"בואו איתי דקה" אוסיף לאחר מכן לעבר הילדים הערים בקפיטיריה ואלך לעבר פינת הפרוזדור
(לא יכולתי להוסיף את זה בתגובה הקודמת משום מה)
Printable View
"בואו איתי דקה" אוסיף לאחר מכן לעבר הילדים הערים בקפיטיריה ואלך לעבר פינת הפרוזדור
(לא יכולתי להוסיף את זה בתגובה הקודמת משום מה)
[QUOTE=Rin Kagamine;1277559][B]HeavySnorlax, סת[/B][B]'-[/B]
" א-אה, לא. " היא אומרת, עדין בלחץ. " כשבאתי אני פשוט הלכתי להתיישב במקום ו..אה! אני זוכרת!
קרה לי משהו. אבל אני לא בטוחה שאני יכולה לספר לך, כי אתה לא ממש כמוני. " היא אומרת לך.
אתה רואה לפתע שחלק מהילדים המעולפים מתחילים להתעורר. אתם צריכים
למצוא תירוץ למה הם מעולפים ואתם לא. " ה-הא?.. מה קרה....? " שואלים הילדים בעייפות ומפהקים.
[/QUOTE]
"וואי!" אני צועק "מזל שהם מתעוררים! כנראה שדליפת הגז לא הייתה חמורה מדי! מזל שהצלחנו לסדר את הכל בזמן."
אני מביט בה במבט רב משמעות שתבין את המשחק.
ארמוז לה שאני אמשיך לדבר איתה בחוץ.
"איך בדיוק לא כמוך?" אשאל אותה בחיוך.
[QUOTE]Amitlv, מיקואו-
אתה מגיע לבית הספר, ומסתכל עליו, נושם נשימה עמוקה לקראת יומך הראשון, ומתחיל לרוץ בספרינט פנימה בכדי שלא תאחר לכיתה כבר ביומך הראשון. אתה הולך ללוח המודעות, ורואה שאתה בכיתה A! אתה שמח ומאושר, והולך לחפש את דלת כיתתך, כשאתה מוצא את הדלת, אתה נכנס לכיתה ורואה דרך החלון המון ילדים בחוץ; כנראה שיש כעט הפסקה. אתה מתכוון להיכנס לסקור את כיתתך, אך שלפתע אתה מבחין שרק חלק מן הילדים בכיתה ערים, ורובם מעולפים. אותם נערים מסתכלים סביבם בלחץ, חוץ מכמה מהם, בעלי מבט אדיש על פניהם. לפתע כל התלמידים מתחילים להתעורר והילדים שהיו כבר ערים, מתרצים תירוצים כגון '' מישהו שם חומר מרדים באוכל, התבלבלו בין החומר המרדים לבין הרוטב, המורה להיסטוריה היה כאן... '' או, '' ואו! איזה מזל שדליפת הגז נעצרה ולא הייתה חמורה מידי! מזל שהצלחנו לסדר הכל בזמן, " הכל בגדי להסביר לאלה שהתעלפו את פשר הסיבה להתעלפותם.
---
תודה רבה לטל צ'אן על העזרה בכתיבת התגובה! 3:
[/QUOTE]
"שלום" אומר בפרצוף דיי מובך "אני מיקואו אני חדש כאן" ואוסיף "אמרתה שיש דליפת גז תן לי לבדוק שניה" אגש לכיבון צינור הגז ואריך אותו "אין שום דליפה" אומר "אם היתה דליפה הייתי מריך את זה" אלך לכיבון הקפיטריה הפרטית של הכיתה ואסתקל על האוכל "אוכל מורעל ומרדים נבדוק" אומר לאצמי בזמן שאקרב את האוכל לפי אנגוס ועבלה "זה מעולה!! אני מרגיש נפלה זה בטוח לא האוכל" אומר להם "ממ... רק היסטוריה נשמע הגיוני" אומר ואלך מחוץ לכיתה
"גיטרה.." אומר ואלך ברוגע לאכול. 'בוא נגמור את היום המחורבן הזה..' אחשוב ואנסה לאכול מהר.
