[quote=Monkey D Luffy;1325352]חחח אני מעדיף להתאבד מאשר לקחת ערבית[/quote]
ולקחתי גם אלקטרוניקה ומחשבים (זה בא ביחד), כדי שיהיה משהו לעתיד =]
Printable View
[quote=Monkey D Luffy;1325352]חחח אני מעדיף להתאבד מאשר לקחת ערבית[/quote]
ולקחתי גם אלקטרוניקה ומחשבים (זה בא ביחד), כדי שיהיה משהו לעתיד =]
עומר, אני עדיין מחכה לתשובה בעניין..
מה שאני חייב למורה שלי זה שולחן בראש,איזה מעצבנת היא!
אלון,מה הייתה השאלה?
[QUOTE=Mr.Pizza;1325350]ערבית, זה לא ברור?:tiresome:
אבל כן, קצת. בכיתה י"א יש חלק כזה בבחינת הבגרות. אבל זה לא באמת קשה. זה בעיקר שינון של חומר ללא מחשבה. דווקא החלק השני קשה יותר.
בכיתה י"ב אני יודע שגם לומדים קצת על חלבונים(וגם בסוף י"א). אבל חלבונים זה די בסדר תכלס. זה לא חופר.[/QUOTE]
למה ערבית?יש לך חיים?
אני לקחתי מדעי המחשב ופיזיקה.
[QUOTE=Monkey D Luffy;1325352]חחח אני מעדיף להתאבד מאשר לקחת ערבית[/QUOTE]
1+
[QUOTE=~prinny;1325355]וואו אני עדיין לא מאמין שהיום עשיתי את הבגרות הראשונה שלי+ סיימתי מיתוג.. אני מגניב..[/QUOTE]
בגרות במה?
[QUOTE=Death The Kid;1325356]מזל טוב
היום מיצ''ב,מחר מיצ''ב,מחרתיים מבחן רגיל,יום ראשון מתמטיקה,יום רביעי מיצ''ב במתמטיקה...איזה כיף![/QUOTE]
מחר מתכונת בלשון[והנוקמים :-)],יום רביעי בגרות במתמטיקה,יום חמישי[שבוע אחרי] מבחן בפיזיקה, ב-7.6 בגרות בהיסטוריה,עוד חודש בגרות בלשון,יום אחרי סיום שנת הלימודים מתכונת בפיזיקה ושבוע ויום לפני היומולדת שלי בגרות בפיזיקה.
I WIN.
אה בוחרים אצלכם מתאיים מגמות אשכרה חח
[QUOTE=Death The Kid;1325356]מזל טוב
היום מיצ''ב,מחר מיצ''ב,מחרתיים מבחן רגיל,יום ראשון מתמטיקה,יום רביעי מיצ''ב במתמטיקה...איזה כיף![/QUOTE]
תגיד תודה, לי יש מתכונות ובגרויות בלשון והסטוריה, לפני שאני מסיים את הראשונה אני כבר צריך להתכונן לשנייה..
ואז גם נדחפים מבחנים כאלה בתנ"ך, מתמטיקה ופיזיקה..
[quote=Monkey D Luffy;1325363]אה בוחרים אצלכם מתאיים מגמות אשכרה חח[/quote]
לא. זה רק אני. יש לי תחומי עניין רבים =S
[quote=Crown♕Clown;1325364]למה ערבית?יש לך חיים?
[/quote]
יש לי. זה למודיעין.
[QUOTE=Death The Kid;1325362]מה שאני חייב למורה שלי זה שולחן בראש,איזה מעצבנת היא!
אלון,מה הייתה השאלה?[/QUOTE]
את המורה הזאת אני אזכור לכל החיים, ולטובה
חלק גדול מהלימודים שלי הוא בזכותה
לילה טוב...
בשביל לגרום אי הבנות,אם אתם חושבים שמשהו לא נראה לכם טוב או משהו שקיבלתם נגיד אזהרה או באן ואתם לא מבינים למה,תשלחו לי ה"פ....תודה...
יאי אני התחלתי את השיחה הזאת Xs
שיט איך אני אעשה בגרות בערבית שנה הבאה, אני אקבל ציון שלילי בטח, אלא אם יעבירו אותי למדוברת ואז יש מצב לשישים ככה
לילה טוב אלכס.. אתה מפקח טוב... :)
תודה אני מעריך את זה =]
[quote=Crown♕Clown;1325364]למה ערבית?יש לך חיים?
1+
בגרות במה?
מחר מתכונת בלשון[והנוקמים :-)],יום רביעי בגרות במתמטיקה,יום חמישי[שבוע אחרי] מבחן בפיזיקה, ב-7.6 בגרות בהיסטוריה,עוד חודש בגרות בלשון,יום אחרי סיום שנת הלימודים מתכונת בפיזיקה ושבוע ויום לפני היומולדת שלי בגרות בפיזיקה.
I WIN.[/quote]
הבנתי כבר,לכם יש חיים יותר קשים,אבל לעומת לכל תלמידי ח' בארץ,לי החיים הכי קשים!
[quote=~prinny;1325365]תגיד תודה, לי יש מתכונות ובגרויות בלשון והסטוריה, לפני שאני מסיים את הראשונה אני כבר צריך להתכונן לשנייה..
ואז גם נדחפים מבחנים כאלה בתנ"ך, מתמטיקה ופיזיקה..[/quote]
תקרא את מה שכתבתי לעמית
[quote=Monkey D Luffy;1325369]יאי אני התחלתי את השיחה הזאת Xs
שיט איך אני אעשה בגרות בערבית שנה הבאה, אני אקבל ציון שלילי בטח, אלא אם יעבירו אותי למדוברת ואז יש מצב לשישים ככה[/quote]
שונא XS :um_face:
[URL="http://www.myforum.co.il/member.php?u=5157"][COLOR=#6B8E23]Death The Kid[/COLOR][/URL]-לילה טוב ותחזור להשקיע ביוגי הו כי יוגי הו צריך אותך!! =]
עוד שנייה אתה פותח על זה קבוצה XD
כולה סיפרתי לך עוד סיבה למה אני יורד עליו :punch: