תנסה להוריד קלף אסור מהדק..
Printable View
תנסה להוריד קלף אסור מהדק..
[QUOTE=~BarMaster~;1213528]מישהו יודע מה לעשות??
[URL=http://www.siz.co.il/][IMG]http://up352.siz.co.il/up3/ydnjnvweinzi.png[/IMG][/URL][/QUOTE]
תנסה ללחוץ על duel ואם לא, זה אומר שאין לך חפיסה להילחם איתה.
[QUOTE=Phoenix Arizonix;1213532]תנסה ללחוץ על duel ואם לא, זה אומר שאין לך חפיסה להילחם איתה.[/QUOTE]
עריכהL:
בסדר הסתדרתי פשוט הייתי צריך ללחוץ שוב save על החפיסות
[quote=Tigraro;1213530]תנסה להוריד קלף אסור מהדק..[/quote]
בר זה קרה גם לאלמוג, תנסה..
[QUOTE=Tigraro;1213534]בר זה קרה גם לאלמוג, תנסה..[/QUOTE]
הסתדרתי בוא קרב :)
[QUOTE=~BarMaster~;1213535]הסתדרתי בוא קרב :)[/QUOTE]
אני אשמח לאחד :) איך קוראים לך במשחק?
עריכה: מצאתי, אני פותח חדר בירוק
[QUOTE=Phoenix Arizonix;1213536]אני אשמח לאחד :) איך קוראים לך במשחק?[/QUOTE]
barfon אבל אתה תקרע אותי חחח
[QUOTE=~BarMaster~;1213538]barfon אבל אתה תקרע אותי חחח[/QUOTE]
פתחתי, תיכנס.
בכלל לא בטוח... אני בא עם מרנופוניק (נו טוב, יש מצב לקריעה- מרנופוניק היא הכי טובה שלי) אבל לך תדע...
[QUOTE=Phoenix Arizonix;1213540]פתחתי, תיכנס.
בכלל לא בטוח... אני בא עם מרנופוניק (נו טוב, יש מצב לקריעה- מרנופוניק היא הכי טובה שלי) אבל לך תדע...[/QUOTE]
מה השם שלך?
[QUOTE=~BarMaster~;1213543]מה השם שלך?[/QUOTE]
חחח צודק, שכחתי...
אני king-julian ופתחתי בירוק, כתוב הכינוי שלך...
מישו רוצה קרב?
[QUOTE=duel master;1213555]מישו רוצה קרב?[/QUOTE]
אני השם שלי זה barfon2 אני פותח בירוק
אני מוכן
למישהו בא קרב? בכחול אבל כל השאר זה חרטה
[quote=accelerator;1213639]למישהו בא קרב? בכחול אבל כל השאר זה חרטה[/quote]
אני יעשה נגדך אחד עם הדרגוניטי שלי, אבל תעשה איתי שתיים בירוק בשביל לבדוק את החדשה?
מישהו רוצה דואל?
[QUOTE=Tigraro;1213732]מישהו רוצה דואל?[/QUOTE]
אם היה פועל לי טוב ויפה בלי לאגים/לוסט קונקשן הייתי בא אבל מה לעשות יש לי חח
[quote=Tigraro;1213732]מישהו רוצה דואל?[/quote]
בוא איתי.. נגדך מעולם לא שיחקתי!!!
סבבה, תפתח בירוק
טוב אני משחק עם ביילד שלא נראלי שוחק משוחק או ישוחק אי פעם בDN מישהו מכיר תקלף the tyrant neptune?
[COLOR=#036c9b][/COLOR]
אוקיי חברים, יש לי בתקופה האחרונה בעיות חמורות באינטרנט!!!
אני לא יוכל להיות מחובר באופן סדיר בזמן הקרוב, אז אני פחות או יותר מעביר את האחריות כאן [SIZE=3]למור[/SIZE]. בלי לפגוע באף אחד מור מבין במשחק היוגי-הו בדיוק כמוני אם לא יותר...
