-
[QUOTE=a.v.i.v;687485][COLOR=red]~לי~[/COLOR]
[COLOR=red]סוויפר מתחמק ומשתמש בפעימת מים אך גם לגניקס מתחמק. "אוקיי,הוא סוג מים אז יש לו יתרון על אש אבל אתה גם סוג מעופף והוא גם סוג לחימה כך שלשני הצדדים יש יתרון! אוקיי,השתמש באס אווירי עוד פעם!" אומר דרו ולגניקס מתקרב אל סוויפר באס אווירי. סוויפר מנסה להתחמק אך הוא לא מספיק והוא נפגע קשה![/COLOR]
[COLOR=red]מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR=mediumturquoise]~רון~[/COLOR]
[COLOR=mediumturquoise]אתה רץ אחרי אדם עד שאתה מגיע אליו ואתה רואה שהוא עומד מול פוקימון מוזר [IMG]http://up203.siz.co.il/up2/hwnzjim2y0ni.png[/IMG] אתה סורק אותו בפוקדע ורואה שקוראים לו אולמפה. אתה רואה שאדם עומד לעשות מולו קרב.[/COLOR]
[COLOR=mediumturquoise]מה תעשה?[/COLOR][/QUOTE]
"אדם,אם תזדקק לעזרה תגיד לי,אני מצפה ממך לקרב חזק!"
-
[quote=a.v.i.v;687436][COLOR=purple]~אדם~[/COLOR]
[COLOR=purple]אתה רואה שאולמפה מחייך ומיד אחר כך הוא קופץ קדימה ואתה מבין שהוא רוצה לעשות קרב קודם כל. לפתע הוא משתמש בעלי טער עליך![/COLOR]
[COLOR=purple]מה תעשה?[/COLOR][/quote]
אני אקפוץ כדי להחמק ואז...
"תריקס צא! תשתמש בלהביור קדימה!"
-
[quote=afikafik1999;686582][I][COLOR=purple]~אדם~[/COLOR][/I]
[I][COLOR=red][/COLOR][/I]
[I][COLOR=blue]~שינו~[/COLOR][/I]
[I][COLOR=blue]עלי הטער של הרבור בקושי מזזים לו (בכל זאת הרבור בקע רק לפני כמה ימים).פיתאום משום מקום מגיע סודווודו אחד [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/185.png[/IMG] ומפיל את סודקו.לאחר מכן סודוקו בורח משם בעד שהרבור המפוחד מתחיל לבכות.פיתאום סודווודו מרים את הרבור ומרגיע אותו.[/COLOR][/I]
[I][COLOR=blue]מה תעשה?[/COLOR][/I]
[I][COLOR=mediumturquoise]?[/COLOR][/I][/quote]
'אני לא מאמין, שני פוקימונים שהינם אותו הדבר, אך כל כך שונים' אתהה עקב אופיו התוקפני של סודוקו לעומת הגעתו הנראית כידידותית של סודוודו.
"סודווודו אני צריך להודות לך" אומר ואתקרב אליו.
"מדוע סודוקו תקף אותנו? לא רצינו דבר מלבד להסתובב ביער ולחקור אותו" אומר לסודוודו ואחייך אל הרבור, אראה לו שבאמת ואין לו סיבה לבכות.
