-
[QUOTE=מאסטר גלסיון;917757][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]Dor_t[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=red][FONT=Arial]אתה רואה שאתה נופל באיטיות כמו מעלית בלי נראית בסופו של דבר הפוכדור של צ'רמנדר מגיע אליך אתה רואה אור חזק ואתה רואה אותך,את קריבולס ואת צ'רמנדר מול שלושת הדלתות השחורות אתה רואה פתק שבו כתוב:"תבחר דלת,אחת מובילה לאותו חדר,אחד לפוכדור והאחרון לחדר הבא".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=blue][FONT=Arial]~Pika Chef~[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial]**[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial]אתה רואה את ג'ולי שטרטוויג בידה רצה אליך והיא אומרת אליך:"מצאת את כתב הקדומים שהקדומים השאירו בכול מכון לפני כחמשת אלפיים שנים,עכשיו החידה נהית יותר פתורה אבל מה אלה אבני האורי מה שזה לא יהיה?".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial]איתי[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=maroon][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]הדמות מחייכת אליך ונעלמת ואתה שומע קול חלש שאומר לך:"טוב להתראות",אתה רואה את פיקאצ'ו מחייך אליך חלושות,אתה מבין שהוא חלש למדי מין הקרב מול דמון-ארבוק.[/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#999999][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#999999][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=navy][FONT=Arial]Mind Power-Almog[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=navy][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=navy][FONT=Arial]אתה ולילי מחכים במרכז במשך חצי שעה ואתה שומע קול שאומר:"אובחן אנחנו מתחילים את הסיבוב השני,העולים לחצי הגמר הם,לילי נגד בונדר וג'ון נגד ג'יימס,שני הזוגות מתבקשים לגשת לבמה!",לילי רצה אל הזירה.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=navy][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=green][FONT=Arial]שלושת המחוזות 2[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=green][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=green][FONT=Arial]עומר עוצם את עיניו והוא אומר בקול חלוש:"אנחנו צריכים ללכת לאמצעית,השמאלית מובילה לים והימנית למערת הקרח של ארטיקונו,הוא זוכר אותך בטח,אחרי!",עומר הולך למנהרה האמצעית.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=lime][FONT=Arial]BarMaster[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=lime][FONT=Arial]אתה רואה זורא אחד קטן שכנראה מזהה אותך משנה צורה לטרפינץ',אתה רואה חתך קטן בשריונו הימני,אתה רואה את סירס אומר לך:"אתה מחפש או שאתה פשוט עומד שמה,מה קורה איתך?!".[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לו ''אני רוצה לחזק אותך לפני הקרב הקרוב ולכן אנכנו נלך לאגם כדי לחפש פוקימוני מים ''
-
[quote=מאסטר גלסיון;917757][B][U][COLOR=navy][FONT=Arial]Mind Power-Almog[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=navy][FONT=Arial]אתה ולילי מחכים במרכז במשך חצי שעה ואתה שומע קול שאומר:"אובחן אנחנו מתחילים את הסיבוב השני,העולים לחצי הגמר הם,לילי נגד בונדר וג'ון נגד ג'יימס,שני הזוגות מתבקשים לגשת לבמה!",לילי רצה אל הזירה.[/FONT][/COLOR]
[/quote]
'סוף סוף באמת חשדבתי שזה כבר לא הגיע חיכתי חצי שעה שלמה'אני חושב ורץ מהר אל הזירה ברצון רב להתחרות.
