-
[QUOTE=The Charmander;1480488]
אלון ~
"אנחנו נילחם אחד על אחד. טוטודייל מול בלבאזור שלי פה." אומרת המאמנת וממתינה לצעד הראשון שלך. הבלבאזור שלה נראה קשוח, ממש לא התחלתי.[/QUOTE]
"אוקיי, אם טוטודייל מסכים, נלך על זה" אומר בבטחון, אם כי אני מודע ליתרון של בלבאזור.
"טוטודייל, תתחיל בפזילה!" אורה לו, ואחכה לראות מה תגובתו של הבלבאזור. "אל תדאג טוטודייל, אנחנו מנצחים את זה" אתמוך בו.
-
אלון ~
בלבאזור חבט באדמה באינסטינקט עם גפניו ועף גבוה באויר, ומהאויר שלח את גפניו לצלוף בטוטודייל. הגפנים התקרבו במהירות!
-
[QUOTE=The Charmander;1480488]רובי ~
אתה ממשיך לך בדרך וממשיך בשביל הרחב. באיזור האגם אתה תר אחר פוקימונים כשבנתיים אתה מתחיל להיות ממש רעב. אתה מבחין מולך שני פוקימונים משחקים בדשא: מיאו וספירו!
בל ~
פיפלאפ חומק ומרסס בבועות כשג׳יאודוד מתעלף. מותש.
אלון ~
"אנחנו נילחם אחד על אחד. טוטודייל מול בלבאזור שלי פה." אומרת המאמנת וממתינה לצעד הראשון שלך. הבלבאזור שלה נראה קשוח, ממש לא התחלתי.[/QUOTE]
אביזי ~
קיובון מתחיל לבכות ללא הרף, תופס אותך ברגלך וממאן לסרב!
-
[QUOTE=The Charmander;1480496]אלון ~
בלבאזור חבט באדמה באינסטינקט עם גפניו ועף גבוה באויר, ומהאויר שלח את גפניו לצלוף בטוטודייל. הגפנים התקרבו במהירות![/QUOTE]
אתה מתעלם מהפזילה של טוטודייל 0:
----
"טוטודייל, אקדח מים לרצפה!" אורה לו, בתקווה שהוא יצליח להתחמק מהמתקפה באותה צורה כמו בלבאזור.
"נסה עכשיו לכוון את אקדח המים אל בלבאזור ולהטיח אותו באדמה!" אורה לו שנית, כשיהיה באוויר
-
[QUOTE=The Charmander;1480497]אביזי ~
קיובון מתחיל לבכות ללא הרף, תופס אותך ברגלך וממאן לסרב![/QUOTE]
ממאן לסרב? אפרש את זה כממאן לעזוב.
--
"למה לעזאזל בכל המשחקים הפוקימונים שלי בוכים?? עזוב לי את הרגל, ותתנהג כמו פוקימון עם כבוד! הנה, קח, אולי זה ירגיע אותך!" אני אצעק עליו ואזרוק לו/עליו פוכדור.
-
[QUOTE=The Charmander;1480488]רובי ~
אתה ממשיך לך בדרך וממשיך בשביל הרחב. באיזור האגם אתה תר אחר פוקימונים כשבנתיים אתה מתחיל להיות ממש רעב. אתה מבחין מולך שני פוקימונים משחקים בדשא: מיאו וספירו!
בל ~
פיפלאפ חומק ומרסס בבועות כשג׳יאודוד מתעלף. מותש.
אלון ~
אז קרב זוגי' אחשוב לעצמי בגאווה "זה הזמן להראות מה אתם מסוגלים! צאו איווי פרס! איווי תתחיל במתקפת חול על שניהם ואז צא בדחיפה את פירו! פרס השתמש באבקת רעל ואז תשרוט את מיאו!" אקרא בהתלהבות
-
אלון ~
טוטודייל שולח אקדח מים מלווה באוושת אוויר חזקה מאוד לעבר בלבאזור שלהפתעתך מצליח לחצות את האקדח מים לחצי בעזרת הגפנים שלו. הוא נופל אך מוריד את הנזק באופן משמעותי.
"עלי תער!" פוקדת לעבר בלבאזור והוא מיד שולח לעבר טוטודייל כמות מרשימה מאוד של עלים חדות כתער.
אביזי ~
קיובון מיד נלכד. אעדכן את העמוד שלך מיד. נראה שזימנת לך קבוצת פוקימוני רוח שהחלו לרדוף אחריך, נררה שהם רוצים לגרש אותך מהבניין!
רובי ~
פרס שולך אבקת רעל שמלווה במתקפת חול של איווי, אך ספירו מיד שולח מתקפת רוח לעבר המתקפות שחוזרות אל יבר פרס שפשוט משתעל מעט. מיאו שולח מתקפת שריטות ןפרס חוסם אותו. הקרב צמוד מאוד אחד לשני. בנתיים ספירו מחליט לצרוח בקול רם על איווי שנראה מוטרד ממך שקורה
-
[QUOTE=The Charmander;1480564]
אביזי ~
קיובון מיד נלכד. אעדכן את העמוד שלך מיד. נראה שזימנת לך קבוצת פוקימוני רוח שהחלו לרדוף אחריך, נררה שהם רוצים לגרש אותך מהבניין!
