-
[U]ttrrtte[/U]
הפוקדור נפתח, וצ'יקקו יוצא החוצה ונוחת על הרצפה. הוא נהסס לשניה בודדת, ואת מיד רוח חזקה מתחילה לצאת מכיוונו של הפוקימון הגוזל הקטן, ומעיפה את הפידל אותו הוא תקף. הפידל מאבד שיווי משקל, ומתהפק בתוך המים. פוקימון פרח המים מתאושש מהמתקפה מהר, ולמרות ניסיונו של צ'יקקו לתקוף שוב ברוח חזקה, פידל שולח זרם קטן של בועות מפיו. הבועות מתקרבות באיטיות לכיוון הפוקימון שלך, שמתוך לחץ מפסיק את ההתקפה שלו באמצע.
-
[QUOTE=Balenciaga;1304111][U]ttrrtte[/U]
הפוקדור נפתח, וצ'יקקו יוצא החוצה ונוחת על הרצפה. הוא נהסס לשניה בודדת, ואת מיד רוח חזקה מתחילה לצאת מכיוונו של הפוקימון הגוזל הקטן, ומעיפה את הפידל אותו הוא תקף. הפידל מאבד שיווי משקל, ומתהפק בתוך המים. פוקימון פרח המים מתאושש מהמתקפה מהר, ולמרות ניסיונו של צ'יקקו לתקוף שוב ברוח חזקה, פידל שולח זרם קטן של בועות מפיו. הבועות מתקרבות באיטיות לכיוון הפוקימון שלך, שמתוך לחץ מפסיק את ההתקפה שלו באמצע.[/QUOTE]
''אל תפחד צ'קקו! אלו בועות, תעיף אותן לעבר פידל בעזרת רוח חזקה ואז סופת חול!'' הורה לצ'קיקו ביטחון מוחלט ונחישות
-
[U]ttrrtte[/U]
שוב רוח חזקה מתחילה צאת מכיוונו של צ'יקקו, והאוח מעיפה את הבועות ומרחיקה ממנו. צ'יקקו נראה מרוצה מהתוצאה, וקפץ במקומו. הוא המשיך לייצר רוח מכיוונו, והחל להעיף חול אל כיוון הפידל שהיה במים. פידל התחמק ממתקפת החול, תוד שהוא משקיע את עצמו בתוך האגם. החול נחת על פני המים, ושקע.
פוקימון השב נעלם למספר שניות. צ'יקקו נראה מבולבל. לפתע, הוא הפציע מהמים, קרוב יותר אל צ'יקקו, ותקף אותו בהצלפה עם הגפנים ששימשו לו כידים. צ'יקקו הועף לאחור, אך התעשת מיד למרות שספג מכה קשה. הצ'יקקו שלך היה קשוח משחשבת.
-
[quote=Balenciaga;1303975][U]Pikachu 4 Ever[/U]
מטרימיט, פוקימון החרק, התרכז במשך מספר שניות, ומיד כמויות אדירות של חול התחילו להסתחרר סביב פוקימון התיש ג'קובר. החול נעטף סביבו עוד ועוד, מטביע אותו בתוכו. ג'קובר ניסה להימלט מקבר החול שנוצר סביבו, אבל החול מנע ממנו והגביע אותו עמוק יותר ויותר.
כשג'קובר היה קבור כמעט לגמרי, פלג גופו העליון היה בחוץ, קאוויאט רץ אל פוקימון התיש ונשך אותו בצווארו בעוצמה. פוקימון התיש פלט צווחה אדירה, ונראה סובל במיוחד.
האיש המפחיד לא הביט בך כלל עדיין, ורק חייך בעקמומיות. "מצויין, כך זה אמור להיות..." הוא אמר בהרהור. הוא הרים את הפוקדור שלו באוויר, והחזיר את ג'קובר לתוכו. "עשית עבודה טובה," הוא אומר לך. "שמי הוא ראסארו, ואני אחד מהאלים הקדושים. זכור את השם שלי."
