-
[QUOTE=KoDaK;1041005][SIZE=4][B][COLOR=red]
[B][SIZE=4][COLOR=darkred]עידן[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][COLOR=darkred]אל תדאג..ידעתי שלא תיכנס שוב..סתם אמרתי אבל שתזהר כי כולנו לא רוצים ששוב תפספס חומר רב ![/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred]*אתה יכול להפסיק בבקשה עם המון סימני הקריאה ? מספיק רק 2 לא יותר .. אני מבין גם בלי קשר שהוא בבהלה..[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred]~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred]אתה ממשיך ולהפתעתך אתה לא רואה אותם .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred]לפתע משהו נוגח לך וללאון ברגל ואתה רואה שזה סקארגי והוא מוביל אותך ללאון .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred]"אוי לא ! " אומר לאון "נכנסנו לדרך עם הפוקימונים המסוכנים ! " הוא אומר מודאג.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred]לפתע אתה רואה בלייזיקן ענק ואת דרומקה מטפס עליו . ([IMG]http://pokesplash.net/pokedex-bw/sprite.php?natid=257[/IMG])
הבלייזיקן מתעצבן על דרומקה המבוהל .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred]מה תעשה ?[/COLOR][/B]
[/COLOR][/B][/QUOTE]
אל תדאג הפנמתי :)
------------------
''אני לא אוותר אני אנצח את הבלייזיקן ואתן את כל כולי! ומי יודע אולי אתפוס אותו תמיד להיות אופטימיים חחח'',
אומר בחיוך תחמני ואצעק,''קדימה צאו סמוצ'ם,ת'רנקוויל,בליצל,ריולו וגם אתה תתכונן דרומקה'',
לאחר שכולם יהיו מוכנים אצעק,
''ת'רנקוויל תשתמש בסופה,בליצל וריולו תשתמשו במתקפה מהירה בזמן שבלייזיקן לא רואה כלום מהסופה,
דרומקה תשתמש בגלגל להבה וסמוצ'ם מהר תשתמשי במשיכה!'', אומר בטוח בעצמי ואחשוב 'אני אנצח אותך בלייזיקן'.
-------------------------
איך זה כתגובה מושקעת? חחח
-
[QUOTE=KoDaK;1041005][SIZE=4][B][COLOR=red]לי [/COLOR][COLOR=black]&[/COLOR] [COLOR=blue]תומר[/COLOR][/B][/SIZE]
[COLOR=royalblue][B]תומר- הראשון שמגיב מצטט אותי והשני את היריב שלו שהגיב ראשון .. [/B][/COLOR]
[B]~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~[/B]
[B][COLOR=black]פיגנייט רואה שהוא לא מצליח להתחמק מכדור הצל ולכן משתמש בלהביור ומפוצץ את הכדור .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=black]הוא משתמש בלהביור אך מרשטומפ הולך לכיוון דיינו ומשתמש באקדח מים להגנה על שניהם .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=black]נוצר עשן .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=black]מרשטומפ משתמש ביריית בוץ ואתם שומעים פיצוץ .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=black]אתם רואים שגם ליקיליקי השתמש בכדור אנרגיה.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=black]לפתע מן העשן יוצא פיגנייט ומשתמש בהנפת זרוע עוצמתית והוא פוגע במרשטומפ ומעיף אותו אחורה .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=black]מרשטומפ משתמש באקדח מים וכך מרכך את הנחיתה .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=black]לפתע מרשטומפ משתמש בגלישה פיגנייט נפגע קשה וליקיליקי מתחמק מהמתקפה.[/COLOR][/B]
[COLOR=black][B]מה תעשו[/B] ?[/COLOR]
[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר לפיגנייט"אתה מסוגל ליותר ואתה יכול להביס את מרשטופ הזה אז יאלה בכול הכוח הנפת זרוע הכי חזקה שלך על מרשטופ.לאחר מכן רוץ בזיגזג ותירה תוך כדי להביר עעל דיינו כך הוא יפגע מהלהביור 100 אחוז"
-
[QUOTE=KoDaK;1040628]
[SIZE=4][COLOR=darkred][B]קניצ'י[/B][/COLOR][/SIZE]
[COLOR=darkred][B]לא מרחביי תבל..אלה שבאזור ..[/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~[/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]"מה קשור ? ! " שואלת דנה בזעם ..[/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]"ולא,לא אחליף איתך.." לי יש את הקומבי היפה שלי ולך יש את הקומבי שלך ..[/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]אתה והיא ממשיכים ואתה יוצא מהיער .[/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]לפתע אתה רואה איש במדים שעל המדים כתובה האות O בגדול .[/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]מה תעשה ?[/B][/COLOR]
[/QUOTE]
סליחה,אני לא אציע את זה שוב,
ואם את לא רוצה את הקומבי שלי,לא צריך.את תראי שתתחרטי על זה-ואז,באסה לך:P
נכון מאנצ'י?
*רואה את האיש עם המדים*
ואוו תראי דנה,איש צבא,לפחות נראה לי שזה איש צבא,הוא נראה כל כך רשמי.
מה את אומרת?שנשאל אותו לאן הוא שייך?
שיט נראה לי שהוא שם לב אלינו><
-
[quote=שלמח''הם;1041032]אני אומר לפיגנייט"אתה מסוגל ליותר ואתה יכול להביס את מרשטופ הזה אז יאלה בכול הכוח הנפת זרוע הכי חזקה שלך על מרשטופ.לאחר מכן רוץ בזיגזג ותירה תוך כדי להביר עעל דיינו כך הוא יפגע מהלהביור 100 אחוז"[/quote]
"גררררר..."אמלמל לעצמי ואז אצעק לעבר מרשטומפ בעידוד:"מרשומפ תשתמש בפצצת בוץ כדי שפיגייט יחליק ואז יפול על האדמה ואז תשתמש בגלישה על פיגנייט ועל ליקיליקי כדי שהם יתעלפו!".
-
[quote]לוקאס
בסדר..סליחה שכחתי
--
אתה מוציא אותו מהשרף ובודק מה הוא יכול לעשות .
הפוקדע אומר : חנק,פזילה,גל רעם
בעוד כמה זמן הוא יילמד: טוויסטר
מה תעשה ?[/quote]
אני מסתכל על שני הפוקימונים שנותרו וחושב מה לעשות "אמממ.... תבחר פוקימון ואז תשתק אותו עם גל רעם אחרי שאתה עושה את זה תשתמש אליו בחנק" אומר לדרטיני בלחץ "אני אסון של מאמנים לא הייתי צריך לצאת למסע הזה בכלל, אני מאכזב אותך דרטיני..." אמשיך בעצב ואצפה במהלך של דרטיני
-
[quote=KoDaK;1037679]
[B][SIZE=4][COLOR=magenta]לין[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][COLOR=magenta]הוא מסכים ואריטקונו נפרד ממכם ועוזב .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=magenta]הוא מלווה אותך אל המכון אך לפני זה למרכז הפוקימונים .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=magenta]את והוא מרפאים את הפוקימונים .[/COLOR][/B]
[COLOR=magenta][B]את הולכת למכון ואת נכנסת כשאת נכנסת את רואה את ג'ון ביחד עם [IMG]http://www.israup.net/images/5b8887eca918aa566ed66c69962dbfa4.bmp[/IMG][/B][/COLOR]
[COLOR=magenta][B]היא אומרת לך "שלום ! אני רוז ! אני מנהיגת המכון של העיר ליונלי ! אח שלי ג'ון סיפר לי עלייך ..."[/B][/COLOR]
[COLOR=magenta][B]מה תעשי ?[/B][/COLOR][B][/B][/quote]
[I]מצטערת שלא הגבתי לאחרונה, אני בתקופה ממש עמוסה עכשיו.[/I]
~~
"שלום, נעים להכיר, שמי לין." אני מציגה את עצמי בחיוך ומושיטה את ידי ללחיצת יד. "שנתחיל בקרב?" אני שואלת ומתקדמת אל מקומי בזירה, שולפת פוכדור מהחגורה ומחכה לסימן ממנה כדי להתחיל.