[QUOTE=Amitlv;1277703]:שלום" אומר בפרצוף דיי מובך "אני מיקואו אני חדש כאן" ואוסיף "אמרתה שיש דליפת גז תן לי לבדוק שניה" אגש לכיבון צינור הגז ואריך אותו "אין שום דליפה" אומר "אם היתה דליפה הייתי מריך את זה" אלך לכיבון הדלת ואצא החוצה למסדרון והמשכתי ללכת לפתע שמעתי קול של נערה אומרת ''למה אתה מתכוון בדיוק? ומי אתה בכלל?'', אפרוץ את הדלת ואומר "למה אתה מציק לנערה שלא יודעת מי אתה!?!" ואוסיף "אתה פדופיל"[/QUOTE]
"זה כי אין דליפת גז.. אני הסברתי את זה קודם" אומר ואלך אחרי הילד בחשאי אתפוס לו את החולצה בעזרת החול ואומר "תגיד אתה רוצה להרוס את הכל? בחיים לא יאמינו לנו כך" אומר ואזרוק אותו על הרצפה עם החול בלי שום רגש ואברח שהחול מתחת לרגלי
[QUOTE=HeavySnorlax;1277688]"וואי!" אני צועק "מזל שהם מתעוררים! כנראה שדליפת הגז לא הייתה חמורה מדי! מזל שהצלחנו לסדר את הכל בזמן."
אני מביט בה במבט רב משמעות שתבין את המשחק.
ארמוז לה שאני אמשיך לדבר איתה בחוץ.
"איך בדיוק לא כמוך?" אשאל אותה בחיוך.[/QUOTE]
אני מחכה שנייה ולאחר מכן מציג בעזרת הידיים שלי יונה ולאחר מכן אקופף את הקמיצה והאמה בשתי הידיים אל כיוון כף היד ואשאיר את הזרתות והאצבעות ישרות. אני מחבר את שתי היידים (לא רואים את האגודל) כך שזה יוצר צורת מנשך קידמי של חיה טורפת (תנסי בעצמך ותראי את ה"ניבים" שהצורה הזאת יוצרת). אביט עליה מחפש תגובה (מין הסתם היא תהיה מופתעת) ואגיד לה "את חושבת שזה מקרה שדווקא תלמידים מסויימים לא נרדמו?"
[QUOTE=Rin Kagamine;1277559][CENTER][B]DareDevil, ג'ייק[/B][B]-[/B]
עדיין לא, תזכיר לי איזה כוח רצית? ^^''
--
" כן. " היא אומרת ומחבקת אותך בחיוך. " אני לא יודעת. " אומרת לך איקו. " הוא פשוט נעלם, " אמרה
איקו. " את אולי יודעת, ליןצ'אן? " שאלה איקו את אחותה הקטנה. " אה.. לא 3: " אומרת אחותה הקטנה
בחיוך חמוד. " כדאי שנלך לחפש אותו, לפני שיעשה שוב צרות.. " היא אומרת לך באנחה. " מי הוא בכלל?
הוא מפחיד אותי ;_; " אומרת אחותה של איקו, לין, במבט מפוחד. אתם לפתע רואים שחלק
מהילדים המעולפים מתחילים להתעורר. אתם צריכים למצוא תירוץ למה הם מעולפים ואתם לא. " ה-הא?.. מה קרה....? " שואלים הילדים בעייפות ומפהקים.
[B]ttrrtte, שלי[/B][B]-[/B]
" המ? נאני?* למה את מסתכלת עליי ככה? ם: " שואל אוסאי, ובאופן מפתיע את לא מצליחה לחוש
את רגשותיו. " ארי...גטו. " אומר לך הקול בקול חלש ומיואש. " אז.. מה את?~ " שואל אוסאי במבט אדיש, ומתיישב בכסא שלידך, מפהק.
--
נאני - מה?, יפנית.
אריגטו- תודה, יפנית.
[B]Uzumaki Naruto, בארי[/B][B]-[/B]
" אוסאי טאקאומי, ככה הוא אמר שקוראים לו " קראת את שפתייה של הילדה. "ואנחנו לא יודעים
איפה הוא נמצא, הוא פשוט נעלם~ " אמרה הנערה בהבעה מופתעת. אתה רואה שחלק מהילדים
מתחילים להתעורר. אתם צריכים למצוא תירוץ למה הם מעולפים ואתם לא. " ה-הא?.. מה קרה....? " שואלים הילדים בעייפות ומפהקים.
