-
[quote]לוק-
"אה,זה טימי תנשמת? אני מאוד אוהבת תנשמות!" היא אומרת ופותחת את הדלת. טימי מיד נכנס ומקשקש בזנבו. הוא קופץ על ג'סי והיא צוחקת. "אתה רוצה ללטף אותו?" היא שואלת
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;
כן אתה יכול. אבל אתה צריך לקנות חטיפים בישביל זה והם עולים כסף. יותר חטיפים בישביל תרגיל יותר מסובך.[/quote]
"בטח.." אשיב להצעתה ואלטף את טימי.. לרגע אחשוב מה יקרה שהכלב יפגוש את החתול של מרטי, שלא יקרה ריב.
אז אסיט ממני את המחשבה ואלחש לג'סי משהו "לגלות לך סוד? מצנפת המיון מחשיבה את החלטתך במיון הבתים. כדאי לך לבחור מהר ואולי זה יעזור."
-
[QUOTE=scizor-x;1192082]"טימי" הוא אומר "תודה" הוא מסתכל עליך ועל לילי "אתם חברים,כאילו חברים חברים?"[/QUOTE]
"ידידים אפשר לומר.. בכל זאת,הכרנו פה ברכבת" אגיד לו "אז טימי אני רשמית שמח להגיד לך" אתן בעיטה בראש של אחד הבריונים שנפלו סתם בשביל הרשע "שאף אחד לא יציק לך יותר כל עוד אני פה."
-
לוק-
"מענין" היא אומרת "אני אבחר את מה שאתה תצא" אתה רואה את מרטי מתרגז "אוך אני לא יכול אם זה" הוא אומר ויוצא מהתא.
ג'ק-
"אני מאוד מקווה" הוא אומר "אני יכול לשבת איתכם,כדי שלא יציקו לי?"
-
[QUOTE=scizor-x;1192100]ג'ק-
"אני מאוד מקווה" הוא אומר "אני יכול לשבת איתכם,כדי שלא יציקו לי?"[/QUOTE]
"מבחינתי זה בסדר,אבל אנחנו בינתיים לא יושבים יצאנו לסיור,אבל זה תלוי מה לילי חושבת על זה" אגיד "לילי" אפנה אליה "מה את חושבת,טימי יכול להצטרף אלינו?"
-
[quote]לוק-
"מענין" היא אומרת "אני אבחר את מה שאתה תצא" אתה רואה את מרטי מתרגז "אוך אני לא יכול אם זה" הוא אומר ויוצא מהתא.[/quote]
אתלבט מה לעשות. "סליחה ג'סי.. אני כבר בא..." אמלמל ואצא מהתא בצער שלא אוכל להמשיך את השיחה.
"מרטי, מה קרה?" אשאל אותו קצת מרוגז.
-
[quote]סאלי-
את מושיטה את חמשת הגוזים ומקבלת את חבילת סוכריות הברטי-בוטס. "את ילדה מאוד יפה,יש לך חבר?" שואלת המוכרת ומביטה בהתענינות על טום
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;
דניס גם לך סורי,אני לא יכול לכתוב המשכים מושקעים לאלה שברכבת
[/quote]
''לא'' אענה ''למה את שואלת?''
-
ג'ק-
"כן" היא אומרת "אחרי הבריונים כבר אין לי חשק להמשיך בסיור" היא אומרת.
אתם נכנסים לתא. לפתע נפתחת הדלת. אתה רואה חבורת בריונים מסליתרין "אז הנה החנון" הוא אומר "תקשיב חנון בתור תלמיד חדש אני אסביר לך את החוקים. אתה מביאלי כל יום כסף,ברור?" הוא אומר "אה ואתה לוקח אחריות אל כל דבר שעשיתי"
לוק-
"אתה יכול להיכנס,תמשיך לדבר איתה"
סאלי-
"סתם,כי את ילדה יפה,אני מופתעת שאין לך חבר. טוב אני ממשיכה,ביי!" היא אומרת וממשיכה להסיע את העגלה.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
טוב דניס אתה רוצה לעשות משהו או להגיע להוגוורטוס?
יש מרתון דרך אגב....
-
[QUOTE=scizor-x;1192117] לוק-
"אתה יכול להיכנס,תמשיך לדבר איתה"[/QUOTE]
"לא מרטי, אתה אחלה בנאדם אני רוצה שתהיה חבר שלי.." אומר לו "אני רק מנסה להבין מה קרה? למה אתה כל כך מעוצבן?"
-
[quote]סאלי-
"סתם,כי את ילדה יפה,אני מופתעת שאין לך חבר. טוב אני ממשיכה,ביי!" היא אומרת וממשיכה להסיע את העגלה.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
טוב דניס אתה רוצה לעשות משהו או להגיע להוגוורטוס?
יש מרתון דרך אגב....[/quote]
הוגוורטס
---
אפתח את החבילה ואוכל סוכריה בחשש
-
[QUOTE=scizor-x;1192117]ג'ק-
"כן" היא אומרת "אחרי הבריונים כבר אין לי חשק להמשיך בסיור" היא אומרת.
אתם נכנסים לתא. לפתע נפתחת הדלת. אתה רואה חבורת בריונים מסליתרין "אז הנה החנון" הוא אומר "תקשיב חנון בתור תלמיד חדש אני אסביר לך את החוקים. אתה מביאלי כל יום כסף,ברור?" הוא אומר "אה ואתה לוקח אחריות אל כל דבר שעשיתי"
[/QUOTE]
אתן לו אגרוף לתוך הפנים "תקשיב לי טוב חתיכת מגעיל אם מישהו ייקבע פה את התנאים זה אני" אגיד ואוסיף גם בעיטה לכיוון המותן שלו
-
[QUOTE=scizor-x;1192074]דילן-
כולם בורחים. אתה צועק "שתק" קרן אור אדומה מזנקת מקצה השרביט שלך ופשוט נהדפת מהקשקשים הבוהקים של הדרקון. אתה גוון ומרטי רצים. האגריד נשאר במקומו "נורי,לא היית אמור לצאת!" הוא אומר
[/QUOTE]
"זה הדרקון שלך האגריד ?! זה כזה מגניב !!! הוא מאולף יחסית נכון ?" אם הוא אומר שכן והוא לא יעשה כלום אני מנסה להתקרב אליו
-
[QUOTE=scizor-x;1187863]כולם רשומים,אלון צריך להירשם מחדש.
