-
[quote=Steve;709011][B][SIZE=6]איוונט גראנאדו הראשון יוצא לדרך ! הרבה פרסים מחכים לנו מיד
שתביאו לי עוד משתמשים שישחקו במשחק , זכרו .. אם אתם מביאים חבר שיירשם
אתם זוכים בפרס (פרטים בעמוד הראשון בהודעה הראשונה).[/SIZE]
---
[U][SIZE=3]1. המשתמש עם מספר ההודעות הגדול ביותר[/SIZE][/U]
אולי אתם לא יודעים אבל אני יכול לדעת כמה כל משתמש הגיב , בסוף האיוונט הזה
המשתמש שהגיב הכי הרבה יקבל פרס שאני עדיין לא מספר לכם מהו , עכשיו אתם בטח אומרים
ששום דבר לא יכול לשנות את המקום שלכם בגלל שאני מגיב לכולכם ביחד , אבל אתם טועים כי באיוונט
מי שמגיב מהר אני גם מגיב לו מהר ולא מחכה לאחרים , וזה יכול להרים את המקום שלכם בשמיים
בנתיים מי שרוצה להסתכל במספר הקולות מוזמן להסתכל כאן :
[URL]http://pokemons.co.il/forum/misc.php?do=whoposted&t=23586[/URL]
[U][SIZE=3]2. המשתמש עם ההודעות הכי מושקעות[/SIZE][/U]
זה כבר לא תלוי בכמה הודעות כתבתם , זה תלוי בהודעות עצמן
המשתמש שישקיע הכי הרבה בהודעות שלו יקבל גם הוא פרס קטן או אפילו גדול , בסוף האיוונט הזה
בנתיים בראש שלי כבר יש לי משתמש שאני חושב שהוא המשקיע ביותר , אבל הכל יכול להשתנות
אז קדימה בואו נחגוג האיוונט הזה יוצא לדרך !
[COLOR=#6b6672][/COLOR]
[COLOR=brown] ארנולג~
[spoiler]
אתה וג'יימס מאוד נהנים בבריכה , מאוד כיף לרקוד עם כל הכוסיות האלה , ואפילו הכרתם שלוש בנות ועוד ידיד שלהן שניראה מאוד נחמד קוראים לו ג'ק , לשתי הבנות קוראים רוברטה וג'ולייט .. שתיהן כוסיות עם חזה נפוח
רוברטה בלונדה עם עיניים חומות ..וג'ולייט עם שיער שחור ועיניים ירוקות , ניראה שהן מאוד מתעניינות בכם
ורוקדות איתכם עד שהמסיבה נגמרת , ולמרבה צערך המסיבה נגמרה ויש לך עכשיו שיעור על העבודה כאן .
הן אומרות לך שהן הולכות להתקלח ומיד חוזרות וג'יימס מציע שיבואו לחדר שלכם להתקלח , יש לכם מים
מאוד חמים , שתיהן מחייכות וקצת מסמיקות אבל לבסוף מחליטות שהן מוכנות להתקלח איתכן , אתם רק
צריכים לבחור מי תתקלח איתכם .
[/spoiler][/COLOR]
[/B][/quote]
[SPOILER]"תשמע ג'יימס בוא נקבע עכשיו עם מי כל אחד מתקלח, אני מעדיף את ג'ולייט, תחליט גם אתה" אני אומר לו רציני בשקט.[/SPOILER]
-
[B]
[color=Red]טיסון~
[SPOILER]
בטח שאתה מופיע אחי אתה במקום הראשון עם 100 הודעות ! ואחריך מור עם 85 הודעות
-------------
"כן קדימה בוא נלך מהר להתלבש !" ג'יימס אומר בהתלהבות ושניכם רצים לחדר , שם מחכים
לכם בגדים חדשים של לחימה .. אתם לובשים אותם ורצים מהר לחדר האימונים . שם מחכה המאמן
ואתה רואה מלא אנשים עומדים בתור לפני המאמן .
[/color][/SPOILER]
[color=brown] ארנולג~
[SPOILER]
"מעולה גם ככה העדפתי את רוברטה , אבל איך נגיד להן את זה ?" הוא שואל
ובנתיים שאתה חושב מה להגיד להן הוא אומר להן "טוב מלכות יופי באמת אנחנו
צריכים להתקלח , תביאו רק בגדים מהחדר שלכן אנחנו בנתיים בחדר שלנו :)" ומחייך אליהן
מיד הן הולכות לחדר שלהן בשמחה , הן ניראות מאוד חמות עליכן וג'יימס אומר לך
"תשמע אתה לא רציני בכלל אתה צריך להתחיל איתן כמו גבר למרות שהן הסכימו לבוא להתקלח
איתנו , תתחיל עם ג'ולייט תן לה משפט טוב ואולי תאבד סוף סוף את בתוליך היום !" הוא אומר לך.
[/color][/SPOILER]
[color=#3457EE]מגנוס~
[SPOILER]
"הפתעה ?" הוא אומר בהתלהבות ורץ אחריך "אבל רגע מגנוס..
אני מרגיש מלוכלך כי כולי מזיע מהאימון תיראה גם אותך אפילו השריון שלך מזיע
בו ניכנס קודם להתקלח" הוא אומר לך ופונה לחדר שלו .
[/color][/SPOILER]
[/B]
-
[QUOTE=Steve;709080][B]
[color=#3457EE]מגנוס~
[SPOILER]
"הפתעה ?" הוא אומר בהתלהבות ורץ אחריך "אבל רגע מגנוס..
אני מרגיש מלוכלך כי כולי מזיע מהאימון תיראה גם אותך אפילו השריון שלך מזיע
בו ניכנס קודם להתקלח" הוא אומר לך ופונה לחדר שלו .
