-
[quote]אדם:
חחחח.. ווואיי איזה בושות, אני בחיים לא רושם כאלה ובמשחקים של אחרים מעיר למי שרושם לי ככה!
אבל אני סולח לעצמי ספציפית הפעם. הגבתי בלי חשק Xd
-----------------
אתה ממשיך אל העיר, בכל כמה צעדים אתה כבר מתחיל לראות הכל בברור, בין סופות החול עיר עם חומת אבנים דיי נמוכה אז יפה ושערים עלייהם כתוב באחז "סטון" ובשני "וויל" והבנת שסוף סוף הגעת, סטון-וויל!
האנשים שאתה רואה בעיקר שחומים, סוחרים. יש שם שום מצרכים בו מזון תבלינים ולבוש.
עיר דיי עממית, לפתע אתה מבחין במרכז הפוקימונים. כמובן שאתה נכנס אליו ומגיש את הפוקימונים שלך לירפוי.
"שלום לך בחור צעיר, וברוכה הבאה למרכז העיר סטון-וויל"
אתה מבקש ממנה לקחת את הפוקימונים שלך ושם את שלושת הפוקדור על מגש כסף גדול והיא אומרת "אני מחוייבת לידע אותך קודם כל, יש לנו כאן מכונת החלפות שם תוכל להחליף עם האנשים שעומדים לידה פוקימונים, שם אלו הפלאפונים הציבוריים תוכל לקבל שלוש אסימונים ראשונים חינם"
"ומכאן" ומצביעה לך על יציאה אחורית "יש שני זירות ראווה בהם מאמנים נלחמים זה בזה ומתאמנים, תהנה!"
היא מרפאה את הפוקימונים שלך ומחזירה לך אותם.
יש לך את האפשרויות אותם הגישה לך, כבר ערב והמכון סגור. תצטרך לסחור חדר במרכז ללילה ולהליחם רק מחר.
מה תעשה?
--------------------
הפעם יש תוכן, תוכל להזכיר חדר, תוכל ללכת לשוק לרכוש כמה דברים, תוכל ללכת לחנות שיש בכל עיר, ויש לךלדבר עם הפרופסור משפחה וכו'.. מכונת החלפות זירות ראווה. מספיק חמודי?[/quote]
הרבה יותר טוב.
אין לי זמן להתפנק. ידעתי את זה. החלטתי ללכת ולבדוק את זירות הראווה. אולי אמצא עם מי להילחם. יש לי כמה תוכניות לפוקימונים שלי. דסטוקס חייב ללמוד אבקה כלשהי כדי להחזיק מעמד בקרב מכון. סנדשרו יצטרך לעבוד על מתקפת אדמה כמו חפירה. בקיצור אנחנו חייבים להתאמן.
-
[QUOTE=NivX10;1382011][U][B]דילן:[/B][/U]
"פיפלאפ! החזק מעמד ידידי!" אתה אומר לו רגוע, שומר על קור רוח. "עכשיו! תקום מיד ותסתובב ותשחרר בועות לכל עבר!" פיפלאפ משחר בועות ומפזר אותם בכל איזור הקרב שלכם, וסנדסלאש מנסה להגיע אליו אח חושב היטב אם הוא רוצה להיכנס בין כל הבועות האלה.
ואז פיפלאפ פורץ מחומת הבועות ומתקיף את מצחו של סנדסלאש בניקור חזק ומעצבן שוב ושוב ולא מרפא סנדסלאש מנסה להתגונן עם ידיו עד שמתעצבן ומשתמש בהגנה כדור.
פיפלאפ ממשיך לנסות לנקר אך אין תזוזה של סנדסלאש ואף פיפלאפ נדקר מן הקוצים, לפתע סנדסלאש נפתח ויורה מטר עוקצי רעל חדים אל פיפלאפ שעף לאחור, הם שורטים את עורו וזה יכול ליצור מצב מסוכן!
[B]מה תעשה?[/B]
[/COLOR][/QUOTE]
"פיפלאפ השתמש בניקור כדי לחסום את הניקור!" אקרא מיד, "עכשיו רוץ לדאנדלאש תוך כדי שאתה משתמש בבועות! אם המתקפה לא פוגעת תזוז הצידה ותחבוט ברגליו! הפל אותו לקרקע ותתרחק! שמור מרחק מהקוצים!" אדריך את פיפלאפ בנחישות
[COLOR="Pink"][B][U]וונדי-[/U][/B]
[SPOILER]תראי..אם היית חושבת על מהלכים טובים היית יכולה לנצח את קיובון ממזמן,חשבת על זה שאת יכולה להשתמש בסטירת בוץ' בשביל לירות בוץ' לעיניו ואחר כך היית יכולה לתקוף באקדח מים בלי להתאמץ? מאדקיפ הוא שימושי מאוד וכך כל מתקפה שיש לו,רק צריך ללמוד להשתמש בו! במיוחד שאת במדבר והשמש חזקה אז מתקפות מים מתחלשות.[/SPOILER]
''אוקיי קיובון עכשיו עיצבנת אותי!'' את קוראת בזעם וסבלנותך פוקעת.