[B]HeavySnorlax, סת[/B][B]'-[/B]
" א-אה, לא. " היא אומרת, עדין בלחץ. " כשבאתי אני פשוט הלכתי להתיישב במקום ו..אה! אני זוכרת!
קרה לי משהו. אבל אני לא בטוחה שאני יכולה לספר לך, כי אתה לא ממש כמוני. " היא אומרת לך.
אתה רואה לפתע שחלק מהילדים המעולפים מתחילים להתעורר. אתם צריכים
למצוא תירוץ למה הם מעולפים ואתם לא. " ה-הא?.. מה קרה....? " שואלים הילדים בעייפות ומפהקים.
[B]מאסטר ליאון, אייס-[/B]
אתה משתנה לצורתך הזאבית, ומתחיל ללכת ולחפש את אוסאי. לפתע, אתה שומע קול מאחת הכיתות.
אתה נכנס לכיתה, ורואה את אוסאי, עם הילדה בעלת השער הבלונדיני הבהיר. הוא מתיישב לידה
ושואל אותה משהו, בזמן שהילדה מעט מסמיקה.
[B]Cool Nick, לוק -[/B]
אתה הולך ללוח המודעות ורואה שם שתי מודעות;
[SPOILER][IMG]http://up353.siz.co.il/up2/mmjg4mym3unx.png[/IMG]
[IMG]http://up353.siz.co.il/up3/dnhf0diroj2n.jpg[/IMG][/SPOILER]
מה תעשה?
[B]Amitlv, מיקואו-[/B]
אתה מגיע לבית הספר, ומסתכל עליו, נושם נשימה עמוקה לקראת יומך הראשון, ומתחיל לרוץ בספרינט פנימה בכדי שלא תאחר לכיתה כבר ביומך הראשון. אתה הולך ללוח המודעות, ורואה שאתה בכיתה A! אתה שמח ומאושר, והולך לחפש את דלת כיתתך, כשאתה מוצא את הדלת, אתה נכנס לכיתה ורואה דרך החלון המון ילדים בחוץ; כנראה שיש כעט הפסקה. אתה מתכוון להיכנס לסקור את כיתתך, אך שלפתע אתה מבחין שרק חלק מן הילדים בכיתה ערים, ורובם מעולפים. אותם נערים מסתכלים סביבם בלחץ, חוץ מכמה מהם, בעלי מבט אדיש על פניהם. לפתע כל התלמידים מתחילים להתעורר והילדים שהיו כבר ערים, מתרצים תירוצים כגון '' מישהו שם חומר מרדים באוכל, התבלבלו בין החומר המרדים לבין הרוטב, המורה להיסטוריה היה כאן... '' או, '' ואו! איזה מזל שדליפת הגז נעצרה ולא הייתה חמורה מידי! מזל שהצלחנו לסדר הכל בזמן, " הכל בכדי להסביר לאלה שהתעלפו את פשר הסיבה להתעלפותם.
---
[COLOR="SandyBrown"]תודה רבה לטל צ'אן על העזרה בכתיבת התגובה! 3:[/COLOR]
[B]DigiSaver, קיריה-[/B]
אתה אוכל את האוכל שלך בעצבנות על אוסאי, לפתע, אתה שומע קול נשי מאחוריך. " א-אמ.. אתה..
קיריה-סאן. אני צודקת?~ " אתה מסתובב, ורואה נערה בערך בגילך, בעלת שער שחור, עייני-דבש, ובגדים חמודים.
[B]sandslash, צ'אד-[/B]
רין מצחקקת ומשתפת איתך פעולה. אתם חוזרים חזרה לעבר, ואומרים לאוסאי את הדברים.
" נו באמת.. אתה צוחק עליי, " הוא אומר לך באדישות. " קודם כל, כשאמרת תצטרך להתרחק מהקפיטריה ולא להציק לאף אחד, כבר ידעתי שאני הולך לפגוש בכם וכנראה לעשות לכם משהו.
דבר שני, אני לא הולך למות; כיוון שאף אחד מכם עם הכוחות שלכם לא יכול לנצח אותי. " הוא אומר לך באדישות, ונושם אוויר כדי לעשות הפסקה. " אתה אמור לחזור להווה בערך... עכשיו. " הוא אומר לך, ובאמת אתה חוזר חזרה להווה. כנראה שהוא יודע מהי כמות הזמן שאתה יכול לחזור חזרה לעבר.
