אני לא מאמין אני הצלחתי לפרוץ לאימיל של המשתמש הזה וא=עחשיו אני איותו יששש (אני eyal2)
Printable View
אני לא מאמין אני הצלחתי לפרוץ לאימיל של המשתמש הזה וא=עחשיו אני איותו יששש (אני eyal2)
אלון מה קשור יש לי אייפו 4 ואני בן 11 חח,אלון אתה יודע שאני בחטיבת אלון? xD רציני,
מי שביקש שאני יעצב לו (לא שמתי לב ניראה לי עומר) מה אתה רוצה שנאי יעצב? חתימה וא לוגו?
[QUOTE=YoRt3m;1148107]זה קישור לרווח אישי. אין קשר לפורום מתחרה או משהו. זה היה רשום בחוקים ואני לא יודע איפה זה נעלם.[/QUOTE]
אוקיי, לא ידעתי, מצטער :sorry:
[QUOTE=Shikamaru;1148096]הכל טוב אצלך?[/QUOTE]
טוב מאוד אני שמח אחו קקי סימתי תקופת מבחנים חשובים וקשים
ותומר היה לי ילד בכיתה בכיתה א' שקראו לו תומר מוגבל רצח ויש עוד מלא ומה מפריע לך אם יש לי שגיעות כתיב?
מישהו צריך עזרה חפירה טיפול? עיצוב? מה שבא לכם אני פה :d
בואוא נראה אם עכשיו ישימו לב אלי..
[QUOTE=7;1148099]מה קורה?[/QUOTE]
אחלה, איך איתך?
[QUOTE=YoRt3m;1148101]בתור מנהל ציפיתי ממך לא לפרסם קישורים לרווח אישי.
במיוחד אחרי שהערתי למישהו על זה בפורום משחקים כלליים.
ולא משנה אם זה בנו"ד.
אני צריך לעדכן את החוקים הגלובאלים ואין לי זמן. :um_face:[/QUOTE]
בקש מדניס D:
[QUOTE=~!~Judas~!~;1148102]עומר! אתה?! אתה?! אני לא מאמין אלך... גליזה?! אתה אוכל גליזה?! יבוגד![/QUOTE]
מה לעשות? אני מכור! :O
[QUOTE=Shikamaru;1148103]הכול טוב אצלך?[/QUOTE]
כן, איך איתך?
היי קודק, מה נשמע?
[QUOTE=ג'ק;1148109]אני לא מאמין אני הצלחתי לפרוץ לאימיל של המשתמש הזה וא=עחשיו אני איותו יששש (אני eyal2)[/QUOTE]
אתה בכח רוצה שאני אתגבר על עצלנותי ואתן לך באן? :oing:
[quote=7;1148116]בואוא נראה אם עכשיו ישימו לב אלי..[/quote]
אני כן :)
אם אתה רוצה אז אין חי בעיה אבל לא לתמיד בבקשה
[quote=אני בובי בוטן כן;1148113]טוב מאוד אני שמח אחו קקי סימתי תקופת מבחנים חשובים וקשים
ותומר היה לי ילד בכיתה בכיתה א' שקראו לו תומר מוגבל רצח ויש עוד מלא ומה מפריע לך אם יש לי שגיעות כתיב?[/quote]
זה לא נעים לעין...
[quote=אני בובי בוטן כן;1148113]טוב מאוד אני שמח אחו קקי סימתי תקופת מבחנים חשובים וקשים
ותומר היה לי ילד בכיתה בכיתה א' שקראו לו תומר מוגבל רצח ויש עוד מלא ומה מפריע לך אם יש לי שגיעות כתיב?[/quote]
ואני קיבלתי שלשום פלייסטישן 3 :)
[QUOTE=Druddigon man;1148117]אחלה, איך איתך?
בקש מדניס D:
מה לעשות? אני מכור! :O
כן, איך איתך?
היי קודק, מה נשמע?[/QUOTE]
סבבה,
יש חדש?
[QUOTE=ZiGzAg;1148105]חצוף!
זה אלון! רק השם הכי טוב בעולם D:
איך יכולת לשכוח אותי תומר? :(
וכן גלקסי S אבל הוא של אמא שלי,אני רק בן 12 וחצי :(
היה סבבה, תודה ששאלת :O[/QUOTE]
סורי היתבלבלתי מה קרה? כך זה יעודד אותך [url]http://www.youtube.com/watch?v=qpfhcljJ9bQ&feature=related[/url]
ואיל תן קרדיט למי שעזר לך
[quote=~!~Judas~!~;1148108]אתא לא בן 11 וחצי :O?[/quote]
אתה לא בן 12 וחצי?
אהה נכון,טעות שלי,עם שגיאות כתיב כמו שלך איך לא להתבלבל?
אתא במקום אתה!
[quote=Element;1148110]אלון מה קשור יש לי אייפו 4 ואני בן 11 חח,אלון אתה יודע שאני בחטיבת אלון? xD רציני,
מי שביקש שאני יעצב לו (לא שמתי לב ניראה לי עומר) מה אתה רוצה שנאי יעצב? חתימה וא לוגו?[/quote]
יפה.
תדע שכל עוד זה אלון,זה הצלחה :)
ובטח לך אי\ן עוד שני אחים,וחצי אחות. (אני אסביר,אבא שלי התחתן והוליד את אחותי,אחרי זה הוא התגרש והתחתן עם אמא שלי והוליד אותי ואז את שני אחיי,עכששיו אני כבר לא נפגש עם אחותי לחצי,בקושי אנו נפגשים איתה,היא בת 18,ואתה יודע מה זה,אבא שלי היה צריך לשם לה ולמשפחה שלה,אין לי מושג למה,אז תחשוב למה אי היה אפשר)
כן נכון גם תומר עזר לי