-
[SIZE=2][B][U][COLOR=#ff6600][FONT=Arial]JustDor[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=#ff6600][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/SIZE]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2]אתה דופק בדלת המעבדה ואתה רואה שלט שבו כתוב:"סגור לרגל שיפוצים",אחרי זה אתה רואה שכתוב בהמשך:"במרכז הפוקימונים חלוקת ההתחלתיים,עמכם הסליחה".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#333300][FONT=Arial][SIZE=2][/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#333300][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]סאסקה קון[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]באלבזור משתמש במתקפת כדור אנרגיה שנהדף על ידי מתקפת גל הלם של פיקאצ'ו,מסביב לפיקאצ'ו מתחילים לנצוץ ניצוצות ואז אתה רואה גל חשמלי חזק מאוד שפוגע בבאלבזור ובך,וגם במאמן של פיקאצ'ו,המאמן של פיקאצ'ו אומר לך:"אתה יודע מה זה היה?".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]Gallade[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]*תגיד אתה חולה אמנזיה או משהו,תבדוק רגע את ע''מ 3 ההודעה שלך וזו ההודעה הראשונה שלך במ''ת .[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]ג'ון אומר לך:"לא חשבתי על זה באמת צריך לרפות גם את טוטודייל,קדימה למרכז!" אתה והוא מתחילים ללכת למרכז הפוקימונים.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]כשאתה חוזר מהמרכז [ריפאו את פיפלאפ]ג'ון מתחיל לרוץ לכיוון המכון הוא קורא לך:"האחרון שמגיע למכון הוא אפסון!".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial][SIZE=2][/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2][/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[B][U][COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]DarkTiger[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]אתה פותח בחבילה ואתה רואה חמישה פוכדורים,פוקדע,חכה,מפה של מחוז ג'וטו,נרתיק לתגים וגם אוכל לפוקימונים ולך,אתה רואה שסינדווקויל יוצא מהפוכדור שלו והוא ישן לידך.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#003366][FONT=Arial][SIZE=2]ExtremeStyle[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#003366][FONT=Arial][SIZE=2]הפרופסור אומר לך:"בחבילה יש את כול מה שמאמן מתחיל צריך,פוכדורים,פוקדע וכול שאר הדברים" הוא סוגר את הדלת,אתה מוציא את טרטוויג שלך והוא מסתכל עליך בבחינה.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE]Gallade
*תגיד אתה חולה אמנזיה או משהו,תבדוק רגע את ע''מ 3 ההודעה שלך וזו ההודעה הראשונה שלך במ''ת .
ג'ון אומר לך:"לא חשבתי על זה באמת צריך לרפות גם את טוטודייל,קדימה למרכז!" אתה והוא מתחילים ללכת למרכז הפוקימונים.
כשאתה חוזר מהמרכז [ריפאו את פיפלאפ]ג'ון מתחיל לרוץ לכיוון המכון הוא קורא לך:"האחרון שמגיע למכון הוא אפסון!".[/QUOTE]
'אמן שהוא יפול בגלל אבן...' אחשוב לעצמי ואז אגחך ואז ארוץ למכון בשיא המהירות כדי להילחם ראשון במכון.
-
[QUOTE=Yuma Tsukumo;1099671][SIZE=2][B][U][COLOR=#ff6600][FONT=Arial]JustDor[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=#ff6600][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/SIZE]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2]אתה דופק בדלת המעבדה ואתה רואה שלט שבו כתוב:"סגור לרגל שיפוצים",אחרי זה אתה רואה שכתוב בהמשך:"במרכז הפוקימונים חלוקת ההתחלתיים,עמכם הסליחה".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#333300][FONT=Arial][SIZE=2][/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[/QUOTE]
'איזה ביש מזל, כל מה שרציתי זה להגיע למרכז הפוקימונים ולקבל פוקימון ראשון' אחשוב לעצמי לאחר שאקרא את ההודעה, 'רטטה משוגע תקף אותי ועכשיו המעבדה סגורה וזה אומר שאצטרך לצעוד לעבר מרכז הפוקימונים' אחשוב לעצמי כשלפתע אביט לשמיים ואצעק "אין לי יותר סבלנות! אני כבר רוצה לצאת למסע! למה דברים לא יכולים להסתדר כמו שצריך?!". ארכין ראשי ואלך כפוף אל עבר מרכז הפוקימונים.
