-
[QUOTE=Horus;1256443][B][U][COLOR=green][FONT=Arial]~Gaara-Kazakh~[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=green][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=green][FONT=Arial]אתה מנסה ללכוד את האריה חסר הראש אך אתה לא מצליח,האיש בתוך הקיר אומר לך:"אתה לא יכול ללכוד את המפלצות שפה,הם שייכות רק לי!" אתה רואה שפניו הופכות להיות עצבניות במיוחד,הוא פותח שתי דלתות,אחד בקיר ימני,אחד בקיר השמאלי,הוא אומר לך:"דלת אחת תוציא אותך ודלת אחת תהרוג אותך,אתה יכול לפתוח רק דלת אחת,אחרי זה אתה תיכנס ולא תחזור לפה,מה בחירתך?".[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
זה די תוקע,אז אנסה להתחכם..
'אם אני לא יכול לפתוח את הדלתות אני יכול שהקסמים שלי יפתחו' אשלוף קלף ואנפץ איתו דלת.
-
[B][U][COLOR=green][FONT=Arial]~Gaara-Kazakh~[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=green][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=green][FONT=Arial]*אתה לא כותב איזו דלת אז איך אני אדע?[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial]אתה שולף קלף ומשתמש בכבלי טבע על הדלת הימנית,היא נפתחת בקלות רבה,אתה נכנס והדלת ננעלת ונעלמת,אתה לא יכול לחזור אחורה,אתה רואה שמולך עומדים שלושה צמחים אוכלי אדם מסוכנים מאוד,אתה שם לב שהם ישנים,ככה שאם לא תעיר אותם לא יקרה כלום,אתה רואה שמולך יש פיצול,לשני דרכים,ימני ושמאלי,אתה לא רואה מה יש בסוף.[/FONT][/COLOR]
-
[quote=Horus;1256389]
[B][U][COLOR=gray][FONT=Arial]Tigraro[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=gray][FONT=Arial]רוח הכוח אומר לך:"לא,בגלל שאני אמור רק לשמור עליך ולא להיות מחובר בנשמה שלך" לואי משתמש בלחש מוזר שמצליח לעצור את המפלצת עשוית היהלום לזוז אחורה,אתה שולף קלף,זהו סילון רוחות אתה מצליח לנפץ את ידו הימנית קצת.[/FONT][/COLOR][/quote]
"אולי פעם אחת אני אשלוף את הקלף שאני רוצה?!" אגיד בעצבנות ואשלוף קלף, מקווה לשליטה ברוחות או לקלף האור.
-
[QUOTE=Horus;1256428][B][U][COLOR=blue][FONT=Arial]Gold.N.Ace[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=blue][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=blue][FONT=Arial]אתה שולף שליטה במים וסילון מים ומצליח ליצור מחדש את ג'ינבי,ג'ינבי הופך לסוג של סירה,אתה וסיידי עולים על הסירה,אתה רואה את הים ומה יש מתחת,אתה רואה סוג של דג עשוי אצות בעלי עיניים גדולות מאוד,היצור לא נראה מסוכן,אבל יצור הבוץ שרודף אחריכם עדיין כן מסוכן,ג'ינבי מגביר מהירות,אתה רואה סוג של אור,אתה מגיע לסוג של מקדש,אתה רואה את יצור הבוץ נכנס והוא אומר לך:"מי מרגיז את שומר המוות?".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[/QUOTE]
'אז הוא בטח שומר המוות... כדאי שנתרחק ממנו כמה שיותר' אחשוב לעצמי בהיסוס. אעלה יחד עם סיידי על היבשה של המקדש ואומר "ג'ינבי תעקב אותו כמה שתוכל אנחנו נמצא את סטן ונעוף מפה, אני סומך עליך!". ארוץ עם סיידי, אם אפשר ניכנס למקדש ונצעק "סססטסטטןןןן!! אתה פה?!". ואם אי אפשר נתקרב כמה שיותר למקדש ונצעק את שמו של סטן.
