-
[B]איתי
[/B][I]יום שני, העיר פאיוש, בוקר
--
[/I]אתה ממהר בביתך, ובמהרה מוכן לצאת החוצה, כשאינך מתקשר הרבה עם האנשים שמסביבך. אתה הולך מהר ברחובות לכישופייה. חרף חפזונך, אתה חש שיש התרגשות מסויימת של האנשים ברחובות, ומשברי שיחות אתה שומע משהו על ספינה ווארנדית, אך לא מצליח להבין יותר מזה אם אתה לא מתעמק בשיחות. לאחר שיטוט בחרובות פאיוש אתה מוצא את עצמך מול הכישופייה - מבנה אבן מרשים שעליו יש את סמל העיגולים הצבעוניים, הוא סמל הכישוף.
-
[QUOTE=LordAbizi;1488723][B]איתי
[/B][I]יום שני, העיר פאיוש, בוקר
--
[/I]אתה ממהר בביתך, ובמהרה מוכן לצאת החוצה, כשאינך מתקשר הרבה עם האנשים שמסביבך. אתה הולך מהר ברחובות לכישופייה. חרף חפזונך, אתה חש שיש התרגשות מסויימת של האנשים ברחובות, ומשברי שיחות אתה שומע משהו על ספינה ווארנדית, אך לא מצליח להבין יותר מזה אם אתה לא מתעמק בשיחות. לאחר שיטוט בחרובות פאיוש אתה מוצא את עצמך מול הכישופייה - מבנה אבן מרשים שעליו יש את סמל העיגולים הצבעוניים, הוא סמל הכישוף.[/QUOTE]
אחפש אם יש מכשף בסביבה, או אם הכישופיה פתוחה.
למרות שאני מאוד רוצה להתפרץ לכישופיה, אתנגד לדחף המרדני בידיעה שדבר כזה עלול להאט או למנוע את יציאתי מהעיר 'אולי בפעם הבאה, עכשיו נשחק לידיים שלהם' אחשוב לעצמי.
בעוד אני בודק אם הכישופייה פתוחה או אם יש מכשף בסביבה, אתעלם ממה ששמעתי על הספינה הווארדנית, גם אם היא באה להשתלט על העיר שלי לא ממש אכפת לי כל עוד זה יתבצע לאחר שאצא משם, וזאת רק אחרי שאקח פוקימון ואנצח במכון.
---
אני צריך לקבל קופסאת תגים או משהו כזה כמו במשחקים או בסדרה לפני שאני הולך למכון? או שאלו לא תגים כאן בכלל אלא משהו אחר?
-
[B]איתי
[/B][I]יום שני, פאיוש, בוקר
[/I]אין בעיה לשים את התגים פשוט בתיק. (גם במשחקים אתה לא צריך להשיג קופסת תגים...)
--
אתה מחפש סביבך מכשפים, אך אינך רואה כאלה. אתה מנסה לפתוח את דלת הכישופייה, והיא נפתחת. בפנים חשוך, ואתה לא כל כך רואה. אתה מהסס אם להיכנס או לא, אבל לפתע מכשף כלשהו עומד לצאת מהכישופייה ונתקל בך. נראה שהוא ממהר לאנשהו.
"כן?" הוא שואל.
-
[quote=lordabizi;1488725][B]איתי
[/B][I]יום שני, פאיוש, בוקר
[/I]אין בעיה לשים את התגים פשוט בתיק. (גם במשחקים אתה לא צריך להשיג קופסת תגים...)
--
אתה מחפש סביבך מכשפים, אך אינך רואה כאלה. אתה מנסה לפתוח את דלת הכישופייה, והיא נפתחת. בפנים חשוך, ואתה לא כל כך רואה. אתה מהסס אם להיכנס או לא, אבל לפתע מכשף כלשהו עומד לצאת מהכישופייה ונתקל בך. נראה שהוא ממהר לאנשהו.
"כן?" הוא שואל.[/quote]
נכון, כי יש אותה מההתחלה.. רבל צריך coin case וכאלו אז חשבתי על זה
בכ"מ שאלתי ליתר ביטחון
גם כאן הכוונה לשק עור לא? חח סתם אם זה מתקדם מספיק לתיק מבחינתך אז סבבה
--
"שלום" אברך אותו בנימוס.