''מאדקיפ מהר! תקפוץ הצידה הרגע האחרון ותנצל את הקרבה שלו אלייך לפגיעה ישירה מאקד מים!'' את מדריכה את מאדקיפ.
מאדקיפ נעמד דרוך לקיובון אשר מניף את ראשו ומתכונן לנגוח במאדקיפ,מאדקיפ הזריז קופץ הצידה ותוקף באקדח מים,אקדח המים פוגע בקיובון פגיעה ישירה, למרות שהשמש מורידה את כוחו של אקדח המים כל המאמץ מהקרב הכריע את קיובון שנופל על הקרקע מעולף.
[B]מה תעשי?[/B][/COLOR]
אדם-
[SPOILER]תקשיב..לא לומדים פה מתקפות כל כך מהר,כל המשחק עוד לפניך,המשחק יגיע רחוק אל תדאג והפוקימונים שלך ילמדו הרבה מתקפות אבל כל דבר בעיתו...[/SPOILER]
אתה מחליט להתחיל להתאמן לקראת המכון,חושב על טקטיקות ועל מתקפות שימושיות שהפוקימונים צריכים ללמוד בשביל לעבור את קרב המכון בהצלחה.
אתה יוצא מחות למרכז הפוקימונים לזירת הראווה שהאחות ג'וי סיפרה לך ורואה כמה זירות ובהם מאמנים ופוקימונם שונים נלחמים,אתה מנסה למצוא קרב לעצמיך אך לא מצליח לראות מאמן פנוי.
מה תעשה?
-
אין לי איך לצותת.
''אז אני מניח שכולם פה פחדנים הא?!'' אירח בקולי קולות. ''לאף אחד אין אומץ מולי?!'' אצרח ואתגרה במאמנים העסוקים. משוכנע שכך אעצבן משהו...
-
[QUOTE=NivX10;1381507][U][B]
[COLOR=DarkOrchid]
[U][B]רובי:[/B][/U]
אתה מלטף את ראשו של פרסיאן שלך ומחייך אליו. הוא אינך מחייך חזרה אך נהנה מהמגע... 'סתם בחור קשוח, הוא לא שונא אותי' אתה חושב לעצמך ונרגע.
לאחר מכן אתה מקפל את המחנה מחזיר את קומבי וסינדקוויל וממשיך עם פרסיאן בדרך.
אתם הולכים אולי כשעה והחום המציק ברמות מטורפות, אתה משתדל לשתות הרבה, החול מקשה על הההליכה ומכביד בכל צעד...
לפתע אתה רואה מרחוק דמות, ואולי זה רק נדמה לך אבל נראה כי היא מביטה בך.
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR][/QUOTE]
בצעדים בטוחים, אמשיך בדרכי לעבר הדמות ואנסה לזהותה.
-
[COLOR=Navy][B][U]ג'ו-[/U][/B]
"מממ... אביט בפוקימונים בהתעניינות, בעיקר בג'יודוד וסקורפי" אתה אומר בהתלבטות קצרה.
"אוקיי אני חושב שמצאתי את הפוקימון הבא לצוות שלי!" אתה מוסיף ומשחרר את טוטודייל שיוצא מהפוכדור בשמחה,אתה מוציא מתיקך בקבוק מים ומשפריץ עליו ומרענן אותו,נראה שהוא ממש אוהב את זה!.
"טוטודייל קדימה, הסקורפי ששם תקוף אותו באקדח מים ואז פנה אליו עם מבט מפחיד!" אתה אומר לטוטודייל בביטחון.
טוטודייל משחרר אקדח מים שמצליח להפתיע את סקורופי ולפגוע בו, טוטודייל לא מבזבז זמן ורץ למיקומו של סקורופי ומביט בו בפרצוף מפחיד, אך לפתע אתה רואה שגם סקורופי משתמש בפרצוף מפחיד! ושני הפוקימונים מתחילים להילחץ ומפוחדים אחד מהשני, "מצב מצחיק ביותר" אומר אלבוס ומצחקק מעט.
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR][/quote]
שלומי. קצת יותר אהבה בעדכון? תקרא את השורה הראשונה שרשמת זה כבר להעתיק בצורה רובוטית.
ושוב פרצוף מפחיד?! נדוש...
----------------
"חחחח..." אצחקק קלות מהמצב ההזוי ומיד אחזור לקרב "טוטודייל הכל בסדר, לא קרה כלום בוא ונגיב לפניו!" ואנסה להחדיר התלהבות נוספת ברוחו של טוטודייל.
