-
[QUOTE=Real Spartan;1130921][COLOR=blue][B]תומר~דרייק הנרי-[/B] "תודה רבה" אתה לוחש אל האס ומתמקם מאחורי השיחים.[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]ברגע הנכון אתה מזנק מעבר לשיחים, אתה מביט אל האס והוא דופק את ראשו בעץ שנמצא לידו.[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]אתה שולף את ציפורניך ומביט קדימה, אתה דוקר בצוואר דרקון לבן אימתני וגדול.[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]מה תעשה?[/COLOR]
[spoiler][IMG]http://img808.imageshack.us/img808/4459/tekb8cf864.png[/IMG][/spoiler][/QUOTE]
'שיט...' אחשוב לעצמי ואז אברח משם בשיא במהירות כדי שהדרקון הענקי לא יתקוף אותי.
-
[quote=Real Spartan;1130907]
[COLOR=olive][B][COLOR=#0000ff][/COLOR]אבי~ג'וני ג'ון-[/B] השועל נובח עליך ומבהיל אותך מעט.[/COLOR]
[COLOR=#808000]הוא נוהם לכיוונך ואתה מציץ מאחוריו.[/COLOR]
[COLOR=#808000]אתה רואה שם גורים ושועל אחר, אתה משער שהאבא הוא השועל שנוהם עליך, והאמא עם הגורים.[/COLOR]
[COLOR=#808000]מה תעשה?[/COLOR][/quote]
אני אומר לשועל האב שנוהם עליי: "אל תדאג שועל, אני לא מנסה להתקיף את המשפחה שלך, אני רק מחפש פה מקום להתחבא עד שהזאבים בחוץ יעלמו טוב" ואז אני מחכה מה השועלים האלה יעשו בהמשך.
-
[quote=Real Spartan;1130833][COLOR=darkorange][B]אדם~ג'ייק בונד- [/B]"אחחחח!" אתה צועק ומתקפל מהכאב "סיא אני חושב שאני צריך עזרה כדאי שנמהר".[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]סיא מזנק אל האופק באומרו "אל תדאג, אני אחזור בקרוב!"[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]אתה מריח ניחוח מוזר באוויר, הוא מתחזק מרגע לרגע.[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]מה תעשה?[/COLOR]
[/quote]
"מה זה הריח הזה" אחשוב בעודי מנסה לברר מאיפה הוא בא
"אני חושב שזה ריח של יצור חי,כדאי שאתחבא" אחשוב בלחץ ואחפש מקום מסתור
'אני לא יכול להלחם שוב שאני במצב כזה' אחשוב בזמן שאזחל למקום מסתור
-
[COLOR=red][B]עמית~קיבה ג'ונסון-[/B] אתה מתחמק בקפיצה לאותו בכיוון וכמעט ונופל.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]אתה שורט את רגליו של אבי, סנדליו נפגעים אך אבי עצמו לא נפצע.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]אבי תוקף אותב בשריטת האוויר עם החנית שלו לכיוון הכתף שלך.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR=#ff0000][/COLOR]
[COLOR=blue][B]תומר~דרייק הנרי-[/B] 'שיט' אתה חושב לעצמך ומתחיל לברוח משם במהירות.[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]הדרקון רץ אחריך, מבט עצבני מרוח על פניו.[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR=#0000ff][/COLOR]
