-
לוקאס -
סקורפי שולח את זרועו קדימה וטוטודייל נושך אותה ויורה אקדח מים בדיוק כשסקורפי יורה טילי סיכות. פיצוץ עוצמתי נוצר וטוטודייל הועף לאחור עומד על רגליו איתן. סקורפיו היה עקשן לא פחות ומיד שלח טילי סיכות שוב!
דקסטר -
צ׳ארמנדר פילס לעצמו דרך והגחלות נראות נופלים בגושים גדולים של אש. צ׳ארמנדר שרט את סינדקוויל ואז ירה גחלת לעבר סאנדשרו שהתגלגל לכדור ונפגע ואז הוא שרט את סאנדשרו וגרם לו לצאת מהכדור.
-
[QUOTE=The Charmander;1488075]
דקסטר -
צ׳ארמנדר פילס לעצמו דרך והגחלות נראות נופלים בגושים גדולים של אש. צ׳ארמנדר שרט את סינדקוויל ואז ירה גחלת לעבר סאנדשרו שהתגלגל לכדור ונפגע ואז הוא שרט את סאנדשרו וגרם לו לצאת מהכדור.[/QUOTE]
חושב לעצמי איך להמשיך, "אוו כן!" אני אומר לעצמי "צ'ארמנדר השתמש בגחלת באוויר כדי שהשילוב של החול והאש יתפוררו היישר לעיניו של סאנדשרו ויקשה עליו לראות ואף יפגע בו לאחר מכן התקדם לעברו והשתמש בגחלת מטווח אפס!" אני מורה לצ'ארמנדר בקול בטוח
-
דקסטר -
הגחלת חורכת את החול שמלווה גם בלכלוך ואבק ונוצר אובך חרוך ושרוף שנושר על פניו של סאנדשרו ומקשה על ראייתו. הוא מתגלגל ככדור ומסתחרר אך צ׳ארמנדר ממהר לעברו וכשהוא יוצא מהכדור הוא חוטף גחלת מתווך אפס, מכה חזקה שמעלפת אותו. צ׳ארמנדר ניצח.
-
[QUOTE=The Charmander;1488080]דקסטר -
הגחלת חורכת את החול שמלווה גם בלכלוך ואבק ונוצר אובך חרוך ושרוף שנושר על פניו של סאנדשרו ומקשה על ראייתו. הוא מתגלגל ככדור ומסתחרר אך צ׳ארמנדר ממהר לעברו וכשהוא יוצא מהכדור הוא חוטף גחלת מתווך אפס, מכה חזקה שמעלפת אותו. צ׳ארמנדר ניצח.[/QUOTE]
"צ'ארנמדר, עבודה טובה! אני גאה בך!" אני אומר ובוא זמנית מסתכל על צ'ארמנדר ומחייך. "צ'ארנמדר חזור" אני אומר ומחזיר את צ'ארמנדר לפוקדור וממשיך בדרכי
-
[QUOTE=The Charmander;1488057]ניק -
"אני אשמח לגלות לך את שמי, אבל אתה בטוח לא תזכור אותו... קוראים לי רמפל בקיצור." אמר הזקן ונעלם. אתה מבחין בסאמר שמגיעה מיד לאחר שהזקן עזב "תפסתי אותו. " היא אומרת לך בהתלהבות "אין לך מושג כמה קשה היה לתפוס אותו. מה הפסדתי?"
[/QUOTE]
"הפסדת אדם זקן ומוזר על כיסא שאמר לי שאני עתיד למצוא חפץ שישנה את גורל האנושות" אומר לה ואראה לה את הקוביה. כשהיא תסיים לחקור אותי בנושא, אצא אל עבר סטונוויל, או שאפנה את האבנים מהדרך אם עדיין יש צורך בכך.
-
[QUOTE=The Charmander;1488070]טובי -
אתה שוכר חדר ומוסר את הפוקימונים שלך להתרעננות. לאחר שאתה מקבל אותם בחזרה אתה עולה לחדר שלך. הנוף היה מרשים מאוד. הכל נראה כמו מדבר חסר גבולות. מבני העיר עצמם היו עשויים מלבנים עבות וצמחחה מדברית היתה מצוייה בין הכבישים. לא היו אנשים מחוץ לבתים כמעט בגלל הסופה שהתחוללה. אתה מבחין בבניין גדול יחסית שעליו היו האותיות gym. אתה מבחין במאמן שיוצא מהמבנה. שיערו אדום כמעט ונראה כי מבטו מתנשא ויהיר. הוא המשיך ללכת לעבר מרכז הפוקימונים ולא נראה כאילו הוא מתרגש מהסופה.[/QUOTE]
׳היי הילד הזה יצא הרגע מהמכון והוא נראה בן גילי! בוא נלך לשאול אותו איך היה ומה היה שם. מידע מקדים יעזור לנו לנצח!׳ אהרהר במוחי.