-
[COLOR=red]~לי~[/COLOR]
[COLOR=red]סוויפר מתחמק ומשתמש בפעימת מים על לגניקס ופוגע בו. "השתמש בסופה!" אומר דרו ולגניקס משתמש בסופה אשר פוגעת בחוזקה בסוויפר. "אוקי,בוא נגמור את זה עם ציפור אמיצה!"[/COLOR]
[COLOR=darkorange]~מתן~[/COLOR]
[COLOR=darkorange]אתה עוקב אחרי באופופ ומגיע לאזור פתוח ושם אתה רואה את לי וחבר בצוות S.R.L נלחמים.[/COLOR]
[COLOR=darkorange]באופופ מצביע על האיש שנמצא לידם.[/COLOR]
[COLOR=darkorange]מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR=purple]~אדם~[/COLOR]
[COLOR=purple]תריקסט יוצא ומשתמש בלהביור אך אולמפה גמיש מאוד והוא יוצר מעין עיגול והלהביור נכנס בתוכו. לפתע הוא משתחרר וכמו קפיץ הוא קופץ על תריקסט ומשתמש בעלי להב נורא חזקים ותריקסט נפגע מהם קשה! לפתע הוא קופץ אחורה ומשתמש בכדור צל![/COLOR]
[COLOR=purple]מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR=mediumturquoise]אתה צופה בקרב כשלפתע קופץ לך על הראש דאנדפרס [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/206.png[/IMG],מחייך ומשחק לך בשיער![/COLOR]
[COLOR=mediumturquoise]מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR=blue]~שינו~[/COLOR]
[COLOR=blue]אתה רואה שסודווודו רוצה שתלך אחריו. לאחר כמה דקות של הליכה אתה מגיע למקום פתוח,מלא פרחים,עצים ועשב והמון סודקו,סודוודו,בונסלי וביצי בונסלי! סודוודו מצביע לשם ואתה רואה שם גם את סודקו שראית קודם,יושב ומלטף בונסלי קטן.[/COLOR]
[COLOR=blue]מה תעשה?[/COLOR]
-
[QUOTE=a.v.i.v;689100][COLOR=red]~לי~[/COLOR]
[COLOR=red]סוויפר מתחמק ומשתמש בפעימת מים על לגניקס ופוגע בו. "השתמש בסופה!" אומר דרו ולגניקס משתמש בסופה אשר פוגעת בחוזקה בסוויפר. "אוקי,בוא נגמור את זה עם ציפור אמיצה!"[/COLOR]
[/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לסויפר"אתה חייב להתחמק מהציפור האמיצה אם לא תתחמק נפסיד אז תתחמק אז פעימת מים בכל הכח ותותח הידרו גם בכל הכח על לגינקס"
-
[COLOR=red]~לי~[/COLOR]
[COLOR=red]סוויפר מתחמק אך נפגע קשה מאוד ברגל והוא משתמש בפעימת מים חזקה מאוד על לגניקס ושניהם נופלים. הזירה מתמלאת אבק.... והאבק נעלם ורואים את לגניקס מעולף ומשותק וסוויפר מצליח בקושי לעמוד על רגל אחת. "ולי הוא המנצח!" אומר האיש ומסתכל עליך.[/COLOR]
-
[QUOTE=a.v.i.v;689103][COLOR=red]~לי~[/COLOR]
[COLOR=red]סוויפר מתחמק אך נפגע קשה מאוד ברגל והוא משתמש בפעימת מים חזקה מאוד על לגניקס ושניהם נופלים. הזירה מתמלאת אבק.... והאבק נעלם ורואים את לגניקס מעולף ומשותק וסוויפר מצליח בקושי לעמוד על רגל אחת. "ולי הוא המנצח!" אומר האיש ומסתכל עליך.[/COLOR]
[COLOR=red]מה תעשה?[/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לסויפר"כול הכבוד לך אתה מלך סויפר" אני מחזיר את סויפר לפוכדור שלו ואומר לדר"היית יריב טוב גם הפוקימון שלך חזק"
-
[quote=a.v.i.v;689100]
[COLOR=darkorange]אתה עוקב אחרי באופופ ומגיע לאזור פתוח ושם אתה רואה את לי וחבר בצוות S.R.L נלחמים.[/COLOR]
[COLOR=darkorange]באופופ מצביע על האיש שנמצא לידם.[/COLOR]
[/quote]
אני לא מבין מה באופופ רוצה ממני ואני שואל אותו:"מה אתה רוצה שנעשה איתו? נלך אליו? נתקוף אותו? מה?"
-
[quote=a.v.i.v;689100][COLOR=purple]~אדם~[/COLOR]
[COLOR=purple]תריקסט יוצא ומשתמש בלהביור אך אולמפה גמיש מאוד והוא יוצר מעין עיגול והלהביור נכנס בתוכו. לפתע הוא משתחרר וכמו קפיץ הוא קופץ על תריקסט ומשתמש בעלי להב נורא חזקים ותריקסט נפגע מהם קשה! לפתע הוא קופץ אחורה ומשתמש בכדור צל![/COLOR]
[/quote]
"תריקסט תשתמש בסחרור להבה סביבך כדי לעצור את כדור האנרגיה ואז תתקוף בסחרור אש צא!"
