[QUOTE=KillerBee;1167010]ליאור, איזה כוח אתה הכי אהבת במשחק?[/QUOTE]
אני אוהב את כולם אך הכוח של "הומו" מגניב
אתה עושה קבר לאריה שהרגתXD
Printable View
[QUOTE=KillerBee;1167010]ליאור, איזה כוח אתה הכי אהבת במשחק?[/QUOTE]
אני אוהב את כולם אך הכוח של "הומו" מגניב
אתה עושה קבר לאריה שהרגתXD
[QUOTE=monster;1167012]אני אוהב את כולם אך הכוח של "הומו" מגניב
אתה עושה קבר לאריה שהרגתXD[/QUOTE]
מי זה הומו?
בוקר טוב ..
דניאל, אני רוצה לפוצץ אנשים במשחק של מאי יש לך דרכים לעשות את זה?
[QUOTE=KillerBee;1167013]מי זה הומו?[/QUOTE]
סאני
הנה תמונה שלו +ההילה [IMG]http://images2.wikia.nocookie.net/__cb20110703142639/toriko/images/thumb/e/ee/Sani%27s_intimidation.jpg/312px-Sani%27s_intimidation.jpg[/IMG]
[QUOTE=monster;1167016]סאני
הנה תמונה שלו +ההילה [IMG]http://images2.wikia.nocookie.net/__cb20110703142639/toriko/images/thumb/e/ee/Sani%27s_intimidation.jpg/312px-Sani%27s_intimidation.jpg[/IMG][/QUOTE]
אתה יודע שאני משחק אותה כמו כל הדמויות הקומיות האלה באנימות תדמיין את זה ככה
[QUOTE=KillerBee;1167017]אתה יודע שאני משחק אותה כמו כל הדמויות הקומיות האלה באנימות תדמיין את זה ככה[/QUOTE]
לא ממש הבנתי תמשפט
[QUOTE=monster;1167018]לא ממש הבנתי תמשפט[/QUOTE]
הדמויות האלה שמשחקות אותה מפגרות באנימות..... ככה אני מתנהג במשחק
[QUOTE=KillerBee;1167015]דניאל, אני רוצה לפוצץ אנשים במשחק של מאי יש לך דרכים לעשות את זה?[/QUOTE]
כן דיי הרבה ..
1)להעיף משהו על הקיר בחוזקה .
2)וואקום מסביב לראש ..
3)לתתת לו בועה מסביב לראש כך שלא יוכל לנשום ?.
[quote=דניאל15;1167021]כן דיי הרבה ..
1)להעיף משהו על הקיר בחוזקה .
2)וואקום מסביב לראש ..
3)לתתת לו בועה מסביב לראש כך שלא יוכל לנשום ?.[/quote]
בועה אני לא יכול.... אבל תודה על הדרכים האחרות, מאי לא נותנת לי להשתמש בכלום
[QUOTE=KillerBee;1167019]הדמויות האלה שמשחקות אותה מפגרות באנימות..... ככה אני מתנהג במשחק[/QUOTE]
מה תרצה שהיה כתוב במצבה של האריה?
[QUOTE=KillerBee;1167022]בועה אני לא יכול.... אבל תודה על הדרכים האחרות, מאי לא נותנת לי להשתמש בכלום[/QUOTE]
מכיר ת'הרגשה ...
[QUOTE=monster;1167023]מה תרצה שהיה כתוב במצבה של האריה?[/QUOTE]
חתולי שנפטר בתרם עת
היי Killerbee איך עושים ספויילר ??
ליאור טוריקו זה סוג של וואן פיס??כי בפרק הראשון רואים שמה את זה מוואן פיס
[quote=ארו סאנין;1167027]ליאור טוריקו זה סוג של וואן פיס??כי בפרק הראשון רואים שמה את זה מוואן פיס[/quote]
זה פרק שפישל עם וואן פיס
אל תסכל את זה זה יתן לך ספוילירים לאנימה לפחות עד פרק 10
בוקר טוב כולם.
במשחק של מאי אין צורך בתנועות גוף כדי להפעיל את הכוחות שלנו, זאת הסיבה שהכוח של אונו לא יוצא לא מאוזן. חוץ מבמקרא שמישהו בחר בכוח פיזי גדול.
וכדי שכוח ההיפנוט לא יהיה לא מאוזן צריך שיהיה צורך בקשר עין בשבילו.
נניח שאם אונו מחליטה לגרום לי לדפוק את הראש בקיר (חסר לך) אני עדיין יכול לשלוח גל של מים תוך כדי בשביל לחנוק אותה...
[quote=גלעד2111;1167030]בוקר טוב כולם.
במשחק של מאי אין צורך בתנועות גוף כדי להפעיל את הכוחות שלנו, זאת הסיבה שהכוח של אונו לא יוצא לא מאוזן. חוץ מבמקרא שמישהו בחר בכוח פיזי גדול.
נניח שאם אונו מחליטה לגרום לי לדפוק את הראש בקיר (חסר לך) אני עדיין יכול לשלוח גל של מים תוך כדי בשביל לחנוק אותה...[/quote]
אני עדיין יכול לפוצץ לכולם את הראש עם וואקום, לכן הכוח שלי הכי חזק! (גם יותר משלך)
[quote=גלעד2111;1167030]בוקר טוב כולם.