-
[B][U][COLOR=red][FONT=Arial]Dor_t[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=red][FONT=Arial]אתה נכנס ואתה רואה שאתה בחדר הקודם ואתה רואה ששלושת הדלתות הקודמות נעולות והדלת שממנה נכנסת נעלמה,אתה רואה פתק שבו כתוב:"נפלת בפח,נכשלת במבחן הזה,יש לך עוד צ'אנס".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial]איתי[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=maroon][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]אתה מבין שהוא רוצה קצת לנוח קודם,אתה רואה אותו הולך לעץ עם ברי אורן כחולים הוא מתחיל לאכול כמה והוא חוזר אליך מחייך וחזק,אתה מבין שהוא היה רעב קצת,אתה רואה דמות רצה אל תוך הלילה.[/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=navy][FONT=Arial]Mind Power-Almog[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=navy][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=navy][FONT=Arial]אתה נכנס ואתה רואה את לילי מחכה לך בכדור הפורח השני,אתה רואה את עצמך נדחף לכדור הפורח השני ואתה מרגיש איך אתה ולילי עולים לשמיים,אתה רואה אותה משחררת בקלילות את האלטיריה שלה.[/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=green][FONT=Arial]שלושת המחוזות 2[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=green][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=green][FONT=Arial]אתה רואה שהמנהרה האמצעית מובילה לדלת עשויה קרח ומקום מחבוא של פוקימונים אתה רואה שלושה דרטיני נלחמים זה בזה,אתה רואה ברי ירוק שכנראה על זה הם נלחמים.[/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=מאסטר גלסיון;918965][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]Dor_t
[COLOR=green][FONT=Arial]אתה רואה שהמנהרה האמצעית מובילה לדלת עשויה קרח ומקום מחבוא של פוקימונים אתה רואה שלושה דרטיני נלחמים זה בזה,אתה רואה ברי ירוק שכנראה על זה הם נלחמים.[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני מנסה לקחת את הברי ואז מוציא מהתיק שלי פוכדור.אני ומר להם"מי שרוצה תברי הזה שיכנס לפוכדור שאני מחזיק ביד"
-
[QUOTE=מאסטר גלסיון;918965][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]Dor_t[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=red][FONT=Arial]אתה נכנס ואתה רואה שאתה בחדר הקודם ואתה רואה ששלושת הדלתות הקודמות נעולות והדלת שממנה נכנסת נעלמה,אתה רואה פתק שבו כתוב:"נפלת בפח,נכשלת במבחן הזה,יש לך עוד צ'אנס".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]אתה מבין שהוא רוצה קצת לנוח קודם,אתה רואה אותו הולך לעץ עם ברי אורן כחולים הוא מתחיל לאכול כמה והוא חוזר אליך מחייך וחזק,אתה מבין שהוא היה רעב קצת,אתה רואה דמות רצה אל תוך הלילה.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=navy][FONT=Arial]אתה נכנס ואתה רואה את לילי מחכה לך בכדור הפורח השני,אתה רואה את עצמך נדחף לכדור הפורח השני ואתה מרגיש איך אתה ולילי עולים לשמיים,אתה רואה אותה משחררת בקלילות את האלטיריה שלה.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial]אתה רואה שהמנהרה האמצעית מובילה לדלת עשויה קרח ומקום מחבוא של פוקימונים אתה רואה שלושה דרטיני נלחמים זה בזה,אתה רואה ברי ירוק שכנראה על זה הם נלחמים.[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני רץ אחרי הדמות ופיקאצ'ו על הכתף שלי ,ואני אומר לו ''אולי זה פוקימון פראי אז תתכונן לקבר בסדר''
-
[QUOTE=מאסטר גלסיון;917757]
[COLOR=lime][FONT=Arial]אתה רואה זורא אחד קטן שכנראה מזהה אותך משנה צורה לטרפינץ',אתה רואה חתך קטן בשריונו הימני,אתה רואה את סירס אומר לך:"אתה מחפש או שאתה פשוט עומד שמה,מה קורה איתך?!".[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אגיד לסירס: "כנראה שאוותר אין לי סיכוי, אבל בוא ננסה ניסיון אחרון".
"קדימה טריקו זה ניסיון אחרון בוא תרוץ מהר לעבר זורא ותשתמש בחבטה חזקה שתעיף אותו!!, קדימה אתה תצליח אני מאמין בך אל תאכזב אותי!" אגיד לטריקו
-
[quote=מאסטר גלסיון;917757]
[B][U][COLOR=blue][FONT=Arial]~Pika Chef~[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial]**[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial]אתה רואה את ג'ולי שטרטוויג בידה רצה אליך והיא אומרת אליך:"מצאת את כתב הקדומים שהקדומים השאירו בכול מכון לפני כחמשת אלפיים שנים,עכשיו החידה נהית יותר פתורה אבל מה אלה אבני האורי מה שזה לא יהיה?".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=lime][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/quote]
"אלה אבנים שיעזרו למי שימצא אותם לשלוט בעולם" אומר לה בכעס,אחזיר את הפוקימונים שלי לפוקדור ואתן לה את הכתב ואומר לה:"למה זה היה פה זו השאלה,תנסי לתרגם את זה,יש לי קצה חוט" אחייך אלייה אצע מהמכון ואלך אל מרכז הפוקימונים ואחפש ש ם אנשים חשודים בסביבה,אחשוב לעצמי:'יכול להיות שסירס פה בסביבה'.