-
[COLOR=red]~לי~[/COLOR]
[COLOR=red]"אוקיי לי,אתה נצחת זה אומר שאתה מקבל את הפרס שיעזור לך על האי והפרס הוא... מאתר אבנים!" אומר האיש בעוד הוא נותן לך מכשיר עם שתי ידיות אשר נראה שמשהו מצפצף בו ויש נקודה בראדר שלו. "אולי זה לא נשמע לך מיוחד,אבל זה כן,המאתר אבנים יכול למצוא אבני פיתוח,אבנים יקרות,מאובנים ואפילו פוקימוני אבן!" הוא אומר וממשיך:"כאשר אתה תתקרב למשהו כזה המכשיר יצפצף יותר ויותר מהר ואתה תראה נקודה שמתקרבת לכיוון שלך שזה בעצם החפץ."[/COLOR]
[COLOR=darkorange][/COLOR]
[COLOR=darkorange]באופופ מסמן לך ללכת אחריו עוד קצת עד שאתה מגיע לשדה הראיה של האיש. "או שלום לך! אני אהיה זה שיאמן את כולם על האי כאן! תגיד,איפה כל השאר אתה יודע?" שואל האיש ומסתכל עליך. "אתם אמורים לעשות קרבות אחד מול השני אבל בינתיים באו אלי רק שלושה אם זה כולל אותך."[/COLOR]
[COLOR=purple][/COLOR]
[COLOR=purple]תריקסט משתמש בסחרור להבה ומבטל את כדור הצל ולאחר מכן הוא משתמש בסחרור אש ופוגע בחוזקה באולמפה בחוזקה אך הוא לא נכנע והוא משתמש בעלי להב ומתקרב אל תריקסט.[/COLOR]
-
[QUOTE=a.v.i.v;689272][COLOR=red]~לי~[/COLOR]
[COLOR=red]"אוקיי לי,אתה נצחת זה אומר שאתה מקבל את הפרס שיעזור לך על האי והפרס הוא... מאתר אבנים!" אומר האיש בעוד הוא נותן לך מכשיר עם שתי ידיות אשר נראה שמשהו מצפצף בו ויש נקודה בראדר שלו. "אולי זה לא נשמע לך מיוחד,אבל זה כן,המאתר אבנים יכול למצוא אבני פיתוח,אבנים יקרות,מאובנים ואפילו פוקימוני אבן!" הוא אומר וממשיך:"כאשר אתה תתקרב למשהו כזה המכשיר יצפצף יותר ויותר מהר ואתה תראה נקודה שמתקרבת לכיוון שלך שזה בעצם החפץ."[/COLOR]
[/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לאיש"תודה לך" אני מפעיל את הרדאר וחפש אבני פיתוח
-
[quote=a.v.i.v;689272]
[COLOR=purple][COLOR=#ff0000][/COLOR]~אדם~[/COLOR]
[COLOR=purple]תריקסט משתמש בסחרור להבה ומבטל את כדור הצל ולאחר מכן הוא משתמש בסחרור אש ופוגע בחוזקה באולמפה בחוזקה אך הוא לא נכנע והוא משתמש בעלי להב ומתקרב אל תריקסט.[/COLOR]
"תריקסט תשתמש במהירות כדי לחמוק מעלי הלהב של אולמפה ואז להביור צא!"
-
[COLOR=red]~לי~[/COLOR]
[COLOR=red]אתה מחפש אבני פיתוח ופתאום אתה רואה שהמכשיר מצפצף יותר ויותר מהר כאשר אתה הולך ישר ואתה רואה במכשיר נקודה שהולכת ומתקרבת אליך. בסוף אתה שומע שהצפצופים כל כך מהירים שהם הפכו לצפצוף אחד ארוך ואתה נמצא מול הנקודה. אתה חופר באדמה ורואה אבן פיתוח מסוג אש![/COLOR]
[COLOR=purple]תריקסט מתחמק מעלי הלהב ומשתמש בלהביור שמוחץ את אולמפה על עץ אך לפתע האש מתפשטת על העץ ולאט לאט כל האזור מתחיל להישרף ואולמפה מחוסל! אתה שם לב שתריקסט מתחיל לדאוג ולפתע הוא לוקח אותך ואת אולמפה ורץ דרך האש ומתרחק משם! הוא משחרר אתכם במקום קצת רחוק משם והוא נראה עצוב.[/COLOR]
-
[quote=a.v.i.v;689307][COLOR=purple]~אדם~[/COLOR]
[COLOR=purple]תריקסט מתחמק מעלי הלהב ומשתמש בלהביור שמוחץ את אולמפה על עץ אך לפתע האש מתפשטת על העץ ולאט לאט כל האזור מתחיל להישרף ואולמפה מחוסל! אתה שם לב שתריקסט מתחיל לדאוג ולפתע הוא לוקח אותך ואת אולמפה ורץ דרך האש ומתרחק משם! הוא משחרר אתכם במקום קצת רחוק משם והוא נראה עצוב.[/COLOR]
"תודה תריקסט אבל אל תדאג בקשר לאש הזאת,צא סאלניפ תשתמש באקדח מים על האש שבעצים כדי לכבות אותם קדימה!"
בינתייים שסאלניפ מכבה את האש אני תופס את אולמפה.."פוקדור צא!"