נניח שאם אונו מחליטה לגרום לי לדפוק את הראש בקיר (חסר לך) אני עדיין יכול לשלוח גל של מים תוך כדי בשביל לחנוק אותה...[/quote]
לא אתה לא אתה מהופנט ואין לך כולת לשלוט בוף כל מה שהיא אומרת לך לעשות אתה עושה .
אז לראות את חלק ב של פרק 1?או בכלל לא לראות את 1 ולעבור ל2
ולוקאס יש לי צמחים שיגנו עלי וגם ישתקו אותך
[quote=דניאל15;1167032]לא אתה לא אתה מהופנט ואין לך כולת לשלוט בוף כל מה שהיא אומרת לך לעשות אתה עושה .[/quote]
אין לה יכולת היפנוט
היא יכולה לשלוט בגוף של בני אדם
[quote=ארו סאנין;1167034]אז לראות את חלק ב של פרק 1?או בכלל לא לראות את 1 ולעבור ל2[/quote]
אם אתה רוצה ספוילרים תראה את 1
תעבור ל2
אוקי תודה עכשיו אני רואה
הכוח שלי הכי חזק בתאכלס... אני מפוצץ אותכם בקליק Xd
ליאור תגיב
[quote=ארו סאנין;1167040]ליאור תגיב[/quote]
בקרוב נראה לי עוד 10 דקות
אלי מה הכוח שלך במשחק של מאי (בטוח חלש יותר משלי)
[QUOTE=KillerBee;1167042]אלי מה הכוח שלך במשחק של מאי (בטוח חלש יותר משלי)[/QUOTE]
מה הכוח שלך אצל מאי?
אש הכי חזק
בוקר טוב...
שליטה בצמחים ואם אני מקיף את עצמי בצמחים אתה לא יכול לפגוע בי עם ואקום וגם לוקח זמן לעשות ואקום ובזמן הזה אני יכול לברוח
הי גלעד
[quote=ארו סאנין;1167045]שליטה בצמחים ואם אני מקיף את עצמי בצמחים אתה לא יכול לפגוע בי עם ואקום וגם לוקח זמן לעשות ואקום ובזמן הזה אני יכול לברוח[/quote]
לא לוקח לי זמן לעשות וואקום אני עושה את זה בשנייה וזה מפוצץ כל מה שבתוכו, לפי פוקימון רוח חזקה מעשב XD ותמיד יש לי את ליאור נגד הצמחים שלך
היי ליאור
[QUOTE=KillerBee;1167047]לא לוקח לי זמן לעשות וואקום אני עושה את זה בשנייה וזה מפוצץ כל מה שבתוכו, לפי פוקימון רוח חזקה מעשב XD ותמיד יש לי את ליאור נגד הצמחים שלך[/QUOTE]
רוח חזק מעשב? איזה טיפשות בגלל זה שונא סוג עשב
איך זה שיש לך גם כוח ואקום ורוח?
[QUOTE=KillerBee;1167031]אני עדיין יכול לפוצץ לכולם את הראש עם וואקום, לכן הכוח שלי הכי חזק! (גם יותר משלך)[/QUOTE]
חשבתי על הכוחות של כולכם.
אני יכול ליצר כדור של קרח סביבי כך שאין איפה לעשות ואקום, ואז אני יכול לתקוף מחוץ לכדור.
צמחים מתים בקרבת קור גדול מדי. אני יכול לשאוב מים מצמחים.
לאונו אין יכולות היפנוט אבל לאחרת יש. (אני לא זוכר למי).
ואני גם יכול להשתמש במים כמו בלהבים ולחתוך הכל.
[QUOTE=monster;1167049]רוח חזק מעשב? איזה טיפשות בגלל זה שונא סוג עשב
איך זה שיש לך גם כוח ואקום ורוח?[/QUOTE]
אני עושה בועת וואקום מסביב לאנשים והם מתפוצצים זה חלק מהכוח של שליטה באוויר תקרא
הוא כאילו מבטל האת האויר במקום אחד ויוצר וואקום ואל תדאג יש לי גם דברים נגד ליאור ולוקח זמן ליצור ואקום לפי המדע ופוקימון זה מטומטם איך רוח חזק יותר מצמחים איך??????????
[quote=ארו סאנין;1167052]הוא כאילו מבטל האת האויר במקום אחד ויוצר וואקום ואל תדאג יש לי גם דברים נגד ליאור ולוקח זמן ליצור ואקום לפי המדע ופוקימון זה מטומטם איך רוח חזק יותר מצמחים איך??????????[/quote]
צמחים לא יכולים להביס אש
ונכון רוח חזק מעשב זה מטומטם
רגע אין רוח בפוקימון סוג רוח בפוקימון זה רוח רפאים כאילו לא WIND אלה GOEST
[quote=ארו סאנין;1167052]הוא כאילו מבטל האת האויר במקום אחד ויוצר וואקום ואל תדאג יש לי גם דברים נגד ליאור ולוקח זמן ליצור ואקום לפי המדע ופוקימון זה מטומטם איך רוח חזק יותר מצמחים איך??????????[/quote]
כי זה לא רוח, זה מעופף.
[quote=גלעד2111;1167055]כי זה לא רוח, זה מעופף.[/quote]
עדיין ליאור בצד שלי והוא ישרוף את הצמחים שלך בזמן שאני אפוצץ אותך