"טוטודייל נסה שריטה אחת ושתיים, ואז נטר מעל סקורפי תפוס את זנבו עם נשיכה, הסתובב במקום הטל את משקלך וזרוק אותו על סלע או קקטוס שבסביבה!" אפקוד עליו.
[COLOR=Orange][U][B]אדם:[/B][/U]
חוסר היחס שאתה חווה מרגיז אותך מאוד, אתה מחליט להתחכם ולהתגרות באנשים. לקרוא עליהם תיגר בכפיה. "אז כולם פה פחדנים הא?!" אתה צועק ברברנות.
"לאף אחד אין את האומץ לעמוד מולי?" אתה ממשיך לצעוק ולהרגיז את המאמנים מסביב שמשתדלים לא להתייחס אליך.
לפתע מחלון אחד הבתים יוצאת אישה, כהת עור, לבושה סינר שתולה את כביסתה[/COLOR][COLOR=Orange][URL="http://www.siz.co.il/"][IMG]http://up351.siz.co.il/up3/hndiyk4jzmmx.png[/IMG][/URL]. היא מרימה גבה ומגיבה בכעס במבטא מיוחד שכזה (כמו של הכשויות בסרטים) "תגידי לי מה אתה חושב שאתה?! אה?!" ומנדנדת את ראשה.
"אתה לא, אבל לא. יכול לדבר ככה לאף אחד כאן... ואני, אדון יפיוף מתכוונת ללמד לקח!" אומרת וחוזרת לבפנים. לאחר דקה שבה אתה חסר הבנה הכל מתבהר כשהיא יורדת.
"קרב כאן ועכשיו 3 על 3.. ואנחנו נראה מי הפחדן כאן שוויצר יפיוף!" והיא מוציאה החוצה את ג'יודוד[/COLOR][COLOR=Orange][URL="http://www.siz.co.il/"][IMG]http://up351.siz.co.il/up3/2netehmyt1wd.png[/IMG][/URL]כפוקימון הראשון שלה.
כיאה לקרב ראווה אנשים מתחילים להתאסף...
[B]מה תעשה?[/B]
[/COLOR]
[U][B]דילן:[/B][/U]
תשתמש בניקור בכדי לחסום את הניקור?! דאנדלאש?! XD
------------
אתה פוקד על פיפלאפ למהר ולהשיב בניקור כדי לעצור את העוקצים, מקורו של פיפלאפ זוהר והוא ממהר ומכה עם המקור עוקץ אחר עוקץ!
הוא רץ אל סנדסלאש ומפיץ בועות תוך כדי שהולכות ומתכוונת לדורבן המדברי הזה. הוא משתמש בריקוד חרבות שנית ואז מסמן X עם ידיו בכדי להגן על מקומות חשובים כמו חזה, בטן ופנים.
אך זה גורם לו לא לשים לב למהלך שתכננת, פיפלאפ גולש לצד רגליו ומשתמש בחבטה חזקה שמפילה את סנדסלאש הכאוב אל פניו.
[B]מה תעשה?[/B]
[COLOR=DarkOrchid]
בטוח בעצמך עד מאוד, אתה מתקדם אל הדמות הנ"ל בלא חשש. לפתע בכל צעד מתבהר המראה ואתה מבחין שזהו סילבר[/COLOR][SIZE=2][COLOR=DarkOrchid][URL="http://www.siz.co.il/"][IMG]http://up351.siz.co.il/up1/1i0gnez1mnwq.png[/IMG][/URL][/COLOR][/SIZE][COLOR=DarkOrchid], הילד הרברבן שפגשת בהתחלה.
הוא מביט בך ופרסיאן ואומר "נו נו נו... הינה.. המאמן האולטימטיבי" ומיד פורץ בצחוק מלגלג.
"אני רואה שתפסת חבר חדש, ממבט חטוף אפשר לראות שהוא לא מתאים לך.. הוא נראה חזק ואילו אתה... חחח הוא בכלל שייך לך?" שוב אומר בנימה צינית ומרגיזה.
"מה אתה אומר ילד, קרב קטן?!" הוא שואל.
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
-
[QUOTE=NivX10;1382220][COLOR=Navy][B][U]
[COLOR=DarkOrchid]
בטוח בעצמך עד מאוד, אתה מתקדם אל הדמות הנ"ל בלא חשש. לפתע בכל צעד מתבהר המראה ואתה מבחין שזהו סילבר[/COLOR][SIZE=2][COLOR=DarkOrchid][URL="http://www.siz.co.il/"][IMG]http://up351.siz.co.il/up1/1i0gnez1mnwq.png[/IMG][/URL][/COLOR][/SIZE][COLOR=DarkOrchid], הילד הרברבן שפגשת בהתחלה.
הוא מביט בך ופרסיאן ואומר "נו נו נו... הינה.. המאמן האולטימטיבי" ומיד פורץ בצחוק מלגלג.
