-
[quote]ועם
*מראש מציין- כרגע יש לי בעיה עם להביא תמונה לפרס, אז תדמיין...
*מעכשיו אתה כבר לא באיוונט. אחרי קבלת הפרס מסיקאמור תועבר אוטומטית לנקודה שבה היית לפני האיוונט.
*0 ימים מאז המשימה. עוד 3 ימים למשימה הבאה.
*שעה-צהריים
* כסף-6,500 פ''ד
*מיקום בסיס-פיוטר,קנטו
*gps-דרך 120, הואן- באגם הזוהר התת-קרקעי
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה אומר שתקרא לאבסול שלך מון, ואתם משתגרים אל העיר אטרנה. אתם רואים בדרום העיר בית קטן שלידו יש שלט שעליו רשום:"אוק". אתם דופקים בדלת, ופותחת לכם אותה אישה צעירה. הוא אומר:"היי, אני דייסי, הנכדה של פרופסור אוק. הוא פה בביקור אז אני איתו. בבקשה היכנסו!" היא אומרת ומחייכת. בפינת החדר אתם רואים את סיקאמור ואוק יושבים ומדברים על ספה. סיקאמור אומר:"אה, שלום לכם טורי וטארה! מקווה שנהניתם. טארה, אכפת לך להראות את התינוק אבסול שלך לאוק?" טארה מסכימה ומוציאה את תינוק האבסול שלה. פתאום אוק מופתע ואומר:"זה פוקימון?! בחיים לא ראיתי אבסול תינוק... כשסיקאמור אמר לי, חשבתי שזה סתם יהיה אבסו לקטן אבל, וואו! מרשים ביותר! כנראה שאבסולים בוקעים לתינוקות רק אם הם בוקעים בתוך אגם הזוהר. בכל מקרה, כל הכבוד לכם! אני מאוד מתרשם. אני הולך להוסיף את זה למחקר שלי". סיקאמור אומר:"בכל מקרה, כל הכבוד טורי וטארה! סיימתם את שתי המשימות שנתתי לכם! כפרס, אני רוצה שכל אחד מכם יקבל פקטק. כמו שכבר שמעתם ממורגן לפני זמן מה, פקטקים הם סוג שונה של פוקימונים שחי במחוז מוצ'ונה המרוחק. אני עובד יחד עם פרופ' פאלם, הפרופסור של מחוז מוצ'ונה, במשך כמה זמן והוא הביא לי שני פקטקים נדירים ממוצ'ונה! קחו אותם! שמותיהם הם וויבור ולבארזר. וויבור בשביל טורי ולבארזר בשביל טארה" הוא ואמר ומביא לכם שני פוקדורים, אחד כחול-תכלת ואחד חום-כתום. אתם שמים לב שהכפתור של הפוקדורים שלהם הוא בצורת מנעול, וסיקאמור ממהר להסביר:"זהו פקבול, כדור מיוחד לפקטקים. הוא פועל אותו דבר, רק צורת הכפתור שונה. וויבור הוא סוג מים ולבארזר הוא סוג אש. תיהנו איתם!" הוא אומר.
~~מעבר מיידי לנקודה לפני האיוונט (קסם שה"מים...)~~
אתה גאה בטארה על מה שהשגתם ונותן לה חיבוק ידידותי. היא מסמיקה. לאחר מכן אתה משתגרים חזרה לפיוטר, ונכנסים לבסיס. כמו שמגנו אמר, אתם באמת רואים על הקיר חמש מפות, אחת לכל מחוז, ובהם המקומות המסוכנים מסומנים באדום. אתה בודק ורואה שמדבר רזורט לא מסומן באדום. אתה רוצה ללכת לשם. טארה אומרת:"טורי, אני חושבת שנתפצל להפעם! אני הולכת לליליקוב בהואן. אני מחפשת שם פוקימון. ניפגש בערב בבסיס!" היא אומרת ומשתגרת לליליקוב.
מה תעשה?[/quote]
"וואו,פקטק?כמו גליזארד? טוב,כנראה שאנחנו נאלצים להיפרד להפעם." אומר ואתן לפרופ' סיקאמור לחיצת יד ידידותית. "שמור על קשר!" אומר ואשתגגר לבסיס עם טארה. "טוב,אני רוצה לאמן את וויבור קצת..." אומר לעצמי בניסיון לחפש משהו לעשות. "רגע!אולי יש פה סוכן פנוי שרוצה להילחם בקרב זוגות?" אומר ואלך לחפש כזה...
-
[B][COLOR="Orange"]נועם[/COLOR][/B]
[COLOR="Orange"]*לא רצית לתפוס קאמראפט במדבר רזורט?
*שעה-צהריים
* כסף-6,500 פ''ד
*מיקום בסיס-פיוטר,קנטו
אתה נפרד מטארה ומתלהב מכך שקיבלת פקטק. אתה הולך בבסיס, מחפש מאמן שרוצה להילחם בקרב כפול. אתה רואה חדר שבכניסתו רשום: חדר אימונים כפול.
מה תעשה?[/COLOR]
-
[quote=mudkipper;1454653]
[b][color="green"]בר[/color][/b]
[color="green"]*מיד לאחר שאתה מודה לסיקאמור אני מחזיר אותך מיידית לקרב עם ברנדון. תמיד תוכל להתקשר לסיאמור דרך ההולו-קאסטר. אני מחשיב את השעה והמיקום כאילו אתה עדיין בקרב, זאת אומרת ???.
*שעה-???
*כסף-5,000 פ''ד
*gps-???
אתה מודה לסיקאמור ולוקח את קאבוטו. אתה מביא לו את מאוויל, אומר לו שאתה לא רוצה אותו.
~~מעבר מיידי לאיפה שהיית בקרב עם ברנדון (קסמי שה"ם...)~~
אתה אומר לדאסקאל להחזיק מעמד. אתה אומר לדאסקאל וארון מה לעשות. דאסקאל מאגד צללים מהחדר יחדיו ושולח אותם בצורת כדור של אנרגיית צללים לעבר ליליפ, מעלף אותו. ברנדון אומר:"ליליפ, חזור!". ארון רץ לעבר באדו ונגח בו בחוזקה, משאיר לו נזק רגיל. ברנדון אומר:"באדו, ספיגה על דאסקאל!" ובאדו זוהר בירוק, סופג לתוכו נקודות ירוקות שנשלחות מדאסקאל. דאסקאל נפגע רגיל ובאדו משחזר לעצמו כמות חיים קטנה. דאסקאל נפגע רגיל מהרעל. *כל המתקפות שהם למדו בזמן האיוונט תקפות, כולל [b]קשר גורלי[/b].
מצב חיים שלך:
דאסקאל-4/10 (ליליפ התעלף, באדו יותר), ארון-8/10 (ליליפ התעלף, באדו פחות)
מה תעשה?[/color]
[/quote]
"כל הכבוד, קדימה דאסקאל תשתמש בקשר גורלי!, עכשיו ארון תקשיב לי תשמש בנגיחה על דאסקאל וביחד עם הרעל הקשר הגורלי יפעל, תסמוך עלי, דאסקאל אל תדאג אני יודע מה אני עושה"
-
[quote]נועם
*לא רצית לתפוס קאמראפט במדבר רזורט?
*שעה-צהריים
* כסף-6,500 פ''ד
*מיקום בסיס-פיוטר,קנטו
אתה נפרד מטארה ומתלהב מכך שקיבלת פקטק. אתה הולך בבסיס, מחפש מאמן שרוצה להילחם בקרב כפול. אתה רואה חדר שבכניסתו רשום: חדר אימונים כפול.
מה תעשה?
[/quote]
[i]למה?יש לי מגמורטר כבר...[/i]
"חדר אימונים כפול? מצויין!" אומר ואכנס. "טוב,אז איך נלחמים פה?" לאחר שאמצא יריב ואתחיל קרב,אפנה אליו. "טוב,מון,וויבור צאו!" אומר ואוציא את אבסול ו-וויבור. "וויבור,תשתמש בבועות ואז בבעיטת אקווה!מון תשתמש בנשיכה ושריטה!"
-
[quote=mudkipper;1454653][b][color="royalblue"]
[b][color="darkred"]מתן[/color][/b]
[color="darkred"]*לא הספיק לך שהוא התפתח לטי-רקס רצחני? דרך אגב הקרב הוא אחד לכל אחד. מה שאומר שאתה, לין, ג'סמין ובנגה משתמשים רק בפוקימון שלכם שבחוץ.