-
[QUOTE=KoDaK;1040628]
[SIZE=4][COLOR=darkorange][B]בר[/B][/COLOR][/SIZE]
[COLOR=darkorange][B]"אהה ..סליחה חמוד .." אומר לטיאוס .[/B][/COLOR]
[COLOR=darkorange][B]כנראה שלא בדקת אותי נכון ..." הוא אומר וליאנה מוציאה את הפוקדע שאומר :[/B][/COLOR]
[COLOR=darkorange][B]שם: לטידור[/B][/COLOR]
[COLOR=darkorange][B]סוג: אש\אופל[/B][/COLOR]
[COLOR=darkorange][B] לטידור פוקימון הפיח והעשן. [/B][/COLOR]
[COLOR=darkorange][B]כשלטידור מריח אש הוא מתקרב לשם וכשהוא נוגע באש הוא עולה בלהבות .[/B][/COLOR]
[COLOR=darkorange][B]האש לא מזיקה לו אלה רק מחממת אותו .[/B][/COLOR]
[COLOR=darkorange][B]יש אומרים שגופו עשוי מפיח שחור וכנפיו הם חלקיקי אש שנשארו מהפיצוץ הגדול .[/B][/COLOR]
[B][COLOR=darkorange] לטיאוס זוהר באור אדום ואתה כבר לא רואה אותו .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]אתה רואה רק חליקיקי אש קטנים צונחים על האדמה וכך גם אתם .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]אתה נופל ופתאום אתה פותח את עיניך ורואה שאתה פתליל נידורן מנטייק וליאנה נשארתם על האדמה ללא פגע .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]מה תעשה ?[/COLOR][/B][/QUOTE]
"אנחנו חייבים לעזור לו קדימה פתליל נידורן מה דעתכם ללכת לעיר ליונלי, למכון?, קדימה נזוז, חזרו תנוחו קצת, קדימה ליאנה בואי נלך" אגיד אחזיר אותם ונלך ביחד לעיר ליונלי
-
[SIZE=7][COLOR=black][B][U]חשוב ! (לכולם)[/U][/B][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=black][B]אם אתם בקרב נגד פוקימון אז אסור לכם להוציא יותר מפוקימון 1+ למה שהוא . לדוגמא :[/B][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=black][B]מצאתי עכשיו בלייסטויז [/B][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=4][B][COLOR=black][SIZE=3]אני אוכל להשתמש נגדו רק ב[/SIZE][SIZE=6][U][SIZE=5]2[/SIZE][/U] [/SIZE][SIZE=3]פוקימונים ולא יותר ![/SIZE][/COLOR][/B][/SIZE]
[SIZE=4][B][COLOR=black][SIZE=3]ואם אלו 2 בלייסטויס אז אני יכול להוציא[/SIZE] [U][SIZE=5]3[/SIZE][/U] [/COLOR][COLOR=black][SIZE=3]פוקימונים נגדם ! [/SIZE][/COLOR][/B]
[B][COLOR=black]אם אראה שמשתמשים ביותר אני אתייחס ל2 הפוקימונים הראשונים ![/COLOR][/B][/SIZE]
[SIZE=4][COLOR=black][B]תאשרו שקראתם את זה בתגובה ! [/B][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=4][COLOR=darkslategray][B]יוגי[/B][/COLOR][/SIZE]
[B][COLOR=darkslategray]בוויזל מעיף בום על קולי חזק על הרוחות אך הבום פוגע בהן ועובר דרכן .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkslategray]גם ריולו משתמש במתקפה מהירה אך הוא עובר דרכן .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkslategray]אתה מבין שזה כי מתקפות נורמל ולוחם לא פועלות על רוחות ![/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkslategray]לפתע בא ילד אחד ואומר " חזרו ! " ומחזיר את הרוחות לפוכדור .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkslategray]"סלח לי ..לפעמים הם אוהבים להפחיד אנשים .. אני מצטער.. " [/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkslategray]מה תעשה ?[/COLOR][/B]
[SIZE=4][COLOR=teal][B]נוקו[/B][/COLOR][/SIZE]
[B][COLOR=teal]רם אומר " הנה הוא ! צא פקעת ! " [/COLOR][/B]
[B][COLOR=teal]הוא אומר ומוציא בלבאזור קטן וחמוד ([IMG]http://pokesplash.net/pokedex-bw/sprite.php?natid=1[/IMG])[/COLOR][/B]
[B][COLOR=teal]הוא אומר "קראתי לו פקעת בגלל הפקעת שלו ..שם חמוד ,לא ? " [/COLOR][/B]
[B][COLOR=teal]מה תעשי ?[/COLOR][/B]
[SIZE=4][COLOR=darkred][B]עידן[/B][/COLOR][/SIZE]
[COLOR=darkred][B]תקרא את מה שכתוב למעלה בהודעה שלי ..[/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]בינתיים אתייחס למרות זאת ל[U]3[/U] הראשונים בגלל שאתה עוד לא יודע ..[/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]---[/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]סמוצ'אם ות'רנקוויל יוצאים החוצה ושמחים .[/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]אתה רואה שדרומקה מפחד כך שבשדה הקרב ישנם 4 פוקימונים בלייזיקן ושלך .[/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]תרנקוויל משתמש בסופה אך בלייזיקן מחזיק מעמד .[/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]דרומקה משתמש בגלגל להבה אך בלייזיקן תופס אותו וזורק אותו לכיוון ת'רנקוויל .[/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]ת'רנקוויל נפגע וצונח כלפי מטה ואז פוגע באדמה אך עדיין מחזק מעמד .[/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]דרומקה נפגע ונופל ומעלף .[/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]סמוצ'אם משתמשת במשיכה אבל זה לא מצליח ![/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]בלייזיקן היא בת ![/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]אתה רואה שהוא משתמש בלהביור עליה ועל ת'רנקוויל והם מתעלפים .[/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]לפניי שבלייזקן ממשיך בדרכו לאון שולף פוכדור וממנו יוצא סמורוט ([IMG]http://pokesplash.net/pokedex-bw/sprite.php?natid=503[/IMG])[/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]" תותח הידרו ! " הוא אומר וסמורוט יוצר קרן אדירה מלאת מים שפוגעת בבלייזיקן .[/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]בלייזיקן משתמש באגרוף ממוקד אך הוא מתחמק ומשתמש במתקפת קרן ומעלף אותו .[/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]"אולטרה בול צא ! " הוא אומר ושולף פוכדור צהוב-שחור ובלייזיקן נתפס .[/B][/COLOR]
[B][COLOR=darkred]מה תעשה ? [/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred]-------------------------[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred]איך זה כתגובה מושקעת? חחח (חחח:) )[/COLOR][/B]
[B][SIZE=4][COLOR=sienna]קניצ'י[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][COLOR=sienna]איש צבא ? O_o זה איש מצוות O ! הצוות הרע אולי ? ![/COLOR][/B]
[B][COLOR=sienna]--[/COLOR][/B]
[B][COLOR=sienna]לפני שאתה מספיק לעשות משהו אתה רואה חושך רק שחור, אתה לא רואה שום דבר אחר .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=sienna]אתה מחפש את דנה והפוקימונים ולא רואה אותם .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=sienna]לפתע אתה רואה נקודת אור ואתה מבין שזה יציאה .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=sienna]אבל מהר מאוד אתה גם קולט שזה לא אך סופסוף אתה רואה איפה אתה ![/COLOR][/B]
[B][COLOR=sienna]אתה שם לב שאתה יושב בתוך כלוב וליידך יושבת דנה מבוהלת .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=sienna]"בעצ....בעצם ..אולי נחליף ..אבל רק תוציא אותי מכאן קודם כל ! ! " [/COLOR][/B]
[B][COLOR=sienna]היא אומרת בחשש .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=sienna]גם אתה נראה מודאג מאוד ומבולבל .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=sienna]אתה רואה שאתה בתוך כלוב שבתוך מעבדה של צות O .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=sienna]מה תעשה ?[/COLOR][/B]
[SIZE=4][COLOR=black][B]לי & תומר [/B][/COLOR][/SIZE]
[COLOR=black][B][SIZE=2]לי:[/SIZE] כשאמרתי שפיגנייט חזק על דיינו ..אני מתכוון שהוא חזק עם הנפת הזרוע שלו כי זה סוג לחימה שחזק על אופל.[/B][/COLOR]
[COLOR=black][B]תומר: לא פצצת בוץ..יריית בוץ ( כן mud shot לא mud bomb).[/B][/COLOR]
[COLOR=black][B]---[/B][/COLOR]
[COLOR=black][B]פיגנייט משתמש בהנפת זרוע ומתקרב אל מרשטומפ במהירות .[/B][/COLOR]
[COLOR=black][B]באותו הזמן גם ליקיליקי משתמש בגלגול לכיוון מרשטומפ .[/B][/COLOR]
[COLOR=black][B]מרשטומפ נהיה מבולבל פתאום (לא מבחינת סטטוס אלה כאילו לא יודע מה לעשות) והוא פשוט עושה מה שהכי נוח לו לעשות הוא משתמש במה במאמנו אמר 'יריית בוץ'[/B][/COLOR]
[COLOR=black][B]הוא מסיט את מסלולו של ליקיליקי לכיוון פיגנייט ובטעות פיגנייט מכה בליקיליקי שעף אחורה.[/B][/COLOR]
[COLOR=black][B]פיגנייט ממשיך ומכה את מרשטומפ שעף הצידה גם ולא משפיק להשתמש בגלישה .[/B][/COLOR]
[COLOR=black][B]לפני שהוא מכה גם את דיינו , הוא משתמש בפעימת דרקון ועוצר את פיגנייט .[/B][/COLOR]
[COLOR=black][B]לפתע דיינו זוהר באור לבן מוזר .[/B][/COLOR]
[COLOR=black][B]מה תעשו ?[/B][/COLOR]
[SIZE=4][COLOR=darkslateblue][B]לוקאס[/B][/COLOR][/SIZE]
[COLOR=darkslateblue][B]הוא בוחר בהרכרוס למרות זאת .[/B][/COLOR]
[COLOR=darkslateblue][B]הוא משתמש בגל רעם וצשתק אותו ואז הוא בא וחונק אותו .[/B][/COLOR]
[COLOR=darkslateblue][B]הרכרוס לא יודע מאיפה זה בא ומשתמש בנשיכת חרק אך מפספס כי דרטיני מספיק להתחמק.[/B][/COLOR]
[COLOR=darkslateblue][B]מה תעשה ?[/B][/COLOR]
[SIZE=4][COLOR=magenta][B]לין[/B][/COLOR][/SIZE]
[COLOR=magenta][B]כן..ראיתי שלא הגבת..תתעדכני בחדשות ...[/B][/COLOR]
[COLOR=magenta][B]תוחרות השקעה - לי קיבל אגדי[/B][/COLOR]
[COLOR=magenta][B]המאובנים ניצחו באיוונט[/B][/COLOR]
[COLOR=magenta][B]~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~[/B][/COLOR]
[COLOR=magenta][B]"בסדר.." אומרת רוז .[/B][/COLOR]
[COLOR=magenta][B]היא מוציאה סייטר ([IMG]http://www.pokesplash.net/pokedex-bw/sprite.php?natid=123[/IMG]) [/B][/COLOR]
[COLOR=magenta][B]"חחח..אין לך סיכוי נגד הסייטר של אחותי ! " אומר ג'ון .[/B][/COLOR]
[COLOR=magenta][B]מה תעשי ?[/B][/COLOR]
[SIZE=3][COLOR=darkorange][B]בר[/B][/COLOR][/SIZE]
[B][COLOR=darkorange]אתה ממשיך ללכת ורואה יציאה.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]אך לפניי שאתה ממשיך אתה רואה שתי בנות שמבקשות ממכם קרב.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]ליאנה מסכימה אבל הבנות אומרות שזה חייב להיות באופן תחרותי ויפה .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]לפתע פתליל יוצ והוא אומר שהוא רוצה את זה מאוד .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]מה תעשה ?[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=KoDaK;1041175][SIZE=7][COLOR=black][B][U]ח
[SIZE=4][COLOR=black][B]לי & תומר [/B][/COLOR][/SIZE]
[COLOR=black][B][SIZE=2]לי:[/SIZE] כשאמרתי שפיגנייט חזק על דיינו ..אני מתכוון שהוא חזק עם הנפת הזרוע שלו כי זה סוג לחימה שחזק על אופל.[/B][/COLOR]
[COLOR=black][B]תומר: לא פצצת בוץ..יריית בוץ ( כן mud shot לא mud bomb).[/B][/COLOR]
[COLOR=black][B]---[/B][/COLOR]
[COLOR=black][B]פיגנייט משתמש בהנפת זרוע ומתקרב אל מרשטומפ במהירות .[/B][/COLOR]
[COLOR=black][B]באותו הזמן גם ליקיליקי משתמש בגלגול לכיוון מרשטומפ .[/B][/COLOR]
[COLOR=black][B]מרשטומפ נהיה מבולבל פתאום (לא מבחינת סטטוס אלה כאילו לא יודע מה לעשות) והוא פשוט עושה מה שהכי נוח לו לעשות הוא משתמש במה במאמנו אמר 'יריית בוץ'[/B][/COLOR]
[COLOR=black][B]הוא מסיט את מסלולו של ליקיליקי לכיוון פיגנייט ובטעות פיגנייט מכה בליקיליקי שעף אחורה.[/B][/COLOR]
[COLOR=black][B]פיגנייט ממשיך ומכה את מרשטומפ שעף הצידה גם ולא משפיק להשתמש בגלישה .[/B][/COLOR]
[COLOR=black][B]לפני שהוא מכה גם את דיינו , הוא משתמש בפעימת דרקון ועוצר את פיגנייט .[/B][/COLOR]
[COLOR=black][B]לפתע דיינו זוהר באור לבן מוזר .[/B][/COLOR]
[COLOR=black][B]מה תעשו ?[/B][/COLOR]
[/B][/COLOR][/QUOTE]
מאשר
אני אומר לפיגנייט"תקוף את דיינו במהירות בהנפת זרוע לפני שהוא יתפתח לצורה הבאה שלו.אאסור לנו לת לו להתפתח זה היה קשה יותר להביס אותו.תקוף גגם בלהביור על דיינו".אני אומר לקווין"תגיד ליקיליקי שיתקוף את דינו עלינו למנוע מימני להתפתח עד שיובס בקרב"
-
[quote]יוגי
בוויזל מעיף בום על קולי חזק על הרוחות אך הבום פוגע בהן ועובר דרכן .
