[QUOTE=Spamer Girl;854863]תקדיש לי[/QUOTE]
לא חחח סתם אני מקדיש לכולם
Printable View
[QUOTE=Spamer Girl;854863]תקדיש לי[/QUOTE]
לא חחח סתם אני מקדיש לכולם
[QUOTE=LordAbizi;854854]לדעתי הגיע הזמן שנרד למתחרת, ונתחבא עד שגל אי השפיות יחלוף, ואז נצא החוצה ונביא עולם חדש ושלום עולמי.
מי איתי?[/QUOTE]
אפשר גם לעשות סיאנס כדי להעלות את רוחו של נפוליאון ולבקש ממנה עצות לכיבוש העולם.
אבל הפעם לא נעצור ברוסיה .
אני הולך להקדיש
[quote=פיקא'צו;854873]אני הולך להקדיש[/quote]
מחכה
[quote=Spamer Girl;854874]מחכה[/quote]
♥
ראית את התמונות D:
עכשיו תורך =]
[quote=OoOoOoO;854869]אפשר גם לעשות סיאנס כדי להעלות את רוחו של נפוליאון ולבקש ממנה עצות לכיבוש העולם.
אבל הפעם לא נעצור ברוסיה .[/quote]
חי אלף נפשותי!
[B][SIZE=4]נפוליאון?![/SIZE][/B]
הרשע הצרפתי מכל הזה?!
[B]המצב בפורום לא עדי כדי כך גרוע שאני צריך לשתף פעולה עם אוייבי הגדולים ביותר!!![/B]
[QUOTE=LordAbizi;854877]חי אלף נפשותי!
[B][SIZE=4]נפוליאון?![/SIZE][/B]
הרשע הצרפתי מכל הזה?!
[B]המצב בפורום לא עדי כדי כך גרוע שאני צריך לשתף פעולה עם אוייבי הגדולים ביותר!!![/B][/QUOTE]
אבל... אבל... הוא היה גאון :(
וואי יש לי משהו מזה אכזרי לעשות חחחחחחחחחח
[QUOTE=the necromancer nilasak;854864]אני,עכשיו תראה מה קורה:
[IMG]http://www.ashdodnet.com/wp-content/uploads/yuval.jpg[/IMG]
זה אני,שהתחלתי להית פעיל בפורום.
[IMG]http://blog.tapuz.co.il/selebsbidur/images/2832592_1148.jpg[/IMG]
זה אני,אחרי שהתחילו כולם לפרסם תמונות,בשוק.[/QUOTE]
חייבים להעיף את עידן התמונות,מי איתי?
[quote=SysTem;854880]וואי יש לי משהו מזה אכזרי לעשות חחחחחחחחחח[/quote]
זה לא קשור לתמונות שלי נכון =S
[quote=OoOoOoO;854879]אבל... אבל... הוא היה גאון :([/quote]
בשביל גאונים, לך לעולם המתמטיקה, ותדלה אפילו שם אחד מתוך הרשימה
[RIGHT][SIZE=3][FONT=Times New Roman]מתמטיקאים זמינים:[/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman]תאלס, אוקלידס, קושי, לגרנז', רול, גדל, דיריכלה, אבל, לופיטל, קרמר, שוורץ, הרמיט, קנטור, שרדר, ברנשטיין, הילברט, לבג, דארבו, פורייה, פרמה, טיילור, מקלורן, גרהם, שמידט, אוילר, פיבונצ'י, רימן, פסקל, ון דר מונדה, ורונסקי, יעקובי, סילבסטר, ליפשיץ, קיילי, המילטון, בסל, פרסבל, שטורם, ליוביל, ג'ורדן,[/FONT][/SIZE][/RIGHT]
ותוסיף לרשימה זו את אלה שבחתימה שלי, ותקבל אוסף גדול הרבה יותר של גאונים שאפשר באופט [B]בטוח [/B]להעזר בהם.
