טוב אני הולך לישון.
מחר אני עורך את כותרת הנו"ד,לינקייה ועושה סיקור על סדרה מסתורית שתגלו מהי רק מחר.
לילה טוב.
Printable View
טוב אני הולך לישון.
מחר אני עורך את כותרת הנו"ד,לינקייה ועושה סיקור על סדרה מסתורית שתגלו מהי רק מחר.
לילה טוב.
[QUOTE=Ilan;1355271]פרסיאן הוא פומה
"Its appearance is arguably more similar to Siamese cats than Persian cats, and its species in Japanese is シャムネコ or "shamuneko" meaning "Siamese Cat". It is also similar to big cats such as [B]Pumas[/B]. The gem on its head makes it resemble a Carbuncle, a Latin-American mythological beast which had a jewel on its forehead."
בולבפדיה
נו וראיקו הוא שן חרב גם לא בדיוק נמר..[/QUOTE]
אוקיי אתה זה אילן..
עכשיו כע
אבל תכף הולך..
[QUOTE=Uzumaki Naruto;1355273]אוקיי אתה זה אילן..[/QUOTE]
חחח איך זיהיתה?
ואתה אילן O:
"Its appearance is arguably more similar to Siamese cats than Persian cats, and its species in Japanese is シャムネコ or "shamuneko" meaning "Siamese Cat". It is also similar to big cats such as [B]Pumas[/B]. The gem on its head makes it resemble a Carbuncle, a Latin-American mythological beast which had a jewel on its forehead."
בולבפדיה
אתה כזה מטומטם שזה עצוב לפעמים ):
בולבפדיה
הוא פומה, זה שן חרב ואתה רפש.
[QUOTE=Monkey D Luffy;1355274]עכשיו כע
אבל תכף הולך..[/QUOTE]
קודם תענה לי, מותר לי להמציא אי שלא היה קיים בחיים? יענו סתם שם כדי שיהיה לי מה לכתוב ברקע.. (?)
די עם הרפש..
אתם יודעים שאתם מעצבנים אותי ביום ההולדת שלי?[חצי שעה ליומולדת :-)]
[QUOTE=Reborn;1355293]אתם יודעים שאתם מעצבנים אותי ביום ההולדת שלי?[חצי שעה ליומולדת :-)][/QUOTE]
COULDN'T CARE LESS ):
תגיד אם אתה הולך.. למה אתה חוזר<?
האשכול הכי מפגר שראיתי בשבוע האחרון [url]http://www.myforum.co.il/showthread.php?t=50790[/url]
[QUOTE=llan;1355294]COULDN'T CARE LESS ):[/QUOTE]
לגרש גם אותך מהנו"ד?
[QUOTE]תגיד אם אתה הולך.. למה אתה חוזר<?
[/QUOTE]
רציתי להישאר ער עוד חצי שעה כדי להגיע ל-12 בלילה ולהגיד לאחותי[ולי] מזל טוב XD
נראה לי שאכתוב סיקור על Freezing מנגה נחמדה רק שהגעתי לקטע חופר נראה לי שאקרא עוד 10 פרקים לפני שאחליט איזה ציון לתת.
[YOUTUBE]0uf1g6N4sKY[/YOUTUBE]
חחחח [זה מתוך סאות' פארק]