גם ריולו משתמש במתקפה מהירה אך הוא עובר דרכן .
אתה מבין שזה כי מתקפות נורמל ולוחם לא פועלות על רוחות !
לפתע בא ילד אחד ואומר " חזרו ! " ומחזיר את הרוחות לפוכדור .
"סלח לי ..לפעמים הם אוהבים להפחיד אנשים .. אני מצטער.. "
מה תעשה ?[/quote]
"חשבתי שהם פראיים, רציתי אפילו ללכוד אחד מהם.." אומר לילד בצחוק "טוב, להתראות!" אומר ואחפש פוקימון רוח ללכידה.
-
[quote]לוקאס
הוא בוחר בהרכרוס למרות זאת .
הוא משתמש בגל רעם וצשתק אותו ואז הוא בא וחונק אותו .
הרכרוס לא יודע מאיפה זה בא ומשתמש בנשיכת חרק אך מפספס כי דרטיני מספיק להתחמק.
מה תעשה ?[/quote]
"לפחות יש לי פוקימון טוב..." אומר לדרטיני "אני עדיין מאמן גרוע... אבל בכל זאת אם הוא משותק הוא לא יזוז, תשתמש בפזילה כדי להוריד את ההגנה שלו ואז תחסל אותו עם חנק"
-
[quote=שלמח''הם;1041178]מאשר
אני אומר לפיגנייט"תקוף את דיינו במהירות בהנפת זרוע לפני שהוא יתפתח לצורה הבאה שלו.אאסור לנו לת לו להתפתח זה היה קשה יותר להביס אותו.תקוף גגם בלהביור על דיינו".אני אומר לקווין"תגיד ליקיליקי שיתקוף את דינו עלינו למנוע מימני להתפתח עד שיובס בקרב"[/quote]
"מרשטומפ תשתמש בגלישה על ליקיליקי ועל פיגנייט כדי שהם לא יפגיעו בדיינו ואז תשתמש באקווה ג'יט כדי לסיים את הקרב!"אצעק לעבר מרשטומפ בעידוד.
-
[QUOTE=KoDaK;1041175][SIZE=7][COLOR=black][B][U]COLOR][/B]
[B][COLOR=teal]רם אומר " הנה הוא ! צא פקעת ! " [/COLOR][/B]
[B][COLOR=teal]הוא אומר ומוציא בלבאזור קטן וחמוד ([IMG]http://pokesplash.net/pokedex-bw/sprite.php?natid=1[/IMG])[/COLOR][/B]
[B][COLOR=teal]הוא אומר "קראתי לו פקעת בגלל הפקעת שלו ..שם חמוד ,לא ? " [/COLOR][/B]
[B][COLOR=teal]מה תעשי ?[/COLOR][/B]
[/COLOR][/B][/QUOTE]
"חח כן שם חמוד ביותר "
"יאלה בוא נלך לקחת תפוקימון ההתחלתי שלי!"
הולכת יחד אם רם ופקעת (מוזר...) לפרופסור
-
[B][SIZE=4][COLOR=black]לי & תומר[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][COLOR=black]פיגנייט שולף את ידו ומכה בדיינו בחוזקה וליקיליקי משתמש בכדור אנרגיה שמפספס אותם .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=black]דיינו ממשיך לזהור ועף אחורה אך מרשטומפ משתמש בגלישה ותופס אותו מהר .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=black]לפתע אתם רואים שזנבו של דיינו מתארך , ראשו הופל לשניים וגדלות לו 'כנפיים' קטנות .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=black]דיינו התפתח לזאווליאווס ! ([IMG]http://www.serebii.net/pokedex-bw/evo/634.png[/IMG])[/COLOR][/B]
[B][COLOR=black]לפתע זאווליאווס משחרר פעימת דרקון ענקית שפוגעת בליקיליקי .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=black]פיגנייט לא מוותר , הוא משתמש בלהביור וזאווליאוס בפעימת אופל .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=black]שניהם מתנגשים אך פיגנייט מנצח .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=black]הוא פוגע בזאווליאווס ומעלף אותו .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=black]בזמן שהוא עסוק ליקיליקי משתמש בכדור אנרגיה.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=black]מרשטומפ משתמש ביריית בוץ ומפוצץ את הכדור .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=black]הוא משתמש בסילון אקווה עליו ומעלף את ליקיליקי .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=black]" נשארו פיגנייט ומרשטומפ ! " מכריז השופט .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=black]מה תעשו ?[/COLOR][/B]
[COLOR=darkslategray][B]"נעים מאוד אני אדם ! ובקשר לפוקימונים אני מצטער בשבילך ..אבל אני רוצה להראות לך כפיצוי מקום מיוחד במינו ! אם המון פוקימוני רוח חזקים ! " ריולו שומע זאת ומתלהב מזה וגם בוויזל .[/B][/COLOR]
[COLOR=darkslategray][B]מה תעשה ?[/B][/COLOR]
[COLOR=darkslateblue][B]'אל תתבאס..אתה מאמן עם לב טהור ..' אתה שומע קולות בליבך .[/B][/COLOR]
[COLOR=darkslateblue][B]אתה עוזב את דרטיני בזמן שהוא פוזל לעבר הרקרוס ומשתמש בחנק .[/B][/COLOR]
[COLOR=darkslateblue][B]ולפתע אתה רואה מולך את הפוקימון האגדי מיו ועוד זוהר ! ([IMG]http://www.pokesplash.net/pokedex-bw/sprite.php?natid=151&shiny=1&f2=1[/IMG])[/B][/COLOR]
[COLOR=darkslateblue][B]המיו אומר "אתה מאמן חזק..עם לב טהור..אל תתבאס..ואתה תראה ! אתה עוד תגיע לעננים ! " והוא נעלם משם .[/B][/COLOR]
[B][/B]
[COLOR=teal][B]את ממשיכה ואתם נכנסים ליער מוזר .[/B][/COLOR]
[COLOR=teal][B]ישנו שלט מלפניי היער שכתוב בו :[/B][/COLOR]
[COLOR=teal][B]' יער זה הוא מסוכן ! הוא רדוף רוחות ובעל פוקימונים חזקים ! '[/B][/COLOR]
[COLOR=teal][B]את מפחדת מעט ורם ופקעת צוחקים מעט ומעודדים אותך להיכנס איתם ושפקעת יגן עלייך .[/B][/COLOR]
[COLOR=teal][B]מה תעשי ?[/B][/COLOR]
-
[QUOTE=KoDaK;1041260][B][SIZE=4][COLOR=black][B][/B]
[COLOR=teal][B]את ממשיכה ואתם נכנסים ליער מוזר .[/B][/COLOR]
[COLOR=teal][B]ישנו שלט מלפניי היער שכתוב בו :[/B][/COLOR]
[COLOR=teal][B]' יער זה הוא מסוכן ! הוא רדוף רוחות ובעל פוקימונים חזקים ! '[/B][/COLOR]
[COLOR=teal][B]את מפחדת מעט ורם ופקעת צוחקים מעט ומעודדים אותך להיכנס איתם ושפקעת יגן עלייך .[/B][/COLOR]
[COLOR=teal][B]מה תעשי ?[/B][/COLOR][/QUOTE]
"טוב..."
"אתה יודע איפה המעבדה בכלל?"
מסתכלת במפה לראות איפה המעבדה
-
[QUOTE=KoDaK;1041260][B][SIZE=4][COLOR=black]לי & תומר[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][COLOR=black]פיגנייט שולף את ידו ומכה בדיינו בחוזקה וליקיליקי משתמש בכדור אנרגיה שמפספס אותם .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=black]דיינו ממשיך לזהור ועף אחורה אך מרשטומפ משתמש בגלישה ותופס אותו מהר .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=black]לפתע אתם רואים שזנבו של דיינו מתארך , ראשו הופל לשניים וגדלות לו 'כנפיים' קטנות .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=black]דיינו התפתח לזאווליאווס ! ([IMG]http://www.serebii.net/pokedex-bw/evo/634.png[/IMG])[/COLOR][/B]
[B][COLOR=black]לפתע זאווליאווס משחרר פעימת דרקון ענקית שפוגעת בליקיליקי .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=black]פיגנייט לא מוותר , הוא משתמש בלהביור וזאווליאוס בפעימת אופל .[/COLOR][/B]
[/B][/COLOR][/QUOTE]
"מרשטומפ תשתמש בגלישה על פיגנייט ואם הוא מתחמק תשתמש ביריית בוץ ואז באקח מים שתעלף אותו!"אומר למרשטומפ בעידוד.
