אנייה ~
אור כחול חזק מתרסק לפתע על הרצפה לידך וויולו מופיעה לידך ומבטה היה מופתע, נראה שהיא לא היתה רגילה לשיגור הזה בעצמה. ׳אז, מה עכשיו?׳
Printable View
אנייה ~
אור כחול חזק מתרסק לפתע על הרצפה לידך וויולו מופיעה לידך ומבטה היה מופתע, נראה שהיא לא היתה רגילה לשיגור הזה בעצמה. ׳אז, מה עכשיו?׳
[QUOTE=The Charmander;1466753]אנייה ~
אור כחול חזק מתרסק לפתע על הרצפה לידך וויולו מופיעה לידך ומבטה היה מופתע, נראה שהיא לא היתה רגילה לשיגור הזה בעצמה. ׳אז, מה עכשיו?׳[/QUOTE]
'עכשיו אנחנו צריכות לחפש את סאם' אומר לה 'את יכולה איכשהו לחוש אותו או את הדמון שלו?"' אשאל
אנייה ~
׳אין לי מושג איך לאתר אותו.׳ אמרה וויולו וחשבה בקדחתנות. ׳מה הוא סיפר על עצמו? מאיפה הוא?׳
[QUOTE=The Charmander;1466755]אנייה ~
׳אין לי מושג איך לאתר אותו.׳ אמרה וויולו וחשבה בקדחתנות. ׳מה הוא סיפר על עצמו? מאיפה הוא?׳[/QUOTE]
'לא הרבה. אבל הוא בא אליי ואני מרגישה את זה שהוא פצוע' אומר לה ואאקם את אפי ואתחיל להסתובב בקניון ואחפש את החנות שסאם לקח אותי בשביל לרכוש את אניה. המוכר הכיר אותו
אנייה ~
את יורדת במדרגות וממהרת לעבר האלף השמנמן. הוא היה עסוק בלטחון טוסט עסיסי. הוא אפילו לא הבחין בך.
[QUOTE=The Charmander;1466757]אנייה ~
את יורדת במדרגות וממהרת לעבר האלף השמנמן. הוא היה עסוק בלטחון טוסט עסיסי. הוא אפילו לא הבחין בך.[/QUOTE]
"היי אתה שם! שמנצ'יק אני חייבת את עזרתך" אומר לו ברצינות "היה איתי היום אלף חמוד כזה, בלונדיני עיניים בהירות שרירי בגבוהה הזה בערך" אומר בקול מעט חולמני "אני חייבת למצוא אותו. אתה מכיר?"
אנייה ~
״חמוד כזה?״ ענה לך האלף בחוסר עניין.״מתוקה, לכי לישון זה ממש מאוחר עכשיו! אני עוד רגע מתקפל לישון, אל תבזבזי לי את הזמן. אני לא מכיר אלף חמוד...״
[QUOTE=The Charmander;1466759]אנייה ~
״חמוד כזה?״ ענה לך האלף בחוסר עניין.״מתוקה, לכי לישון זה ממש מאוחר עכשיו! אני עוד רגע מתקפל לישון, אל תבזבזי לי את הזמן. אני לא מכיר אלף חמוד...״[/QUOTE]
"קוראים לו סאם" אומר ברוגז "ואני יודעת שאתה מכיר אותו כי דיברתם ואמרת את השם שלו! עכשיו תגיד לי איפה אפשר למצוא אותו אם לא אתה תתחרט"
[QUOTE=The Charmander;1466731]מייקל ~
[B][COLOR=#800000]אתה מקבץ חול למקום אחד ובעזרת היד שלך אתה יוצר מערבולת חול עצומה שמאבדת שליטה ועפה במהירות לעבר הנמר בהפתעה, הוא נלכד בה וניסה לירות אש לכל הכיוונים. זאת נתקעה במערבולת ופגעה בו אף יותר ממה שבמערבולת עצמה היה.