לפתע, עשן סגלגל החל להופיע סביבו, והוא נעלם יחד איתו, מיטשטש באוויר.
[/quote]
'וואו!' אחשוב לעצמי בהתרגשות בזמן שאתסכל על ראסארו נעלם בתוך העשן הסגלגל ולאחר שהוא יעלם אשאל בסקרנות את קאוויאט ומטרימיט "תגידו,אתם יודעים מהם האלים הקדושים?" ואז אזכר שאני חייב לרוץ לכפר רוג'ין למרכז הפוקימונים כדי לטפל בנאודיל "תחזרו מטרימיט וקאוויאט,עשיתם עבודה טובה מאוד!" אגיד לשניהם בזמן שאחזיר אותם לפוכדורים ואתחיל לרוץ לכיוון הכפר רוג'ין
-
[QUOTE=Balenciaga;1304180][U]ttrrtte[/U]
שוב רוח חזקה מתחילה צאת מכיוונו של צ'יקקו, והאוח מעיפה את הבועות ומרחיקה ממנו. צ'יקקו נראה מרוצה מהתוצאה, וקפץ במקומו. הוא המשיך לייצר רוח מכיוונו, והחל להעיף חול אל כיוון הפידל שהיה במים. פידל התחמק ממתקפת החול, תוד שהוא משקיע את עצמו בתוך האגם. החול נחת על פני המים, ושקע.
פוקימון השב נעלם למספר שניות. צ'יקקו נראה מבולבל. לפתע, הוא הפציע מהמים, קרוב יותר אל צ'יקקו, ותקף אותו בהצלפה עם הגפנים ששימשו לו כידים. צ'יקקו הועף לאחור, אך התעשת מיד למרות שספג מכה קשה. הצ'יקקו שלך היה קשוח משחשבת.[/QUOTE]
''כל הכבוד חמוד אני גאה בך!'' אומר לצ'קקו בנחישות וגאווה עצומה ''תשתמש במתקפה מהירה ואז בדחיפה!'' אמוצר לצ'קיקו בידיעה שיצליח
-
[U]Pikachu 4 Ever[/U]
אתה מתחיל לרוץ בין השדות, עובר בין שני האגמים הגדולים, ותוך שעה של התקדמות מהירה נגלה לעינך כפר קטן. הבצים כולם היו עשויים עץ, ומרוב הערובות עלה עשן אפרפר. הכפר לא היה גדול, אולי חמישים בתים קטנים היו שם, אך הא היה יפה ופסטורלי. השמש כבר התחילה לשקוע, ומעט אנשים שוטטו בחוץ. הם סיימו את עבודות החקלאות שלהם בשדות שליד הבתים, והחלו אט אט לחזור כל אחד לביתו.
[U]ttrrtte[/U]
צ'יקקו ציית מיד לפקודה שלך, וטס לכיוונו של פידל במהירות אדירה. הפידל נפגע מהמכה של צ'יקקו, ונהדף לאחור בתדהמה. צ'יקקו נחת על הרצפה, מדדה במהירות ממי האגם. הוא יצא לתקיפה נוספת על הפידל - ופגע בו במתקפת דחיפה חזקה. פוקימון העשב לא יכול היה לעמוד בהתקפה החזקה, וצף על המים מעולף.
"הקרב הזה גמור," אמר לך מארק. "עשית עבודה טובה עם צ'יקקו."
-
[quote=Balenciaga;1305051][U]Pikachu 4 Ever[/U]
אתה מתחיל לרוץ בין השדות, עובר בין שני האגמים הגדולים, ותוך שעה של התקדמות מהירה נגלה לעינך כפר קטן. הבצים כולם היו עשויים עץ, ומרוב הערובות עלה עשן אפרפר. הכפר לא היה גדול, אולי חמישים בתים קטנים היו שם, אך הא היה יפה ופסטורלי. השמש כבר התחילה לשקוע, ומעט אנשים שוטטו בחוץ. הם סיימו את עבודות החקלאות שלהם בשדות שליד הבתים, והחלו אט אט לחזור כל אחד לביתו.