[B]אין כינוי, גאארה -[/B]
אתה הולך באכזבה לקפיטריה ומתחיל לראות שחלק מהילדים מתחילים לפקוח עיינהם, אתם צריכים
[B]PizzaBlaster, ריי[/B] [B]-[/B]
" כן ^^ " אומרת לך שוקו. " אמ... ריי-סאן.. " אומרת לך שוקו. " הא?" אתה מסתכל לכיוונה.
" א-אה. כלום >< " היא אומרת, כנראה שהיא רוצה לספר לך דבר מה. אתה לפתע מתכונן לשאול את
השאלה, אך רואה שכבר חלק מהילדים מתחילים להתעורר. הילדים מתחילים לפקוח עיינהם, אתם צריכים למצוא תירוץ למה הם מעולפים ואתם לא. " ה-הא?.. מה קרה....? " שואלים הילדים בעייפות ומפהקים.
[B]scizor-x, קווין[/B][B] -[/B]
אתה מתחיל ללכת לבית הספר, ורואה שהרחובות רקים, רק כמה זקנים מטיילים ורצים ריצת בוקר.
אתה מגיע לבית הספר, ורואה שכל האנשים שנמצאים בתוכו מעולפים, אתה שומע רעשים מכיוון פנים-בית-הספר.
~[B]Donphan~, אלון[/B][B]-[/B]
אתה הולך במסדרונות, ולפתע רואה קבוצת ילדים בקפיטריה, שלא התעלפו כמוך. הם מסתכלים מסביב,
כאילו הם מחפשים משהו. אתה לפתע רואה שהילדים המעולפים מתחילים להתעורר, וקבוצת הילדים נלחצת.
[/CENTER][/QUOTE]
"היי שלום לא התכוונתי להפריע אבל יש לכם מושג למה כולם ישנים?" אומר בשקט.
[quote=אין כינוי;1277729]"זה כי אין דליפת גז.. אני הסברתי את זה קודם" אומר ואלך אחרי הילד בחשאי אתפוס לו את החולצה בעזרת החול ואומר "תגיד אתה רוצה להרוס את הכל? בחיים לא יאמינו לנו כך" אומר ואזרוק אותו על הרצפה עם החול בלי שום רגש ואברח שהחול מתחת לרגלי[/quote]
"תקשיב אני לא יודע מי אתה" אומר לו במבט תוקפני "אבל אסור לי להתעצבן אחר אני לא אשלות בעצמי"
ואוסיף "אבל מי אתה ואיך שלתתה מחול כל מה שאני יודע זה שהיום התקבלתי לבית הספר שבאתי כולם ישנו ואז... טוב אתה מכיר את הסיפור מפה,ומה אני הורס בדיוק??" אשאל אותו
[QUOTE=Amitlv;1277760]"תקשיב אני לא יודע מי אתה" אומר לו במבט תוקפני "אבל אסור לי להתעצבן אחר אני לא אשלות בעצמי"
ואוסיף "אבל מי אתה ואיך שלתתה מחול כל מה שאני יודע זה שהיום התקבלתי לבית הספר שבאתי כולם ישנו ואז... טוב אתה מכיר את הסיפור מפה,ומה אני הורס בדיוק??" אשאל אותו[/QUOTE]
אתלבט קצת אם לספר לו ואז אומר "זה הכוח שלי" "מה שאתה הורס זה שאסור לאף אחד אחר חוץ מבעל כוחות שידע שקימום כוחות מיוחדים,אחרת יהיה בלאגן גדול אז ניסינו למצוא תירוציםם לזה שהם נרדמו והינה אתה בא והורס את הכל" אומר ואלך
[quote=אין כינוי;1277761]אתלבט קצת אם לספר לו ואז אומר "זה הכוח שלי" "מה שאתה הורס זה שאסור לאף אחד אחר חוץ מבעל כוחות שידע שקימום כוחות מיוחדים,אחרת יהיה בלאגן גדול אז ניסינו למצוא תירוציםם לזה שהם נרדמו והינה אתה בא והורס את הכל" אומר ואלך[/quote]
"כוחות" אחשוב לעצמי בראש ואנמיך את המוזיקה שאני שומע מהאוזנית "לשלות בחול זה הכוח שלו" אתחיל לצחקק ואלך לקפיטריה ואומר "עכשיו שחושבים על זה אני באמת קצת ישנוני אולי באמת יש משהו באוכל" אומר ואקרוץ לאנשים שהיו ערים "אני אלך לנוח איפה שהוא" אומר בזמן שאלך לכיוון היציאה "מעניין איפה הכיתה שלי" אומר "סליחה אתם אולי יודעים איפה זה כיתה A "אשאל 3 תלמידים שהרגע התעוררו "אריגטו דומו" אומר להם ואלך בכיוון שאמרו לי התלמידים,*לאחר דקה* " הא? רגע? כיתה A?.. יש! זאת בטח הכיתה שלי, " אומר ואכנס לכיתה.
