-
[QUOTE=מאסטר אספיון;848290][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]OmerFake[/FONT][/COLOR][/U
[B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial]Monster[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]ליאו אומר לך:"טוב אנחנו שותפים באופן רשמי ליאור,הוא צדק דוד עומר אתה באמת משהו מיוחד,טוב אני והוופר שלי נעודד אותך ביציאה ואני רוצה שתנצח,אגב שמעת שהצ'ימצ'אר של צ'רלס התפתח?".[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=maroon][FONT=Arial]אתה וליאו שותפים באופן רשמי![/FONT][/COLOR][/B]
[B][U][COLOR=#339966][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#339966][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לליאו"אז המצב ישתנה.אני אצטרך להשיג פוקימון מים חזק.אז אחרי המרכס הפוקימונים.תעזור לי למצוא פוקימון מים שיעזור לי לקרב המכון ה1 שלי"
-
[quote=מאסטר אספיון;848290][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]OmerFake[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]*ראשית כול זה מונפרנו שנית אתה לא יצאת מין המכון.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]צ'רלס אומר לך:"אז מיג'ומרו שלך התפתחה ביג דיל,לא מונפרנו שלי לא נח צא מין המכון עד שגם האלקיד שלך לא התפתח אין לך מה לעשות פה",אתה יוצא מין המכון ואתה רואה פוקימון כחול ואדום בעל זרועות צרות אך ארוכות מאוד והם משמיד את העיר.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/quote]
*אני קורא להיתפתחות פיטצאמארו כי אין לי כוח לשם הארוך
"זה דיאוקסיס" אומר בלחישה ואחשוב לעצמי:'אני זוכר שפעם שמעתי עליו אבל אנ ילא זוכר מתי' "פיטצאמארו אקדח מים חזק ובטרי אגוף רעם!" אפקוד עליהם ואחשוב לעצמי:'וואו דיאוקסיס ממש נדיר מעניין אם הוא ישנה צורה'
-
[B][U][COLOR=red][FONT=Arial]OmerFake[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]*אתה יכול לתת לה כינוי אתה יודע[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]אתה רואה את דיאוקסיס משתנה מצורת המתקפה שלו לצורת המהירות שלו והוא מתחמק במהירות והוא שוב חוזר למצב התקיפה שלו והוא מתחיל לשגר לכול מקום פצצות-על חושי חזקות מאוד.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial]Monster[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]אתה וליאו מגיעים למרכז הפוקימונים,האחות ג'וי מקבלת את פניך והיא אומרת לך:"שלום נערים לרפות את הפוקימונים?",ליאו מהנהן והיא לוקחת את הפוכדורים שלכם,אחרי כמה דקות היא מחזירה לכם את הפוכדורים,אתה וליאו יוצאים מין המרכז ואתה רואה קוארוהי הולך לו בסביבה.[/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=מאסטר אספיון;848350][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]OmerFake[/FONT][/COLOR][/U]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]אתה וליאו מגיעים למרכז הפוקימונים,האחות ג'וי מקבלת את פניך והיא אומרת לך:"שלום נערים לרפות את הפוקימונים?",ליאו מהנהן והיא לוקחת את הפוכדורים שלכם,אחרי כמה דקות היא מחזירה לכם את הפוכדורים,אתה וליאו יוצאים מין המרכז ואתה רואה קוארוהי הולך לו בסביבה.[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
*תוכל להביא לי ספרייט שלו
אאני אומר לליאו"תגיד מהם הסוגים של קוארוהי?אם הסוג שלו מים.אז שווה לי לתפוס אותו ולהכניס אותו לשישיה שלי"
-
[quote=מאסטר אספיון;848350][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]OmerFake[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]*אתה יכול לתת לה כינוי אתה יודע[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]אתה רואה את דיאוקסיס משתנה מצורת המתקפה שלו לצורת המהירות שלו והוא מתחמק במהירות והוא שוב חוזר למצב התקיפה שלו והוא מתחיל לשגר לכול מקום פצצות-על חושי חזקות מאוד.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial].[/FONT][/COLOR][/quote]
*מה דפקתה לי פה דיאוקסיס חח ודרך אגב מעכשיו אני יקרה לה באבל זה הכינוי
------------------------------------
"באבל תשתמשי באקדח מים פעם נוספת רק שהפעם תעלי על אלקיד ותעשי את זה ובטרי תשתמש במכת חשמל כדי שייצא מים מחושמלים עכשיו שנייכם!" אפקוד עליהם והסתכל על שילוב המתקפות שלהם
-
[B][U][COLOR=red][FONT=Arial]OmerFake[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]*שיניתי לה[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]באבל קופצת על בטרי אך המהלך שאמרת להם לעשות לא עובד בגלל שבאבל מתחשמלת בחוזקה ממכת הברק של בטרי,דיאוקסיס שהוא במצב התקיפה שלו מנצל את זה בשביל להשתנות למצב מהירות והוא בורח משם אחת ולתמיד אל תוך היער.[/FONT][/COLOR]
-
[quote=מאסטר אספיון;848405][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]OmerFake[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]*שיניתי לה[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]באבל קופצת על בטרי אך המהלך שאמרת להם לעשות לא עובד בגלל שבאבל מתחשמלת בחוזקה ממכת הברק של בטרי,דיאוקסיס שהוא במצב התקיפה שלו מנצל את זה בשביל להשתנות למצב מהירות והוא בורח משם אחת ולתמיד אל תוך היער.[/FONT][/COLOR][/quote]
*תודה רבה
אני נותן לבאבל יד כדי שתקום ואז אומר לבטרי:"פעם הבאה תכוון רק על המים.. תגידו חשבתם פעם לנסות להיתחרות בקבות תחרות?" אשאל אותם בחיוך ואז אלך לאחות גוי ואשאל אותה:"תגידי יש פה תחרות פוקימונים בסביבה?"
