-
[B]דרייק & מייקל;[/B]
[I]*יואב - איזה כסף?! אתם אפילו לא שילמתם לה Xd היא אמרה לכם שתחזרו מהר[/I]
[I]~~~~~[/I]
"אממ..לצערי אנו לא נוכל לישון בחוץ,כי כל האוהלים וציוד המחנה נמצא בתיקים שלנו והם במרכז" אומרת סול.
"יש לי רעיון!" לפתע קוראת סול והולכת לצד,אתם רואים שהיא חוזרת כשלצידה מיסדריווס.
"קדימה!" היא אומרת ואתם רואים שמיסדריווס עפה לכיוון הדלת,ופשוט עוברת דרכה.
תוך מספר שניות אתם רואים את הדלת מתחילה להפתח עד שנהיא נפתחת באופן מלא.
אתם רואים את מיסדריווס בצד השני מחייכת,ולצידה האחות ג'ואי.
"הנה אתם" היא קוראת, "רעיון טוב..לא?" שואלת סול ומחייכת בגאווה.
-
[QUOTE=DarKodak;1113665][B]דרייק & מייקל;[/B]
[I]~~~~~[/I]
"אממ..לצערי אנו לא נוכל לישון בחוץ,כי כל האוהלים וציוד המחנה נמצא בתיקים שלנו והם במרכז" אומרת סול.
"יש לי רעיון!" לפתע קוראת סול והולכת לצד,אתם רואים שהיא חוזרת כשלצידה מיסדריווס.
"הנה אתם" היא קוראת, "רעיון טוב..לא?" שואלת סול ומחייכת בגאווה.[/QUOTE]
שכחתי שלא שילמנו....:)
"אה, אני מודה שלא חשבתי על זה..." אני אומר בחיוך קל ומגרד מאחורי ראשי במבוכה. אחרי זה אני אומר:" טוב קדימה, אנחנו עוד נקפא. בואו נלך לחדר." אני אומר בחיוך ועולה לחדר בשלווה ביחד עם דרייק וסול. אחרי זה אני תופס את אחת מהמיטות, מחליף לפיג'מה במקלחת, מצחצח שיניים,נכנס למיטה ומתכסה. אחרי זה אני חושב לעצמי:' וואו, זה היה יום עמוס. גם פוקימון חדש לשותפה שלי וגם שותף חדש!' אני חושב, וחיוך ענקי עולה על פניי, אחרי זה אני נרדם ככה, עם חיוך על הפנים.
-
[QUOTE=DarKodak;1113665][B]דרייק & מייקל;[/B]
[I]~~~~~[/I]
"הנה אתם" היא קוראת, "רעיון טוב..לא?" שואלת סול ומחייכת בגאווה.[/QUOTE]
[QUOTE=cladino;1113677]שכחתי שלא שילמנו....:)
"אה, אני מודה שלא חשבתי על זה..." אני אומר בחיוך קל ומגרד מאחורי ראשי במבוכה. אחרי זה אני אומר:" טוב קדימה, אנחנו עוד נקפא. בואו נלך לחדר." אני אומר בחיוך ועולה לחדר בשלווה ביחד עם דרייק וסול. אחרי זה אני תופס את אחת מהמיטות, מחליף לפיג'מה במקלחת, מצחצח שיניים,נכנס למיטה ומתכסה. אחרי זה אני חושב לעצמי:' וואו, זה היה יום עמוס. גם פוקימון חדש לשותפה שלי וגם שותף חדש!' אני חושב, וחיוך ענקי עולה על פניי, אחרי זה אני נרדם ככה, עם חיוך על הפנים.[/QUOTE]
"רעיון מצויין סול!" אומר וסול תחייך בגאווה.
אעלה לחדרנו יחד עם סול ומייקל, השותפים החדשים שלי למסע שרק התחיל, למסע שאני הולך להקדיש לו את חיי ולתת את כל כולי. אני חייב! אני חייב לנצח! רק אם אנצח בליגת הפוקימונים הגדולה אצליח להוכיח לעצמי שאני לא "אפס מאופס" כמו שחברי לכיתה תמיד חשבו ולעגו. רק כך.. רק כך אצליח להשיב את כבודי, את שימחת חיי, את הנשמה הטהורה שנאבדה לי בילדותי.
אכנס למיטה, אביט בסול מתכסת בשמיכה העבה, ובמייקל נכנס למיטתו לאחר שציחצח את שיניו. 'יום גדול מחכה לך דרייק' שמעתי במוחי קול מוכר, 'לך לישון' אשמע ואעצום את עיניי.
-
[QUOTE=Druddigon man;1111863]"פיפלאפ! בכל מהירותך! תברחי משם! קדימה!" אאיץ בה בלחץ
"ואז,אחרי שאת מתחמקת,תשתמשי בבועות על סקיטי ובכך אולי להסיח את דעתה מריולו" אוסיף לפקודותיי[/QUOTE]
"תוכנית טובה צ'אק!" אומר לצ'אק ולאחר מכן אתרכז בקרב ואגיד לריולו:"ריולו-תתחמק ותשתמש בהתקפה מהירה על שניהם!" בתקווה שהטכניקה תעבוד.
-
[QUOTE=DarKodak;1113626][b]לי;[/b]
"אני לא יודעת איפה הוא נפל,מה שבטוח זה רק שהוא נפל בדרך הזו,הוא בצבע טורקיז ונראה כמו כל מפתח רגיל" עונה לך שרון.
אתה רואה שיבל הולך לכיוון דרטיני ושואל "גיב גיב?" אך דרטיני עושה תנועת 'לא' בראשה ואומרת "דרה דרטיני!".
אתה רואה שגיבל מעט מאוכזב והולך לכיוונך,קופץ לך על הראש ונושך אותו לא בחוזקה,רק כדי להתלות עליו.
אתה מעט צוחק ושרון אומרת "טוב,עכשיו אולי אתה תלך לצד ימין ואני לשמאל?".
אתה מסכים ומתחיל ללכת לצד ימין בחיפוש אחר המפתח,כעבור מספר דקות אתה וגיבל לא מוצאים שום דבר.[/QUOTE]
אני מתבאס ואז חוזר לעבר צד שמאל ומחפש את שרון.כ/שאמצע אותה אגיד לה " לא מצאתי כלום בצד ימין"
-
[B]דרייק & מייקל;[/B]
אתם עולים לחדר והאחות ג'ואי נועלת את המרכז,מיד לאחר מכן סול מחזירה את מיסדריווס.
"קדימה" אומרת סול פותחת את הדלת של החדר שלכם,ומיד קופצת על המיטה.
"לילה טוב" היא אומרת וישר נרדמת,גם אתם עוצמים את עינכם ונרדמים.
[B]~בוקר~
[/B]אתם קמים,ורואים שסול עדיין ישנה ומעירים אותה.
דרייק מסתכל בחלון,ורואה מספר [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2011/03/358.gif[/IMG] שרים להם.
לעומת זאת מייקל הולך ומתארגן לקראת המסע.
לבסוף כולכם מתארגנים וסול שואלת "מה נעשה היום?".
