[QUOTE=Flupy;1404608]אתה יודע שהגעת לשפל המדרגה כשאתה מוצא את עצמך מוסר ברדיו ד"ש לעצמך )))))))))))))))))))))))))))))))):[/QUOTE]
יחס ):
Printable View
[QUOTE=Flupy;1404608]אתה יודע שהגעת לשפל המדרגה כשאתה מוצא את עצמך מוסר ברדיו ד"ש לעצמך )))))))))))))))))))))))))))))))):[/QUOTE]
יחס ):
[QUOTE=Flupy;1404613]יחס ):[/QUOTE]
יחס ):
יחס?
לול מגל ואלון לימדו אותי לשחק Lol ):
פאק אני צריך לחכות למחשב שלי כדי לשחק בלול אוף ): בא לי לנסות.. טוב בנתיים יש לי פוקימון יאללה לקרוע נובים נראה לי שאני אעשה צוות ממש תוקפני בניגוד לצוותים המאוזנים שלי בדרך כלל אני חושב על ברד זה סוג הצוות הכי תוקפני שיש.
לול זה יכול להיות כיף רק במחשב מהיר ):
Not As Mine Computer ):
מה זו השאלה השטנית הזו? ככל שאני מנסה יותר לפתור אותה, אני נתקל ביותר וביותר קשיים בכיוון שלי. כמובן, ייתכן שפרוש הדבר שהכיוון שלי לא נכון, אבל אני מתקשה למצוא משהו אחר.
ניצן נהייתה Stm :o
כולם רוצים לחקות את Stm. גם אני פעם ציטטתי למישהו את החוק שהוא עבר עליו כשנעלתי לו את הנושא. אבל רק פעם אחת. אחרי זה פשוט כתבתי "לפי אחד מחוקי חת"ם...."
אני חושב שפעם גם אני עשיתי את זה כשהייתי מנהל חח (הייתי מנהל לחודש אם מישהו זוכר)
[quote=Ilan;1404638]אני חושב שפעם גם אני עשיתי את זה כשהייתי מנהל חח (הייתי מנהל לחודש אם מישהו זוכר)[/quote]
כן, אני זוכר, כי הבטתי קצת בפורום משחקים כלליים כשפרסמתי שם את המדריך על ציו 5 (כדי לבדוק אם יש תקנות מיוחדות בנוגע למדריכים, או אם יש כבר איזשהו מדריך לנושא), ואז ראיתי שהיו לך שם חוקים ונושאים נעוצים.
היו לי כמה נושאיםן נעוצים אני תמיד עודדתי מדריכים וכאלה... הורדתי את כל החוקים של האישור..
הכי כיף זה לתת אזהרות לשגיא.
חחחחחחחח אשכרה הכי מגיע לו Xd
בטח הוא עושה מלא שטויות שם.. Lf2 (כאילו זה באמת מתחרה)
שגיא גיי, אני לא מבין למה שיש ציטוט שלי בחתימה שלו
[QUOTE=Ilan;1404642]חחחחחחחח אשכרה הכי מגיע לו Xd
בטח הוא עושה מלא שטויות שם.. Lf2 (כאילו זה באמת מתחרה)[/QUOTE]
כן, קלוט את זה:
[quote="SAGI030"]
[quote="Apizodes"]
[quote="SAGI030"]
[quote="Apizodes"]זה רק אני או שהמשחק הזה יותר קשה מהמשחק הראשון?[/quote]
תשנה באימלותןר את המהירות ל4[/quote]
מה הקשר :wth:
התכוונתי לרמות במשחק[/quote]
בסדר אבל תשנה![/quote]