"אני רואה שתפסת חבר חדש, ממבט חטוף אפשר לראות שהוא לא מתאים לך.. הוא נראה חזק ואילו אתה... חחח הוא בכלל שייך לך?" שוב אומר בנימה צינית ומרגיזה.
"מה אתה אומר ילד, קרב קטן?!" הוא שואל.
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR][/QUOTE]
"היי! אני רואה נשירה בשיער שלך? ואוי השורשים שלך מתחילים לבצבץ!" אומר לו ואצביע על ראשו, במטרה להקניטו "ידעתי שהצבע מבקבוק!" אמשיך לצחוק עליו.
"עכשיו, גברת סילבר, אני הולך" אומר לו בחיוך ואקוד קידה עמוקה ואחייך אליו, ואז אמשיך יחד עם פריסאן- מתעלם ממנו
-
[quote]אדם:
חוסר היחס שאתה חווה מרגיז אותך מאוד, אתה מחליט להתחכם ולהתגרות באנשים. לקרוא עליהם תיגר בכפיה. "אז כולם פה פחדנים הא?!" אתה צועק ברברנות.
"לאף אחד אין את האומץ לעמוד מולי?" אתה ממשיך לצעוק ולהרגיז את המאמנים מסביב שמשתדלים לא להתייחס אליך.
לפתע מחלון אחד הבתים יוצאת אישה, כהת עור, לבושה סינר שתולה את כביסתה. היא מרימה גבה ומגיבה בכעס במבטא מיוחד שכזה (כמו של הכשויות בסרטים) "תגידי לי מה אתה חושב שאתה?! אה?!" ומנדנדת את ראשה.
"אתה לא, אבל לא. יכול לדבר ככה לאף אחד כאן... ואני, אדון יפיוף מתכוונת ללמד לקח!" אומרת וחוזרת לבפנים. לאחר דקה שבה אתה חסר הבנה הכל מתבהר כשהיא יורדת.
"קרב כאן ועכשיו 3 על 3.. ואנחנו נראה מי הפחדן כאן שוויצר יפיוף!" והיא מוציאה החוצה את ג'יודודכפוקימון הראשון שלה.
כיאה לקרב ראווה אנשים מתחילים להתאסף...
מה תעשה?
[/quote]
"בדיוק מה שאני צריך!" באושר, מתמוגג מהקריזה של האשה השחורה. "דסטוס, בוא נתחיל לשחק! קרן על חושית!"
-
[QUOTE=NivX10;1382220][COLOR=Navy][B][U]
[U][B]דילן:[/B][/U]
תשתמש בניקור בכדי לחסום את הניקור?! דאנדלאש?! XD
------------
אתה פוקד על פיפלאפ למהר ולהשיב בניקור כדי לעצור את העוקצים, מקורו של פיפלאפ זוהר והוא ממהר ומכה עם המקור עוקץ אחר עוקץ!
הוא רץ אל סנדסלאש ומפיץ בועות תוך כדי שהולכות ומתכוונת לדורבן המדברי הזה. הוא משתמש בריקוד חרבות שנית ואז מסמן X עם ידיו בכדי להגן על מקומות חשובים כמו חזה, בטן ופנים.
אך זה גורם לו לא לשים לב למהלך שתכננת, פיפלאפ גולש לצד רגליו ומשתמש בחבטה חזקה שמפילה את סנדסלאש הכאוב אל פניו.
[B]מה תעשה?[/B]
[COLOR=DarkOrchid]
[/QUOTE]
מה אף אחד לא מתבלבל לפעמים?! XD
ולמה נדוש? ספירו הוא הפוקימון היחיד שיודע פרצוף מפחיד? XD
"יופי פיפלאפ! כל הכבוד!" אשבח את פיפלאפ, "עכשיו תנצל את זה שהוא בקרקע ותשתמש בעוד על קולי! תצמרר את אוזניו כדי שלא יוכל להגיב ואז תשתמש בבועות!" אדריך את פיפלאפ בביטחון
[COLOR="Navy"][B][U]ג'ו-[/U][/B]
"חחחח..." אתה מצחקק על המצב ההזוי וחושב מה אפשר לעשות, "טוטודייל הכל בסדר, לא קרה כלום בוא ונגיב לפניו!" אתה אומר לו,בגלל ששני הפוקימונים פוחדים אחד מהשני ההשפעה מבוטלת.
"טוטודייל נסה שריטה אחת ושתיים, ואז נטר מעל סקורפי תפוס את זנבו עם נשיכה, הסתובב במקום הטל את משקלך וזרוק אותו על סלע או קקטוס שבסביבה!" אתה מדריך את טוטודייל שמתחיל את המהלך שלו ראשון.