*במהלך איוונט
*שעה-ערב
*כסף-5,000 פ''ד
*מיקום בסיס-דריפטוויל, יונובה
*gps-אוליביין, ג'וטו
אתה אומר לטייראנטרום מה לעשות. טייראנטרום שולח להביור וורוד-כתום לעבר דרגונייר, פוגע בו קשה, ואז תופס עם שתי ידיו את זנבו של דרגונייר ומטיח את דרגונייר ברצפה כמה פעמים, פוגע בו בינוני.*מזל טוב! טייראנטרום למד [b]לפיתה[/b](מתקפה חדשה)!!!*. לין אומרת לאורורוס:"אורורוס, תנסה למקד אנרגיה כמה שיותר קפואה ליד פיך ולשלוח קרן עוצמתית!". קורה משהו טיפה אחר. אורורוס מתאמץ, יוצר קרחונים גדולים שנשלחים אל דרגונייר וסטיליקס וחובטים בהם, מעלפים את דרגונייר ופוגעים רגיל בסטיליקס. *אורורוס של לין למד [b]הקפאה יבשה[/b] (מתקפה מדור שש, תבדוק בקטגורית מתקפות דור שש בדפי פתיחה בשביל פרטים). בנגה אומר בכעס:"דרגונייר, חזור! היה כיף להילחם מולכם. אולי יום אחד תבואו, נעשה קרב מלא". ג'סמין אומרת:"סטיליקס, תותח הבזק על אורורוס!". סטיליקס טוען אנרגיה סגולה-לבה ליד פיו, ואז שולח כדור תותח בוהק ומבזיק לעבר אורורוס, פוגע בו קשה מאוד ומעלף אותו. לין אומרת:"אורורוס, חזור! עכשיו הכול תלוי בך ובטייראנטרום, אייס!" לין אומרת לך.
מה תעשה?[/color][/quote]
עכשיו זה מספיק xd
----------------------
"טייראנטרום , תשתמש בלפיתה."אני אומר לטייראנטרום , "ולאחר מכן תשתמש בנשיכה, ואחרי זה ב נשימת דרקון ותזכור להתחמק מכל מתקפה של סטיליקס."אני אומר לטייראנטרום בנחישות .
-
[quote=mudkipper;1454653][b][color="royalblue"]שחר[/color][/b]
[color="royalblue"]*במהלך איוונט
*שעה-צהריים
*כסף-7,000 פ''ד
*מיקום בסיס-וורמיליון, קנטו
*gps-מוסדיפ, הואן
אתה מנופף לשלום לסטיבן בעוד הוא עף למרחק. בינתיים אתה, ג'ייק וצ'רמנדר משתגרים לעיירה אנדלה, עיירת ווילות קטנה ונחמדה על חוף הים במזרח יונובה. במרכז העיירה אתם רואים ווילה די גדולה, שעל דלתה רשום קייטלין. אתם נכנסים אליה לשאול איפה גרה סינתיה, ורואים בפנים את סינתיה בכבודה ובעצמה. היא אומרת:"שלום לכם". ג'ייק שואל אותה:"מה את עושה בבית של מישהי בשם קייטלין?". סינתיה מסבירה:"קייטלין היא אחת מחברי הרביעייה העילית של יונובה. בעבר היא הייתה אחת ממוחות החזית של סינו, אבל היא עברה לגור ביונובה וכך גם העבירה את עיסוקיה ליונובה. כרגע אני מתארחת אצלה עד שאחזור לסינו". ג'ייק מסביר לה את בקשתכם ורצונכם. סינתיה אומרת:"אני מסכימה להצטרף אליכם עם הכדור, רק אני אצטרך ללכת להביא אותו. חכו לי באורבורג ואני כבר אגיע לשם עם הכדור" אומרת סינתיה ויוצאת איתכם מהבית.
מה תעשה?[/color]
[/quote]
"אוקיי ביי..." אני אומר לה. "טוב ג'ייק לאורבורג עכשיו בוא צ'רמנדר גם אתה" אני אומר ושניהם ואנחנו משתגרים לאורבורג.
-
[quote=mudkipper;1454653][b][color="royalblue"]
[b][color="red"]אנדי[/color][/b]
[color="red"]*הקטע עם טורקוול מבוסס על פוקימון ריינג'ר:אלמיה ששמה טורקוול יכול לשחות בלבה. כל הרעיונות המוזרים של הבלייזיקנייט בתוך הלבה ופרופסור סוכן עם אגדיים וכל השאר... זה פשוט יצירתיות.
*במהלך איוונט
*שעה-צהריים
*כסף-5,500 פ''ד
*מיקום בסיס-נימבאסה, יונובה
*gps-הר צ'ימני, הואן
אתה לוקח בזהירות את האבן מטורקוול ואומר לו להשתגר לפיושיה. אתה משתגר אחריו ואתם רואים שיפושיה היא עיר קטנה שלידה ממוקם גן חיות ענקי במיוחד. בכל מתחם יש פוקימון מסוג אחר. אתם מסתובבים בגן החיות ורואים באחד המתחמים משפחת קנגסקנים. ליד המתחם יש שלט:"לתפיסת קנגסקן פנה שמאלה". אתם פונים שמאלה ומגיעים לשדה מלא קנגסקנים בפרברי העיר. לוקאס בוחר קנגסקן אחד ואומר:"ברווירי, צא! השתמש בקרב צמוד פעמיים על קנגסקן!" ומהפוקדור יוצא הברווירי של לוקאס. הוא מתקרב אל קנגסקן, ותוקף אותו בברוטליות מכל הכיוונים, פעמיים. קנגסקן נחלש מאוד ומחזיר אש באגרוף מגה עוצמתי המשאיר נזק בינוני לברווירי. לאחר מכן לוקאס אומר:"פוקדור, צא!" וזורק את הכדורים האדומים של הצוות על קנגסקן. נדנוד 1, נדנוד 2, נדנוד 3 ו...
[spoiler]לוקאס תפס קנגסקן!!![/spoiler].
לוקאס אומר:"אם גם אתה תרצה קנגסקן, נוכל לחזור לפה אחר כך. אתם מקבלים שיחה בהולו-קאסטר מסיקאמור. הוא אומר :"כל הכבוד אנדי ולוקאס! תפגשו אותי בדירתו של פרופסור אוק אשר באטרנה, סינו".
מה תעשה?[/color]
[/quote]
"לא, אני לא ממש רוצה את קנגסקן. הוא לא מתאים לי" אומר ללוקאס. "בוא נשתגר כבר. כנראה שזה הסוף של המשימה שלנו" אומר ללוקאס ואשתגר לדירתו של פרופסור אוק בעיר אטרנה
-
[B][COLOR="Green"]בר[/COLOR][/B]
[COLOR="green"]*שעה-???
*כסף-5,000 פ''ד
*gps-???
אתה משבח את דאסקאל וארון ואומר להם מה לעשות. ארון נוגח בעוצמה בדאסקאל, משאיר לו נזק קל. ברנדון אומר:"מהלך מרהיב, בר! באדו, ספיגה על ארון!" ובאדו סופג אליו נקודות זוהרות ירוקות שיוצאות מארון. המתקפה משאירה לארון נזק רגיל ומשחזרת לבאדו כמות חיים קטנה. לאחר מכן דאסקאל נפגע מהרעל ומתעלף. לאחר מכן החוט הדקיק מופיע, ועובר בו זרם כסוף. מיד גם באדו מתעלף. ברנדון אומר לך:"כל הכבוד בר! עברת את השלב הראשון של המבחן! כעת, השלב הבא: אני אתן לך פוקימון נוסף ונילחם קרב אחד על אחד. אם תנצח, אתה תיכנס לצוות" הוא אומר וזורק לך כדור שחור עם נקודה לבנה (הכדור של הונצ'קרוו. הוא יודע את כל המתקפות שהוא למד באיוונט). "קראסל, צא!" ברנדון אומר ומהכדור שלו יוצא סרטן נזיר שבתור קונכיה יש לו סלע ענקי עם הרבה שכבות.
מצב חיים שלך:
דאסקאל-0/10 (באדו התעלף), ארון-6/10 (באדו התעלף)
מה תעשה?
פוקימונים חדשים שהתגלו:
[SPOILER]קראסל: [IMG]http://sprites.pokecheck.org/i/558.gif[/IMG] [/SPOILER][/COLOR]
[COLOR="Orange"]*לא יודע למה, זה מה שרשמת לפני האיוונט...
*שעה-צהריים
* כסף-6,500 פ''ד
*מיקום בסיס-פיוטר,קנטו
*gps-פיוטר, קנטו- בבסיס
אתה מוצא את חדר האימונים הכפול ונכנס אליו. אתה רואה ליד הכניסה דלפק שמעליו רשום:"לאימונים בואו לפה". אתה הולך לכיוון הדלפק ורואה שם סוכן של הצוות יושב. אתה אומר שאתה רוצה להתאמן, והוא אומר לך:"תמלא את הטופס הבא כיד שנדע את מי להתאים לך".
הטופס הוא-
שם:
דרגה:
2 פוקימונים שתשתמש בהם בקרבות:1. 2.
