-
[QUOTE=Spider Man!;1354925]]
[COLOR="Blue"]
[B]טל~[/B]
אנג עונה לך "כן,יש דתי דרכים: אחת היא השתלת כשפות שזה בן אדם שראיתי שעשה את זה. או שאני אחזיר להם את הכשפות. והמשתיל כשפות יוכל להכניס בך את הכשפות. זה רחוב לפני מסעדת החזיר המעופף." .
[/COLOR]
''קאי בו הנה'' אומר לקאי.
''חברים אל תדאגו אני יחזיר לכם את הכשפות'' אומר להם
''ייפ ייפ'' אומר לקאי ואעוף לאן שאנג אמר לי.
שאגיע לשם אהיה מוכנה ישר להיכנס לקרב, אני אברר מלמעלה מי האוואטר, אני יאמר לקאי לרדת לא לגמרי אלה משהו כמו 10 מטר מעל ראש האוואטר, אני אקפוץ מלפניו ובכך אחסום את הדרך אליו ואתקוף מיד את התוקפים בגלי מים ואש
-
[QUOTE=Spider Man!;1354753]
[COLOR="DarkGreen"]
[B]דניאל[/B]
הפושעים עונים "בסדר,אבל איפה נמצא מישהו כזה?" ואחד מהם יורה אלייך אש,אחד אחר יורה אלייך סלע,אחד נוסף יורה אלייך מים והם אומרים לך "אנחנו איום משולש! טריפל ברייקר ברוק זה השרייירי הגדול, שאדי שין זה האיש משבט המים והמי שנשאר זה טו טואד טוד,כשף האש פה. אנחנו כשפי אדמה,מים ואש!".
[/COLOR]
[/QUOTE]
"אה כן?" אשאל. "שם נחמד.., רק לא הבנתי איפה האיום פה?" אוסיף בזלזול ואנסה להתחמק בגלגול אחורה משלושת המתקפות שהאיום המשולש שלח לעברי. "תקשיבו ותקשיבו טוב." אצעק עליהם ברצינות ואצא מן השאננות שהייתי בה. "שמי הוא ריו!" אגרום לקול להדהד להם במוח. "ואני הוא האווטאר החדש והמגניב בעיר!" אצעק ואקרוץ להם. "עכשיו אם לא אכפת לכם, קבלו את זה!!!" אצעק וארים שלושה אבנים לאוויר ובשלושה אגרופים אשלח את כולם לפגוע באיום משולש.
-
[QUOTE=Spider Man!;1354753][COLOR="Blue"]
[COLOR="DarkRed"]
[B]ליאור~[/B]
אתה רואה את אמון מתקרב אליך ואל לין ושם לב שמתחת למקדש יש הר געש רדום שמתחיל לפעול.פתאום מתחילה סערה נוראית של ברקים,רעמים וגשם יחד עם סופות טורנדו,אתה שם לב שאפילו מטאורים נופלים ושהרי געש נוספים צומחים מהקרקע וגם הם עומדים להתפרץ. עשן רעיל נמצא בכל האזור והכשפות שלך ושל לין לא עובדת. המשווים מקיפים אתכם באוויר וחיילים של אומת האש גם. אתה ואה כמה כשפי שמש מהופנטים שמנסים לרצוח אתכם והכשפות שלהם עובדת טוב יותר מתמיד,אתה רואה גם מטאור אחד שעומד לפגוע בדיוק בך ובלין.
[/COLOR]
[SIZE="4"]אני אהיה פנוי לגמרי ב18:00 ושברתי את הראש לעלילה,אז בקרוב אתם תצורפו זה לזה.[/SIZE][/QUOTE]
אני אומר ללין" אולי פאק, נראה שסוף העלם הגיע, למרות כל מה שאני רואה פה נראה לי רק חלום לא מציאות. כנראה זאת האמת. טוב נו".
אני צועק לאמון " רגע לפני שאתה הורג את לין, תביא להגיד לי מילים אחרונות. היה לי כיף לחיות בעולם הזה וזה לעונג לי למות על ידי אדם כמוך אמון. אני מאוד אשמח אם תהרוג אותי ולא כשפי האש/שמש האלו שמנסים להרוג אותנו ". אני אחכה לגזר הדין שלי ובתקווה שהגיע לגן עדן לסאדיסטים או לעולם טוב יותר בשבילי.