[QUOTE=Amitlv;1277760]"תקשיב אני לא יודע מי אתה" אומר לו במבט תוקפני "אבל אסור לי להתעצבן אחר אני לא אשלות בעצמי"
ואוסיף "אבל מי אתה ואיך שלתתה מחול כל מה שאני יודע זה שהיום התקבלתי לבית הספר שבאתי כולם ישנו ואז... טוב אתה מכיר את הסיפור מפה,ומה אני הורס בדיוק??" אשאל אותו[/QUOTE]
"אויש! איך שכחתי!" אגיד לפתע, אולי אני קוטע את ההירהורים שלה, אולי לא, "שחכתי להציג את עצמי, שמי הוא סת', סת' קינגלר."
לאחר מחשבה קצרה אומר "בעצם אני גם לא יודע איך קוראים לך. תואילי להגיד לי?"
[CENTER][SIZE="5"][COLOR="Red"][B]סליחה על התגובות הקצרות!
אני פשוט עשיתי את כל התגובות ואז זה נמחק לי ><
מאוד מצטערת![/B][/COLOR][/SIZE]
" אמרתי כבר, " הוא אומר לך ומביט עליך במבט אדיש, " אני אוסאי טאקאומי, " והתכוונתי מה את, "
שואל אוסאי. " הגזע שלך. " הוא אומר, ומתקרב אליך מעט. " הא?" הוא שואל בחיוך. אך לפתע, נכנס
לכיתה נער "היי שלום לא התכוונתי להפריע אבל יש לכם מושג למה כולם ישנים?" שואל הנער בשקט.
לפתע אתם מבחינים שכל הנערים המעולפים מתחילים להתעורר. "טוב.. הם מתעוררים, אני חושב
שאני ילך כרגע. " הוא אומר, " ג'אנה*, " הוא אומר בחיוך כובש, ונעלם כלא היה.
--
*ג'אנה (Gane) - להתראות, יפנית.
[B]PizzaBlaster[/B][B], ריי -[/B]
" אוקיי " היא אומרת לך בחיוך, ולמרות כל התירוצים המשכנעים של שאר התלמידים, התלמידים
האמינו דווקא לך. " חח הם באמת האמינו לזה, כל הכבוד ריי-סאן ^^ " שוקו לוחשת לך בחיוך,
" וכן יש כאן שיעורים מיוחדים; יש גם 'מועדונים', כל אחד חייב להירשם למועדון אחד לפחות, "
אומרת לך שוקו. " אך משום מה עדיין לא פרסמו אותם.. כנראה יפרסמו מחר, " היא אומרת לך,
וכבר כל התלמידים התעוררו.
[B]אין כינוי, גאארה, Amitlv, מיקואו-[/B]
חלק מהילדים מאמינים לגאארה, וחלק לנער השני, שסיפר על המורה להיסטוריה.
" אוקיי " אומרים שאר הנערים, שהתעוררו עכשיו, והולכים אחרי גאארה.
לפתע, מיקואו מופיע. " שלום, " הוא אומר בפרצוף מובך. " אני מיקואו אני חדש כאן. "
הוא אומר, ואח''כ מסיק מסקנות, שאומרות כי התירוץ של הגז לא נכון; בכך שהוא מריח את
צינור הגז, ואומר שאין שום ריח של גז, ולכן זהו בלתי אפשרי.
לאחר מכן, הוא אוכל מן האוכל; ואומר שזה לא נכון בכלל, כי האוכל לא גרם לו לשום דבר מוזר.
