[QUOTE=YoRt3m;1160438][B][COLOR="Blue"]4 שנים וחודש.[/COLOR][/B][/QUOTE]
כמו שאמרתי, לא זקן בכלל :) אני מתעסק במוזיקה יותר זמן מזה...:)
Printable View
[QUOTE=YoRt3m;1160438][B][COLOR="Blue"]4 שנים וחודש.[/COLOR][/B][/QUOTE]
כמו שאמרתי, לא זקן בכלל :) אני מתעסק במוזיקה יותר זמן מזה...:)
[QUOTE=CrashRide;1160437]באמת? גדול! מגניב שאתה רוכב על סוסים. אגב, אתה תוכל לעזור לי בפרויקט שאני מרים...?[/QUOTE]
מה הפרויקט?
[quote=אין על פוקימון;1160441]מה הפרויקט?[/quote]
פרויקט מוזיקה. התחלתי איתו לפני מלא מלא זמן אבל נטשתי כי שני המורים האחרים פרשו... אתה פשוט מכין שיעור בכתב, יותר בסגנון של מאמר, ומעלה לפורום. פעם בחודש אני מעלה אשכול עם כל השיעורים לחודש הזה וקצת עדכונים.
[QUOTE=CrashRide;1160442]פרויקט מוזיקה. התחלתי איתו לפני מלא מלא זמן אבל נטשתי כי שני המורים האחרים פרשו... אתה פשוט מכין שיעור בכתב, יותר בסגנון של מאמר, ומעלה לפורום. פעם בחודש אני מעלה אשכול עם כל השיעורים לחודש הזה וקצת עדכונים.[/QUOTE]
בכיף למה לא? ועוד משהוא אני גם טוב בחליל ואקורדיון (אקורדיון לא זה חוכמה)
[quote=אין על פוקימון;1160445]בכיף למה לא? ועוד משהוא אני גם טוב בחליל ואקורדיון (אקורדיון לא זה חוכמה)[/quote]
תודה! אז, אני ארכז את הפרויקט וגם אלמד תופים, אתה תוכל היות מורה לפסנתר, אם יהיה מורה לחליל, אתה תוכל להיות מחליף? כי עדיף שכל אחד יתרכז בכלי אחד בלבד. אני אמצא עוד כמה מורים, ונתחיל בפרויקט.
[QUOTE=CrashRide;1160450]תודה! אז, אני ארכז את הפרויקט וגם אלמד תופים, אתה תוכל היות מורה לפסנתר, אם יהיה מורה לחליל, אתה תוכל להיות מחליף? כי עדיף שכל אחד יתרכז בכלי אחד בלבד. אני אמצא עוד כמה מורים, ונתחיל בפרויקט.[/QUOTE]
לצלם תמונות למאמר\הדרכה?
[quote=אין על פוקימון;1160451]לצלם תמונות למאמר\הדרכה?[/quote]
מה זאת אומרת? כאילו שלך מנגן...? אני לא משתמש בתמונות שלי, מחשש שיגלו מי אני (בכל זאת, עדיף להיזהר) אבל אני משתמש בתמונות שאני לוקח מאתרי אינטרנט.
[QUOTE=CrashRide;1160452]מה זאת אומרת? כאילו שלך מנגן...? אני לא משתמש בתמונות שלי, מחשש שיגלו מי אני (בכל זאת, עדיף להיזהר) אבל אני משתמש בתמונות שאני לוקח מאתרי אינטרנט.[/QUOTE]
אה אוקיי, אתה לא מבין יש לך אחלה טימינג אחותי התאומה יוצאת למחנה קיץ אז רוב הזמן אני לבד ויהיה לי קל יותר בלי הפרעות
[quote=אין על פוקימון;1160453]אה אוקיי, אתה לא מבין יש לך אחלה טימינג אחותי התאומה יוצאת למחנה קיץ אז רוב הזמן אני לבד ויהיה לי קל יותר בלי הפרעות[/quote]
מעולה, אני רק רוצה למצוא מורה לגיטרה, כדי להשלים את הכלים המרכזיים, זאת אומרת פסנתר תופים וגיטרה, ונוכל להתחיל.
טוב, עפתי :) לילה טוב.
[QUOTE=CrashRide;1160454]מעולה, אני רק רוצה למצוא מורה לגיטרה, כדי להשלים את הכלים המרכזיים, זאת אומרת פסנתר תופים וגיטרה, ונוכל להתחיל.
טוב, עפתי :) לילה טוב.[/QUOTE]
לילה טוב
לילה טוב
בסופש אחזור לפעילות מלאה
היי ארווין
[quote=ErWiN;1160459]לילה טוב
בסופש אחזור לפעילות מלאה[/quote]
יופי, אני מחכה.
מה, עובד בקייטנה?
נ.ב.
תאמין או לא, חזרתי הרגע מ-14 בת/בר מצוות :)
אני עובד בדואר..
אחת העבודות הקשות
[quote=ErWiN;1160463]אני עובד בדואר..
אחת העבודות הקשות[/quote]
אני גר במושב.
וסבא וסבתא שלי גרים קרוב.
וגם כמה דודים.
אז בן דוד שלי היה הולך ללול ומנקה שם את הסוללות (להוציא את הצואה), אחת העבודות הקשות גם כן.
סבא שלי היה משלם לו על זה, ואני תמיד חשבתי שזה קל חחח