-
[COLOR=red][FONT=Arial]אתה רואה פיצוץ אדיר שגורם שרפה אדירה באמצע יער החרקים,אתה רואה ספינת אוויר ענקית מגיחה מין העננים,אתה שומע קול של פיראט שאומר:"ארר,תביאו אליי את דיאוקסיס זה עכשיו,הוא המפתח לאוצר שלי!".[/FONT][/COLOR]
-
[quote=מאסטר אספיון;848435][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]OmerFake[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]אתה רואה פיצוץ אדיר שגורם שרפה אדירה באמצע יער החרקים,אתה רואה ספינת אוויר ענקית מגיחה מין העננים,אתה שומע קול של פיראט שאומר:"ארר,תביאו אליי את דיאוקסיס זה עכשיו,הוא המפתח לאוצר שלי!".[/FONT][/COLOR][/quote]
"אם הוא מדבר על האוצר שאני חושב עליו אז זה אומר שדיאוקסיס רק רצה להגן עליינו" אומר לעצמי ואז אגיד לפירט:"תעוף מפה ומהר!" אצעק עליו ואגדי לבאבל:"תשתמשי באקדח מים ובטרי תנפץ אותו בעזרת אגוף רעם וכך ייצא מתקפת בועות!" אצחק לפוקימונים שלי ואומר לכל העיר להיצטרף אליי ולעזור לי
-
[COLOR=red][FONT=Arial]אתה רואה שהעולם מתחיל לאט,לאט להחשיך ואתה רואה את עצמך בעולם אחר פתאום,אתה שומע קול שאומר לך:"לוקאס,הגיע הזמן שניפגש,רק שתדע שניסית לפגוע בי זה די פגע בי,נעים מאוד דיאוקסיס",אתה מסתובב ואתה רואה את דיאוקסיס שפגשת לפני מספר שניות.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]*תת התפתחות של סוואנה[מעופף מים מאישו].[/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]ליאו אומר לך:"קול,הוא מתפתח לסוואנה והוא מאוד חזק אומנם מתקפת חשמל אחת הוא גמור וחבל אבל בכול זאת אחלה פוקימון הוא מפצה על סוג המעופף שלו מפני אש בגלל סוג המים שלו".[/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=מאסטר אספיון;848458][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]OmerFake[/FONT][/COLOR][/U]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]*תת התפתחות של סוואנה[מעופף מים מאישו].[/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]ליאו אומר לך:"קול,הוא מתפתח לסוואנה והוא מאוד חזק אומנם מתקפת חשמל אחת הוא גמור וחבל אבל בכול זאת אחלה פוקימון הוא מפצה על סוג המעופף שלו מפני אש בגלל סוג המים שלו".[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לליאו"פוקימון מים ומעופף זה טוב." אני מוציא את שימן ואומר לו" תשתמש בעלי טער על סוונה הזה בכל הכוח""
-
[COLOR=maroon][FONT=Arial]*הוא עוד לא סוואנה הוא עוד קוארוהי.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]שיימין משתמש בעלי תער שמביסות על קוארוהי במהירות די רבה,ליאו אומרת לך:"תסתכל רגע על הכנף הימנית שלו,היא פצועה והיא מורעלת,הקוארוהי הזה הורעל ממתקפת רעל חזקה למדי!".[/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=מאסטר אספיון;848480][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial]Monster[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]*הוא עוד לא סוואנה הוא עוד קוארוהי.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]שיימין משתמש בעלי תער שמביסות על קוארוהי במהירות די רבה,ליאו אומרת לך:"תסתכל רגע על הכנף הימנית שלו,היא פצועה והיא מורעלת,הקוארוהי הזה הורעל ממתקפת רעל חזקה למדי!".[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני ניגש אל קוארוהי ואומר לו"בוא כנס לפוכדור שלי ואני אביא אותך למרכז הפוקימונים.שם האחות ג'וי טרפא אותך ותהיה בריא כמו שור"אני מוציא פוכדור בשביל שיכנס אליו
-
[B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial]Monster[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]נדנוד ראשון,נדנוד שני,נדנוד שלישי,לכידה,אתה רואה את קוארוהי שמח מאוד אך פצוע מאוד,אתה רואה מאמן צעיר שאומר לשלושה פוקימונים שלושה שאתה מזהה בתור גלסיאון,פלריון ואספיון,אתה רואה עוד מאמנת שאומרת לו:"די לי תירגע".[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=maroon][FONT=Arial]פגשת את לי שיש לו גלסיאון,פלריון ואספיון,לכדת קוארוהי נקבה שיודעת חבטה וניקור מקדחה,איבדת פוכדור אחד.[/FONT][/COLOR][/B]