אז מן הראויי שהוא יקח כאן את הפיקוד.
[U][B]
[SIZE=4][COLOR=Red]אז לכולכם:[/COLOR][/SIZE][/B][/U]
[B]תשמעו, אנחנו רוצים להחזיר את פורום יוגי-הו!!![/B]
[U]זאת מטרה[/U] להוכיח שיש כאן ילדים שיכולים להשקיע ומגיע לנו הפורום...
אז דניס, עומר, רון, מור וכל השאר...
אני מצפה ממכם למדריכים נוספים כשאחזור, לכתוב, להביא אוליי, לחשוב על דברים חשובים.
הכנתי מחדש מדריך מפורט למשחק הזה.. אני יפרסם אותו כשהאינטרנט יחזור לקדמותו!
[COLOR=Black][B]עומר:[/B][/COLOR] כך איתך עוד מישהו שמבין בסדרה תכתבו בפורום אנימה.. מדריך דמויות לעונת "דו-קרב המפלצות" או ל-GX.. תספרו קצת על העלילה תביאו אתרים טובים לצפייה ישירה של פרקים או להורדה.
תרים שם את הפורום ביוגי-הו מה שנקרא.. כי אתה מבין! ואתה יודע! ואתה יכול!
מור כך כאן פיקוד תקבל עזרה מדניס בעריכה של דברים.
פתחו טורנירים! אל תזניחו את זה עכשיו חברה' :D
אנחנו נצליח :wink:
[SIZE=5]
אני אתחבר עד כמה שאוכל.. יש לי ים ניתוקים ואני נלחם במודם בשביל 10 דקות אינטרנט![/SIZE]
[quote=NivX10;1214219]אוקיי חברים, יש לי בתקופה האחרונה בעיות חמורות באינטרנט!!!
אני לא יוכל להיות מחובר באופן סדיר בזמן הקרוב, אז אני פחות או יותר מעביר את האחריות כאן [SIZE=3]למור[/SIZE]. בלי לפגוע באף אחד מור מבין במשחק היוגי-הו בדיוק כמוני אם לא יותר...
אז מן הראויי שהוא יקח כאן את הפיקוד.
[U][B][SIZE=4][COLOR=red]אז לכולכם:[/COLOR][/SIZE][/B][/U]
[B]תשמעו, אנחנו רוצים להחזיר את פורום יוגי-הו!!![/B]
[U]זאת מטרה[/U] להוכיח שיש כאן ילדים שיכולים להשקיע ומגיע לנו הפורום...
אז דניס, עומר, רון, מור וכל השאר...
אני מצפה ממכם למדריכים נוספים כשאחזור, לכתוב, להביא אוליי, לחשוב על דברים חשובים.
הכנתי מחדש מדריך מפורט למשחק הזה.. אני יפרסם אותו כשהאינטרנט יחזור לקדמותו!
[COLOR=black][B]עומר:[/B][/COLOR] כך איתך עוד מישהו שמבין בסדרה תכתבו בפורום אנימה.. מדריך דמויות לעונת "דו-קרב המפלצות" או ל-GX.. תספרו קצת על העלילה תביאו אתרים טובים לצפייה ישירה של פרקים או להורדה.
תרים שם את הפורום ביוגי-הו מה שנקרא.. כי אתה מבין! ואתה יודע! ואתה יכול!
מור כך כאן פיקוד תקבל עזרה מדניס בעריכה של דברים.