-
[quote=מאסטר גלסיון;918965][B][U][COLOR=navy][FONT=Arial]Mind Power-Almog[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[/quote]
""קורמורי קדימה בוא נראה לכולם שאתה ואני יכולים להשפיע רק בעזרת אסטרטגיה וקצת מזל!אנחנו לא רוצים לאכזה את הקהל הנרחב את לילי ובעיקר את עצמנו נכון?"אני אומר לו בקלילות רבה ומשחחרר אותו מהפוקדור בעודי נהנה מתנופת כדור הפורח ומהרוח הקרירה של האתגר הנושבת על פני.'מעניין האם יהיה אתגר קשה אולי רק כמה קשיים קטנים אני מקווה שיהי מאתגר!' אני חו/שב בליבי.
-
[QUOTE=מאסטר גלסיון;918965][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]Dor_t[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
אסתכל מסביבי ואתחיל לצעוק:"איזה צ'אנס? איפה? מה אני צריך לעשות עכשיו?" ואתחיל להסתובב ולחכות למשהו שייבסר לי מה אני צריך לעשות..
-
[B][U][COLOR=red][FONT=Arial]Dor_t[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=red][FONT=Arial]אתה רואה דמות די דומה אליך נכנס עם פוקימון שדומה לקריבולס ואתה רואה אותו נכנס אל הדלת של הצוק ואתה רואה אותו כעבור מספר שניות חוזר,אתה רואה אותו נכנס גם לחדר של החכמים.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial]אתה רואה איש בעל מסכה אדומה וגלימה סגולה מתקרב אליך והוא אומר לך:"קדימה ילד תביא לי את כתב החידה של מכוני קנטו,אני צריך אותו בשביל להציל את העולם המזוהם הזה!".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]*לקבר?[/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]אתה רואה שזהו האיש שעזר לך אתה רואה אותו נלחם מול זאנגוס רגיל,אתה רואה את הג'וקר של האיש משתמש במתקפה מוזרה שנראת כמו מתקפה משלושת,אתה רואה מתקפת מים,מתקפת אש ומתקפת חשמל.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=navy][FONT=Arial]האלטיריה משתמשת במתקפת שמיים שעפה לכיוונו של קורומורי שמתגונן בזכות כנפיו הקטנות העטלפיות[/FONT][/COLOR]
[COLOR=navy][FONT=Arial][של עטלפים] והקטנות שלו אתה רואה אותו משתמש במתקפת בלבול.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial]אתה רואה את עומר בועט לך ביד ואתה רואה את הברי עף הוא אומר לך:"אם אתה רוצה את הדרטיני הכי חלש תעשה מה שאתה עושה עכשיו,אם אתה רוצה לראות את הדרטיני הכי חזק שעוד להתפתח בקרוב לדרגונייר,חכה".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=lime][FONT=Arial]אתה רואה את כול הזורא שומעים על הטרפינץ' שאתה מחפש ואתה רואה שהם הופכים לטרפינץ' אך אחד הופך להיות פליגון מסתורי,אתה מבין שיש סיכוי שהפליגון הוא הטרפינץ'.[/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=מאסטר גלסיון;920817][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]Dor_t
[COLOR=green][FONT=Arial]אתה רואה את עומר בועט לך ביד ואתה רואה את הברי עף הוא אומר לך:"אם אתה רוצה את הדרטיני הכי חלש תעשה מה שאתה עושה עכשיו,אם אתה רוצה לראות את הדרטיני הכי חזק שעוד להתפתח בקרוב לדרגונייר,חכה".[/FONT][/COLOR]
אני אומר לעומר"אוקי אני יחכה לראות את הדריני החזק.אבל למה בעטת י.הית אומר לי רק."אני מחכה לדרטיני החזק מביניהם
-
[QUOTE=מאסטר גלסיון;920817][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]Dor_t[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=red][FONT=Arial]אתה רואה דמות די דומה אליך נכנס עם פוקימון שדומה לקריבולס ואתה רואה אותו נכנס אל הדלת של הצוק ואתה רואה אותו כעבור מספר שניות חוזר,אתה רואה אותו נכנס גם לחדר של החכמים.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial]אתה רואה איש בעל מסכה אדומה וגלימה סגולה מתקרב אליך והוא אומר לך:"קדימה ילד תביא לי את כתב החידה של מכוני קנטו,אני צריך אותו בשביל להציל את העולם המזוהם הזה!".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]*לקבר?[/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]אתה רואה שזהו האיש שעזר לך אתה רואה אותו נלחם מול זאנגוס רגיל,אתה רואה את הג'וקר של האיש משתמש במתקפה מוזרה שנראת כמו מתקפה משלושת,אתה רואה מתקפת מים,מתקפת אש ומתקפת חשמל.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=navy][FONT=Arial]האלטיריה משתמשת במתקפת שמיים שעפה לכיוונו של קורומורי שמתגונן בזכות כנפיו הקטנות העטלפיות[/FONT][/COLOR]