-
[COLOR="Red"][B]ספיידי~[/B]
אתה שורף את הצמחים ואחת מהנזירות שהיא ממש חתיכה(אדמונית וחטובה) אומרת לך "אתה מטורף?! הצמחים האלו גודלים כאן שנים והם לא עשו שום דבר לאף אחד!" היא מורידה אותך למטה ונותנת לך בעיטה והולכת. אחד מהנזירים בא ואומר "אני מצטער על ג'זליון,היא אנרגטית. אנחנו מחכים לאוואטר כבר מיליוני שנים".[/COLOR]
[COLOR="Blue"]
[B]טל~[/B]
את מגיעה לרחוב ורואה שאיחרת את המועד. העיר הרוסה וההורים שלך שוכבים על האדמה כמו מתים. את רואה את החייל שהיה במסעדה רוכב על קרנף והולך מהעיר.
[/COLOR]
[COLOR="SeaGreen"]
[B]דניאל[/B]
אתה צוחק על איום משולש,ונותן להם 3 אגרופים. אתה רואה אותם אומרים "אוואטר עאלק. לנצח את שלושתנו אתה לא יכול" ואז הם יורים אלייך מכה משולבת.
[/COLOR]
[COLOR="DarkRed"]
[B]ליאור[/B]
שניכם מתים ואתה מגיע לעולם הרוחות יחד עם אווואטר אנג ועם כל האוואטרים,אתה רואה שבמקום לין נמצאת לידך לין אבל כשהיא בת 10.
[/COLOR]
[SIZE="4"]אני כרגע לא יכול להאריך בגלל שהגבתי ל4 ואני לא במצב כל כך טוב עכשו...[/SIZE]
-
[QUOTE=Spider Man!;1355031]
[COLOR="SeaGreen"]
[B]דניאל[/B]
אתה צוחק על איום משולש,ונותן להם 3 אגרופים. אתה רואה אותם אומרים "אוואטר עאלק. לנצח את שלושתנו אתה לא יכול" ואז הם יורים אלייך מכה משולבת.
[/QUOTE]
השתמשתי בכשפות אדמה..
------------------
"מממ.." ארטון ואתן מבט עצבני על זה שהם העליבו אותי וארים את ידי כדי לגרום לקיר אדמה לצוץ מן האדמה ולעצור את המתקפה המשולבת של איום משולש. 'היי, הם רק גנבים עלובים ואני האווטאר' אחשוב ואעלה זכרונות מזה שאף-אחד בקושי האמין בי חוץ מ-מימי.
-
[COLOR="Green"]
[B]דניאל~[/B]
אתה רוטן על זה שהם העליבו אותך ומרים את ידך כדי ליצור קיר אדמה. השרירי הגדול אומר "גם אני כשף אדמה,אוואלוזר" ועוטף אותך במעטה אדמה. פתאום נינג'ה מגיעה ומצילה אותך מהגנבים. הנינג'ה הזו היא אותה נינג'ה שראית והיא משתחווה לך ואומרת "אדון אוואטר,אני משרתך הצנוע.".
[/COLOR]
-
[QUOTE=Spider Man!;1354925]]
[COLOR="Blue"]
[B]טל~[/B]
אנג עונה לך "כן,יש דתי דרכים: אחת היא השתלת כשפות שזה בן אדם שראיתי שעשה את זה. או שאני אחזיר להם את הכשפות. והמשתיל כשפות יוכל להכניס בך את הכשפות. זה רחוב לפני מסעדת החזיר המעופף." .
[/COLOR]
[COLOR="Red"]
[B]ספיידי~[/B]
אתה יוצר כדור אש כחול שמחסל את הנחשים ואתה נופל מעבר לצוק. אתה רואה פתאום שמעבר לצוק יש מקדש עם צמחים שעוטפים חלק מהמקום ובמקדש נמצאים כל חברייך יחלד עם כמה נזירי אוויר.
[/COLOR]
[COLOR="SeaGreen"]
[B]דור~[/B]
הנינג'ה מחזיר את חרבותיו לנצרתם ואז אומר לך "אני מתנצל,אדוני האווואטר. אני אעזור לך בלימודי כשפות שמש. כמובן שאם תשקר לי,אני אהרוג אותך על המקום." ואז הוא מדגים את המוות באיוד של בקתה אחת.