אתארגן פחות או יותר. אקח איתי את טורצ׳יק וארד למטה בנוחות...
אסתובב ואחפש אותו בעיניי וכשאראה אותו אשאל ״היי, אני טובי מה שלומך? אז איך היה הקרב?״ ואחייך בעיניים נוצצות
-
[QUOTE=The Charmander;1488075]לוקאס -
סקורפי שולח את זרועו קדימה וטוטודייל נושך אותה ויורה אקדח מים בדיוק כשסקורפי יורה טילי סיכות. פיצוץ עוצמתי נוצר וטוטודייל הועף לאחור עומד על רגליו איתן. סקורפיו היה עקשן לא פחות ומיד שלח טילי סיכות שוב!
דקסטר -
צ׳ארמנדר פילס לעצמו דרך והגחלות נראות נופלים בגושים גדולים של אש. צ׳ארמנדר שרט את סינדקוויל ואז ירה גחלת לעבר סאנדשרו שהתגלגל לכדור ונפגע ואז הוא שרט את סאנדשרו וגרם לו לצאת מהכדור.[/QUOTE]
"טוטודייל מגן קרח!" אומר לטוטודייל
"ואז תשתמש באקדח מים על הרצפה כדי לקפוץ גבוה ותנחת עליו מהאוויר עם אגרוף קרח!"
-
[QUOTE=The Charmander;1488031]
אלון -
לדיבה נפגע מעוצמת הגחלת של פוניטה. הוא קרס והתעלף. המאמן משלם לך כסף ומסתלק לו (אני אעדכן לך את מצב הכסף שלך...)
פוניטה נראה חזק ביותר והוא מסמל לך לטפס על גבו!
[/QUOTE]
יאו יאו מה זה המרתונים הללו כשאני לא פה
דיר בלאק פוניטה לא מביא אותי מיד לעיר הבאה
--
"יאללה, למה לא.." אמלמל לעצמי, ואעלה על גבו של פוניטה היפהפה.
"פוניטה, שתדע לך שאמנם אני מעריץ של ואלפיקס, אבל אתה מקסים!" אומר לו בעודי רוכב לעיר הבאה.
-
דקסטר -
אתה מחזיר את צ׳ארמנדר וממשיך במסע החולי והמדברי שלך. לאחר כמה שעות ארוכות אתה מגלה שגמרת את מלאי המים שלך ואתה מתחיל מעט לדאוג ולאחר זמן קצר אתה סופסוף רואה את העיר. אתה מגלה שהעיר חולית ומלאה דיונות ומבנים עשויים מאבנים גסות שמיועדות לשמור על הקור. בכניסה לעיר עמד אדם זקן שלייך לעברך. "שלום, אני אשמח לעזור לך ולהראות לך את הדרך למרכז הפוקימונים. אשמח אפילו להביא לך טרמפ לשם. הדרך ארוכה ומייגעת, היית רוצה שאעזור לך?" הוא שואל אותך.
ניק -
אתה ממשיך במערה יחד עם סאמר, היא מידעת אותך שטיפ עדיין מאוד עסוקה והיא לא באה כרגע אז אתה צריך להמשיך בלעדיה. (Really she is not coming with you anymore so let it go...) אתם ממשיכים במערה המסתורית ואתה מגלה מולך להקת זובטים כעוסים. סאמר הוציא את אוניקס מהפוקדור והתכוננה להילחם מולם. אך היא היתה זקוקה לעזרה!
טובי -
אתה מתקרב לבחור עם השיער האדום והוא נכנס לבניים של מרכז הפוקימונים, מתעלם ממך אבל אתה מסב את תשומת ליבו כשדיברת אליו. הוא לא מיישר מבט ומרים את גבותיו. "הקרב שלי הוא עניין שלי ילד." אומר לך המאמן, קולו היה קר ומתנשא והוא סקר אותך עם עיניו העגולות והגדולות. "למה שלא תלך לשגע את האחות ג׳וי או משהו... אני מציע לך להתרחק מהבניין הזה, אתה לא תשרוד סיבוב אחד."
לוקאס -
טוטודייל know the drill...
-
טוטודייל יוצר מעין גלשן עם המגן שהוא יצר כדי להגן על עצמו מהיילי סיכה. הוא ניסה לגלוש על ידי אקדח מים אבל הוא איבד שיווי משקל ונפל. הוא ניסה לפגוע בסקורפי עם האגרוף קרח שלו אך במקום הוא נתן אגרוף לרצפה שיצר גוש של קרח ולכד את ידו. סקורפיו מיהר לירות טילי סיכה מתווך אפס ופגע בעוצמה אדירה בטוטודייל שצרח בעוצמה אדירה.