[COLOR=navy][FONT=Arial][של עטלפים] והקטנות שלו אתה רואה אותו משתמש במתקפת בלבול.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=lime][FONT=Arial]אתה רואה את כול הזורא שומעים על הטרפינץ' שאתה מחפש ואתה רואה שהם הופכים לטרפינץ' אך אחד הופך להיות פליגון מסתורי,אתה מבין שיש סיכוי שהפליגון הוא הטרפינץ'.[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני לא יודע מה יש למקלדת שלי התקבנתי לקרב
-----------------------------------------------------
כשאני רואה שזה הוא אז אני הולך לחפש פוקימון פראי כדי להילחם נגדו
-
[quote=מאסטר גלסיון;920817]
[B][U][COLOR=navy][FONT=Arial]Mind Power-Almog[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[/quote]
"קורמורי תננסה להשתמש בבילבל בכך שתרתק אותו לרצפה ושהיא תאבד אנרגיה אז להעיף אותה מהכדור הפורח אילו זה לא יצליח תנסה לפחות לחמוק מין המתקפה שלה!"אני תומך ברעיונו של קורומורי.
-
[QUOTE=מאסטר גלסיון;920817][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]Dor_t[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
][/COLOR][/QUOTE]
אלך אל האיש ואשאל אותו:"מי אתה ? איך אתה כל כך דומה ל ואיך הפוקימון שלך כל כך דומה לקריבולוס שלי?" ואחכה לתגובה של האיש
-
[quote=מאסטר גלסיון;920817]
[COLOR=lime][FONT=Arial].[/FONT][/COLOR][/quote]
"אין סיכוי,תעזוב אותי.זה לא עניינך ומאיפה ידעתה שיש לי את כתב החידה?" אומר לאיש בכעס,ואחשוב לעצמי:'זה בטח אחד מהאלה שעושים כאוס בעולם שסירס סיפר עליהם'."גיבל צא!" אצעק והוציא את הפוקדור של גיבל מהכיס ואצעק:"ציפורן דרקון,מהר! על המסכה של האיש הזה" אצעק בשביל לראות את הפרצוף מתחת למסכה
-
[COLOR=black][FONT=Arial]שם משתמש:[/FONT][/COLOR] totodaili
[COLOR=black][FONT=Arial]שם במשחק:[/FONT][/COLOR] נבו
[COLOR=black][FONT=Arial]תיאור ואו תמונת מאמן[ספרייט]:[/FONT][/COLOR]
[IMG]http://i337.photobucket.com/albums/n398/PunchoftheHead/CaladbolgAlterationTrainerSpriteSin.png[/IMG]
[COLOR=black][FONT=Arial]פוקימונים התחלתי: צ'יקוריטה[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Arial]פוקימונים:לא לגעת.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Arial]חפצים:פוקדע,חכה,חמישה פוכדורים,מפות.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Arial]כסף:3000$[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Arial]בקשות:[/FONT][/COLOR] אין
-
[QUOTE=מאסטר גלסיון;920817]
[COLOR=lime][FONT=Arial]אתה רואה את כול הזורא שומעים על הטרפינץ' שאתה מחפש ואתה רואה שהם הופכים לטרפינץ' אך אחד הופך להיות פליגון מסתורי,אתה מבין שיש סיכוי שהפליגון הוא הטרפינץ'.[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
"טריקו קדימה בוא נעשה את זה, ננצל את המהירות שלך! קדימה תפס על עץ ואז קפוץ מעץ לעץ לכיוון פלייגון במהירות! וקפוץ עליו בחבטה חזקה!!" אגיד לטריקו בנחישות
-