פתחו טורנירים! אל תזניחו את זה עכשיו חברה' :D
אנחנו נצליח :wink:
[SIZE=5]אני אתחבר עד כמה שאוכל.. יש לי ים ניתוקים ואני נלחם במודם בשביל 10 דקות אינטרנט![/SIZE][/quote]
מחיא לי :love: סתם סתם עכשיו ברצינות
ננסה לארגון, נרים מדריכים אבל אני לא יכול לקחת תאחריות עליי בזמן הקרוב, היום בצהריים נודע לי שסבתא שלי התחלקה ושברה תאגן היא עכשיו בבית חולים והסיכויים שהיא אי פעם תצליח ללכת באמת קלושים, אני אהיה עסוק רוב הזמן בלדאוג לה והכל ולעזור קצת להורים עם הלחץ אז אני מבקש מכולכם שתעזרו לי עם כל הפרוייקט הזה אל תדאגו עוד נצליח
[quote=accelerator;1214222]מחיא לי :love: סתם סתם עכשיו ברצינות
ננסה לארגון, נרים מדריכים אבל אני לא יכול לקחת תאחריות עליי בזמן הקרוב, היום בצהריים נודע לי שסבתא שלי התחלקה ושברה תאגן היא עכשיו בבית חולים והסיכויים שהיא אי פעם תצליח ללכת באמת קלושים, אני אהיה עסוק רוב הזמן בלדאוג לה והכל ולעזור קצת להורים עם הלחץ אז אני מבקש מכולכם שתעזרו לי עם כל הפרוייקט הזה אל תדאגו עוד נצליח[/quote]
שלא תטעה לרגע אפילו!!!!
אתה בסה"כ האחראי כי אני סומך עליך... כאילו אני מניח שתיהיה בפורום איזה שעה ליום בסה"כ. פשוט אם התייעצו איתך תענה, ואני גם אתחבר מידי פעם!
אני ממש נלחם באינטרנט שלי פשוט שיעבוד... לא יודע מה נסגר איתו פתאום התקשרתי לבזק כמה פעמים והם פשוט לא מצליחים לסדר לי את זה ליותר מ-20 דקות מסכנות!
בקיצור אני וכולם כאן נעזור ונתרום לא הפלתי עליך הכל לידיים.. פשוט יש לך אישור כאן לערוך דברים (עם עזרת דניס)
ולגביי מדריכים פשוט מידי פעם תכתוב אחד ותשאל ילדים עם יכולים לקחת אחריות על הכנת אחד!
נ.ב.
מצטער לשמוע על סבתא שלך, נקווה שהיא תצא מזה במצב הטוב ביותר.. מחזיק לך אצבעות אחי!
והיה לי לוסט קונקשיין אבל יש לך חבילה טובה, אני צריך לעבוד על המהלכים שלי אם החדשה...
גם אני לא אוכל בדיוק לעזור מחר אני טס ללונדון ואני אהיה שמה 10 ימים [9 לילות].
אבל בכול זאת אני אנסה
ותזכירו לי מתי זה הפך להיות נו''ד של יוגי הו [כי מדברים פה על דברים שלא קשורים רק לדואלינג נטוורק].
[quote=NivX10;1214224]שלא תטעה לרגע אפילו!!!!
אתה בסה"כ האחראי כי אני סומך עליך... כאילו אני מניח שתיהיה בפורום איזה שעה ליום בסה"כ. פשוט אם התייעצו איתך תענה, ואני גם אתחבר מידי פעם!
אני ממש נלחם באינטרנט שלי פשוט שיעבוד... לא יודע מה נסגר איתו פתאום התקשרתי לבזק כמה פעמים והם פשוט לא מצליחים לסדר לי את זה ליותר מ-20 דקות מסכנות!
בקיצור אני וכולם כאן נעזור ונתרום לא הפלתי עליך הכל לידיים.. פשוט יש לך אישור כאן לערוך דברים (עם עזרת דניס)
ולגביי מדריכים פשוט מידי פעם תכתוב אחד ותשאל ילדים עם יכולים לקחת אחריות על הכנת אחד!
נ.ב.
מצטער לשמוע על סבתא שלך, נקווה שהיא תצא מזה במצב הטוב ביותר.. מחזיק לך אצבעות אחי!
