מה זה? אני שואל ולוקח את האבן.
אני סורק אותה בפוקידע.
הוא רק חשמל? בלי דרקון? :(
Printable View
מה זה? אני שואל ולוקח את האבן.
אני סורק אותה בפוקידע.
הוא רק חשמל? בלי דרקון? :(
[QUOTE=ttrrtte;1220319]יונתן-500 ש''ח
יאיר-אתה מוצי את טורצ'יק שמשתמש ב...?[/QUOTE]
"טוב אני אקח אחת" אומר וארים את סייטר על הדלפק.
"בחר אתה סיי" אומר.
רוץ אליו במהירות ותתן לו מתקפת הדיפה
אוהד-רק חשמל... אתה סורק את האבן והפוקדע אומר ''אבן דרקון''
יונתן- אתה מעלה את סיי על הדלפק והוא נראה מתלבט בין הכחולה עם הנקודות הלבנות לבין הכחולה עם הנקודת השחורות
יאיר-טורצ'יק רץ אל וולפיקס במהירות וופוגע בוולפיקס שיוצא בלהביורק
יופי עכשיו תקפוץ וכאשתה גבוה תעשה שוב הדיפה
[QUOTE=ttrrtte;1220338]אוהד-רק חשמל... אתה סורק את האבן והפוקדע אומר ''אבן דרקון''
יונתן- אתה מעלה את סיי על הדלפק והוא נראה מתלבט בין הכחולה עם הנקודות הלבנות לבין הכחולה עם הנקודת השחורות
יאיר-טורצ'יק רץ אל וולפיקס במהירות וופוגע בוולפיקס שיוצא בלהביורק[/QUOTE]
"אולי זורואה יעזור לך" אומר ואוציא את זורואה,אסביר לו מי אני ואת המצב ואשאל אותו מה לדעתו לקחת את מה שהוא יאמר אני אקנה.
יאיר- טורצ'יק קופץ לגובה ויורד כלפיי מטה בדחיפה וולפיקס מתעלף!!
יונתן- זרוראה מתחיל [b]לדבר[/b] ואומר שלום יונתן אני בילי הזרורא שלך. אני חושב שהביצה הכחולה יפה מאוד אני יודע איזו ביצה זאת אבל אשאיר לך הפתעה,למרות שאשמח עם תיקח את השחורה.
o.O
אני זורק את האבן וממשיך במסעי
סתאאאםםםם
אני שם את האבן על איווי!
יופי עכשיו הדיפה אחרונה לסיום!!!
[QUOTE=ttrrtte;1220344]יאיר- טורצ'יק קופץ לגובה ויורד כלפיי מטה בדחיפה וולפיקס מתעלף!!
יונתן- זרוראה מתחיל [b]לדבר[/b] ואומר שלום יונתן אני בילי הזרורא שלך. אני חושב שהביצה הכחולה יפה מאוד אני יודע איזו ביצה זאת אבל אשאיר לך הפתעה,למרות שאשמח עם תיקח את השחורה.[/QUOTE]
"זורואה אם... סליחה בילי" אומר בהתרגשות "אתה מדבר?" אסתכל על המוכר לראות איך הוא הגיב.