-
[QUOTE=מאסטר אספיון;848514][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial]Monster[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]נדנוד ראשון,נדנוד שני,נדנוד שלישי,לכידה,אתה רואה את קוארוהי שמח מאוד אך פצוע מאוד,אתה רואה מאמן צעיר שאומר לשלושה פוקימונים שלושה שאתה מזהה בתור גלסיאון,פלריון ואספיון,אתה רואה עוד מאמנת שאומרת לו:"די לי תירגע".[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=maroon][FONT=Arial]פגשת את לי שיש לו גלסיאון,פלריון ואספיון,לכדת קוארוהי נקבה שיודעת חבטה וניקור מקדחה,איבדת פוכדור אחד.[/FONT][/COLOR][/B][/QUOTE]
אני ניגש אל לי ואומר לו"הי לי יש לך שם יפה.תגיד למה אתה בוכה פה?.אם רצית לדעת שמי הוא ליאור ואני מאמן פוקימונים וזה שותפי ליאו גם מאמן"
-
[quote=מאסטר אספיון;848458][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]OmerFake[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]אתה רואה שהעולם מתחיל לאט,לאט להחשיך ואתה רואה את עצמך בעולם אחר פתאום,אתה שומע קול שאומר לך:"לוקאס,הגיע הזמן שניפגש,רק שתדע שניסית לפגוע בי זה די פגע בי,נעים מאוד דיאוקסיס",אתה מסתובב ואתה רואה את דיאוקסיס שפגשת לפני מספר שניות.[/FONT][/COLOR]
[/quote]
"אני מצטער" אומר בבושה ואז אגיד לו:"על מה הם דיברו שאתה המפתח? והם דיברו על אוצר של אבן הנצח נכון?" אשאל אותו והוציא את הפוקימונים שלי ואז אפנה ואומר:"אלה הפוקימונים שלי מקווה שאתה יכול לדבר איתם תכירו"
-
[QUOTE=מאסטר אספיון;848120][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]OmerFake[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]מונפרנו של צ'רלס קופץ בעזרת אגרוף מך חזק מאוד שמפיל ומביס את מיג'ומרו שלך,אתה מרגיש דה ז'ה וו כמו מה שקרה עם רוטום צורת האש שלו,צ'רלס אומר:"מונפרנו תחזור,ילד שוב פעם הפסדת".[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=red][FONT=Arial]הפסדת שוב את תג המכון.[/FONT][/COLOR][/B]
[B][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]אתה רואה את פיג'יוט חוזר וגופו נראה מלא להבות,אתה קולט את סטרפטור משתמש בציפור אמיצה וכעת יש לו שדה חשמלי אדיר,משני הכיוונים של שיימין מגיעים שני הפוקימונים של עומר.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003300][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#003366][FONT=Arial]Barfon2[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#003366][FONT=Arial]*פתחת את ע''מ 40 אתה יכול לקבל את אחד משלושת הקופים של דור 5,תגיד לי איזה אתה רוצה בה''פ.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT=Arial]ג'פרי קופץ למעלה והוא חוסם את דרכך והוא אומר לך:"נו אתה רוצה קרב או לא,אני לא אתן לך לזוז עד שתילחם מולי ברור?".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#339966][FONT=Arial]The necromancer nilasak[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#339966][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#339966][FONT=Arial]אתה רואה את השוטרת ג'ני מתקרבת אליך והיא אומרת לך לא מרוצה:"תחזיר לילד את מה שגנבת ממנו,עכשיו או שתסבול ממני ומין הפוקימונים שלי ותוכרז כפושע ולא תוכל להשתתף בליגות למיניהם".[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=#339966][FONT=Arial]פגשת את השוטרת ג'ני.[/FONT][/COLOR][/B]
[B][COLOR=#339966][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR][/B]