[COLOR=red][FONT=Arial]אתה לא רואה אותו מגיב,אתה מבין שהאיש הזה הוא אתה בעצם רק צעיר יותר בכמה דקות,אתה רואה את הפתק משתנה והוא אומר לך:"ברגע שחזרת אחורנית חזרת גם בזמן...".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial]האיש בעל המסכה זורק את גיבל למים שליד המכון והוא אומר לך:"תן לספקטרה פנטום את הפתק יא חתיכת בן בלייעל,בוגד דם שכמוך מצודד בפוקימונים במקום בבני האדם,באחיך בהוריך!".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]אתה רואה חבורת פיקאצ'ו מתאספים לפני אבן צהובה גדולה,אתה מזהה שזו אבן חשמל,אתה רואה שני פיקאצ'ו עולים לכיוון האבן ונוגעים בה,תוך שנייה אחת שני הפיקאצ'ו מתפתחים לריאצ'ו גדולים וחזקים.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=navy][FONT=Arial]אתה רואה את קורומורי נסוג בגלל זרמי האוויר הקרים,אתה רואה את אלטירה של לילי משתמשת בזרמי האוויר בשביל להגיע לטבעת,אתה רואה את קורומורי משתמש בקרן על חושית בשביל לפגוע בה.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=navy][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR][COLOR=navy][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial]אתה רואה דרטיני נוסף נכנס בדהרה מהירה לזירה והוא משתמש במתקפת דופק דרקון שפוגע בכול שלושת הדרטינים והוא מביס אותם,אתה רואה אותו רץ אל עבר הברי הכחול,עומר מחייך ואומר:"זה הדרטיני שקלטתי!".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=lime][FONT=Arial]אתה רואה את כול הזורא נעלמים ונשאר רק טרפינץ' אחד,אתה שומע את קולו של סירס שאומר לך:"עכשיו!זהו הטרפינץ' האמיתי תלכוד אותו בפוכדור הנסתר,עכשיו או לעולם לא!".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=lime][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=black][FONT=Arial]הודעות:[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=black][FONT=Arial]לא ניתן להירשם יותר...[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Arial]גלווד וטוטודייל סליחה אבל ההרשמה סגורה...[/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=מאסטר גלסיון;921996][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]Dor_t
[COLOR=green][FONT=Arial]אתה רואה דרטיני נוסף נכנס בדהרה מהירה לזירה והוא משתמש במתקפת דופק דרקון שפוגע בכול שלושת הדרטינים והוא מביס אותם,אתה רואה אותו רץ אל עבר הברי הכחול,עומר מחייך ואומר:"זה הדרטיני שקלטתי!".[/FONT][/COLOR]
[[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לעומר"אוקי בוא נתפוס אותו" אני מוציא את צ'ובו ואומר לו"אגרופף פלדה ואז גחלת עליו"
-
[quote=מאסטר גלסיון;921996][COLOR=red][FONT=Arial]".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial]האיש בעל המסכה זורק את גיבל למים שליד המכון והוא אומר לך:"תן לספקטרה פנטום את הפתק יא חתיכת בן בלייעל,בוגד דם שכמוך מצודד בפוקימונים במקום בבני האדם,באחיך בהוריך!".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/quote]
"זה לא עניינך מה קורה עם ההורים שלי והפוקימונים שלי!" אומר לו בכעס עם דמעה שזולגת על עיני ואצעק:"אני לא ייתן לך להרוס את העולם,הפוקימונים זה הדבר היחיד שנשאר לי!,אתה לא תיקח לי אותם ותהרוס את העולם!" אצעק עליו ואתן לו אגרוף בבטן,ואז אצעק:"אני לא ייתן לך לעשות את זה!" אכעס יותר ואז אחזיר את גיבל לפוקדור,הוציא את טרטוויג ואפקוד עליו:"תשתמש בכדור אנרגיה עליי,מהר!" ואז שהכדור יגיע אליי אני יזוז כדי שיפגע באיש עם המסכה
-
[quote=מאסטר גלסיון;921996][B][U][COLOR=navy][FONT=Arial]Mind Power-Almog[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=navy][FONT=Arial]אתה רואה את קורומורי נסוג בגלל זרמי האוויר הקרים,אתה רואה את אלטירה של לילי משתמשת בזרמי האוויר בשביל להגיע לטבעת,אתה רואה את קורומורי משתמש בקרן על חושית בשביל לפגוע בה.[/FONT][/COLOR]
[/quote]
"קורמורי נכון שאינך יכול לעוף במצב זה, אבל אתה יכול גם להשתמש בזרמי האוויר כאל מין מאורר או דחיפה ובכך להגביר את מהירותך!"אני אומר לו ומעתיק את הרעיון מאלריטה.
-
[QUOTE=מאסטר גלסיון;921996]
[COLOR=lime][FONT=Arial]אתה רואה את כול הזורא נעלמים ונשאר רק טרפינץ' אחד,אתה שומע את קולו של סירס שאומר לך:"עכשיו!זהו הטרפינץ' האמיתי תלכוד אותו בפוכדור הנסתר,עכשיו או לעולם לא!".[/FONT][/COLOR]
[/QUOTE]
"תודה סירס אני ממש מודה לך" אגיד לסירס.