[/color][/SPOILER]
[/B][/QUOTE]
[SPOILER]"תתקלח אחר כך! מחכות לנו שתי כוסיות בחדר של ליסה ואתה חושב על מקלחת! אתה בא עכשיו ולא אכפת לי!" אגיד ואמשוך אותו בכוח אל החדר של ליסה[/SPOILER]
-
[QUOTE=Steve;709080][B]
[color=Red]טיסון~
[SPOILER]
בטח שאתה מופיע אחי אתה במקום הראשון עם 100 הודעות ! ואחריך מור עם 85 הודעות
-------------
"כן קדימה בוא נלך מהר להתלבש !" ג'יימס אומר בהתלהבות ושניכם רצים לחדר , שם מחכים
לכם בגדים חדשים של לחימה .. אתם לובשים אותם ורצים מהר לחדר האימונים . שם מחכה המאמן
ואתה רואה מלא אנשים עומדים בתור לפני המאמן .
[/color][/SPOILER]
[/B][/QUOTE]
[SPOILER]וואלה לא ראיתי אני אראה עכשיו , אחי ראיתי עכשיו ופירסמתה את המד הלא נכון כי מי שראשון זה THE CHOOSE ONE והוא בכלל לא הגיב ורשום שיש לו 100 ומשהו
---
"מה קורה פה אחי למה כולם עומדים בתור" אשאל איש אחד לפניי "מה כולכם פה לקבל את אחד מהנשקים?" אשאל אותו מיד אחר כך[/SPOILER]
-
[B]תיקון טעות , כאן מד ההודעות שלכם :
[url]http://pokemons.co.il/forum/misc.php?do=whoposted&t=23498[/url]
[color=Red]טיסון~
[SPOILER]
צודק תיכנס עכשיו
-----------
התור לא ממש ארוך , זה שעמדת מאחוריו מספר "כן כולנו מקבלים את הנשקים כי היער שבחוץ הוא גדול יש הרבה יצורים טורפים . אתם מחכים בתור ולבסוף אתם מגיעים לעמדה .
"חרב , תמורת יומיים עבודה חינם ([IMG]http://images1.wikia.nocookie.net/__cb20080720174543/granadoespada/images/f/f7/Sword002.png[/IMG])
חנית שיפוד עבה , תמורת יום עבודה חינם ([IMG]http://images1.wikia.nocookie.net/__cb20080615134941/granadoespada/images/9/92/Polearm001.png[/IMG])
או חנית גרזן מוזהבת תמורת שבוע יום עבודה חינם ([IMG]http://images1.wikia.nocookie.net/__cb20080624044728/granadoespada/images/8/87/Polearm003.png[/IMG])
מה דעתכם ?" הוא שואל אתכם מה אתם רוצים
ג'יימס קצת מתלבט , הוא אומר לך "תשמע , עדיף לחסוך כסף בשביל לקנות נשק שנקבל עבודה
כי אלה נשקים של לוחם , אם נהיה אשפים או מתנקשים או קשתים , מה אז נעשה ? ניתקע בלי כסף
בשביל זה עדיף לקחת את הדבר הפשוט ביותר , אני חושב שאני ייקח חנית" הוא אומר לך ומחכה
לראות מה אתה לוקח .
[/color][/SPOILER]
[color=#3457EE]מגנוס~
[SPOILER]
"היא לא תיגע בך שיש לך ככה ריח של זיעה" הוא אומר וצוחק איתך
ואז נכנס לחדר שלו , מיד הוא לוקח איתו בגדים ונכנס להתקלח .
[/color][/SPOILER]
[/B]
-
[QUOTE=Steve;709201][B]תיקון טעות , כאן מד ההודעות שלכם :
[color=Red]טיסון~
[SPOILER]
צודק תיכנס עכשיו
-----------
התור לא ממש ארוך , זה שעמדת מאחוריו מספר "כן כולנו מקבלים את הנשקים כי היער שבחוץ הוא גדול יש הרבה יצורים טורפים . אתם מחכים בתור ולבסוף אתם מגיעים לעמדה .
"חרב , תמורת יומיים עבודה חינם ([IMG]http://images1.wikia.nocookie.net/__cb20080720174543/granadoespada/images/f/f7/Sword002.png[/IMG])
חנית שיפוד עבה , תמורת יום עבודה חינם ([IMG]http://images1.wikia.nocookie.net/__cb20080615134941/granadoespada/images/9/92/Polearm001.png[/IMG])
או חנית גרזן מוזהבת תמורת שבוע יום עבודה חינם ([IMG]http://images1.wikia.nocookie.net/__cb20080624044728/granadoespada/images/8/87/Polearm003.png[/IMG])
מה דעתכם ?" הוא שואל אתכם מה אתם רוצים
ג'יימס קצת מתלבט , הוא אומר לך "תשמע , עדיף לחסוך כסף בשביל לקנות נשק שנקבל עבודה
כי אלה נשקים של לוחם , אם נהיה אשפים או מתנקשים או קשתים , מה אז נעשה ? ניתקע בלי כסף
בשביל זה עדיף לקחת את הדבר הפשוט ביותר , אני חושב שאני ייקח חנית" הוא אומר לך ומחכה
לראות מה אתה לוקח .
[/color][/SPOILER]
[/B][/QUOTE]
[SPOILER]"אתה צודק ג'יימס " אומר " אני אקח גם חנית בבקשה " אומר [/SPOILER]
-
[B][color=Red]טיסון~
[SPOILER]
המאמן מיד מביא לכם את החנית , הוא מחייך ולוחש לך "אז אני מבין שלוחם אתה לא רוצה להיות"
הוא אומר בוודאות
[/color][/SPOILER]
[/B]
-
[QUOTE=Steve;709299][B][color=Red]טיסון~
[SPOILER]
המאמן מיד מביא לכם את החנית , הוא מחייך ולוחש לך "אז אני מבין שלוחם אתה לא רוצה להיות"
הוא אומר בוודאות
[/color][/SPOILER]
[/B][/QUOTE]
[SPOILER]" כן אני רוצה להיות אשף אני ממש אהבתי את זה מאז ששמעתי על זה" אומר למוכר ואקח את החנית "תגיד אתה גם מומחה במשהו כאילו כמו אשף או לוחם? " אשאל אותו[/SPOILER]
-
[QUOTE=Steve;709201][B]תיקון טעות , כאן מד ההודעות שלכם :
[color=#3457EE]מגנוס~
[SPOILER]
"היא לא תיגע בך שיש לך ככה ריח של זיעה" הוא אומר וצוחק איתך
ואז נכנס לחדר שלו , מיד הוא לוקח איתו בגדים ונכנס להתקלח .
