באיזה ע'מ הרמז הקודם??
Printable View
באיזה ע'מ הרמז הקודם??
בעמ' 31!
ההצבעה שלי הולכת לפי כמה שיותר הוכחות ובינתיים כל מה שיש לי זה שדיינג'ר הוא מאפיונר....
אז אני מצביע לדיינג'ר
גם אני
מצב 2 לדנג'ר
אכן יש הוכחה די חזקה לגביו
גם אני מצביע לדנג'ר
מצב:
דנג'ר-3
מטגרוס אמר שהוא עשה הגרלה בתפקידים לכו תדעו אולי השם של דיינג'ר זה גם רמז.... דיינג'ר.....
לדיינג'ר קוראים גיא
דנג'ר
צריך נראה לי 6 קולות ללינץ'
ויש לו 4
צריך 7,ואל תשכחו שיש גם את נושא המתים,-שיכול לעזור לכם.
אני משנה הצבעה לניר,הוא נראה לי מאוד חשוד וגם מדברים עליו הרבה בנושא המתים
גם אני מצביע ניר, הוא נראה לי חשוד ומיכאל שהודח אמר שהוא יכול להיות מאפיונר.
מצב:
דנג'ר-3
ניר-1
המצב הוא 2-2 לא?
[quote=Ace;708946]המצב הוא 2-2 לא?[/quote]
אני עדיין לא הצבעתי מור.
המצב הוא 3-2.
מצב:
דנג'ר-3
ניר-2
אני לא יודע למי להצביע כרגע, אני לא הבנתי גם את הרמזים ואיך לפתור אותם, אי אפשר ללכת לכיוון מסויים איכשהו כשאני לא מבין שום דבר, וגם דנג'ר וגם ניר נראים לי חשודים לאור מה שקורה כאן.
שקד לא מאפיונר???
בכ"מ אני בטוח שניר מאפיונר,רשמתי את הסיבות בתגובות הקודמות שלי.
הוא מתנהג כמו מאפיונר ושולח לי בפרטי הודעה בסגנון של:"בוא אתה לא תאשים אותי ואני לא יאשים אותך".
הייתי מצטט אותה אם מטאגרוס היה מרשה לי...
מצביע לניר.
מצביע לניר,אמרו בנושא המתים שהוא רופא,אבל מאוד קשה לי להאמין בזה
המצב הוא 4-3 נדמה לי.
תקנו אותי אם אני טועה
המצב הוא
ניר-5
דנג'ר-3
אנחנו 11 אז צריך 6 ללינץ',7 זה כשיש 13.
מטגורס אמר 7
[QUOTE=nilasak;709260]מטגורס אמר 7[/QUOTE]
אבל כמו שהסברתי זה לא הגיוני 7 כשיש 11 משתתפים.
וכל פעם מתים 2 אז הרוב ללינץ' יורד ב1.
אוקיי אז אני מעביר את ההצבעה לניר
6 זהו
איפה מטאגרוס?
[quote=Ace;709267]6 זהו
איפה מטאגרוס?[/quote]
הוא לא פה, נחכה לו אבל זהו ניר הודח.
[size="4"]הלינץי![/size]
תושבי העיר החליטו כמעט פה אחד להרוג את ניר,הם לקחו אותו לכיכר העיר,וסקלו אותו באבנים,-כל תושב זרק אבן בתורו עד שניר מת,ולאחר חקירה קצרה התגלה שניר היה.....................................................................................................................................................................................................................................................מאפיונר!,כן-כן,תושבי העיר עשו זאת שוב והרגו מאפיונר נוסף,ועכשיו מצב המשחק הוא שיש 3 מאפיונרים,ו-7 אנשים שהם לא מאפיונרים!
[size="5"]עכשיו לילה[/size]
הפעם החלטתי לשלב את הרמז בתוך הרצח,וגם לעשותו יותר קל:
הלילה היה החשוך ביותר מאז תחילת רציחותיהם של המאפיונרים,וזאת מכיוון שהירח היה קטן אוד באותו לילה,אנשי המאפיה שלחו נציג שיבצע את הרצח,וינקום בשמו של ניר שנרצח בבוקר שלפני זה,לפני שהרוצח נכנס לביתו של עומר,הוא חרט על הדלת עם סכין שעליו היה כתוב שמו בגדול,-כאן נמצא האיש השישי שמת מאנשי העירה,לאחר מכן הוא נכנס לחדרו של עומר והחליט על שיטת הרצח,-הוא יזריק לעומר סם רעיל ביותר שיהרוג אותו תוך מס' דקות,-וכם גם ישאיר כמה שפחות ראיות,לאחר שביצע את המעשה ברח המאפיונר מהבית,לפתע נכנס מישהו לחדר,-זה היה רופא אשר הזריק לעומר חומר נגד הרעל,-כן-כן,רופא הצליח להציל את חייו של עומר בשנית!,אבל זה לא הכל,גם הרופא אשר ראה את המעשה,כאשר חיכה שהמאפיונר ימות,כמעט לא הצליח לזהות את המאפיונר,-וגם עם רצה לתת לתושבי העיר רמזים עליו,-לא היה לו אפילו רמז אחד על הרוצח.
----------------------
תזכרו שעדין יש לכם את הרמז מהרצח שלפני הקודם,-שעם תסתכלו עליו כמה פעמיים התשובה תתגלה לכם בקלות רבה!
[size="5"]עכשיו בוקר[/size]
המאפיונר הוא גיא 100%
מור היה הנרצח השישי,ואמרתי כבר שהתשובה לרמז השישי היא שגיא אשם.
גיא זה דיינג'ר למי שלא יודע..
למה אתה ישר מעלה מסכנות?
דרך אגב סורי שלא הגבתי חזרתי מטיול ומחר אני יוצא לעוד טיול.
כבר היה רמז לגיא אז דנג'ר!
[QUOTE=danger;709755]למה אתה ישר מעלה מסכנות?
דרך אגב סורי שלא הגבתי חזרתי מטיול ומחר אני יוצא לעוד טיול.[/QUOTE]
כי ברמז,זה עם התפזורת והחיות זה ברור שזה אתה.
אני בטוח שעומר רופא והוא כל הזמן מרפא את עצמו איזה רמאי אתה עומר צריך להיות חוק שלרופא אסור לרפא את עצמו..
זה הפסד שלכם.
אם זה מור בכלל?
מור פעיל וכל פעם מנסה להסיט את זה למישהו אחר
[QUOTE=danger;709764]זה הפסד שלכם.
אם זה מור בכלל?
מור פעיל וכל פעם מנסה להסיט את זה למישהו אחר[/QUOTE]
אתה רק מנסה להסיט את האשמה ממך,ברור שזה אתה
בינתיים אני לא מצביע משנה הצבעה מדנג'ר לאף אחד
[QUOTE=killerbee;709763]אני בטוח שעומר רופא והוא כל הזמן מרפא את עצמו איזה רמאי אתה עומר צריך להיות חוק שלרופא אסור לרפא את עצמו..[/QUOTE]
לא הגיוני בכלל שהוא רופא..
איך הוא יכול לרפא את עצמו??