-
[quote=nivx10;1436881][size=1][color=royalblue][b]רוי:[/b]
אתה מביט בחבורה שרבה ומתווכחת. בכל הצעקות והצעות ההעצמיות של למי מגיע קודם. אנדרלמוסיה שלמה ושואל את עצמך בדכדוך ׳מה אלוהים, מה לעזלל אני עושה עכשיו?!׳ ואתה מרגיש מאוד מבולבל. ואז לאחר חשיבה קדחנית למציאת רעיון אתה מחליט ואומר במסכת פנים רצינית וזעופה ״שקט!״ ומוסיף מיד ״הקשיבו בבקשה אנשים, אני יודע שכולנו רוצים להילחם אבל בדיוק כמוכם גם אני ואחי חיכינו זמן רב לטורנו״ אתה מסביר והדבר בהחלט מושך את צומת ליבם. ואז אתה מציע ״אולי נעשה הגרלה? ההגרלה תתבסס על מזל ותקבע מי השניים הראשונים שילחמו בקרב. זוהי זירה של אחד על אחד ולכן כך יהיו שלוש קרבות ועל כולם לקבל את זה כי זו הרגלה שיוויונית״. אתה מביט סביב ומוצא זרד עץ ישן ודק. שובר אותו לשישה חתיכות שוות. ושואל ״מממ... למישהו יש צבעים?״ שקט בין כולם עד שלפתע נזכרת בחורה המגונדרת והגבוהה ״אה! כן! לי יש״ ונותנת לך שישה צבעי לק: שחור, אפור, כחול, ירוק, צהוב, ואדום. ואתה אומר ככה מסביר לכולם ככה ״אוקיי את כל אחד אני צובע בלק אחר בקצהו. יש כאן צבעים קרים וחמים. הצבע הקר ביותר יהיה אחרון והחם ביותר יהיה הראשון. אדום יהיה המשתתף הראשון, צהוב אחריו, ירוק אחריו, כחול אחריו, אפור ולבסוף השחור. היא צובעת את קצוות כולם בלק עושה פו עם הפה לכמה שניות ומייבשת ואז אתה מחזיק זאת בידך, מסתיר את הקצוות. כל אחד שולף ומוציא אחד עם צבע. הראשונה כחול, השני שחור, השלישי ירוק והוא כבר בפנים לקרב הראשון. נשארו אתה, המבוגר, ואתה. אחיך ובחור הזקן שולפים אחיך מקבל את האפור ואילו הזקן את הצהוב. ״הוא כמה מזל״ קורא בעליזות הזקן ואילו אתה נשארת ביד עם המקל האדום. מה שאומר שגם אתה נלחם עכשיו. לסהר לעומת זאת יש זמן רב לחכות. הזקן ניגש לעמדתו עם פוקדור שלוף ומוריד את את המגבעת לרגע וכד לך כידה ואומר בנחמדות ״בהצלחה לך נערי, עשה את המיטב״ ובחיוכו המשופם נראה כי מסתיר משהו. ומכין בידו פוקדור מבריק להפליא.
Color][/size][/quote]
"יש אני נלחם ראשון" אומר לעצמי בהיתלהבות 'למרות שזה יכול להיות בעייתי שסהר בקרב האחרון, אבל שנגיע לגשר הזה נחצאה אותו' אחשוב לעצמי ואכין את הפוקדור של סקווירטל.
"שהיה בהצלחה גם לך" אומר לזן החביב למרות שאני מבין כי הוא בוודאי אינו צריך אותה.
"צא סקווירטל" אומר ואזרוק את הפוקדור ואחכה לראות איזה פוקימון יש ליריב שלי.
-
[SIZE=1][COLOR=Red][B]אנדרו:
[/B]חחחחח... ואתה בידיעה שעל צ׳ארמנדר העצים לא יקשו כי?
- - - - - - - - - - -
מהטעות שנוצרה לך עולה בך בזיק של רעיון. אתה הולך מעתה לנצל את הטכניקה ומסביר לצ׳ארמנדר ״הקשה חבר, אנו נצטרך להשתמש שוב פעם בכך אז תתכונן״ אתה אומר בבטחון כשחיוך ענק על שפתיך שאתה מגביר את קולך. סוף סוף אתה נותן לעצמך האמיתי לפרוץ החוצה. ״שמי אנדרו דיוויס ואני נולדתי להתפרע!״ והדבר לוכד את צומת הלב של כ-95% מהסובבים אתכם. ואתה מנצל את המומנטום בעוד צ'ארמנדר כבר הכין את האגרוף הממוקד שלו. ואז אתה מורה לו ״עכשיו צ׳ארמנדר הפל את כל העצים סביב הזירה, נסה לפגוע תוך כדי בוולפיקס״ הוא מהנהן בראשו ומיד הדינוזאור הקטן והכתום עושה כמצוותך. הוא משגר אגרוף אחד חזק ומפיל עץ נוסף גם ממנו באמצעות אזהרה מוקדמת של רוז, ושימוש במתקפה מהירה מצליחה וולפיקס להתחמק. אתה מבקש מצ׳ארמנדר עוד אחד ועוד אחד. את כל הארבעה שנשארו עומדים אך אתה שוכח שטעינה של המתקפה הזאת לוקחת זמן ובנתיים וולפיקס יכולה לעשות משהו בנידון. ״וולפיקס מהר, השתמשי בהשבתה״ ולפתע עינייה הגדולות והיפות של וולפיקס מהבהבות לרגע בזוהר כחול המקיף לאותם רגעים את את צ׳ארמנדר ([URL="http://bulbapedia.bulbagarden.net/wiki/File:Golduck_Disable.png"]Disable[/URL]). כשהזוהר המסתורי נעלם, אתה המום כי צ׳ארמנדר אינו מצליח לטעון עוד את האגרוף הממוקד שלו והוא פשוט מתפוגג! הוא מנסה להכין עוד אחד, להכות עם אגרופים באוויר אך כל נסיונותיו עולים בתוהו...
אינך מאמין שזה קורה, וולפיקס השביתה לך גם את מתקפת הגחלת עם מתקפת ה-'כליאה' (Imprison) ועכשיו את האגרוף הממוקד עם 'השבתה'. אינך יכול עוד לתקוף...