מול כמה להילחם: מאמן אחד/ שני מאמנים
עם מי אתה נלחם: לבד/עם מישהו
מה תעשה?[/COLOR]
[B][COLOR="DarkRed"]מתן[/COLOR][/B]
[COLOR="DarkRed"]*במהלך איוונט
*שעה-ערב
*כסף-5,000 פ''ד
*gps-אוליביין, ג'וטו
אתה אומר לטייראנטרום מה לעשות. הוא תופס את קצה זנבו של סטיליקס ומנסה להרים אותו ולהטיח אותו לרצפה, אבל לא מצליח להרים בגלל המשקל של סטיליקס. לאחר מכן טייראנטרום יורה להביור כתום-וורוד לעבר סטיליקס, פוגע בו רגיל. לאחר מכן הוא נושך את סטיליקס, משאיר לו נזק קל. טייראנטרום, שהתעצבן מהיכשלותו בהרמת סטיליקס, מחליט לעשות מעשה. הוא זוהר כולו באור אדום, מעלה עשן לאוויר, וגורם לידיו לזהור באדום בוהק. לאחר מכן, טייראנטרום רץ לעבר סטיליקס, לופת את זנבו, מרים אותו בקלות לאוויר ומטיח אותו בעוצמה לרצפה.*מזל טוב! טייראנטרום למד [B]כוח-על[/B]!!!(מתקפת לחימה. המהלך הזה היה שילוב של לפיתה וכוח-על). סטיליקס נפגע קשה מאוד בגלל שכוח-על היא מתקפת לחימה והלפיתה היתה אמורה להזיק לו רגיל. סטיליקס מתעלף. ג'סמין אומרת:"כל הכבוד לכם, אייס ולין! ניצחתם אותי ואת בנגה! בקשר לאמפרוס והאמפרוסנייט, יש לי משהו הרבה יותר טוב ממידע" היא אומרת ושולפת מכיסה שני דברים: אבן קטנה ואדומה עם עשן צהוב הנע בתוכה ופוקדור צהוב עם פס שחור ונקודה בוהקת אדומה. "בפוקדור יש אמפרוס נוסף שיש לי, והאבן היא האמפרוסנייט. תבחרו מי מכם יקבל את אמפרוס והאמפרוסנייט. זה מגיע לכם" ג'סמין אומרת. לין אומרת:"אני מוותרת לך, אייס. מגיע לך ועוד איך לקבל את אמפרוס והאמפרוסנייט, כמובן רק אם אתה רוצה..." היא אומרת.
מה תעשה?[/COLOR]
[B][COLOR="RoyalBlue"]שחר[/COLOR][/B]
[COLOR="RoyalBlue"]*במהלך איוונט
*שעה-צהריים
*כסף-7,000 פ''ד
*gps-אנדלה, יונובה
אתה נפרד מסינתיה. היא אומרת:"טוגקיס, צאי! תעופה לסלסטיק!" ומהפוקדור יוצא מין יצור מעופף עם נקודות כחולות ואדומות על הגוף. סינתיה עולה עליו והוא עף איתה לכיוון מערב. לאחר מכן אתה, ג'ייק וצ'רמנדר משתגרין לעיר אורבורג שבסינו. אורבורג היא עיירת כורים קטנה במרכז סינו. כבר מהעיר אתם רואים את הר קורונט האדיר המתנשא למרחק. אתם הולכים צפונה מהעיר ומגיעים לפתח להר. אתם רואים שם את סטיבן וסינתיה יושבים ומדברים סינתיה אומרת:"היי ג'ייק ותומאס! הגעתם! אפשר לעלות!" היא אומרת. "טוגקיס, ברווירי, צאו!" היא אומרת ומהפוקדור יוצאים הטוגקיס שראית מקודם וברווירי, שהוא ציפור לבנה-כחולה-אדומה גדולה. סטיבן אומר:"סקארמורי, צא!" ומהפוקדור יוצא ציפור המתכת שכבר ראיתם מקודם. ג'ייק אומר:"מאנדיבאז, צאי!" ומהפוקדור יוצאת המאנדיבאז של ג'ייק. סינתיה אומרת:"תומאס, תרכב על ברווירי. הוא מאוד חזק ויהיה לך נוח לשבת עליו עד לפסגה. וכן, כמו שכבר הבנתם, אנחנו נעוף עד לפסגת ההר". אתה וג'ייק עולים על ברווירי ומאנדיבאז, בעוד סינתיה וסטיבן עולים על סקארמורי וטוגקיס. כולם עפים עם הציפורים לצד ההר. אתם מתחילים לראות את הצדדים המושלגים של החלקים הגבוהים בהר. סינתיה מתחילה לפנות לכיוון המדרונות המושלגים על צלע ההר בגובה. אתם נוחתים וסינתיה אומרת:"אנחנו כבר מאוד קרובים לפסגה. אי אפשר לעוף עד לפסגה,אז נחתנו פה ומפה נלך קצת דרך המערה של ההר ואנחנו נגיע". אתם נכנסים לתוך הנהרות שבתוך ההר, וסינתיה מנווטת אתכם במהירות עד לפסגה. כשאתם מגיעים לפסגת ההר, הנקראת "חוד החנית", אתם רואים שהיא עשויה משיש ויש עליה הרבה עמודים וקשתות. סינתיה מוציאה את כדור הזוהר, שהוא נראה כמו פנינה ענקית, בעוד סטיבן מוציא את שרשרות הרובי, הספיר והירקן. סינתיה לוקחת את השרשרות וכורכת אותם סביב הכדור. אתם מתקרבים לקצה הפסגה, ושם אתם רואים שני משולשים משורטטים. סינתיה מניחה את הכדור והשרשרות על המשולש הימני ומתרחקת איתכם הרבה אחורה. במהרה הכדור והשרשרות מתחילים לזהור. הכדור מתרחב והופך לחור מימדי שמסתובב. דרך החור יוצא יצור לב ענקי עם פסים סגולים על גופו ומגנים עגולים על כתפיו. באמצע כל מגן יש פנינה ענקית. זהו פאלקיה, שליט המרחב. פאלקיה צועק לשמיים, והשער נסגר אחריו. הוא מניע את הכדור והשרשרות אליכם בטלפתיה. לאחר מכן הוא שואג, ומהמגן שלו יוצא גל הלם סגול שאתה בטוח שעומד להרוג אתכם. להפתעתך, גל ההלם עוצר לפניכם וקורע קרע באוויר. הקרע מואר באור סגול ויוצר שער בין-מימדי נוסף. סינתיה אומרת:"פאלקיה הרגע השתמש במתקפת קרע מרחבי. הוא יצר קרע במרחב שמוביל למימד שלו. אתה ג'ייק, סטיבן, סינתיה וצ'רמנדר צועדים אל השער הבין-מימדי. לאחר כמה שניות של עיוורון אתם נוחתים על אי שמרחף באמצע חלל שחור לגמרי. על האי יש הר ענקי הנבנה לגובה. אתם רואים נצנוץ מאחוריכם, ואז כדור אור שטס במהירות הבזק לפסגה. סינתיה אומרת:"פאלקיה נענה לבקשתנו.הוא הביא אותנו לקרע המרחבי, שם מושבו. עלינו להגיע לפסגה כדי למצוא אותו". אתה אומר 'רגע!' וכולם מסתכלים אליך. אתה מסביר להם שאתה רוצה מאוד לתפוס את פאלקיה, והאם זה אפשרי. סינתיה אומרת:"פאלקיה אמנם שולט במרחב, אך הוא יוכל לשלוט בו גם מתוך פוקדור. את תוכל לנסות לתפוס את פאלקיה. אבל כדאי לך להשיג כדור כמה שיותר טוב". לאחר מכן אתה שומע את סיקאמור בראשך. הוא אומר:"תומאס?! סוף סוף! חשבתי שנהרגתם! אני מבין שאתם בקרע המרחבי! כל הכבוד לכם! כשיגיע הרגע, אני אתן לך פוקדור בשביל פאלקיה. ותזכור שאתה צריך לתפוס בשבילי צ'ריזרד בהר ולמצוא את הצ'ריזרדנייט".
מה תעשה?[/COLOR]
[B][COLOR="Red"]אנדי[/COLOR][/B]
[COLOR="red"]*מיד לאחר קבלת הפרס אני אעביר אותך לאיפה שהיית לפני האיוונט ויגיב על התגובה שלך אז. אני מזכיר לך שהיית בגמר טורניר, נימבאסה, מול לוקאס.
*שעה-צהריים
*כסף-5,500 פ''ד
*gps-פיושיה, קנטו
אתה אומר ללוקאס שאתה לא רוצה קנגסקן ושהוא לא מתאים לך. לאחר מכן אתם משתגרים לאטרנה, עיר קטנה ושקטה במרכז סינו. אתם מחפשים את הבית של פרופסור אוק ולבסוף מוצאים בדרום העיר בית שרשום לידו "אוק". אתם דופקים בדלת ופותח לכם אותה מלצר. הוא אומר:"הפרופסורים מחכים לכם. כנסו בבקשה". אתם נכנסים ורואים שבחלק השמאלי של הדירה פרופסור אוק ופרופסור סיקאמור יושבים על ספה מפוארת ומדברים. סיקאמור אומר:"אה שלום לכם! לוקאס, קח בבקשה את הקנגסקנייט" הוא אומר ומביא ללוקאס אבן אדומה שבתוכה זז לו עשן חום. "כל הכבוד לכם לוקאס ואנדי!" סיקאמור אומר. "סיימתם את שתי המשימות שנתתי לכם! כפרס, אני הולך לתת לכם פקטק. זוכרים את גליזארד שנלחמנו מולו? הוא היה פקטק אגדי. הפקטקים הם יצורים שגרים רחוק במערב מפה, הרבה צפונית לקאלוס. הם דומים לפוקימונים, אך הם מעט שונים. שם המחוז שבו הם חיים הוא מוצ'ונה. עמיתי למחקר ממוצ'ונה, פרופ' פאלם, נתן לי שני פקטקי עשב נדירים במיוחד ממחוז מוצ'ונה. השם של שניהם הוא ליף פאנץ'. שניכן הולכים לקבל אחד" הוא אומר ומביא לכם שינ פוקדורים צהובים עם ציורי נבטים ירוקים עליהם. "בהצלחה איתם!" אומר הפרופסור
~~מעבר לנקודה שהיית בה לפני האיוונט (קסם שה"מים...)~~
אתה אומר ללוקאס שזה מגניב שהפאנפי שלו התפתח לדונפאן, אבל זה לא יעצור אותך מלנצח. אתה אומר לבליצל מה לעשות. בליצל רץ בהירות, משאיר אחריו שובל לבן. לאחר מכן הוא בע לדונפאן מאחורה ובועט בו פעמיים, מעלף אותו. המנחה אומר:"דונפאן התעלף! ללוקאס נשאר רק ברווירי!" הוא אומר. לוקאס אומר:"ברווירי, צא! קרב צמוד על בליצל!" ומהפוקדור יוצא ברווירי של לוקאס. ברווירי טס במהירות לעבר בליצל, מתקיף אותו באכזריות וחובט בו מכל כיוון קיים, פוגע בו בינוני.