[B]צ'אק & ג'ייסון;[/B]
פיפלאפ רצה ישר בזמן ששרומיש טוען את הקרן הסולארית,אך כשהוא משגר אותה כבר מאוחר מדי ופיפלאפ ברחה.
"בועות!" צועק צ'אק אף פיפלךאפ לא מצליחה לזוז מהשיתוק.
"תתחמק ריולו!" צועק ג'ייסון,אך ריולו לא יכול להתחמק מהצלילים של סקיטי ומתחיל לישון.
אתם רואים שפיפלאפ שוכבת על הרצפה לא יכולה לזוז,ואילו ריולו ישן על הרצפה ולא מתעורר.
"קרן סולארית,שוב פעם!" צועקת ג'ס.
סקיטי ניגשת אל ריולו בשקט,ומתחילה להסתיר לו עם הזנב שלו עד שהיא משתעממת וחוזתר למקומה בזירה.
שרומיש מצליחה להשתמש בקרן סולארית ופוגעת בפיפלאפ חזק,ופיפלאפ עף אחורה ומתמוטט על הקיר.
"פיפ..לאפ" הוא אומר ואתם רואים שהוא התעלף.
לפתע ריולו מתעורר "ריו!" הוא צועק.
"לא תצליח להתחמק שוב! שרומיש תשתמשי באבקת הסטטוס! סקיטי חבטה!" אומרת ג'ס.
לפתע הפוקטץ' שלכם מצפצף ואומר *אבקת סטטוס-הפוקימון שולח אבקה שיכולה להרעיל/להרדים/לשתק*.
ריולו קופץ מקיר לקיר בזמן ששרומיש מפזרת אבקה רבה,אבל ריולו מתחמק מהאבקה הוא ממשיך לקפוץ כשלפתע הוא מתנגש בסקיטי שמשתמשת בחבטה ומעיפה אותו אחורה.
"משיכה!" קוראת ג'ס ולפתע ריולו מתאהב בסקיטי.
"תגמרי את זה עם סופת שלג!" קוראת ג'ס וסקיטי שולחת סופת שלג שמעלפת את ריולו במקום.
"ריו.." הוא אומר בשקט.
[B]לי;[/B]
אתה אומר לשרון שלא מצאת כלום,והיא נשמעת מאוכזבת.
"טו..לא נורא,תודה בכל מקרה" והיא מתחילה ללכת מהמקום כשלפתע אתה רואה חבורת [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2011/03/190.gif[/IMG] שמחזיקים [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/rsitem220.png[/IMG] קטן.
-
[QUOTE=DarKodak;1113908][B]דרייק & מייקל;[/B]
אתם עולים לחדר והאחות ג'ואי נועלת את המרכז,מיד לאחר מכן סול מחזירה את מיסדריווס.
[B]~בוקר~
דרייק מסתכל בחלון,ורואה מספר [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2011/03/358.gif[/IMG] שרים להם.
[/QUOTE]
"את רואה את הפוקימונים האלה ששרים בחוץ?" אשאל את סול ואצביע מבעד לחלון.
"אני רוצה ללכוד אחד, הפוקימון השלישי שלי" אצהיר ואוציא את הפוקדע מכיסי לבדוק את הפוקימון המשונה.
-
[QUOTE=DarKodak;1113908][B]דרייק & מייקל;[/B]
[B]~בוקר~
[/QUOTE]
[QUOTE=~JustDor~;1113921]"את רואה את הפוקימונים האלה ששרים בחוץ?" אשאל את סול ואצביע מבעד לחלון.
"אני רוצה ללכוד אחד, הפוקימון השלישי שלי" אצהיר ואוציא את הפוקדע מכיסי לבדוק את הפוקימון המשונה.[/QUOTE]
"לדעתי הפוקימון הזה נקרא צ'ימצ'או,למישהו מהחברים של הוריי היה אחד כזה. הוא מאוד נחמד. אה, ואולי גם אני אנסה ללמד את הפוקימונים שלי מתקפות חדשות. כבר הרבה זמן רציתי ללמד את פיפלאפ שלי ניקור או משהו כזה" אני אומר בחיוך וחושב לעצמי:' זה באמת נחמד שהוא שותף שלי. הוא עושה רושם של בחור נחמד מאוד." אני חושב בשמחה
-
[QUOTE=DarKodak;1113908][B]
[B]צ'אק & ג'ייסון;[/B]
פיפלאפ רצה ישר בזמן ששרומיש טוען את הקרן הסולארית,אך כשהוא משגר אותה כבר מאוחר מדי ופיפלאפ ברחה.
"בועות!" צועק צ'אק אף פיפלךאפ לא מצליחה לזוז מהשיתוק.
"תתחמק ריולו!" צועק ג'ייסון,אך ריולו לא יכול להתחמק מהצלילים של סקיטי ומתחיל לישון.
אתם רואים שפיפלאפ שוכבת על הרצפה לא יכולה לזוז,ואילו ריולו ישן על הרצפה ולא מתעורר.
"קרן סולארית,שוב פעם!" צועקת ג'ס.
סקיטי ניגשת אל ריולו בשקט,ומתחילה להסתיר לו עם הזנב שלו עד שהיא משתעממת וחוזתר למקומה בזירה.
שרומיש מצליחה להשתמש בקרן סולארית ופוגעת בפיפלאפ חזק,ופיפלאפ עף אחורה ומתמוטט על הקיר.
"פיפ..לאפ" הוא אומר ואתם רואים שהוא התעלף.
לפתע ריולו מתעורר "ריו!" הוא צועק.
"לא תצליח להתחמק שוב! שרומיש תשתמשי באבקת הסטטוס! סקיטי חבטה!" אומרת ג'ס.
לפתע הפוקטץ' שלכם מצפצף ואומר *אבקת סטטוס-הפוקימון שולח אבקה שיכולה להרעיל/להרדים/לשתק*.
ריולו קופץ מקיר לקיר בזמן ששרומיש מפזרת אבקה רבה,אבל ריולו מתחמק מהאבקה הוא ממשיך לקפוץ כשלפתע הוא מתנגש בסקיטי שמשתמשת בחבטה ומעיפה אותו אחורה.
"משיכה!" קוראת ג'ס ולפתע ריולו מתאהב בסקיטי.
"תגמרי את זה עם סופת שלג!" קוראת ג'ס וסקיטי שולחת סופת שלג שמעלפת את ריולו במקום.
"ריו.." הוא אומר בשקט.
.[/QUOTE]
"באסה.." ארטן לעצמי ואחזיר את פיפלאפ לפוכדור 'היית מעולה! אני גאה בך!' אחשוב בליבי בזמן שאסתכל על הפוכדור של פיפלאפ,ובין רגע,אזכר איך קיבלתי אותה ואימנתי אותה,והבנתי: פיפלאפ שלי לא חלשה כלל,פשוט הפוקימונים של ג'ס מאומנים יותר.