[B][U][COLOR=#ff6600][FONT=Arial]Zoro[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=red][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial]אתה רואה את פיג'יוט מגרש במהירות רבה מאוד שניים מין הפוקימונים את טוטודייל ואת פיפלאפ,אך סקווירטל נשאר להילחם בחוזקה רבה מאוד.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=fuchsia][FONT=Arial]Spamer Girl[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=fuchsia][FONT=Arial]קלירו אומרת לך:"לצערי אין תחרויות סרט במחוז הזה,מצטערת את צריכה לבחור בלהיות פוקימון מאסטר,את רוצה נגדי קרב,סתם שאלה זה הולך להיות בטח קרב מעניין עם תנצחי אני אתן לך מידע מדויק איפה נימצא מרארובא,פוקימון האש חרק".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=fuchsia][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=teal][FONT=Arial]הודעות:[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=teal][FONT=Arial]שמעו אם אתם אומרים "פתחתי את ע''מ" מעכשיו [מע''מ 50]אסור להגיד את זה מי שיעשה את זה יגרום לזה שהפרס יעלם לעד,וגם אם אני פותח את הע''מ אף אחד לא מקבל פרס.[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אגיד לג'פרי: "מצטער כל הפוקימונים שלי חולים ולא יכולים להלחם בגלל שהפסדתי לוולקנר אני חייב לקחת אותם למרכז הפוקימונים, ואחריי שנפגש שוב, אני מבטיח לך שאני ילחם מולך שאני יהיה עם עוד פוקימונים, אז עכשיו תן לי לעבור בבקשה"
-
[COLOR=red][FONT=Arial]אתה מסתכל סביבך ואתה לא רואה את הפוקימונים שלך איתך,דיאוקסיס אומר לך:"שמע לוקאס רק אתה פה הפוקימונים שלך בכדור הארץ ולא פה,וכן הם דיברו על אבן הנצח,המשימה שלך לוקאס היא להכשיל את הצוות פיראט האבן,בהצלחה",אתה רואה אור גדול ואתה מוצא את עצמך שוב בכדור הארץ.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]לי קם ומתעצבן ואומר לך:"אני לא בוכה אף פעם ועל זה אתה תשלם,גלסיאון קרן קרח!",אתה שומע קול מוכר שאומר:"מגבי להביור!",אתה רואה מגבי מגן עליך והוא משתמש בגחלת חזקה במיוחד שקוראים לה להביור,אתה רואה את צ'רלס מנהיג מכון העיר ג'ול-ריו מאחוריך.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT=Arial]ג'פרי לא זז והוא אומר לך:"יש לך מרכז פוקימונים מאחוריך,קח את זה,זה פוכדור של קוף המים,הוא יודע אקדח מים ומכת מים",אתה מחזיק פוכדור אדום ולבן ואתה מבין שקיבלת אותו למתנה.[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=#003366][FONT=Arial]קיבלת מג'פרי את קוף המים![/FONT][/COLOR][/B]
-
[QUOTE=מאסטר אספיון;849276][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]OmerFake[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]אתה מסתכל סביבך ואתה לא רואה את הפוקימונים שלך איתך,דיאוקסיס אומר לך:"שמע לוקאס רק אתה פה הפוקימונים שלך בכדור הארץ ולא פה,וכן הם דיברו על אבן הנצח,המשימה שלך לוקאס היא להכשיל את הצוות פיראט האבן,בהצלחה",אתה רואה אור גדול ואתה מוצא את עצמך שוב בכדור הארץ.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]לי קם ומתעצבן ואומר לך:"אני לא בוכה אף פעם ועל זה אתה תשלם,גלסיאון קרן קרח!",אתה שומע קול מוכר שאומר:"מגבי להביור!",אתה רואה מגבי מגן עליך והוא משתמש בגחלת חזקה במיוחד שקוראים לה להביור,אתה רואה את צ'רלס מנהיג מכון העיר ג'ול-ריו מאחוריך.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT=Arial]ג'פרי לא זז והוא אומר לך:"יש לך מרכז פוקימונים מאחוריך,קח את זה,זה פוכדור של קוף המים,הוא יודע אקדח מים ומכת מים",אתה מחזיק פוכדור אדום ולבן ואתה מבין שקיבלת אותו למתנה.[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=#003366][FONT=Arial]קיבלת מג'פרי את קוף המים![/FONT][/COLOR][/B][/QUOTE]
אגיד לג'פרי: "אוא אני מאוד מעריך את זה תודה רבה לך, עכשיו אני באמת יחזק אותו ובקרב שלנו בפגישה הבאה הוא ינצח אותך" ואשאל אותו בנוסף: "תגיד הוא גם יעזור לי במכון בעיר ג'ול ריו כי סוג מכון שם הוא אש?