מצב חיים שלך:
אבומסנוו-8/10, לאקסיו-8/10, בליצל-4/10 (דונפאן התעלף, ברווירי יותר).
מה תעשה?
*כל מה שקרה לך באיוונט תקף מ[B]עכשיו!!![/B][/COLOR]
-
[quote]נועם
*לא יודע למה, זה מה שרשמת לפני האיוונט...
*שעה-צהריים
* כסף-6,500 פ''ד
*מיקום בסיס-פיוטר,קנטו
*gps-פיוטר, קנטו- בבסיס
אתה מוצא את חדר האימונים הכפול ונכנס אליו. אתה רואה ליד הכניסה דלפק שמעליו רשום:"לאימונים בואו לפה". אתה הולך לכיוון הדלפק ורואה שם סוכן של הצוות יושב. אתה אומר שאתה רוצה להתאמן, והוא אומר לך:"תמלא את הטופס הבא כיד שנדע את מי להתאים לך".
הטופס הוא-
שם:
דרגה:
2 פוקימונים שתשתמש בהם בקרבות:1. 2.
מול כמה להילחם: מאמן אחד/ שני מאמנים
עם מי אתה נלחם: לבד/עם מישהו
מה תעשה?[/quote]
"מעניין,גם לזה יש טופס מיוחד.." אומר ואגש למלא את הטופס. "טוב,אני טורי,והדרגה שלי היא מתחיל.במי אני אשתמש? שאלה טובה..." אומר ואתהה קצת... "טוב,אני מזמן לא נלחמתי עם פריז...ואני חייב לראות את מגה-לוקאריו..אני אלחם נגד שני מאמנים,לבד..." לאחר מכן,אגיש את הטופס ואמתין שיקראו לי לקרב..
-
[quote=mudkipper;1454916][b]
[b][color="royalblue"]שחר[/color][/b]
*שעה-צהריים
*כסף-7,000 פ''ד
*gps-אנדלה, יונובה
אתה נפרד מסינתיה. היא אומרת:"טוגקיס, צאי! תעופה לסלסטיק!" ומהפוקדור יוצא מין יצור מעופף עם נקודות כחולות ואדומות על הגוף. סינתיה עולה עליו והוא עף איתה לכיוון מערב. לאחר מכן אתה, ג'ייק וצ'רמנדר משתגרין לעיר אורבורג שבסינו. אורבורג היא עיירת כורים קטנה במרכז סינו. כבר מהעיר אתם רואים את הר קורונט האדיר המתנשא למרחק. אתם הולכים צפונה מהעיר ומגיעים לפתח להר. אתם רואים שם את סטיבן וסינתיה יושבים ומדברים סינתיה אומרת:"היי ג'ייק ותומאס! הגעתם! אפשר לעלות!" היא אומרת. "טוגקיס, ברווירי, צאו!" היא אומרת ומהפוקדור יוצאים הטוגקיס שראית מקודם וברווירי, שהוא ציפור לבנה-כחולה-אדומה גדולה. סטיבן אומר:"סקארמורי, צא!" ומהפוקדור יוצא ציפור המתכת שכבר ראיתם מקודם. ג'ייק אומר:"מאנדיבאז, צאי!" ומהפוקדור יוצאת המאנדיבאז של ג'ייק. סינתיה אומרת:"תומאס, תרכב על ברווירי. הוא מאוד חזק ויהיה לך נוח לשבת עליו עד לפסגה. וכן, כמו שכבר הבנתם, אנחנו נעוף עד לפסגת ההר". אתה וג'ייק עולים על ברווירי ומאנדיבאז, בעוד סינתיה וסטיבן עולים על סקארמורי וטוגקיס. כולם עפים עם הציפורים לצד ההר. אתם מתחילים לראות את הצדדים המושלגים של החלקים הגבוהים בהר. סינתיה מתחילה לפנות לכיוון המדרונות המושלגים על צלע ההר בגובה. אתם נוחתים וסינתיה אומרת:"אנחנו כבר מאוד קרובים לפסגה. אי אפשר לעוף עד לפסגה,אז נחתנו פה ומפה נלך קצת דרך המערה של ההר ואנחנו נגיע". אתם נכנסים לתוך הנהרות שבתוך ההר, וסינתיה מנווטת אתכם במהירות עד לפסגה. כשאתם מגיעים לפסגת ההר, הנקראת "חוד החנית", אתם רואים שהיא עשויה משיש ויש עליה הרבה עמודים וקשתות. סינתיה מוציאה את כדור הזוהר, שהוא נראה כמו פנינה ענקית, בעוד סטיבן מוציא את שרשרות הרובי, הספיר והירקן. סינתיה לוקחת את השרשרות וכורכת אותם סביב הכדור. אתם מתקרבים לקצה הפסגה, ושם אתם רואים שני משולשים משורטטים. סינתיה מניחה את הכדור והשרשרות על המשולש הימני ומתרחקת איתכם הרבה אחורה. במהרה הכדור והשרשרות מתחילים לזהור. הכדור מתרחב והופך לחור מימדי שמסתובב. דרך החור יוצא יצור לב ענקי עם פסים סגולים על גופו ומגנים עגולים על כתפיו. באמצע כל מגן יש פנינה ענקית. זהו פאלקיה, שליט המרחב. פאלקיה צועק לשמיים, והשער נסגר אחריו. הוא מניע את הכדור והשרשרות אליכם בטלפתיה. לאחר מכן הוא שואג, ומהמגן שלו יוצא גל הלם סגול שאתה בטוח שעומד להרוג אתכם. להפתעתך, גל ההלם עוצר לפניכם וקורע קרע באוויר. הקרע מואר באור סגול ויוצר שער בין-מימדי נוסף. סינתיה אומרת:"פאלקיה הרגע השתמש במתקפת קרע מרחבי. הוא יצר קרע במרחב שמוביל למימד שלו. אתה ג'ייק, סטיבן, סינתיה וצ'רמנדר צועדים אל השער הבין-מימדי. לאחר כמה שניות של עיוורון אתם נוחתים על אי שמרחף באמצע חלל שחור לגמרי. על האי יש הר ענקי הנבנה לגובה. אתם רואים נצנוץ מאחוריכם, ואז כדור אור שטס במהירות הבזק לפסגה. סינתיה אומרת:"פאלקיה נענה לבקשתנו.הוא הביא אותנו לקרע המרחבי, שם מושבו. עלינו להגיע לפסגה כדי למצוא אותו". אתה אומר 'רגע!' וכולם מסתכלים אליך. אתה מסביר להם שאתה רוצה מאוד לתפוס את פאלקיה, והאם זה אפשרי. סינתיה אומרת:"פאלקיה אמנם שולט במרחב, אך הוא יוכל לשלוט בו גם מתוך פוקדור. את תוכל לנסות לתפוס את פאלקיה. אבל כדאי לך להשיג כדור כמה שיותר טוב". לאחר מכן אתה שומע את סיקאמור בראשך. הוא אומר:"תומאס?! סוף סוף! חשבתי שנהרגתם! אני מבין שאתם בקרע המרחבי! כל הכבוד לכם! כשיגיע הרגע, אני אתן לך פוקדור בשביל פאלקיה. ותזכור שאתה צריך לתפוס בשבילי צ'ריזרד בהר ולמצוא את הצ'ריזרדנייט".
מה תעשה?[/color]
[/quote]
"אוקיי בוא נלך צ'רמנדר אחריי" מתחילים לעלות לפסגה לקראת פאלקיה.
-
[quote=mudkipper;1454916][b][color="green"]
[color="red"]*מיד לאחר קבלת הפרס אני אעביר אותך לאיפה שהיית לפני האיוונט ויגיב על התגובה שלך אז. אני מזכיר לך שהיית בגמר טורניר, נימבאסה, מול לוקאס.