[COLOR=olive][B]אבי~ג'וני ג'ון-[/B] "אל תדאג שועל, אני לא מנסה להתקיף את המשפחה שלך, אני רק מחפש פה מקום להתחבא עד שהזאבים בחוץ יעלמו טוב" אתה אומר לשועל שנוהם עליך.[/COLOR]
[COLOR=#808000]השועל ממשיך לנהום עליך והוא מתקרב אליך חושף שיניים.[/COLOR]
[COLOR=#808000]מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR=#808000][/COLOR]
[COLOR=darkorange][B]אדם~ג'ייק בונד-[/B] "מה זה הריח הזה" אתה מנסה לגלות מאיפה הריח בא "אני חושב שזה ריח של יצור חי,כדאי שאתחבא[/COLOR][COLOR=darkorange]".[/COLOR]
[COLOR=darkorange]'אני לא יכול להלחם שוב שאני במצב כזה' אתה חושב כשאתה מחפש מקומות מסתור.[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]אתה רואה שם בור, מקום עם חול ממש רך ודק, ערימת אבנים ואת השלט שטעית לגביו קודם.[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]מה תעשה?[/COLOR]
-
[quote=Real Spartan;1131770]
[COLOR=darkorange][B][COLOR=#ff0000][/COLOR]אדם~ג'ייק בונד-[/B] "מה זה הריח הזה" אתה מנסה לגלות מאיפה הריח בא "אני חושב שזה ריח של יצור חי,כדאי שאתחבא[/COLOR][COLOR=darkorange]".[/COLOR]
[COLOR=darkorange]'אני לא יכול להלחם שוב שאני במצב כזה' אתה חושב כשאתה מחפש מקומות מסתור.[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]אתה רואה שם בור, מקום עם חול ממש רך ודק, ערימת אבנים ואת השלט שטעית לגביו קודם.[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]מה תעשה?[/COLOR][/quote]
'כנראה שאין לי ברירה' אחשוב בזמן שאזחל אל עבר הבור
"מעניין מי מגיע אני חייב להסתכל מקרוב" אלחש לעצמי וארים טיפה ראשי כדי שאראה את המתרחש
-
[quote]תומר~דרייק הנרי- 'שיט' אתה חושב לעצמך ומתחיל לברוח משם במהירות.
הדרקון רץ אחריך, מבט עצבני מרוח על פניו.
מה תעשה?[/quote]
'חייב להיות פה איפשהו לברוח...' אחשוב לעצמי ואז אכנס בתוך שיח ענקי כדי שהדרקון לא יתפוס אותי.
-
[quote]עמית~קיבה ג'ונסון- אתה מתחמק בקפיצה לאותו בכיוון וכמעט ונופל.
אתה שורט את רגליו של אבי, סנדליו נפגעים אך אבי עצמו לא נפצע.
אבי תוקף אותב בשריטת האוויר עם החנית שלו לכיוון הכתף שלך.
מה תעשה?[/quote]
"אוי לא!" אומר לעצמי אני אשרוט במהירות במרפק ואחשוב לעצמי:"אני מקווה שאני אצליח לעקב אותו עם השריטה."
-
[quote=Real Spartan;1131770]
[COLOR=olive][B][COLOR=#ff0000][/COLOR]אבי~ג'וני ג'ון-[/B] "אל תדאג שועל, אני לא מנסה להתקיף את המשפחה שלך, אני רק מחפש פה מקום להתחבא עד שהזאבים בחוץ יעלמו טוב" אתה אומר לשועל שנוהם עליך.[/COLOR]
[COLOR=#808000]השועל ממשיך לנהום עליך והוא מתקרב אליך חושף שיניים.[/COLOR]
[COLOR=#808000]מה תעשה?[/COLOR][/quote]
אני אומר לעצמי: "כדאי שאני ארוץ מהר החוצה אחרת אני אפגע מהשועל הזה" אני רץ מהר מחמוץ למערה והולך למקום אחר כדי שאני אוכל להתחבא שם מהשועל ומלהקת הזאבים שרודפים אחריי" ואז אני עושה מה שאמרתי לעצמי.