אלון -
פוניטה לא אהב את התגובה שלך ועצר בזמן הרכיבה. אתה לא שמת לב אבל איבדת שיווי משקל ועפת על חול רך ומדברי וחם. הראש קודם. אתה מתנער ונעמד ומשתנק. אתה לפתע קולט שאתה במדבר רחב ידיים וחום נוראי. פוניטה מרים את ראשו לאויר ופולט גחלת מנחיריו. אתה מביט מסביבך ורואה את העיר סטון וויל במרחק קצר.
-
[QUOTE=The Charmander;1488110]
ניק -
אתה ממשיך במערה יחד עם סאמר, היא מידעת אותך שטיפ עדיין מאוד עסוקה והיא לא באה כרגע אז אתה צריך להמשיך בלעדיה. (Really she is not coming with you anymore so let it go...) אתם ממשיכים במערה המסתורית ואתה מגלה מולך להקת זובטים כעוסים. סאמר הוציא את אוניקס מהפוקדור והתכוננה להילחם מולם. אך היא היתה זקוקה לעזרה!
[/QUOTE]
לא הייתי צריך כלום מטיפ what's the Keta?
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
'אוי נו באמת' אומר לעצמי. "דרטיני צא! רוח קפואה על כל הזובאטים!" אומר ומשעמום אסרוק את הזובאטים, אולי אצליח לדלות פרטים נוספים. איזכר בשפת, הקוביה המוזרה ואנסה לסרוק את זכרוני, לראות אם אני מוצא משהו.
-
[QUOTE]לוקאס -
טוטודייל know the drill...
-
טוטודייל יוצר מעין גלשן עם המגן שהוא יצר כדי להגן על עצמו מהיילי סיכה. הוא ניסה לגלוש על ידי אקדח מים אבל הוא איבד שיווי משקל ונפל. הוא ניסה לפגוע בסקורפי עם האגרוף קרח שלו אך במקום הוא נתן אגרוף לרצפה שיצר גוש של קרח ולכד את ידו. סקורפיו מיהר לירות טילי סיכה מתווך אפס ופגע בעוצמה אדירה בטוטודייל שצרח בעוצמה אדירה.[/QUOTE]
"טוטודייל אל תנסה לאלתר באמצע הקרב" אומר לו "תשתמש בנשיכה כדי להשתחרר מהקרח ואז תנסה לתקוע את סקורפי בקרח כמו שתקעת את עצמך, ואז תשתמש עליו בנשיכה!"
-
ניק -
היה לי רעיון אבל טל בקושי הגיבה סו...
-
דרטיני יוצא מהפוקדור והוא מביט בכל הזובאטים באימה. הוא קפא על מקומו והחל לבכות!
"קדימה ניק, אוניקס מותש מהקרב שלי איתו קודם, אני חייבת עזרה!" קראה סאמר.
לוקאס -
טוטודייל שחרר את עצמו ומיהר לתת אגרוף על הקרקע החולית, המדברית על סקורפי וזנבו נתקע! לאחר מכן טוטודייל מיהר לנשוך את סקורפי שהתעלף מעוצמת הנשיכה!
-
[QUOTE=The Charmander;1488115]ניק -
-
[/QUOTE]
רגש אל דרטיני ואלטף אותו:" אל תדאג דרטיני, אתה מנצח אותם בכמה מכות. אין לך מה לדאוג בכלל. הם אלו שצריכים לפחד ממך, לא אתה מהם!" אומר לו בעידוד. "ועכשיו, רוח קפואה על כולם, שוב".
-
[QUOTE=The Charmander;1488110]
פוניטה לא אהב את התגובה שלך ועצר בזמן הרכיבה. אתה לא שמת לב אבל איבדת שיווי משקל ועפת על חול רך ומדברי וחם. הראש קודם. אתה מתנער ונעמד ומשתנק. אתה לפתע קולט שאתה במדבר רחב ידיים וחום נוראי. פוניטה מרים את ראשו לאויר ופולט גחלת מנחיריו. אתה מביט מסביבך ורואה את העיר סטון וויל במרחק קצר.[/QUOTE]
"אוקיי, תודה פוניטה, תרצה להישאר בחוץ?" אשאל, אם כן אז אשאיר אותו, ואתקדם לעברו, בחיפוש אחר פוקימון סוואנה נהדר.
* פליז אמן פאנפי *
* פליז אמן גליגאר *
* פליז אמן קיובון *
* פליז הלוואי אמן היפופוטאס *
-
[QUOTE=The Charmander;1488115]ניק -
-
לוקאס -
טוטודייל שחרר את עצמו ומיהר לתת אגרוף על הקרקע החולית, המדברית על סקורפי וזנבו נתקע! לאחר מכן טוטודייל מיהר לנשוך את סקורפי שהתעלף מעוצמת הנשיכה![/QUOTE]
אזרוק את אחד הפוקדורים הריקים על סקורפי ואצפה לתוצאה, לאחר מכן אחזור לעיר לראות אם הדרך נפתחה