*שעה-צהריים
*כסף-5,500 פ''ד
*gps-פיושיה, קנטו
אתה אומר ללוקאס שאתה לא רוצה קנגסקן ושהוא לא מתאים לך. לאחר מכן אתם משתגרים לאטרנה, עיר קטנה ושקטה במרכז סינו. אתם מחפשים את הבית של פרופסור אוק ולבסוף מוצאים בדרום העיר בית שרשום לידו "אוק". אתם דופקים בדלת ופותח לכם אותה מלצר. הוא אומר:"הפרופסורים מחכים לכם. כנסו בבקשה". אתם נכנסים ורואים שבחלק השמאלי של הדירה פרופסור אוק ופרופסור סיקאמור יושבים על ספה מפוארת ומדברים. סיקאמור אומר:"אה שלום לכם! לוקאס, קח בבקשה את הקנגסקנייט" הוא אומר ומביא ללוקאס אבן אדומה שבתוכה זז לו עשן חום. "כל הכבוד לכם לוקאס ואנדי!" סיקאמור אומר. "סיימתם את שתי המשימות שנתתי לכם! כפרס, אני הולך לתת לכם פקטק. זוכרים את גליזארד שנלחמנו מולו? הוא היה פקטק אגדי. הפקטקים הם יצורים שגרים רחוק במערב מפה, הרבה צפונית לקאלוס. הם דומים לפוקימונים, אך הם מעט שונים. שם המחוז שבו הם חיים הוא מוצ'ונה. עמיתי למחקר ממוצ'ונה, פרופ' פאלם, נתן לי שני פקטקי עשב נדירים במיוחד ממחוז מוצ'ונה. השם של שניהם הוא ליף פאנץ'. שניכן הולכים לקבל אחד" הוא אומר ומביא לכם שינ פוקדורים צהובים עם ציורי נבטים ירוקים עליהם. "בהצלחה איתם!" אומר הפרופסור
~~מעבר לנקודה שהיית בה לפני האיוונט (קסם שה"מים...)~~
אתה אומר ללוקאס שזה מגניב שהפאנפי שלו התפתח לדונפאן, אבל זה לא יעצור אותך מלנצח. אתה אומר לבליצל מה לעשות. בליצל רץ בהירות, משאיר אחריו שובל לבן. לאחר מכן הוא בע לדונפאן מאחורה ובועט בו פעמיים, מעלף אותו. המנחה אומר:"דונפאן התעלף! ללוקאס נשאר רק ברווירי!" הוא אומר. לוקאס אומר:"ברווירי, צא! קרב צמוד על בליצל!" ומהפוקדור יוצא ברווירי של לוקאס. ברווירי טס במהירות לעבר בליצל, מתקיף אותו באכזריות וחובט בו מכל כיוון קיים, פוגע בו בינוני.
מצב חיים שלך:
אבומסנוו-8/10, לאקסיו-8/10, בליצל-4/10 (דונפאן התעלף, ברווירי יותר).
מה תעשה?
*כל מה שקרה לך באיוונט תקף מ[b]עכשיו!!![/b][/color][/quote]
היה איוונט כיפי
[color="darkred"]*במהלך איוונט
*שעה-ערב
*כסף-5,000 פ''ד
*gps-אוליביין, ג'וטו
אתה אומר לטייראנטרום מה לעשות. הוא תופס את קצה זנבו של סטיליקס ומנסה להרים אותו ולהטיח אותו לרצפה, אבל לא מצליח להרים בגלל המשקל של סטיליקס. לאחר מכן טייראנטרום יורה להביור כתום-וורוד לעבר סטיליקס, פוגע בו רגיל. לאחר מכן הוא נושך את סטיליקס, משאיר לו נזק קל. טייראנטרום, שהתעצבן מהיכשלותו בהרמת סטיליקס, מחליט לעשות מעשה. הוא זוהר כולו באור אדום, מעלה עשן לאוויר, וגורם לידיו לזהור באדום בוהק. לאחר מכן, טייראנטרום רץ לעבר סטיליקס, לופת את זנבו, מרים אותו בקלות לאוויר ומטיח אותו בעוצמה לרצפה.*מזל טוב! טייראנטרום למד [b]כוח-על[/b]!!!(מתקפת לחימה. המהלך הזה היה שילוב של לפיתה וכוח-על). סטיליקס נפגע קשה מאוד בגלל שכוח-על היא מתקפת לחימה והלפיתה היתה אמורה להזיק לו רגיל. סטיליקס מתעלף. ג'סמין אומרת:"כל הכבוד לכם, אייס ולין! ניצחתם אותי ואת בנגה! בקשר לאמפרוס והאמפרוסנייט, יש לי משהו הרבה יותר טוב ממידע" היא אומרת ושולפת מכיסה שני דברים: אבן קטנה ואדומה עם עשן צהוב הנע בתוכה ופוקדור צהוב עם פס שחור ונקודה בוהקת אדומה. "בפוקדור יש אמפרוס נוסף שיש לי, והאבן היא האמפרוסנייט. תבחרו מי מכם יקבל את אמפרוס והאמפרוסנייט. זה מגיע לכם" ג'סמין אומרת. לין אומרת:"אני מוותרת לך, אייס. מגיע לך ועוד איך לקבל את אמפרוס והאמפרוסנייט, כמובן רק אם אתה רוצה..." היא אומרת.
מה תעשה?[/color]
b]עכשיו!!![/b][/color][/quote]
"לא."אני אומר במהירות , "לך יותר מגיע לקבל אותם, לא רק שאין לכם פוקימון ואבני מגה, את גם הרבה יותר ראוייה לזה."אני אומר לה ולוקח את הפוקדור ואמפרוסנייט.
"אגב, ג'סמין, בנגה, יש לאחד מכם אלקטבז?"אני שואל אותם , מכווה לתשובה חיובית.
-
[quote=mudkipper;1454916][b][color="green"]בר[/color][/b]
[color="green"]*שעה-???
*כסף-5,000 פ''ד
*gps-???
אתה משבח את דאסקאל וארון ואומר להם מה לעשות. ארון נוגח בעוצמה בדאסקאל, משאיר לו נזק קל. ברנדון אומר:"מהלך מרהיב, בר! באדו, ספיגה על ארון!" ובאדו סופג אליו נקודות זוהרות ירוקות שיוצאות מארון. המתקפה משאירה לארון נזק רגיל ומשחזרת לבאדו כמות חיים קטנה. לאחר מכן דאסקאל נפגע מהרעל ומתעלף. לאחר מכן החוט הדקיק מופיע, ועובר בו זרם כסוף. מיד גם באדו מתעלף. ברנדון אומר לך:"כל הכבוד בר! עברת את השלב הראשון של המבחן! כעת, השלב הבא: אני אתן לך פוקימון נוסף ונילחם קרב אחד על אחד. אם תנצח, אתה תיכנס לצוות" הוא אומר וזורק לך כדור שחור עם נקודה לבנה (הכדור של הונצ'קרוו. הוא יודע את כל המתקפות שהוא למד באיוונט). "קראסל, צא!" ברנדון אומר ומהכדור שלו יוצא סרטן נזיר שבתור קונכיה יש לו סלע ענקי עם הרבה שכבות.
מצב חיים שלך:
דאסקאל-0/10 (באדו התעלף), ארון-6/10 (באדו התעלף)
מה תעשה?
פוקימונים חדשים שהתגלו:
[spoiler]קראסל: [img]http://sprites.pokecheck.org/i/558.gif[/img] [/spoiler][/color]
[/quote]
"הונצ'קרו קדימה יש לך יתרון עליו, תשתמש במתקפת כנף חזקה!" אגיד
-
[B][COLOR="Silver"]הודעות-[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DeepSkyBlue"]*שתדעו- יש לכם פוקדורים!!! אפשר ללכת לתפוס פוקימונים!!! בטבע!!! גם איווי נמצא בטבע!!! (איפשהו...)[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Orange"]*רוב השחקנים סיימו את האיוונט. אני מזכיר- הפרסים שנשארו למי שיסיים-
מסיים רביעי- לבארזר (מידע בדף פתיחה)
מסיים חמישי- ארצ'ן או טירטוגה.
~קיימת אפשרות להחליף כל אחד מהפרסים למאובן מסוים שהוא לא קבוטו.[/COLOR]
[COLOR="Blue"]*איוונט הבא- 13/12/2013. סיבה- יום הולדת לשה"ם שלכם! אני אעשה איוונט יום הולדת מיוחד שכולכם תרוויחו ממנו פוקימון אחד (הפעם לא אגדי)[/COLOR]
[COLOR="Red"]*הייתי רוצה שכל אחד ישלח לי בה"פ פוקימון התפתחות ראשונה שהוא אוהב שעונה להגדרות הבאות:
1. הוא לא התחלתי במ"ת (התחלתי במשחקים של פוקימון מותר)
2. הוא לא איווי
3. הוא לא מתפתח לפסאודו-אגדי
4. הוא לא אקסיו
5. הוא לא אגדי באף אחת מהקבוצות
אני צריך את המידע הזה בשביל אחד האיוונטים הבאים. זה ממש חשוב! תשלחו לי בבקשה![/COLOR]
[COLOR="green"]*עד כאן ההודעות להיום.[/COLOR]
[COLOR="Green"]בהצלחה![/COLOR][/B]
[COLOR="Orange"]*שכחתי לשנות... אתה דרגת טירון
*0 ימים מהמשימה הקודמת. 3 ימים למשימה הבאה.