גאארה מסכים עם כך שאין דליפת גז כלל. לאחר מכן, גאארה תופס את חולצתו של מיקואו בעזרת
חול, שזז באופן מוזר. מיקואו עדיין לא מבין שגאארה הוא נער על-טבעי. " תגיד, אתה ורצה להרוס
הכל? בחיים לא יאמינו לנו כך. " אומר גאארה, ומשליך את מיקואו לרצפה בעזרת החול.
" תקשיב, אני לא יודע מי אתה! " מיקואו אומר לו בתוקפניות, " אבל אסור לי להתעצבן, אחרת לא
אשלוט בעצמי. " הוא אומר, ומוסיף " אבל מי אתה? איך שלטת בחול? כל מה שאני יודע זה
שהיום התקבלתי לבית הספר, ושבאתי כולם ישנו ואז... טוב, מכאן אתה מכיר את הסיפור. ומה אני
הורס בידיוק?? " שואל מיקואו בחשדנות.
גאארה מתלבט, ובסוף מספר לו את סודו. " זה הכוח שלי. " אומר גאארה. " ומה שאתה הורס, זה שאסור
לאף אחד אחר חוץ מבעל כוחות לדעת שקיימים כוחות על טבעיים, אחרת יהיה בלאגן גדול אז ניסינו
למצוא תירוצים לכך שהם נרדמו והנה אתה בא והורס הכל. " אומר גאארה, והולך מהמקום.
[B]מיקואו-[/B]
אתה ממשיך ללכת במסדרון, ורואה דלת שמעליה נמצא שלט כסוף העשוי מאלומיניום, ועליו חרוט:
A Class. אתה מבין שזוהי כיתתך, אתה נכנס לכיתה בשמחה, ורואה מספר תלמידים הנמצאים בכיתה;
הראשונה, נערה זהובת-שער, בעלת עייני דבש, היושבת בספה שחורה ומפוארת, שהייתה בכיתה, שאגב
מאוד מפוארת ומשוכללת.
השני, נער שנכנס הרגע לכיתה ושואל 'סליחה שאני מפריע.. אבל למה כולם ישנים?'.
השלישי, נער בעל שער צהוב ואוזניות, ששומע שירים ונרדם על השולחן.
[B]גאארה-[/B]
אתה הולך במסדרון, ולפתע רואה דלת שמעליה נמצא שלט מעץ איכותי, ועליו חרוט:
B Class. אתה מבין שזוהי כיתתך, ונכנס אליה.
אתה שם את התיק שלך ואת חפציך ומתיישב במקום כלשהו בכיתה, הכיתה סטנדרטית ויחסית טובה
לעומת כיתה C. מיד כשאתה שם את חפציך, נשמע שנית הצלצול המבשר על תחילת שיעור.
לכיתה נכנס מורה בעל שער כחול ומשקפיים, שנראה דיי חכם. " שלום, אני המורה שלכם
להיסטוריה. " הוא אומר, ושם את חפציו בשולחן המורה.
~[B]Donphan~, אלון[/B][B]-[/B]
" לפוצץ?! " שאלו בלחץ כמה מהבנות שהתעוררו כרגע. " מ-מה זאת אומרת לפוצץ...? " הן שואלות
ומתרחקות ממך מעט. " אל תדאגו, הוא סתם צוחק, זה היה ציני. " אומר נער שהיה ער מלכתחילה.
לאחר כמה דקות, שכולם נרגעים הוא פונה אליך. " מה אתה עושה?! טוב נו, העיקר שניסית. " הוא
אומר ונאנח. " קדימה, תחזור לכיתה שלך, יש לנו עכשיו שיעור. " הוא אומר, ואתה באמת שומע
את הצלצול המבשר על תחילת שיעור.
[B]scizor-x, קווין -[/B]
אתה מתחיל לפסוע לכיוון חלקו הפנימי של בית הספר, וכבר מתחיל לראות לאט לאט שהילדים
מתעוררים, וממשיכים לטייל בבית הספר כהרגלם, הכל חוזר למצבו הקודם. אתה רואה שכל התלמידים
מתכנסים בקפיטריה ולוקחים מזון. אתה מתחיל ללכת לכיוון הקפיטריה גם כן, אך רואה לפתע את לוח
המודעות.