-
[quote=KoDaK;1041260][B][SIZE=4][COLOR=black]לי & תומר[/COLOR][/SIZE][/B]
[COLOR=teal][/COLOR][/quote]
אני אומר לפייגניט"אוקיתן את כול כולך עכשיו ותביס את מרשטופ.אולי יש לו תרון עלינו אבל אתה מסוגל להביס אותו.טוב קדימה רוץ אליו ותקוף אותו בהנפת הזרוע הכי חזקהשלך ואז תיתסחר במקום ותשתמש תוך כדי בלהביור"
-
[quote=KoDaK;1041260]
[COLOR=darkslateblue][B]'אל תתבאס..אתה מאמן עם לב טהור ..' אתה שומע קולות בליבך .[/B][/COLOR]
[COLOR=darkslateblue][B]אתה עוזב את דרטיני בזמן שהוא פוזל לעבר הרקרוס ומשתמש בחנק .[/B][/COLOR]
[COLOR=darkslateblue][B]ולפתע אתה רואה מולך את הפוקימון האגדי מיו ועוד זוהר ! ([IMG]http://www.pokesplash.net/pokedex-bw/sprite.php?natid=151&shiny=1&f2=1[/IMG])[/B][/COLOR]
[COLOR=darkslateblue][B]המיו אומר "אתה מאמן חזק..עם לב טהור..אל תתבאס..ואתה תראה ! אתה עוד תגיע לעננים ! " והוא נעלם משם .[/B][/COLOR]
[/quote]
'מוזר... אולי הוא צודק...' אחשוב לעצמי 'אני רק לא בטוח בקטע של העננים חחח' אחשוב שנית ואצחקק בקול רם "דרטיני תעזוב אותו לנפשו אתה חזק הבנו את זה, הראקרוס מתי שאני אקבל את הפוקדורים שלי אני אחזור לפה לסיים את הקרב איתך אלא אם אתה מפחד שאני אתפוס אותך, מה אתה אומר?" אומר לדרטיני ולהראקרוס
-
[QUOTE=KoDaK;1041175][SIZE=7][COLOR=black][B][U][SIZE=4][COLOR=darkred][B]עידן[/B][/COLOR][/SIZE]
[COLOR=darkred][B]תקרא את מה שכתוב למעלה בהודעה שלי ..[/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]בינתיים אתייחס למרות זאת ל[U]3[/U] הראשונים בגלל שאתה עוד לא יודע ..[/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]---[/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]סמוצ'אם ות'רנקוויל יוצאים החוצה ושמחים .[/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]אתה רואה שדרומקה מפחד כך שבשדה הקרב ישנם 4 פוקימונים בלייזיקן ושלך .[/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]תרנקוויל משתמש בסופה אך בלייזיקן מחזיק מעמד .[/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]דרומקה משתמש בגלגל להבה אך בלייזיקן תופס אותו וזורק אותו לכיוון ת'רנקוויל .[/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]ת'רנקוויל נפגע וצונח כלפי מטה ואז פוגע באדמה אך עדיין מחזק מעמד .[/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]דרומקה נפגע ונופל ומעלף .[/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]סמוצ'אם משתמשת במשיכה אבל זה לא מצליח ![/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]בלייזיקן היא בת ![/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]אתה רואה שהוא משתמש בלהביור עליה ועל ת'רנקוויל והם מתעלפים .[/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]לפניי שבלייזקן ממשיך בדרכו לאון שולף פוכדור וממנו יוצא סמורוט ([IMG]http://pokesplash.net/pokedex-bw/sprite.php?natid=503[/IMG])[/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]" תותח הידרו ! " הוא אומר וסמורוט יוצר קרן אדירה מלאת מים שפוגעת בבלייזיקן .[/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]בלייזיקן משתמש באגרוף ממוקד אך הוא מתחמק ומשתמש במתקפת קרן ומעלף אותו .[/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]"אולטרה בול צא ! " הוא אומר ושולף פוכדור צהוב-שחור ובלייזיקן נתפס .[/B][/COLOR]
[B][COLOR=darkred]מה תעשה ? [/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred]-------------------------[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred]איך זה כתגובה מושקעת? חחח (חחח:) )[/COLOR][/B]
[/COLOR][/B][/QUOTE]
בסדר לא ידעתי לא אוציא בעתיד יותר מ2 והעיקר שיש לך הומור חחח
----------------------------
אני אוריד את פניי למטה ואחזיר את סמוצ'ם ותרנקוויל לפוקדורים שלהם לאחר מכן אלך אל דרומקה ואומר,
''לא נורא דרומקה היית טוב'',ארים אותו ואחזיק אותו בידי,
''לאון קודם כל וואו,לא אמרת לי שיש לך סמורוט יש לך עוד הפתעות שאתה רוצה לגלות לי???,
אה ועוד משהו,לא הוגן ! ,אני רציתי לתפוס את הבלייזיקן ואז מה אם הפסדתי לא יכלת פשוט להבריח אותו???,
עכשיו אתה תפסת את מי שאני רציתי ,גיליתי שיש עוד המון דברים שאני לא יודע עלייך וכל פעם שתוציא אותו אני אזכר בזה שאתה תפסת את מי שאני הפסדתי לו אוף!,טוב אנחנו חייבים לטוס למרכז פוקימונים הקרוב ביותר,
אני חייב לרפות את כולם ואתה צריך לרפות את בלייזיקן....
אתה בא?'' אומר ללאון מדוכא ואחפש את היציאה הקרובה ביותר.
-
[QUOTE=KoDaK;1041175][SIZE=7][COLOR=black][B][U]חשוב ! (לכולם)[/U][/B][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=black][B]אם אתם בקרב נגד פוקימון אז אסור לכם להוציא יותר מפוקימון 1+ למה שהוא . לדוגמא :[/B][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=black][B]מצאתי עכשיו בלייסטויז [/B][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=4][B][COLOR=black][SIZE=3]אני אוכל להשתמש נגדו רק ב[/SIZE][SIZE=6][U][SIZE=5]2[/SIZE][/U] [/SIZE][SIZE=3]פוקימונים ולא יותר ![/SIZE][/COLOR][/B][/SIZE]
[SIZE=4][B][COLOR=black][SIZE=3]ואם אלו 2 בלייסטויס אז אני יכול להוציא[/SIZE] [U][SIZE=5]3[/SIZE][/U] [/COLOR][COLOR=black][SIZE=3]פוקימונים נגדם ! [/SIZE][/COLOR][/B]
[B][COLOR=black]אם אראה שמשתמשים ביותר אני אתייחס ל2 הפוקימונים הראשונים ![/COLOR][/B][/SIZE]
[SIZE=4][COLOR=black][B]תאשרו שקראתם את זה בתגובה ! [/B][/COLOR][/SIZE]
[B][SIZE=4][COLOR=sienna]קניצ'י[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][COLOR=sienna]איש צבא ? O_o זה איש מצוות O ! הצוות הרע אולי ? ![/COLOR][/B]
[B][COLOR=sienna]--[/COLOR][/B]
[B][COLOR=sienna]לפני שאתה מספיק לעשות משהו אתה רואה חושך רק שחור, אתה לא רואה שום דבר אחר .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=sienna]אתה מחפש את דנה והפוקימונים ולא רואה אותם .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=sienna]לפתע אתה רואה נקודת אור ואתה מבין שזה יציאה .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=sienna]אבל מהר מאוד אתה גם קולט שזה לא אך סופסוף אתה רואה איפה אתה ![/COLOR][/B]
[B][COLOR=sienna]אתה שם לב שאתה יושב בתוך כלוב וליידך יושבת דנה מבוהלת .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=sienna]"בעצ....בעצם ..אולי נחליף ..אבל רק תוציא אותי מכאן קודם כל ! ! " [/COLOR][/B]
[B][COLOR=sienna]היא אומרת בחשש .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=sienna]גם אתה נראה מודאג מאוד ומבולבל .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=sienna]אתה רואה שאתה בתוך כלוב שבתוך מעבדה של צות O .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=sienna]מה תעשה ?[/COLOR][/B]
[/QUOTE]
אתה שוכח שחצי מהחיים שלי הייתי עסוק בעצמי
אני לא באמת יודע מי זה צוות 0
דנה,איפה אנחנו?מי זה היה האיש הזה?
ואיפה מאנצ'י?
רגע אולי מאנצ'י גם כן בכלוב והוא דואג לי
נראה לך שאם ננפנף באוכל שלו הוא יבין שאנחנו בסדר?או אפילו יבוא להציל אותנו?
-
סורי
אני פורש מהמשחק פשוט כי אין לי זמן להגיב.
תהנו. אם מישהו רוצה הוא יכול להמשיך מהמקום שלי באישור של קודאק כמובן..
-
[quote]יוגי
"נעים מאוד אני אדם ! ובקשר לפוקימונים אני מצטער בשבילך ..אבל אני רוצה להראות לך כפיצוי מקום מיוחד במינו ! אם המון פוקימוני רוח חזקים ! " ריולו שומע זאת ומתלהב מזה וגם בוויזל .
מה תעשה ?[/quote]
"קדימה!בואו נלך!" אומר ואחזיר את בוויזל וריולו לפוכדורים שלהם ואלך עם אדם למקום.
-
[quote=KoDaK;1040628][B][SIZE=4][COLOR=darkgreen]אייס[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][COLOR=darkgreen]באגון משתמש שוב בראשייה אך הפעם לארביטר תופס לו את הראש והודף את המתקפה.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]הוא נושך לו את הראשייה אך נדהם , ראשו יותר קשה מאבן .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]באגון ממשיך עם ראשו לכיוון הקיר ומטיח את לארביטר בקיר .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]לאריבטר משתמש בסופת חול ומעיף את באגון אחורה בכדי שלא ימשיך להטיח אותו בקיר.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]טיירוג מנסה שוב בשבירת לבנים וסקווריטל מתחמק הוא מנסה שוב ופוגע לו בשיריון .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]ידו של טיירוג מתמלאת בכאב מכיוון שהשיריון היה קשה מאוד .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]אך טיירוג לא מוותר ומשתמש שוב והפעם פוגע לו בזנב וזורק אותו לעבר באגון .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]שניהם מוטחים על הקיר אך ממשיכים לעמוד .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]אתה רואה שהם יריבים קשוחים .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]מה תעשה?[/COLOR][/B][/quote]
אני לא אהיה מחמישי עד שני [לא כולל שני] מסיבות אישיות
---
"לארי גלגול על באגון!" אורה לו.
"טיירוג שבירת לבנים על הראש של סקווירטל!" אורה לטיירוג
-
[U][SIZE=6][B]הודעה חשובה מאוד מאוד ![/B][/SIZE][/U]
[SIZE=4][B]אם יש שחקן נוסף במשחק שאתם רוצים לאתגר אותו בקרב .[/B][/SIZE]
[SIZE=4][B]תאמרו לי ואני אמסור לו,אם הוא יוכל תצטרכו להיפגש באותו מקום(עיר,דרך וכו' ) ותוכלו לעשות קרב פנים אל פנים ! [/B][/SIZE]
[SIZE=4][B]אם אתם מאותו מחוז תוכלו להמשיך ללכת .. ולא זה רק קרב וביי ביי !