"קדימה פוכדור צא!!!" אגיד ואזרוק את הפוכדור על טרפינץ'.
"טריקו אני מקווה שהצלחנו כי זה מה שסירס אמר" אגיד לטריקו
-
[QUOTE=מאסטר גלסיון;921996][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]Dor_t[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=red][FONT=Arial]אתה לא רואה אותו מגיב,אתה מבין שהאיש הזה הוא אתה בעצם רק צעיר יותר בכמה דקות,אתה רואה את הפתק משתנה והוא אומר לך:"ברגע שחזרת אחורנית חזרת גם בזמן...".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]אתה רואה חבורת פיקאצ'ו מתאספים לפני אבן צהובה גדולה,אתה מזהה שזו אבן חשמל,אתה רואה שני פיקאצ'ו עולים לכיוון האבן ונוגעים בה,תוך שנייה אחת שני הפיקאצ'ו מתפתחים לריאצ'ו גדולים וחזקים.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=navy][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR][COLOR=navy][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=black][FONT=Arial]הודעות:[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=black][FONT=Arial]לא ניתן להירשם יותר...[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Arial]גלווד וטוטודייל סליחה אבל ההרשמה סגורה...[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני שואל את פיקאצ'ו ''עם הוא גם רוצה להיתפתח לריאצ'ו''?
ואני חושב לעצמי ''שזה לא הזמן שלו להיתפתח אבל עם הוא רוצה אז למה לא''.
-
[quote=מאסטר גלסיון;921996][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]Dor_t[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=red][FONT=Arial]אתה לא רואה אותו מגיב,אתה מבין שהאיש הזה הוא אתה בעצם רק צעיר יותר בכמה דקות,אתה רואה את הפתק משתנה והוא אומר לך:"ברגע שחזרת אחורנית חזרת גם בזמן...".
[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial].[/FONT][/COLOR][/quote]
לא הבין ואצעק:"מה זאת אומרץ חזרתי בזמן? מה הוא הצ'אנס הונסף שלי ולמה אני מתעלם מעצמי?" ואתחיל להסתובב בלחץ ולחכות לתגובה מהפתק..
-
[COLOR=red][FONT=Arial]הפתק אומר לך:"אתה סוג של רוח זמנית,אתה רואה מה עשית קודם ומה הטעות שלך שיגיע הזמן אתה תחזור להיות אנושי ואתה תתקן את הטעות שאתה עשית ואז תמשיך במשימה שלך,ע''ח שומר היערות".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial]כמו סרט אתה רואה איך ספקטרה פנטום תופס את כדור האנרגיה ומשגר אותו אליך במהירות אך אתה רואה שטרטוויג קופץ להגן עליך והוא נפגע בצורה חמורה מאוד מהמתקפה שלו.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]אתה רואה את פיקאצ'ו חוזר במהירות לכתפך ואתה מבין שהוא רוצה ללמוד מתקפות קודם,אתה רואה שליד אבן החשמל שמפתחת את הפיקאצ'ו נמצא כדור צהוב ויפה אתה נזכר באיש מהברק.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=navy][FONT=Arial]אתה רואה את קורומורי משתמש שוב ושוב בקרן על חושית אבל אלטירה לא מוותרת והיא מחזירה לו במתקפות דופק דרקון ודופק צל שגורמות נזק רב לשני הצדדים,אתה רואה את לילי לא זזה ממקומה במשך הקרב.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial]הדרטיני תופס את צ'אובו בעזרת זנבו והוא מפיל את צ'אובו על רצפת הקרח הקפואה של האי ספרון הקפוא מכול,אתה שומע את עומר אומר לך:"מה אתה חושב למה אתה חושב דרקון ומתכת הם הסוגים הכי חזקים בעולם".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=lime][FONT=Arial]אתה רואה את טרפינץ' מתחמק במהירות אך אתה רואה שהוא משתמש במתקפת סופת חול חזקה,אתה רואה את הפוכדור הנסתר מתרומם ואתה שומע את סירס אומר לך:"הפוכדור ילכוד לבד בזמן המתאים עכשיו לקרב!".