*שעה-צהריים
* כסף-6,500 פ''ד
*מיקום בסיס-פיוטר,קנטו
*gps-פיוטר, קנטו- בבסיס
אתה ממלא את הטופס עם מה שאתה ורצה ומגיש אותו לסוכן. הוא אומר:"אין בעיה. בעוד רגע תקבל יריב כבקשתך". הוא אומר ואתה מחכה ליד הזירה. הוא חוזר ואומר:"הקרב מחכה לך בחדר שלוש. בוא איתי"? והוא מעביר אותך איתן למאחורי הדלפק. שם אתם יורדים במעלית אחת ומגיעים לקומה עם שלושה חדרים. אתה הולך לחדר שלוש ונכנס. שם אתה רואה שני מאמנים שנראים כך: [IMG]http://sprites.pokecheck.org/t/069.gif[/IMG], [IMG]http://sprites.pokecheck.org/t/069.gif[/IMG]. חוץ מהם אתה רואה בחדר גם זירה ובימת שופט. השופט אומר:"זהו קרב ראווה. אתה קיבלת שני סוכנים בכירים להילחם מולם. הרבה זמן לא קרה שהפוקימונים של טירון התאימו לקרב מול בכירים... זה יהיה מעניין. בכל מקרה, כמו כל קרב בחדר האימונים הכפול, הוא יהיה פומבי, זה אומר שיהיה קהל. בצלחה!" השופט אומר. לאט לאט מתחילים להגיע אנשים. אחרי כמה דקות את רואה את קט והגות'יטל שלה. היא אומרת:"היי טורי! אתה הטירון שנלחם? נחמד! אני אחראיץ על להביא את היציע. אני וג'יי נבוא לראות אותך בקרב!". לאחר זה גות'יטל של קט גוררת בכוח על-חושי יציע ענקי. כשהיא מורידה אותו הצופים מתחילים להתיישב בקהל, ביניהם גם קט. לאחר דקה אתה רואה את ג'יי רוכב על וינאזור שלו. הוא אומר:"היי טורי! אתה יודע כמה זה כיף לרכב על פוקימון גדול בתוך בסיס? לא משנה. בכל מקרה, באתי לצפות בך. אני וקט בצד שלך טורי!" הוא אומר, מכניס את וינאזור לפוקדור והולך לשבת ביציע. אתה ושני סוכנים הבכירים ניצבים אחד מול השני בזירה, והשופט אומר:"הקרב מתחיל!" הם אומרים:"גלייד, מגמורטר, צאו!" ומהפוקדורים יוצאים מגמורטר כמו שלך וגלייד, שהוא מין יצור דמוי אנוש ירוק-לבן.
מה תעשה? (אתה חייב להוציא את מי שרשמת בטופס)[/COLOR]
*שעה-צהריים
*כסף-7,000 פ''ד
*gps-הקרע המרחבי, מימדו של פאלקיה
לפני שאתה מתחיל לעלות על ההר, סיתיה אומרת:"חכה! שמעתי שאתה צריך לתפוס צ'ריזרד. הנה פוקימון שאני [B]משאילה[/B] לך עד הפסגה. תיעזר בו אם תרצה". אתה מקבל פוקדור בצבע שמנת עם חלק תחתון צבעוני. סטיבן וסינתיה מתחילים לעלות, ולאחריהם ג'ייק אומר:"אני אלך לחפש את הצ'ריזרדנייט. בנוסף, אני רוצה פוקימון מסוים מפה". זה משאיר אותך ואת צ'רמנדר אחרונים. אתה עולה במעלה ההר, ולקראת האמצע שלו אתה מוצא אבן אדומה עם להבה הבוערת בתוכה. אתה לוקח את האבן איתך. לאחר מכן את אורה מערה שממנה יוצא להביור אש.
מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="Red"]*שמח שאתה חושב כך
*אהבתי את השילוב לדת הפוקימונית פרס- 500 פ"ד (על יצירתיות)
*1 ימים מהמשימה הקודמת. 2 ימים למשימה הבאה
*שעה-צהריים
*כסף-6,000 פ''ד
*gps-נימבאסה, יונובה
אתה מעודד את בליצל ואומר לו שאתם קרובים לסיום. בליצל רץ במהירות, משאיר אחריו שובל לבן. תוך כדי ריצתו הוא שולח גל הלם של ברקים, מה שמקיף אותו בברקים כחולים וצהובים. הוא רץ בשיא המהירות לעבר ברווירי ומתנגש בו בחוזקה, פוגע בו קשה. *מזל טוב! בליצל למד [B]ניצוץ[/B]!!!* לאחר מכן לוקאס אומר:"ברווירי, ציפור אמיצה!" וברווירי נוסק אל השמיים, מוקף בהילה כחולה, ואז טס כלפי מטה לעבר בליצל, מוקף באש כחולה. בליצל מקבל נזק בינוני וברווירי נפגע מעט.
מצב חיים שלך:
בליצל-1/10(ברווירי יותר), אבומסנוו-8/10 (ברווירי פחות), לאקסיו-8/10 (ברווירי פחות)
מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="DarkRed"]*יפה שאתה ממהר לפתח את מגמר. אחרי האיוונט אני אסדר שזה יקרה
*במהלך איוונט
*שעה-ערב
*כסף-5,000 פ''ד
*gps-אוליביין, ג'וטו
אתה אומר ללין שלדעתך דווקא לה מגיע לקבל את אמפרוס, בגלל שאין לה התפתחות מגהמ יוחדת בעוד לך יש את מיוטו. לין לוקחת את הפוקדור ואת אבן המגה. אתה שואל את ג'סמין ובנגה אם יש להם אלקטאבאז ושניהם אומרים שלא. לאחר מכן אתה מקבל שיחה מסיקאמור בהולו-קאסטר. הוא אומר:"שלום אייס ולין. כל הכבוד על ביצוע המשימות. כעת תגיעו לדירה של פרופסור אוק בעיר אטרנה שבסינו".
מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="green"]*שעה-???
*כסף-5,000 פ''ד
*gps-???
אתה מוציא את ההונצ'קרוו שבפוקדור ואומר שיש לכם יתרון עליו. אתה אומר להונצ'קרוו להשתמש במתקפת כנף עוצמתית. הונצ'קרוו טס לעבר קראסל כשכנפיו זוהרות וחובט איםת בקראסל בעוצמה, משאיר לו נזק קל בלבד. ברנדון אומר:"אלוי חשבת שיש יתרון, אבל צדקת חלקית. זה נכון שקראסל הוא סוג חרק, אבל הוא גם סוג אבן, שהוא חזק על סוג מעופף. בנוסף בגלל שהונצ'קרוו הוא גם סוג אופל מתקפות חרק ישפיעו עליו רגיל במקום קל. אלב לעומת זאת, למרות שקראסל הוא סוג אבן הוא רגיש בעצמו לסוג אבן. מזל שאין להונצ'קרוו שום מתקפות אבן!" צוחק ברנדון (דווקא יש לו! תזכור את זה!). ברנדון אומר:"קראסל, הפלת אבן!" וקראסל שולח אבן קטנה שעפה גבוה ועם הזמן גדלה, ואז נוחתת על הונצ'קרוו מלמעלה ומפילה אותו על הרצפה, פוגעת בו קשה. למהלך הקרב הונצ'קרוו יהיה רגיש למתקפות אדמה.
מצב חיים שלך:
הונצ'קרוו-6/10 (קראסל יותר)
מה תעשה?[/COLOR]
-
[quote=mudkipper;1455509][b][color="silver"]הודעות-[/color][/b]
[b][color="deepskyblue"]*שתדעו- יש לכם פוקדורים!!! אפשר ללכת לתפוס פוקימונים!!! בטבע!!! גם איווי נמצא בטבע!!! (איפשהו...)[/color][/b]
[b][color="orange"]*רוב השחקנים סיימו את האיוונט. אני מזכיר- הפרסים שנשארו למי שיסיים-
~קיימת אפשרות להחליף כל אחד מהפרסים למאובן מסוים שהוא לא קבוטו.[/color]
[color="blue"]*איוונט הבא- 13/12/2013. סיבה- יום הולדת לשה"ם שלכם! אני אעשה איוונט יום הולדת מיוחד שכולכם תרוויחו ממנו פוקימון אחד (הפעם לא אגדי)[/color]
[color="red"]*הייתי רוצה שכל אחד ישלח לי בה"פ פוקימון התפתחות ראשונה שהוא אוהב שעונה להגדרות הבאות:
2. הוא לא איווי
4. הוא לא אקסיו
אני צריך את המידע הזה בשביל אחד האיוונטים הבאים. זה ממש חשוב! תשלחו לי בבקשה![/color]
[color="green"]*עד כאן ההודעות להיום.[/color]
[color="green"]בהצלחה![/color][/b]
[color="green"]*שעה-???
*כסף-5,000 פ''ד
*gps-???
אתה מוציא את ההונצ'קרוו שבפוקדור ואומר שיש לכם יתרון עליו. אתה אומר להונצ'קרוו להשתמש במתקפת כנף עוצמתית. הונצ'קרוו טס לעבר קראסל כשכנפיו זוהרות וחובט איםת בקראסל בעוצמה, משאיר לו נזק קל בלבד. ברנדון אומר:"אלוי חשבת שיש יתרון, אבל צדקת חלקית. זה נכון שקראסל הוא סוג חרק, אבל הוא גם סוג אבן, שהוא חזק על סוג מעופף. בנוסף בגלל שהונצ'קרוו הוא גם סוג אופל מתקפות חרק ישפיעו עליו רגיל במקום קל. אלב לעומת זאת, למרות שקראסל הוא סוג אבן הוא רגיש בעצמו לסוג אבן. מזל שאין להונצ'קרוו שום מתקפות אבן!" צוחק ברנדון (דווקא יש לו! תזכור את זה!). ברנדון אומר:"קראסל, הפלת אבן!" וקראסל שולח אבן קטנה שעפה גבוה ועם הזמן גדלה, ואז נוחתת על הונצ'קרוו מלמעלה ומפילה אותו על הרצפה, פוגעת בו קשה. למהלך הקרב הונצ'קרוו יהיה רגיש למתקפות אדמה.