"אני מצטער על ההפרעה, אבל הבנתי שמכאן אני אמור לקחת שותף שיעזור לי במסעי להיות מאמן פוקימונים, נכון?"
-
[QUOTE]לוקאס
יום ראשון, העיר צ'רלוגם, אחר הצהריים
--
"וולפיקס תקוף בגחלת!" מורה המאמן. קרוגנק מתקרב אל וולפיקס שפוגע בו כמה פעמים עם הגחלת בדרך, וכשגרונק מתקרב אז הוא מניף את האגרוף שלו ופוגע בראש של וולפיקס. מאחר וקרוגנק עדיין לא כל כך מיומן אז זה לא יוצא קטלני כמו שאתה רוצה, אבל נראה שוולפיקס מתחיל להתעייף.[/QUOTE]
"קרוגאנק תן לו בעיטה מסובבת בראש" אומר לו "ואז תטיח אותו באדמה עם הזנב שלו"
-
[QUOTE=LordAbizi;1488721][B]
[B]אלון
[/B]יום ראשון, העיר ורידיוס אנטום, אחר צהריים
והנה ה-Catapult Turtle and The Flying Castle Gambit שלי.
--
"קקטורן, תרכז מאמצים בטרנקוויל בזמן שגיבל עליו. תתקרב אליו ותתן לו כמה מכות!" אומר קרטר.
"הא! המלכודת שלך הייתה זרע עלוקה?! זה לא שלא ראיתי את המהלך הזה אף פעם!" קורא ונטור, "טרנקוויל, תיפטר מהחפרפרת המעצבנת הזו ותתקרב אל גרבודור. גרבודור, תירה בעדינות רפש על טרנקוויל."
גיבל וקקטורן מתחילים להיאבק עם טרנקוויל, שגם נפגע כתוצאה מזרע העלוקה. בשלב מסויים טרנקוויל אוזר כוח ובשאגה עצבנית ממריא למעלה, ומפיל מעצמו את גיבל. טרנקוויל מתקרב אל גרבודור, וגרבודור יורה עליו מעט רפש. הגבעולים של זרע העלוקה קמלים ומתים, והזרע נופל מטרנקוויל.
"You can actually DO that?!" קורא קרטר בהפתעה.
[/QUOTE]
"Dont you worry Carter" ארגיע אותו.
״גיבל, תנסה לגרום לסופת חול, תעיף על טרנקוויל וגרבודור אדמה במהירות״ אורה לו.
אם ההתקפה תתבצע כראוי, אבקש מגיבל להשתמש בחפירה, ואבקש מקקטורן וקרטר תמיכה ולתקוף.
-
[QUOTE=LordAbizi;1488687]
[B]לי
[/B][I]יום שני, מחוץ לאקרוס טיום, בוקר
--
[/I]"השער הוא אחד, אישי הטוב. תעבור בו כמו כולם. גם אלו שאינם סוחרים עוברים בו. אולי תרצה לקנות תרסיס סלבי מיוחד שירחיק את הטרייניטארים הרעים מנפשך?" הוא מראה לך בקבוקון.
.[/QUOTE]
אני אוציא את 3 מטבעות הזהב שיש לי ואומר למוכר " יש לי רק 3 מטבעות זהב? זה מספיק בשביל לקנות בקבוקון אחד ". לאחר שאקנה או לא אקנה את הבקובון אלך לסוף הטור ואחכה שיכניסו אותי.
-
[B]דור
[/B][I]יום ראשון, דרך מזרחית לפלירנציה, אחר הצהריים
[/I]המיתולוגיה היא מה שכתוב במיתולוגיה.
ואתה יכול להמשיך לאמן את סולוסיס פשוט כל פעם שאני חושב שהוא עייף מדי אז אני אדלג על זמן שבו אתם לא עושים כלום, כמו ששמת לב שעברנו מצהריים לאחר צהריים כי פשוט הנחתי שסולוסיס היה צריך קצת זמן כדי להתאושש.