תאשרו שקראתם ([SIZE=5][U]חובה[/U][/SIZE] אם אתם רוצים קרב ! אם אתם לא תאשרו לא תדעו !)[/B][/SIZE]
[SIZE=7]~~~~~~~~~~~~~~~~[/SIZE]
[COLOR=teal][B]"בטח.." הוא אומר "אחרי היער בעיר רסקט ..הייתי שם.." [/B][/COLOR]
[COLOR=teal][B]אתם נכנסים ליער ולפתע את שומעת קולות מפחידים ומוזרים .[/B][/COLOR]
[SIZE=5][/SIZE]
[U][SIZE=6][COLOR=black][B]לי VS תומר[/B][/COLOR][/SIZE][/U]
[SIZE=3][COLOR=black][B]סיבוב אחרון ! [/B][/COLOR][/SIZE]
[COLOR=black][B][SIZE=5]לי:[/SIZE] כשאתה מגיב שני אתה צריך לצטט את היריב שלך שהגיב ראשון..כך תוכל לדעת במה הוא ישתמש ולנסוץ לחסום אותו...[/B][/COLOR]
[COLOR=black][B]~~~~[/B][/COLOR]
[COLOR=black][B]מרשטומפ יוצר גל ענק וקופץ עליו.[/B][/COLOR]
[COLOR=black][B]פיגנייט המבוהל עומד ומשתמש בלהביור על מנת להפיל את מרשטומפ מהגל.[/B][/COLOR]
[COLOR=black][B]הוא מפיל אותו ומצליח למוטט את הגל אך מים עפים עליו ווא צריך להגן על עצמו עם הנפת זרוע.[/B][/COLOR]
[COLOR=black][B]מרשטומפ מנצל את המצב ומשתמש ביריית בוץ שמעיפה את פיגנייט אחורה.[/B][/COLOR]
[COLOR=black][B]זה נראה שפיגנייט לא יכול להמשיך להילחם אבל הוא ממשיך לעמוד.[/B][/COLOR]
[COLOR=red][SIZE=3]לי:[/SIZE] לפתע אתה מרגיש חום בגופך ואתה רואה שגם פיגנייט מרגיש כך .[/COLOR]
[COLOR=red]אתה רואה את ויקיטיני יורד מהשמיים ישר לידייך , הוא נותן לך את הכוח לדבר אל פיגנייט ולהבין מה שהוא אומר לך בטלפתיה לכמה שניות . " פיגנייט אומר 'אני מבוהל..אני לא יודע מה לעשות ..עזור לי ! '[/COLOR]
[COLOR=royalblue][SIZE=3]תומר:[/SIZE] אתה רואה ויקטיני קטן יורד מהשמיים ישר לידיו של לי , אתה לא יודע מה זה וכיצד הוא השיג אותו .[/COLOR]
[B][U][SIZE=3][COLOR=black]מה תעשו ? [/COLOR][/SIZE][/U][/B]
[COLOR=darkslateblue][B]הרכרוס אומר לדרטיני משהו ודרטיני ניגש אליך.[/B][/COLOR]
[COLOR=darkslateblue][B]אתה מבין שהרקרוס אומר שלא כדי סתם להילחם ושהוא רוצה להצטרף אליך בלי להשתמש באש (הביטוי...)[/B][/COLOR]
[COLOR=darkslateblue][B]דרטיני נרגש מאוד והרקרס אומר שהוא יראה לכם את הדרך הקצרה ביותר לעיר הבאה .[/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]אני יודע שלא ידעת..הומור..?[/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]--[/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]"אל תדאג..אל תדאג.." הוא אומר .[/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]"תקשיב..יש עוד הרבה פוקימונים ואפילו אם כן לא היה לך סיכוי מולו .. רוצה קרב עם בלייזיקן כל הפוקימונים שלך אחד אחד נגדו ? גם אז הוא ינצח .. בכל מקרה אני מצטער..אבל תזכור ! אני גם הצלתי אותך מהדבורים..גם נתתי לך ריולו..מה לא עשיתי בשבילך ? וזה מה שאתה אומר ? חבל ? ! לא צריך .. הייתי נותן לך עוד פוקיונים מהבית שלי אבל עם התנהגות כזו ..תחשוב שוב.." הוא אומר ועוזב את המקום תוך כדי שהוא מוציא את בלייזיקן,סקארגי וווינאט והם רצים לעיר הבאה.[/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]הפוקימונים שלך עצובים שהוא עזב וגם בגלל ההפסד..הם היו רוצים לנוח לעצירת לילה .[/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]מה תעשה ? [/B][/COLOR]
[SIZE=4][COLOR=sienna][B]קניצ'י[/B][/COLOR][/SIZE]
[COLOR=sienna][B]אתה בכל זאת צריך לדעת מי הם..במשך תקופות רבות בחייך ראית בטלוויזיה שידורים עליהם ועל מה שהם רוצים לעשות .. אבל עדיין אתה לא יודע מה הדבר העיקרי שהם עושים .. ואת הפירוט על כל אחד.. כלומר בשבילך הם סודיים אבל מוכרים .[/B][/COLOR]
[COLOR=sienna][B]~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~[/B][/COLOR]
[COLOR=sienna][B]אתה מסתכל סביבך ורואה את מאנצ'י בכלוב אחר.[/B][/COLOR]
[COLOR=sienna][B]הוא מודאג מאוג ולידו יושב טוגפי ועוד הרבה פוקימונים.[/B][/COLOR]
[COLOR=sienna][B]אתה רואה שלידך יושבת מאמנת שבוכה ועוד מאמן אחר שעצוב ומדוכא.[/B][/COLOR]
[COLOR=sienna][B]אתה מנסה לחשוב איך לעודד אותם ואיך לצאת מפה.[/B][/COLOR]
[COLOR=sienna][B]מה תעשה ?[/B][/COLOR]
[quote=Safta;1041357]סורי
אני פורש מהמשחק פשוט כי אין לי זמן להגיב.
תהנו. אם מישהו רוצה הוא יכול להמשיך מהמקום שלי באישור של קודאק כמובן..[/quote]
[SIZE=4][COLOR=purple][U][B]עמרי[/B][/U][/COLOR][/SIZE]
[COLOR=purple][B]חבל..בהמשך היית אמור לקבל סקורפי ועוד הרבה דברים .. בכל מקרה..חבל..[/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]ואני לא אאשר לאחרים להמשיך ממקומך כי אם תרצה לחזור אתה מוזמן !
והמשחק היה כיף בינתיים ? (זה חשוב לי ..בבקשה..)[/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]מה תענה ? (בה"פ) חח[/B][/COLOR]
[B][COLOR=darkslategray]אדם אומר "רק..זה לא פה ביער אלה זה לאחר העיר הבאה..העיר רסקט..רוצה ניפגש במרכז הפוקימונים ומשם אני אוביל אותך ? " הוא אומר בחיוך .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkslategray]אתה חושב כמה רגעים וריולו ובוויזל מסכמים במקומך "יופי ! ניפגש שם ! " אומר אדם .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkslategray]אתה ממשיך ורואה בדרך :[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkslategray][IMG]http://pokesplash.net/pokedex-bw/sprite.php?natid=413[/IMG]וורמאדם[IMG]http://www.pokesplash.net/pokedex-bw/sprite.php?natid=13[/IMG]ווידל[IMG]http://pokesplash.net/pokedex-bw/sprite.php?natid=10[/IMG]קטרפי[IMG]http://pokesplash.net/pokedex-bw/sprite.php?natid=207[/IMG]גליגר[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkslategray]מה תעשה ?[/COLOR][/B]
[SIZE=4][COLOR=darkgreen][B]אייס[/B][/COLOR][/SIZE]
[COLOR=darkgreen][B]בסדר..אני שמח שהודעת לי..[/B][/COLOR]
[COLOR=darkgreen][B]נ.ב - אתה מקבל 2 מאובנים ! 1 של האיוונטו אחד מהפתיחת עמוד .. בקרוב תקבל את הראשון[/B][/COLOR]
[COLOR=darkgreen][B]~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~[/B][/COLOR]
[COLOR=darkgreen][B]לארי משתמש בגלגול ומתגלגל סביב באגון הלוך ושוב .[/B][/COLOR]
[COLOR=darkgreen][B]באגון מנסה לתקוף בשריטה אך לא מצליח ועף אחורה כתוצאה מהגלגול .[/B][/COLOR]
[COLOR=darkgreen][B]טיירוג משתמש בשבירת לבנים אך סקווריטל מתחמק ומשתמש בסחרור מהיר שפוגע בטיירוג אך לא חזק.[/B][/COLOR]
[COLOR=darkgreen][B]סקווירטל משתמש בסילון אקווה לכיוון לארי ופוגע בו חזק.[/B][/COLOR]
[COLOR=darkgreen][B]לארי וטיירוג מתעצבנים וטיירוג משתמש בשבירת לבנים ולארי בנשיכה.[/B][/COLOR]
[COLOR=darkgreen][B]לארי תוקף וסקווירטל מתחמק ונופל ישר למלכודת של טיירוג שפוגע לו בראש ומעלף אותו.[/B][/COLOR]
[COLOR=darkgreen][B]נשא רק באגון .[/B][/COLOR]
[COLOR=darkgreen][B]הוא משתמש בראשייה וטיירוג תופס אותו .[/B][/COLOR]
[COLOR=darkgreen][B]באגון משתמש בנשיכה ופוגע בו .[/B][/COLOR]
[COLOR=darkgreen][B]אך לארי מגיע לשם מהר ומתקיף בסופת חול שמעלפת את באגון.[/B][/COLOR]
[COLOR=darkgreen][B]" אייס ניצח ! " אומר השופט ומעניק לך 200$ על הניצחון .[/B][/COLOR]
[COLOR=darkgreen][B]"קרב טוב אומרים הילדים ואחד מהם מגיש לך פוכדור והולך .[/B][/COLOR]
[B][COLOR=darkgreen]אתה נרגש וזורק את הפוכדור וממנו יוצא טירטוג'ה קטן ומפוחד. ([IMG]http://pokesplash.net/pokedex-bw/sprite.php?natid=564&f2=1[/IMG]) [/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]מה תעשה ? [/COLOR][/B]
[B][COLOR=#006400]~~~~~[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#006400]זה על פתיחת העמוד לא האיוונט..האיוונט תקבל בהמשך ..[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=KoDaK;1041483][U][SIZE=6][B]הודעה חשובה מאוד מאוד ![/B][/SIZE][/U]
[SIZE=4][B]תאמרו לי ואני אמסור לו,אם הוא יוכל תצטרכו להיפגש באותו מקום(עיר,דרך וכו' ) ותוכלו לעשות קרב פנים אל פנים ! [/B][/SIZE]
תאשרו שקראתם ([SIZE=5][U]חובה[/U][/SIZE] אם אתם רוצים קרב ! אם אתם לא תאשרו לא תדעו !)[/B][/SIZE]
[SIZE=5][/SIZE]
[U][SIZE=6][COLOR=black][B]לי VS תומר[/B][/COLOR][/SIZE][/U]
[SIZE=3][COLOR=black][B]סיבוב אחרון ! [/B][/COLOR][/SIZE]
[COLOR=black][B][SIZE=5]לי:[/SIZE] כשאתה מגיב שני אתה צריך לצטט את היריב שלך שהגיב ראשון..כך תוכל לדעת במה הוא ישתמש ולנסוץ לחסום אותו...[/B][/COLOR]
[COLOR=black][B]~~~~[/B][/COLOR]
[COLOR=black][B]מרשטומפ יוצר גל ענק וקופץ עליו.[/B][/COLOR]
[COLOR=black][B]פיגנייט המבוהל עומד ומשתמש בלהביור על מנת להפיל את מרשטומפ מהגל.[/B][/COLOR]
[COLOR=black][B]הוא מפיל אותו ומצליח למוטט את הגל אך מים עפים עליו ווא צריך להגן על עצמו עם הנפת זרוע.[/B][/COLOR]
[COLOR=black][B]מרשטומפ מנצל את המצב ומשתמש ביריית בוץ שמעיפה את פיגנייט אחורה.[/B][/COLOR]
[COLOR=black][B]זה נראה שפיגנייט לא יכול להמשיך להילחם אבל הוא ממשיך לעמוד.[/B][/COLOR]
[COLOR=red][SIZE=3]לי:[/SIZE] לפתע אתה מרגיש חום בגופך ואתה רואה שגם פיגנייט מרגיש כך .[/COLOR]
[COLOR=red]אתה רואה את ויקיטיני יורד מהשמיים ישר לידייך , הוא נותן לך את הכוח לדבר אל פיגנייט ולהבין מה שהוא אומר לך בטלפתיה לכמה שניות . " פיגנייט אומר 'אני מבוהל..אני לא יודע מה לעשות ..עזור לי ! '[/COLOR]
[COLOR=royalblue][SIZE=3]תומר:[/SIZE] אתה רואה ויקטיני קטן יורד מהשמיים ישר לידיו של לי , אתה לא יודע מה זה וכיצד הוא השיג אותו .[/COLOR]
[B][U][SIZE=3][COLOR=black]מה תעשו ? [/COLOR][/SIZE][/U][/B]
[/QUOTE]
"היי לי מה זה הדבר הזה שעל ידיך?הוא אגדי?אני לא מכיר אותו אז תסביר לי מיד!"אצעק לעבר לי תוך כדי שאני מוסיף:"מרשטומפ תשתמש באקווה ג'יט לעבר פיגנייט כדי שהוא יתעלף...ואם הוא מתחמק תשגר לעברו אקדח מים ענקי!"