[QUOTE=Viper;854876]♥
ראית את התמונות D:
עכשיו תורך =][/QUOTE]
3>
לא יכולה להעלות תמונות,אין לי על המחשב \אין לי מצלמה והפלאפון שלי שבור ובמילא לא הייתם מבינים מה יש שם כי זה יוצא איכות חרא
[QUOTE=Viper;854876]♥
ראית את התמונות D:
עכשיו תורך =][/QUOTE]
פעם ראשונה,ניצן צודקת
אפילו אני העלתי תמונות!
[IMG]http://blog.tapuz.co.il/selebsbidur/images/2832592_1148.jpg[/IMG]
ניצן,יש לך משהוא להציע לי לעשות בפנאי והומור?
[QUOTE=LordAbizi;854887]בשביל גאונים, לך לעולם המתמטיקה, ותדלה אפילו שם אחד מתוך הרשימה
[SIZE=3][FONT=Times New Roman]תאלס, אוקלידס, קושי, לגרנז', רול, גדל, דיריכלה, אבל, לופיטל, קרמר, שוורץ, הרמיט, קנטור, שרדר, ברנשטיין, הילברט, לבג, דארבו, פורייה, פרמה, טיילור, מקלורן, גרהם, שמידט, אוילר, פיבונצ'י, רימן, פסקל, ון דר מונדה, ורונסקי, יעקובי, סילבסטר, ליפשיץ, קיילי, המילטון, בסל, פרסבל, שטורם, ליוביל, ג'ורדן,[/FONT][/SIZE][/RIGHT]
ותוסיף לרשימה זו את אלה שבחתימה שלי, ותקבל אוסף גדול הרבה יותר של גאונים שאפשר באופט [B]בטוח [/B]להעזר בהם.[/QUOTE]
אוי נו באמת...
הוא סחף אחריו אומה שלמה, אתה צריך להיות גאון בשביל זה.
זה כמו היטלר, שבלי להעליב או משהו, גם כן היה גאון, אני לא מצדיק אותו אבל הוא היה גאון.
פרשמתי הקדשה
[quote=LordAbizi;854887]בשביל גאונים, לך לעולם המתמטיקה, ותדלה אפילו שם אחד מתוך הרשימה
ותוסיף לרשימה זו את אלה שבחתימה שלי, ותקבל אוסף גדול הרבה יותר של גאונים שאפשר באופט [B]בטוח [/B]להעזר בהם.[/quote]
וויקיפדיה?
יש לי שאלה חשובה בביצי פוקימון לפתח את האיווי שלי בעזרת האבו הזוהרת היחידה שלי לגלייסאון (אם לא אז אני יכול לפתח את הוולפיקס חורף שלי לניין פוקס חורף זה הרבה יותר נדיר) או לפתח את איווי לאספאון ולחסוך את האבן? זה חשוב להגיב בבקשה
[quote=OoOoOoO;854901]אוי נו באמת...
הוא סחף אחריו אומה שלמה, אתה צריך להיות גאון בשביל זה.
זה כמו היטלר, שבלי להעליב או משהו, גם כן היה גאון, אני לא מצדיק אותו אבל הוא היה גאון.[/quote]
נו בסדר, גאנויות מטיפוס אחר. בשביל להלחם בגל הטמטום עלינו גאונות שתשכנע אותם שהם לא קיימים. בשביל זה יש מתמטיקאים שיכולים לשכנע בנקל כל אחד שהוא לא קיים.
@NiGhtShiFt, לא זה קובץ מהמחשב שלי.
[quote=Spamer Girl;854891]3>
לא יכולה להעלות תמונות,אין לי על המחשב \אין לי מצלמה והפלאפון שלי שבור ובמילא לא הייתם מבינים מה יש שם כי זה יוצא איכות חרא[/quote]
חבל =[
אולי בעתיד
[QUOTE=OmerFake;854911]יש לי שאלה חשובה בביצי פוקימון לפתח את האיווי שלי בעזרת האבו הזוהרת היחידה שלי לגלייסאון (אם לא אז אני יכול לפתח את הוולפיקס חורף שלי לניין פוקס חורף זה הרבה יותר נדיר) או לפתח את איווי לאספאון ולחסוך את האבן? זה חשוב להגיב בבקשה[/QUOTE]
שאלה יהיו הצרות שלך בחיים :)
בסה"כ, אפשר להעלות גם את ניוטון..