[/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=מאסטר גלסיון;923951][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]Dor_t[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=red][FONT=Arial]הפתק אומר לך:"אתה סוג של רוח זמנית,אתה רואה מה עשית קודם ומה הטעות שלך שיגיע הזמן אתה תחזור להיות אנושי ואתה תתקן את הטעות שאתה עשית ואז תמשיך במשימה שלך,ע''ח שומר היערות".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial]כמו סרט אתה רואה איך ספקטרה פנטום תופס את כדור האנרגיה ומשגר אותו אליך במהירות אך אתה רואה שטרטוויג קופץ להגן עליך והוא נפגע בצורה חמורה מאוד מהמתקפה שלו.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]אתה רואה את פיקאצ'ו חוזר במהירות לכתפך ואתה מבין שהוא רוצה ללמוד מתקפות קודם,אתה רואה שליד אבן החשמל שמפתחת את הפיקאצ'ו נמצא כדור צהוב ויפה אתה נזכר באיש מהברק.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=navy][FONT=Arial]אתה רואה את קורומורי משתמש שוב ושוב בקרן על חושית אבל אלטירה לא מוותרת והיא מחזירה לו במתקפות דופק דרקון ודופק צל שגורמות נזק רב לשני הצדדים,אתה רואה את לילי לא זזה ממקומה במשך הקרב.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial]הדרטיני תופס את צ'אובו בעזרת זנבו והוא מפיל את צ'אובו על רצפת הקרח הקפואה של האי ספרון הקפוא מכול,אתה שומע את עומר אומר לך:"מה אתה חושב למה אתה חושב דרקון ומתכת הם הסוגים הכי חזקים בעולם".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=lime][FONT=Arial]אתה רואה את טרפינץ' מתחמק במהירות אך אתה רואה שהוא משתמש במתקפת סופת חול חזקה,אתה רואה את הפוכדור הנסתר מתרומם ואתה שומע את סירס אומר לך:"הפוכדור ילכוד לבד בזמן המתאים עכשיו לקרב!".[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לפיקאצ'ו ''ללכת ולהביא את כדור החשמל כדי שילמד מתקפה חדשה''
-
[QUOTE=מאסטר גלסיון;923951][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]Dor_t[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
!".][/QUOTE]
אמר:"הבנתי" ואסתכל טוב על מעשיי ואחפש היטב את טעותי ואחשוב איך את קן אותה ברשע שאחזור להיות אנושיי.
-
[QUOTE=מאסטר גלסיון;923951]
[COLOR=lime][FONT=Arial]אתה רואה את טרפינץ' מתחמק במהירות אך אתה רואה שהוא משתמש במתקפת סופת חול חזקה,אתה רואה את הפוכדור הנסתר מתרומם ואתה שומע את סירס אומר לך:"הפוכדור ילכוד לבד בזמן המתאים עכשיו לקרב!".[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אגיד לסירס: "אני מבין אותך אז אצטרך להחליש אותו אין בעיה!"
"קדימה טריקו תרוץ במהירות לעבר טרפינץ' ותשתמש בחבטה חזקה!!" אגיד לטריקו בנחישות
-
[quote=מאסטר גלסיון;923951]
[COLOR=lime][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/quote]
ארכין את מבטי לריצפה,אכעס יותר ואצעק:"אף אחד,אבל אף אחד לא פוגע בטרטוויג שלי!" ארוץ אליו ואתן לו אגרוף,הוציא את אלקיד,הושיט לו את הפוקדור ואומר לו:"תיקח את גיבל רטטה וטרטוויג למקום מבטחים,אני יבוא ברגע שהוכל" אחייך אליו ואחזור להילחם בספקטרה
-
[quote=מאסטר גלסיון;923951][B][U][COLOR=navy][FONT=Arial]Mind Power-Almog[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[/quote]
"קורמורי תמשיך ככה במתקפת חזקות, כאשר היא תיהיה מתושת תעוף מהר לעבר החישוק!"אני אומר וממשיך לצפות בשקט בהמשך הקרב.
