-
[QUOTE=LordAbizi;1228441]שום דבר אף פעם לא קורה. הכל אותו דבר כל הזמן.
יודע מה? שלח לי רק את המפה. ככה אני אהיה שקט.
לחדד את מה שאמרתי קודם: לא ייתכן שהאינטרנט לא יתן לך לראות דף רק כי הוא מכיל פרק מהסיפור שלי. אם אתה מסוגל לראות את ההודעה הזו, זה לא אמור לשנות אם אני אערוך לכאן פרק מהסיפור. אפשר כמובן גם לנסות בהודעה פרטית. לא ייתכן שאתה לא תוכל לראות הודעה רק כי היא מכילה את הסיפור שלי![/QUOTE]
זה אל בדיוק מפה,זה יותר הוספה של תיאור של מקומות...זה בסדר?
-
-
[quote=Machine X;1228453]זה אל בדיוק מפה,זה יותר הוספה של תיאור של מקומות...זה בסדר?[/quote]
תשלח לי.
[quote=הנפש המתמטית;1228447]בסדר. תגיד זה מפחיד לקבל 'לא' מבת?[/quote]
אני אענה לך משיקולים עיוניים (שכן לא בצעתי ניסוי אמפירי כדי לבדוק).
שום דבר לא יכול להיות מפחיד יותר מהמוות.
במידה והגעת לרמה כזו של חולי נפש שבה לא אכפת לך אם אתה חי או מת, אז שום דבר כבר לא יכול להפחיד אותך.
חוץ מזה (וזה כבר תכסיס לשוני), זה תלוי מה אתה שואל אותה. אם אתה שואל אותה אם יש לה סלוטייפ, אז לקבל 'לא' זה לא כל כך נורא (בהנחה כמובן שחיי אדם לא תלויים בכך).
-
[QUOTE=LordAbizi;1228457]תשלח לי.
אני אענה לך משיקולים עיוניים (שכן לא בצעתי ניסוי אמפירי כדי לבדוק).
שום דבר לא יכול להיות מפחיד יותר מהמוות.
במידה והגעת לרמה כזו של חולי נפש שבה לא אכפת לך אם אתה חי או מת, אז שום דבר כבר לא יכול להפחיד אותך.
חוץ מזה (וזה כבר תכסיס לשוני), זה תלוי מה אתה שואל אותה. אם אתה שואל אותה אם יש לה סלוטייפ, אז לקבל 'לא' זה לא כל כך נורא (בהנחה כמובן שחיי אדם לא תלויים בכך).[/QUOTE]
נשלח.
-
מה קורה?
חזרתי עכשיו מהסיוט הזה שנקרא בית ספר
-
[QUOTE=The BIG BANG;1228468]מה קורה?
חזרתי עכשיו מהסיוט הזה שנקרא בית ספר[/QUOTE]
היי :)
החייאתי את המ"ת הישן שלי,נקווה שהוא יחזיק מעמד...מה איתך?
-
[SIZE=3][COLOR=black][B]ראיתי שתי לטאות דרוסות, מעוכות על הכביש [FONT=Guttman David]U[/FONT]:[/B][/COLOR][/SIZE]
[COLOR=#800080][SIZE=5][/SIZE][/COLOR]
-
קיבלתי היום חיסון ביד :[,חבר בא אליי וגם יש לי על ה-psp את טאג פורס 5 אז היום אני לא אהיה הרבה בפורום
-
[QUOTE=Mr. Donphan;1228483][SIZE=3][COLOR=black][B]ראיתי שתי לטאות דרוסות, מעוכות על הכביש [FONT=Guttman David]U[/FONT]:[/B][/COLOR][/SIZE]
[COLOR=#800080][SIZE=5][/SIZE][/COLOR][/QUOTE]
אני ראיתי חתול דרוס XD
מה קורה?
-
[QUOTE=Mr. Donphan;1228483][SIZE=3][COLOR=black][B]ראיתי שתי לטאות דרוסות, מעוכות על הכביש [FONT=Guttman David]U[/FONT]:[/B][/COLOR][/SIZE]
[COLOR=#800080][SIZE=5][/SIZE][/COLOR][/QUOTE]
ראיתי שבוע שעבר אישה זקנה מתה בלי יד על הכביש.
נראה לי שניצחתי
-
סוף סוף יום הולדת :d
מה קורה כולם?
-
טוב יאללה אני נשאר פה עוד קצת
-
-
-
מה קורה שניצלים? (מי שבקבוצת הקדיינלעך שיקולל)