[/QUOTE]
"נחת טוב, סולוסיס?" אשאל אותו. אצפה לתשובה חיובית ואז אומר לו:"בוא נתאמן עוד קצת. נסה שוב ליצור כדור אנרגיה שכזו. הפעם שים לב: תרכז את כל מחשבתך בבעיה מסוימת שאתה לא מצליח לפתור. את כל אנרגיית המאמץ של מוחך תקדיש ליצירת כדור מהאנרגיה. נסה ליצור את הכדור ואז לירות אותו על עץ".
-
[B]רודי
[/B][I]יום ראשון, סובפרום, אחר הצהריים
--[/I]
"אם אתה רוצה לתקוף את בלספראוט, אז אני אעזור ואתקוף גם כן אותו." אומר אוגוסט. (אתה עדיין יכול לתאם איתו מהלכים אחר כך). גם כן רול ולואיס מתאמים משהו ביניהם. נראה שכולם מוכנים.
"לכו על זה!!" קורא השופט המאולתר. יש סיכוי קל שהוא שיכור מעט. לא שזה משנה.
[/QUOTE]
אהנהן בהסכמה אל שותפי לקרב אוגוסט, וכראוי בקרב פוקימונים, אקרא בהתלהבות ובקול רם אל הפוקימון שלי: "גראוליט, קדימה! רוץ בזריזות ונשוך את בלספראוט במקום רגיש, לפני שיספיק להגיב! אחר כך תתרחק ממנו כדי לפנות מקום למאנצ'לאקס, הוא בצד שלנו!"
-
[B]איתי
[/B][I]יום שני, בוקר, פאיוש
[/I]למה אתה מבלבל אותי עם עובדות? תיק זה תיק. רוב הסיכויים שלא תצטרך לשאת דברים שלא יכולים להיכנס לתיק אז הכל בסדר.
--
"אה כן. הייתי מלווה אותך בעצמי לרב המכשפים, אך אני ממהר. המתן ואני אקרא לקוסם אחר." הוא אומר, נכנס לרגע פנימה, ואז חוזר ליציאה, והולך לרחוב. כעבור זמן קצר מגיע מכשף נוסף אליך. "אני אביא אותך אל רב המכשפים. עקוב אחריי." הוא אומר ונכנס לתוך הכישופייה.
[B]לוקאס
[/B][I]יום ראשון, העיר צ'רלוגם, אחר הצהריים
--
[/I]"וולפיקס, תשתמש בשריטות, ולאחר מכן תדחוף אותו!" אומר המאמן שנרה שגם כן נגרר לעימות חזיתי. קרונגק בועט (לא בעיטה מסובבת כי הטכניקה שלו לא מאוד משוייפת כי הוא רגיל סתם לתת מכות) לראש של וולפיקס, ופוקימון האש ממהר לתקוף עם רגליו הקדמיות ולשרוט קצת את קרוגנק. וולפיקס לאחר מכן ממהר גם לדחוף את קרוגנק והודף אותו מעט אחורה. קרוגנק תופס את וולפיקס הקרוב ומטיח אותו לקרקע. נראה שגם קרוגנק מתחיל להתעייף מהקרב.
[B]לי
[/B][I]יום שני, בוקר, אולימריין
[/I]3 כסף, לא 3 זהב.
--
העיניים של הסוחר יוצאות מחוריהן כשאתה מראה לו את הכסף שלך. הוא בוהה מעט בכסף שלך, ולא מגיב, עד שהוא מניד בראשו בחוזקה.
"לא, עליי להיות הוגן" הוא ממלמל לעצמו. "המחיר הוא 5 ארד." לפי התגובה שלך אני מניח שאם אתה יכול להרשות לעצמך את זה אז אתה קונה את זה. לכן קנית את הבקבוקון. (יעודכן מיד) אתה נעמד בתור עם שער האנשים, והתור זורם, ובמהרה אתה מוצא את עצמך מול השומרים.
"מי אתה ומה מטרתך בעיר?" שואל אותך אחד השומרים.