-------------------
קראתי את ההודעה
-
אמרת לי להגיב עם התופס עוד פעם
כינוי בפורום toxocity
שם במשחק :אליס פארלס
גיל במשחק : 14
מחוז : מים
אופי : נער רגוע וקר, אפל, חכם, ציני, שחצן, נוטה לסובב אנשים על האצבע ונהנה מתחושת הכוח שבדבר
רקע : אליס נולד למשפחה בינונית.
כנער הוא תמיד היה אינטיליגנט מהמצופה. הוא למד לקרוא ולכתוב בגיל צעיר ואת לוח הכפל ידע בגיל 3.
בסביבות כיתה ה' היה נער בשם אלקטבי שתמיד היה צוחק עליו, על זה שהוא לא מבין בפוקימונים. אליס חזר הבייתה וביקש מאביו אלקיד פשוט. אביו הופתע אך נתן לו את האלקיד אשר הוא ביקש.
ביום למחרת אליס נלחם נגד אלקטבי עם האלקיד, בעוד לאלקטבי היה מגמור. במהלך לא צפוי הוא ניצח , ושם הוא גילה את ההנאה שבפוקימון
בהמשך חייו הוא השאיל פוקימונים והיתנסה בקרבות, ואז הוא החליט שהוא רוצה להיות הכי טוב באפשר.
זכר \ נקבה: זכר
התחלתי : ארון
פוקימונים :
כסף : 1,500 שקלים
ציוד :תיק,פוקדקס,בוחן מתקפות,טלפון,ואוכל לבני אדם ולפוקימונים
תגי מכון וסרטי תחרות:
בקשות מיוחדות : אתה יכול לעשות שגם אני יחשוב על מתקפות לעצמי? כלומר שאני אפרט על מתקפה שחשבתי עליה וננסה לשלב אותה איכשהו בקרבות שלי?
ואני רוצה גם ללכוד אלקיד
-
[QUOTE=KoDaK;1041483][U][SIZE=6][B]
[COLOR=darkred][B]אני יודע שלא ידעת..הומור..?[/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]--[/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]"אל תדאג..אל תדאג.." הוא אומר .[/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]"תקשיב..יש עוד הרבה פוקימונים ואפילו אם כן לא היה לך סיכוי מולו .. רוצה קרב עם בלייזיקן כל הפוקימונים שלך אחד אחד נגדו ? גם אז הוא ינצח .. בכל מקרה אני מצטער..אבל תזכור ! אני גם הצלתי אותך מהדבורים..גם נתתי לך ריולו..מה לא עשיתי בשבילך ? וזה מה שאתה אומר ? חבל ? ! לא צריך .. הייתי נותן לך עוד פוקיונים מהבית שלי אבל עם התנהגות כזו ..תחשוב שוב.." הוא אומר ועוזב את המקום תוך כדי שהוא מוציא את בלייזיקן,סקארגי וווינאט והם רצים לעיר הבאה.[/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]הפוקימונים שלך עצובים שהוא עזב וגם בגלל ההפסד..הם היו רוצים לנוח לעצירת לילה .[/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]מה תעשה ? [/B][/COLOR]
[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אסובב את פניי לכיוונו של דרומקה ואומר,
''טוב דרומקה נראה שה''שותף'' שלנו לא מבין כעס מהפסד בקרב וזה לגיטימי לי לכעוס כי הפסדתי אבל מי אני שאשפוט אנשים??'',
אכניס את כולם לפוקדורים שלהם ואחפש עצים להקמת מדורה,
לאחר שאכין מדורה והכל אוציא את כולם שוב ואומר,
''היי כולם טוב אז כנראה שמעכשיו אנחנו הולכים לנו לבדנו מה אתם אומרים שנאכל ונישאר ללילה?'',
אומר עדיין מופתע ממה שקרה לפני כמה רגעים.
-----------------------------
אחי אני התכוונתי שלפחות יש לך הומור חחחח .
-
[QUOTE=The Saw;1041485]"היי לי מה זה הדבר הזה שעל ידיך?הוא אגדי?אני לא מכיר אותו אז תסביר לי מיד!"אצעק לעבר לי תוך כדי שאני מוסיף:"מרשטומפ תשתמש באקווה ג'יט לעבר פיגנייט כדי שהוא יתעלף..."
-------------------
קראתי את ההודעה[/QUOTE]
קראתי את הודעה
בפעם הקודמת הגבנו באותו הזמן
-----------------------------------------------
אני אומר לתומר" אזה זה ידידי החדש לצוות שלי ויקטני הפוקימון האגדי שיש.וגם לקווין יש אגדי הוא קיבל זארקום אם אני זוכר נכון.ביקרנו בארץ האגדים אז קיבלנו אגדיים"..אני אומר ליקטני"תודה שאתה עוזר לי בקרב נגד תומר". אני אומר לפיגנייט"תחסום את האקווה 'יט שלו בהנפת זרוע.לאחר מכן תקוף את מרשטופ בלהביור הכי חזק שלך.קדימה תביס תמרשטופ החלש שלו"
-
[COLOR=teal][B]"בטח.." הוא אומר "אחרי היער בעיר רסקט ..הייתי שם.." [/B][/COLOR]
[COLOR=teal][B]אתם נכנסים ליער ולפתע את שומעת קולות מפחידים ומוזרים .[/B][/COLOR]
=.[/COLOR][/B][/QUOTE]
קראתי תהודעה
~~~~~~~~~~~~~
"טוב.. בוא נלך מהיער הזה מהר..."
אומרת לרם ומגבירה את הקצב
-
[COLOR=sienna][B]אתה בכל זאת צריך לדעת מי הם..במשך תקופות רבות בחייך ראית בטלוויזיה שידורים עליהם ועל מה שהם רוצים לעשות .. אבל עדיין אתה לא יודע מה הדבר העיקרי שהם עושים .. ואת הפירוט על כל אחד.. כלומר בשבילך הם סודיים אבל מוכרים .[/B][/COLOR]
[COLOR=sienna][B]~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~[/B][/COLOR]
[COLOR=sienna][B]אתה מסתכל סביבך ורואה את מאנצ'י בכלוב אחר.[/B][/COLOR]
[COLOR=sienna][B]הוא מודאג מאוג ולידו יושב טוגפי ועוד הרבה פוקימונים.[/B][/COLOR]
[COLOR=sienna][B]אתה רואה שלידך יושבת מאמנת שבוכה ועוד מאמן אחר שעצוב ומדוכא.[/B][/COLOR]
[COLOR=sienna][B]אתה מנסה לחשוב איך לעודד אותם ואיך לצאת מפה.[/B][/COLOR]
[COLOR=sienna][B]מה תעשה ?[/B][/COLOR]
[/QUOTE]
לא ידעתי שצוות O האלו כל כך גרועים><
הייתי תופס אותו בהפתעה אם הייתי יודע שזה מה שהם עושים,לוכדים אנשים ואת הפוקימונים שלהם
אנחנו עוד נצא
חבריה,אל תתעצבו,אנחנו נמצא דרך לצאת מזה
"גם כשהיום נראה סגריר מבעד לעננים השמש תאיר"
זה משפט שתמיד שמעתי בספר המרכזי שאני הכי אוהב-"תולדות העולם הקדמון והמלחמה הגדולה"
היה רשום את המשפט הזה על שלט שהתאבן מלפני המוני שנים.זה ליווה אותי לאורך כל הפציעה שלי,האא רגע,אין לכם מושג על מה אני מדבר.
לא חשוב-תמיד יש תקווה ואנחנו נצא מכאן
מאנצ'י יש לך כח?תנסה להשתמש במטרונות ונראה מה יקרה,לפחות ננסה משהו.
אל תטיש את עצמך יותר מדי חבר,אני איתך לאורך כל הדרך.
מה אתה אומר?תגובה מושקעת?:P
-
[quote]לוקאס
הרכרוס אומר לדרטיני משהו ודרטיני ניגש אליך.
אתה מבין שהרקרוס אומר שלא כדי סתם להילחם ושהוא רוצה להצטרף אליך בלי להשתמש באש (הביטוי...)
דרטיני נרגש מאוד והרקרס אומר שהוא יראה לכם את הדרך הקצרה ביותר לעיר הבאה .