אוהד- אתה נותן את אבן לאיווי שמתחיל לזהור ולגדול. במקום האיווי שלך אתה רואה פוקימון דומה לפלאריאון בעל רעמה סגולה וכנפיים. זה הפוקימון היפה ביותר שראיתי מיימי אתה צועק!!! (יש לציין שעכשיו הוא גדול ממך פי 2 ולכן אתה יכול לרכב עליו)
יואב- חח מסתכן הוולפיקס הוא כבר התעל ואתה ממשיך להתקי חח,טורצ'יק דוח שוב את וולפיקס שנראה מותש
יונתן-כן ברור אמר בילי. אבל אז נראה עצוב. המוכר לא נראה מופתע
קוראים לי יאיר!!! חשבתי שאם הוא התעלף הוא כמעט ניפסל...לא משנה אני ממשיך בדרך
[QUOTE=ttrrtte;1220349]אוהד- אתה נותן את אבן לאיווי שמתחיל לזהור ולגדול. במקום האיווי שלך אתה רואה פוקימון דומה לפלאריאון בעל רעמה סגולה וכנפיים. זה הפוקימון היפה ביותר שראיתי מיימי אתה צועק!!! (יש לציין שעכשיו הוא גדול ממך פי 2 ולכן אתה יכול לרכב עליו)
יואב- חח מסתכן הוולפיקס הוא כבר התעל ואתה ממשיך להתקי חח,טורצ'יק דוח שוב את וולפיקס שנראה מותש
יונתן-כן ברור אמר בילי. אבל אז נראה עצוב. המוכר לא נראה מופתע[/QUOTE]
"מה קרה בילי?" אשאל ואז אסתכל על המוכר "אתה לא מופתע לראות זורואה מדבר?" אשאל בהפתעה,עדיין בהלם מהתגלית.
יאיר-אופס.. אתה לא תופס? חח סתם השארתה אותו שם?
יונתן- בלי אומר ''אחותי בלה נתפסה לפני כמה זמן רציתי לעזור לה אבל הייתי משותק מפחד! אני ממש מתגעגע אלייה!'' המוכר יענה לך ''למה שאהיה מופתע כולם פה שמעו על תאומי הזרוראה המדברים''
[QUOTE=ttrrtte;1220354]יאיר-אופס.. אתה לא תופס? חח סתם השארתה אותו שם?
יונתן- בלי אומר ''אחותי בלה נתפסה לפני כמה זמן רציתי לעזור לה אבל הייתי משותק מפחד! אני ממש מתגעגע אלייה!'' המוכר יענה לך ''למה שאהיה מופתע כולם פה שמעו על תאומי הזרוראה המדברים''[/QUOTE]
"מה? אשאל "למה אני לא שמעתי?"
אני אתכופף עד שאהיה בגובה העינים עם בילי "אני מבטיח לך בילי,אנחנו נחזיר לך אותה"
מה יש לי פוכדורים? לא ידעתי :what: לא משנה אני ממשיך במסעי (גם ככה לא כ"כ רציתי ללכוד אותו)
יונתן- המוכר עונה לך ''קורה... נו בחרתה ביצה?'' בילי הסתכל אלייך בעיינים עצובות ואמר אני מקווה מאוד כל מה שאני יודע הוא שלמאמן שלה קוראים אופק!
יאיר- חח ברור שיש לך יש לך 5.....
לא נורא :(
אני ממשיך בדרך
[QUOTE=ttrrtte;1220357]יונתן- המוכר עונה לך ''קורה... נו בחרתה ביצה?'' בילי הסתכל אלייך בעיינים עצובות ואמר אני מקווה מאוד כל מה שאני יודע הוא שלמאמן שלה קוראים אופק!
יאיר- חח ברור שיש לך יש לך 5.....[/QUOTE]
"אנחנו נמצא אותו,אני מבטיח לך. טוב אז איזה ביצה לקחת,אם אתה מוכן לגלות לי מה יש בהן אני אשמח"
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אני יודע שזה אופק מהמשחק אבל אני אשחק כאילו אני לא מכיר אותו....
תעדכני את זורואה בדף הראשי.
יאיר-אתה ממשיך בדרך בדרך 1 לכיוון העיר הראשונה בדרך אתה רואה אודישים,דרטיני,פאצ'יריסו.
יונתן- אני יעדכן מחר כרגיל אין לי כוח חח מחר אני אפנה זמן אז כל אחר הצהריים אהיה פה.
בילי אמר שיגלה לך ואמר- בביצה הכחולה עם הכתמים השחורים יש ריאלו. בשחורה עם הכתמים הלבנים זרוראה,שאני רק אומר אבל אני מעדי אותה,בביצה הוורודה יש סקיטי ובסגולה יש דריפלום.
[QUOTE=ttrrtte;1220360]יאיר-אתה ממשיך בדרך בדרך 1 לכיוון העיר הראשונה בדרך אתה רואה אודישים,דרטיני,פאצ'יריסו.