בלוח המודעות, אתה רואה שתי מודעות;
[SPOILER][IMG]http://up353.siz.co.il/up2/mmjg4mym3unx.png[/IMG]
[IMG]http://up353.siz.co.il/up3/dnhf0diroj2n.jpg[/IMG][/SPOILER]
[B]DareDevil, ג'ייק-[/B]
בסדר, שיניתי לך ^^
--------
אתה מחזיק בידיהן של איקו ולין, ולוקח לך אוכל מהקפיטריה. " בסדר, " אומרת לך
איקו בחיוך, ואתם מתחילים לצאת לכיוון השדה של בית הספר, אתם יוצאים לשדה,
ומתיישבים מתחת לעץ גדול שפרחיו יפיפים ומדהימים. " כן, אני לין 3: " אומרת לך לין
בחיוך חמוד, " אתה חבר של איקו? O: " היא שואלת בתמימות, " אגב, אפשר להביא איתי
מישהו, שיאכל איתנו גם? ^^'' " היא אומרת לך בחיוך מובך.
[B]sandslash, צ'אד-[/B]
" נכון, האמת שאני לא ממש יודעת לרקוד ^^'' " אומרת לך רין במבוכה ומסמיקה. " אממ, אני מניחה שחדר דרמה ריק עכשיו, אין שיעורי דרמה בשעות האלה 3: " אומרת לך רין בחיוך, ואתם מחזיקים ידיים
ומתחילים לפסוע לכיוון חדר דרמה. לאחר מספר דקות, שניכם מגיעים לחדר דרמה. " אז... תוכל ללמד
אותי? ^^ " היא אומרת לך בחיוך חמוד.
[B]Uzumaki Naruto, בארי-[/B]
אתה מנסה לחשוב על אוסאי, ועל הכוח הזה שבו השתמש. ''מה הוא בכלל?'' אתה שואל את עצמך.
לפתע, נשמע קול חלוש ומיואש בראשך. 'עזור.. לי... ב-בבקשה.. ' אומר הקול, הקול היה נשמע כמו
קול של ילד קטן.
[B]DigiSaver, קיריה-[/B]
" אקימי. " אומרת לך אקימי, במבט אדיש ומסמיק מעט. " תוכל.. לבואי איתי רגע?" היא אומרת,
ומסתכלת עליך בישירות.
[B]HeavySnorlax, סת'-[/B]
מספר רב של נערים מאמינים לך, אך החצי השני מאמינים לתירוצם של שני נערים אחרים.
אתה מביט בה. " אתה לא כמוני, אתה לא באת מאיפה שאני באתי... בוא נאמר, מארץ אחרת? 3: "
היא אומרת לך בחיוך חמוד. " האמת שלא, אני חושבת שזה לא ממש מקרה, כאילו שזה קרה בכוונה..
כי יש כאן כמה אנשים שאני מכירה שהם באו מאותה הארץ שאני באתי... אבל עדין, יכול להיות שזה מקרה. ^^ '' אומרת לך הנערה. לפתע אתה נזכר, ומציג את עצמך. " אה, שם יפה. " היא אומרת לך.
" אני.. לין הארוהי. D: " היא אומרת לך בחיוך. " אוי! רגע, אחותי וחבר שלה (דניס ואיקו) רוצים שאוכל איתם בחוץ. רוצה להצתרף אלינו? " היא שואלת אותך בחיבה.
[B]Cool Nick, לוק -[/B]
' גיטרה.. ' אתה חושב לעצמך, ונכנס לקפטריה. אתה הולך ולוקח לעצמך אורז ומעט קציצות, באשר אתה לא נוגע מפני שנראה לך אוכל מחשיד. אתה מתיישב ואוכל לאט לאט ובשקט, כשאתה מסיים לאכול אתה הולך ומחפש את כיתתך. אתה מתחיל להתהלך במסדרונות, ולפתע רואה שלט עץ ישן, שעליו חרוט C Class. אתה מבין שזוהי כתתך, ונכנס. הכיתה שלך נראית נורא; השולחנות שבורים, השולחנות עוד רגע עומדים להישבר, ואין בכלל כיסאות. ועכברים משוטטים בכל פינה. אתה שם את התיק שלך באחד השולנות, ומתיישב על ה'כרית' הישנה, שנחשבת כ'תחליף' לכיסאות שאין. לפתע, עכבר מטפס על רגלך.