והיה לי לוסט קונקשיין אבל יש לך חבילה טובה, אני צריך לעבוד על המהלכים שלי אם החדשה...[/quote]
תודה רבה אחי באמת תודה ואני מבין למה התכוונת אני אשאר אחראי ואנסה לעשות ולתרום כמה שיותר ביחד עם כולם
[quote=Aporia;1214231]גם אני לא אוכל בדיוק לעזור מחר אני טס ללונדון ואני אהיה שמה 10 ימים [9 לילות].
אבל בכול זאת אני אנסה
ותזכירו לי מתי זה הפך להיות נו''ד של יוגי הו [כי מדברים פה על דברים שלא קשורים רק לדואלינג נטוורק].[/quote]
דבר ראשון... זאת בחירה שלי לדבר על משהו שקשור בעקיפין לנושא.
דבר שני אין לנו מקום אחר לעשות זאת.
דבר שלישי אני אתה ועוד הרבה כאן רוצים פורום...
ולצערי ולצער הרבה פה זה לא קורה
[quote=Tigraro;1213523]התחלתי לבנות אקסודיה דק, המטרה היא לשלוף את 5 החלקים של אקסודיה.
[IMG]http://img851.imageshack.us/img851/7272/hfjdhjgkfjkjhkj.png[/IMG]
כמו שתוכלו לראות, יש קפים שמטרתם היא להוציא קלפים מהחפיסה, כדי שיהיו יותר סיכויים שאשלוף את 5 החלקים של אקסודיה.
אני יודע שאין קלפי מלכודות, אני צריך המלצות למלכודות והצעות לשיפור.
תודה מראש P=
ואשמח גם אם מישהו יענה לשאלה ששאלתי קודם.[/quote]
[quote=Tigraro;1213185]שאלה:
נכון רשום לכולם: נגיד 100/0, מה ה- 0 אומר ואיך מגדילים אותו?[/quote]
יחס בבקשה?
שלום D:
פתחתי חשבון רק בשביל הנושא הזה Xd
בקצור אני רוצה להתחיל לשחק אבל יש לי כמה שאלות קודם:
כדי לקנות קלפים טובים יותר צריך לשלם כסף אמיתי או שיש מרקטפלייס?
מה הרמה הממוצעת פה של הרוב כאילו מבחינת קלפים
ושאלה אחרונה למישהו יש אולי אתר עדיף באנגלית שיש שם את כל העלילות של העונות האחרונות בקיצור כי לא ראיתי יוגיהו אולי בערך מאז שנגמרו העוונת הראשונות עם הפאזל המצרי הזה.
תודה מראש D:
[quote=Tigraro;1214546]יחס בבקשה?[/quote]
בקשר לחפיסה היא סבבה.. הייתי מציעה לך ללכת על המנגון של Blue eys exsdia שזה מנגנון שליפה שפועל גם על אקסודיה וגם על דרקון כחול העיניים!
ששניהם מפלצות אכזריות!
וללכת על קלפי קסם של שליפה מהירה.. וזהו לגביי מלכודות לא שמים הרבה בדק הזאת.. זה מתרכז בשליפה מהירה אז שמים רק את מה שנחוץ!
שמים שמים את הקלפים של אקסודיה, שלושה כחולי עיניים, שלושה ביצים של כחולי עיניים ומפלצות עם הגנה גבוהה שאפשר לזמן רגיל בלי להקריב. חפש טיונרים אם הגנה גבוה כדי שתוכל גם לזמן כמה סינכרואים נחמדים.
ואז כל השאר אלו קצת קסמים שקשורים בשליפת דרקונים והרוב זה שליפה כללית. שים גם מיזוג עתידי כדי לזמן את הדרקון האולטימטיבי כחול העיניים!
ואיזה 4-5 קלפי מלכודת. שיהיה 40-41 קלפים סה"כ.
