דור מה אם להוסיף שאני זה ששכנע אותך? -____-
תאמר גם לרונה למלא. [if u know what i mean], חח דסתם באמת, תאמר לו למלא.
יאללה הימורים!
EVELYN
IRELIA
MALZAHAR
XIN ZAHO
AHRI
KAYLE
KENNEN
TRISTANA
TWISTED FATE
Printable View
דור מה אם להוסיף שאני זה ששכנע אותך? -____-
תאמר גם לרונה למלא. [if u know what i mean], חח דסתם באמת, תאמר לו למלא.
יאללה הימורים!
EVELYN
IRELIA
MALZAHAR
XIN ZAHO
AHRI
KAYLE
KENNEN
TRISTANA
TWISTED FATE
Xd איך אני אוהב תפאסיב של אניביה לגרום לאנשים לרדוף אחריי עד לטורט במחשבה שבגלל שיש לי קצת חיים הם יהרגו אותי ויברחו ואחרי זה הם גם נהרגים וגם אניביה לא מתה =](הופכת לביצה)
עליתי רמה 30 :D
הימור שלי :
Twitch
Varus
Wiktor
Gragas
Sivir
Cho'gath
Shaco
Sona
Miss Fortune
Malzahar
[quote=Rider;1365647]Xd איך אני אוהב תפאסיב של אניביה לגרום לאנשים לרדוף אחריי עד לטורט במחשבה שבגלל שיש לי קצת חיים הם יהרגו אותי ויברחו ואחרי זה הם גם נהרגים וגם אניביה לא מתה =](הופכת לביצה)[/quote]
חחחח כן
במיוחד אם יש לה guardian angel
ניסיתי את זה וזה ממש מגניב! D:
[quote=~Cubchoo~;1365737]חחחח כן
במיוחד אם יש לה guardian angel
ניסיתי את זה וזה ממש מגניב! D:[/quote]
ראיתי אותך עושה את זה , זה בין הדברים הכי מעצבנים שיש.
להרוג אותך 3 פעמים LOL
אליאסטר זה חתיכת דמות טובה,עם הבילד שנתנו לי במשחק היה לי כמעט 3000HP מהירות של 370 [בערך] התקפה גבוהה,הגנה טובה,כיף איתו
תגידו איזה ספיילס [spells] כדאי לי לקחת?אני ברמה 7 אז לא להביא לי ספיילס שאין לי
[quote=Gamatatsu;1365820]אליאסטר זה חתיכת דמות טובה,עם הבילד שנתנו לי במשחק היה לי כמעט 3000HP מהירות של 370 [בערך] התקפה גבוהה,הגנה טובה,כיף איתו
תגידו איזה ספיילס [spells] כדאי לי לקחת?אני ברמה 7 אז לא להביא לי ספיילס שאין לי[/quote]
עם אליסטאר לא לוקחים :
HEAL , REVIVE , SMITE , CLAROVAINCE , PROMITE , SURGE , CLARITY
בדר"כ לוקחים לו :
Ignite - flash
אבל גם Exhast אפשרי
עם אליאסטר זה היה רק אימונים [אני עוד לא שולט בו כל כך טוב אז...] למשחקים יותר רציניים אני לוקח את אש,מה כדאי לי איתה?יש לי [בינתיים]:
ברייר,EXHAUST,GARRISON,גוסט,הייל,רבייב,סמייט,סורג',טלפורט,Cleanse,Clarity ו-IGNITE [פלאש זה רמה 12+]
כדאי לי לקנות את ארטיקונו (המבין יבין)?
יש לו פאסיב ממש מעגניב
אתה מדבר על אניביה? [IMG]http://na.leagueoflegends.com/sites/default/files/game_data/1.0.0.143/content/champion/portraits/34.jpg[/IMG]
אני לא יודע,ששיחקתי איתו פעם [היה לי עוד משתמש ו...סיפור ארוך] ולא ממש אהבתי אבל איך שאתה רוצה
[quote=Gamatatsu;1365843]אתה מדבר על אניביה? [IMG]http://na.leagueoflegends.com/sites/default/files/game_data/1.0.0.143/content/champion/portraits/34.jpg[/IMG]
אני לא יודע,ששיחקתי איתו פעם [היה לי עוד משתמש ו...סיפור ארוך] ולא ממש אהבתי אבל איך שאתה רוצה[/quote]
אלון משחק איתה , הוא יענה לכם עם היא שווה
[quote=Brook;1365839]כדאי לי לקנות את ארטיקונו (המבין יבין)?
יש לו פאסיב ממש מעגניב[/quote]
[quote=Gamatatsu;1365834]עם אליאסטר זה היה רק אימונים [אני עוד לא שולט בו כל כך טוב אז...] למשחקים יותר רציניים אני לוקח את אש,מה כדאי לי איתה?יש לי [בינתיים]:
ברייר,EXHAUST,GARRISON,גוסט,הייל,רבייב,סמייט,סורג',טלפורט,Cleanse,Clarity ו-IGNITE [פלאש זה רמה 12+][/quote]
בדר"כ לוקחים flash ignite לליין.
עם אתר jungle לוקחים smite Exhaust
כע ממש טובה
עם אופציה לשים Stun, וslow.
הפאסיב די טוב, והאולטי חוזר כל כמה שניות
היא טורפת מנה, בגלל זה בהתחלה כדאי לשים לה Clarity אם אתה לא שולט במנה, כנ"ל לאליסטאר ששחר שלל את זה..
[quote=~Cubchoo~;1365906]כע ממש טובה
עם אופציה לשים Stun, וslow.
הפאסיב די טוב, והאולטי חוזר כל כמה שניות
היא טורפת מנה, בגלל זה בהתחלה כדאי לשים לה Clarity אם אתה לא שולט במנה, כנ"ל לאליסטאר ששחר שלל את זה..[/quote]
אליסטאר יכול להסתדר גם בלי clarity
[QUOTE=Gamatatsu;1365843]אתה מדבר על אניביה? [IMG]http://na.leagueoflegends.com/sites/default/files/game_data/1.0.0.143/content/champion/portraits/34.jpg[/IMG]
אני לא יודע,ששיחקתי איתו פעם [היה לי עוד משתמש ו...סיפור ארוך] ולא ממש אהבתי אבל איך שאתה רוצה[/QUOTE]
כן,הsafe pick הכי טוב למיד
[QUOTE=Demacia;1365899]אלון משחק איתה , הוא יענה לכם עם היא שווה
בדר"כ לוקחים flash ignite לליין.
עם אתר jungle לוקחים smite Exhaust[/QUOTE]
אליסטר ג'ונגל לוקח smite flash
[quote=Doctor Who;1365914]כן,הsafe pick הכי טוב למיד
אליסטר ג'ונגל לוקח smite flash[/quote]
מי עושה גאנגל עם אליסטאר