[quote=מאסטר ליאון;1302253]הם עונים לך "למה תקפת אותנו? והברחנו אותם".[/quote]
"אני לא תקפתי אותכם" אגיד בהצתדקות ובבילבול "רק עמדתי ליד הדלת, חשבתי שאתם מצוות רוקט" אומר להם ואחשוב לעצמי למה הם דשים בזה כלכך הרבה
Printable View
[quote=מאסטר ליאון;1302253]הם עונים לך "למה תקפת אותנו? והברחנו אותם".[/quote]
"אני לא תקפתי אותכם" אגיד בהצתדקות ובבילבול "רק עמדתי ליד הדלת, חשבתי שאתם מצוות רוקט" אומר להם ואחשוב לעצמי למה הם דשים בזה כלכך הרבה
[QUOTE=r03e;1302539]"אני לא תקפתי אותכם" אגיד בהצתדקות ובבילבול "רק עמדתי ליד הדלת, חשבתי שאתם מצוות רוקט" אומר להם ואחשוב לעצמי למה הם דשים בזה כלכך הרבה[/QUOTE]
*אני חושב על לנעול את המ"ת אז, לנעול?
הם אומרים "בסדר רק תתכונן, יש חייל אחד שלא הברחנו והוא עומד לבוא". ואתה שומע דפיקות.
[quote=מאסטר ליאון;1302541]*אני חושב על לנעול את המ"ת אז, לנעול?
הם אומרים "בסדר רק תתכונן, יש חייל אחד שלא הברחנו והוא עומד לבוא". ואתה שומע דפיקות.[/quote]
אחי אני לא רוצה להעליב אבל המ"ת לא ברמה טובה. אתה ממש לא משקיע בתגובות וזה לא "כיף" להעביר את הזמן ככה. אז כן, תינעל
[QUOTE=r03e;1302550]אחי אני לא רוצה להעליב אבל המ"ת לא ברמה טובה. אתה ממש לא משקיע בתגובות וזה לא "כיף" להעביר את הזמן ככה. אז כן, תינעל[/QUOTE]
אני מצטער, אבל אני נועל את המ"ת:cry::cry:
כי שני פורשים, 2 שרשומים עדיין אבל לא מגיבים, אחד מוקפא, ושני שחקנים שפעילים לא שווה כל כך.
תודה לכולם והסיום של המ"ת הזה גורם לי להצהיר הצהרה אחת אמיתית: אני אשתנה וכבר לא מה שהייתי בכלל!!