וולפקיס מקפצת על אחד מגזעי העץ שהפלת, עומדת ומביטה בצ׳ארמנדר המבוהל מלמעלה. הוא מרגיש קצת חסר עונים ולחוץ. וולפיקס שוב משתמשת ביללה וכוחה מתגבר. ולבסוף אומרת רוז ״וולפיקס, זה הזמן שלנו יפה. סיימי זאת עם מתקפה מהירה״ היא פוקדת ו-וולפיקס בזינוק קדימה והסתערות אדירה מתנגשת ומעיפה מעלה אתה צ׳ארמנדר שנוחת על גבו. מחוסר הכרה![/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=Purple]דילן:
״לא! קקונה!״ את קוראת בבהלה ואינך תופסת שבזה הרגע הפסדת בפעם הראשונה. בחיוך מבין ומתחשב המהולה בעצב, מחזירה אותו לפוקדור שלו ולוחשת אליו ברוך ״עשית עבודה מצויינת, ניצחת ואף התמודדת עם שתי פוקימונים ברמה גבוהה במיוחד. עכשיו תנוח״. אחר כך, את לוקחת בביטחון את הכדור של בלספראוט מן החגורה. ״קדימה בלספראוט בוא נראה להם למה אתה מסוגל״ את קוראת בעודו נזרק מן הפוקדור להחוצה. הוא מופיע בזירה מתונענע בעל מבט תמהוני וחלול שאופייני לו. מצחיק קצת את ריצ'י לראות אותו כל פעם מחדש. ״בלספרוט השתמש בדגדוג״ את פוקדת והצמח הקטן רץ בגמלוניות אל פינסיר ומכה בוא מכה קטנה ועלובה עם היד, פינסיר שציפה לטיפה יותר מפוקימון רענן שהרגע נכנס לקרב להזיז פשוט מתפוצץ מצחוק. צוחק וצוחק בקולו המיכני ועבה. מתגלגל על הרצפה ממש. בלספרואט מדלג בנתיים שלושה צעדים רחבים לאחור ומשתמש בצמיחה. והוא גודל ומתרחב בכמה ס"מ ונראה חזק ומאיים יותר. הוא שולח שתי גפנים ומצליף ללא רחם מספר פעמים בפינסיר שמצחוק עובר ברגע לצעקות של הלם וכאב. פינסיר שעל הרצפה מתגלגל לאחור ובורח מאורך הגפנים ואז פינסיר משתמש בריקוד חרבות. צבתות ראשו גדלות ואיתם בחזית הוא מנסה להיכנס ולחדור את הגפנים להגיע לבספראוט אך ראש האגס הצהוב בפנים זעופות מכה שוב ושוב ומצליף את פניו גבו וכלל גופו ל פינסיר מכל מיני כיוונים. מתקפת עשב שלא כלכך משפיעה על פוקימון חרק כמו פינסיר לטווח הארוך אך זה מקשה עליו להתקדם פנימה... פאול מאמנו של פינסיר חושב ואז מורה לו ״פינסיר התקשחות, כנס שוב פנימה וספוג קצת את ההצלפות. רק טיפה״ פינסיר מתקשח נוסף לריקוד החרבות ונכנס פנימה בצעדים רחבים ואיטיים. בלספראוט מיד מתחיל להצליף ופינסיר חוטף על כך בגפנים ומנסה להתעלם ולהתעלות מעל ההצלפות הכואבות. ולפתע קורא פאול ״עכשיו פינסיר הטלה הכרחית״ ([URL="http://bulbapedia.bulbagarden.net/wiki/Vital_Throw"]Vital throw[/URL])ופינסיר לפתע תופס עם אחת מידיו את הגפן מושך בשתי ידיו את ווידל בחזקה. אוחז אותו בגרונו וזורק חזק את בלספראוט שנגרר על רצפת הזירה עד שראשו עוצר את זה עם התנגשות באבן גדולה שהייתה שם.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=RoyalBlue][B]רוי:[/B]
״אווו כן! אני ראשן״ אתה קורא נלהב ומאושר. מביע קצת צער על זה שסהר קיבל את הקרב האחרון והוא ימתין זמן רב מעתה אך מתעודד כשאתה חושב ׳טוב נו, נגיע לגשר נחצה אותו׳. לאחר מכן אתה מביט בבחור המבוגר ומאחל בחיוך הצלחה גם לו. כיף לך לפגוש בחור מבוגר בגיל שכזה שהוא מגניב ומתעניין בקרבות ולא סתם עוד איזה פרצוף חמוץ כמו הרבה מאוד בגילו. ״בהצלחה גם לך״ אתה מאחל לו גם כן למרות שמשהו בך אומר שהוא אינו צריך את זה. אתה מוציא כמובן את סקווירטל החוצה ומיד מהרהר הזקן בכל רם ומשתף גם את הסובבים, כאילו מנסה ללמד את המביטים דבר או שתיים ״פוקימון מים נהדר רכשת לך נערי... אל מול פוקימון מים נבחר...״ הוא שוב חושב לעצמו מעט ומחליט ״חשמל, אוקיי צא מגנמייט״ הוא קורה והפוקדור שהוא משליח בפשטות החוצה נפתח והקרן הלבנה מתגבשת באוויר למן צורת עיגול מכונף שכזה. זה לפחות מה שראית מבעד לאור המסנוור שפשוט ציווה עלייך לעמעם קצת את העיניים שלך. כשזוהר נמוג אתה רואה אכן כדור מתחת חד-עין מרחף מולך ושתי מגנטים לצידי גופו ובורג בקודקוד[URL="http://www.siz.co.il/"][IMG]http://up380.siz.co.il/up3/g0dz3iiiz2no.png[/IMG][/URL]. ״מגנ-מייט״ קורא בכולו הנשבר המתכתי.
הזקן מצביע ומיד ערשת פניו הופכת רצינית במיוחד הוא מצביע אל הסקווירטל שלך ואז אומר ״אוקיי מגנמייט ללא רחם! השתמש ב...״ ונעצר במפתיע משום מה, רצינות שוב חוזרת לצחוק ואתה מביט בזקן ההזוי הזה ״שמי אגב הוא רג׳ינאלד. יתרה מזאת נערי שכחתי לשאול. האם הקרב של ניצחון בודד או של שתי נצחונות? או אולי שלוש?״
בעוד אתה המום לגמריי מההתנהגות מוזרה יתר על המידה שלו. הוא מחכה בסבלנות לתשובה.[/COLOR][/SIZE]
-
[quote=nivx10;1436924][size=1][color=red][b]
[size=1][color=purple]דילן:
״לא! קקונה!״ את קוראת בבהלה ואינך תופסת שבזה הרגע הפסדת בפעם הראשונה. בחיוך מבין ומתחשב המהולה בעצב, מחזירה אותו לפוקדור שלו ולוחשת אליו ברוך ״עשית עבודה מצויינת, ניצחת ואף התמודדת עם שתי פוקימונים ברמה גבוהה במיוחד. עכשיו תנוח״. אחר כך, את לוקחת בביטחון את הכדור של בלספראוט מן החגורה. ״קדימה בלספראוט בוא נראה להם למה אתה מסוגל״ את קוראת בעודו נזרק מן הפוקדור להחוצה. הוא מופיע בזירה מתונענע בעל מבט תמהוני וחלול שאופייני לו. מצחיק קצת את ריצ'י לראות אותו כל פעם מחדש. ״בלספרוט השתמש בדגדוג״ את פוקדת והצמח הקטן רץ בגמלוניות אל פינסיר ומכה בוא מכה קטנה ועלובה עם היד, פינסיר שציפה לטיפה יותר מפוקימון רענן שהרגע נכנס לקרב להזיז פשוט מתפוצץ מצחוק. צוחק וצוחק בקולו המיכני ועבה. מתגלגל על הרצפה ממש. בלספרואט מדלג בנתיים שלושה צעדים רחבים לאחור ומשתמש בצמיחה. והוא גודל ומתרחב בכמה ס"מ ונראה חזק ומאיים יותר. הוא שולח שתי גפנים ומצליף ללא רחם מספר פעמים בפינסיר שמצחוק עובר ברגע לצעקות של הלם וכאב. פינסיר שעל הרצפה מתגלגל לאחור ובורח מאורך הגפנים ואז פינסיר משתמש בריקוד חרבות. צבתות ראשו גדלות ואיתם בחזית הוא מנסה להיכנס ולחדור את הגפנים להגיע לבספראוט אך ראש האגס הצהוב בפנים זעופות מכה שוב ושוב ומצליף את פניו גבו וכלל גופו ל פינסיר מכל מיני כיוונים. מתקפת עשב שלא כלכך משפיעה על פוקימון חרק כמו פינסיר לטווח הארוך אך זה מקשה עליו להתקדם פנימה... פאול מאמנו של פינסיר חושב ואז מורה לו ״פינסיר התקשחות, כנס שוב פנימה וספוג קצת את ההצלפות. רק טיפה״ פינסיר מתקשח נוסף לריקוד החרבות ונכנס פנימה בצעדים רחבים ואיטיים. בלספראוט מיד מתחיל להצליף ופינסיר חוטף על כך בגפנים ומנסה להתעלם ולהתעלות מעל ההצלפות הכואבות. ולפתע קורא פאול ״עכשיו פינסיר הטלה הכרחית״ ([url="http://bulbapedia.bulbagarden.net/wiki/vital_throw"]vital throw[/url])ופינסיר לפתע תופס עם אחת מידיו את הגפן מושך בשתי ידיו את ווידל בחזקה. אוחז אותו בגרונו וזורק חזק את בלספראוט שנגרר על רצפת הזירה עד שראשו עוצר את זה עם התנגשות באבן גדולה שהייתה שם.[/color][/size]
[/color][/size][/quote]
"בלאספורט מהר השרשה ואז תשלח אבקת רעל! אבל לפני שאתה שולח אותה תוציא גפן אחת ותסובב אותה במהירות ככה האבקה תעוף במהירות עליו! כשהוא ינסה להגן על עצמו תשלח ישריות אליו את הגפן בכל הרוח!" אקרא
-
[quote]מהטעות שנוצרה לך עולה בך בזיק של רעיון. אתה הולך מעתה לנצל את הטכניקה ומסביר לצ׳ארמנדר ״הקשה חבר, אנו נצטרך להשתמש שוב פעם בכך אז תתכונן״ אתה אומר בבטחון כשחיוך ענק על שפתיך שאתה מגביר את קולך. סוף סוף אתה נותן לעצמך האמיתי לפרוץ החוצה. ״שמי אנדרו דיוויס ואני נולדתי להתפרע!״ והדבר לוכד את צומת הלב של כ-95% מהסובבים אתכם. ואתה מנצל את המומנטום בעוד צ'ארמנדר כבר הכין את האגרוף הממוקד שלו. ואז אתה מורה לו ״עכשיו צ׳ארמנדר הפל את כל העצים סביב הזירה, נסה לפגוע תוך כדי בוולפיקס״ הוא מהנהן בראשו ומיד הדינוזאור הקטן והכתום עושה כמצוותך. הוא משגר אגרוף אחד חזק ומפיל עץ נוסף גם ממנו באמצעות אזהרה מוקדמת של רוז, ושימוש במתקפה מהירה מצליחה וולפיקס להתחמק. אתה מבקש מצ׳ארמנדר עוד אחד ועוד אחד. את כל הארבעה שנשארו עומדים אך אתה שוכח שטעינה של המתקפה הזאת לוקחת זמן ובנתיים וולפיקס יכולה לעשות משהו בנידון. ״וולפיקס מהר, השתמשי בהשבתה״ ולפתע עינייה הגדולות והיפות של וולפיקס מהבהבות לרגע בזוהר כחול המקיף לאותם רגעים את את צ׳ארמנדר (disable). כשהזוהר המסתורי נעלם, אתה המום כי צ׳ארמנדר אינו מצליח לטעון עוד את האגרוף הממוקד שלו והוא פשוט מתפוגג! הוא מנסה להכין עוד אחד, להכות עם אגרופים באוויר אך כל נסיונותיו עולים בתוהו...