[/quote]
'הכפר ממש יפה!' אחשוב לעצמי בהתפאלות בזמן שאני מתהלך בעיר 'אוי שיט אני חייב להגיע מהר למרכז הפוקימונים!' אחשוב לעצמי ואתחיל לשאול אנשים לגביי איפה נמצא מרכז הפוקימונים ולאחר שאמצע אותו ארוץ לשם ואגיש לאחות ג'וי את הפוקימונים שלי ואשכיר חדר לשינה.
למחרת אקח את הפוקימונים שלי מהאחות ג'וי ואגש לאתגר את המכון הראשון
-
[U]Pikachu 4 Ever[/U]
בתוך הכפר הקטן אתה מוצא בקלות את מרכז הפוקימונים, ונכנס פנימה. האחות התורנית נמצאת בדלפק, ואתה מגיש לה את שלושת הפוקדורים שלך. היא לוקחת את הפוקימונים בנימוס, ומציעה לך חדרון קטנטן לישון בו.
השעה היא שעת ערב מאוחרת, ואתה הולך לחדר הקטן. אתה נשכב על המיטה הישנה, ונרדם תוך דקות. אתה מתעורר בבוקר כששלושת הפוקדורים של הפוקימונים שלך מונחים על הדלפק לידך, ואתה שם אותם בחגורתך.
אתה שואל את האחות איפה נמצא מכון הפוקימונים, והיא מכווינה אותך. אתה יוצא ממרכז הפוקימונים והולך לכיוון המכון. אתה מגיע למבנה עץ גדול שמעליו מתנוסס שלט "מכון הפוקימונים של הכפר רוג'ין" בצבע מתקלף ודהוי. דלת בטון הענקית נראתה ישנה וכבדה, וגם עליה נראו סדקים ישנים.
-
[quote=Balenciaga;1305242][U]Pikachu 4 Ever[/U]
בתוך הכפר הקטן אתה מוצא בקלות את מרכז הפוקימונים, ונכנס פנימה. האחות התורנית נמצאת בדלפק, ואתה מגיש לה את שלושת הפוקדורים שלך. היא לוקחת את הפוקימונים בנימוס, ומציעה לך חדרון קטנטן לישון בו.
השעה היא שעת ערב מאוחרת, ואתה הולך לחדר הקטן. אתה נשכב על המיטה הישנה, ונרדם תוך דקות. אתה מתעורר בבוקר כששלושת הפוקדורים של הפוקימונים שלך מונחים על הדלפק לידך, ואתה שם אותם בחגורתך.
אתה שואל את האחות איפה נמצא מכון הפוקימונים, והיא מכווינה אותך. אתה יוצא ממרכז הפוקימונים והולך לכיוון המכון. אתה מגיע למבנה עץ גדול שמעליו מתנוסס שלט "מכון הפוקימונים של הכפר רוג'ין" בצבע מתקלף ודהוי. דלת בטון הענקית נראתה ישנה וכבדה, וגם עליה נראו סדקים ישנים.[/quote]
'לא המכון הכי מזמין...' אחשוב לעצמי ואגחך מעט לפני שאדחוף את דלת הבטון הישנה ואכנס למכון.
"מישהו נמצא כאן?" אשאל בקול רם כדי לבדוק אם ישנו מישהו אחר חוץ ממני 'המקום הזה קצת ישן' אחשוב לעצמי ואומר לחלל "באתי לאתגר את המכון!"
-
[U]Pikachu 4 Ever[/U]
אתה פותח את הדלת ונגלת מולך רחבה רחבת מימדים. החלל היה ריק כמעט לגמרי. הרצפה הייתה עשויה כולה מבטון קשיח, ועל הרצפה היו סימנים מקרבות קודמים.