[/COLOR][/QUOTE]
סליחה על האיחור. הייתי בצילומים לבר מצווה של אח שלי :sorry:
"אני באמת האוואטר. אבל רק עכשיו השלמתי את שיעורי כשפות האדמה שלי." אומר ואמשש את גרוני במקום שלני רגע היו החרבות. את הסלע אוריד למטה ואשקיע אותו בחזרה במקומו מבלי שהכשף ישים לב. "מתי תתחיל ללמד אותי כשפות שמש??" אשאל בציפייה
-
[QUOTE=Spider Man!;1355031][COLOR="Red"][B]ספיידי~[/B]
אתה שורף את הצמחים ואחת מהנזירות שהיא ממש חתיכה(אדמונית וחטובה) אומרת לך "אתה מטורף?! הצמחים האלו גודלים כאן שנים והם לא עשו שום דבר לאף אחד!" היא מורידה אותך למטה ונותנת לך בעיטה והולכת. אחד מהנזירים בא ואומר "אני מצטער על ג'זליון,היא אנרגטית. אנחנו מחכים לאוואטר כבר מיליוני שנים".[/COLOR]
[SIZE="4"]אני כרגע לא יכול להאריך בגלל שהגבתי ל4 ואני לא במצב כל כך טוב עכשו...[/SIZE][/QUOTE]
מה קרה..? O:
~~~~
"לא נורא, אנרגטיות אני אוהב." אומר ואביט עליה. "טוב, לעניין." אמלמל ואתחיל לדבר. "אני הארו, האוואטר החדש, זה די סודי.. קיצר, אני צריך להפוך לכשף אוויר, והבנתי שאני צריך להתחיל פה. מה אני צריך לעשות?" אשאל אותו ואנופף לחברים שלי בו זמנית.
-
[COLOR="Red"]
[B]ספייידי~[/B]
*אני וחברה שלי,אנה נפרדנו.
אתה מספר לנזיר על מה שקרה ואתה רואה שהספר שלך נקרע בדרך. פתאום בא אליך הבן של אנג,טנזין. טנזין אומר לך "אני אלמד אותך החל ממחר,היום אתה תישן טוב". ג'זליון מלווה אותך מעונות הבנים ושם יש חדר שבו יש מיטה רכה,תמונה עתיקה של כשף האוויר הראשון, תמונה של סמל האוויר בקיר ויש מיטה מעליך ששם לין יושנת(היא מעמידה פני בן).
[/COLOR]
[COLOR="SeaGreen"]
[B]דור~[/B]
הנינג'ה אומר "עד כמה שזה נדוש,בזריחה אני אחכה לך בדלת. רק תבטיח לי להתאמן יותר בכשפות אדמה ולנסות ללמוד כשפות מים." לוגה אומר לך שהוא יוכל לללמד אותך כשפות מים.מה תעשה?
[/COLOR]
-
[COLOR="Blue"]
[B]טל~[/B]
את מגיעה לרחוב ורואה שאיחרת את המועד. העיר הרוסה וההורים שלך שוכבים על האדמה כמו מתים. את רואה את החייל שהיה במסעדה רוכב על קרנף והולך מהעיר.
[/COLOR]
''אמא! אבא!'' אומר בפחד ואומר לקאי לנחות
אני ירוץ אליהם ואנסה להעיר אותם בתקווה שהם רק מעולפים
'אני חייבת למצא את האוואטר השני' אחשוב במוחי
לאחר שאברר עם ההורים דליבסדר אני יעלה על קאי ואטוס מעל העיר, אביט מטה בתקווה לראות מישהו נלחם באיום משלולש, אמון או ירח אדום
-
[QUOTE=Spider Man!;1355048][COLOR="Green"]
[B]דניאל~[/B]
אתה רוטן על זה שהם העליבו אותך ומרים את ידך כדי ליצור קיר אדמה. השרירי הגדול אומר "גם אני כשף אדמה,אוואלוזר" ועוטף אותך במעטה אדמה. פתאום נינג'ה מגיעה ומצילה אותך מהגנבים. הנינג'ה הזו היא אותה נינג'ה שראית והיא משתחווה לך ואומרת "אדון אוואטר,אני משרתך הצנוע.".
[/COLOR][/QUOTE]
השם הסופי זה ריו, קירין לא נראה יפה וטאי נראה של כשף אש..