-
[quote=מאסטר אספיון;848290]
[B][U][COLOR=#ff6600][FONT=Arial]Zoro[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=red][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial]אתה רואה את פיג'יוטו שלך נלחם בחוזקה רבה אך שלושת הפוקימונים מתקיפים אותו באופן קשה מאוד והם מנצחים אותו,אתה רואה ילד קטן אומר לך:"זה שד-המוות,יש פה כמה סוגים של פוקימונים שמנסים להרוס את העיר,שלושת פוקימוני המים שניצחת נקראים צלחת-ימית אך יש קבוצה בלתי מנוצחת אחת והיא שד-המוות".[/FONT][/COLOR][/quote]
"למה אתה מיתכוון בלהרוס את העיר?" אני שואל את הילד בזמן שאני מחזיר את פיג'יוטו לפוכדור
-
[COLOR=#003366][FONT=Arial]ג'פרי עונה לך:"כן,מכון ג'ול-ריו הוא מתמחה בסוגי אש,אומנם יש פוקימון אחד ופוקימון אחד בלבד שמשנה את סוגו,יש למנהיג המכון את רוטום מה שנותן לו פוקימון אחד שבעה סוגים,רוח,חשמל,אש,קרח,עשב,מים וכנף בפוקימון אחד".[/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#ff6600][FONT=Arial]Zoro[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=red][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial]הילד אומר לך:"הם משלטים טרור בכול מקום,כולם מפחדים מהם היותם סוג רוח,מאמנים רבים מנסים לעצור אותם ובעזרת זה העיר נהרסת",אתה שומע קול נשי רגוע שאומר לך:"מה שצריך זה פוקימון רוח אופל כמו ספיריטוב שלי,נעים מאוד סינת'יה",אתה רואה מאחוריך את אלופת סינו לשעבר סינת'יה.[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=#ff6600][FONT=Arial]פגשת את סינת'יה! לסינת'יה יש ספיריטוב![/FONT][/COLOR][/B]
-
[quote=מאסטר אספיון;849276][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]OmerFake[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=#003366][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/B][/quote]
אני מספר לפוקימונים שלי מה קרה לי ואז אומר להם:"תקשיבו אני צריך שתצליחו לתאם את המתקפה שלכם יש לי רעיון באבל אתה תשתמש באקדח מים כסילון חד ואז אלקיד תקפוץ לץוכו ותתפוס את התנופה ותשתמש באגרוף רעם!" אחייך אליהם ואז הוריד אותם ואגיד להם:"עכשיו תשתמשו בסילון רעם!"