-
[QUOTE=a.v.i.v;689307][COLOR=red]~לי~[/COLOR]
[COLOR=red]אתה מחפש אבני פיתוח ופתאום אתה רואה שהמכשיר מצפצף יותר ויותר מהר כאשר אתה הולך ישר ואתה רואה במכשיר נקודה שהולכת ומתקרבת אליך. בסוף אתה שומע שהצפצופים כל כך מהירים שהם הפכו לצפצוף אחד ארוך ואתה נמצא מול הנקודה. אתה חופר באדמה ורואה אבן פיתוח מסוג אש![/COLOR]
[/COLOR][/QUOTE]
אני שמח על אבן ומכניס אותה לכיסי ומחפש עוד אבני פיתוח
-
[COLOR=purple]סאלניפ משתמש באקדח מים ומכבה את כל האש. הפוכדור תופס את אולמפה ומתחיל להתנדנד,מתנדנד,מתנדנד,מתנדנד ונעצר! תפסת אולמפה!*מיד יעודכן. כל הצרות נגמרות וכולם נכנסים לפוכדורים. לפתע אתה רואה מאחוריך מערה עצומה אך זו לא מערת הירח... אתה מרגיש שיוצאים ממנה גלי חום אך מתוכה אתה שומע רעשים של פוקימונים ואתה מבין שיש שם פוקימונים.[/COLOR]
[COLOR=red]~לי~[/COLOR]
[COLOR=red]אתה ממשיך לחפש אבני פיתוח כשלפתע אתה נתקל בעץ קוקוס. אתה מסיר את מבטך מהמכשיר ורואה שני עצי קוקוס אחד ליד השני ואתה רואה שמתחיל להחשיך.[/COLOR]
-
[QUOTE=a.v.i.v;689328][COLOR=purple]COLOR]
[COLOR=red]~לי~[/COLOR]
[COLOR=red]אתה ממשיך לחפש אבני פיתוח כשלפתע אתה נתקל בעץ קוקוס. אתה מסיר את מבטך מהמכשיר ורואה שני עצי קוקוס אחד ליד השני ואתה רואה שמתחיל להחשיך.[/COLOR]
אני חוזר לאיש"איפה אני יכול לישון הלילה אשמח אם תיתן לי חדר"
-
[COLOR=red]~לי~[/COLOR]
[COLOR=red]"חדר?! חחחח..." אומר האיש וצוחק. "אנחנו פה באמצע האי ואין פה חדרים לישון בהם. אתם צריכים ללמוד לשרוד בטבע גם ביום וגם בלילה! כאשר הלימודים והתחרויות האלה יגמרו תוכל לשוט לכאן בספינה ולהיות בחדר. אצלנו אתה חייב ללמוד להסתדר בעצמך!"[/COLOR]
-
[QUOTE=a.v.i.v;689334][COLOR=red]~לי~[/COLOR]
[COLOR=red]"חדר?! חחחח..." אומר האיש וצוחק. "אנחנו פה באמצע האי ואין פה חדרים לישון בהם. אתם צריכים ללמוד לשרוד בטבע גם ביום וגם בלילה! כאשר הלימודים והתחרויות האלה יגמרו תוכל לשוט לכאן בספינה ולהיות בחדר. אצלנו אתה חייב ללמוד להסתדר בעצמך!"[/COLOR]
אני אומר לאיש "אוקי" אני הולך לחפש לעצמי מקום לישן בו בלילה
-
[quote=a.v.i.v;689328][COLOR=purple]~אדם~[/COLOR]
[COLOR=purple]סאלניפ משתמש באקדח מים ומכבה את כל האש. הפוכדור תופס את אולמפה ומתחיל להתנדנד,מתנדנד,מתנדנד,מתנדנד ונעצר! תפסת אולמפה!*מיד יעודכן. כל הצרות נגמרות וכולם נכנסים לפוכדורים. לפתע אתה רואה מאחוריך מערה עצומה אך זו לא מערת הירח... אתה מרגיש שיוצאים ממנה גלי חום אך מתוכה אתה שומע רעשים של פוקימונים ואתה מבין שיש שם פוקימונים.[/COLOR]
[/quote]
'אני חייב ללכת לבדוק מה יש שם' אחשוב לעצמי בסקרנות
'אבל לפני שאני יכנס יש עוד משהו שאני צריך לעשות..'