מצב חיים שלך:
הונצ'קרוו-6/10 (קראסל יותר)
מה תעשה?[/color][/quote]
"פה הטעות שלך" אגיד לברנדון עם חיוך
"הונצ'קרו קדימה, קבר אבן !"
-
[quote]נועם
*שכחתי לשנות... אתה דרגת טירון
*שעה-צהריים
* כסף-6,500 פ''ד
*מיקום בסיס-פיוטר,קנטו
*gps-פיוטר, קנטו- בבסיס
אתה ממלא את הטופס עם מה שאתה ורצה ומגיש אותו לסוכן. הוא אומר:"אין בעיה. בעוד רגע תקבל יריב כבקשתך". הוא אומר ואתה מחכה ליד הזירה. הוא חוזר ואומר:"הקרב מחכה לך בחדר שלוש. בוא איתי"? והוא מעביר אותך איתן למאחורי הדלפק. שם אתם יורדים במעלית אחת ומגיעים לקומה עם שלושה חדרים. אתה הולך לחדר שלוש ונכנס. שם אתה רואה שני מאמנים שנראים כך: , . חוץ מהם אתה רואה בחדר גם זירה ובימת שופט. השופט אומר:"זהו קרב ראווה. אתה קיבלת שני סוכנים בכירים להילחם מולם. הרבה זמן לא קרה שהפוקימונים של טירון התאימו לקרב מול בכירים... זה יהיה מעניין. בכל מקרה, כמו כל קרב בחדר האימונים הכפול, הוא יהיה פומבי, זה אומר שיהיה קהל. בצלחה!" השופט אומר. לאט לאט מתחילים להגיע אנשים. אחרי כמה דקות את רואה את קט והגות'יטל שלה. היא אומרת:"היי טורי! אתה הטירון שנלחם? נחמד! אני אחראיץ על להביא את היציע. אני וג'יי נבוא לראות אותך בקרב!". לאחר זה גות'יטל של קט גוררת בכוח על-חושי יציע ענקי. כשהיא מורידה אותו הצופים מתחילים להתיישב בקהל, ביניהם גם קט. לאחר דקה אתה רואה את ג'יי רוכב על וינאזור שלו. הוא אומר:"היי טורי! אתה יודע כמה זה כיף לרכב על פוקימון גדול בתוך בסיס? לא משנה. בכל מקרה, באתי לצפות בך. אני וקט בצד שלך טורי!" הוא אומר, מכניס את וינאזור לפוקדור והולך לשבת ביציע. אתה ושני סוכנים הבכירים ניצבים אחד מול השני בזירה, והשופט אומר:"הקרב מתחיל!" הם אומרים:"גלייד, מגמורטר, צאו!" ומהפוקדורים יוצאים מגמורטר כמו שלך וגלייד, שהוא מין יצור דמוי אנוש ירוק-לבן.
מה תעשה? (אתה חייב להוציא את מי שרשמת בטופס)[/quote]
"זה הולך להיות מעניין בהחלט..." אומר בחיוך מרוצה. "אתם הולכים ליפול! לוקאריו,פריז! מכת קרב!" אומר ואוציא את שניהם במהירות. "פריז,קרן קרח! לוקאריו,קפוץ לאוויר! זמן למגה!" אומר ואשגר לאוויר לעבר לוקאריו את אבן המגה. "אתם תיפלו מהר יותר ממה שציפיתי. זמן למגה מוד!!!" אומר ואקפוץ בהתלהבות וקוליות יתר על צמיד הקישור. "לוקאריו,צא בקרב צמוד במיוחד!"
-
[b][color="deepskyblue"]*שתדעו- יש לכם פוקדורים!!! אפשר ללכת לתפוס פוקימונים!!! בטבע!!! גם איווי נמצא בטבע!!! (איפשהו...)[/color][/b]
[b][color="orange"]*רוב השחקנים סיימו את האיוונט. אני מזכיר- הפרסים שנשארו למי שיסיים-
[color="blue"]*איוונט הבא- 13/12/2013. סיבה- יום הולדת לשה"ם שלכם! אני אעשה איוונט יום הולדת מיוחד שכולכם תרוויחו ממנו פוקימון אחד (הפעם לא אגדי)[/color]
[color="red"]*הייתי רוצה שכל אחד ישלח לי בה"פ פוקימון התפתחות ראשונה שהוא אוהב שעונה להגדרות הבאות:
2. הוא לא איווי
4. הוא לא אקסיו
אני צריך את המידע הזה בשביל אחד האיוונטים הבאים. זה ממש חשוב! תשלחו לי בבקשה![/color]
[color="red"]*שמח שאתה חושב כך
*אהבתי את השילוב לדת הפוקימונית פרס- 500 פ"ד (על יצירתיות)
*שעה-צהריים
*כסף-6,000 פ''ד
*gps-נימבאסה, יונובה
אתה מעודד את בליצל ואומר לו שאתם קרובים לסיום. בליצל רץ במהירות, משאיר אחריו שובל לבן. תוך כדי ריצתו הוא שולח גל הלם של ברקים, מה שמקיף אותו בברקים כחולים וצהובים. הוא רץ בשיא המהירות לעבר ברווירי ומתנגש בו בחוזקה, פוגע בו קשה. *מזל טוב! בליצל למד [b]ניצוץ[/b]!!!* לאחר מכן לוקאס אומר:"ברווירי, ציפור אמיצה!" וברווירי נוסק אל השמיים, מוקף בהילה כחולה, ואז טס כלפי מטה לעבר בליצל, מוקף באש כחולה. בליצל מקבל נזק בינוני וברווירי נפגע מעט.
מצב חיים שלך:
בליצל-1/10(ברווירי יותר), אבומסנוו-8/10 (ברווירי פחות), לאקסיו-8/10 (ברווירי פחות)
מה תעשה?[/color]
[/quote]
"נשאר עוד קצת, כבר אין להפסיד" אחזק את בליטזל ואומר לו להשתמש בניצוץ במהירות לכל כיוון שבריווירי זז אליו. 'עוד קצת, ואני אוכל לקבל את הביצים של ראלטס וסנוראנט. ממש עוד קצת' אחשוב בשמח לנוכח מצבי הטוב.
-
2. הוא לא איווי
4. הוא לא אקסיו
[color="darkred"]*יפה שאתה ממהר לפתח את מגמר. אחרי האיוונט אני אסדר שזה יקרה
*במהלך איוונט
*שעה-ערב
*כסף-5,000 פ''ד
*gps-אוליביין, ג'וטו
אתה אומר ללין שלדעתך דווקא לה מגיע לקבל את אמפרוס, בגלל שאין לה התפתחות מגהמ יוחדת בעוד לך יש את מיוטו. לין לוקחת את הפוקדור ואת אבן המגה. אתה שואל את ג'סמין ובנגה אם יש להם אלקטאבאז ושניהם אומרים שלא. לאחר מכן אתה מקבל שיחה מסיקאמור בהולו-קאסטר. הוא אומר:"שלום אייס ולין. כל הכבוד על ביצוע המשימות. כעת תגיעו לדירה של פרופסור אוק בעיר אטרנה שבסינו".
מה תעשה?[/color]
[/color][/quote]
עוד שלושה חודשים יום הולדת שמח xd
ואני רוצה להפסיד בכמה קרבות, לא להיות 100% מנצח , להפוך את המשחק למאתגר, שלא יהיו רק נצחונות.
---------------------------------------------------------------------------------
"אוקיי, בואי נשתגר לשם."אני אומר , שם את הקורדינאתות ומשתגר לשם, "כן, אז מה רצית?" אני שואל את פרופ' סיקאמור לאחר שאמצע אותו.
-
2. הוא לא איווי
4. הוא לא אקסיו
*שעה-צהריים
*כסף-7,000 פ''ד
לפני שאתה מתחיל לעלות על ההר, סיתיה אומרת:"חכה! שמעתי שאתה צריך לתפוס צ'ריזרד. הנה פוקימון שאני [b]משאילה[/b] לך עד הפסגה. תיעזר בו אם תרצה". אתה מקבל פוקדור בצבע שמנת עם חלק תחתון צבעוני. סטיבן וסינתיה מתחילים לעלות, ולאחריהם ג'ייק אומר:"אני אלך לחפש את הצ'ריזרדנייט. בנוסף, אני רוצה פוקימון מסוים מפה". זה משאיר אותך ואת צ'רמנדר אחרונים. אתה עולה במעלה ההר, ולקראת האמצע שלו אתה מוצא אבן אדומה עם להבה הבוערת בתוכה. אתה לוקח את האבן איתך. לאחר מכן את אורה מערה שממנה יוצא להביור אש.