ניצן,יש לי חירטוט שאת תמצאי לו חיבה,רוצה?
עקפתי את אדון משהו יששששששששששש
[quote=the necromancer nilasak;854924]ניצן,יש לי חירטוט שאת תמצאי לו חיבה,רוצה?[/quote]
מה?
מזל"ט איתי.
מעניין מה החירטוט של ניר
הייי .....
ראיתם רק שרון העלתה תמונות כולם העלו
[quote=gal142536;854939]הייי .....
ראיתם רק שרון העלתה תמונות כולם העלו[/quote]
חחח כע P:
[quote=gal142536;854939]הייי .....
ראיתם רק שרון העלתה תמונות כולם העלו[/quote]
אז היא המנהיגה שלהם...
אנשי המתחרת! עזרו את כל המאמצים שלכם כדי לנסות לשכנע את Sharoni שהיא לא קיימת!
(אני כבר דנתי איתה רבות בה"פ, אבל אז היא ניסתה לשכנע אותי שאני בן אדם וכמובן שהיא העלתה חרס בידיה).
אם נצליח להוריד את הראש, הגוף כבר יפול לבד!
[QUOTE=Viper;854944]חחח כע P:[/QUOTE]
מה כע כולם העלו כי הם רוצים עוד תמונות שלה חחחח
[QUOTE=Viper;854944]חחח כע P:[/QUOTE]
חחח יאללה עפתי תהנו
[QUOTE=Spamer Girl;854940]מעניין מה החירטוט של ניר[/QUOTE]
זה לא ידוע
[quote=פיקא'צו;854949]מה כע כולם העלו כי הם רוצים עוד תמונות שלה חחחח[/quote]
אע =/
רק בנות צריכות לרפסם , איך נגיב לתמונות של בנים? זה כבר אתה ניהיה נושך כריו תחחחח
[QUOTE=Spamer Girl;854940]מעניין מה החירטוט של ניר[/QUOTE]
או,יופי שאת כאן,חירטוט:
בכל בית יש 2 מחשבים,אחד ל"ילדים" ואחד ל"הורים"
באחד הילדים,דברים נבזיים,וכל מיני חירטוטים.
אבל אצל ההורים,יש את הדברים החשובים,כמו התמונות,המפות,הלפטופים הרגילים,והכרטיסים למטוס.
אני מניח שבמחב הילדים,לא היה תמונות,אבל במחשב ההורים,היה וחצי.
ברור?
[quote=SysTem;854954]רק בנות צריכות לרפסם , איך נגיב לתמונות של בנים? זה כבר אתה ניהיה נושך כריו תחחחח[/quote]
לא נכון =O
אללה עפתי
לאכול
להתקלח
ואחת עשרה ככה
לישון נראה לי
דניאל שאלה, למה פיתגורס לא ברשימה שלך?
[QUOTE=SysTem;854954]רק בנות צריכות לרפסם , איך נגיב לתמונות של בנים? זה כבר אתה ניהיה נושך כריו תחחחח[/QUOTE]
אתה צודק ב100% שרון צריכה לפרסם יותר תמונות בפורום
[quote=Viper;854957]לא נכון =O
אללה עפתי
לאכול
להתקלח
ואחת עשרה ככה
לישון נראה לי[/quote]
מה לא נכון? :O
את בת את חושבת שזה בסדר
ל"ט
אז שחר,יש את פרק 3 בחסמבה?
[quote=פיקא'צו;854959]אתה צודק ב100% שרון צריכות לפרסם יותר תמונות בפורום[/quote]
אתה מרבה אותה?