אז אתעשת על עצמי ואכניס את הפוכדור לכיסי,אטפח לג'ייסון בכתף ואומר לו "לא נורא,אני בטוח שבפעם הבאה נצליח..." לאחר מכן אפנה אל ג'ס בחיבה ואומר לה "את מאמנת מעולה! תודה לך על קרב מושלם!" אלחץ לה את היד.
-
[QUOTE=DarKodak;1113908][B
[B]לי;[/B]
אתה אומר לשרון שלא מצאת כלום,והיא נשמעת מאוכזבת.
"טו..לא נורא,תודה בכל מקרה" והיא מתחילה ללכת מהמקום כשלפתע אתה רואה חבורת [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2011/03/190.gif[/IMG] שמחזיקים [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/rsitem220.png[/IMG] קטן.[/QUOTE]
אני אומר לחבורת איפום"תחזירו לשרון את המפתח שנמצא אצלכם" .אני אומר לגיבל " תקוף את חבורת האיפום במתקפת זעם דרקון שלך "
-
[QUOTE=Druddigon man;1113962]"באסה.." ארטן לעצמי ואחזיר את פיפלאפ לפוכדור 'היית מעולה! אני גאה בך!' אחשוב בליבי בזמן שאסתכל על הפוכדור של פיפלאפ,ובין רגע,אזכר איך קיבלתי אותה ואימנתי אותה,והבנתי: פיפלאפ שלי לא חלשה כלל,פשוט הפוקימונים של ג'ס מאומנים יותר.
אז אתעשת על עצמי ואכניס את הפוכדור לכיסי,אטפח לג'ייסון בכתף ואומר לו "לא נורא,אני בטוח שבפעם הבאה נצליח..." לאחר מכן אפנה אל ג'ס בחיבה ואומר לה "את מאמנת מעולה! תודה לך על קרב מושלם!" אלחץ לה את היד.[/QUOTE]
"ריולו-חזור לפוכדור." אומר בעצבות קלה על ההפסד ואחזיר את ריולו לפוכדור.לאחר מכן אסתכל על הפוכדור של ריולו ואגיד לו:"קרב טוב ריולו, מקווה שתשתפר!" ואכניס את הפוכדור לכיסי.אחר כך אלך אל ג'סי ואגיד לה:"היה קרב טוב,אני מאמין שתהיי מאמנת מעולה בהמשך מסעך." ואלך, ואגיד לצ'אק:"קדימה,בוא."
-
[B]דרייק & סול;[/B]
אתם מוציאים את הפוקדע,אך מיד כל הפוקימונים עפים להם משם "אוף..רציתי לתפוס אותו" אומר דרייק.
"אלו צ'יימייקו,הם ידועים בשירה הנפלאה שלהם,אתם לא שמים לב שהם מוכרים לכם? מסינו! הם ההתפתחות של צ'ינגלינג!" אומרת סול ומחייכת לכיוונכם.
אתם יוצאים מחוץ לדירה ונועלים את החדר כשהתיקים עליכם.
אתם מתכוונים לצאת מהמקום כשלפתע אתם רואים מכתב על הרצפה,אחוק ממכם בערך כמטר.
אתם ניגשים אליו ורואים שכתוב עליו בגדול:
"אנו צריכים את עזרתך-דחוף!".
[B]צ'אק & ג'ייסון;[/B]
פיפלאפ וריולו מחייכים ואתם רואים שריולו כבר לא מתבייש ממכם,והוא חוזר לפוכדור בשמחה,כך גם פיפלאפ.
אתם הולכים ומשבחים את ג'ס והפוקימונים שלה, "לא זה כלום..יש לי עוד פוקימונים בבית,אני רוצה להיות מגדלת פוקימונים!" היא אומרת בשמחה ומחייכת לכיוונכם.
"תודהגם לכם על אימון וקרב נפלא במיוחד!, ועל כן ברצוני לתת לכם משהו" היא אומרת והולכת לכיוון אקספלווד שמחזיק שני דדברים ונותן לה.
"ראשון- לג'ייסון,קח את העצם הזאת ותיתן אותה לריולו שישים אותה בפה שלו,וככה הוא יחזק את השיניים שלו,עדיף פעם ביומיים" היא אומרת ומגישה לג'ייסון עצם לבנה.
"שני- לצ'אק,תיתן לפיפלאפ לענוד את שרשרת המים המיסטיים האלו וכך מתקפות המים שלה יתחזקו" היא אומרת ומגישה לצ'אק שרשרת שיש לה טיפה באמצע שלה.
"אני בטוחה שנתראה עוד,ביי בינתיים!" היא אומרת.
[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/rsitem188.png[/IMG][IMG]http://www.pokemonelite2000.com/rsitem173.png[/IMG]
[B]לי;[/B]
"זעם דרקון!" אתה צועק כשאתה מבחין באייפום.
גיבל יורה זעם דרקון,אך האייפום בורחים מהמתקפה.
"איי פו פו!" הם אומרים ובורחים משם,ומפילים מידיהם.
אתם רואים שהמפתח עומד ליפול ולהישבר,גיבל רץ אך נופל מיד.
אתם רואים שהמפתח ממש ממש מתקרב לקרקע אך שרון צועקת "מהירות אקסטרים!" ודרטיני רצה במהירות ותופסת את המפתח.
"תודה רבה לך לי.." היא אומרת ומחייכת.
"אתה רוצה שאני אעזור לגיבל שלך ללמוד מתקפה דרקון חזקה שנקראת מטאור דרקון? סבתא שלי למדה אותי.. ואני אוכל ללמד אותו-אבל זה דורש יותר משבועיים של אימונים אז..אם אתה רוצה,נהיה חייבים להיות שופתים" היא אומרת ווקרצת לכיוונך.
-
[quote]צ'אק & ג'ייסון;
פיפלאפ וריולו מחייכים ואתם רואים שריולו כבר לא מתבייש ממכם,והוא חוזר לפוכדור בשמחה,כך גם פיפלאפ.
אתם הולכים ומשבחים את ג'ס והפוקימונים שלה, "לא זה כלום..יש לי עוד פוקימונים בבית,אני רוצה להיות מגדלת פוקימונים!" היא אומרת בשמחה ומחייכת לכיוונכם.
"תודהגם לכם על אימון וקרב נפלא במיוחד!, ועל כן ברצוני לתת לכם משהו" היא אומרת והולכת לכיוון אקספלווד שמחזיק שני דדברים ונותן לה.
"ראשון- לג'ייסון,קח את העצם הזאת ותיתן אותה לריולו שישים אותה בפה שלו,וככה הוא יחזק את השיניים שלו,עדיף פעם ביומיים" היא אומרת ומגישה לג'ייסון עצם לבנה.
"שני- לצ'אק,תיתן לפיפלאפ לענוד את שרשרת המים המיסטיים האלו וכך מתקפות המים שלה יתחזקו" היא אומרת ומגישה לצ'אק שרשרת שיש לה טיפה באמצע שלה.
"אני בטוחה שנתראה עוד,ביי בינתיים!" היא אומרת[/quote]
"תודה ג'ס!" אומר לה בשמחה ואכניס את התליון לכיסי
"אולי נכנס ליער? אני רוצה לתפוס עוד פוקימון שיצטרף אליי.." אפנה אל ג'ייסון ואצעד איתו בקלילות אל תוך היער..