אינך מאמין שזה קורה, וולפיקס השביתה לך גם את מתקפת הגחלת עם מתקפת ה-'כליאה' (imprison) ועכשיו את האגרוף הממוקד עם 'השבתה'. אינך יכול עוד לתקוף...
וולפקיס מקפצת על אחד מגזעי העץ שהפלת, עומדת ומביטה בצ׳ארמנדר המבוהל מלמעלה. הוא מרגיש קצת חסר עונים ולחוץ. וולפיקס שוב משתמשת ביללה וכוחה מתגבר. ולבסוף אומרת רוז ״וולפיקס, זה הזמן שלנו יפה. סיימי זאת עם מתקפה מהירה״ היא פוקדת ו-וולפיקס בזינוק קדימה והסתערות אדירה מתנגשת ומעיפה מעלה אתה צ׳ארמנדר שנוחת על גבו. מחוסר הכרה![/quote]
מה לעזאזל קרה? השבתת לי את 2 המתקפות שהיו לי והיא תקפה שוב ושוב ושוב שלי שתהיה לי הזדמנות להגיב?
שלא נדבר על זה שהיה לה איזה אלף מתקפות. ומה קרה לוולפיקס המפוחדת של מקודם? פתאום הפכה לפתנתר? נו טוב, שיהיה..
~~~~~
״צ׳ארמנדר תחזור לפוקדור שלך!״ אומר כשהמוח שלי מתמלא בכעס. אני מרגיש מושפל ואפילו שקצת שיטו בי. לדעתי וולפיקס לא היתה פחדנית מההתחלה. אבל אני לא מוותר. ״צא מטאפוד! השתמש במתקפת חוט ותעטוף את וולפיקס, לאחר מכן התקשח וזרוק את עצמך עליו בדחיפה!״
-
[SIZE=1][COLOR=Purple][B]דילן:[/B]
הוא הורעל כבר בקרב עם קקונה שהוא דרך על הקוצים. אבל בגלל ששכחתי מזה עד לעכשיו סבבה נרעיל אותו שוב :sorry:
- - - - - - - - - - - - - - - -
אתה פוקד על בלספראוט להשתמש בהשרשה, הוא מניף מעט רגליו בשביל לרקוע חזק באדמה ולנעוץ אותם פנימה. תוך שנייה משתשלים שורשיו בזירה ומתחיל התפשט בפנים לפתע קצוות רגליו זורחים בהילה דקה וירקרקה המקיפה את כולו במהרה. בלספראוט וזה משקם אותו קצת מן המכה החזקה שספג ליפני רגע. השפשופים והשירטות מתאחים טיפה. ןאז הוא ממשיך בקרב. הוא מתנועע במקום ומנופף בעליו המדיפות מהם עננות אבקנים סגולות-רעילות. שמרחפות באיטיות מטריפה אל פינסיר שאינו דואג כשלפתע שולף בלספראוט גפן אחד ומסובב אותה כמו פרופלו ומעיף את גל האבקנים במהירות רבה אל פינסיר שנדבקים ומכסים את כל גופו! הוא נשנק ומשתעל ושואף את האבקנים מה שגורם לו להרעלה. הוא כורע ברך ומחזיק את עצמו עם ידו ונראה כי נחלש. ״ררר... לא פינסיר! אל תפסיד הסתער עליו ותקוף עם אחיזת צוות תלוש אותו משם! ואז הכה שבירת לבנים בראשו״ ריצ׳י מוכה לך כפיים על המהלך היצירתי הזה, פשוט נדהם לראות אותו.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=Red][B]אנדרו:[/B][SPOILER]מה יש לך להתעצבן???
א': אני יכול לשים לה כמה מתקפות שאני רוצה. ובנוסף זה גם הגיוני כי ציינתי כבר שרוז יצאה למסע הזה איזה 4 פעמים ובדף של הדמויות שפגשתם (שאמרתי לך לקרוא בסקייפ)
ב': היא השביתה לך שתי מתקפות. אם מה כבר אתה יכול להגיב? לא יכולת להשתמש ב-Struggle כי לא כל ה-PP הושבטו. מה היית נוהם עליה עד שהיא הייתה מתעלפת מפחד?
ג': מבט מפחיד לא עובד לכל הזמן. זה דבר שעובר כמו confuse ray וכדומה... מבלבל/מפחיד אותך קצת וזהו. היא חטפה שהיא הייתה מפוחדת להזכירך שתי התקפות גחלת ואגרוף ממוקד ממש חזק שפגע ישירות! ולא הגיבה לך. לא נראלך פייר שיצא שאתה עכשיו זה שלא הגבת לה? מה חשבת שהיא פשוט תתקווץ שם כמו כדור שיער עד שהיא תתעלף מהמכות שלך?