-
[COLOR=red][FONT=Arial]אתה רואה נער צעיר בעל שיער לבן קופץ מין הצפלין של הצוות "פיראט האבן" אתה רואה אותו משתמש באספיון שפוגע בבאבל שלך וגם בבטרי שלך.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=fuchsia][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=teal][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=teal][FONT=Arial]אני מוסיף עוד מעט לכולם יריבים בנוסף אליי,לכול אחד יריב שונה,אתם תיפגשו איתו במהלך המשחק.[/FONT][/COLOR]
-
[quote=מאסטר אספיון;849386][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]OmerFake[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]אתה רואה נער צעיר בעל שיער לבן קופץ מין הצפלין של הצוות "פיראט האבן" אתה רואה אותו משתמש באספיון שפוגע בבאבל שלך וגם בבטרי שלך.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=teal][FONT=Arial]אני מוסיף עוד מעט לכולם יריבים בנוסף אליי,לכול אחד יריב שונה,אתם תיפגשו איתו במהלך המשחק.[/FONT][/COLOR][/quote]
"אתה לא עומד לנצח!" אני אומר לו ואז אומר לבאבל:"תשתמשי בסטירה ובטרי תשתמש באגרוף רעם הכי חזק שלך!" לבנתיים אני הוציא את הפוקדקס ואבדוק אם יש ברי לחץ בסביבה
-
[COLOR=red][FONT=Arial]אתה רואה שהפוקדע לא מראה שום ברי לחץ באזור,אתה רואה את אספיון שניצח כבר את באבל שלך,אתה רואה את בטרי שלך מנסה להדוף את המתקפות של אספיון שמנסה שוב לפגוע בבאבל שלך,אתה רואה את אלקיד שלך כבר מתעייף. [/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=fuchsia][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=fuchsia][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[COLOR=teal][FONT=Arial]שמתי לכול אחד יריב נא לבדוק בע''מ אחד איפה שרוב הדברים ביריבים.[/FONT][/COLOR]
-
[quote=מאסטר אספיון;849402][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]OmerFake[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]אתה רואה שהפוקדע לא מראה שום ברי לחץ באזור,אתה רואה את אספיון שניצח כבר את באבל שלך,אתה רואה את בטרי שלך מנסה להדוף את המתקפות של אספיון שמנסה שוב לפגוע בבאבל שלך,אתה רואה את אלקיד שלך כבר מתעייף. [/FONT][/COLOR]
[COLOR=teal][FONT=Arial]שמתי לכול אחד יריב נא לבדוק בע''מ אחד איפה שרוב הדברים ביריבים.[/FONT][/COLOR][/quote]
אני חושב חזק בראש ומקווה שיאוקסיס ישמע:'אני חייב עזרה בבקשה דיאוקסיס' אומר לבטרי: "בטרי תשתמש במכת ברק בשביל להיטען!" אחייך אליו
-
[COLOR=red][FONT=Arial]אתה שומע את קולו של דיאוקסיס שאומר לך:"אין שום בעיה,לוקאס!",אתה רואה את הצפלין של הצוות "פיראט האבן" פתאום נעלם ואיתו גם האספיון והמאמן שלו,אתה רואה את באבל שלך פצוע מאוד ואת אלקיד מנסה לטפל בה.[/FONT][/COLOR]
-
[quote=מאסטר אספיון;849335]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial]הילד אומר לך:"הם משלטים טרור בכול מקום,כולם מפחדים מהם היותם סוג רוח,מאמנים רבים מנסים לעצור אותם ובעזרת זה העיר נהרסת",אתה שומע קול נשי רגוע שאומר לך:"מה שצריך זה פוקימון רוח אופל כמו ספיריטוב שלי,נעים מאוד סינת'יה",אתה רואה מאחוריך את אלופת סינו לשעבר סינת'יה.[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=#ff6600][FONT=Arial]פגשת את סינת'יה! לסינת'יה יש ספיריטוב![/FONT][/COLOR][/B][/quote]
"וואו סינת'יה" אני אומר בהיתלהבות "את כאן כדי לעצור את פוקימוני הרוח?" אני שואל אותה "אם כן אני יכול לעזור לך?"
-
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial]סינת'יה אומרת לך:"אני פה כדי לבקר ידידים אבל ברגע ששמעתי שיש פוקימונים שמנצלים את כוחם העל טבעי למטרות רשע,אני פה עם הפוקימון האסור ספיריטוב ועוד כמה פוקימונים כדי לעצור אותם,רוצה לעזור לי ילד?".[/FONT][/COLOR][COLOR=#ff6600][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
-
[quote=מאסטר אספיון;849432][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]OmerFake[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]אתה שומע את קולו של דיאוקסיס שאומר לך:"אין שום בעיה,לוקאס!",אתה רואה את הצפלין של הצוות "פיראט האבן" פתאום נעלם ואיתו גם האספיון והמאמן שלו,אתה רואה את באבל שלך פצוע מאוד ואת אלקיד מנסה לטפל בה.[/FONT][/COLOR][/quote]
"דיאוקסיס אתה יכול בבקשה לרפא את באבל?,ודרך אגב יש לך במקרה ברי לחץ?" אשאל אותו בחביבות ואז אגיד לבטרי:"אל תידאג דיאוקסיס יטפל בה" אחייך אליו ואלייה ואחכה לתשובה מדיאוקסיס
-
[QUOTE=מאסטר אספיון;849276][
[/FONT][/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר לצ'רלס"למה אתה נמצא פה?ולמה אתה מגן עלי מפני הגליסאון של לי.יש לי פוקימון אש שיכול להתמוד עם הגליסאון של לי" אני אומר ללי"תרצה קרב?"