"רייזיד צא החוצה! רייזיד אתה רוצה להתפתח כדי להתחזק?" אשאל את רייזיד בחיוך ויראה לו את אבן הברק
-
[COLOR=red]~לי~[/COLOR]
[COLOR=red]"חכה רק רגע!" קורא האיש ועוצר אותך. "אם אתה לא תמצא מקום נוח לישון בו אז יש לך את זה" הוא אומר ונותן לך סדין וכמה חבלים. אתה מסתובב ורואה שוב את שני העצים שנמצאים במקביל אחד מול השני ומהצד השני אתה רואה את חוף הים.[/COLOR]
[COLOR=purple]רייזיד מחייך והוא נראה ממש שמח. הוא לוקח את האבן,מניח אותה על עצמו והוא מתחיל לזהור.... הוא משנה את צורתו ולאחר כמה שניות האור הלבן והבוהק נעלם ואתה רואה פוקימון ענק ומגניב [URL="http://www.siz.co.il/"][IMG]http://up203.siz.co.il/up2/d1zmeyn2nuzj.bmp[/IMG][/URL] . אתה סורק אותו בפוקדע ורואה שקוראים לו ראיזודון.[/COLOR]
-
[QUOTE=a.v.i.v;689347][COLOR=red]~לי~[/COLOR]
[COLOR=red]"חכה רק רגע!" קורא האיש ועוצר אותך. "אם אתה לא תמצא מקום נוח לישון בו אז יש לך את זה" הוא אומר ונותן לך סדין וכמה חבלים. אתה מסתובב ורואה שוב את שני העצים שנמצאים במקביל אחד מול השני ומהצד השני אתה רואה את חוף הים.[/COLOR]
[/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לאיש"תודה לך" אני קושר את הסדין ואת החוטים לעצים שבמקביל ויוצר לעצמי ערסל והולך לישון
-
[quote=a.v.i.v;689347][COLOR=purple]~אדם~[/COLOR]
[COLOR=purple]רייזיד מחייך והוא נראה ממש שמח. הוא לוקח את האבן,מניח אותה על עצמו והוא מתחיל לזהור.... הוא משנה את צורתו ולאחר כמה שניות האור הלבן והבוהק נעלם ואתה רואה פוקימון ענק ומגניב [URL="http://www.siz.co.il/"][IMG]http://up203.siz.co.il/up2/d1zmeyn2nuzj.bmp[/IMG][/URL] . אתה סורק אותו בפוקדע ורואה שקוראים לו ראיזודון.[/COLOR]
"וואו ריזודון אתה נראה חזק חחח כל הכבוד!" ואני אחייך לרזודון ויחזיר אותו לפוקדור
"טוב קדימה למערה...בואו נראה מה מסתתר שם" ואני יצחיל לצעוד לתוך המערה וללכת בעקבות קולות הפוקימונים
-
[quote=a.v.i.v;689272]
[COLOR=darkorange]באופופ מסמן לך ללכת אחריו עוד קצת עד שאתה מגיע לשדה הראיה של האיש. "או שלום לך! אני אהיה זה שיאמן את כולם על האי כאן! תגיד,איפה כל השאר אתה יודע?" שואל האיש ומסתכל עליך. "אתם אמורים לעשות קרבות אחד מול השני אבל בינתיים באו אלי רק שלושה אם זה כולל אותך."[/COLOR]
[/quote]
אני אומר לו:"אין לי מושג איפה כל האחרים, ובינתיים מה אני אעשה עד שהם יבואו?"
-
[QUOTE=a.v.i.v;689100]
[COLOR=mediumturquoise]אתה צופה בקרב כשלפתע קופץ לך על הראש דאנדפרס [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/206.png[/IMG],מחייך ומשחק לך בשיער![/COLOR]
[COLOR=mediumturquoise]מה תעשה?[/COLOR]
[/QUOTE]
"אחחח!"
מוריד אותו, "אז מה?כיף לך לשחק לי בשיער אה?"
ושמחרר אותו בחזרה
-
[quote=a.v.i.v;689100][COLOR=red]~לי~[/COLOR]
[COLOR=blue]אתה רואה שסודווודו רוצה שתלך אחריו. לאחר כמה דקות של הליכה אתה מגיע למקום פתוח,מלא פרחים,עצים ועשב והמון סודקו,סודוודו,בונסלי וביצי בונסלי! סודוודו מצביע לשם ואתה רואה שם גם את סודקו שראית קודם,יושב ומלטף בונסלי קטן.[/COLOR]
[COLOR=blue]מה תעשה?[/COLOR][/quote]
אהיה מוקסם מהמקום המדהים שנגלה אלי, אהנה מהשלווה שבמקום ומשלל פוקימוני האבן דמויי העץ הללו שמוסיפים למראה הצמחי.
כשאראה את את סודוקו אירתע מעט ואחליט שלא להתקדם, אולי יחליט לתקוף אותי שוב, לא אוכל לסמוך עליו.