[B]מאסטר ליאון, אייס-[/B]
אתה נכנס לכיתה, אך רואה שהנער הבלונדיני מביט בך מבט ישיר ואדיש. " טוב, אני חושב שאני אלך
עכשיו... " הוא אומר באדישות, ונעלם כלא היה. אתה מתחיל לשים לב שהנערים שנרדמו
מתחילים להתעורר בקצב דיי מהיר, לאחר מספר דקות כולם ערים לגמרי.[/CENTER]
[quote]אתה מחזיק בידיהן של איקו ולין, ולוקח לך אוכל מהקפיטריה. " בסדר, " אומרת לך
איקו בחיוך, ואתם מתחילים לצאת לכיוון השדה של בית הספר, אתם יוצאים לשדה,
ומתיישבים מתחת לעץ גדול שפרחיו יפיפים ומדהימים. " כן, אני לין 3: " אומרת לך לין
בחיוך חמוד, " אתה חבר של איקו? O: " היא שואלת בתמימות, " אגב, אפשר להביא איתי
מישהו, שיאכל איתנו גם? ^^'' " היא אומרת לך בחיוך מובך.[/quote]
''מבחינתי לא אכפת לי'' אחייך כשאראה שהיא נבוכה, כשהיא תלך/תטלפן אל מי שהיא תרצה להזמין אתקרב אל איקו.
''טוב, גילינו מ היטארי רצתה?'' אגחך, אבל אתכוון לשאלה ברצינות.
[QUOTE]גאארה-
אתה הולך במסדרון, ולפתע רואה דלת שמעליה נמצא שלט מעץ איכותי, ועליו חרוט:
B Class. אתה מבין שזוהי כיתתך, ונכנס אליה.
אתה שם את התיק שלך ואת חפציך ומתיישב במקום כלשהו בכיתה, הכיתה סטנדרטית ויחסית טובה
לעומת כיתה C. מיד כשאתה שם את חפציך, נשמע שנית הצלצול המבשר על תחילת שיעור.
לכיתה נכנס מורה בעל שער כחול ומשקפיים, שנראה דיי חכם. " שלום, אני המורה שלכם
להיסטוריה. " הוא אומר, ושם את חפציו בשולחן המורה.[/QUOTE]
"יותר טוב מכיתה C זה בטוח" אומר לעצמי ואתחיל להקשיב בידיעה שביום הראשון שלי בבית הספר אני לא רוצה להוציא לעצמי שם של מפריען
" אמרתי כבר, " הוא אומר לך ומביט עליך במבט אדיש, " אני אוסאי טאקאומי, " והתכוונתי מה את, "
שואל אוסאי. " הגזע שלך. " הוא אומר, ומתקרב אליך מעט. " הא?" הוא שואל בחיוך. אך לפתע, נכנס
לכיתה נער "היי שלום לא התכוונתי להפריע אבל יש לכם מושג למה כולם ישנים?" שואל הנער בשקט.
לפתע אתם מבחינים שכל הנערים המעולפים מתחילים להתעורר. "טוב.. הם מתעוררים, אני חושב
שאני ילך כרגע. " הוא אומר, " ג'אנה*, " הוא אומר בחיוך כובש, ונעלם כלא היה.
--
*ג'אנה (Gane) - להתראות, יפנית.
''המף....'' אומר בפרצוף נעלב, אגש אל הנער ואומר ''כן, אפילו אל תשאל...'' אומר ואנסה למשוך זמן במחשבה על תירוץ, לבסוף אומר ''איזה מפגר אחד החליט להריץ בדיחה ולשיים בכל הלוקרים חומרי הרדמה, אני ועוד כמה ילדים בודדים הספקנו לסגור את הלוקרים בזמן לפני שהחומר יצא לגמרי מן הלוקר והרדים אותנו, יש ילדים ישנים בכל רחבי בית הספר מפני שאורך הזמן שגורם לחומר להרדים משנה מאחד לאחד, רק...אל תפתח את הלוקר שלך'' אומר לילד בחיוך, אני יצא מן הכיתה ואומר את אותו הדבר לכל מי שבמסדרון, אסתכל עם הילד הזה שדיבר אותי נמצא שם, עם כן, אחלוף על פניו כמתעלמת ממנו, עם לא, אחזור לכיתה ואחכה לצלצול, ביינתים אשב