[/color][/SPOILER]
[/B][/QUOTE]
[SPOILER]כמה מקלחות יש?
אם אחת אז אחכה שג'יימס יסיים להתקלח,וכשהוא יוצא אקח בגדים ואכנס להתקלח
אם שתיים,אז אקח בגדים ואלך להתקלח במקלחת הפנויה[/SPOILER]
-
[quote=Steve;709080][B][COLOR=Red][/COLOR]
[COLOR=brown] ארנולג~
[spoiler]
"מעולה גם ככה העדפתי את רוברטה , אבל איך נגיד להן את זה ?" הוא שואל
ובנתיים שאתה חושב מה להגיד להן הוא אומר להן "טוב מלכות יופי באמת אנחנו
צריכים להתקלח , תביאו רק בגדים מהחדר שלכן אנחנו בנתיים בחדר שלנו :)" ומחייך אליהן
מיד הן הולכות לחדר שלהן בשמחה , הן ניראות מאוד חמות עליכן וג'יימס אומר לך
"תשמע אתה לא רציני בכלל אתה צריך להתחיל איתן כמו גבר למרות שהן הסכימו לבוא להתקלח
איתנו , תתחיל עם ג'ולייט תן לה משפט טוב ואולי תאבד סוף סוף את בתוליך היום !" הוא אומר לך.
[/spoiler][/COLOR][COLOR=#3457ee][/COLOR]
[/B][/quote]
[SPOILER]"חשבתי מה אני אגיד לה" אני אומר לג'יימס ואז מתארגן למקלחת.[/SPOILER]
-
[B]
[color=Red]טיסון~
[SPOILER]
"אני מאמן לוחמים , אני לוחם . כרגע אני רואה שאתה מתאים להיות לוחם .. אחרי העבודה תבוא אליי אאמן אותך אחרת אם אתה לא רוצה להיות לוחם" . הוא אומר לך ומראה לשניכם
את הדרך מחוץ לממלכה "תשמעו , חושך , יש שם יצורים אפלים .. למזלכם יש עמודי תאורה
אבל הם לא ממש מאירים טוב , תיזהרו ואם תצטרכו משהו , קחו את זה , תדליקו את זה דרך עמודי התאורה" הוא אומר ומביא לכם זיקוק קטן .
--
שקיבלת את הפרס לבחור משהו שאתה לא רוצה , בחרת שאתה לא רוצה קשת , נכון ?
[/color][/SPOILER]
[color=brown] ארנולג~
[SPOILER]
"מעולה בהצלחה" הוא אומר ופותח את הדלת , מיד מאחורי הדלת מתייצבות ג'ולייט ורוברטה
בבגדי ים , ג'יימס קצת מתאכזב והן נכנסות פנימה "לא היינו באות ערומות אתם יודעים ..
בכל זאת כל אחת מתקלחת עם מישהו אחר , השני לא צריך לראות את כל הסחורה שלנו"
ג'יימס מיד מחייך ואומר לרוברטה "אז מי רוצה להיות ראשון במקלחת ?" ג'ולייט אומרת
"אני מתקלחת ראשונה , מי איתי?"
[/color][/SPOILER]
[color=#3457EE]מגנוס~
[SPOILER]
יש רק מקלחת אחת ולכן אתה מחכה בחוץ ושותה כוס קולה קרה ,
מיד ג'יימס יוצא מאוד מגונדר , ניראה נחמד מאוד , סידר את השיער שלו כמו שצריך
ובנתיים הוא מחכה לך . אתה נכנס להתקלח ויוצא נקי וחדש .
[/color][/SPOILER]
[/B]
-
[QUOTE=Steve;709339][B]
[color=Red]טיסון~
[SPOILER]
"אני מאמן לוחמים , אני לוחם . כרגע אני רואה שאתה מתאים להיות לוחם .. אחרי העבודה תבוא אליי אאמן אותך אחרת אם אתה לא רוצה להיות לוחם" . הוא אומר לך ומראה לשניכם
את הדרך מחוץ לממלכה "תשמעו , חושך , יש שם יצורים אפלים .. למזלכם יש עמודי תאורה
אבל הם לא ממש מאירים טוב , תיזהרו ואם תצטרכו משהו , קחו את זה , תדליקו את זה דרך עמודי התאורה" הוא אומר ומביא לכם זיקוק קטן .
--
שקיבלת את הפרס לבחור משהו שאתה לא רוצה , בחרת שאתה לא רוצה קשת , נכון ?
[/color][/SPOILER]
[/B][/QUOTE]
[SPOILER]"אין בעיה אני אבוא אליך אחרי העבודה אבל אני לא רוצה להיות לוחם אני מעדיף אשף " אומר ואקח את הזיקוק "טוב בוא ג'יימס נלך" אומר ואתחיל ללכת לכיוון היציאה
---
נראה לי[/SPOILER]
-
-
[quote=Steve;709339][B]
[COLOR=brown] ארנולג~
[spoiler]
"מעולה בהצלחה" הוא אומר ופותח את הדלת , מיד מאחורי הדלת מתייצבות ג'ולייט ורוברטה
בבגדי ים , ג'יימס קצת מתאכזב והן נכנסות פנימה "לא היינו באות עירומות אתם יודעים ..
בכל זאת כל אחת מתקלחת עם מישהו אחר , השני לא צריך לראות את כל הסחורה שלנו"
ג'יימס מיד מחייך ואומר לרוברטה "אז מי רוצה להיות ראשון במקלחת ?" ג'ולייט אומרת
"אני מתקלחת ראשונה , מי איתי?"