-
[I][COLOR="Purple"]~אדם~
רגע לפני שאתה ניכנס למערה אתה רואה שארמוסטון יוצא מין הפקדור שלו.לפתע האו מתקדם באטיות תלוך המערה.לאחר מכן אתה שומע צעקה מוזרה מתוך המערה וארמוסטון ברוח לכיון שלך.
מה תעשה?[/COLOR][/I]
[I][COLOR="Red"]~לי~
אתה מיטערר ורואה שעדיין לא בוקר ובעצם רק עכשיו מגיעה הערב.פיתאום אתה שומע רעש מוזר בין השחיים.לאחר מכן פארליט שלך יוצא מין הפקדור ויוצא לחקור את הרעש.לאחר מכן אתה שומע אותו צועק.
מה תעשה?[/COLOR][/I]
[I][COLOR="DarkOrange"]~מתן~
"אני לא יודע.. תיתאמן תיתפוס פוקימונים כל מה שיחזק אותך!" אומר האיש.לפתע אתה רואה באופופ רוצה להראות לך משהו והוא מביא אותך למחילה קטנה שלידה יש אגם.לפתע מין האגם יוצא פוקימון מים [IMG]http://up203.siz.co.il/up2/joymmmz4kxid.png[/IMG] קטן ומין המחילה יוצא פוקימון אדמה קטן [IMG]http://up203.siz.co.il/up3/nmqnf0z2zwoa.png[/IMG].לפתע הפוקדע מצפצץ ואתה רואה שלה פוקימון המים קוראים פליניקס ולפוקימון האדמה קוראים תורון.לאחר מכן אתה רואה שפליניקס תורון ובאופופ מתחבקים ואתה מבין שהם חברים.
מה תעשה?[/COLOR][/I]
[I][COLOR="MediumTurquoise"]~רון~
אתה רואה שדראנפרס שוב קופץ לך על הראש ואתה מבין שהוא רוצה להיות איתך.פיתאום הוא מתחיל לטפס לך על כל הגוף.לאחר מכן בלאזגו יוצא מין הפוכדור ומדבר אם שדראנפס.
מה תעשה?[/COLOR][/I]
[I][COLOR="Blue"]~שינו~
אתה רואה שסודוודו מאוד נהנה וכך גם הרבור.פיתאום סודודו נגש עלייך ואתה רואה שהוא רוצה להצטרף עלייך.לאחר מכן אתה רואה שהרבור מאוד שמח מבקשתו של סודודו והוא קופץ לך על הראש.
מה תעשה?[/COLOR][/I]
-
[QUOTE=afikafik1999;691361][I][COLOR="Purple"]
[I][COLOR="Red"]~לי~
אתה מיטערר ורואה שעדיין לא בוקר ובעצם רק עכשיו מגיעה הערב.פיתאום אתה שומע רעש מוזר בין השחיים.לאחר מכן פארליט שלך יוצא מין הפקדור ויוצא לחקור את הרעש.לאחר מכן אתה שומע אותו צועק.
מה תעשה?[/COLOR][/I]
[/COLOR][/I][/QUOTE]
אני הולך אל מקור הצעקה
-
[quote=afikafik1999;691361][I][COLOR=purple]~אדם~[/COLOR][/I]
[I][COLOR=purple]רגע לפני שאתה ניכנס למערה אתה רואה שארמוסטון יוצא מין הפקדור שלו.לפתע האו מתקדם באטיות תלוך המערה.לאחר מכן אתה שומע צעקה מוזרה מתוך המערה וארמוסטון ברוח לכיון שלך.[/COLOR][/I]
[I][COLOR=purple]מה תעשה?[/COLOR][/I]
[/quote]
אחי ארמוסטון והתת התפתחות של טורקול אצל הפרופסור ותפסתי גם פוקימון עם ראש דלעת שהוא רוח ועשב צריך לעדכן*
----------------------------
אני רץ לעבר הצעקה וחושב לעצמי:'מעניין מה קורה שם יש לי הרגשה רגע בקשר לזה'
-
[quote=afikafik1999;691361]
[I][COLOR=DarkOrange]~מתן~
"אני לא יודע.. תיתאמן תיתפוס פוקימונים כל מה שיחזק אותך!" אומר האיש.לפתע אתה רואה באופופ רוצה להראות לך משהו והוא מביא אותך למחילה קטנה שלידה יש אגם.לפתע מין האגם יוצא פוקימון מים [IMG]http://up203.siz.co.il/up2/joymmmz4kxid.png[/IMG] קטן ומין המחילה יוצא פוקימון אדמה קטן [IMG]http://up203.siz.co.il/up3/nmqnf0z2zwoa.png[/IMG].לפתע הפוקדע מצפצץ ואתה רואה שלה פוקימון המים קוראים פליניקס ולפוקימון האדמה קוראים תורון.לאחר מכן אתה רואה שפליניקס תורון ובאופופ מתחבקים ואתה מבין שהם חברים.