יונתן- אני יעדכן מחר כרגיל אין לי כוח חח מחר אני אפנה זמן אז כל אחר הצהריים אהיה פה.
בילי אמר שיגלה לך ואמר- בביצה הכחולה עם הכתמים השחורים יש ריאלו. בשחורה עם הכתמים הלבנים זרוראה,שאני רק אומר אבל אני מעדי אותה,בביצה הוורודה יש סקיטי ובסגולה יש דריפלום.[/QUOTE]
"אני אקח את הביצה של ריאולו,תודה" אומר ואשלם למוכר את הכסף ואז אצא אם סיי ובילי ואשב איתם על הדשא.
אעשה הכרות בין סייטר לבילי ואז אגיד להם "מה אתם רוצים לעשות,בילי אם תוכל תתרגם את סייטר,אוקיי?"
קול! אני יכול לתפוס 2 מתוכם?
יונתן- סיי אמר ''סיי סיי סייטר סיי סיי'' ובילי תירג בשעמום ואמר ''רעבר אני מאוד רעב!!! היי בילי היי יונתן אני רעב!!''
יאיר-כמה שבא לך
[QUOTE=ttrrtte;1220364]יונתן- סיי אמר ''סיי סיי סייטר סיי סיי'' ובילי תירג בשעמום ואמר ''רעבר אני מאוד רעב!!! היי בילי היי יונתן אני רעב!!''[/QUOTE]
אני צוחק ומביא לסייטר ובילי אוכל "תתחלקו שניכים ואחר כך נתאמן או נחפש עוד חבר לצוות"
יונתן- סיטטר ובילי ומרים כפה אחד (בערך..) סיי סיי!! ברור שכה!!!! בילי וסיי אוכלים ואתם הולכים להתאמן.
[QUOTE=ttrrtte;1220311]אופק- סנילי מפגינה מהירות מדהימה ושוב מתחמקת!! ואז היא משתמשת במכת ברק
אוהד- אל תשכח לברר ש וא באמת דרקון :)[/QUOTE]
[COLOR="Red"]אני אומר לבייליף להשתמש בהצלפת גפן[/COLOR]
בכיף
צא טורציק רוץ קפוץ ותעשה גחלת על פאציריסו ועל דרטיני
אופק-ביילי מתחמק ובגלל שסנילי מתחיל להיות מותש ביילי פוגע וסנילי נופל מטה.
יאיר-חח אחד אחד.. טורצ'יק תוק אותם ופוגע דרטינייוצא אלייך בזעם דרקון ופאצ'ריסו בניצוץ
[QUOTE=ttrrtte;1220366]יונתן- סיטטר ובילי ומרים כפה אחד (בערך..) סיי סיי!! ברור שכה!!!! בילי וסיי אוכלים ואתם הולכים להתאמן.[/QUOTE]
"טוב סייטר רציתי שננסה קומבו חדש,בילי בוא נעבוד על שינויי צורה" אתחיל
"זה מה שנעשה." אמשיך
"בילי תשתנה לדרגונייט עכשיו סייטר אני רוצה שתקפוץ מעליו,תשתמש בכנפיים שלך כדי להגביר את הקפיצה ואז תעשה כאילו אתה בא לנחות על בילי אבל בשניה האחרונה תשנה כיוון,תנחת מאחוריו,תקפוץ עליו,תפיל אותו ותצמיד את להבך לגרונו,ברור? עכשיו עשו את זה! בילי נסה להתנגד"
שם:סטיב רוב
מראה:גבוה, רזה, פנים חלקות, שיער חום ועיניים כחולות.
רקע:סטיב תמיד רצה לצאת למסע הפוקימונים שלו אבל ההורים שלו לא רצו אך הוא ביקש וביקש אבל הם עדיין לא הסכימו אז הוא הלווה מחבר שלו שהתחיל את המסע שלו את הקומבסקין שלו והראה להם ואז הם הסכימו. ומאז הוא רוצה טורצ'יק כפוקימון התחלתי.