-
[quote=Yuma Tsukumo;1099671]
[B][U][COLOR=#003366][FONT=Arial][SIZE=2]ExtremeStyle[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#003366][FONT=Arial][SIZE=2]הפרופסור אומר לך:"בחבילה יש את כול מה שמאמן מתחיל צריך,פוכדורים,פוקדע וכול שאר הדברים" הוא סוגר את הדלת,אתה מוציא את טרטוויג שלך והוא מסתכל עליך בבחינה.[/SIZE][/FONT][/COLOR][/quote]
"שלום טרטוויג" אגיד וארד אל טרטוויג
"אני אדם ואני המאמן שלך,אני בטוח שאני ואתה ניהיה צוות חזק במיוחד,מה אתה אומר?"
אשאל בחיוך
'הטרטוויג הזה נראה רציני'
-
[QUOTE]Tobi
הטוטודייל שלך משתמש במתקפת פצצת מים שמפספס,אך הטוטודייל הזוהר משתמש בניב קרח חזק מאוד שפוגע בטוטודייל שלך,אתה רואה שטוטודייל שלך מגיב גם הוא בניב קרח.[/QUOTE]
"יופי טוטודייל!" אומר לטוטודייל "אחר כך תשתמש באקדח מים ובנשיכה!" בביטחון.
-
[QUOTE=Yuma Tsukumo;1099505][SIZE=2][B][U][COLOR=black][FONT=Arial]Cladino[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=black][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=black][FONT=Arial]אתה ומנצ'קלס מחפשים פוקימון להילחם נגדו ואתה מוצא מאמן צעיר שמאמן איווי בעזרת קרבות נגד אוויר,אתה רואה שאיווי משתמש במתקפת כדור צל אך הוא מפספס,אתה שומע את הילד אומר לך:"רוצה קרב נגדי?".[/FONT][/COLOR][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[SIZE=2][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial]The KoDak[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]*שמעתי.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]איווי מנסה להישאר על גבו של פיג'י,אך פיג'י לעומתו מנסה להפיל מהשמיים את האיווי שלך בעזרת מתקפת אס אווירי שמצליח להפיל את פיג'י,איווי שנופל לא מצליח להשתמש במתקפות שאמרת לו.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]איתי[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]בסופם של חמש דקות ריצה אתה רואה את קוטורי מעולפת מתחת לעץ גדול,סקווירטל מתקרבת אל קוטורי ומנסה לבדוק עם היא ערה,אתה רואה שעל פניה של קוטורי יש סימני שריטה.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=#993300][FONT=Arial]Tobi[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#993300][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=#993300][FONT=Arial][SIZE=2]הטוטודייל שלך משתמש במתקפת פצצת מים שמפספס,אך הטוטודייל הזוהר משתמש בניב קרח חזק מאוד שפוגע בטוטודייל שלך,אתה רואה שטוטודייל שלך מגיב גם הוא בניב קרח.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#993300][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=#ff6600][FONT=Arial]JustDor[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=#ff6600][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#ff6600][FONT=Arial]*אז אני מוציא אותך מההקפאה ומכניס אותך למיקרו [/FONT][/COLOR][COLOR=#ff6600][FONT=Arial]XD[/FONT][/COLOR][COLOR=#ff6600][FONT=Arial][תתעלם מהחלק האחרון של המיקרו].[/FONT][/COLOR][/SIZE]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2]אתה והרטטה הזוהר נלחמים זה נגד זה בסוף הקרב הרטטה הזוהר בורח ולך יש שריטה ביד השמאלית שלך.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2]אתה ממשיך בדרכך לכיוון מעבדת הפרופסור.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333300][FONT=Arial][SIZE=2][/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2][/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[B][U][COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]סאסקה קון[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]אתה ובאלבזור מגיעים אל מרכז הפוקימונים,האחות ג'וי אומרת לך:"בוקר טוב,מה ברצונך,אם זה קשור ל"למה הפוקימון שלי נרדם לי" זה בגלל ליקוי החמה,המפגש הזה גרם לקרינה שגורמת לפוקימונים להירדם הבנת?".