-
[B][U][COLOR=blue][FONT=Arial]Gold.N.Ace[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=blue][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=blue][FONT=Arial]סיידי עוצרת אותך ואומרת לך:"אם אנחנו רוצים את סטן בחזרה אנחנו מוכרחים להביס את יצור הבוץ הזה",אתה יוצר את ג'ינבי,אתה רואה שהוא יותר חזק מבדרך כלל,הוא מצליח לעצור אגרוף בוץ שאדון המוות שולח אליכם,סיידי משתמשת בלחש מים חזק מאוד שיוצר אלפי גלים קטנים באוויר שפוגעים במפלצת הבוץ.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=gray][FONT=Arial]Tigraro[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=gray][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=gray][FONT=Arial]אתה מקבל את קלף האור,אתה רואה משהו כמו להבים עושיי רוח פוגעים ביהלום השחור הענק,אתה רואה סוג של נצנוץ אדום בוהק הלהבים נהדפים ופוגעים באגרטל,אתה רואה שהאגרטל מתנפץ לאלפי רסיסים.[/FONT][/COLOR]
-
[quote=Horus;1256712]
[B][U][COLOR=gray][FONT=Arial]Tigraro[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=gray][FONT=Arial]אתה מקבל את קלף האור,אתה רואה משהו כמו להבים עושיי רוח פוגעים ביהלום השחור הענק,אתה רואה סוג של נצנוץ אדום בוהק הלהבים נהדפים ופוגעים באגרטל,אתה רואה שהאגרטל מתנפץ לאלפי רסיסים.[/FONT][/COLOR][/quote]
"אבל... איך לעזאזל?! WTF?!" אמלמל כלא מאמין, ואביט לא מבין בקלף הזה, חושב 'הוא חזק היצור הזה, הקלף הזה לא מספיק חזק כדי לנצח אותו, צריך להשתמש במוח בכל זאת, לצערי'.
"אז... לתוך הפה?" אגיד בלחש לעצמי ואבדוק מה מצב לואי בעודי חושב 'נבחר עאלק, אם המאסטר יחשוב שהוא הנבחר הוא כל כך טועה'.
אנסה לגרום ליצור היהלומים לפתוך את פיו בהתגרויות, פרצופים טפשיים, בעיטות בבטן ועם כמה שזה טיפשי, דגדוגים [מי צוחק בפה סגור?].
אם ייפתח את הפה, אשלוף במהירות קלף ואתקוף אותו לתוך פיו, אם לא בכל זאת אשלוף קלף ואשתמש בו. [XD]
-
[QUOTE]Steve The Monkey
אתה לא צריך לחפש הרבה וכבר נגלה לפניך ולפני ספארק,דרקון שחור בעל עיניים צהובות כמו ברק,הדרקון רואה את ספארק ויורה שלושה ברקים,אתה שומע את שאגת הטנדרוולף של הכוח של אלקטרה,הדרקון מצליח לשבור את הברקים,ספארק נופל על הברכיים ואומר לך בפחד:"הכוח של אלקטרה,אצלך?!".
[/QUOTE]
"כן." אומר לספארק ואוציא קלף מהחפיסה בתקווה שיהיה קסם טוב.
-
[QUOTE=Horus;1256712][B][U][COLOR=blue][FONT=Arial]Gold.N.Ace[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=blue][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=blue][FONT=Arial]סיידי עוצרת אותך ואומרת לך:"אם אנחנו רוצים את סטן בחזרה אנחנו מוכרחים להביס את יצור הבוץ הזה",אתה יוצר את ג'ינבי,אתה רואה שהוא יותר חזק מבדרך כלל,הוא מצליח לעצור אגרוף בוץ שאדון המוות שולח אליכם,סיידי משתמשת בלחש מים חזק מאוד שיוצר אלפי גלים קטנים באוויר שפוגעים במפלצת הבוץ.[/FONT][/COLOR]
[/QUOTE]
"קדימה ג'ינבי! אתה יכול לעשות את זה" אעודד את ג'נבי ואשלוף שני קלפים, אקווה ליצור כידוני קרח כדי לעזור לג'ינבי ולסיידי.
"סיידי את חייבת ללמד אותי אחר כך את השילובים המגניבים שלך!" אומר לסיידי בעודי מעלה חיוך..
