-
[quote=The Little Elbaz;1127057]המבחן זה הרעיון הכי טוב..כמו שאביעד עשה לי..[/quote]
אני מסכים.. אבל במה שציטטת אותי לא דיברתי על מבחן.. אני מנסה להסביר לו משהו והוא לא קולט.. גם עם דוגמאות...
-
[quote=The Little Elbaz;1127053]אתה יודע שהמנהיג זה אביעד..דניס סתם חידש את ספרטה..אם הייתי חושב על זה דקה לפני..אני הייתי ה"מנהיג"..[/quote]
נראה לך שאני לא יודע?
ברור לי שאביעד הוא המנהיג,
אבל מי שחידש את הספרטה הוא דניס,
גם אני הייתי דקה לפני הייתי חושב הייתי יכול להיות מנהיג רוצחי הנו"דים שהיה לנו, וגם אם אני הייתי מלכת אנגליה, זה לא עובד כך.
עזוב, אין כוח לדבר על זה,
מה קורה?.
שקד - אז גם לא את החדשים צריך להעיף, אנחנו יכולים לראות את הסרט וזהו.
-
שקד- קבל מה למדתי לנגן אתמול:
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=qOuRWkLP-dA[/YOUTUBE]
-
[quote=Ronaldo7;1127060]נראה לך שאני לא יודע?
גם אני הייתי דקה לפני הייתי חושב הייתי יכול להיות מנהיג רוצחי הנו"דים שהיה לנו, וגם אם אני הייתי מלכת אנגליה, זה לא עובד כך.
מה קורה?.
שקד - אז גם לא ת החדשים צריך להעיף, אנחנו יכולים לראות את הסרט וזהו.[/quote]
דניס לא חידש כלום, רק עשה גרוע יותר עם הספאם שלו..
ואמרתי כבר שאני תומך בהצעה של אביב למבחן אז למה אתה מחשיב תגובות ישנות יותר?! אם יעברו את המבחן, לא יעופו, אם לא יעברו יעופו..
-
-
[quote=cladino;1127061]שקד- קבל מה למדתי לנגן אתמול:
[youtube]qOuRWkLP-dA[/youtube][/quote]
על איזה כלי? P:
-
[QUOTE=Ronaldo7;1127060]נראה לך שאני לא יודע?
מה קורה?.
שקד - אז גם לא את החדשים צריך להעיף, אנחנו יכולים לראות את הסרט וזהו.[/QUOTE]
חצי מהחוקים בכלל לא הגיוניים..לבנות מגדל מקוביות בבטן?להאזין רק לצלילי הצריבה של החנית בבשר החיי?
ברור לך שיותר מחצי מהחוקים מיותרים..אפילו אביעד ופלופי לא היו מקיימים את כל שאר החוקים(אלה שבידי ביצוע..)
-
[quote=Naruto;1127062]דניס לא חידש כלום, רק עשה גרוע יותר עם הספאם שלו..
ואמרתי כבר שאני תומך בהצעה של אביב למבחן אז למה אתה מחשיב תגובות ישנות יותר?! אם יעברו את המבחן, לא יעופו, אם לא יעברו יעופו..[/quote]
אני אמרתי גם לפני כמה תגובות,
אני יכול לראות מיליון פעם סרט, זה לא עוזר, אני לא כזה זוכר דברים שאתם יכולים לעזור, זה לא כמה מבחן כתב שיש סיכום.
אביב - אני לא מדבר על החוקים השטותיים כמו מה שציינת, אני מדבר על להגיב בנו"ד קצת, החוקים הראשונים והכי בסיסים שיש.
תאמינו לי שאני גם הייתי לפני שחזרתי לפעילות וראיתי את הקבוצה שלכם.
-
[quote=Ronaldo7;1127068]אני אמרתי גם לפני כמה תגובות,
אני יכול לראות מיליון פעם סרט, זה לא עוזר, אני לא כזה זוכר דברים שאתם יכולים לעזור, זה לא כמה מבחן כתב שיש סיכום.
אביב - אני לא מדבר על החוקים השטותיים כמו מה שציינת, אני מדבר על להגיב בנו"ד קצת, החוקים הראשונים והכי בסיסים שיש.
תאמינו לי שאני גם הייתי לפני שחזרתי לפעילות וראיתי את הקבוצה שלכם.[/quote]
זה בדיוק כמו מבחן כתב...
-
[QUOTE=Naruto;1127064]על איזה כלי? P:[/QUOTE]
תופים, ופסנתר.
ראית את הקבוצה החדשה שלי :)?
-
[quote=Naruto;1127069]זה בדיוק כמו מבחן כתב...[/quote]
כן,
אבל שם צריך להסתכל על הדברים הקטנים,
ולפעמים אני מתחיל להשתעמם בסרטים ואני בטעות יכול לפספס פרט אחד מהסרט.
בסיכום אני קורא הכל ומתרגל, לא אותו דבר.
-
בסדר..אבל לא מעיפים מישהו כי הוא לא הגיב בנוד או רשם אהההוו..
וזה כמו מבחן קבלה..
-
[quote=The Little Elbaz;1127076]בסדר..אבל לא מעיפים מישהו כי הוא לא הגיב בנוד או רשם אהההוו..[/quote]
אמרתי את זה כחלק מה"מהלך שלכם, שאתם רוצים להעיף אנשים כי לא ראו סרט שאני יכול לראות. צאני לא אמרתי להעיף אותכם ולא אותי, אמרתי שאם אני צריך לצאת מהקבוצה אז גםפ אלה שלא עושים צריכים.
עזוב בוא נעבור נושא.
-
-
[QUOTE=Druddigon man;1127078]חזרתי :)[/QUOTE]
היי עומר
ראית את הקבוצה החדשה שלי :)?