[B]אלון
[/B][I]יום ראשון, העיר ורידיוס אנטום, אחר הצהריים
--[/I]
"אוקיי, קקטורן, תתקוף את גרבודור עם זרוע מחט!" אומר קרטר.
"טרנקוויל, צור משב רוח כדי לפזר את החול הזה. גרבודור, תתקוף בחבטת גוף!" אומר ונטור.
גיבל מתחיל להעיף חול ומצליח זמנית להסתיר אותו ואת קקטורן מפני ונטור והפוקימונים שלו. גיבל מתחיל לחפור ונעלם מתחת לקרקע. קקטורן נע לעבר גרבודור ופוגע בו, וגרבודור משיב בחבטת הגוף. טרנקוויל בינתיים פיזר את החול. גיבל עדיין מתחת לאדמה.
[B]דור
--
[/I]סולוסיס כשיר להמשיך ואתם ממשיכים. סולוסיס מנסה שוב את כדור האנרגיה, ומייצר כדור כחול זוהר, קצת יותר גדול מזה שהוא יצר קודם. הוא משגר אותו לעבר עץ, והוא נותר קיים במשך כל המסלול, ובסוף גם פוגע בעץ וגורם לנזק קל לעץ.
[B]רודי
--
[/I]"מנצ'לקס, תקוף בחבטת גוף את בלספראוט!" אומר אוגוסט.
"פנפי, גלגול לעבר גראוליט!" קורא לואיס.
"בלספראוט, תיכרך סביב מנצ'לקס!" אומר רול.
גראוליט מתחיל לרוץ לעבר בלספראוט, ופנפי מתחיל להתגלגל לכיוון שלו, ופנפי מגיע ראשון לגראוליט וחובט בו. גראוליט אמנם נפגע אך ממשיך לרוץ לעבר בלספראוט ונושך אותו בעלה. זה קצת מכאיב לבלספראוט. גראוליט מתרחק כשמנצ'לקס כבר שועט לכיוון בלספראוט ודוחף אותו. בלספראוט ממהר להגיב לזה בכך שהוא כורך את הגוף הגבעולי שלו מסביב למנצ'לקס.
-
[QUOTE=LordAbizi;1488823][B]איתי
[/B][I]יום שני, בוקר, פאיוש
[/I]למה אתה מבלבל אותי עם עובדות? תיק זה תיק. רוב הסיכויים שלא תצטרך לשאת דברים שלא יכולים להיכנס לתיק אז הכל בסדר.
--
"אה כן. הייתי מלווה אותך בעצמי לרב המכשפים, אך אני ממהר. המתן ואני אקרא לקוסם אחר." הוא אומר, נכנס לרגע פנימה, ואז חוזר ליציאה, והולך לרחוב. כעבור זמן קצר מגיע מכשף נוסף אליך. "אני אביא אותך אל רב המכשפים. עקוב אחריי." הוא אומר ונכנס לתוך הכישופייה.
.[/QUOTE]
אני עוקב אחריו לתוך הכישופיה, תוהה אם המכשף האחר באמת מיהר או שהתעצל לעזור לי
אסתכל סביב בתוך הכישופיה, מנסה לזהות את החפצים שבה, אך עם זאת אשים לב כדי לא ללכת לאיבוד ולא להתקע במכשף שאני עוקב אחריו
-
[QUOTE=LordAbizi;1488823]
[B]לי
[/B][I]יום שני, בוקר, אולימריין
[/I]3 כסף, לא 3 זהב.
--
העיניים של הסוחר יוצאות מחוריהן כשאתה מראה לו את הכסף שלך. הוא בוהה מעט בכסף שלך, ולא מגיב, עד שהוא מניד בראשו בחוזקה.
"לא, עליי להיות הוגן" הוא ממלמל לעצמו. "המחיר הוא 5 ארד." לפי התגובה שלך אני מניח שאם אתה יכול להרשות לעצמך את זה אז אתה קונה את זה. לכן קנית את הבקבוקון. (יעודכן מיד) אתה נעמד בתור עם שער האנשים, והתור זורם, ובמהרה אתה מוצא את עצמך מול השומרים.
"מי אתה ומה מטרתך בעיר?" שואל אותך אחד השומרים.