-
[QUOTE=מאסטר אספיון;848120][
[COLOR=fuchsia][FONT=Arial]קלירו אומרת לך:"לצערי אין תחרויות סרט במחוז הזה,מצטערת את צריכה לבחור בלהיות פוקימון מאסטר,את רוצה נגדי קרב,סתם שאלה זה הולך להיות בטח קרב מעניין עם תנצחי אני אתן לך מידע מדויק איפה נימצא מרארובא,פוקימון האש חרק".[/FONT][/COLOR]
.[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
"טוב ,אבל זה הקרב הראשון של סקווירטל נגד מאמן ,אז אני מסרבת להילחם
נגד פוקימון שחזק עליו ." אני אומרת לקלירו ."אבל תדעי , שלי תמיד אהיו טריקים
להתחמקות והתקפות בשרוול." אני אומרת לה וצועקת לסקווירטל ," הקרב הראשון שלך,
סקווירטל!" בעוד מחכה שהוא יבוא
-
[COLOR=red][FONT=Arial]אתה רואה סוג של רוח בצורתו של דיאוקסיס והיא אומרת:"רק פעם אחת מותר לרוח שומרת להציל את מי שהיא שומרת אליו,אני עשיתי את זה עכשיו הכול תלוי בך,ודרך אגב ברי לחץ הורס הכול,את האימונים,את האמון בין מאמן לפוקימון זה דבר שפשוט הורס הכול,בגלל זה העלמתי והשמדתי את כול ברי הלחץ באזור",אתה רואה את הצל של דיאוקסיס פשוט נעלם.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]צ'רלס אומר לך:"פשוט תגיד תודה ותשתוק אחרי זה בסדר,מונפרנו,רוטום צאו לתקיפה!",אתה רואה גם רוטום וגם מונפרנו יוצאים מין הפוכדורים,אתה רואה את לי אומר בזעם:"אספיון קרן בלבול על צ'רלס!",אתה רואה משהו פוגע בצ'רלס.[/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=fuchsia][FONT=Arial]Spamer Girl[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=fuchsia][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=fuchsia][FONT=Arial]קלירו אומרת לך:"אז אני אשתמש בפוקימון מסוג מים ואבן,צא מרקגרגו,אני בוחרת בך ידידי הוותיק",את רואה לפניך מרקגרגו יפה מאוד אך די מוזר עם העיניים הגדולות שלו.[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=fuchsia][FONT=Arial]לקלירו יש מרקגרגו![/FONT][/COLOR][/B][COLOR=fuchsia][FONT=Arial] [B][/B][/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=מאסטר אספיון;849484][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]OmerFake[/FONT][/COLOR][/U
[COLOR=maroon][FONT=Arial]צ'רלס אומר לך:"פשוט תגיד תודה ותשתוק אחרי זה בסדר,מונפרנו,רוטום צאו לתקיפה!",אתה רואה גם רוטום וגם מונפרנו יוצאים מין הפוכדורים,אתה רואה את לי אומר בזעם:"אספיון קרן בלבול על צ'רלס!",אתה רואה משהו פוגע בצ'רלס.[/FONT][/COLOR]
][/QUOTE]
אני אומר לצ'רלס"טוב איך שתרצה תשתחר לבד מהקרן הבילבול הזאת" אני אומר לליאו"בוא נלך למרכז הפוקימונים.הקרב הזה לא מענין אותי" אני הולך למרכז הפוקימונים
-
[QUOTE=מאסטר אספיון;849484][
[B][U][COLOR=fuchsia][FONT=Arial]Spamer Girl[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=fuchsia][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=fuchsia][FONT=Arial]קלירו אומרת לך:"אז אני אשתמש בפוקימון מסוג מים ואבן,צא מרקגרגו,אני בוחרת בך ידידי הוותיק",את רואה לפניך מרקגרגו יפה מאוד אך די מוזר עם העיניים הגדולות שלו.[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=fuchsia][FONT=Arial]לקלירו יש מרקגרגו![/FONT][/COLOR][/B][COLOR=fuchsia][FONT=Arial] [B][/B][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
"סקווירטל ,חבטה" אני אומרת לו .
"ואז גלגול ,אבל תתגלגל אל רקקגרגו" אני אומרת לו
ומקווה שזה יצליח.