הוא רץ במהירות לכיוון סקורופי ושורט אותו מספר פעמים,סקורופי לא אוהב את זה במיוחד וזנבו מתחיל להפוך לסגלגל והוא מטיח אותו בטוטודייל! אך טוטודייל כבקשתך קופץ ומתחמק מן הזנב של סקורופי ונושך זנבו של סקורופי,מסובב את ראשו ומעביר את משקלו קדימה,מה שמאפשר לטוטודייל להטיח את סקורופי בסלע קרוב.
סקורופי קם מיד עצבני ביותר ומשגר עוקצי רעל לכיוון טוטודייל!.
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
[COLOR="DarkOrchid"][B][U]רובי-[/U][/B]
חחחחחחח צבע מבקבוק XD
"היי! אני רואה נשירה בשיער שלך? ואוי השורשים שלך מתחילים לבצבץ!" אתה מקניט אותו ומצביע על ראשו, "ידעתי שהצבע מבקבוק!" אתה מוסיף ומתחיל לצחוק, "כנראה שאתה פוחד להילחם אז אתה מקניט אותי כמו ילד בן 4...אופייני לך ביותר" אומר סילבר בעקיצה מעצבנת.
"עכשיו, גברת סילבר, אני הולך" אתה מוסיף וקד לו קידה בחיוך כדי לעצבן אותו עוד יותר,אתה רואה שסילבר לא מתייחס אליך במיוחד ואף מחייך, "הילדותיות שלך מצחיקה אותי" הוא מוסיף בעקיצה עוקצנית ומעצבנת ביותר.
אתה מתעלם ממנו וממשיך ללכת אך רואה שסילבר לא מסתובב והולך בהרגלו ומביט בכם.
"הפרסיאן הזה נראה שימושי.." אתה שומע את סילבר ממלמל, "פרסיאן,למה לך להיות עם מאמן עלוב כמוהו? רוצה להיות חזק? שימושי? בוא איתי! אתה לא צריך את הסמרטוט רצפה הזה! מה דעתך?" סילבר שואל את פרסיאן בהתעניינות רבה,אתה לא מאמין שהוא עשה את זה עכשיו,פרסיאן לא מגיב ועומד במקומו,זה נראה כאילו הוא חושב על ההצעה שלו! אך מיד פרסיאן נוהם לעבר סילבר בשקט,נהמה שקטה אך לא ידידותית,כאילו הוא מתכונן לתקוף אותו, "פרסיאן!!" הוא ממלמל בקול מעט יותר גבוה לעבר סילבר, "אוי טיפש שכמותי! הרי כל פוקימון שאי פעם תצליח לתפוס יהיה עלוב כמוך! איך שכחתי דבר כזה" הוא אומר בקול קליל, פרסיאן עוד יותר מתעצבן וחושף את ציפורניו,סילבר שם לב לזה אך לא מתרגש בכלל, "תקשור את החתול שלך לרצועה,רואים שהוא לא מאולף" הוא מוסיף ומתחיל ללכת,פרסיאן עוד יותר מתעצבן אך אתה מלטף אותו בראשו ומרגיע אותו ולאט לאט הוא מחכך את ראשו בידיך בנעימות.
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
אדם-
"בדיוק מה שאני צריך!" אתה אומר באושר ומשחרר את דאסטוקס.
"דסטוקס, בוא נתחיל לשחק! קרן על חושית!" אתה אומר, "דאסטוקס?! ho come on אתה צוחק עליי נכון? נגד ג'יודוד? זה יהיה קל יותר מלתלות כביסה!" היא אומרת במבטא המשונה שלה.
"עכשיו ג'יודוד שרירי שלי! תתחמק לצד!" היא אומרת במהירות,דאסטוקס משגר את הקרן העל חושית במהירות רבה וג'יודוד לא מצליח להתחמק!, "hooo זה לא קרה עכשיו!" קוראת האישה ברוגז, "קדימה האני בלימה על דאסטוקס!" קוראת האישה ומחייכת חיוך גדול.
מה תעשה?
-
[QUOTE=Sharpedo;1382276]
חחחחחחח צבע מבקבוק XD
"היי! אני רואה נשירה בשיער שלך? ואוי השורשים שלך מתחילים לבצבץ!" אתה מקניט אותו ומצביע על ראשו, "ידעתי שהצבע מבקבוק!" אתה מוסיף ומתחיל לצחוק, "כנראה שאתה פוחד להילחם אז אתה מקניט אותי כמו ילד בן 4...אופייני לך ביותר" אומר סילבר בעקיצה מעצבנת.
"עכשיו, גברת סילבר, אני הולך" אתה מוסיף וקד לו קידה בחיוך כדי לעצבן אותו עוד יותר,אתה רואה שסילבר לא מתייחס אליך במיוחד ואף מחייך, "הילדותיות שלך מצחיקה אותי" הוא מוסיף בעקיצה עוקצנית ומעצבנת ביותר.
אתה מתעלם ממנו וממשיך ללכת אך רואה שסילבר לא מסתובב והולך בהרגלו ומביט בכם.