[/QUOTE]
אני אומר לאותו שומר " אני הוא לי, באתי לעיר הזאת על מנת לפגוש איזה שאמאן מפורסם שגר כאן בעיר. שכחתי את שמו של השאמן אך לבנו קוראים חוזה ויש לי להעביר ממנו מכתוב. אז תוכל בבקשה ממך לתת לי להיכנס, אדוני הנכבד?"
-
[QUOTE=LordAbizi;1488823][B]
[B]דור
--
[/I]סולוסיס כשיר להמשיך ואתם ממשיכים. סולוסיס מנסה שוב את כדור האנרגיה, ומייצר כדור כחול זוהר, קצת יותר גדול מזה שהוא יצר קודם. הוא משגר אותו לעבר עץ, והוא נותר קיים במשך כל המסלול, ובסוף גם פוגע בעץ וגורם לנזק קל לעץ.
[/QUOTE]
"מצוין סולוסיס! זכור את המהלך הזה, מהיום קוראים לו כדור מוחי!" (Mind Orb). "כל הכבוד! עכשיו, בוא נחפש יריב" אומר ואמשיך בדרך, אחפש פוקימון פראי נוסף שסולוסיס יוכל להאתמן נגדו. אם אמצא אחד, אומר:"סולוסיס, כדור מוחי על הפוקימון!".
-
[QUOTE=LordAbizi;1488823]
[B]אלון
[/B][I]יום ראשון, העיר ורידיוס אנטום, אחר הצהריים
--[/I]
"אוקיי, קקטורן, תתקוף את גרבודור עם זרוע מחט!" אומר קרטר.
"טרנקוויל, צור משב רוח כדי לפזר את החול הזה. גרבודור, תתקוף בחבטת גוף!" אומר ונטור.
גיבל מתחיל להעיף חול ומצליח זמנית להסתיר אותו ואת קקטורן מפני ונטור והפוקימונים שלו. גיבל מתחיל לחפור ונעלם מתחת לקרקע. קקטורן נע לעבר גרבודור ופוגע בו, וגרבודור משיב בחבטת הגוף. טרנקוויל בינתיים פיזר את החול. גיבל עדיין מתחת לאדמה.
[/QUOTE]
"גיבל, אתה בתוך האדמה, נצל את זה ותנסה להתפקס." אקרא לו, בתקווה שיישמע.
"לאחר שאתה מרגיש מוכן, תצא מהאדמה ותתקוף עם אותה אנרגיית דרקון ממקודם!" אורה לו, בתקווה שהוא יצליח.
-
[QUOTE=LordAbizi;1488823][B][B]רודי
--
[/I]"מנצ'לקס, תקוף בחבטת גוף את בלספראוט!" אומר אוגוסט.
"פנפי, גלגול לעבר גראוליט!" קורא לואיס.
"בלספראוט, תיכרך סביב מנצ'לקס!" אומר רול.
גראוליט מתחיל לרוץ לעבר בלספראוט, ופנפי מתחיל להתגלגל לכיוון שלו, ופנפי מגיע ראשון לגראוליט וחובט בו. גראוליט אמנם נפגע אך ממשיך לרוץ לעבר בלספראוט ונושך אותו בעלה. זה קצת מכאיב לבלספראוט. גראוליט מתרחק כשמנצ'לקס כבר שועט לכיוון בלספראוט ודוחף אותו. בלספראוט ממהר להגיב לזה בכך שהוא כורך את הגוף הגבעולי שלו מסביב למנצ'לקס.[/QUOTE]
אני קורא בספורטיביות "מהלך יפה, לואיס!" , ואני מורה בהתלהבות לגראוליט לרוץ מהר ולנשוך את בלספראוט בחוזקה מאחור, על מנת לא לפגוע בטות במאנצ'לאקס של אוגוסט. אני אומר לאוגוסט בקול שקט יותר, שבלספראוט כנראה ירתע מנשיכת גראוליט, ואז מאנצ'לאקס ישתחרר ויוכל לחבוט בו בחוזקה כי הוא כבר נמצא על יד פוקימון העשב הנודע, מצפה לתגובה בעניין הטקטיקה.