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]פיפלאפ מפספס את צ'יקוריטה במתקפת הניקור אך ניקור המקדחה פוגע בצ'יקוריטה,אך צ'יקוריטה לא מוותר ומשתמש במתקפת קרן סולארית שפוגע מטווח אפס בפיפלאפ שלך,למרבה ההפתעה והמזל פיפלאפ מצליח להשאיר במשחק.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=#003300][FONT=Arial]Druddigon man[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#003300][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=#003300][FONT=Arial][SIZE=2]אתה וסניבי מגיעים לשדה קטן,אתה רואה שלושה פוקימוני חרק שונים:קטרפי,ווידל ולידם יש גם ברמי מסוג עשב,אתה רואה שסניבי רוצה להילחם נגד הווידל או הקטרפי.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=green][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=green][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=green][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]DarkTiger[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]המדען חושב מעט ואומר לך:"אהה,נכון ניק ארמונדו,מה שלומך,תזכיר לי איזה פוקימון רצית מפרופסור אלם,פשוט הזיכרון שלי לא מי יודע מה".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT=Arial][SIZE=2]תגיב להתחלה[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני הולך אל קוטורי ומנסה להעיר אותה עם אני רואה שזה לא מצליח אני מרים אותה על הגב והולך לבית חולים הקרוב
-
[QUOTE]Druddigon man
אתה וסניבי מגיעים לשדה קטן,אתה רואה שלושה פוקימוני חרק שונים:קטרפי,ווידל ולידם יש גם ברמי מסוג עשב,אתה רואה שסניבי רוצה להילחם נגד הווידל או הקטרפי.[/QUOTE]
"קטפרי או ווידל,אה?" אמלמל לעצמי "טוב,מכיוון שנלחמנו נגד ווידל אחד היום יהיה מגניב להלחם נגד פוקימון חדש! סניבי,תשתמשי בריקוד עלים ואז מיקוד אנרגיה!" לאחר הפקודה אבדוק את קטפרי בפוקדע..
-
[quote=Yuma Tsukumo;1099671]
[COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]אתה פותח בחבילה ואתה רואה חמישה פוכדורים,פוקדע,חכה,מפה של מחוז ג'וטו,נרתיק לתגים וגם אוכל לפוקימונים ולך,אתה רואה שסינדווקויל יוצא מהפוכדור שלו והוא ישן לידך.[/SIZE][/FONT][/COLOR][/quote]
אני מלטף אותו ומעיר אותו בעדינות "שלום סינדקוויל, אני ניק, המאמן שלך מעכשיו"
-
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]איתי[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]אתה מנסה להעיר את קוטורי אתה רואה שהיא פותחת את עיניה בחולשה רבה היא אומרת לך:"הוא שמה" היא מצביעה לכיוון המערה הקרובה [מערת אורבורג]ואז היא מתמוטטת שוב.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=#993300][FONT=Arial]Tobi[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#993300][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=#993300][FONT=Arial][SIZE=2]מתקפת ניב הקרח משתלב עם מתקפת אקדח המים שיוצר סילון קפוא לגמרי שפוגע בטוטודייל הזוהר ומקפיא אותו,אתה רואה שהטוטודייל הזוהר מנסה להשתמש במתקפת חפירה אך הוא לא מצליח.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#993300][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2]אתה ממשיך בדרכך,אתה חושב שמישהו עוקב אחריך,אתה מסתובב אבל אתה לא רואה שום דבר,אתה ממשיך בדרכך לכיוון מרכז הפוקימונים,אתה רואה שלט קטן שבו כתוב:"מרכז הפוקימונים".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]אתה וג'ון מגיעים ביחד למכון,ג'ון אומר לך:"טוב אני אחכה שאתה תביס את מנהיג המכון ואז אני אלחם נגדו בסדר?" הוא הולך לכיוון המושבים של הצופים,אתה רואה שנכנס לחדר עלם צעיר בעל גלימה שחורה כמו הלילה,הוא אומר בקול שקט:"אז אתה רוצה להילחם נגדי?".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=#003300][FONT=Arial]Druddigon man[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#003300][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=#003300][FONT=Arial][SIZE=2]הפוקדע אומר לך:"קטרפי,פוקימון הזחל הקטן,קטרפי הוא טרף קל מאוד לפוקימוני הכנף השונים,לקטרפי יש הרבה אויבים בטבע,הנפוץ ביניהם הוא ספירו,למרות מה שנראה הקטרפי והווידל חברים טובים לעומת הבטרפריי והבידריל".