צעקת אל תוך החלל, אך איש לא ענה. לאחר מספר שניות, הדלת מאחוריך נסגרה לבדה בקול טריקה מהדהד. מהדלת הקידמית נכנס נער צעיר, שיערו החום הגולש נח על פניו. הנער היה לא יותר מבן שמונה עשרה, וגופו התמיר היה אתלטי ובנוי היטב. הוא הביט בך בפנים רציניות, והעיף קצוות שיער שנחו על פניו.
"הצג את עצמך." הוא אמך לך בקרירות. "מתי התחלת לאמן פוקימונים? כמה פוקימונים יש לך? עם כמה מהם תרצה להילחם?" הוא ירה כלפיך שאלות.
-
[quote=Balenciaga;1305290][U]Pikachu 4 Ever[/U]
אתה פותח את הדלת ונגלת מולך רחבה רחבת מימדים. החלל היה ריק כמעט לגמרי. הרצפה הייתה עשויה כולה מבטון קשיח, ועל הרצפה היו סימנים מקרבות קודמים.
צעקת אל תוך החלל, אך איש לא ענה. לאחר מספר שניות, הדלת מאחוריך נסגרה לבדה בקול טריקה מהדהד. מהדלת הקידמית נכנס נער צעיר, שיערו החום הגולש נח על פניו. הנער היה לא יותר מבן שמונה עשרה, וגופו התמיר היה אתלטי ובנוי היטב. הוא הביט בך בפנים רציניות, והעיף קצוות שיער שנחו על פניו.
"הצג את עצמך." הוא אמך לך בקרירות. "מתי התחלת לאמן פוקימונים? כמה פוקימונים יש לך? עם כמה מהם תרצה להילחם?" הוא ירה כלפיך שאלות.[/quote]
"שמי הוא אנטוני!" אומר לו בתגובה לשאלה "עד היום לכדתי שלושה פוקימונים שונים,אני מעוניין בקרב של שלושה על שלושה!" אמשיך בתגובות שלי למטח השאלות שלו ואחזיק פוכדור ביד לקראת הקרב ואז אשאל את הנער "איזה סוג מכון זה?במה הוא מתמחה?איזה פוקימונים אתה עומד להשתמש?"
-
[U]Pikachu 4 Ever[/U]
"קודם כל," אומר הנער, "שמי הוא אדם קימל." הוא מציג את עצמו בקול נעים אך תקיף. "המכון שאתה עומד להתמודד מולו כרגע הוא מסוג רגיל. אמנם זה נשמע כמו מכון קל, אבל אל תזלזל בפוקימונים רגילים. הם חזקים, והרבה מאמנים שהעזו לזלזל בהם נפלו בניסיון לנצח אותי." הוא אמר לך. "אתה מאמן מתחיל, לכן אני אשתדל לא להחמיר איתך יותר מדי. יש לך עוד הרבה מה ללמוד, אני מניח. שנתחיל?" הוא שאל בחיוך תוקפני.
הוא שלף פוקדור מכיסו, וזרק אותו לאוויר. "צא גרפיל!" הוא קרא.
הפוקדור נפתח, ומתוכו יצא פוקימון אפור וקטן, ושן בולטן מפיו.
[IMG]http://www.up2me.co.il/images/58204998.png[/IMG]
"רק לשם ההבהרה," הוא מסביר לך. "למאמני מכון אסור להחליף פוקימונים בזמן הקרב. אבל למתמודדים כמוך מותר. תיהיה שקול, והרבה בהצלחה." הוא אומר לך.
