נינג'ות אדירות פשוט
Printable View
נינג'ות אדירות פשוט
[YOUTUBE]z_zEsNAFhzo[/YOUTUBE]
מה דעתכם?
[QUOTE=Alien;1451686][YOUTUBE]z_zEsNAFhzo[/YOUTUBE]
מה דעתכם?[/QUOTE]
בזבוזמן
פינה חדשה!!!! [url]http://www.myforum.co.il/showthread.php?p=1451689#post1451689[/url]
טוגפי לא כלכך אהבתי תרעיון שלך
כאילו
לדון על amv? על מה יש לדון? תדון על קליפים של שירים, שירים, מנגינות, וכד'
[QUOTE=AtomicBaby;1451692]טוגפי לא כלכך אהבתי תרעיון שלך
כאילו
לדון על amv? על מה יש לדון? תדון על קליפים של שירים, שירים, מנגינות, וכד'[/QUOTE]
זאת הייתה הכוונה
אתם יודעים, אני מספר לחבר שלי על מה שקורה פה במשחק העיירה, והוא מאוד מופתע שגם אחרי שאני מסביר לכם למה רותם הוא רוצח אתם משום מה לא מצביעים לו. כלומר ליתר דיוק הוא מאשים את כולכם בפיגור אבל אני אתייחס לזה כאילו הוא מופתע.
[QUOTE=LordAbizi;1451699]אתם יודעים, אני מספר לחבר שלי על מה שקורה פה במשחק העיירה, והוא מאוד מופתע שגם אחרי שאני מסביר לכם למה רותם הוא רוצח אתם משום מה לא מצביעים לו. כלומר ליתר דיוק הוא מאשים את כולכם בפיגור אבל אני אתייחס לזה כאילו הוא מופתע.[/QUOTE]
מה הנימוקים שלך?
הריב שלו ואלכס היה בבירור מבויים כדי שיחליטו שאחד מהם חשוד ויהרגו אותו. זה מהם שנשאר יחשבו שהוא אזרח. עכשיו זה שנשאר אומר להרוג מישהו, הפעם במקרה זה אזרח. עכשיו כל המאפיונרים יציגו את קו ההגנה ש "זה שהוא טעה לא הופך אותו לרוצח".
גם ההתנהגות הבריונית של רותם של "תצביעו איתי ולא יאונה לכם רע" חשודה, אבל אני לא בדיוק מבין למה הוא ינהג כך. זה מעלה חשד מיותר.
בקיצור אני מהמר על זה שהמאפיונרים הלכו על טקטיקה של הקרבה זמנית. הם הקריבו אחד מהם כדי לבזבז זמן, מה שמשחק לטובתם כי בוודאות בכל לילה הם משפרים את הסיכויים שלהם לזכות, כי הם יודעים מי המאפיונרים ולא יהרגו אזרחים. לעומת זאת זה שהם גרמו לכולם לרצוח אזרח זה בזבוז זמן, ועכשיו המשחק בכאוס כי הם יצרו מצב של בלבול, מה שאומר שככל הנראה אזרח שוב יירצח. אתם משחקים ישר לידיים שלהם.
[quote=lordabizi;1451699]אתם יודעים, אני מספר לחבר שלי על מה שקורה פה במשחק העיירה, והוא מאוד מופתע שגם אחרי שאני מסביר לכם למה רותם הוא רוצח אתם משום מה לא מצביעים לו. כלומר ליתר דיוק הוא מאשים את כולכם בפיגור אבל אני אתייחס לזה כאילו הוא מופתע.[/quote]
אני גם חושד ברותם אבל סלקטרון יותר חשוד!!!!
[quote=lordabizi;1451699]אתם יודעים, אני מספר לחבר שלי על מה שקורה פה במשחק העיירה, והוא מאוד מופתע שגם אחרי שאני מסביר לכם למה רותם הוא רוצח אתם משום מה לא מצביעים לו. כלומר ליתר דיוק הוא מאשים את כולכם בפיגור אבל אני אתייחס לזה כאילו הוא מופתע.[/quote]
אני הצבעתי לרותם
עד שנסטי המפגרת הודיע שזה סקלטרון.משום למיניאטו יש את גוטסו מלאך המוות,ולמלאך המוות יש חרמש שהוא דומה למגל ורצחו את מגל עם מגל.
מה הקשר של סקלטרון למינאטו...?
[quote=lordabizi;1451706]הריב שלו ואלכס היה בבירור מבויים כדי שיחליטו שאחד מהם חשוד ויהרגו אותו. זה מהם שנשאר יחשבו שהוא אזרח. עכשיו זה שנשאר אומר להרוג מישהו, הפעם במקרה זה אזרח. עכשיו כל המאפיונרים יציגו את קו ההגנה ש "זה שהוא טעה לא הופך אותו לרוצח".
גם ההתנהגות הבריונית של רותם של "תצביעו איתי ולא יאונה לכם רע" חשודה, אבל אני לא בדיוק מבין למה הוא ינהג כך. זה מעלה חשד מיותר.
בקיצור אני מהמר על זה שהמאפיונרים הלכו על טקטיקה של הקרבה זמנית. הם הקריבו אחד מהם כדי לבזבז זמן, מה שמשחק לטובתם כי בוודאות בכל לילה הם משפרים את הסיכויים שלהם לזכות, כי הם יודעים מי המאפיונרים ולא יהרגו אזרחים. לעומת זאת זה שהם גרמו לכולם לרצוח אזרח זה בזבוז זמן, ועכשיו המשחק בכאוס כי הם יצרו מצב של בלבול, מה שאומר שככל הנראה אזרח שוב יירצח. אתם משחקים ישר לידיים שלהם.[/quote]
אני מבין אותך וידעתי את זה כבר,אבל,אני לא תמים כמו שנראה לך. בסוף משחק העיירה אני אספר לכם,או כשאירצח. ואני מתכוון שיש לי מניעים ואני השתתפתי כבר בשלוש עיירות בחיים שלי אז למדתי.
[quote=lordabizi;1451709]מה הקשר של סקלטרון למינאטו...?[/quote]
זה הדמות שהוא בחר
וזה עוד יותר מפגר כי הדמות היא סתם בשביל הכיף ואין לה שום קשר למשחק
אהא. אז אתה מעדיף שלא להצביע למי שאתה יודע שהוא רוצח, כי יש לך מניעים אחרים? איזה מניע יכול לגרום לאדם לא להצביע לרוצח... בחיי אני לא יודע....
איזו התנהגות לא חשודה זה הרי טירוף!!!