בדרך אנופף לג'ס מרחוק ואומר לעצמי בלב 'יש לי הרגשה שעוד נפגוש אותה...' ואמשיך ללכת..
"קרב טוב היה,היא מאמנת טובה.." אומר לג'ייסון בזמן ההליכה "אני רוצה לאתגר אותה לקרב חוזר מתישהו..."
-
[QUOTE=DarKodak;1114139][B]
[B]לי;[/B]
"זעם דרקון!" אתה צועק כשאתה מבחין באייפום.
גיבל יורה זעם דרקון,אך האייפום בורחים מהמתקפה.
"איי פו פו!" הם אומרים ובורחים משם,ומפילים מידיהם.
אתם רואים שהמפתח עומד ליפול ולהישבר,גיבל רץ אך נופל מיד.
אתם רואים שהמפתח ממש ממש מתקרב לקרקע אך שרון צועקת "מהירות אקסטרים!" ודרטיני רצה במהירות ותופסת את המפתח.
"תודה רבה לך לי.." היא אומרת ומחייכת.
"אתה רוצה שאני אעזור לגיבל שלך ללמוד מתקפה דרקון חזקה שנקראת מטאור דרקון? סבתא שלי למדה אותי.. ואני אוכל ללמד אותו-אבל זה דורש יותר משבועיים של אימונים אז..אם אתה רוצה,נהיה חייבים להיות שופתים" היא אומרת ווקרצת לכיוונך.[/QUOTE]
אני אומר לשרון" אני אשמח שתלמדי את גיבל שלי דראכו מטאור וכך הוא יהפוך לחזק יותר.אין לי בעיה אם זה שאת ואני נהיה שותפים למסע שלי.טוב אז מתי אנחנו מתחילים לאמן את גיבל שילמד דראכו מטאור?.דרך אגב הדרטיני שלך מאוד חזקה "
-
[QUOTE=Druddigon man;1114144]"תודה ג'ס!" אומר לה בשמחה ואכניס את התליון לכיסי
"אולי נכנס ליער? אני רוצה לתפוס עוד פוקימון שיצטרף אליי.." אפנה אל ג'ייסון ואצעד איתו בקלילות אל תוך היער..
בדרך אנופף לג'ס מרחוק ואומר לעצמי בלב 'יש לי הרגשה שעוד נפגוש אותה...' ואמשיך ללכת..
"קרב טוב היה,היא מאמנת טובה.." אומר לג'ייסון בזמן ההליכה "אני רוצה לאתגר אותה לקרב חוזר מתישהו..."[/QUOTE]
"היא מאמנת מאוד טובה." אומר לצ'אק "בכל מקרה, גם אני רוצה לתפוס פוקימון נוסף לצוות שלי." ואלך עם צ'אק אל היער.
-
[QUOTE=Kakashi;1114151]"היא מאמנת מאוד טובה." אומר לצ'אק "בכל מקרה, גם אני רוצה לתפוס פוקימון נוסף לצוות שלי." ואלך עם צ'אק אל היער.[/QUOTE]
"יופי! ככה אף אחד לא ישתעמם בזמן שרק השני יתפוס פוקימון!" אומר לו בשמחה
"נו,אז על איזה סוג פוקימון חשבת..? אתה אוהב פוקימוני רוח..? אני שונא אותם!!!" אגלה לו.
"אתה מבין,תמיד היה גנגר מעצבן אחד שהפריע לי לישון כשהייתי קטן,מאז אני שונא פוקימוני רוח,וחוץ מזה,פעם פגשתי אותו בשדה אחד,ניסיתי להתפייס אבל הוא התקיף אותי!" אסביר לו ואז אבין ואומר לו "לא הקשבת נכון..?" אחגך קצת.
-
[B]לי;[/B]
"תודה רבה לך..ונתחיל אחרי זה,הגיבל שלך נראה לי עייף,הוא נלחם ממקודם?" היא שואלת ואתה מהנהן.
"טוב..אז תחזיר אותו לפוכדור שלו שינוח,נלך לעיר ג'ובילייף ושם ננוח במרכז הפוקיימונים במשך הלילה" הא אומרת ואתה שוב מהנהן.
אתם מתחילים ללכת,ותוך כמה דקות אתה רואה עיר ענקית ובפתיחתה כתוב "העיר ג'ובילייף".
[B]צ'אק & ג'ייסון;[/B]
[I]איזה יער O_o? אני אתייחס אל זה כ"דרך הבאה"..[/I]
[I]~~~~[/I]
אתם עולים לקומת הקרקע של המרכז,ומבקשים מהאחות ג'ואי לרפא לכם את הפוקימונים,לאחר מכן אתם נותנים לה את המפתח ויוצאים מהמרכז.
"בוא נלך לדרך 103" אומר ג'ייסון ומתחיל ללכת כשצ'אק אחריו.
אתם מיד מגיעים לדרך עם די הרבה עצים,מימין לכם נמצא נהר שזורם ע"י נפילת מפל מים קטן.
מספר [IMG]http://img.pokemondb.net/sprites/black-white/normal/wingull.png[/IMG] מעופפים ליד הנהר.
-
[QUOTE=DarKodak;1114159][B]לי;[/B]
"תודה רבה לך..ונתחיל אחרי זה,הגיבל שלך נראה לי עייף,הוא נלחם ממקודם?" היא שואלת ואתה מהנהן.
"טוב..אז תחזיר אותו לפוכדור שלו שינוח,נלך לעיר ג'ובילייף ושם ננוח במרכז הפוקיימונים במשך הלילה" הא אומרת ואתה שוב מהנהן.
אתם מתחילים ללכת,ותוך כמה דקות אתה רואה עיר ענקית ובפתיחתה כתוב "העיר ג'ובילייף".
[B]צ'אק & ג'ייסון;[/B]
[I]איזה יער O_o? אני אתייחס אל זה כ"דרך הבאה"..[/I]
[I]~~~~[/I]
אתם עולים לקומת הקרקע של המרכז,ומבקשים מהאחות ג'ואי לרפא לכם את הפוקימונים,לאחר מכן אתם נותנים לה את המפתח ויוצאים מהמרכז.
"בוא נלך לדרך 103" אומר ג'ייסון ומתחיל ללכת כשצ'אק אחריו.
אתם מיד מגיעים לדרך עם די הרבה עצים,מימין לכם נמצא נהר שזורם ע"י נפילת מפל מים קטן.
מספר [IMG]http://img.pokemondb.net/sprites/black-white/normal/wingull.png[/IMG] מעופפים ליד הנהר.[/QUOTE]
"אממ.... זה פוקימון די נחמד.." אמלמל ואוציא על אחד מהם את הפוקדקס כדי למצוא עליו משהו מעניין...
"אתה רוצה לתפוס אותו או אני..?" אשאל אותו "יודע מה,אולי נסתובב ליד הנהר קצת,במקרה שלא נמצא משהו אחר.. ננסה להתקיף אחד מאלה,אוקיי?" אשאל אותו ואסכם.