-
[COLOR=darkorange][B]אדם~ג'ייק בונד-[/B] אתה זוחל אל הבור ומציץ החוצה, שעת צהריים, השמש קופחת ומחממת את ראשך.[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]אתה מביט החוצה ורואה מעין יצור נמוך, חזירי.[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]גופו עוטה פסים אדומים, הוא בעל ניבים חדים מאוד.[/COLOR]
[SPOILER][IMG]http://img710.imageshack.us/img710/5929/teke8ee303.png[/IMG][/SPOILER]
[COLOR=olive][B]אבי~ג'וני ג'ון- [/B]אתה בורח משם ורואה שוב את אותם מקומות מחבוא שראית בהתחלה:[/COLOR]
[COLOR=#808000]-מערה גדולה.[/COLOR]
[COLOR=#808000]-ערימה של סלעים.[/COLOR]
[COLOR=#808000]-ערימת חול דק.[/COLOR]
[COLOR=#808000]מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR=#808000][/COLOR]
[COLOR=red][B]עמית~קיבה ג'ונסון-[/B] "זה מספיק" אבי אומר לך.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]"שעת צהריים, אמורים להגיש סעודה בקרוב במגדל-אור" אבי אומר.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]"אתה רוצה להצטרף אליי או להמשיך להתאמן כאן לבד?"[/COLOR]
[COLOR=#ff0000][/COLOR]
[COLOR=blue][B]תומר~דרייק הנרי-[/B] 'חייב להיות פה איפשהו לברוח' אתה חושב לעצמך ואתה מזנק לתוך שיח ענקי.[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]הדרקון, שבגובה של לפחות ארבעה מטרים, מועך את השיח בקלות.[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]אתה מתגלגל הצידה בשנייה האחרונה לפני שתהפוך לפיתה, אתה שוב חשוף.[/COLOR]
-
[quote]תומר~דרייק הנרי- 'חייב להיות פה איפשהו לברוח' אתה חושב לעצמך ואתה מזנק לתוך שיח ענקי.
הדרקון, שבגובה של לפחות ארבעה מטרים, מועך את השיח בקלות.
אתה מתגלגל הצידה בשנייה האחרונה לפני שתהפוך לפיתה, אתה שוב חשוף. [/quote]
"לברוח!" אצעק בבהלה שוב ואז אברח בשיא במהירות במקום שאני נמצא, 'חבל שלא הקשבתי למי שהציל אותי...' אחשוב לעצמי בכעס תוך כדי הריצה.
-
[quote]עמית~קיבה ג'ונסון- "זה מספיק" אבי אומר לך.
"שעת צהריים, אמורים להגיש סעודה בקרוב במגדל-אור" אבי אומר.
"אתה רוצה להצטרף אליי או להמשיך להתאמן כאן לבד?"[/quote]
"אני אצטרף אליך." אומר לאבי "אני צריך קצת לאגור כוח לאימונים.." ואניח את חרבי בתוך הנדן שלה.לאחר מכן אלך עם אבי אל המגדל-אור.
-
[quote=Real Spartan;1130833]
[B][COLOR=sienna]מור~דיוויס ג'ונסון[/COLOR][COLOR=purple]+[/COLOR][COLOR=darkgreen]אלון~קודק סטורן[/COLOR][/B]
[COLOR=purple]"נחמד, אבל לא יותר" דיוויס מחייך אל קודק.[/COLOR]
[COLOR=purple]קודק רץ בכבדות אל דיוויס ומתנגש בו עם החטים והשריון שלו, ואז בועט ומרחיק את מור ממנו עם רגליו הגדולות.[/COLOR]
[COLOR=#800080]דיוויס מרגיש כאב מעוצמת גופו של קודק, החצוי לפיל.[/COLOR]
[COLOR=#800080]הוא זורק את חרבו לאוויר, הוא מנסה להצליף בה עם זנבו.[/COLOR]
[COLOR=#800080]הוא מרים את זנבו הכבד בקושי רב, אך לא מספיק להגיע איתו לחרב לפני שהיא נוחתת על האדמה הקשה לפניו.[/COLOR]
[COLOR=#800080]מה תעשו?[/COLOR]
[[/quote]
לעזאזל" אמלמל אך אני לא אוותר אנסה את המהלך שוב ושוב עד שיצליח גם אם איאל. להיפגע מהתקפותיו של קודאק פעמים רבות ככל האפשר.