הייתי עוזר לך יותר אם שמות של קלפים אבל יש לי כל שנייה ניתוקים באינטרנט.. אז ככה שכל שנייה יהיה לי לוסט קנקשיין!
[U][B]ולגביי השאלה השנייה:[/B][/U]
זה rate כלומר יחס של ניקוד לפי נצחונות והפסדים!
זה יורד רק בצורה אחת, עם מישהו לוחץ לך A.S.S שזה אומר ששיחקת לא ספורטיבי (רק הרמאים לוחצים על זה)
מעלים את הרייט ע"י לחימה בחלונות הכחולים! אלה החלונות של החזקים שכבר הקרבות הם על ניקוד!
[QUOTE=Tigraro;1214546]יחס בבקשה?[/QUOTE]
טוב אני לא מבין כלום בחפיסות אסודיה אז בזה אני לא כל כך אוכל לעזור.. אבל לגבי השאלה השנייה. 0 אומר את ה Reputation שלך. הוא קשור לכמה קרבות נלחמת ולא קשור לנצחונות/הפסדים. ז"א אתה יכול להיות 10000 הפסדים אבל עדיין Reputation טוב.
[quote=NivX10;1214713]בקשר לחפיסה היא סבבה.. הייתי מציעה לך ללכת על המנגון של Blue eys exsdia שזה מנגנון שליפה שפועל גם על אקסודיה וגם על דרקון כחול העיניים!
ששניהם מפלצות אכזריות!
וללכת על קלפי קסם של שליפה מהירה.. וזהו לגביי מלכודות לא שמים הרבה בדק הזאת.. זה מתרכז בשליפה מהירה אז שמים רק את מה שנחוץ!
שמים שמים את הקלפים של אקסודיה, שלושה כחולי עיניים, שלושה ביצים של כחולי עיניים ומפלצות עם הגנה גבוהה שאפשר לזמן רגיל בלי להקריב. חפש טיונרים אם הגנה גבוה כדי שתוכל גם לזמן כמה סינכרואים נחמדים.
ואז כל השאר אלו קצת קסמים שקשורים בשליפת דרקונים והרוב זה שליפה כללית. שים גם מיזוג עתידי כדי לזמן את הדרקון האולטימטיבי כחול העיניים!
ואיזה 4-5 קלפי מלכודת. שיהיה 40-41 קלפים סה"כ.
הייתי עוזר לך יותר אם שמות של קלפים אבל יש לי כל שנייה ניתוקים באינטרנט.. אז ככה שכל שנייה יהיה לי לוסט קנקשיין!
[U][B]ולגביי השאלה השנייה:[/B][/U]
זה rate כלומר יחס של ניקוד לפי נצחונות והפסדים!
זה יורד רק בצורה אחת, עם מישהו לוחץ לך A.S.S שזה אומר ששיחקת לא ספורטיבי (רק הרמאים לוחצים על זה)
מעלים את הרייט ע"י לחימה בחלונות הכחולים! אלה החלונות של החזקים שכבר הקרבות הם על ניקוד![/quote]
לא, חפיסת אקסודיה צריכה להתרכז באקסודיה, וצריכה לשמש כדי לזמן את אקסודיה.
אני מבין בחפיסות אקסודיה מספיק [=
לא מומלץ כי אז רוב הסיכויים שאקסודיה לא תשומש, בשביל בלו אייז אפשר לבנות דק לבד.
אני אשפר לבד, קראתי מדריך באנגלית ואני עובד על תרגום+מלא תוספות ועכשיו אפשר להגיד שאני מומחה באקסודיה דקים XD
שימו לב כולם! כתבתי קצת מידע על xyz הנה קישור [url]http://forum.pokemons.co.il/showthread.php?t=44778[/url].
כולם בבקשה לכתוב תגובות. רן דור ניב מור עומר דניס בר ויש עוד הרבה אז אני לא ארשום את כולם.