אחרי ה"פקודות" שנתתי אחשוב בליבי 'אממ... בפוקימון הבא שאלחם נגדו אוציא את גלמיאו,בוא נראה אותה עוד פעם בפעולה..'
-
[QUOTE=DarKodak;1114159][B]לי;[/B]
[/QUOTE]
אני אומר לשרון"יופי הכענו לעיר ג'ובייליף סוף סוף.טוב בוא נלך למרכז הפוקימונים " אנ רץ מהר עם שרון למרכז ומבקש במרכז שירפאו לי את הפוקימונים
-
[QUOTE=DarKodak;1114139][B]דרייק & סול;[/B]
אתם מוציאים את הפוקדע,אך מיד כל הפוקימונים עפים להם משם "אוף..רציתי לתפוס אותו" אומר דרייק.
"אלו צ'יימייקו,הם ידועים בשירה הנפלאה שלהם,אתם לא שמים לב שהם מוכרים לכם? מסינו! הם ההתפתחות של צ'ינגלינג!" אומרת סול ומחייכת לכיוונכם.
"אנו צריכים את עזרתך-דחוף!".
[[/QUOTE]
אני מייקל למקרה ששכחת... :)
"וואו, מה זה אומרת 'צריכים את עזרתך'? מי זה 'אנחנו'?" אני שואל בתמיהה ומרים את המכתב אל מול השמש, לראות אולי מוצפן שם משהו.
-
[QUOTE=Druddigon man;1114163]"אממ.... זה פוקימון די נחמד.." אמלמל ואוציא על אחד מהם את הפוקדקס כדי למצוא עליו משהו מעניין...
"אתה רוצה לתפוס אותו או אני..?" אשאל אותו "יודע מה,אולי נסתובב ליד הנהר קצת,במקרה שלא נמצא משהו אחר.. ננסה להתקיף אחד מאלה,אוקיי?" אשאל אותו ואסכם.
אחרי ה"פקודות" שנתתי אחשוב בליבי 'אממ... בפוקימון הבא שאלחם נגדו אוציא את גלמיאו,בוא נראה אותה עוד פעם בפעולה..'[/QUOTE]
"תתפוס אותו אתה, אני מכיר את הפוקימון הזה, וקוראים לו ווינגאל.הוא מסוג מים מעופף, ויש לי כבר פוקימון מים כך שכדאי לך לתפוס אותו." אומר לצ'אק.לאחר מכן אלך אחרי צ'אק להסתובב ליד הנהר.
-
[B]יואב;[/B]
[I]כן שכחתי :sorry:,ותגיד לדור להגיב[/I]
[B]צ'אק & דרייק;[/B]
"תתפוס אותו אתה, אני מכיר את הפוקימון הזה, וקוראים לו ווינגאל.הוא מסוג מים מעופף, ויש לי כבר פוקימון מים כך שכדאי לך לתפוס אותו" אומר דרייק לצ'אק.
"בסדר" עונה צ'אק ומוציא את גלמיאו, "גלמי...אוו!" היא אומרת ומחייכת לעברכם.
בינתיים ג'ייסון הולך לעבר הנהר ומסתכל על המים,לפתע פסידאק יוצאת מהפוכדור שלה ומסתכלת על ג'ייסון.
"פסי פסי!" היא אומרת ובאה לקפוץ אל המים כשלפתע מהמים מגיחה [IMG]http://img.pokemondb.net/sprites/black-white/normal/goldeen-f.png[/IMG] קטנה.
אתם רואים שפסידאק רוצה להילחם בגולדין.
בינתיים אצל צ'אק,גלמיאוו מסתכלת על הווינגאל שלמעלה ומחכה להורואתיו של צ'אק.
[B]לי;[/B]
אתם נכנסים ורואים את האחות ג'ואי ונותנים לה את הפוכדורים תוך כדאי שאתם שואלים אם היא יכולה לרפא אותם
"בשמחה" היא אומרת ולאחר כמה דקות מחזירה לכם.
בוא ללמעלה" אומרת שרון ועולה לקומה השנייה של מרכז הבפוקימונים כשאתה בעקבותיה,אתה רואה שהיא פותחת חדר ואתם נכנסים אליו ואתם רואים שלוש מיטות,טלוויזיה,רדיו,שירותים ומקלחת.
-
[QUOTE=DarKodak;1115780][B]
[B]לי;[/B]
אתם נכנסים ורואים את האחות ג'ואי ונותנים לה את הפוכדורים תוך כדאי שאתם שואלים אם היא יכולה לרפא אותם
"בשמחה" היא אומרת ולאחר כמה דקות מחזירה לכם.
בוא ללמעלה" אומרת שרון ועולה לקומה השנייה של מרכז הבפוקימונים כשאתה בעקבותיה,אתה רואה שהיא פותחת חדר ואתם נכנסים אליו ואתם רואים שלוש מיטות,טלוויזיה,רדיו,שירותים ומקלחת.[/QUOTE]
אני אונר לאחות ג'וי " תודה על החדר ". אני אומר לשרון" טוב אני הולך להתקלח אז בי ". לאחר שאגמור להתקלח אומר לשרון " לילה טוב ". אני הולך לישון אל האחת המיטות של החדר
-
[quote]צ'אק & דרייק;
"תתפוס אותו אתה, אני מכיר את הפוקימון הזה, וקוראים לו ווינגאל.הוא מסוג מים מעופף, ויש לי כבר פוקימון מים כך שכדאי לך לתפוס אותו" אומר דרייק לצ'אק.
"בסדר" עונה צ'אק ומוציא את גלמיאו, "גלמי...אוו!" היא אומרת ומחייכת לעברכם.
בינתיים ג'ייסון הולך לעבר הנהר ומסתכל על המים,לפתע פסידאק יוצאת מהפוכדור שלה ומסתכלת על ג'ייסון.
"פסי פסי!" היא אומרת ובאה לקפוץ אל המים כשלפתע מהמים מגיחה קטנה.
אתם רואים שפסידאק רוצה להילחם בגולדין.
בינתיים אצל צ'אק,גלמיאוו מסתכלת על הווינגאל שלמעלה ומחכה להורואתיו של צ'אק.[/quote]
זה ג'ייסון!
------------
"אוקיי פסידאק, תשתמשי באקדח מים על הפוקימון!" אומר לפסידאק בזמן שאחפש מידע על הפוקימון בפוקידע.לאחר מכן אסתכל על צ'אק ואראה מה קורה בקרב שלו.
-
[B]ג'ייסון;[/B]
[I]כן התבלבלתי..ומכיוון שאתה עסוק בקרב שונה משל עומר,אני אגיב לך עכשיו בנפרד עד שהוא יגיב,אבל רק בגלל שזה קרב שנפרד[/I]
[I]~~~~~~~[/I][I]~[/I]
אתה מוציא את הפטוקדע ומכוון אותו על הפוקימון:
[IMG]http://img.pokemondb.net/sprites/black-white/normal/goldeen-f.png[/IMG][IMG]http://img.pokemondb.net/sprites/black-white/back-normal/goldeen-f.png[/IMG]
[I]"גולדין,פוקימון דג הזהב.למרות שהוא נראה מאוד אלגנטי,כאשר בשחייה הוא פורש את הסנפירים שלו הוא יכול לתקוע את קרנו בחוזקה רבה"[/I] והפוקדע נכבה.