[/spoiler][/COLOR]
[/B][/quote]
[spoiler]"נו אז עם מי אני יתקלח אם לא איתך? אני לא רואה כאן מישהי יותר שווה ממך" אני אומר לה והולך איתה.[/spoiler]
-
[QUOTE=Steve;709011][B][SIZE="6"]איוונט גראנאדו הראשון יוצא לדרך ! הרבה פרסים מחכים לנו מיד
שתביאו לי עוד משתמשים שישחקו במשחק , זכרו .. אם אתם מביאים חבר שיירשם
אתם זוכים בפרס (פרטים בעמוד הראשון בהודעה הראשונה).[/SIZE]
---
[U][SIZE="3"]1. המשתמש עם מספר ההודעות הגדול ביותר[/SIZE][/U]
אולי אתם לא יודעים אבל אני יכול לדעת כמה כל משתמש הגיב , בסוף האיוונט הזה
המשתמש שהגיב הכי הרבה יקבל פרס שאני עדיין לא מספר לכם מהו , עכשיו אתם בטח אומרים
ששום דבר לא יכול לשנות את המקום שלכם בגלל שאני מגיב לכולכם ביחד , אבל אתם טועים כי באיוונט
מי שמגיב מהר אני גם מגיב לו מהר ולא מחכה לאחרים , וזה יכול להרים את המקום שלכם בשמיים
בנתיים מי שרוצה להסתכל במספר הקולות מוזמן להסתכל כאן :
[url]http://pokemons.co.il/forum/misc.php?do=whoposted&t=23586[/url]
[U][SIZE="3"]2. המשתמש עם ההודעות הכי מושקעות[/SIZE][/U]
זה כבר לא תלוי בכמה הודעות כתבתם , זה תלוי בהודעות עצמן
המשתמש שישקיע הכי הרבה בהודעות שלו יקבל גם הוא פרס קטן או אפילו גדול , בסוף האיוונט הזה
בנתיים בראש שלי כבר יש לי משתמש שאני חושב שהוא המשקיע ביותר , אבל הכל יכול להשתנות
אז קדימה בואו נחגוג האיוונט הזה יוצא לדרך !
[color=#6b6672]בלאק~
[SPOILER]
אתה רואה אותה , באומץ רב אתה עוצר אותה ושואל לשלומה , היא מחייכת ואומרת
"אצלי מצוין אני מקווה שגם אצלך , אני בידיוק בדרך לבריכה אשמח אם תבוא"
ג'יימס מחייך ואומר "יאללה בוא נלך לשים בגד ים !
אתה מיד רץ לדירה שלכם ומחליף לבגד ים איכותי שמצאת בארון ,
אתה וג'יימס עולים לקומה העליונה ושומעים מוזיקה בדרך לשם , הדלת נפתחת והאולם החשוך מלא באורות צבעוניים שבמרכזו בריכה ענקית עם כוסיות בשפע !
[/color][/SPOILER]
[color=brown]
[/color][/SPOILER]
[/B][/QUOTE]
סליחה שזה לא בספוילר,הייתה לי בעיה במחשב
"ג'יימס תנסה שלא להזיל ריר בפעם הקודמת" אומר לו ואלך בעקבות הבחורה "מה שמך?" אשאל אותה
-
[QUOTE=Steve;709339][B]
[color=#3457EE]מגנוס~
[SPOILER]
יש רק מקלחת אחת ולכן אתה מחכה בחוץ ושותה כוס קולה קרה ,
מיד ג'יימס יוצא מאוד מגונדר , ניראה נחמד מאוד , סידר את השיער שלו כמו שצריך
ובנתיים הוא מחכה לך . אתה נכנס להתקלח ויוצא נקי וחדש .
[/color][/SPOILER]
[/B][/QUOTE]
[SPOILER]"קדימה,בוא נלך,יש לי הפתעה גדולה בשבילך,נלך אל החדר של ליסה" אגיד לו ואלך אל החדר שלה[/SPOILER]
-
[B]
[color=Red]טיסון~
[SPOILER]
שניכם מתחילים ללכת לכיוון היער , בדרך אתם רואים את ג'ק .. הבחור הנחמד שפגשתם במסיבה
אתם רואים שהוא דווקא מחזיק חרב , הוא לא מבחין בכם ואתם מגיעים ליער , הוא עדיין ל שם לב
שאתם מאחוריו ופתאום רץ לכיוונו יצור שאתם לא מבינים מהו , הוא רץ במצב של תקיפה וג'ק
עדיין לא שם לב שלא באמת אין אף אחד מאחוריו !
[/color][/SPOILER]
[color=#6b6672]בלאק~
[SPOILER]
"אני ינסה" הוא אומר וקופץ לבריכה , מיד אתה קופץ אחריו והמים המרעננים טובים מאי פעם
אתה וג'יימס מאוד נהנים בבריכה , מאוד כיף לרקוד עם כל הכוסיות האלה , ואפילו הכרתם שלוש בנות ועוד ידיד שלהן שניראה מאוד נחמד קוראים לו ג'ק , לשתי הבנות קוראים רוברטה וג'ולייט .. שתיהן כוסיות עם חזה נפוח
רוברטה בלונדה עם עיניים חומות ..וג'ולייט עם שיער שחור ועיניים ירוקות , ניראה שהן מאוד מתעניינות בכם
ורוקדות איתכם עד שהמסיבה נגמרת , ולמרבה צערך המסיבה נגמרה ויש לך עכשיו שיעור על העבודה כאן .
הן אומרות לך שהן הולכות להתקלח ומיד חוזרות וג'יימס מציע שיבואו לחדר שלכם להתקלח , יש לכם מים
מאוד חמים , שתיהן מחייכות וקצת מסמיקות אבל הן מעדיפות להתקלח בחדר שלהן , יכול להיות
שזאת התחמקות אבל יכול להיות שזה מתוך בושה , הצלצול הופיע ואחרי כל כך הרבה הנאה עכשיו
יש לכם שיעור בחדרי הלימוד .