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial][SIZE=2][/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2][/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[SIZE=2][B][U][COLOR=#339966][FONT=Arial]DarkTiger[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#339966][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]אתה מלטף את סינדווקויל החדש שלך אתה מרגיש כיווה קטנה ביד בגלל שגבו של סינדווקויל הצית להבה,הוא אומר לך במבוכה:"סינ" |סליחה| הוא מסתכל עליך כאילו הוא מחכה לראות מה תעשה לו בתור עונש.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שטרטוויג מחייך אליך בחיבה רבה,אתה מבין שהוא די אוהב אותך,אתה מסתכל לשמיים ואתה רואה להקת ספירו קטנים וחמודים שלפניהם עפים כחמישה פירו מסוכנים וגדולים.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE]Druddigon man
הפוקדע אומר לך:"קטרפי,פוקימון הזחל הקטן,קטרפי הוא טרף קל מאוד לפוקימוני הכנף השונים,לקטרפי יש הרבה אויבים בטבע,הנפוץ ביניהם הוא ספירו,למרות מה שנראה הקטרפי והווידל חברים טובים לעומת הבטרפריי והבידריל".[/QUOTE]
"אוקיי" אמלמל לעצמי "פוקימון נחמד...סניבי! תשתמשי על קטרפי בריקוד עלים ואז במיקוד אנרגיה" אצעק לה בזמן שאני אצביע על קטרפי
-
[COLOR=#003300][FONT=Arial][SIZE=2]סניבי שלך משתמש במתקפת ריקוד עלים שגורם לקטרפי הפראי להתבלבל,אתה רואה שסניבי מתחיל להיות יותר ממקוד,אתה רואה שהוא משתמש במתקפת סופת עלים שפוג[/SIZE][/FONT][/COLOR][COLOR=#003300][FONT=Arial][SIZE=2]עת ישירות בקטרפי המסכן.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003300][FONT=Arial][SIZE=2][/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=green][FONT=Arial][SIZE=2][/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[B][U][COLOR=black][FONT=Arial][SIZE=2]הודעות:[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=black][FONT=Arial][SIZE=2]יש משימות עכשיו,אם אתם רוצים לנסות אותה תדברו עם נותן המשימה.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE]Gallade
אתה וג'ון מגיעים ביחד למכון,ג'ון אומר לך:"טוב אני אחכה שאתה תביס את מנהיג המכון ואז אני אלחם נגדו בסדר?" הוא הולך לכיוון המושבים של הצופים,אתה רואה שנכנס לחדר עלם צעיר בעל גלימה שחורה כמו הלילה,הוא אומר בקול שקט:"אז אתה רוצה להילחם נגדי?".[/QUOTE]
"כן אני רוצה להילחם נגדך, אבל 1 על 1 כי יש לי רק פוקימון אחד." אגיד לאיש הצעיר בעודי מוציא את פיפלאפ מהפוקדור שלו.
-
[COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]מנהיג המכון אומר:"קרבות אחד על אחד זה שם המשחק,רק תגיד לי מה השם שלך,ואז יתחיל הקרב רשמית" אתה שומע את ג'ון צועק:"קדימה אתה יכול להביס אותו!".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=Yuma Tsukumo;1100043][B][U][COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]Gallade[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]מנהיג המכון אומר:"קרבות אחד על אחד זה שם המשחק,רק תגיד לי מה השם שלך,ואז יתחיל הקרב רשמית" אתה שומע את ג'ון צועק:"קדימה אתה יכול להביס אותו!".[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
"תודה ג'ון!" אצעק לג'ון "שמי הוא תומר" אומר למנהיג המכון ואז אחכה שהוא יוציא את הפוקימון שלו כדי להתחיל את קרב המכון הראשון שלי!
-
[quote=Yuma Tsukumo;1100012]
[SIZE=2][COLOR=#339966][FONT=Arial][COLOR=#6c6c6c][/COLOR][B][U]DarkTiger[/U][/B][/FONT][/COLOR][/SIZE]
[COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]אתה מלטף את סינדווקויל החדש שלך אתה מרגיש כיווה קטנה ביד בגלל שגבו של סינדווקויל הצית להבה,הוא אומר לך במבוכה:"סינ" |סליחה| הוא מסתכל עליך כאילו הוא מחכה לראות מה תעשה לו בתור עונש.[/SIZE][/FONT][/COLOR][/quote]
"זה בסדר" אגיד לו בעודי מקרר את היד/חובש אותה "זה יעבור לי"
רוצה לחפש קרב?" אשאל אותו