התחלה לכולם:
נפרדתם מהוריכם בצריף תשע ושלושה רבעים,עליתם על רכבת האקספרס לבית הספר הוגוורטס לכישוף ולקוסמות.
הורדתם את בגדי המוגלגים שאותם לבשתם בתחנת הרכבת ולבשתם את הגלימה השחורה.
אתם משוטטים ברכבת בחיפוש אחר קרון רכבת פנוי אך אינכם מוצאים,בסוף הרכבת אתם רואים שלושה תאים ריקים מאדם אך אתם רואים שהתאורה שבקרון הזה די חלשה וגורמת לאווירה מסתורית ומפחידה.[/QUOTE]
אשלוף את השרביט ואכנס לתא. אסגור את הדלת ואתיישב, אחכה לחזרת התאורה ואם היא לא תחזור אפעיל "לומוס".
-
לוק-
"זה התחיל השנה" מתחיל מרטי לספר "מישהי שחיבבתי הסכימה להיות חברה שלי סוף סוף" אתה רואה דמעות בעיניו "אבל יום אחד מצאו אותה שוכבת במיטה,מתה" הוא ממשיך ,ומאז אני לא סובל האהבה,אני מתעב את זה" הוא מתחיל לצעוק "היא הרסה אותי,היא שברה אותי אני לא יכול עם זה" הוא ממשיך "אהבתי עוד ילדה השנה והיא עזבה,עברה דירה בלי להגיד לי אפילו" הוא מדבר רגיל "אני שבור"
סאלי-
הסוכריה בטעם תפוחים. את ממשיכה להוגוורטוס. הרכבת נעצרת ואת יורד יחד עם טום "סאלי,בואי" הוא אומר ואת הולכת איתו אל עבר האגריד שצועק "תלמידים חדשים לכאן!" את עולה בסירות ושטה עם מרטי. הוא מסתכל עליך בחולמניות.
ג'ק-
הבריון חוסם בקלות את האגרוף והבעיטה. "אתה בחור אמיץ וחזק,אשמח אם תיהיה בחבורתי" הוא אומר "אבל שיהיה ברור אם אתה לא רוצה לאבד יד על תחלת השנה כדאי שתנמיך פרופיל אוי ניצחת את המטומטמים משנה שלישית אבל אני אמור להיות כבר שנה תשיעית,אני נשאר כל הזמן כיתה. "אני מסלית'רין והתידדת עם האדם הלא נכון,אתה תבין את זה" הוא מפנה את מבטו לכיוון טימי
דילן-
"הוא די מאולף" וום סילון אש חולף מעל האגריד ומתחיל שריפה "אבל לא כל-כך" האגריד שולף את המטריה הפרחונית שלו וסילון מים פוגע באש והיא נכבית. "אני לא מבין למה הוא יצא" אומר האגריד "נורי,תחזור!" הוא אומר ונורי הדרקון חוזר אל תוך היער באכזבה "תקשיבו טוב גברת מקגונגל כבודה לא יודעת על הדרקון,אז תיהיו בשקט,אוקי?" גוון ומרטי מהנהנים.
t-
התאורה חוזרת אתה רואה מולך שני בריונים שגהרים מעליך "נו קטנצ'יק,מה יש לך להביא לנו?"
-
[QUOTE=scizor-x;1192174]
ג'ק-
הבריון חוסם בקלות את האגרוף והבעיטה. "אתה בחור אמיץ וחזק,אשמח אם תיהיה בחבורתי" הוא אומר "אבל שיהיה ברור אם אתה לא רוצה לאבד יד על תחלת השנה כדאי שתנמיך פרופיל אוי ניצחת את המטומטמים משנה שלישית אבל אני אמור להיות כבר שנה תשיעית,אני נשאר כל הזמן כיתה. "אני מסלית'רין והתידדת עם האדם הלא נכון,אתה תבין את זה" הוא מפנה את מבטו לכיוון טימי
[/QUOTE]
"אני לא אהיה בסלית'רין אף פעם. וזה שאתה נשאר כיתה כל שנה אומר עליך משהו" אגיד ואנסה עוד פעם להרביץ לו
-
[quote]לוק-
"זה התחיל השנה" מתחיל מרטי לספר "מישהי שחיבבתי הסכימה להיות חברה שלי סוף סוף" אתה רואה דמעות בעיניו "אבל יום אחד מצאו אותה שוכבת במיטה,מתה" הוא ממשיך ,ומאז אני לא סובל האהבה,אני מתעב את זה" הוא מתחיל לצעוק "היא הרסה אותי,היא שברה אותי אני לא יכול עם זה" הוא ממשיך "אהבתי עוד ילדה השנה והיא עזבה,עברה דירה בלי להגיד לי אפילו" הוא מדבר רגיל "אני שבור"[/quote]
אביט עליו בתדהמה. "מה?!" אפלוט. "אני ממש מצטער, לא ידעתי.." אמלמל. "אני יכול לדבר איתה, בלי לפגוע ברגשותייך איכשהו?" אשאל אותו ואביע תמיכה בטפיחה על כתפו, מצטער ממה שקרה לו.