כסף:3000 ש''ח
בקשות:לתפוס הרבה פוקימוני אש ולחימה.
חחח קצת התלהבתי טוב עכשיו רוץ ותעשה על פאציריסו הדיפה ומההדף של ההדיפה תעשה גחלת על דרגונייט
[QUOTE=ttrrtte;1220349]אוהד- אתה נותן את אבן לאיווי שמתחיל לזהור ולגדול. במקום האיווי שלך אתה רואה פוקימון דומה לפלאריאון בעל רעמה סגולה וכנפיים. זה הפוקימון היפה ביותר שראיתי מיימי אתה צועק!!! (יש לציין שעכשיו הוא גדול ממך פי 2 ולכן אתה יכול לרכב עליו)
יונתן-כן ברור אמר בילי. אבל אז נראה עצוב. המוכר לא נראה מופתע[/QUOTE]
מי קבע שאני צועק?
אני דווקא לוחש!
אז... אני יוצא מהמקום המעוות הזה, אלא אם כן יש פה פוקימוני דרקון(מסוג דרקון).
האם יש??
[QUOTE=ttrrtte;1220369]אופק-ביילי מתחמק ובגלל שסנילי מתחיל להיות מותש ביילי פוגע וסנילי נופל מטה.
יאיר-חח אחד אחד.. טורצ'יק תוק אותם ופוגע דרטינייוצא אלייך בזעם דרקון ופאצ'ריסו בניצוץ[/QUOTE]
[COLOR="Red"]אני זורק על סנילי פוקדור[/COLOR]
יונתן-אימלה.... איזה סדר חח
בילי אמר ''מעולם לא ראיתי דרגונייט איני יכול השתנות אליו.. אני יכול להשתנות ל-
סייטר
בידוף
באדו
טורצ'יק
נאזלף
המעריץ-רשום,רק תאריך טיפה את הרקע תוסי עניין טיפה :) חוץ מזה היה צפוי תירשם ראיתי איך הסתכלתה חחח תגי לעלילה
אוהד-בשביל זה תצטרך לחפש...
אופק-נדונוד ראשון,שני,שישי,רביעי,חמישי,שישי נתפס!
יאיר- טורצ'יק דוח את פאצ'ריסו וגם את דרטיני (איך הגעתה לדרגונייט?) אבל הם חוזרים אלייך בעוד גל התקפה
[QUOTE=ttrrtte;1220379]יונתן-אימלה.... איזה סדר חח
סייטר
בידוף
באדו
טורצ'יק
נאזלף
המעריץ-רשום,רק תאריך טיפה את הרקע תוסי עניין טיפה :) חוץ מזה היה צפוי תירשם ראיתי איך הסתכלתה חחח תגי לעלילה
אופק-נדונוד ראשון,שני,שישי,רביעי,חמישי,שישי נתפס![/QUOTE]
"השתנת לדרגונייט בקרב שלנו...." אומר
אז אני מחפש
יונתן-צודק.. אופס חחח בילי משתנה
יונתן-אתה ממשיך בדרכך אבל מקבל שיחה
[QUOTE=ttrrtte;1220379]יונתן-אימלה.... איזה סדר חח
סייטר
בידוף
באדו
טורצ'יק
נאזלף
אופק-נדונוד ראשון,שני,שישי,רביעי,חמישי,שישי נתפס!
יאיר- טורצ'יק דוח את פאצ'ריסו וגם את דרטיני (איך הגעתה לדרגונייט?) אבל הם חוזרים אלייך בעוד גל התקפה[/QUOTE]
[COLOR="red"]אני ישמח וימשיך ללכת בשדה[/COLOR]
יופי עכשיו ההפך תעשה הדיפה על דרטיני (התבלבלתי קודם) וגחלת לפציריסו
[QUOTE=ttrrtte;1220383]יונתן-צודק.. אופס חחח בילי משתנה
יונתן-אתה ממשיך בדרכך אבל מקבל שיחה[/QUOTE]
... אמרתי לך מה אני רוצה שהם יעשו