~~~~~~~~~~
"לא צריך להשתחוות" אגיד ואקים אותו מהרצפה. "תודה רבה שעזרת לי שם מול שני השודדים האלה" אגיד תודה לנינג'ה הזאת. "למרות שהייתי יכול להביס אותם בעצמי" אחייך חיוך ואשלב ידיים. "קוראים לי ריו מהו שמך?" אשאל ואחכה לתשובתו.
-
[COLOR="Blue"]
[B]טל~[/B]
את בודקת את הורייך ופתאום אמך אומרת "אל תדאגי לנו. אישה נוראית בעלת חפרפרת ענקית מוזרה עשתה לנו את זה,אנחנו משותקים פשוט. ירח אדום עזבו מזמן." את רואה שאת ליד טורניר הקדם כשפות וקיין (הנינג'ה) אומר לך שירח אדום יצרו קבוצה והם משתתפים בטורניר יחד איתכם!.
[/COLOR]
[COLOR="SeaGreen"]
[B]דניאל~[/B]
*אני אשנה עוד מעט
אתה אומר לנינג'ה תודה על שעזר לך ואומר לו מהו שמו. הנינג'ה עונה "שמי לא חשוב. ובעצם,בוא אליי עכשו". שניכם מקפצים מבניין לבניין ומגיעים למקדש עתיק (כמו של בני המאיה) שם סוגדים ללהבה המקורית שהדרקונים נתנו לבני האדם ומהלהבה הזאת עשויות כל הלהבות ביקום. ואתה רואה שכל האנשים במקדש משתחווים לאש הזו.
[/COLOR]
-
[QUOTE=Spider Man!;1355124][COLOR="Red"]
[B]ספייידי~[/B]
*אני וחברה שלי,אנה נפרדנו.
אתה מספר לנזיר על מה שקרה ואתה רואה שהספר שלך נקרע בדרך. פתאום בא אליך הבן של אנג,טנזין. טנזין אומר לך "אני אלמד אותך החל ממחר,היום אתה תישן טוב". ג'זליון מלווה אותך מעונות הבנים ושם יש חדר שבו יש מיטה רכה,תמונה עתיקה של כשף האוויר הראשון, תמונה של סמל האוויר בקיר ויש מיטה מעליך ששם לין יושנת(היא מעמידה פני בן).
[/COLOR]
[COLOR="SeaGreen"]
[B]דור~[/B]
הנינג'ה אומר "עד כמה שזה נדוש,בזריחה אני אחכה לך בדלת. רק תבטיח לי להתאמן יותר בכשפות אדמה ולנסות ללמוד כשפות מים." לוגה אומר לך שהוא יוכל לללמד אותך כשפות מים.מה תעשה?
[/COLOR][/QUOTE]
" מעולה. אני אמתין לך שם עוד לפני" אומר, ואפנה אל לוגה. "אתה תסכים ללמד אותי כשפות מים? באמת?" אשאל, ואעשה פרצוף מאושר.
-
[COLOR="SeaGreen"][/COLOR][QUOTE=A R C E U S;1355142]" מעולה. אני אמתין לך שם עוד לפני" אומר, ואפנה אל לוגה. "אתה תסכים ללמד אותי כשפות מים? באמת?" אשאל, ואעשה פרצוף מאושר.[/QUOTE]
[COLOR="seagreen"]
[B]דור~[/B]
לוגה אומר לך "בטח." ואז שניכם הולכים לאגם ולוגה מוציא בעדינות בועה מתוך המים,לוגה אומר לך "תנסה." ואז ממשיך "רק תזכור שהמים הם עדינים בניגוד לאדמה.".
[/COLOR]
-
[QUOTE=Spider Man!;1355141][COLOR="Blue"]
[B]טל~[/B]
את בודקת את הורייך ופתאום אמך אומרת "אל תדאגי לנו. אישה נוראית בעלת חפרפרת ענקית מוזרה עשתה לנו את זה,אנחנו משותקים פשוט. ירח אדום עזבו מזמן." את רואה שאת ליד טורניר הקדם כשפות וקיין (הנינג'ה) אומר לך שירח אדום יצרו קבוצה והם משתתפים בטורניר יחד איתכם!.
[/COLOR]
[/COLOR][/QUOTE]
''עם ככה אנחנו חייבים לנצח!'' אומר בהתלהבות
'מי האוואטר האחר? הוא יודע שיש עוד אוואטרית חוץ ממנו' המחשבה לא תעזוב אותי
''מתי הטורניר מתחיל?'' אשאל את קיין