מה תעשה?[/COLOR][/I]
[I][COLOR=Blue][/COLOR][/I][/quote]
אני אומר לבאופופ:"באופופ תשאל את החברים שלך אם הם רוצים קרב, אני הייתי רוצה להתמודד נגדם איתך ועם פארליט"
-
[quote=afikafik1999;691361][I][COLOR=purple]~אדם~[/COLOR][/I]
[I][COLOR=blue]~שינו~[/COLOR][/I]
[I][COLOR=blue]אתה רואה שסודוודו מאוד נהנה וכך גם הרבור.פיתאום סודודו נגש עלייך ואתה רואה שהוא רוצה להצטרף עלייך.לאחר מכן אתה רואה שהרבור מאוד שמח מבקשתו של סודודו והוא קופץ לך על הראש.[/COLOR][/I]
[I][COLOR=blue]מה תעשה?[/COLOR][/I][/quote]
אשמע את הצעתו של הסודוודו הנחמד שעזר לנו ואשמח לאשרה.
"בטח שתוכל להצטרף אלינו, אבל תתכונן, אנחנו הולכים להתמודד מול החזקים ביותר" אומר ואחייך אליו, ארגיש שהמסע מתקדם בדרך טובה.
'השגתי סודוודו, איזו שמחה, אני מכיר אותו כפוקימון פיזי חזק למדי!' אחשוב בשמחה.
"בסדר גמור הרבור וסודווודו, אולי נסתובב מעט באי לפני שנצטרך לעזוב?" אשאל אותם ואסמן להם ללכת איתי בדרך כלשהי.
-
[COLOR=red]~לי~[/COLOR]
[COLOR=red]אתה הולך אל מקור הצעקה ורואה לפתע פוקימון עכבר אדמה קטן [IMG]http://up203.siz.co.il/up3/nmqnf0z2zwoa.png[/IMG] שרב עם פארליט! אתה סורק אותו בפוקדע ורואה שקוראים לו תורון. לפתע תורון משתמש בחפירה ויוצא בהתפרצות מתחת לפארליט![/COLOR]
[COLOR=purple]אתה נכנס לבפנים כשפתאום הכל נהיה חשוך אבל ראיזודון יוצר זרמים חמליים שמאירים את המערה. לפתע אתם מגיעים למרכז המערה ואתה רואה שיש שם המון לבה רותחת וכמה סלעים עליהם ופתאום אתה רואה קבוצה של טורקול [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/pkrs105.gif[/IMG] שמתקרבת אל פוקימון קטן וחמוד שמזכיר את זאנגוס [URL="http://www.siz.co.il/"][IMG]http://up203.siz.co.il/up3/rlqyjmzjz1gy.bmp[/IMG][/URL]![/COLOR]
[COLOR=darkorange]באופופ מחייך ועושה עם היד אגרוף. אתה מבין שהם רוצים קרב. לפתע שניהם קופצים מולך ומוכנים לקרב.[/COLOR]
[COLOR=blue]כולם מחייכים והולכים איתך. לפתע אתה רואה פוקימון קטן ועצבני שדומה לזאנגוס [URL="http://www.siz.co.il/"][IMG]http://up203.siz.co.il/up3/rlqyjmzjz1gy.bmp[/IMG][/URL] קופץ מהעץ שלידכם אך אתה רואה שהוא לא קופץ אלא נופל! אתה סורק אותו בפוקדע ורואה שקוראים לו זאנגי. לפתע קופץ מהעץ זאנגוס [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/pkrs123.gif[/IMG] מחייך ושורט את זאנגי הקטן![/COLOR]
[COLOR=blue]מה תעשה?[/COLOR]
-
[QUOTE=a.v.i.v;693111][COLOR=red]~לי~[/COLOR]
[COLOR=red]אתה הולך אל מקור הצעקה ורואה לפתע פוקימון עכבר אדמה קטן [IMG]http://up203.siz.co.il/up3/nmqnf0z2zwoa.png[/IMG] שרב עם פארליט! אתה סורק אותו בפוקדע ורואה שקוראים לו תורון. לפתע תורון משתמש בחפירה ויוצא בהתפרצות מתחת לפארליט![/COLOR]
[[/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לפארלט"תתחמק ואז להביור וצעקה על תורון"
-
[COLOR=red]~לי~[/COLOR]