"הפרסיאן הזה נראה שימושי.." אתה שומע את סילבר ממלמל, "פרסיאן,למה לך להיות עם מאמן עלוב כמוהו? רוצה להיות חזק? שימושי? בוא איתי! אתה לא צריך את הסמרטוט רצפה הזה! מה דעתך?" סילבר שואל את פרסיאן בהתעניינות רבה,אתה לא מאמין שהוא עשה את זה עכשיו,פרסיאן לא מגיב ועומד במקומו,זה נראה כאילו הוא חושב על ההצעה שלו! אך מיד פרסיאן נוהם לעבר סילבר בשקט,נהמה שקטה אך לא ידידותית,כאילו הוא מתכונן לתקוף אותו, "פרסיאן!!" הוא ממלמל בקול מעט יותר גבוה לעבר סילבר, "אוי טיפש שכמותי! הרי כל פוקימון שאי פעם תצליח לתפוס יהיה עלוב כמוך! איך שכחתי דבר כזה" הוא אומר בקול קליל, פרסיאן עוד יותר מתעצבן וחושף את ציפורניו,סילבר שם לב לזה אך לא מתרגש בכלל, "תקשור את החתול שלך לרצועה,רואים שהוא לא מאולף" הוא מוסיף ומתחיל ללכת,פרסיאן עוד יותר מתעצבן אך אתה מלטף אותו בראשו ומרגיע אותו ולאט לאט הוא מחכך את ראשו בידיך בנעימות.
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
[/QUOTE]
"פריסאן, נראה לי שאני אתך לך להשתעשע בו קצת" אומר לו בחיוך ואקרוץ, ואז אסתובב עם גבי לגבו של סילבר, ואתן לפרסיאן להשתעשע "אל תרחם עליו" אוסיף לו בלחש ואצחקק קלות
-
[quote=Sharpedo;1382276]
[COLOR=Navy][B][U]ג'ו-[/U][/B]
"חחחח..." אתה מצחקק על המצב ההזוי וחושב מה אפשר לעשות, "טוטודייל הכל בסדר, לא קרה כלום בוא ונגיב לפניו!" אתה אומר לו,בגלל ששני הפוקימונים פוחדים אחד מהשני ההשפעה מבוטלת.
"טוטודייל נסה שריטה אחת ושתיים, ואז נטר מעל סקורפי תפוס את זנבו עם נשיכה, הסתובב במקום הטל את משקלך וזרוק אותו על סלע או קקטוס שבסביבה!" אתה מדריך את טוטודייל שמתחיל את המהלך שלו ראשון.
הוא רץ במהירות לכיוון סקורופי ושורט אותו מספר פעמים, סקורופי לא אוהב את זה במיוחד וזנבו מתחיל להפוך לסגלגל והוא מטיח אותו בטוטודייל! אך טוטודייל כבקשתך קופץ ומתחמק מן הזנב של סקורופי ונושך זנבו של סקורופי,מסובב את ראשו ומעביר את משקלו קדימה,מה שמאפשר לטוטודייל להטיח את סקורופי בסלע קרוב.
סקורופי קם מיד עצבני ביותר ומשגר עוקצי רעל לכיוון טוטודייל!.
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
[/quote]
"טוטודייל מהר, תגיב באקדח מים כנגד העוקצים וצור פיצוץ!" אומר ביהירות שלא לאבד זמן ובעקבות זאת יעלה במוחי רעיון.
לאחר מכן אוסיף "עכשיו טוטודייל בעת הפיצוץ שכב אל החול כאילו מעולף ואל תזוז... ואז תפתיע אותו בפרצוף מפחיד ותקוף בשריטה שוב!"
-
[QUOTE]אדם-
"בדיוק מה שאני צריך!" אתה אומר באושר ומשחרר את דאסטוקס.
"דסטוקס, בוא נתחיל לשחק! קרן על חושית!" אתה אומר, "דאסטוקס?! ho come on אתה צוחק עליי נכון? נגד ג'יודוד? זה יהיה קל יותר מלתלות כביסה!" היא אומרת במבטא המשונה שלה.
"עכשיו ג'יודוד שרירי שלי! תתחמק לצד!" היא אומרת במהירות,דאסטוקס משגר את הקרן העל חושית במהירות רבה וג'יודוד לא מצליח להתחמק!, "hooo זה לא קרה עכשיו!" קוראת האישה ברוגז, "קדימה האני בלימה על דאסטוקס!" קוראת האישה ומחייכת חיוך גדול.
מה תעשה?[/QUOTE]
כל כך שמחתי שהתחלתי פשוט לצחוק ולקפוץ מרוב שאני מת על כושיות (אין לך מושג עד כמה זה בא לי בטוב, אני אובססיבי על נשים שחורות מכוערות וצעקניות! הן כלכך מצחיקות אותי!)