ושוב לסיום אני השה"ם ולמרות שאתה שחקן מעולה אני מחליט אם, כש ומתי אתה מפסיד. זה קורה גם לתותחים[/SPOILER]- - - - - - - - - - - - - - - - - -
״צ׳ארמנדר תחזור לפוקדור שלך״ אתה אומר פשוט מתפוצץ מכעס. מרגיש מאוד מושפל וממש מתבייש במה שקרה לך עכשיו. כאילו שיטו בך, בגדו בך. רוז בנתיים כורעת ברך ומושיטה ידיים אל וולפיקס שתבוא אליה. מעניקה לך חיבוק גדול ואוהב ומברכת אותה ״כל הכבוד לך וולפיקס את מושלמת״ ורוז זוכה מליקוקים מצד השועלה האדמונית. אתה ממש מתעצבן, כשרוז חושבת לפתע שהקרב כבר נגמר ובאה ללכת אתה מוציא את מטאפוד. אתה מאוד כעוס עד שכבר מתחיל להזיע. ״צא מטאפוד!!!״ אתה מוציא אותו בזריקה מאוד אגרסיבית של הפוקדור באדמה. מטאפוד יוצא החוצה ומביט בך, מוכה מעט חשש ומחליט להיות צייתן במיוחד ולעשות מה שרק תגיד. לא רוצה להתעסק איתך עכשיו... אתה ממהר מאוד להדריך אותו לא ממש מעניין אותך שוולפיקס לא מוכנה לקרב "מטאפוד תשתמש בירי חוטים, עטוף את וולפיקס מכף רגל ועד ראש" וכך הוא עושה בין רגע שולח חוט לרגלה וסוחב אותה מרוז אל הזירה. הקטנה המופתעת אינה מבינה מה קורה ותוך שנייה היא מתכסה חוט לבן ודביק נחרך סביב כולה! מטאפוד מתקשח, הוא הגנתו מתחזקת וגופו מתאבן מעט. הוא הופך יותר כבד אך זה בסדר הוא שולח חוט אל עבר פנס תאורה שהיה שם. מתנדנד ממנו לתנופה וזורק את עצמו עם דחיפה על וולפיקס ומנחיל פגיעה ישירה בוולפיקס העטופה ״היי מה אתה עושה?! הקרב לא נגמר?! חוצפן מדוע לא הודעת על כך מההתחלה? זה לא יפה!״ צועקת עלייך רוז כשמסכת פניה פנים זעופות ורציניות.[/COLOR][/SIZE]
-
[quote]אזהרת ספויילר : לחץ כאן בכדי לצפות בתוכן
- - - - - - - - - - - - - - - - - -
״צ׳ארמנדר תחזור לפוקדור שלך״ אתה אומר פשוט מתפוצץ מכעס. מרגיש מאוד מושפל וממש מתבייש במה שקרה לך עכשיו. כאילו שיטו בך, בגדו בך. רוז בנתיים כורעת ברך ומושיטה ידיים אל וולפיקס שתבוא אליה. מעניקה לך חיבוק גדול ואוהב ומברכת אותה ״כל הכבוד לך וולפיקס את מושלמת״ ורוז זוכה מליקוקים מצד השועלה האדמונית. אתה ממש מתעצבן, כשרוז חושבת לפתע שהקרב כבר נגמר ובאה ללכת אתה מוציא את מטאפוד. אתה מאוד כעוס עד שכבר מתחיל להזיע. ״צא מטאפוד!!!״ אתה מוציא אותו בזריקה מאוד אגרסיבית של הפוקדור באדמה. מטאפוד יוצא החוצה ומביט בך, מוכה מעט חשש ומחליט להיות צייתן במיוחד ולעשות מה שרק תגיד. לא רוצה להתעסק איתך עכשיו... אתה ממהר מאוד להדריך אותו לא ממש מעניין אותך שוולפיקס לא מוכנה לקרב "מטאפוד תשתמש בירי חוטים, עטוף את וולפיקס מכף רגל ועד ראש" וכך הוא עושה בין רגע שולח חוט לרגלה וסוחב אותה מרוז אל הזירה. הקטנה המופתעת אינה מבינה מה קורה ותוך שנייה היא מתכסה חוט לבן ודביק נחרך סביב כולה! מטאפוד מתקשח, הוא הגנתו מתחזקת וגופו מתאבן מעט. הוא הופך יותר כבד אך זה בסדר הוא שולח חוט אל עבר פנס תאורה שהיה שם. מתנדנד ממנו לתנופה וזורק את עצמו עם דחיפה על וולפיקס ומנחיל פגיעה ישירה בוולפיקס העטופה ״היי מה אתה עושה?! הקרב לא נגמר?! חוצפן מדוע לא הודעת על כך מההתחלה? זה לא יפה!״ צועקת עלייך רוז כשמסכת פניה פנים זעופות ורציניות.[/quote]
ניב, אני לא התעצבנתי, התבלבלתי ושאלתי. אני רק מביא לך משוב על ההמשך, לא שאני לא מכבד את זה.
~~~~~~~
״את ביקשת קרב שתיים על שתיים, אחד אחרי השני!״ אשאג עליה בכעס. נגמרו הנימוסים החינניים. ״הקרב נמשך! מטאפוד עטוף את וולפיקס בכדור ענק של משי ואז תתקשח ותדחוף את וולפיקס!״
-
[quote=nivx10;1436946][size=1][color=purple][b]דילן:[/b]
הוא הורעל כבר בקרב עם קקונה שהוא דרך על הקוצים. אבל בגלל ששכחתי מזה עד לעכשיו סבבה נרעיל אותו שוב :sorry:
- - - - - - - - - - - - - - - -
אתה פוקד על בלספראוט להשתמש בהשרשה, הוא מניף מעט רגליו בשביל לרקוע חזק באדמה ולנעוץ אותם פנימה. תוך שנייה משתשלים שורשיו בזירה ומתחיל התפשט בפנים לפתע קצוות רגליו זורחים בהילה דקה וירקרקה המקיפה את כולו במהרה. בלספראוט וזה משקם אותו קצת מן המכה החזקה שספג ליפני רגע. השפשופים והשירטות מתאחים טיפה. ןאז הוא ממשיך בקרב. הוא מתנועע במקום ומנופף בעליו המדיפות מהם עננות אבקנים סגולות-רעילות. שמרחפות באיטיות מטריפה אל פינסיר שאינו דואג כשלפתע שולף בלספראוט גפן אחד ומסובב אותה כמו פרופלו ומעיף את גל האבקנים במהירות רבה אל פינסיר שנדבקים ומכסים את כל גופו! הוא נשנק ומשתעל ושואף את האבקנים מה שגורם לו להרעלה. הוא כורע ברך ומחזיק את עצמו עם ידו ונראה כי נחלש. ״ררר... לא פינסיר! אל תפסיד הסתער עליו ותקוף עם אחיזת צוות תלוש אותו משם! ואז הכה שבירת לבנים בראשו״ ריצ׳י מוכה לך כפיים על המהלך היצירתי הזה, פשוט נדהם לראות אותו.[/color][/size]
[/color][/size][/quote]
"קדימה בלספורט בעזרת הגפן שלך תפוס לו את הרגל ותסובב אותו חזק באוויר ואז השלך אותו על אחד מהעצים! לפני שהוא מספיק לעשות משהו תשלח גם גפן שנייה ותצליף בו כהוגן!" אקרא ואסתכל על ריצ'י בחיוך
-
[quote=nivx10;1436881]
[color=seagreen]תומאס:[/color][/b][color=seagreen]
׳ואו, יש פה גם לוטד וגם פוליוואג! השאחה היא במה כדי לבחור?׳ אתה מתלבט התלבטות עמוקה ואז בחור ללכת על פוליוואג. ״פיקאצ'ו״ אתה קורא לו שיתפקד מולך מיד והוא מביט בך צייתן ומוכן לכל מה שאתה מתכנן. אתה מחליט שאתם הולכים כעת לתפוס את פוליוואג. ואתה פוקד עליו לכוון אליו ולתקוף במכת ברק. פיקאצ'ו טוען ומשחרר מגופו מטען חשמלי גדול הנשלח לעבר הראשן הכחול הזה. אך הוא רחוק מידי ופיקאצ'ו לא מספיק חזק ומאומן כדי לעבור עם מכת הברק שלו מרחק כזה. פוליוואג נמצא בצד השני של האגם והאגם הוא גדול (כמו שציינתי בעדכון הקודם... הקפד לקרוא היטב להבא) פוליוואג לעומת זאת אף על פי שלא פגעתם בו הוא שם לב לניסיון ההתנקשות ונבהל ומתחיל לנסות לברוח לכם.[/quote]
"אוי, כנראה שזו היתה טעות..." אני אומר מאוכזב "נו טוב, נתפוס את הלוטד הזה. אני חייב פוקימון מאזור אחר!" אני אומר בהתרגשות "פיקאצ'ו, תקוף את לוטאד עם מכת ברק!" אני פוקד עליו ומצביע לעבר לוטד.