מה תעשה ?[/quote]
"אוקיי הרקרוס הראה לי את הדרך!" אומר להרקרוס "יופי שאתה רוצה להצטרך אליי אני צריך פוקימון חזק כמוך בצוות שלי" אומר לו
-
[quote=KoDaK;1041483][SIZE=4][COLOR=darkgreen][B]אייס[/B][/COLOR][/SIZE]
[COLOR=darkgreen][B]בסדר..אני שמח שהודעת לי..[/B][/COLOR]
[COLOR=darkgreen][B]נ.ב - אתה מקבל 2 מאובנים ! 1 של האיוונטו אחד מהפתיחת עמוד .. בקרוב תקבל את הראשון[/B][/COLOR]
[COLOR=darkgreen][B]~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~[/B][/COLOR]
[COLOR=darkgreen][B]לארי משתמש בגלגול ומתגלגל סביב באגון הלוך ושוב .[/B][/COLOR]
[COLOR=darkgreen][B]באגון מנסה לתקוף בשריטה אך לא מצליח ועף אחורה כתוצאה מהגלגול .[/B][/COLOR]
[COLOR=darkgreen][B]טיירוג משתמש בשבירת לבנים אך סקווריטל מתחמק ומשתמש בסחרור מהיר שפוגע בטיירוג אך לא חזק.[/B][/COLOR]
[COLOR=darkgreen][B]סקווירטל משתמש בסילון אקווה לכיוון לארי ופוגע בו חזק.[/B][/COLOR]
[COLOR=darkgreen][B]לארי וטיירוג מתעצבנים וטיירוג משתמש בשבירת לבנים ולארי בנשיכה.[/B][/COLOR]
[COLOR=darkgreen][B]לארי תוקף וסקווירטל מתחמק ונופל ישר למלכודת של טיירוג שפוגע לו בראש ומעלף אותו.[/B][/COLOR]
[COLOR=darkgreen][B]נשא רק באגון .[/B][/COLOR]
[COLOR=darkgreen][B]הוא משתמש בראשייה וטיירוג תופס אותו .[/B][/COLOR]
[COLOR=darkgreen][B]באגון משתמש בנשיכה ופוגע בו .[/B][/COLOR]
[COLOR=darkgreen][B]אך לארי מגיע לשם מהר ומתקיף בסופת חול שמעלפת את באגון.[/B][/COLOR]
[COLOR=darkgreen][B]" אייס ניצח ! " אומר השופט ומעניק לך 200$ על הניצחון .[/B][/COLOR]
[COLOR=darkgreen][B]"קרב טוב אומרים הילדים ואחד מהם מגיש לך פוכדור והולך .[/B][/COLOR]
[B][COLOR=darkgreen]אתה נרגש וזורק את הפוכדור וממנו יוצא טירטוג'ה קטן ומפוחד. ([IMG]http://pokesplash.net/pokedex-bw/sprite.php?natid=564&f2=1[/IMG]) [/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]מה תעשה ? [/COLOR][/B]
[B][COLOR=#006400]~~~~~[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#006400]זה על פתיחת העמוד לא האיוונט..האיוונט תקבל בהמשך ..[/COLOR][/B][/quote]
"תודה" אענה לו ואגיד "שלום טירטוג'ה קטן".
אבדוק היכן אני נמצא ואם יש מכון בסביבה.
-
[quote]יוגי
אדם אומר "רק..זה לא פה ביער אלה זה לאחר העיר הבאה..העיר רסקט..רוצה ניפגש במרכז הפוקימונים ומשם אני אוביל אותך ? " הוא אומר בחיוך .
אתה חושב כמה רגעים וריולו ובוויזל מסכמים במקומך "יופי ! ניפגש שם ! " אומר אדם .
אתה ממשיך ורואה בדרך :
וורמאדם,ווידל,קטרפי וגליגר.
מה תעשה ?[/quote]
אחזיר את בוויזל וריולו לפוכדורים שלהם ולאחר מכן אלך בחשש אל הקאטרפי ואשאל אותו:"היי קאטרפי!רוצה להצטרף לצוות שלי?" בחשש ואחשוב כל השיחה שהוא בטוח לא יסכים איתי.
-
[B][U][SIZE=7]תקופת האיוונט[/SIZE][/U][/B]
[B]הפעם אם אתם לא רוצים אל תאשרו זו הבעיה שלכם ..[/B]
[B]את תקפת האיוונט תוכלו לראות היום בעמוד הראשי (הראשון)[/B]
[B]תוכלו למצוא גם בתגובה הראשונה שם .[/B]
[B][I][U]אם אתם רוצים לדעת תסתכלו שם ! [/U][/I][/B]
[SIZE=4][COLOR=black][B][COLOR=red]לי [/COLOR]&[COLOR=royalblue] תומר[/COLOR][/B][/COLOR][/SIZE]
[B][COLOR=black]סיבוב גמר ! מי ניצח ? תגלו עוד מעט ! [/COLOR][/B]
[B][COLOR=black]~~~[/COLOR][/B]
[B][COLOR=black]תומר מופתע מתשובתו של לי ואתם ממשיכים.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=black]מרשטומפ משתמש באקווה ג'ט ופיגנייט משתמש בהנפת זרוע.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=black]מרשטומפ עף אחורה ופיגנייט נפגע אבל מעט.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=black]לפתע עיניו של פיגנייט בוערות מאש והוא רץ לעבר מרשטומפ כשסביבו חלקיקי להבות.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=black]"מרשטומפ תזהר ! " תומר צועק.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=black]פיגנייט למד מטען להבה ![/COLOR][/B]
[B][COLOR=black]מרשטומפ משתמש באקווה ג'ט .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=black]שניהם מתנגשים זה בזה ונוצר פיצוץ ענקי .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=black]אתם רואים עשן ובתוכו רק דמות אחת עומדת והשנייה מעולפת .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=black]מה תעשו?[/COLOR][/B]
[B][COLOR=black]---[/COLOR][/B]
[B][COLOR=black]הפעם שניכם מצוטטים אותי..[/COLOR][/B]
[quote=Toxocity;1041491]אמרת לי להגיב עם התופס עוד פעם
כינוי בפורום toxocity
שם במשחק :אליס פארלס
גיל במשחק : 14
מחוז : מים
אופי : נער רגוע וקר, אפל, חכם, ציני, שחצן, נוטה לסובב אנשים על האצבע ונהנה מתחושת הכוח שבדבר
רקע : אליס נולד למשפחה בינונית.
כנער הוא תמיד היה אינטיליגנט מהמצופה. הוא למד לקרוא ולכתוב בגיל צעיר ואת לוח הכפל ידע בגיל 3.
בסביבות כיתה ה' היה נער בשם אלקטבי שתמיד היה צוחק עליו, על זה שהוא לא מבין בפוקימונים. אליס חזר הבייתה וביקש מאביו אלקיד פשוט. אביו הופתע אך נתן לו את האלקיד אשר הוא ביקש.
ביום למחרת אליס נלחם נגד אלקטבי עם האלקיד, בעוד לאלקטבי היה מגמור. במהלך לא צפוי הוא ניצח , ושם הוא גילה את ההנאה שבפוקימון
בהמשך חייו הוא השאיל פוקימונים והיתנסה בקרבות, ואז הוא החליט שהוא רוצה להיות הכי טוב באפשר.
זכר \ נקבה: זכר
התחלתי : ארון
פוקימונים :
כסף : 1,500 שקלים
ציוד :תיק,פוקדקס,בוחן מתקפות,טלפון,ואוכל לבני אדם ולפוקימונים
תגי מכון וסרטי תחרות:
בקשות מיוחדות : אתה יכול לעשות שגם אני יחשוב על מתקפות לעצמי? כלומר שאני אפרט על מתקפה שחשבתי עליה וננסה לשלב אותה איכשהו בקרבות שלי?
ואני רוצה גם ללכוד אלקיד[/quote]
[SIZE=3][SIZE=4][B][U]רשום~[/U][/B][/SIZE]
תגיב להתחלה שבעמוד 1..[/SIZE]
יש עוד מקום 1 חברים ! קדימה !