"Girl! I'm gonna kick your ass!" צרחתי וחזרתי להתרכז. "דאסטוקס חמוק ותעוף במעגלים! קרן על חושית!"
-
אתה פשוט מרושע XD
סילבר מתחיל להתרחק ובזמן שהוא במרחק שהוא לא יכול לשמוע אתכם אתה מחייך לפרסיאן, "פריסאן, נראה לי שאני אתך לך להשתעשע בו קצת" אתה אומר לו בחיוך.
אתה מסתובב ולוחש לפרסיאן "אל תרחם עליו".
פרסיאן שומע אותך ואכן מתמלא בזעם,הוא מתקדם באיטיות לכיוונו של סילבר,כאילו הוא צד טרף קל.
אמנם סילבר עוצר וכשפרסיאן מתחיל לרוץ לכיוונו סילבר שולף פוכדור ומשחרר את [URL=http://www.israup.net][IMG]http://www.israup.net/images/66ca9e79bc011d2fefd9887811a349cb.png[/IMG][/URL] צ'ימצ'אר שלו, "צ'ימ'צאר שריטות מהר!" סילבר פוקד על צ'י'מצאר ששורט את פרסיאן בפניו וגורם לו להתעצבן אף יותר,פרסיאן טוען ציפורן צל במטרה לפגוע בצ'ימ'צאר אך צ'ימ'צאר הזריז מתחמק וקופץ הצידה.
סילבר לא נראה מודאג ומחייך קלות, "אתה כנראה טיפש יותר משחשבתי..עלוב" הוא אומר בחיוך מתנשא.
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
[COLOR="Navy"][B][U]ג'ו-[/U][/B]
"טוטודייל מהר, תגיב באקדח מים כנגד העוקצים וצור פיצוץ!" אתה קורא ומדריך את טוטודייל.
טוטודייל מיד משגר אקדח מים מהיר,עוצמת השמש מורידה את כוח אקדם המים אך הוא עדיין זורם איתן לכיוון עוקצי הרעל של סקורופי ובולעים את הקוצים וזורמים ביחד לסקורופי שקופץ הצידה ולפתע מתחיל לרוץ לכיוונו של טוטודייל תוך כדי שהוא יורה עוקצי רעל! העוקצים פוגעים בטוטודייל שמכסה את פניו כדי להגן על עצמו,הוא קופץ הצידה אך לא שם לב שסקורופי נעמד לידו ונושך אותו בנשיכת חרק!.
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
אדם-
חחחחחח מה שעושה לך טוב XD
אתה נתקף בשמחה ומתחיל לצחוק בפראות ולקופץ מאושר, "מה קורה לך אה חמודי מודי? צריך לשירותים?" לאלי אומרת במבטא המצחיק שלה תוך כדי שהיא מזיזה את ידה בסגנון משונה.
"Girl! I'm gonna kick your ass!" אתה צורח ללאלי שמתחילה לצחוק, "בוא נחכה ונראה bad boy" היא אומרת וקורצת לך.
"דאסטוקס חמוק ותעוף במעגלים! קרן על חושית!" אתה מדריך את דאסטוקס, דאסטוקס מתחיל לחוג סביב ג'יודוד במטרה לבלבל אותו, "ha ha לא תעבוד עליי פעם סוויטי,האני בי הברקת סלע ואז תפגע בסאדטוקס עם גילגול באוויר!" קוראת לאלי ומצביעה על דאסטוקס,ג'יודוד מרחף באוויר ומתרכז,לפתע גופו נהיה מעט אדום,דאסטוקס משגר את הקרן העל חושית אך ג'יודוד מצליח להתחמק במהירות,ג'יודוד מותח את ידיו ומתחיל להתגלגל לכיוונו של דאסטוקס ופוגע בו בחוזקה! דאסטוקס מאבד גובה,נראה שהוא נפגע.
"there is no chance for you to win my sexy geodude האני" לאלי אומרת בצחקוק קל.
מה תעשה?
-
[QUOTE]אדם-
חחחחחח מה שעושה לך טוב XD
אתה נתקף בשמחה ומתחיל לצחוק בפראות ולקופץ מאושר, "מה קורה לך אה חמודי מודי? צריך לשירותים?" לאלי אומרת במבטא המצחיק שלה תוך כדי שהיא מזיזה את ידה בסגנון משונה.
"Girl! I'm gonna kick your ass!" אתה צורח ללאלי שמתחילה לצחוק, "בוא נחכה ונראה bad boy" היא אומרת וקורצת לך.