אתה מורה לפסידאק להשתמש באקדח מים על גולדין,והיא פותחת את מקורה ושולחת קרן מים לכיוון גולדין שנפגעת לא כלכל קשה,ועפה אחורה מעט.
"גולד...אין!" היא צועקת ואתה רואה שהיא מתמקדת ושולחת גלים על-קוליים אל פסידאק-שעשויים לבלבל אותה,אך אתה רואה שפסידק מתחמקת מהם במהירות.
[B]לי;[/B]
מיד לאחר שאתם נכנסים לחדר אתה נכנס להתקלח ושרון עונה לך "בסדר,אני בינתיים אצפה בטלוויזיה".
אתה מתקלח ויוצא החוצה מאורגן,אומר לשרון "לילה טוב" ונכנס לאחת המיטות,אתה רואה ששרון לא הולכת לישון עדיין.
"למה את לא הולכת לישון?" אתה שואל אותה כשאתה שומע את קול הטלוויזיה מצפצף באוזנייך.
"אהה..סתם,אני רוצה ללמוד על פוקימונים חדשים-בכל זאת,אני רוצה להיות מגדלת,אבל לא נורא,נמשיך מחר,לילה טוב" היא אומרת ונכנסת למיטה השנייה.
[B]~בוקר~[/B]
אתה שומע שירה בקול פעמון של [IMG]http://img.pokemondb.net/sprites/black-white/normal/chingling.png[/IMG] קטנטנים שמעירים אותך ואת שרון.
"בוקר הא?" היא שואלת ומצחקקת לה,אני אתן מעט אוכל לדרייג' היא אומרת ומוציאה אותה,מיד לאחד מכן היא נותנת לה מעט אוכל לפוקימונים מהתיק שלה.
גם אתה מוציא את גיבל ונותן לו מעט אוכל "גיב!" הוא קורא בשמחה.
"טוב..כדאי שנצא לעיר אורברג,אני רוצה לפגוש שם את רוארק" שרון אומרת לך ומתחילה להתארגן.
-
[QUOTE=DarKodak;1115800][B]
[B]לי;[/B]
מיד לאחר שאתם נכנסים לחדר אתה נכנס להתקלח ושרון עונה לך "בסדר,אני בינתיים אצפה בטלוויזיה".
אתה מתקלח ויוצא החוצה מאורגן,אומר לשרון "לילה טוב" ונכנס לאחת המיטות,אתה רואה ששרון לא הולכת לישון עדיין.
"למה את לא הולכת לישון?" אתה שואל אותה כשאתה שומע את קול הטלוויזיה מצפצף באוזנייך.
"אהה..סתם,אני רוצה ללמוד על פוקימונים חדשים-בכל זאת,אני רוצה להיות מגדלת,אבל לא נורא,נמשיך מחר,לילה טוב" היא אומרת ונכנסת למיטה השנייה.
[B]~בוקר~[/B]
אתה שומע שירה בקול פעמון של [IMG]http://img.pokemondb.net/sprites/black-white/normal/chingling.png[/IMG] קטנטנים שמעירים אותך ואת שרון.
"בוקר הא?" היא שואלת ומצחקקת לה,אני אתן מעט אוכל לדרייג' היא אומרת ומוציאה אותה,מיד לאחד מכן היא נותנת לה מעט אוכל לפוקימונים מהתיק שלה.
גם אתה מוציא את גיבל ונותן לו מעט אוכל "גיב!" הוא קורא בשמחה.
"טוב..כדאי שנצא לעיר אורברג,אני רוצה לפגוש שם את רוארק" שרון אומרת לך ומתחילה להתארגן.[/QUOTE]
אני מתארן במהירות ויוצא מהחדר עם שרו וגיבל.מחזיר לאחות ג'וי את המפתח ואז ביחד עם שרון וגיבל ממשיך לכת לעבר העיר אורבוג
-
[B]לי;[/B]
אתה ושרון מתארגנים ויוצאים מהחדר,יורדים במעלית לקומת הקרקע ומגישים לאחות ג'ואי את המפתח.
"תודה לכם" היא אומרת ושרון עונה לה "לא,תודה לך" ושתיהן מחייכות.
אתם יוצאים לכיוון העיר אורברג ונכנסים לכיוון דרך 203.
אתם רואים [IMG]http://img.pokemondb.net/sprites/black-white/normal/abra.png[/IMG] שישן לו על אחד הספספלים.
מהצד השני אתם רואים [IMG]http://img.pokemondb.net/sprites/black-white/shiny/kricketot.png[/IMG] קטן שמתהלך לו על הדשא.
-
[quote]ג'ייסון;
כן התבלבלתי..ומכיוון שאתה עסוק בקרב שונה משל עומר,אני אגיב לך עכשיו בנפרד עד שהוא יגיב,אבל רק בגלל שזה קרב שנפרד
~~~~~~~~
אתה מוציא את הפטוקדע ומכוון אותו על הפוקימון:
"גולדין,פוקימון דג הזהב.למרות שהוא נראה מאוד אלגנטי,כאשר בשחייה הוא פורש את הסנפירים שלו הוא יכול לתקוע את קרנו בחוזקה רבה" והפוקדע נכבה.
אתה מורה לפסידאק להשתמש באקדח מים על גולדין,והיא פותחת את מקורה ושולחת קרן מים לכיוון גולדין שנפגעת לא כלכל קשה,ועפה אחורה מעט.
"גולד...אין!" היא צועקת ואתה רואה שהיא מתמקדת ושולחת גלים על-קוליים אל פסידאק-שעשויים לבלבל אותה,אך אתה רואה שפסידק מתחמקת מהם במהירות.[/quote]
"תתקרבי אליה ותשתמשי בשריטה!" אומר לפסידאק "ולאחר מכן שוב באקדח מים!"
-
[B]ג'ייסון;[/B]
פסידאק עומדת עליך,וקופצת למים.
היא שוחה לעבר גולדין כדי להשתמש בשריטה,אך גולדין מהר צוללת ומתחמקת מהמתקפה.
היא מנסה לשרוט אותה שוב אך גולדין משתמשת בפעימת מים ומעיפה את פסידאק אחורה.
"אקדח מים!" אתה מורה עליה ופסידאק מתיזה על גולדין אקדח מים,אך אתה רואה שגולדין שוב פעם מתחמקת.
אתה שם לב שגולדין יוצרת גל גדול,ועולה עליו - אתה מבין שהיא משתמשת בגלישה! (Surf)
לפתע אתה רואה שצ'אק קורא לך "ג'ייסון! תקשיב,תרחיק את גולדין מהמים,כי המים זה מקום המחייה שלה,אין מצב שתנצח אותה במגרש שלה".