[/color][/SPOILER]
[color=brown] ארנולג~
[SPOILER]
"נשמע מעולה" היא אומרת ומחבקת אותך מאחורה "גם ככה אני לא נמשכת לבלונדינים ,
השיער שלך והגוף שלך מאוד מושך אותי" היא לוחשת לך ותוך כדי שהיא מחבקת היא גם מתקדמת
איתך לכיוון האמבטיה , שניכם נכנסים לתוך האמבטיה , אתה עם בוקסר והיא עם בגד ים שעוד שנייה
נקרע מרוב שהוא לוחץ , איבר המין שלך מתחיל להזדקף מרוב שאתה חרמן ופתאום היא מורידה
את הבגד ים ואל מול עיניך נחשף חזה שופע וגדול שבחיים לא ראית כמוהו , בידיוק שהמים החמים
מתחילים לפעול .(עכשיו , התחתון שלך עומד להיקרע !)
[/color][/SPOILER]
[color=#3457EE]מגנוס~
[SPOILER]
שניכם מיד רצים לחדר של ליסה ואמילי חברתה , דופקים בדלת ברוגע ומיד הדלת נפתחת
אתה רואה את ליסה ואמילי , שתי הכוסיות של הממלכה שתיהן עם בגדי הלבשה תחתונה , כבר
עכשיו אתה מרגיש שהעמוד שלך מתחיל להתיישר "אוי סליחה מגנוס לא הספקנו להתקלח"
ג'יימס מחייך ואומר "גם אנחנו.. אנחנו עוד רטובים מהבריכה רק החלפנו בגדים" אתם מסתכלים
אחד על השני ולא יודע מה לעשות .
[/color][/SPOILER]
[/B]
-
[QUOTE=Steve;710537][B]
[color=#3457EE]מגנוס~
[SPOILER]
שניכם מיד רצים לחדר של ליסה ואמילי חברתה , דופקים בדלת ברוגע ומיד הדלת נפתחת
אתה רואה את ליסה ואמילי , שתי הכוסיות של הממלכה שתיהן עם בגדי הלבשה תחתונה , כבר
עכשיו אתה מרגיש שהעמוד שלך מתחיל להתיישר "אוי סליחה מגנוס לא הספקנו להתקלח"
ג'יימס מחייך ואומר "גם אנחנו.. אנחנו עוד רטובים מהבריכה רק החלפנו בגדים" אתם מסתכלים
אחד על השני ולא יודע מה לעשות .
[/color][/SPOILER]
[/B][/QUOTE]
[SPOILER]"לא משנה.." אגיד ואסתכל בחדר,אלך אל ליסה ואחבק אותה, "אז מה שלומך?" אשאל אותה.[/SPOILER]
-
[QUOTE=Steve;710537][B]
[color=#6b6672]בלאק~
[SPOILER]
"אני ינסה" הוא אומר וקופץ לבריכה , מיד אתה קופץ אחריו והמים המרעננים טובים מאי פעם
מאוד חמים , שתיהן מחייכות וקצת מסמיקות אבל הן מעדיפות להתקלח בחדר שלהן , יכול להיות
שזאת התחמקות אבל יכול להיות שזה מתוך בושה , הצלצול הופיע ואחרי כל כך הרבה הנאה עכשיו
יש לכם שיעור בחדרי הלימוד .
[/color][/SPOILER]
[color=brown]
[/color][/SPOILER]
[/B][/QUOTE]
[SPOILER]"ביי לכן" אומר להם ואקרוץ הם בגבריות.
אפנה לג'יימס עם מבט זועם "מעצבן,דווקא עכשיו?" אקרא בקול ואלך מהר עם ג'יימס לשיעור העבודה[/SPOILER]
-
[B][color=#6b6672]בלאק~
[SPOILER]
"רגע .. גם ככה לוקח מלא זמן עד שהמורה בא" ג'יימס אומר ועוצר במקום
"תיראה איזה רטובים אנחנו .. ללכת לשבת ככה בכיתה , בוא ניכנס להתקלח
זה כולה שתי דקות , ואז נלך לשיעור הזה אמרו לי שזה שיעור חשוב ואין הפסקה אחר כך"
[/color][/SPOILER]
[color=#3457EE]מגנוס~
[SPOILER]
"אצלי מעולה" היא אומרת ומחבקת אותך בחזרה "אין לך ריח של בריכה או אימון..
אתה בטוח שלא התקלחת או שזה טבעי ?" היא שואלת ומוסיפה "למרות שאני צריכה ללכת
להתקלח ואתה נקי .. לא הייתי מתנגדת אילו היית מצטרף אליי , יש לנו שתי מקלחות גם ג'יימס
יכול להינות עם אמילי במקלחת השנייה.." היא לוחשת לך בחושניות .
[/color][/SPOILER]
[/B]
-
[QUOTE=Steve;710556][B][color=#6b6672]בלאק~
[SPOILER]
"רגע .. גם ככה לוקח מלא זמן עד שהמורה בא" ג'יימס אומר ועוצר במקום
"תיראה איזה רטובים אנחנו .. ללכת לשבת ככה בכיתה , בוא ניכנס להתקלח
זה כולה שתי דקות , ואז נלך לשיעור הזה אמרו לי שזה שיעור חשוב ואין הפסקה אחר כך"
[/color][/SPOILER]
[color=#3457EE]
[/color][/SPOILER]
[/B][/QUOTE]
[SPOILER]"טוב אבל בוא נעשה את זה מהר" אומר לו ומיד אלך לחדר,אתקלח,אתלבש יפה וארוץ לשיעור[/SPOILER]
-
[B][color=#6b6672]בלאק~
[SPOILER]
אתה נכנס להתקלח ומיד אחריך ג'יימס מתקלח , שניכם מתלבשים בבגדים יפים ויוצאים מהחדר
ג'יימס מיד פותח בריצה לכיוון חדרי הלימוד ,
אתה רץ אחרי ג'יימס במחשבה שהוא זה שרץ מהר
אבל בתוך שנייה אתה עוקף אותו ומגלה שהגוף החדש שלך מאוד מאוד מועיל .