-
[quote=nivx10;1436924][size=1][color=red][b]
[size=1][color=royalblue][b]רוי:[/b]
״אווו כן! אני ראשן״ אתה קורא נלהב ומאושר. מביע קצת צער על זה שסהר קיבל את הקרב האחרון והוא ימתין זמן רב מעתה אך מתעודד כשאתה חושב ׳טוב נו, נגיע לגשר נחצה אותו׳. לאחר מכן אתה מביט בבחור המבוגר ומאחל בחיוך הצלחה גם לו. כיף לך לפגוש בחור מבוגר בגיל שכזה שהוא מגניב ומתעניין בקרבות ולא סתם עוד איזה פרצוף חמוץ כמו הרבה מאוד בגילו. ״בהצלחה גם לך״ אתה מאחל לו גם כן למרות שמשהו בך אומר שהוא אינו צריך את זה. אתה מוציא כמובן את סקווירטל החוצה ומיד מהרהר הזקן בכל רם ומשתף גם את הסובבים, כאילו מנסה ללמד את המביטים דבר או שתיים ״פוקימון מים נהדר רכשת לך נערי... אל מול פוקימון מים נבחר...״ הוא שוב חושב לעצמו מעט ומחליט ״חשמל, אוקיי צא מגנמייט״ הוא קורה והפוקדור שהוא משליח בפשטות החוצה נפתח והקרן הלבנה מתגבשת באוויר למן צורת עיגול מכונף שכזה. זה לפחות מה שראית מבעד לאור המסנוור שפשוט ציווה עלייך לעמעם קצת את העיניים שלך. כשזוהר נמוג אתה רואה אכן כדור מתחת חד-עין מרחף מולך ושתי מגנטים לצידי גופו ובורג בקודקוד[url="http://www.siz.co.il/"][img]http://up380.siz.co.il/up3/g0dz3iiiz2no.png[/img][/url]. ״מגנ-מייט״ קורא בכולו הנשבר המתכתי.
הזקן מצביע ומיד ערשת פניו הופכת רצינית במיוחד הוא מצביע אל הסקווירטל שלך ואז אומר ״אוקיי מגנמייט ללא רחם! השתמש ב...״ ונעצר במפתיע משום מה, רצינות שוב חוזרת לצחוק ואתה מביט בזקן ההזוי הזה ״שמי אגב הוא רג׳ינאלד. יתרה מזאת נערי שכחתי לשאול. האם הקרב של ניצחון בודד או של שתי נצחונות? או אולי שלוש?״
בעוד אתה המום לגמריי מההתנהגות מוזרה יתר על המידה שלו. הוא מחכה בסבלנות לתשובה.[/color][/size][/quote]
"אההה.. אני חושב שזה היה קרב של ניצחון אחד" אומר לו בלי להבין את פשר התנהגותו המוזרה בעודי מגרד בראש.
"דרך אגב אני רוי" אציג את עצמי אתחיל להיכנס לקרב 'טוב מגנמייט הוא מסוג חשמל הא אז הוא בוודאי ינצל את זה ולמרות שהוא לא ציווה על מתקפה אני צריך להיות מוכן.'
"סקווירטל תשתמש בבועות! ואם מגנמייט תוקף במתקפת חשמל תשתמש בהגנת כדור!" אומר לסקווירטל כדי להתחיל את הקרב ולסיים עם השיחה ההזוייה הזו.
-
[SIZE=1][COLOR=Red][B]אנדרו:
[/B]זה בסדר אחי, מצטער שהתפרצתי זה גם לא היה במקום. הכל טוב :)
- - - - - - - - - -
אתה מביט בה בתמוהה מהול בזעם רב. ״על מה את מדברת?! ביקשת קרב שתיים על שתיים מלחתחילה, אחד אחרי השני״ אתה מתפרץ עליה, שואג ממש. היא נורא מובכת ועונה לך ״בסדר אבל חכה אני בסה"כ מברכת את וולפיקס על הניצחון. מה קרה לך פתאום?״ היא שואלת. מבחינתך נגמרו הנימוסים החינניים, אתה תתנהג איך שתרצה מתי שתרצה ״תהיי מוכנה הקרב נמשך, מטאפוד עטוף את וולפיקס בכדור ענק של משי״ אתה פוקד עליו בזעם. הוא מביט בך מבוהל ושאינו רוצה להסתבך איתך כעת, פועל מהר מאוד. שולח חוט הנכרח סביב פיה של וולפיקס וממשיך להתלפף עוד ועוד סביב גופה של השועלה האדמונית עד שהיא עתופת תחריכי חוט המשי עד קצה השערה. היא נופלת על הצד ומתפטלת כמו זחל חסר עונים בעוד מטאפוד מתקשח, גופו מבריק לפתע והוא נעשה כבד ועורו מתאבן ומתקשה... הוא שולח חוט לפנס תאורה כבוי אחד שלצד האיזור ממנו נתלה, מתנדנד, לוקח תנופה ועף וניתח על ווליפקס שסופגת פגיעה מדוייקת ועצמתית. לרוע מזלך בעקבות הדחיפה החזקה וולפיקס עפה ושתשפה על הרצפה שהחוט מעט נפרם, נפרם בכף רגלה והיא מנצלת זאת לקרוע אותו ולהשתחרר לגמריי באמצעות גחלת. שלא רק ששורפת לגמרי את החוטים אלא גם מתפזרת סביב וחלקה עף מהר לעבר מטאפוד.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=RoyalBlue][B]רוי:[/B]
אתה מביט בו בהרמת גבה ופנים תמוההות. ״ההה... אני מני שזה יהיה קרב בודד״ אתה משיב אליו. אינך מבין מה פשר ההתנהגות המוזרה הזו שלו, הסגנון דיבור המשונה, מה בחור בגילו מחפש במקום כמו מרכז קרבות ועוד עשרות שאלות אחרות שמטרידות לגביו עוד יותר. לאחר מכן מתוך נחמדות כמובן אתה מציג גם אתה את עצמך, מתבונן במגנמייט לעומק מעלעל תוך כדי בפוקדע... אתה מבין שקרב עם פוקימון מסוג חשמל יהיה קשה במיוחד ואתם מחוייב להיות זהיר! אתה פותח לאחר מכן את הקרב מחדש, סקווירטל משתמש בבועות מפזר שלל בועות גדולות המתעופפות מהר אל מגנמייט ומתפוצצות על גופו ומעיפות אותו לאחור בעודו באוויר, לאחר מכן קורה רג׳ינאלד אל מגנמייט שלו ״מהר מגנמייט, השתמש בגל הלם״ ומגנמייט מתרכז וקורא בשמו לפתע פורץ מסביבו מטען חשמלי כחול ([URL="http://bulbapedia.bulbagarden.net/wiki/File:Jasmine_Magnemite_Thunder_Wave.png"]Thunder Wave[/URL]) המחשמל את הבועות ומפצפץ אותן חיש מהר. פרץ הברק הכחול נע אל סקווירטל שמתחמק ללא פקודה למזלו. לאחר מכן פוקד רג׳ינאלד את מגנמייט להשתמש בצליל מתכתי ([URL="http://bulbapedia.bulbagarden.net/wiki/File:Georgia_Bisharp_Metal_Sound.png"]Metal Sound[/URL]). מגנמייט במסכת פנים רצינית מצמיד את זרועות המגנט שלו האחת לשניה ומחכך אותם חזק זו בזו. מהר נוצרים גלים המתפשטים בכל הזירה של רעש מתחתי מחריד לגמריי! פשוט נורא ואיום לשמוע את זה! וסקווירטל משתגע. אוחז ראשו בידיו ומנסה לאטום שמיעתו. מגנמייט מנצל זאת ודוחף את סקווירטל חזק חזק עם דחיפה![/COLOR][/SIZE]
[COLOR=SeaGreen][B]תומאס:[/B]
״אויש, איזו טעות מטופשת...״ אתה מעיר לעצמך מאוכזב מאוד. אך אינך מרשה לעצמך לשקוע בעצבות כי יש לך כאן עוד פוקימון מים מעניין ללכוד. זה מחזיר לך את המצב רוח ואתה חושב אופטימי ׳נו טוב, נתפוס את הלוטד הזה... הוא פוקימון נדיר בקנטו, לא תיהיה עוד הזדמנות שכזו׳ אתה שוב מבקש מפיקאצ׳ו לתקוף במכת ברק, נקודות לחייו האדומות של פיקאצו׳ מראות סימני זרמים חשמליים קטנים כלפתע בקריאה מאומצת הנשמעת ״פיקהה... צ׳וווו!!!״ מתכסה פיקאצ'ו כולו בחשמל ושולח ממנו אל מעלה קרן צהוב של מטען חשמלי גדול היורד בקשת אל לוטד ומחשמלת אותו כהוגן! פגיעה ישירה שלא ציפה לה כלל. לוטד מתחמשל אף יותר מהמצופה היות והוא במים. לאחר המכה החשמלית מוכה לוטד ביכולת ׳שיתוק זמני׳ שבא עם מתקפות החשמל של פיקאצ׳ו לעיתים ואתה מרגיש שזה ויום המזל שלך. לוטד מדדה מן המים החוצה מהר ככל שיכול. הוא קורה בקולו המצומק והצרוד ומביט בך זעוף פנים. הוא משתמש בהדהמה ([URL="http://bulbapedia.bulbagarden.net/wiki/File:Brycen_Vanillish_Astonish.png"]Astonish[/URL]) וגופו מתכסה בצל לא מוסבר ומוקם בהילה סגולה. ולפתע יוצא ממנו צא של לוטד גדול מאוד מעל עיניים כעוסות. שמרחף ומתנגש בפיקאצ׳ו ומעיף אותו לאחור בחרדת איימים. פיקאצ׳ו שנזרק לאחור מההתנגשות עם הצללית המשונה ומפחידה נתקף חרדה עמוקה ומסרב לזוז. נראה מאוד מפוחד.