-
[COLOR=blue][B]תומר~דרייק הנרי-[/B] "לברוח!" אתה צועק בבהלה 'חבל שלא הקשבתי למי שהציל אותי'.[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]אתה מביט אל האס תוך כדי ריצה, הוא מסמן לך שאם תסיים בחיים את הבריחה תחזור למערה.[/COLOR]
[COLOR=blue]הדרקון רץ אחריך ונושף עליך כדור כפור קפוא.[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]רגלך השמאלית קופאת בתוך קרח אך מופשרת תוך שניה מן השמש החמה של שעות הצהריים.[/COLOR]
[COLOR=red][B]עמית~קיבה ג'ונסון- [/B]אבי לוקח את החרב ושם אותה ביחד עם שאר הנשקים.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]אתם מגיעים למגדל-אור, שזה מעין מגדל גבוה שכולו עטוף בעננת אור, היא מקרינה הרגשה טובה.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]אתם מגיעים לשולחן ארוך, יושבים שם עשרות לוחמים.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]חלקם חצויי חיות, חלקם סתם לוחמים בני אדם, חלקם אלפים, גמדים, ואפילו ענק אחד או שניים.[/COLOR]
[COLOR=red]אתה רואה שם פרצוף מוכר של בחורה שחצייה טיגריס וחצייה השני בן אדם.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]אבי מתיישב, יש מקום ריק פנוי לידו ומקום פנוי בראש השולחן, מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR=#ff0000][/COLOR]
[COLOR=sienna][B]מור~דיוויס ג'ונסון-[/B] [/COLOR][COLOR=mediumturquoise]מוקפא עד שקודק יגיב, כשהוא יגיב אני אגיב לכם בהמשך משותף[/COLOR]
-
[quote]עמית~קיבה ג'ונסון- אבי לוקח את החרב ושם אותה ביחד עם שאר הנשקים.
אתם מגיעים למגדל-אור, שזה מעין מגדל גבוה שכולו עטוף בעננת אור, היא מקרינה הרגשה טובה.
אתם מגיעים לשולחן ארוך, יושבים שם עשרות לוחמים.
חלקם חצויי חיות, חלקם סתם לוחמים בני אדם, חלקם אלפים, גמדים, ואפילו ענק אחד או שניים.
אתה רואה שם פרצוף מוכר של בחורה שחצייה טיגריס וחצייה השני בן אדם.
אבי מתיישב, יש מקום ריק פנוי לידו ומקום פנוי בראש השולחן, מה תעשה?[/quote]
"היי אבי!" אומר לאבי ואלך למקומו ואשב לידו:"אכפת לך שאני אשב לידך?" אשאל אותו בנימוס.
-
[COLOR=red][B]עמית~קיבה ג'ונסון-[/B] "כמובן" הוא עונה ואתה מתיישב.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]אתה רואה קבוצה של כ- 10 קופים מאולפים מגישים אוכל לשולחן.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]יש שם נתחי בשר של עופות פרא, פרוסות של בהמות שניצודו באותו היום.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]סלטים אשר הושרו במים קדושים ונאספו היישר מן הטבע עוד יום לפני הסעודה.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]פירות שנקטפו בשדה הסמוך, כדורים המזכירים ג'לי לקינוח.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]ריחות של רטבים מתנוססים לכל עבר, אתה ממש יכול לטעום את הריח, אחד חריף, אחד מתקתק, אחד מריר, אחד מתוק, אחד חמוץ.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]מים טריים נמזגו בכל כוס על ידי הקופים, משקה מוגז נמצא בתוך כד על השולחן.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]עוד משקה מעט יותר שמים בגוון כחלכחל נמצא בתוך חבית עץ ענקית שעמדה על השולחן.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]מרק חמים עטה ריח מתוק בעוד עשרות יצורים סועדים אותו.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]המקום בראש השולחן עדיין ריק.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]אתה מבחין בעוגת פירות מהג'ונגל והבטת בכל הארוחה, חסר לך רק לבחור מה לקחת.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]מה תעשה?[/COLOR]
[spoiler][IMG]http://img716.imageshack.us/img716/5697/teke5ec163.png[/IMG][/spoiler]