אתם מגיעים לכיתה ומתיישבים בכיסאות שישבתם בהם בשיעור הקודם , בשורה האחורית כמובן .
מיד הכיתה מתמלאת והשיעור מתחיל "לפני שאני מתחיל לספר לכם על מקומות העבודה ,
מישהו רוצה אולי לספר חוויות או לשאול משהו שלא ברור לו ?" הוא שואל ומסתכל על כל ילד וילד .
[/color][/SPOILER]
[/B]
-
[QUOTE=Steve;710556][B]
[color=#3457EE]מגנוס~
[SPOILER]
"אצלי מעולה" היא אומרת ומחבקת אותך בחזרה "אין לך ריח של בריכה או אימון..
אתה בטוח שלא התקלחת או שזה טבעי ?" היא שואלת ומוסיפה "למרות שאני צריכה ללכת
להתקלח ואתה נקי .. לא הייתי מתנגדת אילו היית מצטרף אליי , יש לנו שתי מקלחות גם ג'יימס
יכול להינות עם אמילי במקלחת השנייה.." היא לוחשת לך בחושניות .
[/color][/SPOILER]
[/B][/QUOTE]
[SPOILER]
"זה טבעי אצלנו במשפחה..." אגיד לה "טוב בואי נכנס אל המקלחת" אלחש לה ואלך איתה לכיוון מקלחת[/SPOILER]
-
[B][color=#3457EE]מגנוס~
[SPOILER]
"נשמע מעולה" היא אומרת ומחבקת אותך מאחורה "השיער שלך והגוף שלך מאוד מושך אותי" היא לוחשת לך ותוך כדי שהיא מחבקת היא גם מתקדמת
איתך לכיוון האמבטיה , שניכם נכנסים לתוך האמבטיה , אתה עם בוקסר והיא עם בגד ים שעוד שנייה
נקרע מרוב שהוא לוחץ , איבר המין שלך מתחיל להזדקף מרוב שאתה חרמן ופתאום היא מורידה
את הבגד ים ואל מול עיניך נחשף חזה שופע וגדול שבחיים לא ראית כמוהו , בידיוק שהמים החמים
[/color][/SPOILER]
[/B]
-
[QUOTE=Steve;710574][B][color=#3457EE]מגנוס~
[SPOILER]
"נשמע מעולה" היא אומרת ומחבקת אותך מאחורה "השיער שלך והגוף שלך מאוד מושך אותי" היא לוחשת לך ותוך כדי שהיא מחבקת היא גם מתקדמת
[/color][/SPOILER]
[/B][/QUOTE]
[SPOILER]"טוב גם לי יש משהו להראות לך" אגיד לה ואוריד את התחתונים שלי לפני שהם ייקרעו [/SPOILER]
-
[B][color=#3457EE]מגנוס~
[SPOILER]
במהירות אתה מוציא את החבר שלך מהתחתונים , אבל בידיוק שהוצאת אותו הזקפה ירדה לך
והוא ניראה קטן "זה כל מה שיש לך מגנוס?" היא שואלת שהיא מופתעת ופתאום שוב נוצרת לך
זיקפה ענקית יותר ממה שהייתה לך בתחתונים "ווואו" היא אומרת בחושניות ובאורגזמיות
ומיד אתה עושה אותה חזק חזק על השמשה של המקלחת . אז המקלחת נמשכה בידיוק שעה
בזמן שהיא לא צרחה כי היה לה משהו בפה שמעת גם צרחות אחרות כניראה של אמילי ..
מיד אחרי המקלחת ששניכם גמרתם (תרתי משמע) אתם יוצאים ומתלבשים חזרה
"וואו זה היה טוב" אומרת ליסה שכבר אין לה כוח ללכת..
[/color][/SPOILER]
[/B]
-
[QUOTE=Steve;710593][B][color=#3457EE]מגנוס~
[SPOILER]
במהירות אתה מוציא את החבר שלך מהתחתונים , אבל בידיוק שהוצאת אותו הזקפה ירדה לך
והוא ניראה קטן "זה כל מה שיש לך מגנוס?" היא שואלת שהיא מופתעת ופתאום שוב נוצרת לך
זיקפה ענקית יותר ממה שהייתה לך בתחתונים "ווואו" היא אומרת בחושניות ובאורגזמיות
ומיד אתה עושה אותה חזק חזק על השמשה של המקלחת . אז המקלחת נמשכה בידיוק שעה
בזמן שהיא לא צרחה כי היה לה משהו בפה שמעת גם צרחות אחרות כניראה של אמילי ..
מיד אחרי המקלחת ששניכם גמרתם (תרתי משמע) אתם יוצאים ומתלבשים חזרה
"וואו זה היה טוב" אומרת ליסה שכבר אין לה כוח ללכת..