לוטד פוער את פיו לקחת את אוויר בשביל לשלוח מטח חזק של אקדח מים אך השפעת השיתוק פעלה לפתע ומנעה ממנו לזוז, פשוט קפא במקומו מחושמל ומנוטרל. שניהם אינם זזים.[/COLOR]
[SIZE=1][COLOR=Purple][B]דילן:[/B][SPOILER]טוב לא הבנת את זה עד עכשיו מהעדכונים. נסיתי לרמוז שפינסיר כבד. בגלל זה כל פעם שאתה מנסה להרים אותו משהו נכשל... הוא מאוד כבד, וגם ממשיך להכביד כי הוא התקשח איזה 9 פעמים. הוא שוקל בבסיס שלו כמעט כמו צ'אריזרד. תוסיף 9 התקשחויות... חלאס להרים באוויר חחחח[/SPOILER]- - - - - - - - - - - - - - - - -
את הרבה הרבה יותר בטוחה בעצמך בקרב. פינסיר מתעתף והופך כולו לסגול בדיוק לשנייה ונראה שזה מחליש אותו בכל פעם מחדש. את מחייכת אל ריצ׳י שגם מחייך אלייך בחזרה. ״קדימה בלספורט בעזרת הגפן שלך תפוס לו את הרגל ותסובב אותו חזק באוויר ואז השלך אותו על אחד מהעצים! לפני שהוא מספיק לעשות משהו תשלח גם גפן שנייה ותצליף בו כהוגן״ את מסבירה, בלספרוט מנסה להרים אותו אך זאת ללא הצלחה, פינסיר פשוט כבד מידי. בלספראוט המבוהל לא חדל להצליף הלוך וחזור בפינסיר העיקש, על אף שהוא פוקימון חרק ההרעלה, המותשות מכל הקרבות והמהלכים גורמת למתקפה לעשות נזק רציני יותר מהרגיל. אך פינסיר מגיע אל בלספראוט חבול וכואב ומצליח לתלוש מן הקרקע. בלספראוט לפתע על דעת עצמו משתמש בדגדוג ומדגדגד את פינסיר באיזור החזה. פינסיר מתפצוץ מצחוק והוא מנצל את זה ובלספראוט שולח אחורה שתי גפנים ומצליב אותם שוב ושוב ושוב והופך אותם לגפן אחד עבה. ואז בתנופה חזקה מכה בראשו בין קרניו של פינסיר את מצחו והוא נהדף צעד או שתיים לאחור מסתחרר במקום כמה פעמים ונופל מעולף על הקרקע![/COLOR][/SIZE]
-
[quote=nivx10;1437491][size=1][color=red][b]אנדרו:
[/b]זה בסדר אחי, מצטער שהתפרצתי זה גם לא היה במקום. הכל טוב :)
- - - - - - - - - -
אתה מביט בה בתמוהה מהול בזעם רב. ״על מה את מדברת?! ביקשת קרב שתיים על שתיים מלחתחילה, אחד אחרי השני״ אתה מתפרץ עליה, שואג ממש. היא נורא מובכת ועונה לך ״בסדר אבל חכה אני בסה"כ מברכת את וולפיקס על הניצחון. מה קרה לך פתאום?״ היא שואלת. מבחינתך נגמרו הנימוסים החינניים, אתה תתנהג איך שתרצה מתי שתרצה ״תהיי מוכנה הקרב נמשך, מטאפוד עטוף את וולפיקס בכדור ענק של משי״ אתה פוקד עליו בזעם. הוא מביט בך מבוהל ושאינו רוצה להסתבך איתך כעת, פועל מהר מאוד. שולח חוט הנכרח סביב פיה של וולפיקס וממשיך להתלפף עוד ועוד סביב גופה של השועלה האדמונית עד שהיא עתופת תחריכי חוט המשי עד קצה השערה. היא נופלת על הצד ומתפטלת כמו זחל חסר עונים בעוד מטאפוד מתקשח, גופו מבריק לפתע והוא נעשה כבד ועורו מתאבן ומתקשה... הוא שולח חוט לפנס תאורה כבוי אחד שלצד האיזור ממנו נתלה, מתנדנד, לוקח תנופה ועף וניתח על ווליפקס שסופגת פגיעה מדוייקת ועצמתית. לרוע מזלך בעקבות הדחיפה החזקה וולפיקס עפה ושתשפה על הרצפה שהחוט מעט נפרם, נפרם בכף רגלה והיא מנצלת זאת לקרוע אותו ולהשתחרר לגמריי באמצעות גחלת. שלא רק ששורפת לגמרי את החוטים אלא גם מתפזרת סביב וחלקה עף מהר לעבר מטאפוד.[/color][/size]
אתה מביט בו בהרמת גבה ופנים תמוההות. ״ההה... אני מני שזה יהיה קרב בודד״ אתה משיב אליו. אינך מבין מה פשר ההתנהגות המוזרה הזו שלו, הסגנון דיבור המשונה, מה בחור בגילו מחפש במקום כמו מרכז קרבות ועוד עשרות שאלות אחרות שמטרידות לגביו עוד יותר. לאחר מכן מתוך נחמדות כמובן אתה מציג גם אתה את עצמך, מתבונן במגנמייט לעומק מעלעל תוך כדי בפוקדע... אתה מבין שקרב עם פוקימון מסוג חשמל יהיה קשה במיוחד ואתם מחוייב להיות זהיר! אתה פותח לאחר מכן את הקרב מחדש, סקווירטל משתמש בבועות מפזר שלל בועות גדולות המתעופפות מהר אל מגנמייט ומתפוצצות על גופו ומעיפות אותו לאחור בעודו באוויר, לאחר מכן קורה רג׳ינאלד אל מגנמייט שלו ״מהר מגנמייט, השתמש בגל הלם״ ומגנמייט מתרכז וקורא בשמו לפתע פורץ מסביבו מטען חשמלי כחול ([url="http://bulbapedia.bulbagarden.net/wiki/file:jasmine_magnemite_thunder_wave.png"]thunder wave[/url]) המחשמל את הבועות ומפצפץ אותן חיש מהר. פרץ הברק הכחול נע אל סקווירטל שמתחמק ללא פקודה למזלו. לאחר מכן פוקד רג׳ינאלד את מגנמייט להשתמש בצליל מתכתי ([url="http://bulbapedia.bulbagarden.net/wiki/file:georgia_bisharp_metal_sound.png"]metal sound[/url]). מגנמייט במסכת פנים רצינית מצמיד את זרועות המגנט שלו האחת לשניה ומחכך אותם חזק זו בזו. מהר נוצרים גלים המתפשטים בכל הזירה של רעש מתחתי מחריד לגמריי! פשוט נורא ואיום לשמוע את זה! וסקווירטל משתגע. אוחז ראשו בידיו ומנסה לאטום שמיעתו. מגנמייט מנצל זאת ודוחף את סקווירטל חזק חזק עם דחיפה![/color][/size]
[color=seagreen][b]תומאס:[/b]