-
[COLOR=red][FONT=Arial]אתה רואה אור קטן שמרמז לך על הטעות שלך,אתה רואה את עצמך מהסס קצת והוא רוצה להיכנס לדלת שבא שומר היערות נמצא שמה,אתה מבין שלא היית אמור לראות את זה.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial]ספקטרה פנטום מרים אותך בצווארך אתה מרגיש שכוחו של ספקטרה פנטום עצום,אתה מבין שהיה אסור לך להתעסק עם ספקטרה פנטום בלי פוקימונים,אתה רואה את סירס משתמש במתקפת קרן קרח שפוגעת בספקטרה פנטום.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]אתה מתקרב אל עברה של האבן המיסטית שנותנת לפיקאצ'ו את מתקפת 'מכת הוולט',מתקפת החשמל הכי חזקה שפיקאצ'ו יכול לתת,אתה רואה שני פוקימוני חשמל מסוג אלקטוויר שומרים על האבן.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=navy][FONT=Arial]קורומורי משתמש במתקפת קרן בלבול שמצליחה לפגוע באלטירה,אתה רואה את שני הפוקימונים המיוחדים האלה בעלי כוחות הכנף מתחילים לרדת לכיוון הטבעת,אך לא מרצונם אלא בגלל ששניהם עומדים להתמוטט.[/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=green][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=green][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=lime][FONT=Arial]טרפינץ' משתמש במתקפת סופת חול שמעוור את טריקו,אתה רואה את זירת היער הופכת לזירת יער מדברית מיוחדת,אתה מבין שהקרב נגד טרפינץ' יהיה יותר קשה במיוחד.[/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=מאסטר גלסיון;923951][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]Dor_t[
[[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לצ'ובו"תקום על רגליך ואז מיד תקוף את דרטיני באגרוף פלדה וגחלת בכול הכוח שלך"
-
[quote=מאסטר גלסיון;925929][B][U][COLOR=navy][FONT=Arial]Mind Power-Almog[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=navy][FONT=Arial]קורומורי משתמש במתקפת קרן בלבול שמצליחה לפגוע באלטירה,אתה רואה את שני הפוקימונים המיוחדים האלה בעלי כוחות הכנף מתחילים לרדת לכיוון הטבעת,אך לא מרצונם אלא בגלל ששניהם עומדים להתמוטט.[/FONT][/COLOR]
[/quote]
"קורמורי אני יודע שלא נשאר הצלך הרבה אנרגייה אבל את האנרגיה המעטה שנשארה תנצל כדי להתמש בקרן בלול על החישוק ובעזרתה ולהזיוו לכיוונך!"אני אומר במהירות רבה לפני שקורומורי היפול לקרקע.
-
[QUOTE=מאסטר גלסיון;925929]
[COLOR=lime][FONT=Arial]טרפינץ' משתמש במתקפת סופת חול שמעוור את טריקו,אתה רואה את זירת היער הופכת לזירת יער מדברית מיוחדת,אתה מבין שהקרב נגד טרפינץ' יהיה יותר קשה במיוחד.[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
"קדימה טריקו סופת חול קטנה לא תעצור אותך עכשיו תנקה את החול שיש לך בעניים ובנוסף תסובב את הזנב שלך כמו מאוורר ותיצור עננה גודלה בינך לטרפינץ', לאחר מכן מתוך העננה תופיע ממול לטרפינץ' בחבטה חזקה שהוא לא יבין מאיפה זה בא לו!!" אגיד לטריקו בנחישות
-
[quote=מאסטר גלסיון;925929]
[COLOR=blue][FONT=Arial]ספקטרה פנטום מרים אותך בצווארך אתה מרגיש שכוחו של ספקטרה פנטום עצום,אתה מבין שהיה אסור לך להתעסק עם ספקטרה פנטום בלי פוקימונים,אתה רואה את סירס משתמש במתקפת קרן קרח שפוגעת בספקטרה פנטום.[/FONT][/COLOR]
"תודה סירס,עכשיו בא נסיים את זה,תשתמש עליי במכת ברק" אומר לו בחיוך קטן,ואחכה שהוא יעשה את זה ואחשוב לעצמי:'אם אני אגע בספקטרה שהחשמל יהיה בי זה יפגע בו '/ות' אחייך לסירס ואחזיק את ספקטרה בידיו.
-
[quote=מאסטר גלסיון;925929][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]Dor_t[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=red][FONT=Arial]אתה רואה אור קטן שמרמז לך על הטעות שלך,אתה רואה את עצמך מהסס קצת והוא רוצה להיכנס לדלת שבא שומר היערות נמצא שמה,אתה מבין שלא היית אמור לראות את זה.[/FONT][/COLOR]
אחייך ואחשוב לעצמי:"עכשיו אני מבין מה יהטעות שלי" ואחכה לראות עם עשיתי טעות נוספת ולהדמנות שלי לתקן את הטעות שעשיתי
-
בצער רב וביגון קודר אני נועל את המ''ת הזה,אבל אני עובד על מ''ת חדש,ואני מבטיח חגיגית שלכול מי נרשם למ''ת הזה המקום במ''ת הבא,מובטח!
-