-
[QUOTE=DarKodak;1115829][B]לי;[/B]
אתה ושרון מתארגנים ויוצאים מהחדר,יורדים במעלית לקומת הקרקע ומגישים לאחות ג'ואי את המפתח.
"תודה לכם" היא אומרת ושרון עונה לה "לא,תודה לך" ושתיהן מחייכות.
אתם יוצאים לכיוון העיר אורברג ונכנסים לכיוון דרך 203.
אתם רואים [IMG]http://img.pokemondb.net/sprites/black-white/normal/abra.png[/IMG] שישן לו על אחד הספספלים.
מהצד השני אתם רואים [IMG]http://img.pokemondb.net/sprites/black-white/shiny/kricketot.png[/IMG] קטן שמתהלך לו על הדשא.[/QUOTE]
אני מתעלם מהם ואומר לשרון" את רוצה לתפוס את אח הפוקימונים ?.אם את רוצה אני יחכה לך פה עד שתפסי את הפוקימונים.אני לא רוצה לתפוס אותם אפילו שאחד מהם זוהר ואני יצאפריאר" .אני יחכה לתשובה של שרון
-
[B]לי;[/B]
"לא.." אומרת שרון ואתה רואה שהיא מתיישבת על הספספל עליו ישן אברה ומחכה למשהו.
תוך כמה רגעים אתה רואה שמגיע לכיוונה [IMG]http://img.pokemondb.net/sprites/black-white/normal/minccino.png[/IMG] קטן שמביא לה כמה גרגירי יער.
"היי,הנה אתה מיני" היא אומרת והוא עולה על הכתף שלה.
"תכיר,זה מיני,הוא מיניסינו,קיבלתי אותו מהפרופ' באונובה" אתה ראה שמיני מסתכל עליך במבט תמוה,ואז מתחיל לדגדג אותך עם זנבו הקטן.
"חח..זה סימן שהוא מחבב אותך,טוב אתם רוצה להתחיל בשיעורי לימוד מטאור הדרקון?" היא שואלת.
-
[QUOTE=DarKodak;1115869][B]ג'ייסון;[/B]
פסידאק עומדת עליך,וקופצת למים.
היא שוחה לעבר גולדין כדי להשתמש בשריטה,אך גולדין מהר צוללת ומתחמקת מהמתקפה.
היא מנסה לשרוט אותה שוב אך גולדין משתמשת בפעימת מים ומעיפה את פסידאק אחורה.
"אקדח מים!" אתה מורה עליה ופסידאק מתיזה על גולדין אקדח מים,אך אתה רואה שגולדין שוב פעם מתחמקת.
אתה שם לב שגולדין יוצרת גל גדול,ועולה עליו - אתה מבין שהיא משתמשת בגלישה! (Surf)
לפתע אתה רואה שצ'אק קורא לך "ג'ייסון! תקשיב,תרחיק את גולדין מהמים,כי המים זה מקום המחייה שלה,אין מצב שתנצח אותה במגרש שלה".[/QUOTE]
"תודה צ'אק!" אומר לצ'אק ואחזור במהירות לקרב.לאחר מכן אגיד לפסידאק:"פסידאק-השתמשי בזנב שוט כדי להרחיק את הגולדין מהמים ולאחר מכן השתמשי באקדח מים!" בתקווה שזה יעבוד.
-
[QUOTE=Kakashi;1115796]זה ג'ייסון!
------------
"אוקיי פסידאק, תשתמשי באקדח מים על הפוקימון!" אומר לפסידאק בזמן שאחפש מידע על הפוקימון בפוקידע.לאחר מכן אסתכל על צ'אק ואראה מה קורה בקרב שלו.[/QUOTE]
"אוקיי...." אסתכל על גלמיאו בנחישות "תשתמשי מהר במכה מזויפת! על אחד מהם! ואז בשריטה!" אוקה לה ואוציא את הפוקדע במטרה לגלות משהו מעניין על הפוקימון.
-
[QUOTE=DarKodak;1115888][B]לי;[/B]
"לא.." אומרת שרון ואתה רואה שהיא מתיישבת על הספספל עליו ישן אברה ומחכה למשהו.
תוך כמה רגעים אתה רואה שמגיע לכיוונה [IMG]http://img.pokemondb.net/sprites/black-white/normal/minccino.png[/IMG] קטן שמביא לה כמה גרגירי יער.
"היי,הנה אתה מיני" היא אומרת והוא עולה על הכתף שלה.
"תכיר,זה מיני,הוא מיניסינו,קיבלתי אותו מהפרופ' באונובה" אתה ראה שמיני מסתכל עליך במבט תמוה,ואז מתחיל לדגדג אותך עם זנבו הקטן.
"חח..זה סימן שהוא מחבב אותך,טוב אתם רוצה להתחיל בשיעורי לימוד מטאור הדרקון?" היא שואלת.[/QUOTE]
אני אומר למיסינו,הי חמודי אתה פוקימון נחמד " .אני אומר לשרון " המיסנו שלך נחחמד.טוב כן אני רוצ שגיבל כבר יתחיל באימוני על דראכו מטאור " .אני אומר לגיבל , טוב תקשיב לשרון היא עומדת ללמד אתך דראכו מטאור "
-
[B]ג'ייסון;[/B]
פסידאק משתמשת בזנב שוט ומצליפה בזנבה על המים,אתה רואה שההגנה של גולדין נחלשת והיא זזה מעט אחורה.
גולדין משתמשת בניקור,אך פסידאק מרחיקה אותה באקדח מים ואז ישר שורטת אותה בשריטה.
[B]צ'אק;[/B]
[I]אני מחליף את מכה מזוייפת ב-"גל הלם" - Shock Wave[/I]
[I]~~~~~~~~~
[/I]גלמיאו שולחת גל הלפ לכיוון אחד מהוווינגאל,שנפגע קשה מאוד מיתרון הסוגים הכפול ונוחת על הקרקע.
גלמיאו רצה ומנסה לשרוט אותו אך הוא מתחמק מיד ושולח בועות שפוגעות בגלמיאו.
[I]*אני אכתוב בפוקדע בתגובה הבאה,תזכיר את זה שם*[/I]
[B]לי;[/B]
גיבל ניגש אל שרון והיא אומרת לו "תמקד את כל האנרגיה שבגוף שלך לכיוון הלב שלך,ואז תנסה לשחרר אותה".
גיבל מתאמץ אבל לא מצליח לעשות זאת, "קדימה,תנסה שוב,אתה יכול!" אתם מעודדים אותו.
הוא מנסה שוב אך רק עשן יוצא מפיו.
"משהו כאן לא בסדר..כמה זמן אתם חברים?" היא שואלת אותך ואתה אומר שכשבועיים.
"אוקי..ועד כמה גיבל שמח?" היא שואלת אותך ומחכה לתגובתך.
-
[QUOTE=DarKodak;1115993][B]ג
[B]לי;[/B]
גיבל ניגש אל שרון והיא אומרת לו "תמקד את כל האנרגיה שבגוף שלך לכיוון הלב שלך,ואז תנסה לשחרר אותה".