[/color][/SPOILER]
[/B][/QUOTE]
[SPOILER]"היה טוב מאוד ליסה :)" אגיד לה בשמחה. "ג'יימס אחי איך היה לך?" אשאל אותו כשאראה אותו[/SPOILER]
-
[B][color=#3457EE]מגנוס~
[SPOILER]
"גם לי היה מעולה" הוא אומר , אתה לא רואה אותו בכלל אבל אז אתה מסתכל על הספה
ורואה שהוא יושב על הספה ואמילי יושבת עליו , השיער שלה קצת רטוב והיא ניראית מאוד נקייה
גם הוא .. "אז היה מעולה.. באמת שנהנתי , אבל עכשיו.." היא אומרת והצלצול לשיעור קוטע אותה
"כן כמו שבאתי להגיד צריך להיות צלצול לכיתות .. מזל שאנחנו נקיים אפשר ללכת"
[/color][/SPOILER]
[/B]
-
[QUOTE=Steve;710607][B][color=#3457EE]מגנוס~
[SPOILER]
"גם לי היה מעולה" הוא אומר , אתה לא רואה אותו בכלל אבל אז אתה מסתכל על הספה
ורואה שהוא יושב על הספה ואמילי יושבת עליו , השיער שלה קצת רטוב והיא ניראית מאוד נקייה
גם הוא .. "אז היה מעולה.. באמת שנהנתי , אבל עכשיו.." היא אומרת והצלצול לשיעור קוטע אותה
"כן כמו שבאתי להגיד צריך להיות צלצול לכיתות .. מזל שאנחנו נקיים אפשר ללכת"
[/color][/SPOILER]
[/B][/QUOTE]
[SPOILER]"כן באמת מזל.. טוב בואו נלך לכיתות." אגיד ואלך אל ג'יימס "תגיד לאיזה כיתה אנחנו צריכים ללכת עכשיו?"[/SPOILER]
-
[B][COLOR="RoyalBlue"]מגנוס ~
[SPOILER]הבנות מבטיחות שהן מתלבשות יפה ובאות לשיעור , אז אתם יוצאים החוצה למסדרונות
אתם מגיעים לכיתה ומתיישבים בכיסאות שישבתם בהם בשיעור הקודם , בשורה האחורית כמובן .
מישהו רוצה אולי לספר חוויות או לשאול משהו שלא ברור לו ?" הוא שואל ומסתכל על כל ילד וילד .[/COLOR][/B][/SPOILER]
-
[quote=Steve;710537][B]
[COLOR=Red]טיסון~
[spoiler]
שניכם מתחילים ללכת לכיוון היער , בדרך אתם רואים את ג'ק .. הבחור הנחמד שפגשתם במסיבה
אתם רואים שהוא דווקא מחזיק חרב , הוא לא מבחין בכם ואתם מגיעים ליער , הוא עדיין לא שם לב
שאתם מאחוריו ופתאום רץ לכיוונו יצור שאתם לא מבינים מהו , הוא רץ במצב של תקיפה וג'ק
עדיין לא שם לב שלא באמת אין אף אחד מאחוריו !
[/spoiler][/COLOR]
[COLOR=#3457ee][/COLOR]
[/B][/quote]
[SPOILER]"ג'ק היזהר " אומר וארוץ לכיוון מה שרץ אליו עם החנית מונפת " אהההההההה " אצעק והעיף את החנית שלי לכיוון היצור[/SPOILER]
-
[QUOTE=Steve;710853][B][COLOR="RoyalBlue"]מגנוס ~
[SPOILER]הבנות מבטיחות שהן מתלבשות יפה ובאות לשיעור , אז אתם יוצאים החוצה למסדרונות
מישהו רוצה אולי לספר חוויות או לשאול משהו שלא ברור לו ?" הוא שואל ומסתכל על כל ילד וילד .[/COLOR][/B][/SPOILER][/QUOTE]
[SPOILER]"היו לי חוויות..." אגיד "אבל אני מעדיף לא לספר אותן אלא שתתחיל לספר על העבודות. "אגיד למורה.[/SPOILER]
-
[B][color=Red]טיסון~
[SPOILER]
ג'יימס מיד לוקח לפיד ושניכם רצים אל היצור , ג'ק מסתובב אחרי שהזעקתם אותו ומעיף את היוצר
הזה - [IMG]http://image.wetpaint.com/image/1/DLRlnxFWLrNmadWQFyeJxA16940/GW290H250[/IMG]
כן , זה חזיר בר נועז שהתכוון לתקוף את ג'ק , החזיר מתרומם ונוהם לכיוונכם .
[/color][/SPOILER]
[color=#C002CC]רד~
[SPOILER]
אז אתה רד דידי , אתה עובד בחנות עתיקות כבר הרבה זמן , בעל חנות העתיקות מאוד סומך עליך
אבל אתה שם לב שהוא מסתיר ממך כמה דברים , לפני כמה ימים הגיע לקוח שביקש שריון .
יש לכם רק שריון אחד בחנות אבל כריס אמר לו שהוא לא יכול למכור אותו , האדם שאל אותו
אם הוא שמור ללוחם גראנאדו , כריס מיד נבהל והצביע עליך , הוא חשב שאתה לא רואה
שהוא מצביע עליך , האיש חייך והתכוון לעזוב וכריס הבטיח שהוא יביא לו שריון חדש .
היום , אתה מתחיל יום עבודה חדש .. עדיין לא מבין למה השריון שנמצא בחנות מיועד לך .
אתה עומד בקופה ומחכה ללקוחות ואז מגיע שליח עם חבילה , בחבילה יש שיריון חדש והשליח אומר
"שלום , זה השריון שביקשתם , כריס כבר שילם עליו אבל דמי משלוח עולים 50 שקל הוא לא שילם לי עוד 50 שקל" .
[/color][/SPOILER]
[color=#3457EE]מגנוס~
[SPOILER]
"אוקיי אני חושב שאתה לא מבין על איזה עבודות אני מדבר .. אני מדבר על מקום עבודה
שזה המקום שתעבוד בו ותרוויח כסף , אני לא מדבר אל מקצוע הלחימה שלך כמו לוחם או אשף
אלא על עבודה אמיתית . אתה רוצה אולי לשאול משהו על המקצועות או שהתכוונת למה שאני התכוונתי ?" הוא שואל אותך .
[/color][/SPOILER]
[/B]
-
[QUOTE=Steve;712082][B]
[color=#3457EE]מגנוס~
[SPOILER]
"אוקיי אני חושב שאתה לא מבין על איזה עבודות אני מדבר .. אני מדבר על מקום עבודה
שזה המקום שתעבוד בו ותרוויח כסף , אני לא מדבר אל מקצוע הלחימה שלך כמו לוחם או אשף
אלא על עבודה אמיתית . אתה רוצה אולי לשאול משהו על המקצועות או שהתכוונת למה שאני התכוונתי ?" הוא שואל אותך .