״אויש, איזו טעות מטופשת...״ אתה מעיר לעצמך מאוכזב מאוד. אך אינך מרשה לעצמך לשקוע בעצבות כי יש לך כאן עוד פוקימון מים מעניין ללכוד. זה מחזיר לך את המצב רוח ואתה חושב אופטימי ׳נו טוב, נתפוס את הלוטד הזה... הוא פוקימון נדיר בקנטו, לא תיהיה עוד הזדמנות שכזו׳ אתה שוב מבקש מפיקאצ׳ו לתקוף במכת ברק, נקודות לחייו האדומות של פיקאצו׳ מראות סימני זרמים חשמליים קטנים כלפתע בקריאה מאומצת הנשמעת ״פיקהה... צ׳וווו!!!״ מתכסה פיקאצ'ו כולו בחשמל ושולח ממנו אל מעלה קרן צהוב של מטען חשמלי גדול היורד בקשת אל לוטד ומחשמלת אותו כהוגן! פגיעה ישירה שלא ציפה לה כלל. לוטד מתחמשל אף יותר מהמצופה היות והוא במים. לאחר המכה החשמלית מוכה לוטד ביכולת ׳שיתוק זמני׳ שבא עם מתקפות החשמל של פיקאצ׳ו לעיתים ואתה מרגיש שזה ויום המזל שלך. לוטד מדדה מן המים החוצה מהר ככל שיכול. הוא קורה בקולו המצומק והצרוד ומביט בך זעוף פנים. הוא משתמש בהדהמה ([url="http://bulbapedia.bulbagarden.net/wiki/file:brycen_vanillish_astonish.png"]astonish[/url]) וגופו מתכסה בצל לא מוסבר ומוקם בהילה סגולה. ולפתע יוצא ממנו צא של לוטד גדול מאוד מעל עיניים כעוסות. שמרחף ומתנגש בפיקאצ׳ו ומעיף אותו לאחור בחרדת איימים. פיקאצ׳ו שנזרק לאחור מההתנגשות עם הצללית המשונה ומפחידה נתקף חרדה עמוקה ומסרב לזוז. נראה מאוד מפוחד.
לוטד פוער את פיו לקחת את אוויר בשביל לשלוח מטח חזק של אקדח מים אך השפעת השיתוק פעלה לפתע ומנעה ממנו לזוז, פשוט קפא במקומו מחושמל ומנוטרל. שניהם אינם זזים.[/color]
[size=1][color=purple][b]דילן:[/b][spoiler]טוב לא הבנת את זה עד עכשיו מהעדכונים. נסיתי לרמוז שפינסיר כבד. בגלל זה כל פעם שאתה מנסה להרים אותו משהו נכשל... הוא מאוד כבד, וגם ממשיך להכביד כי הוא התקשח איזה 9 פעמים. הוא שוקל בבסיס שלו כמעט כמו צ'אריזרד. תוסיף 9 התקשחויות... חלאס להרים באוויר חחחח[/spoiler]- - - - - - - - - - - - - - - - -
את הרבה הרבה יותר בטוחה בעצמך בקרב. פינסיר מתעתף והופך כולו לסגול בדיוק לשנייה ונראה שזה מחליש אותו בכל פעם מחדש. את מחייכת אל ריצ׳י שגם מחייך אלייך בחזרה. ״קדימה בלספורט בעזרת הגפן שלך תפוס לו את הרגל ותסובב אותו חזק באוויר ואז השלך אותו על אחד מהעצים! לפני שהוא מספיק לעשות משהו תשלח גם גפן שנייה ותצליף בו כהוגן״ את מסבירה, בלספרוט מנסה להרים אותו אך זאת ללא הצלחה, פינסיר פשוט כבד מידי. בלספראוט המבוהל לא חדל להצליף הלוך וחזור בפינסיר העיקש, על אף שהוא פוקימון חרק ההרעלה, המותשות מכל הקרבות והמהלכים גורמת למתקפה לעשות נזק רציני יותר מהרגיל. אך פינסיר מגיע אל בלספראוט חבול וכואב ומצליח לתלוש מן הקרקע. בלספראוט לפתע על דעת עצמו משתמש בדגדוג ומדגדגד את פינסיר באיזור החזה. פינסיר מתפצוץ מצחוק והוא מנצל את זה ובלספראוט שולח אחורה שתי גפנים ומצליב אותם שוב ושוב ושוב והופך אותם לגפן אחד עבה. ואז בתנופה חזקה מכה בראשו בין קרניו של פינסיר את מצחו והוא נהדף צעד או שתיים לאחור מסתחרר במקום כמה פעמים ונופל מעולף על הקרקע![/color][/size][/quote]
טוב סורי ^^"
~~~~~~~
"כל הכבוד באלספראוט!"אקרא בהתלהבות ואחבק אותו חזק "אתה מאמן מעולה"אומר לפאול בחיוך כנה ואז אסתובב לריצי בחיוך "זה היה כיף. נמשיך?" אשאל בחיוך ואחזיר את הפוקימון שלי לפוקדור שלו
-
[size=1][color=purple][b]דילן:[/b]
את פעורת פה, סוף כל סוף הקרב המתיש הזה נגמר וניצחת. ״כל הכבוד לך בלספראוט!!!״ את מרימה קולך בהתלהבות מרובה. ׳אני לא מאמינה... לא מאמינה׳ חושבת לעצמך באושר. מנופפת אל פאול המאמן היריב שלך שישים לב ואומרת לו ״אתה מאמן מעולה״ והוא מגיב קצת בקרירות ״תודה מותק, לפוקימונים יש הרבה עבודה...״ ומחזיר אותם כשערשת פניו חשוכה-אפרורית. גם את מחזירה את בלספראוט. מסתובבת ויוצאת מן הזירה וקוראת אל ריצ׳י שמיד רץ אלייך ״תשמע, זה היה כיף״ את אומרת בנימה מלאת ביטחון וגאווה. הוא מחבק אותך חיבוק קטן אך מפתיע ואומר ״כן, וואוו... פשוט... זה היה מדהים״ מדבר במן בלבול כזה מנסה למצוא מילים לתאר. את משחקת בשיערך סמוקה ושואלת ״טוב שנמשיך?״ וריצ׳י עונה ״וודאי״ ושניכם פוסעים החוצה מן המתחם המגודר של הקרבות. הולכים בלי מטרה סתם מסתובבים לכם. ״טוב...״ הוא מפיג את השקט ״אחרי שבדקנו אתמול מה המבנה העצום בקצה השמורה ההיא הלא הוא בניין המעבר אל דרך הניצחון. ואחרי שרכשנו שתינו עוד קצת ניסיון והנאה בקרבות הרחוב... לאן תרצי ללכת?״ הוא שואל ובהרהור מהיר את מבינה שאת לא באמת יודעת, ריצ׳י כמובן מנסה לסייע ומוסיף ״הקשיבי, ישנו המכון כמובן, ישנן החנויות בהם חייב אני לעבור לחדש את המלאי של הציוד שלי, וגם האקדמיה המפורסמת של וורידיאן... אז?״[/color][/size]
-
[quote=nivx10;1437491][size=1][color=red][b]