-
[B][U][COLOR=#ffcc00][FONT=Arial]Steve The Monkey[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=#ffcc00][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ffcc00][FONT=Arial]הדרקון שואג ויורה שלושה ברקים,אתה וספארק מתחמקים.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ffcc00][FONT=Arial]ספארק אומר לך:"מדהים!בחיים שלי לא חשבתי שאני אפגוש מישהו אחר שיש לו את אחד מנשמות אלקטרה!" אתה שומע את הכוח של אלקטרה אומר לך:"כול זה יפה מאוד אבל אין לנו זמן".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ffcc00][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=blue][FONT=Arial]Gold.N.Ace[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=blue][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=blue][FONT=Arial]אתה רואה שג'ינבי מצליח לעקב את המפלצת אך לא להרבה זמן,המפלצת יורה טיל בוץ שמחסל את ג'ינבי שלך.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial]סיידי מלמלת משהו מוזר ואתה רואה שלוש דמויות שדומות מאוד לג'ינבי שלך רק חזקות יותר,השלוש יורות על המפלצת טילי מים.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial]אתה רואה על הרצפה סוג של קלף.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=gray][FONT=Arial]Tigraro[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=gray][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=gray][FONT=Arial]אתה בועט ביריבך עשוי היהלום ומדגדג אותו,הוא פותח את פיו,אתה רואה שזה בעצם חור שחור בלי כלום,אתה כמעט נשאב לתוכו,אתה שומע קול רועם וחזק מאוד שאומר:"לא היום!" אתה רואה סופת הוריקן מחריבה את החדר,ומצליחה לרסק את היהלום הענק,אתה רואה סוג של יצור עשוי רוח דמוי אדם אחרי שההוריקן נגמר כך היצור נעלם.[/FONT][/COLOR]
-
[quote=Horus;1257097][B][U][COLOR=gray][FONT=Arial]Tigraro[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=gray][FONT=Arial]אתה בועט ביריבך עשוי היהלום ומדגדג אותו,הוא פותח את פיו,אתה רואה שזה בעצם חור שחור בלי כלום,אתה כמעט נשאב לתוכו,אתה שומע קול רועם וחזק מאוד שאומר:"לא היום!" אתה רואה סופת הוריקן מחריבה את החדר,ומצליחה לרסק את היהלום הענק,אתה רואה סוג של יצור עשוי רוח דמוי אדם אחרי שההוריקן נגמר כך היצור נעלם.[/FONT][/COLOR][/quote]
"מי אתה?" אשאל את היצור המשונה ואחשוב 'ווירדו O.O'
"אתה טייפון?"
-
[QUOTE]Steve The Monkey
הדרקון שואג ויורה שלושה ברקים,אתה וספארק מתחמקים.
ספארק אומר לך:"מדהים!בחיים שלי לא חשבתי שאני אפגוש מישהו אחר שיש לו את אחד מנשמות אלקטרה!" אתה שומע את הכוח של אלקטרה אומר לך:"כול זה יפה מאוד אבל אין לנו זמן".[/QUOTE]
"אוקיי בסדר!" אומר לכוח של אלקטרה ואשתמש בקלף מהחפיסה שלי.
-
~Gaara-Kazakh~[QUOTE]
*אתה לא כותב איזו דלת אז איך אני אדע?
אתה שולף קלף ומשתמש בכבלי טבע על הדלת הימנית,היא נפתחת בקלות רבה,אתה נכנס והדלת ננעלת ונעלמת,אתה לא יכול לחזור אחורה,אתה רואה שמולך עומדים שלושה צמחים אוכלי אדם מסוכנים מאוד,אתה שם לב שהם ישנים,ככה שאם לא תעיר אותם לא יקרה כלום,אתה רואה שמולך יש פיצול,לשני דרכים,ימני ושמאלי,אתה לא רואה מה יש בסוף.[/QUOTE]
אנסה ללכת בשקט בלי להעיר את הצמחים,במידה ואעיר אותם אברח משם במהירות לדלת השמאלית במדה והם לא מתעוררים אנשום לרווחה ואלך ברוגע לדלת השמאלית.
-
[QUOTE=Horus;1257097][B][U][COLOR=blue][FONT=Arial]Gold.N.Ace[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=blue][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=blue][FONT=Arial]אתה רואה שג'ינבי מצליח לעקב את המפלצת אך לא להרבה זמן,המפלצת יורה טיל בוץ שמחסל את ג'ינבי שלך.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial]סיידי מלמלת משהו מוזר ואתה רואה שלוש דמויות שדומות מאוד לג'ינבי שלך רק חזקות יותר,השלוש יורות על המפלצת טילי מים.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial]אתה רואה על הרצפה סוג של קלף.[/FONT][/COLOR]
[/QUOTE]
'וואו, המפלצת הזאת ממש חזקה!... וגם סיידי ממש חזקה ויש לה הרבה כישופים שבחיים לא ראיתי, אני חייב להשתפר ולהיות חזק יותר! אני חייב!' אחשוב לעצמי בהיסוס.
"קלף?! פה?!" אומר בקול ואתקדם בזהירות לכיוון הקלף וארים אותו. אם הוא שימושי אשתמש בו בקרב.
-
מוקפא זמנית לבקשת פותח המשחק.