״עכשיו תנסה להפוך את הנמר לכדור אנרגיה!״ קרא הילד ״תדמיין אותו הופך לכדור אנרגיה!״
[/COLOR][/B]
[COLOR=#ff8c00]א[B]נג׳ל ~
לשנייה היא ניסתה להגיד לך משהו אך אז היא סתמה את הפה כשמנהל בית הספר פנה אל יריבך ושאל אותו לשלומו ״איך אתה מרגיש דואבלו? שמח עם הבחירה שלך?״
[/B][/COLOR][B][COLOR=#800080]אנייה ~
את מתלבשת ומנסה להיזכר היכן היה המקרר הסורר...
[/COLOR][/B][/QUOTE]
אחכה לראות מה קורה....
אנייה ~
אנחנו אלפים,״ אמר האלף בכעס, הוא לא אהב את הגישה שלך. הוא הרים את ידו ואת וויול והועפתם גבוה לאוויר ׳תחשבי על עוד משהו מזהה על סאם!׳ צרחה וויולו ׳יש סיבה מדוע האלף הזה שומר על כל הדמונים.הוא חזק מאוד!!
[QUOTE=The Charmander;1466762]אנייה ~
אנחנו אלפים,״ אמר האלף בכעס, הוא לא אהב את הגישה שלך. הוא הרים את ידו ואת וויול והועפתם גבוה לאוויר ׳תחשבי על עוד משהו מזהה על סאם!׳ צרחה וויולו ׳יש סיבה מדוע האלף הזה שומר על כל הדמונים.הוא חזק מאוד!![/QUOTE]
"בסדר בסדר אני מצטערת" אצרח "בבקשה הוא בסכנה ואני חייבת למצוא אותו! היה לו דמון שנראה כמו גור אריות! בבקשה תעזור לי!" אצרח ואנסה תוך כדי להיראות הכי חמודה ותמימה שיש
[B][COLOR=#ff8c00]אנג׳ל ~
״גב׳ לאמפרט, אני רואה שבנך מתאקלם יופי.״ אמר פרופ׳ כרוסטובר. הוא מביט בך ומחייך. ״הוא כבר רכש לו חבר, מר ווסטן לא?״
היא החווירה מיד והביטה בך ועיניה הצטמצמו.
[/COLOR][COLOR=#800080]
אנייה ~
״גור אריות.״ אמר האלף והוריד אותך ישר ״היית צריכה להגיד שאת מתכוונת לסאם וחייך. הוא הוריד אותך מהר ודיבר בשקט. ״הוא גר בבורום ווד, לונדון. רחוב צ׳אנדוס מספר שבע. אבל הוא די ביישן אז אל תתקפי אותו בנשיקות״ קרץ האלף באופן מבחיל והיה ברור שהוא לא מאמין למילה שלך.
[/COLOR][/B]
[QUOTE=The Charmander;1466764][B][COLOR=#ff8c00]אנג׳ל ~
״גב׳ לאמפרט, אני רואה שבנך מתאקלם יופי.״ אמר פרופ׳ כרוסטובר. הוא מביט בך ומחייך. ״הוא כבר רכש לו חבר, מר ווסטן לא?״
היא החווירה מיד והביטה בך ועיניה הצטמצמו.
[/COLOR][COLOR=#800080]
[/COLOR][/B][/QUOTE]
"כן,הוא כבר רכש חבר "אומר ואצחק מעט.
אנג׳ל ~
״טוב,״ אמר פרופ׳ כרוסטובר והמשיך הלאה, מפטיר אחריו ״אני רק מזהיר, הילחמו רק בהשגחה, זה מסוכן אם לא וגם נגד חוקי בית הספר. לילה טוב!״
[QUOTE=The Charmander;1466766]אנג׳ל ~
״טוב,״ אמר פרופ׳ כרוסטובר והמשיך הלאה, מפטיר אחריו ״אני רק מזהיר, הילחמו רק בהשגחה, זה מסוכן אם לא וגם נגד חוקי בית הספר. לילה טוב!״[/QUOTE]
"לילה טוב "אומר לפרופסור, מיד לאחר מכן אבדוק מה עם הקוסם שנלחמתי בו מקודם.