אתה מביט בו בהרמת גבה ופנים תמוההות. ״ההה... אני מני שזה יהיה קרב בודד״ אתה משיב אליו. אינך מבין מה פשר ההתנהגות המוזרה הזו שלו, הסגנון דיבור המשונה, מה בחור בגילו מחפש במקום כמו מרכז קרבות ועוד עשרות שאלות אחרות שמטרידות לגביו עוד יותר. לאחר מכן מתוך נחמדות כמובן אתה מציג גם אתה את עצמך, מתבונן במגנמייט לעומק מעלעל תוך כדי בפוקדע... אתה מבין שקרב עם פוקימון מסוג חשמל יהיה קשה במיוחד ואתם מחוייב להיות זהיר! אתה פותח לאחר מכן את הקרב מחדש, סקווירטל משתמש בבועות מפזר שלל בועות גדולות המתעופפות מהר אל מגנמייט ומתפוצצות על גופו ומעיפות אותו לאחור בעודו באוויר, לאחר מכן קורה רג׳ינאלד אל מגנמייט שלו ״מהר מגנמייט, השתמש בגל הלם״ ומגנמייט מתרכז וקורא בשמו לפתע פורץ מסביבו מטען חשמלי כחול ([url="http://bulbapedia.bulbagarden.net/wiki/file:jasmine_magnemite_thunder_wave.png"]thunder wave[/url]) המחשמל את הבועות ומפצפץ אותן חיש מהר. פרץ הברק הכחול נע אל סקווירטל שמתחמק ללא פקודה למזלו. לאחר מכן פוקד רג׳ינאלד את מגנמייט להשתמש בצליל מתכתי ([url="http://bulbapedia.bulbagarden.net/wiki/file:georgia_bisharp_metal_sound.png"]metal sound[/url]). מגנמייט במסכת פנים רצינית מצמיד את זרועות המגנט שלו האחת לשניה ומחכך אותם חזק זו בזו. מהר נוצרים גלים המתפשטים בכל הזירה של רעש מתחתי מחריד לגמריי! פשוט נורא ואיום לשמוע את זה! וסקווירטל משתגע. אוחז ראשו בידיו ומנסה לאטום שמיעתו. מגנמייט מנצל זאת ודוחף את סקווירטל חזק חזק עם דחיפה![/color][/size]
[/color][/size][/quote]
'אוי המגנמייט הזה ממש מגניב' אחשוב בהתעלמות מהקרב לכמה שניות "רגע אני חייב להתאפס" אלחש לעצמי
סקווירטל להיכנס למגן שלך ולשלוח בועות מהחורים כדי שגלי הקול יתרחקו ממך ואז תשתמש בדחיפה על הקודקוד של הבורג שעל ראשו של מגנמייט!" אומר לסקווירטל בנחישות.
"קדימה אתה מסוגל לעשות את זה אתה במצב טוב" אסיים עם קריאת עידוד ואחכה לתוצאות.
-
[quote=nivx10;1437491][size=1]
[color=seagreen][b]תומאס:[/b]
״אויש, איזו טעות מטופשת...״ אתה מעיר לעצמך מאוכזב מאוד. אך אינך מרשה לעצמך לשקוע בעצבות כי יש לך כאן עוד פוקימון מים מעניין ללכוד. זה מחזיר לך את המצב רוח ואתה חושב אופטימי ׳נו טוב, נתפוס את הלוטד הזה... הוא פוקימון נדיר בקנטו, לא תיהיה עוד הזדמנות שכזו׳ אתה שוב מבקש מפיקאצ׳ו לתקוף במכת ברק, נקודות לחייו האדומות של פיקאצו׳ מראות סימני זרמים חשמליים קטנים כלפתע בקריאה מאומצת הנשמעת ״פיקהה... צ׳וווו!!!״ מתכסה פיקאצ'ו כולו בחשמל ושולח ממנו אל מעלה קרן צהוב של מטען חשמלי גדול היורד בקשת אל לוטד ומחשמלת אותו כהוגן! פגיעה ישירה שלא ציפה לה כלל. לוטד מתחמשל אף יותר מהמצופה היות והוא במים. לאחר המכה החשמלית מוכה לוטד ביכולת ׳שיתוק זמני׳ שבא עם מתקפות החשמל של פיקאצ׳ו לעיתים ואתה מרגיש שזה ויום המזל שלך. לוטד מדדה מן המים החוצה מהר ככל שיכול. הוא קורה בקולו המצומק והצרוד ומביט בך זעוף פנים. הוא משתמש בהדהמה ([url="http://bulbapedia.bulbagarden.net/wiki/file:brycen_vanillish_astonish.png"]astonish[/url]) וגופו מתכסה בצל לא מוסבר ומוקם בהילה סגולה. ולפתע יוצא ממנו צא של לוטד גדול מאוד מעל עיניים כעוסות. שמרחף ומתנגש בפיקאצ׳ו ומעיף אותו לאחור בחרדת איימים. פיקאצ׳ו שנזרק לאחור מההתנגשות עם הצללית המשונה ומפחידה נתקף חרדה עמוקה ומסרב לזוז. נראה מאוד מפוחד.
לוטד פוער את פיו לקחת את אוויר בשביל לשלוח מטח חזק של אקדח מים אך השפעת השיתוק פעלה לפתע ומנעה ממנו לזוז, פשוט קפא במקומו מחושמל ומנוטרל. שניהם אינם זזים.[/color]
[/quote]
"קדימה פיקאצ'ו, צא מזה!" אני קורא בדאגה "יש לי רעיון, נסה לתת לעצמך מכות חשמל קטנות, אולי זה יעזור לך לצאת מהשיתוק!" אני מנסה לדרבן אותו להצליח "קדימה אתה יכול לצאת מזה! קדימה!" אני אומר לו "אה ואם אתה מצליח להשתחרר, מתקפה מהירה!" אני מוסיף.
-
[quote][size=1][color=#676767][font=arial][color=red][font=arial][b]אנדרו:
[/b]זה בסדר אחי, מצטער שהתפרצתי זה גם לא היה במקום. הכל טוב :)
- - - - - - - - - -
אתה מביט בה בתמוהה מהול בזעם רב. ״על מה את מדברת?! ביקשת קרב שתיים על שתיים מלחתחילה, אחד אחרי השני״ אתה מתפרץ עליה, שואג ממש. היא נורא מובכת ועונה לך ״בסדר אבל חכה אני בסה"כ מברכת את וולפיקס על הניצחון. מה קרה לך פתאום?״ היא שואלת. מבחינתך נגמרו הנימוסים החינניים, אתה תתנהג איך שתרצה מתי שתרצה ״תהיי מוכנה הקרב נמשך, מטאפוד עטוף את וולפיקס בכדור ענק של משי״ אתה פוקד עליו בזעם. הוא מביט בך מבוהל ושאינו רוצה להסתבך איתך כעת, פועל מהר מאוד. שולח חוט הנכרח סביב פיה של וולפיקס וממשיך להתלפף עוד ועוד סביב גופה של השועלה האדמונית עד שהיא עתופת תחריכי חוט המשי עד קצה השערה. היא נופלת על הצד ומתפטלת כמו זחל חסר עונים בעוד מטאפוד מתקשח, גופו מבריק לפתע והוא נעשה כבד ועורו מתאבן ומתקשה... הוא שולח חוט לפנס תאורה כבוי אחד שלצד האיזור ממנו נתלה, מתנדנד, לוקח תנופה ועף וניתח על ווליפקס שסופגת פגיעה מדוייקת ועצמתית. לרוע מזלך בעקבות הדחיפה החזקה וולפיקס עפה ושתשפה על הרצפה שהחוט מעט נפרם, נפרם בכף רגלה והיא מנצלת זאת לקרוע אותו ולהשתחרר לגמריי באמצעות גחלת. שלא רק ששורפת לגמרי את החוטים אלא גם מתפזרת סביב וחלקה עף מהר לעבר מטאפוד.[/font][/color][/font][/color][/size]
[/quote]
"מטאפוד מהר, תחמוק באמצעות חוט משי, תתקשח ואז השח את עצמך לעבר וולפיקס בדחיפה!" אפקוד לעבר מטאפוד. לא אוכל להיות יותר מדי מקורי עד שהוא לא יתפתח לבאטרפרי...