"דאסטוקס חמוק ותעוף במעגלים! קרן על חושית!" אתה מדריך את דאסטוקס, דאסטוקס מתחיל לחוג סביב ג'יודוד במטרה לבלבל אותו, "ha ha לא תעבוד עליי פעם סוויטי,האני בי הברקת סלע ואז תפגע בסאדטוקס עם גילגול באוויר!" קוראת לאלי ומצביעה על דאסטוקס,ג'יודוד מרחף באוויר ומתרכז,לפתע גופו נהיה מעט אדום,דאסטוקס משגר את הקרן העל חושית אך ג'יודוד מצליח להתחמק במהירות,ג'יודוד מותח את ידיו ומתחיל להתגלגל לכיוונו של דאסטוקס ופוגע בו בחוזקה! דאסטוקס מאבד גובה,נראה שהוא נפגע.
"there is no chance for you to win my sexy geodude האני" לאלי אומרת בצחקוק קל.
מה תעשה?[/QUOTE]
"אני כל כך אוהב קרב טוב!" צרחתי וקימצתי את אגרופיי . "תודה רבה לך על הקרב הזה קודם כל!"
"דאסטוקס, שים לב אני מעוניין שתנחת על גבך ותמתין בסבלנות, כשג'יאודוד יזנק לעברך אני רוצה שתירה לעברו עוקץ רעל בכל הכח ואז חמוק מהר מההתקפה שלו!" אפקוד על דאסטוקס.
-
[QUOTE=Sharpedo;1382472][COLOR="DarkOrchid"][B][U]רובי-[/U][/B]
אתה פשוט מרושע XD
סילבר מתחיל להתרחק ובזמן שהוא במרחק שהוא לא יכול לשמוע אתכם אתה מחייך לפרסיאן, "פריסאן, נראה לי שאני אתך לך להשתעשע בו קצת" אתה אומר לו בחיוך.
אתה מסתובב ולוחש לפרסיאן "אל תרחם עליו".
פרסיאן שומע אותך ואכן מתמלא בזעם,הוא מתקדם באיטיות לכיוונו של סילבר,כאילו הוא צד טרף קל.
אמנם סילבר עוצר וכשפרסיאן מתחיל לרוץ לכיוונו סילבר שולף פוכדור ומשחרר את [URL=http://www.israup.net][IMG]http://www.israup.net/images/66ca9e79bc011d2fefd9887811a349cb.png[/IMG][/URL] צ'ימצ'אר שלו, "צ'ימ'צאר שריטות מהר!" סילבר פוקד על צ'י'מצאר ששורט את פרסיאן בפניו וגורם לו להתעצבן אף יותר,פרסיאן טוען ציפורן צל במטרה לפגוע בצ'ימ'צאר אך צ'ימ'צאר הזריז מתחמק וקופץ הצידה.
סילבר לא נראה מודאג ומחייך קלות, "אתה כנראה טיפש יותר משחשבתי..עלוב" הוא אומר בחיוך מתנשא.
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
[/QUOTE]
"ואתה כנראה יותר מידי הומו בשביל לצבוע את השיער באדום" אומר לו בשחצנות שלי "שמע, אני ממוחה בלהיות ביצ'י אתה אפילו לא ברמה שלי!" אנחר לעברו "פרסיאן זנב ברזל ומיד אחרי זה שוב ציפורני צל!"
-
[COLOR="Pink"][B][U]וונדי-[/U][/B]
[SPOILER]תראי..אם היית חושבת על מהלכים טובים היית יכולה לנצח את קיובון ממזמן,חשבת על זה שאת יכולה להשתמש בסטירת בוץ' בשביל לירות בוץ' לעיניו ואחר כך היית יכולה לתקוף באקדח מים בלי להתאמץ? מאדקיפ הוא שימושי מאוד וכך כל מתקפה שיש לו,רק צריך ללמוד להשתמש בו! במיוחד שאת במדבר והשמש חזקה אז מתקפות מים מתחלשות.[/SPOILER]
''אוקיי קיובון עכשיו עיצבנת אותי!'' את קוראת בזעם וסבלנותך פוקעת.
''מאדקיפ מהר! תקפוץ הצידה הרגע האחרון ותנצל את הקרבה שלו אלייך לפגיעה ישירה מאקד מים!'' את מדריכה את מאדקיפ.
מאדקיפ נעמד דרוך לקיובון אשר מניף את ראשו ומתכונן לנגוח במאדקיפ,מאדקיפ הזריז קופץ הצידה ותוקף באקדח מים,אקדח המים פוגע בקיובון פגיעה ישירה, למרות שהשמש מורידה את כוחו של אקדח המים כל המאמץ מהקרב הכריע את קיובון שנופל על הקרקע מעולף.
[B]מה תעשי?[/B][/COLOR]
''מאדקיפ כל הכבוד!'' אני יריע למאדקיפ ואזרוק פוקדור על קיובון.
אחכה עד שהפוקדור יפסיק להתנדנד\אפתח.
עם הוא ייתפס-אני ירים את הפוקדור בשמחה ואחזיר את מאדקיפ בחזרה לפוקדור עם לא ייתפס אני יאמר למאדקיפ פעם אח אחרונה סטירת בוץ