[/color][/SPOILER]
[/B][/QUOTE]
[SPOILER]"כן התכוונתי למקצוע העבודה,איזה עבודות יש כאן בממלכה?" אשאל אותו[/SPOILER]
-
[COLOR="RoyalBlue"][B]מגנוס ~
[SPOILER]ג'יימס לוחש לך "תגיד..איזה מקצוע אתה מעדיף ?" ובגלל שאתם באמצע שיעור הוא גם עונה על זה אם אתה היית שואל אבל ממש בלחש "אני חושב שאני רוצה להיות לוחם , בלי לזוז יותר מידי
חרב כבדה שתקרע לגזרים את האויבים שלי" הוא אומר ומחייך ומקשיב למורה .
המורה עונה על שאלות טפשיות של התלמידים ומיד מציג את העבודות שאתם יכולים לעסוק בהם
1. צייד טרף שמזיק לארמון
2. כורה במכרות הזהב
3. שליח מכתבים
4. אוסף נשקים[/SPOILER][/B][/COLOR]
-
[SPOILER]
אז אתה רד דידי , אתה עובד בחנות עתיקות כבר הרבה זמן , בעל חנות העתיקות מאוד סומך עליך
אבל אתה שם לב שהוא מסתיר ממך כמה דברים , לפני כמה ימים הגיע לקוח שביקש שריון .
יש לכם רק שריון אחד בחנות אבל כריס אמר לו שהוא לא יכול למכור אותו , האדם שאל אותו
אם הוא שמור ללוחם גראנאדו , כריס מיד נבהל והצביע עליך , הוא חשב שאתה לא רואה
שהוא מצביע עליך , האיש חייך והתכוון לעזוב וכריס הבטיח שהוא יביא לו שריון חדש .
היום , אתה מתחיל יום עבודה חדש .. עדיין לא מבין למה השריון שנמצא בחנות מיועד לך .
אתה עומד בקופה ומחכה ללקוחות ואז מגיע שליח עם חבילה , בחבילה יש שיריון חדש והשליח אומר
"שלום , זה השריון שביקשתם , כריס כבר שילם עליו אבל דמי משלוח עולים 50 שקל הוא לא שילם לי עוד 50 שקל" .
[/color][/SPOILER]
[QUOTE][SPOILER]"מוזר אף אחד לא הודיעה לי על המשלוח"אני אומר ומוסיף "אני אלך להביא לך 50 שקלים חכה פו דקה".
אני מתחיל להתקדם לעבר הקופה בעודי חושב 'המון דברים מוזרים קוראים בזמן האחרון,אני חייב לדעת מה קורא כאן'.
ומתחיל לחפש כסף לשליח.[/SPOILER][/QUOTE]
-
[B][color=#C002CC]רד~
[SPOILER]
אתה פותח את הקופה ורואה שזה השטר האחרון של 50 השקלים , כל השאר רק מאיות ו-200 .
מיד אתה מביא את זה לשליח וחותם על הטופס שמביא לך , שמוודא שקיבלת את החבילה .
אתה פותח את החבילה ומניח את השריון באגף הפריטים השמורים , לא עוברות שתי דקות והלקוח
שהזמין את השריון מגיע "שלום .. באתי לקחת את השריון לחימה שלי" הוא אומר
[/color][/SPOILER]
[/B]
-
[QUOTE=Steve;712090][COLOR="RoyalBlue"][B]מגנוס ~
[SPOILER]ג'יימס לוחש לך "תגיד..איזה מקצוע אתה מעדיף ?" ובגלל שאתם באמצע שיעור הוא גם עונה על זה אם אתה היית שואל אבל ממש בלחש "אני חושב שאני רוצה להיות לוחם , בלי לזוז יותר מידי
חרב כבדה שתקרע לגזרים את האויבים שלי" הוא אומר ומחייך ומקשיב למורה .
המורה עונה על שאלות טפשיות של התלמידים ומיד מציג את העבודות שאתם יכולים לעסוק בהם
1. צייד טרף שמזיק לארמון
2. כורה במכרות הזהב
3. שליח מכתבים
4. אוסף נשקים[/SPOILER][/B][/COLOR][/QUOTE]
[SPOILER]"יותר מעניין אותי שליח מכתבים ואוסף נשקים,תוכל להרחיב עליהם?" אשאל את המורה.[/SPOILER]
-
[QUOTE][QUOTE=Steve;712100][B][color=#C002CC]רד~
[SPOILER]
אתה פותח את הקופה ורואה שזה השטר האחרון של 50 השקלים , כל השאר רק מאיות ו-200 .
מיד אתה מביא את זה לשליח וחותם על הטופס שמביא לך , שמוודא שקיבלת את החבילה .
אתה פותח את החבילה ומניח את השריון באגף הפריטים השמורים , לא עוברות שתי דקות והלקוח
שהזמין את השריון מגיע "שלום .. באתי לקחת את השריון לחימה שלי" הוא אומר
[/color][/SPOILER]
[/B][/QUOTE][/QUOTE]
[SPOILER]"אם כן הוא הגיעה ליפני כמה דקות אני מיד אבי לך אותו,הוא נימצא באגף של הפריטים השמורים"אני אומר לו ומתחיל להתקדם לעבר האגף,אני מחפש את השריון ואומר לאדם "עוד שנייה אני מגיעה".
אני שואל אותו "אם... סתם יש לי שאלה,מה אתה רוצה לעשות עם השריון?".[/SPOILER]
-
[QUOTE=Steve;710564][B][color=#6b6672]בלאק~
[SPOILER]
אתה נכנס להתקלח ומיד אחריך ג'יימס מתקלח , שניכם מתלבשים בבגדים יפים ויוצאים מהחדר
מישהו רוצה אולי לספר חוויות או לשאול משהו שלא ברור לו ?" הוא שואל ומסתכל על כל ילד וילד .
[/color][/SPOILER]
[/B][/QUOTE]
[SPOILER]אני אשתוק כסימן שאין לי שאלה או משהו להגיד,אחכה עד שהוא יסיים[/SPOILER]