[/QUOTE]
אני אסתכל לעבר היציאה, וככל הנראה אראה שהדרך לשם פנויה (אם אני מצליח להסיק שהם רוצים לגרש אותי מהבניין זו הנחה סבירה), אחשוב על זה שאני בסדר עם לעזוב את המקום המוזר הזה, אחזיר את אמולגה מהר, ואתחיל לרוץ אל היציאה.
-
[QUOTE=The Charmander;1480564]אלון ~
טוטודייל שולח אקדח מים מלווה באוושת אוויר חזקה מאוד לעבר בלבאזור שלהפתעתך מצליח לחצות את האקדח מים לחצי בעזרת הגפנים שלו. הוא נופל אך מוריד את הנזק באופן משמעותי.
"עלי תער!" פוקדת לעבר בלבאזור והוא מיד שולח לעבר טוטודייל כמות מרשימה מאוד של עלים חדות כתער.
[/QUOTE]
'אוקיי, לא פייר בשיט' אחשוב לעצמי, "טוטודייל, תשתמש באקדח מים אל העלים, נסה להסיט אותם!" אורה לו.
-
אביזי ~
אתה ממהר להסתלק משם ורק גסטלי אחד ויחיד המשיך לרדוף אותך. הוא ליקק את הרגל שלך ששותקה ואתה נופל על הרצפה. הוא נראה מוכן לקרב.
אלון ~
טוטודייל מתעסק בעלי התער וחוסם את כולם. הוא מתחיל להתנשף כשלפתע בלבאזור הגיח מהמהומה של העלים והמים ודחף את טוטודייל בחוזקה. טוטודייל נכנס לאחד מהתקפי הזעם שלו והחל לצרוח בקול!
-
[QUOTE=The Charmander;1480573]אביזי ~
אתה ממהר להסתלק משם ורק גסטלי אחד ויחיד המשיך לרדוף אותך. הוא ליקק את הרגל שלך ששותקה ואתה נופל על הרצפה. הוא נראה מוכן לקרב.
[/QUOTE]
"לעזאזל אני שונא רוחות. אני אשמיד אותך כך שלא תשכח שאתה מת! צא אמולגה, הושע אותי שוב! תקוף בהלם חשמלי!" אני אוציא את אמולגה, ולו רק כי אני יודע אילו מתקפות יש לו... ובמילא לגסטלי יש חסינות למתקפות אדמה או נורמל שהן ככל הנראה מה שיהיה לקיובון, אבל זה רק ניחוש כאמור כי אני טרם יודע מה ההתקפות שלו. . .
-
אביזי ~
אמולגה משתמש בהלם חשמלי וגסטלי נפגע. הוא מביט באמולגה בחיוך מטריד ונעלם, מיד לאחר מכן הוא נראה מאחוריו וליקק אותו ליקוק ארוך שגרם לו להיות משותק. הוא עוד נחוש להילחם. רק נראה שהוא קצת מתקשה לעשות את זה.
-
[QUOTE=The Charmander;1480575]אביזי ~
אמולגה משתמש בהלם חשמלי וגסטלי נפגע. הוא מביט באמולגה בחיוך מטריד ונעלם, מיד לאחר מכן הוא נראה מאחוריו וליקק אותו ליקוק ארוך שגרם לו להיות משותק. הוא עוד נחוש להילחם. רק נראה שהוא קצת מתקשה לעשות את זה.[/QUOTE]
"אני מאמין בך אמולגה, תשמיד את חילול הקודש הזה! תתקוף שוב בהלם חשמלי!" אני אומר בחוסר יצירתיות, כי אני אגיע למסקנה שניענוע זנב לא יעזור לחזק את ההלם החשמלי ומתקפה מהירה לא תשפיע גם כן.
-
[QUOTE=The Charmander;1480573]אביזי ~
אלון ~
טוטודייל מתעסק בעלי התער וחוסם את כולם. הוא מתחיל להתנשף כשלפתע בלבאזור הגיח מהמהומה של העלים והמים ודחף את טוטודייל בחוזקה. טוטודייל נכנס לאחד מהתקפי הזעם שלו והחל לצרוח בקול![/QUOTE]
״קדימה טוטודייל, במהרה רוץ ותשרוט את בלבאזור!״ אורה לו, ואנסה לדרבן אותו. ״מהר, תשתמש בשריטה ללא הרף ואל תניח לו לתקוף אותך חזרה!״ אורה לו.
-
אביזי ~
אמולגה מביט בך ורואה את התסכול והכאב שלך (הרגל). הוא מחליט לתת את כל כולו! הוא משתמש בהלם חשמלי שעד מהרה משתנה מעט לצבע כחלחל. זה פוגע ישירות בגאסטלי שמשותק על הרצפה. אמולגה מנסה לתקוף שוב אך יותא ממנו רק הלם חשמלי שמתפספס מתשישותו, גאסטלי מנצל זאת ומנסה לתקוף אך הוא משותק בעצמו.
אלון ~
טוטודייל משתולל.הוא מזנק במהירות ושורט בעוצמה אדירה את בלבאזור ההמום. הוא מנסה להדוף את טוטודייל עם גפן שנתפסה ישירות על ידי טוטודייל, היורה אקדח מים מטווח אפס לפניו של בלבאזור שמסתחרר מספר פעמים באויר!
"קרן סולרית!" נשמעה הפקודה ובלבאזור החל לשאוב אנרגיה מהשמש.