[COLOR=darkred][B]אני במקומך הייתי חושב כמה צעדים קדימה..P:[/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]אם היית ממשיך איתו יכול להיות שהוא היה נותן לך את הבלייזיקן...? D:[/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]..זו רק הצעתי..[/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]ועוד משהו אתה לא רוצה לעשות קרב עם שחקן אחר מהמ"ת ? אתה צריך לאשר שקראת את ההודעה ![/B][/COLOR]
[B][COLOR=darkred]~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~[/COLOR][/B]
[COLOR=darkred][B]אתם אוכלים ונחים וקמים לבוקר מרענן.[/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]לפתע אתה רואה בחוץ פוקימונים :[/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]אלקיד זוהר ([IMG]http://www.serebii.net/Shiny/BW/239.png[/IMG]) ועוד כמה רגילים משחקים להם ([IMG]http://www.pokesplash.net/pokedex-bw/sprite.php?natid=239[/IMG])[/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]מגבי זוהר ([IMG]http://pokesplash.net/pokedex-bw/sprite.php?natid=240&shiny=1[/IMG]) ועוד כמה מגבי רגילים שמחקים להם עם האלקיד ([IMG]http://pokesplash.net/pokedex-bw/sprite.php?natid=240[/IMG]) [/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]לארויטר זוהר ([IMG]http://www.pokesplash.net/pokedex-bw/sprite.php?natid=246&shiny=1[/IMG]) ועוד כמה לארויטר רגילים זורקים אבנים ([IMG]http://www.pokesplash.net/pokedex-bw/sprite.php?natid=246[/IMG])[/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
[COLOR=teal][B]*תעשי תגובות מושקעות...[/B][/COLOR]
[COLOR=teal][B]~~~~~~~~~~~~~~~~~~~[/B][/COLOR]
[COLOR=teal][B]את הולכת דרך שם ולפתע את שומעת קול מוזר .[/B][/COLOR]
[COLOR=teal][B]את מסתכלת סביבך ולפתע משהו פוגע לך ברגל.[/B][/COLOR]
[COLOR=teal][B]את רואה שאלה קורי עכביש.[/B][/COLOR]
[COLOR=teal][B]את מנסה לקום ולא מצליחה לשחרר אותם.[/B][/COLOR]
[COLOR=teal][B]מה תעשי? [/B][/COLOR]
[B][COLOR=sienna]בבקשה..אם אתה כותב משהו שהוא לא קשור לתגובה כמו :[/COLOR][/B]
[B][COLOR=sienna]'מה אתה אומר?תגובה מושקעת? '[/COLOR][/B]
[B][COLOR=sienna]את תעשה רווח בין התוגבה לזה ככה :[/COLOR][/B]
[B][COLOR=sienna]--------[/COLOR][/B]
[B][COLOR=sienna]מבין ? זה מבלבל ..אז בבקשה ..[/COLOR][/B]
[B][COLOR=sienna]או ככה[/COLOR][/B]
[B][COLOR=sienna]~~~[/COLOR][/B]
[B][COLOR=sienna]עכשיו התגובה :[/COLOR][/B]
[B][COLOR=sienna]~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~[/COLOR][/B]
[B][COLOR=sienna]מאנצ'י משתמש במטרונום.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=sienna]לפתע אתה רואה שהוא שולף ציפורניים ומנסה לחתוך את הכלוב.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=sienna]הוא מנסה להשתמש בשריטה ולא מצליח.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=sienna]טוגפי משתמש גם הוא במטרונום ומשתמש בשירה.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=sienna]השירה בטעות גורמת למאנצ'י ולכל הפוקימונים לידו להירדם.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=sienna]אבל אתם לא שומעים ונרדמים.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=sienna]מה תעשה?[/COLOR][/B]
[B][COLOR=sienna]~~~[/COLOR][/B]
[B][COLOR=sienna]תגובה מעניינת..משפט טוב ! D:[/COLOR][/B]
[SIZE=4][COLOR=darkslateblue][B]לוקאס [/B][/COLOR][/SIZE]
[COLOR=darkslateblue][B]אתם ממשיכים ואתה רואה כבר את היציאה.[/B][/COLOR]
[COLOR=darkslateblue][B]לפתע אתה שומע 'בום! ' ורואה שרשת נזרקה על הרקרוס ולכדה אותו.[/B][/COLOR]
[COLOR=darkslateblue][B]עוד לפניי שאתה מספיק להגיב כולאים גם את דרטיני ברשת.[/B][/COLOR]
[COLOR=darkslateblue][B]לפתע אתה מבחין בצייד פוקימונים (כמו J ציידת הפוקימונים) שמנסה לכלוא לך את הפוקימונים ברשתות.[/B][/COLOR]
[COLOR=darkslateblue][B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
[B][SIZE=4][COLOR=darkgreen]אייס[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][COLOR=darkgreen]אתה מסתכל על הטירטוג'ה אבל הוא מפחד ומרכין את ראשו .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]אתה מנסה לשאול את האחות ג'ואי אם יש פרי באזור והיא מגישה לך פרי בצורת לב.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]אתה נותן לו ולפתע הוא פותח את פיו ומעז לאכול.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]הוא כבר מרגיש יותר טוב.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]אתה מסתכל במפה ואתה רואה שאתה בעיר רסקט.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]אתה צריך לעבור את הנחל ואת הדרך אחריה כדי להגיע למכון הבא.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]טרטוג'ה מסתכל עליך במבט של 'מה אני עושה פה? מי אתם? '[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]מה תעשה?[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#006400][/COLOR][/B]
[COLOR=darkslategray][B]אתה רואה שקטרפי מפחד ממך ולא יודע מה לעשות.[/B][/COLOR]
[COLOR=darkslategray][B]אבל אתה מבין ממנו שהוא אומר 'אתה תגן עליי ? אתה תעזור לי ? ואם כן אני צריך לומר לאימי ..'[/B][/COLOR]
[COLOR=darkslategray][B]ואתה רואה לפתע באטרפרי מגיעה ובודקת מה קרה, היא מסכימה לקטרפי ועוזבת .[/B][/COLOR]
[COLOR=darkslategray][B]אבל הוא רוצה שתענה לו על השאלות הנוספות ..[/B][/COLOR]
[COLOR=darkslategray][B]מה תעשה ?[/B][/COLOR]
-
[QUOTE=KoDaK;1041175][SIZE=3][COLOR=darkorange][B]בר[/B][/COLOR][/SIZE]
[B][COLOR=darkorange]אתה ממשיך ללכת ורואה יציאה.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]אך לפניי שאתה ממשיך אתה רואה שתי בנות שמבקשות ממכם קרב.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]ליאנה מסכימה אבל הבנות אומרות שזה חייב להיות באופן תחרותי ויפה .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]לפתע פתליל יוצ והוא אומר שהוא רוצה את זה מאוד .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]מה תעשה ?[/COLOR][/B][/QUOTE]
"אם ככה אתה רוצה אז קדימה מה את אומרת ליאנה?, קדימה פתליל אתה תיהיה בקרב" אגיד לליאנה ולפתליל ואתכונן לראות איזה פוקימונים יש לבנות ואיזה ליאנה תוציא
-
[QUOTE=KoDaK;1041763][B][U][SIZE=7]
[COLOR=teal][B]*תעשי תגובות מושקעות...[/B][/COLOR]
[COLOR=teal][B]~~~~~~~~~~~~~~~~~~~[/B][/COLOR]
[COLOR=teal][B]את הולכת דרך שם ולפתע את שומעת קול מוזר .[/B][/COLOR]
[COLOR=teal][B]את מסתכלת סביבך ולפתע משהו פוגע לך ברגל.[/B][/COLOR]
[COLOR=teal][B]את רואה שאלה קורי עכביש.[/B][/COLOR]
[COLOR=teal][B]את מנסה לקום ולא מצליחה לשחרר אותם.[/B][/COLOR]
[COLOR=teal][B]מה תעשי? [/B][/COLOR]
[/B][/COLOR][/QUOTE]
"נו באמת..."
מנסה לשחרר את הקורים ולחפש בתיק אם יש לי משהו שיעזור
"רם! תגיד באלבאזור שלך יכול לעשות עלה טער אחד ?"
אם כן אני לוקחת תעלה טער וחותכת תקורי עכביש
-
[quote]יוגי
אתה רואה שקטרפי מפחד ממך ולא יודע מה לעשות.
אבל אתה מבין ממנו שהוא אומר 'אתה תגן עליי ? אתה תעזור לי ? ואם כן אני צריך לומר לאימי ..'
ואתה רואה לפתע באטרפרי מגיעה ובודקת מה קרה, היא מסכימה לקטרפי ועוזבת .
אבל הוא רוצה שתענה לו על השאלות הנוספות ..
מה תעשה ?[/quote]
"אל תדאג קאטרפי!" אומר לקאטרפי בנימה של אכפתיות "אני אגן עליך ואעזור לך בכל מצב שתצטרך!" ואחכה לתגובתו.
-
[QUOTE=KoDaK;1041763][B][U][SIZE=7]תקופת האיוונט[/SIZE][/U][/B]
[B]הפעם אם אתם לא רוצים אל תאשרו זו הבעיה שלכם ..[/B]
[B]את תקפת האיוונט תוכלו לראות היום בעמוד הראשי (הראשון)[/B]
[B]תוכלו למצוא גם בתגובה הראשונה שם .[/B]
[B][I][U]אם אתם רוצים לדעת תסתכלו שם ! [/U][/I][/B]
[SIZE=4][COLOR=black][B][COLOR=red]לי [/COLOR]&[COLOR=royalblue] תומר[/COLOR][/B][/COLOR][/SIZE]
[B][COLOR=black]סיבוב גמר ! מי ניצח ? תגלו עוד מעט ! [/COLOR][/B]
[B][COLOR=black]~~~[/COLOR][/B]
[B][COLOR=black]תומר מופתע מתשובתו של לי ואתם ממשיכים.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=black]מרשטומפ משתמש באקווה ג'ט ופיגנייט משתמש בהנפת זרוע.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=black]מרשטומפ עף אחורה ופיגנייט נפגע אבל מעט.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=black]לפתע עיניו של פיגנייט בוערות מאש והוא רץ לעבר מרשטומפ כשסביבו חלקיקי להבות.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=black]"מרשטומפ תזהר ! " תומר צועק.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=black]פיגנייט למד מטען להבה ![/COLOR][/B]
[B][COLOR=black]מרשטומפ משתמש באקווה ג'ט .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=black]שניהם מתנגשים זה בזה ונוצר פיצוץ ענקי .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=black]אתם רואים עשן ובתוכו רק דמות אחת עומדת והשנייה מעולפת .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=black]מה תעשו?[/COLOR][/B]
[B][COLOR=black]---[/COLOR][/B]
[B][COLOR=black]הפעם שניכם מצוטטים אותי..[/COLOR][/B]
[/B][/COLOR][/QUOTE]
מגניב פתחת איונט ביום הולדת שלי מאשר שקראתי
--------------------------------------------------
אני מקוה מאוד שזה היה פיגניט ולא היה מרשטופ אחרת אני היה עצוב נורא שהפסדתי לתומר.אני אומר לדמותצ שיצאה מן העשן"הי מי שלא תהיה אל תגיד ליה שאתה מרשטופ אחרת אני היה עצוב.אז אתה פיגנייט שלי או מרשטופ של תומר"
-
[quote]לוקאס
אתם ממשיכים ואתה רואה כבר את היציאה.
לפתע אתה שומע 'בום! ' ורואה שרשת נזרקה על הרקרוס ולכדה אותו.
עוד לפניי שאתה מספיק להגיב כולאים גם את דרטיני ברשת.
לפתע אתה מבחין בצייד פוקימונים (כמו J ציידת הפוקימונים) שמנסה לכלוא לך את הפוקימונים ברשתות.
מה תעשה?[/quote]
"לאאא!!" אומר וארוץ לתפוס את הרשת "צייד מנובל!" אצעק ואתן לו מכה בראש, אאחז בחוזקה ברשת שהוא לקח.
היות ואני לא חזק כלכך פיזית אני משער שאני לא אצליח לעמוד בלחץ הרבה זמן למרות שאנסה מאוד, 'למה דווקא לי קוראים כל הדברים המוזרים!' אחשוב "אל תדאגו אני אציל אותכם" אומר ואנסה בכל הכוח לאחוז ברשת
-------
קראתי את ההודעה אני רוצה להצטרך אבל אתה נותן לי ציידים!
-
[QUOTE=KoDaK;1019121]אני יערוך את ההודעה הראשית עם הרשומים עוד רגע !
[COLOR=red][B][U]לי [/U][/B]-[/COLOR] אתה לא יכול האונדור ..אתה יכול התחלתי מהמשחקים .. .
[SIZE=4]התחלה ! ~ למי שערך לאיזה פוקימון התחלתי הוא רוצה ! [/SIZE]
אתם קמים בבוקר לקול השעון המצלצל ..
אתם קמים עייפים מהמיטה והולכים להתלבש ..
אתם מתלבשים מצחצחים שיניים ופתאום אמכם קוראת לכם " בוא\י לאכול ארוחת בוקר ! "
אתם יורדים למטה עד שמשהו קוטע את הליכתכם , אתם מרגישים ששכחתם משהו ..
אתם נזכרים שליד מתתכם יש את התיק שלכם ..אתם יורשים למטה איתו ואוכלים ארוחת בוקר עם אמכם ששואלת אתכם " מה תעשה\י היום ? "
מה תעשו ?[/QUOTE]
"אקח את הפוקימון הראשון שלי, כמובן!" במידה ועדיין לא לקחתי אותו
במידה וכן:
"אני אצא היום למסע!"