-
[quote=Balenciaga;1306499][U]Pikachu 4 Ever[/U]
"קודם כל," אומר הנער, "שמי הוא אדם קימל." הוא מציג את עצמו בקול נעים אך תקיף. "המכון שאתה עומד להתמודד מולו כרגע הוא מסוג רגיל. אמנם זה נשמע כמו מכון קל, אבל אל תזלזל בפוקימונים רגילים. הם חזקים, והרבה מאמנים שהעזו לזלזל בהם נפלו בניסיון לנצח אותי." הוא אמר לך. "אתה מאמן מתחיל, לכן אני אשתדל לא להחמיר איתך יותר מדי. יש לך עוד הרבה מה ללמוד, אני מניח. שנתחיל?" הוא שאל בחיוך תוקפני.
הוא שלף פוקדור מכיסו, וזרק אותו לאוויר. "צא גרפיל!" הוא קרא.
הפוקדור נפתח, ומתוכו יצא פוקימון אפור וקטן, ושן בולטן מפיו.
[IMG]http://www.up2me.co.il/images/58204998.png[/IMG]
"רק לשם ההבהרה," הוא מסביר לך. "למאמני מכון אסור להחליף פוקימונים בזמן הקרב. אבל למתמודדים כמוך מותר. תיהיה שקול, והרבה בהצלחה." הוא אומר לך.[/quote]
'מי זה גרפיל הזה?' אחשוב לעצמי בסקרנות ואשלוף את הפוקידע כיד לקבל מידע.
'נשמע פוקימון מעניין' אמשיך לחשוב לעצמי לאחר שאקבל את המידע על הפוקימון ואזרוק את הפוכדור שבידי בזמן שאני צועק "צא עכשיו קאוויאט!" בכל הכוח "תשתמש מהר בהתקפה מהירה!" אומר לו בלחץ
-
[U]Pikachu 4 Ever[/U]
אתה מכוון את הפוקידע שלך על הפוקימון של אדם, והפוקידע מתחיל לדבר בקול מתכתי.
"גרפיל - פוקימון הסנאי. גרפיל נפוץ ביערות, וכן גם בעירים. גרפילים זריזים במיוחד וחמקמקים, ומאמנים אשר רוצים לתפוס אותם לעתים נתקלים בבעיה. גרפיל אמנם הוא פוקימון מסוג רגיל, אך כשהוא מתפתח הוא נהיה פוקימון מסוג שונה לגמרי."
אתה סוגר את הפוקידע ומחזיר אותו לכיסך. אתה שוף את הפוקדור של קאוויאט, והוא יוצא החוצה, נוחת מספר מטרים מגרפיל.
שני הפוקימונים הרגילים מביטים זה בזה, עיניהם זעומות.
"קרב מעניין," מעיר אדם.
אתה פוקד על קאוויאט לצאת במתקפה מהירה, ופוקימון העכבר שלך רץ מיד, ופוקע בגרפיל שמותח לאחור. גרפיל קם מיד על שני רגליו, ונראה נזעם מהמכה שזה עתה קיבל.
אדם נראה משועשע. "גרפיל, תשתמש במתקפת נשיכה!" הוא קורא לפוקימון שלו.
פוקימון הסנאי מתחיל להתקרב אל קאוויאט, והשן שלו בוהקת באור החזק של החדר.
-
[U]ttrrtte[/U]
צ'יקקו ציית מיד לפקודה שלך, וטס לכיוונו של פידל במהירות אדירה. הפידל נפגע מהמכה של צ'יקקו, ונהדף לאחור בתדהמה. צ'יקקו נחת על הרצפה, מדדה במהירות ממי האגם. הוא יצא לתקיפה נוספת על הפידל - ופגע בו במתקפת דחיפה חזקה. פוקימון העשב לא יכול היה לעמוד בהתקפה החזקה, וצף על המים מעולף.
"הקרב הזה גמור," אמר לך מארק. "עשית עבודה טובה עם צ'יקקו."[/QUOTE]
''כל הכבוד חמוד!'' אשבע את צ'קוק בשמחהץ
ני אוציא פוקדור מתיקי ואזרוק על הפידל המעולף