[COLOR=red]פארליט מתחמק ומשתמש בלהביור שמעיף את תורון ולאחר מכן הוא משתמש בצעקה שמשתקת אותו. הוא משתמש בלהביור פעם נוספת אך תורון מצליח איך שהוא להתחמק ומשתמש במהירות![/COLOR]
-
[QUOTE=a.v.i.v;693179][COLOR=red]~לי~[/COLOR]
[COLOR=red]פארליט מתחמק ומשתמש בלהביור שמעיף את תורון ולאחר מכן הוא משתמש בצעקה שמשתקת אותו. הוא משתמש בלהביור פעם נוספת אך תורון מצליח איך שהוא להתחמק ומשתמש במהירות![/COLOR]
אני אומר לפארליט"להביור ושוב צעקה על תורון"
-
[quote=a.v.i.v;693111][COLOR=purple]~אדם~[/COLOR]
[COLOR=purple]אתה נכנס לבפנים כשפתאום הכל נהיה חשוך אבל ראיזודון יוצר זרמים חמליים שמאירים את המערה. לפתע אתם מגיעים למרכז המערה ואתה רואה שיש שם המון לבה רותחת וכמה סלעים עליהם ופתאום אתה רואה קבוצה של טורקול [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/pkrs105.gif[/IMG] שמתקרבת אל פוקימון קטן וחמוד שמזכיר את זאנגוס [URL="http://www.siz.co.il/"][IMG]http://up203.siz.co.il/up3/rlqyjmzjz1gy.bmp[/IMG][/URL]![/COLOR]
[/quote]
"סאלניפ צא! תשתמש באקדח מים על קבוצת הטורקול הזאת קדימה!"
בזמן שסאלניפ משתמש באקדח מים אני רץ לעבר הפוקימון ומנסה לחלץ אוץו.
-
[quote=a.v.i.v;693111]
[COLOR=darkorange]באופופ מחייך ועושה עם היד אגרוף. אתה מבין שהם רוצים קרב. לפתע שניהם קופצים מולך ומוכנים לקרב.[/COLOR]
[COLOR=blue][/COLOR][/quote]
אני אומר:"אוקיי נלחם אחד על אחד, באופופ אתה תתחיל תלחם נגד פליניקס... עכשיו תתחיל בשריטה עליו"
-
[COLOR=red]~לי~[/COLOR]
[COLOR=red]פארליט משתמש בלהביור ששוב פוגע בתורון ולאחר מכן הוא משתמש בצעקה שמבלבלת אותו. פארליט מתנגש בו כמה פעמים כדי להטיש אותו ובסוף הוא מחוסל. לפתע פארליט מחייך אליך.[/COLOR]
[COLOR=purple]סאלניפ יוצא ותוקף את כל הטורקול בזמן שאתה מחלץ את הפוקימון. אתה סורק אותו בפוקדע ורואה שקוראים לו זאנגי. לפתע אתה רואה שזאנגי פצוע קשה והוא בוכה. סאלניפ מחסל את כל הטורקול ובא אליך ולאחר שהוא רואה שזאנגי מלא כוויות,הוא עושה לו אקדח מים חלש מאוד ומשפר קצת את הרגשתו.[/COLOR]
[COLOR=darkorange]באופופ משתמש בשריטה אך פליניקס מתחמק במהירות ומשתמש בקרן בועות שפוגעת בבאופופ. לאחר מכן הוא קופץ לאוויר ומשתמש באקדח מים![/COLOR]
-
[quote=a.v.i.v;695843]
[COLOR=darkorange]באופופ משתמש בשריטה אך פליניקס מתחמק במהירות ומשתמש בקרן בועות שפוגעת בבאופופ. לאחר מכן הוא קופץ לאוויר ומשתמש באקדח מים![/COLOR]
[COLOR=darkorange]מה תעשה?[/COLOR][/quote]
אני אומר לבאופופ:"תקפוץ הצידה ואז תקפוץ אל פליניקס ותשתמש בציפורן צל"
-
[QUOTE=a.v.i.v;695843][COLOR=red]~לי~[/COLOR]
[COLOR=red]פארליט משתמש בלהביור ששוב פוגע בתורון ולאחר מכן הוא משתמש בצעקה שמבלבלת אותו. פארליט מתנגש בו כמה פעמים כדי להטיש אותו ובסוף הוא מחוסל. לפתע פארליט מחייך אליך.[/COLOR]
[/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לפארליט"כל הכבוד" מחזיר אותו וזורק פוכדור על תורון