גיבל מתאמץ אבל לא מצליח לעשות זאת, "קדימה,תנסה שוב,אתה יכול!" אתם מעודדים אותו.
הוא מנסה שוב אך רק עשן יוצא מפיו.
"משהו כאן לא בסדר..כמה זמן אתם חברים?" היא שואלת אותך ואתה אומר שכשבועיים.
"אוקי..ועד כמה גיבל שמח?" היא שואלת אותך ומחכה לתגובתך.[/QUOTE]
אני אומר לשרון" נראה לי שהוא שמח.טוב בעצם מאיפה לי לדעת עד כמה גיבל מאושר שהוא נמצא אצלי.כנראה במקסימום שמחה הוא נמצא.יש לך מכשיר שבוד את השמחה של הפוקימון? המכשיר יכול לעזור לנו "
-
[QUOTE=DarKodak;1115993][B][B]צ'אק;[/B]
[I]אני מחליף את מכה מזוייפת ב-"גל הלם" - Shock Wave[/I]
[I]~~~~~~~~~
[/I]גלמיאו שולחת גל הלפ לכיוון אחד מהוווינגאל,שנפגע קשה מאוד מיתרון הסוגים הכפול ונוחת על הקרקע.
גלמיאו רצה ומנסה לשרוט אותו אך הוא מתחמק מיד ושולח בועות שפוגעות בגלמיאו.
[I]*אני אכתוב בפוקדע בתגובה הבאה,תזכיר את זה שם*[/I]
.[/QUOTE]
"גלמיאו! אני יודע שאת מהירה,תתחמקי בכל מתקפה שלו..." אומר לה "קדימה תשתמשי בצעקה ואז עוד פעם בגל הלם!" אפקוד עלייה.
"מעניין איך ג'ייסון מסתדר שם..." אמלמל לעצמי ואבדוק בפוקדע על ווינגאל והאם יש משהו שאוכל לנצל לטובתי בקרב...
-
[quote]ג'ייסון;
פסידאק משתמשת בזנב שוט ומצליפה בזנבה על המים,אתה רואה שההגנה של גולדין נחלשת והיא זזה מעט אחורה.
גולדין משתמשת בניקור,אך פסידאק מרחיקה אותה באקדח מים ואז ישר שורטת אותה בשריטה.[/quote]
"יופי פסידאק!" אומר לפסידאק בשמחה "עכשיו השתמשי באקדח מים ואז שוב בשריטה!"
-
[QUOTE=DarKodak;1114139][B]דרייק & סול;[/B]
"אנו צריכים את עזרתך-דחוף!".[/QUOTE]
[QUOTE=cladino;1114206]
"וואו, מה זה אומרת 'צריכים את עזרתך'? מי זה 'אנחנו'?" אני שואל בתמיהה ומרים את המכתב אל מול השמש, לראות אולי מוצפן שם משהו.[/QUOTE]
"באמת למי הכוונה 'אנו'?" אשאל בתמיהה ואוסיף ואשאל, "ולמי הכוונה 'עזרתך'? אתם חושבים שמדובר במישהו מאיתנו?".
-
[B]לי;[/B]
אתה אומר שאתה חושב שהוא שמח,והיא עונה "טוב..בוא ננסה עוד שלוש פעמים,קדימה גיבל,תנסה שוב!".
גיבל מנסה שוב בערך כ-4 פעמים ולא מצליח.
"טוב,לצערי הוא לא הצליח,הפוקימון צריך להיות עם שמחה מלאה" היא אומרת ומחייכת אל גיבל הקטן.
"אולי כדאי שתעברו מכונים ביחד,ותנצחו בקרבות ביחד,זה ישמח אותו,אבל בשביל שמחה מלאה צריך לחכות" היא אומרת.
[B]צ'אק;[/B]
אתה בודק את פוקימון השחף בפוקדע:
[CENTER][IMG]http://img.pokemondb.net/sprites/black-white/normal/wingull.png[/IMG][IMG]http://img.pokemondb.net/sprites/black-white/back-normal/wingull.png[/IMG]
"ווינגאל,פוקימון השחף. הוא מרחף על זרמי אוויר מבלי להניע את כנפיו,הוא בונה את הקן שלו על צוקים תלולים בקצה של הים" [/CENTER]
[RIGHT]והפוקדע משתתק.[/RIGHT]
גלמיאוו משתמשת בצעקה,אך ווינגאל מיד תופס משב רוח ועף לשמיים,אתה רואה שהוא יורה מטר מים לכיוון גלמיאו שפוגע בה מרחוק ומעיף אותה אחורה (Water Gun) אתה רואה שהדיוק של ווינגאל ממש טוב.
גלמאיו שולחת גל הלם,אך ווינגאל מתחמק ושולח צווחה על קולית לכיוון גלמיאו,שמיד מתבלבלת (SuperSonic).
גלמיאו מנסה להשתמש בגל הלם אך מפספסת מהבלבול ופוגעת באחד בעצים.
ווינגאל משתמש במכת כנף ומעיף את גלמיאו אחורה,אתה רואה שגלמיאו פוגעת באבן וזועקת "גלמי!!".
לפתע,העיניים של גלמיאו נפקחות לרווחה והיא יוצאת מהבלבול,היא שולחת גם הלם חזק ומעלפת את ווינגאל במכה.
[B]ג'ייסון;[/B]
פסידאק משתמשת באקדח מים וגולדין בפעימת מים,שתי המתקפות מתנגשות ומתיזות מים לכל הכיוונים.
אתה לא מצליח לראות כלום,ולפתע אתה רואה גל הלם שמגיע לכיוונך מכיוון הקרב של ג'ייסון,החשמל פוגע במים ואתה רואה שגולדין מעט פגעת מחלקייק החשמל וגם פסידאק.
פסידאק מנצלת את אי היכולת של גולדין לזוז בינתייים,ותוקפת אותה בשריטה,גולדין נפגעת ועפה אחורה מעולפת.
אתה רואה שגולדין מסתכלת עליכם בבהלה וצוללת במים תוך כדי שחייה למפל.
[B]דרייק & מייקל;[/B]
"באמת למי הכוונה 'אנו'?"שואל דרייק ומסתכל על מייקל וסול בתמיהה.
"אין לי מושג" סול ומייקל עונים פה אחד,וכך גם עונים לשאלתו השנייה של דרייק:
"ולמי הכוונה 'עזרתך'? אתם חושבים שמדובר במישהו מאיתנו?".
לבסוף,מייקל מרים את המכתב ובודק אם מוצפן בו משהו,אך שום דבר לא קורה.
לפתע הדף עצמו נופל מהמתכב וסול תופסת אותו בזריזות וקוראת אותו בלבה.
"טוב הבנתי..הבתצע שוד בעיר פטלבורג,ממש קרוב לכאן,אנו צריכים להגיע לשם מהר מאוד,למרות שהמכתב הזה בכלל ל בשבילנו,אבל לא משנה,בואו נלך לשם" היא אומרת לכם.