[URL]http://forum.pokemons.co.il/showthread.php?t=44779[/URL]
מדריך לאקסודיה דק **מומלץ** XD
סתם ברצינות.. ממש השקעתי בו והוא יכול לעזור בבניית חפיסות של אקסודיה לדואלינג נטוורק
[quote=Tigraro;1214751]לא, חפיסת אקסודיה צריכה להתרכז באקסודיה, וצריכה לשמש כדי לזמן את אקסודיה.
אני מבין בחפיסות אקסודיה מספיק [=
לא מומלץ כי אז רוב הסיכויים שאקסודיה לא תשומש, בשביל בלו אייז אפשר לבנות דק לבד.
אני אשפר לבד, קראתי מדריך באנגלית ואני עובד על תרגום+מלא תוספות ועכשיו אפשר להגיד שאני מומחה באקסודיה דקים XD[/quote]
חח חחחח ממש ממש לא אחי אתה חייב בלו אייס ותקלף שמביא בלו אייס ליד כשהוא מושלח לבית קברות שלוש פעמים מכל אחד מהם בשביל לצמצם שליפה ולאפשר שימוש נוח יותר בטרייד אין, מצטער אבל הדק נחמדה + דק אקסודיה אמורה לנצח ב90% על התור הראשון לא משנה מה או מי, ואני לא רואה תדק הזאת עושה את זה היא מגיע ל70% אולי חייב להוסיף גם תקלף שבכל פעם שאתה משתמש בקסם הוא מקבל ספיל קאונטר אחד ואחרי שיש לו שלוש אתה יכול למחוק שלוש ולשלוף קלף בקיצור יש מה לשפר תקרא קארד טיפס תראה ביילדים אחרים ותראה שזה יעבוד P:
[QUOTE=accelerator;1214869]חח חחחח ממש ממש לא אחי אתה חייב בלו אייס ותקלף שמביא בלו אייס ליד כשהוא מושלח לבית קברות שלוש פעמים מכל אחד מהם בשביל לצמצם שליפה ולאפשר שימוש נוח יותר בטרייד אין, מצטער אבל הדק נחמדה + דק אקסודיה אמורה לנצח ב90% על התור הראשון לא משנה מה או מי, ואני לא רואה תדק הזאת עושה את זה היא מגיע ל70% אולי חייב להוסיף גם תקלף שבכל פעם שאתה משתמש בקסם הוא מקבל ספיל קאונטר אחד ואחרי שיש לו שלוש אתה יכול למחוק שלוש ולשלוף קלף בקיצור יש מה לשפר תקרא קארד טיפס תראה ביילדים אחרים ותראה שזה יעבוד P:[/QUOTE]
חח עוד לא שיפרתי
ואיך שמים ספיל קאונטר בדואלינג?
ותודה על העצות, אמרתי בצחוק שאני מומחה תכל'ס אני אחד הגרועים בבניית דקים
אבל המדריך עזר לי אז תרגמתי והוספתי תוספות שיעזור לאחרים
[QUOTE=Tigraro;1214883]חח עוד לא שיפרתי
אבל המדריך עזר לי אז תרגמתי והוספתי תוספות שיעזור לאחרים[/QUOTE]
אי אפשר לשים counters ב DN אבל אתה יכול לרשום אותם בצ'אט. כמו: 1counter on library
אהה אוקיי, טיפשי מצידם Xd
חשבתי שאפשר..
תודה על התשובה
[quote=Tigraro;1214883]חח עוד לא שיפרתי
אבל המדריך עזר לי אז תרגמתי והוספתי תוספות שיעזור לאחרים[/quote]
אתה ממש לא גרוע ראיתי תביילד והוא נחמד מאוד כמו שאמרתי אבל אקסודיה פשוט צריכים להיות יותר מנחמדים
וכמו שאמרו אי אפשר לשים קאונטרים
עוד שאלה:
איך משתמשים ביכולת של Big Eye באתר?
איך מסדרים את 5 הקלפים הראשונים בדק?