוכל לעשות בזמן הזה?" אשאל
לי
"הוט-הוט, ניקור!" אומר המאמן. הוט-הוט מנקר את מגבי, ואז מגבי שולח אליו גחלת די חזקה.
דניס
"אמור לי, מעולם לא קרה לך שרצת זמן רב, ואז הרגשת עייף? אם זה קרה, אז מה שבטח עשית היה להתיישב לנוח, וכעבור זמן מה הרגשת שוב מלא כח. זה אותו דבר עם פוקימונים, אם כי נראה לי שלפוקימונים יש יכולת התאוששות טובה יותר מבני אדם..." הוא אומר בנימה אקדמית-משהו.
[quote]אד
השם "דרך1" עוד לא ניתן, ובינתיים זו פשוט "דרך פלאטיום - ורידיוס אנטום".
--
אתה עובר בכיכר המרכזית, מוצא את השלט עם הסימבול של יציאה מהעיר, הולך בכיוונו ותוך זמן קצר אתה יוצא אל מחוץ לעיר, אל הדרך.[/quote]
סליחה..
----------------
"יופי, סופסוף אני מתחיל את המסע שלי!" אומר לעצמי ואחפש פוקימונים פראיים שאוכל להלחם נגדם ואפילו ללכודם.
אד
אתה מתקדם מעט בדרך המרכזית, אך אתה מבין שפוקימונים אינם מסתובבים על הדרך עצמה. לכן אתה יורד קצת מהדרך. אתה מחפש מעט ומוצא מנקי.
[QUOTE=LordAbizi;1142508]לי
"הוט-הוט, ניקור!" אומר המאמן. הוט-הוט מנקר את מגבי, ואז מגבי שולח אליו גחלת די חזקה.
.[/QUOTE]
אני אומר לצגבי " נסה להשתמש באגרוף אש ואז בגחלת על הוט הוט"
[QUOTE=LordAbizi;1141341]
דוד
שאני רומז בדרך כלל מתי אפשר לסיים את הקרב. הרמז בדרך כלל ברור דיו כדי להבין אותו.
--
אתה רץ עם הפוקרשת אל פיג'י, אך עד שאתה מגיע פיג'י מספיק כבר לקום, להבחין בך, ולהתרחק אל מחוץ להישג ידך.[/QUOTE]
"אוף" אני אומר בתסכול "איך אני אמור לנצח אותו?". אני פונה למאצ'ופ "תגיד חבר, איך אנחנו מנצחים את ציפור הזו?" אני לא מצפה לתשובה, וחושב לעצמי על תוכנית לתפוס את פידג'י.
[QUOTE=LordAbizi;1139482]
מייק
אבל אני טוען שניקור מקדחה זו מתקפה לא אפשרית מדי מכדי שתתאפשר. המקור של פוקימון... קבוע במקום.... ולהתחיל לסובב אותו... נראה כמו משהו שג'יגסו היה עושה... וחוץ מזה, מה קשורות הכנפיים כאן?
--
לפי ההערה למעלה, ספירו אינו עושה דבר שמתאים בערך למה שרצית.
[/QUOTE]
בניגוד לקרן קודחת, בניקור מקדחה הפוקימון מסתחרר כולו והוא פוגע מכה כפולה: פעם אחת עם המקור ועוד פעם עם הכנפיים.
"ספירו, קדימה, תנסה שוב." אני אומר בחביבות ומחכה שהוא יבצע