-
[QUOTE=מאסטר אספיון;849335][B][U][COLOR=#003366][FONT=Arial]Barfon2[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#003366][FONT=Arial]ג'פרי עונה לך:"כן,מכון ג'ול-ריו הוא מתמחה בסוגי אש,אומנם יש פוקימון אחד ופוקימון אחד בלבד שמשנה את סוגו,יש למנהיג המכון את רוטום מה שנותן לו פוקימון אחד שבעה סוגים,רוח,חשמל,אש,קרח,עשב,מים וכנף בפוקימון אחד".[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=#ff6600][FONT=Arial]פגשת את סינת'יה! לסינת'יה יש ספיריטוב![/FONT][/COLOR][/B][/QUOTE]
אגיד לג'פרי תוך כדי שאני רץ לעיר מורפי: "תודה רבה לך על המידע נפגש שוב במשך המסע שלי להתראות" והלך לעיר מורפי במהירות לרפא את הפוקימונים שלי
-
[B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial]Monster[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]אתה רואה את ניק הילד עם הקורפיש שלא יודע לשחות,אתה רואה אותו משחק עם קורפיש במים,אתה רואה אותו נילחם במים נגד הוופר של ליאו.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT=Arial]*עכשיו אתה נפגש עם היריב שלך...[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT=Arial]אתה מגיע לעיירה הקטנה מרופי די במהירות,אתה מרגיש רוח קרה מתחילה לנשב,אתה רואה נער עם כובע חום שמשחק לו במטבע שאומר לך:"שלום ילדון שמי הוא לון ואתה?".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=fuchsia][FONT=Arial]את רואה את מרקגרגו משתמש בתותח להבה שפוגע בסקווירטל אך לא משפיע אליו בצורה משמעותית בגלל מהלך ההגנה של סקווירטל ובגלל היות המתקפה סוג אש.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff00ff][/COLOR]
[COLOR=teal][FONT=Arial]תגידו אתם לא יודעים לכתוב שמות של פוקימונים ובכללי אתם לא יודעים לכתוב,פעם בשלוש הודעות אני מוצא אצל מישהו טעות כתיב,אנא ממשכם הימנעו זאת.[/FONT][/COLOR]
-
[quote=מאסטר אספיון;849447][B][U][COLOR=#ff6600][FONT=Arial]Zoro[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=red][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial]סינת'יה אומרת לך:"אני פה כדי לבקר ידידים אבל ברגע ששמעתי שיש פוקימונים שמנצלים את כוחם העל טבעי למטרות רשע,אני פה עם הפוקימון האסור ספיריטוב ועוד כמה פוקימונים כדי לעצור אותם,רוצה לעזור לי ילד?".[/FONT][/COLOR][/quote]
"ברור שאני רוצה לעזור" אני אומר לה בשימחה "תגידי אחרי שנסלק את הפוקימוני רוח את רוצה נגדי קרב?" אני שואל אותה בחשש
-
[quote=מאסטר אספיון;849484][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]OmerFake[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]אתה רואה סוג של רוח בצורתו של דיאוקסיס והיא אומרת:"רק פעם אחת מותר לרוח שומרת להציל את מי שהיא שומרת אליו,אני עשיתי את זה עכשיו הכול תלוי בך,ודרך אגב ברי לחץ הורס הכול,את האימונים,את האמון בין מאמן לפוקימון זה דבר שפשוט הורס הכול,בגלל זה העלמתי והשמדתי את כול ברי הלחץ באזור",אתה רואה את הצל של דיאוקסיס פשוט נעלם.[/FONT][/COLOR]
[/quote]
"טוב.." אומר ואקח את הפוקימונים שלי ליער ואשאל אותם:"אתם מרגישים יותר טוב?" אחייך אל שניהם ואומר לאלקיד:"אני יודע שאתה עצוב שבאבל התפתחה אז בא תנסה גם אתה להיתפתח אבל בשביל זה תצטרך לאמין בעצמך כמו שמיגמרו עשתה בבקשה אלקיד תחשוב על כל הזמנים שלנו יחד מאז שתפסתי אותך בעיירה עד לעכשיו מה עברנו יחד עם הכרת דיאוקסיס בבקשה תתפתח לאלקטבז!" אחייך אליאו ואומר לבאבל:"תעודדי אותו אני יודע שזה יעזור לו"
-
[QUOTE=מאסטר אספיון;850243][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial]Monster[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]אתה רואה את ניק הילד עם הקורפיש שלא יודע לשחות,אתה רואה אותו משחק עם קורפיש במים,אתה רואה אותו נילחם במים נגד הוופר של ליאו.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=teal][FONT=Arial]תגידו אתם לא יודעים לכתוב שמות של פוקימונים ובכללי אתם לא יודעים לכתוב,פעם בשלוש הודעות אני מוצא אצל מישהו טעות כתיב,אנא ממשכם הימנעו זאת.[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני ניגש אל ליאו ואומר לו"תגיד למה אתה נלחם מול ניק?ודרך אגב נצח את ניק הזה" אני אומר לניק"הי זוכר אותי ?תגיד מה עם הכויות שעשיתי לך?עברו לך?"