-
[quote][i]Originally posted by norg[/i]@May 8 2009, 08:31 PM
[b] עומר
יש לך חמש מדבקות, בחמש צורות.
לב, להבה, כוכב, תו (מוזיקה) וסופת רוח.
אתה צריך לבחור אחת לכל פוקימון שיש לך, ואז הן ירשמו כשלך, את האחרות תצתרך להחזיר לדון אחרי תקופת ניסיון איתם.
כל פעם שתתפוס פוקימון חדש, תוכל לקחת עוד מדבקה.
[/b][/quote]
אוקי אני שם מדבקה של סופת רוח על הפוכדור של פידג'י ואומר לו לעשות את אותו דבר שוב.
-
בשביל מה אבל אתר עושה קטעים כאלה זה סתם שטויות
-
עומר
הרוח עוזרת להדגיש את פיגי בסוף, והמערבולות שנוצרות מסביב לרוח של פיגי מדגישות אותה ומונעות ממנה לברוח.
פיגי מנצנץ וזוהר כשמאחריו חמש מערבולות מדהימות
ארתור
א'- בבקשה תצטט אותי.
ב'- אין מה לעשות ככה אני. עכשיו או שאתה מגיב תגובה רצינית, ולא בא אלי בטענות או שאתה עף. אין לי כוח לאנשים שרבים עם השה"מ. מספיקים לי ריבים במשחק שאני מנהל בפורום אחר, אני לא צריך כאלה גם כאן!
-
[quote][i]Originally posted by norg[/i]@May 8 2009, 08:38 PM
[b] עומר
הרוח עוזרת להדגיש את פיגי בסוף, והמערבולות שנוצרות מסביב לרוח של פיגי מדגישות אותה ומונעות ממנה לברוח.
פיגי מנצנץ וזוהר כשמאחריו חמש מערבולות מדהימות
[/b][/quote]
אני מסתכל על דון ושואל" נו זה מספיק טוב? P:"
-
עזוב לא משנה באיזה שעה יהיה מחר?
-
עומר
"זה די יפה, אתה צריך לעבוד על זה, אבל השיעור של קרבות התחרות מתחיל עכשיו"
ארתור
בבקשה תצטט אותי.
על מה אתה שואל?
-
[quote][i]Originally posted by norg[/i]@May 8 2009, 09:54 PM
[b] ארתור
בבקשה תצטט אותי.
על מה אתה שואל? [/b][/quote]
מתי טרטוויג יתרפא?
-
אמרו לך הוא צריך יום מנוחה
-
טופס הרשמה:
שם בפורום: yabobi
שם במשחק: בובי
גיל (במשחק): 15
רקע (לפחות שלוש שורות): בובי נולד לזוג הורים ממצועים בעיירה קטנה, אביו היה חוקר פוקימונים ואימו היתה עוזרת במרפאה של האחות ג'וי.
כשבובי נולד ההורים שלו החליטו שהוא יהפוך למאסטר פוקימון הגדול בכל העולם.
כשבובי חגג את יומולדתו ה-15 ההורים שלו החליטו שהגיע הזמן למסע המאסר שלו ושלחו אותו לפרופסור לקבל את הפוקימון הראשון.
תמונה/ ספרייט: [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/frlgemtr/frlgemtr135.png[/img]
תגים/סרטים: לא למלא
כסף: כל אחד מתחיל בלי כסף
ציוד: לא למלא
הערות/הארות: להתקבל :]
-
הקרע ממש לא מושקע.
תכתוב אותו מחדש בבקשה
-
[quote][i]Originally posted by norg[/i]@May 8 2009, 09:54 PM
[b] עומר
"זה די יפה, אתה צריך לעבוד על זה, אבל השיעור של קרבות התחרות מתחיל עכשיו"
[/b][/quote]
:אוקי מה אצטרף לשיעור"
-
"זה היה השיעור הראשון.
בוא אחרי"
אתם הולכים ומגיעים לזירת קרב ענקית, אתה רואה שם מלא מתאמים נלחמים זה בזה ומתעניינים רק בדבר אחד, יופי.
הם מנצלים את כוחו ומתקפותיו של היריד ושלהם בשביל זה, והעוצמה שבה הם פוגעים ביריב היא דבר שולי ולא חשוב.
"טוב, אתה תילחם נגד מקס" דון אומרת לך ומוציא אותך מהאשליות שנכנסת אליהן, של העולם הקסום הזה
-
[quote][i]Originally posted by norg[/i]@May 9 2009, 08:27 AM
[b] "זה היה השיעור הראשון.
בוא אחרי"
אתם הולכים ומגיעים לזירת קרב ענקית, אתה רואה שם מלא מתאמים נלחמים זה בזה ומתעניינים רק בדבר אחד, יופי.
הם מנצלים את כוחו ומתקפותיו של היריד ושלהם בשביל זה, והעוצמה שבה הם פוגעים ביריב היא דבר שולי ולא חשוב.
"טוב, אתה תילחם נגד מקס" דון אומרת לך ומוציא אותך מהאשליות שנכנסת אליהן, של העולם הקסום הזה [/b][/quote]
"אוקי, איפה הוא?"
-
אני נכנס אל מרכז הפוקימונים מתקרב אל עבר האחות ג'וי ושואל אותה אם אני כבר יכול לקחת את הטרטוויג שלי משם
-
עומר
"תחפש כאן מאמן עם גיבל בי קרב, זה הוא"
ארתור
"אמרתי לך שהוא צריך יום מנוחה, אני לא אחזיר אותו למאמן כזה זוועתי!"