מה תעשה?[/color]
[/color][/quote]
"אוקיי הגיע הזמן בוא נכנס צ'רמנדר ואולי נוציא את הפוקימון של סינת'יה שיעזור לנו אז צא" אני אומר ומשליך את הפוקדור ולאחר שהפוקימון יוצא אני ממהר להכנס למערה.
-
[COLOR="green"]*שעה-???
*כסף-5,000 פ''ד
*gps-???
אתה אומר לברנדון שפה הטעות שלו ומחייך. אתה אומר להונצ'קרוו להשתמש בקבר אבן. הונצ'קרוו שולח קוץ שחור לעבר התקרה, והקוץ מפיל אבנים שלוכדות את קראסל בתוכם ופוגעות בו קשה. קראסל לא צמליח להשתחרר בגלל קונכייתו. ברנדון אומר:"קראסל, ריסוק קונכיה!" וקראסל מתאמץ, ואז מרסק את קונכיית האבן הענקית שעוטפת אותו. ברנדון אומר:"רק שתדע, בר, מתקפת ריסוק קונכיה היא מתקפה שבה פוקימון מרסק את הקונכיה שלו. כשהוא חוזר לפוקדור הקונכיה מופיעה מחדש. כשהוא מרסק את הקנוכיה הוא נהיה יותר פגיע למתקפות, אך יותר מהיר". מיד לאחר מכן, ללא הקונכיה הכבדה קראסל משתחל בקלות ובמהירות בין האבנים. ברנדון אומר:"קראסל, מספרי אקס!" וקראסל מאדים את צבתוטיו, רץ לעבר הונצ'קרוו וחובט בו כשידיו מוצלבות, משאיר לו נזק רגיל.
מצב חיים שלך:
הונצ'קרוו-4/10 קראסל מעט יותר
מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="Orange"]*0 ימים מהמשימה הקודמת. 3 ימים למשימה הבאה.
*שעה-צהריים
* כסף-6,500 פ''ד
*מיקום בסיס-פיוטר,קנטו
*gps-פיוטר, קנטו- בבסיס
אתה אומר שזה הולך להיות קרב מעניין. אתה מוציא את פריז ולוקאריו ואומר להם מה לעשות. פריז טוען ליד ידו אנרגיה קפואה ושולח קרן קרח קפואה שפוגעת קל במגמורטר ורגיל בגלייד. לאחר מכן אתה אומר ש"זה הזמן להתפתחות מגה" ומביא ללוקאריו את הלוקאריונייט. לאחר מכן אתה מזנק לאוויר ולוחץ על הכפתור בצמיד הקישור. מצמיד הקישור יוצאות קרני אור סגולות שפוגעות בלוקאריו ומשנות אותו. הם מגדילות את ה'דברים הדמויי נקניקיה שיש לו מתחת לאוזניים' שלו, ומציאים לו שובלים מהידיים הוא מקבל גם צבע אדום. *לוקאריו התפתח מגה לקרב!*. לאחר מכן היריבים שלך מחייכים ואומרים:"מגמורטר, גלייד, התפתחות מגה!" הם זורקים אליהם שתי אבנים אדומות כמו 3 אבני המגה הרגילות שהפרופ' נתן לך, ונותנים אותם למגמורטר וגלייד. לאחר מכן הם לוחצים על כפתור בשעון שלהם. מיד מכל שעון יוצא רובה קטן שיורה קרן אדומה לעבר הפוקימונים. "זה הגאדג'ט החדש שפיתח פרופ' סיקאמור! הפוק-קלוק! גם שעון, גם יכול לתפוס פוקדורים, גם יכול להוציא ולהחזיר פוקימון וגם לפתח מגה, הכל בלחיצת כפתור אחת! סוכנים שסיימו את משימתם הראשונה ויש להם הולו-קאסטר זכאים להתקשר דרך ההולו-קאסטר לסיקאמור ולבקשה פוק-קלוק!" אומר השופט ומלהיב את כל הקהל, שחלק ממנו שולף הולו-קאסטרים ומתקשרים לסיקאמור, נאבקים על הקו שיחה איתו. בינתיים למגמורטר יוצאת עוד להבה מקצה הראש והטפרים הלבנים ליד התותחים שלו הופכים לטילים קטנים. גךייד גדל ומפתח שרירים, וגורם לקצה ידיו להיראות יותר כמו אגרופים. (אתה יכול לפתח גם את פריז באותו התהליך שפיתחת-מגה את לוקאריו רק במקום הלוקאריונייט תוציא אבן מגה רגילה. יש לך 3 אבני מגה מה שאומר שאתה יוכל בו זמנית לפתח שלושה פוקימונים שלך שכשירים להתפתחות מגה, את לוקאריו ובהמשך גם את מון). מגה-לוקאריו רץ לעבר מגה-מגמורטר וחובט בו קשות מכל הכיוונים, לא שם לב להגנותיו. בעליו של מגמורטר אומר:"מגה-מגמורטר, להביור!" ומגה-מגמורטר שולח להביור אש עוצמתי לעבר מגה לוקאריו, פוגע בו קשה. אתה פוגע במגה-מגמורטר רגיל. הסוכן השני אומר:"גלייד, שבירת לבנים על רג'אייס!" וגלייד רץ לעבר רג'אייס כשאגרופו פתוח וזוהר, נותן לו מכה איתו ופוגע בו קשה.
מצב חיים שלך:
מגה-לוקאריו-8/12 (מגה-גלייד ומגה-מגמורטר יותר)
רג'אייס-10/14 (מגה-גלייד אותו דבר, מגה-מגמורטר פחות)
מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="red"]*1 ימים מהמשימה הקודמת. 2 ימים למשימה הבאה
*שעה-ערב
*כסף-9,000 פ''ד
*gps-נימבאסה, יונובה
אתה אומר לבליצל שאתה לא מסכים להפסיד עכשיו ושישתמש בניצוץ לכל מקום שאליו ברווירי פונה. אתה אומר לעצמך שממש עוד קצת ותוכל לקבל את ביצי הראלטס והסנוראנטית. בליצל רץ לעבר ברווירי, מקיף עצמו בניצוצות ורץ במהירות לעבר ברווירי, פוגע בו קשה מאוד ומעלף אותו. המנחה אומר:"ויש לנו מנצח! אנדי מנצח את לוקאס וזוכה בטורניר נימבאסה! קודם כל הפרס הכספי! אנדי זוכה ב3,000 פ"ד! המון כסף שהוא יוכל להשתמש בו לכל מיני מטרות שהוא יבחר! אנדי גם זוכה בפרסי הפוקימונים שלנו! שתי ביצים, של ראלטס זכר וסנוראנט נקבה, יחד עם שתי אבני שחר מחכים לאנדי בחדר הפרסים שלנו, מאחורי הקלעים! בנוסף, אנדי זוכה גם בזה!" הוא אומר ומניף גביע זהב נוצץ, שעליו יש פסים של אבני חן טורקיזיות יפות ומעונים טורקיזים יפים. בנוסף לגביע יש שתי ידיות מוזהבות מעוטרות ברצועות בד צבעוניות. בתוך הגביע אתה רוה מספר קופסאות ומתנות שאתה אומר שתפתח אחר כך. ליד הגביע אתה רואה על דוכן המנחה גם שש מדליות מוזהבות. "זהו הפרס הרשמי על הזכייה! הגביע היוקרתי של טורניר נימבאסה שלנו, שמיוצר מזהב ואבני חן היישר ממכרות קליי בדריפטוויל ורצועות בד שרק נתפרו ונארגו במפעלים בווירבאנק והובאו לפה! זהו הגביע הכי יוקרתי שיוצר לזכייה בטורניר עד היום! ואנדי זוכה בו, יחד עם מגוון אריזות המכילות הפתעות שונות. בנוסף, אנדי וכל אחד מחמשת הפוקימונים שלו שהשתתפו בטורניר יקבלו מדליית זהב מעוטרת כזכר לניצחון זה". אתה מוציא את היפאודון, לאקסיו, אבומסנוו, באדו ובליצל והמנחה מעניק לך ולחמישתם מדליות. "בנוסף, גם למקום שני מגיעים פרסים!" אומר המנחה ומניח על השולחן קופסה כסופה עם חלון זכוכית על המכסה שלה. הקופסה נעולה, משובצת ביהלומים ומחוברים אליה מאגדות של סרטים צבעוניים. "זוהי קופסת הפרס למקום השני. חוץ מהקופסה עצמה, שהיא יוקרתית במיוחד ומשובצת בילהומים היקים של קליי ובכסף הצלול והקר שמופק במרכז הר ריברסאל, הקופסה מלאה בכל מיני פרסים קטנים שאני מאמין שיעזרו ללוקאס ויזכירו לו את הישגו. בנוסף, לוקאס זוכה ב1,500 פ"ד ובמארז הפוקימונים הכסוף, שמכיל ביצי וולפיקס וסידוט בצירוף לאבני עלה ואש, למען הנאה מוחלטת איתם. מקווה שנהניתם!" המנחה אומר והקהל מריע לך וללוקאס. אתם הולכים למאחורי הקלעים, לחדר הפרסים ומוצאים שם שתי אריזות, אחת זהובה ואחת כסופה. אתם פותחים אותה ומוצאים את הביצים שכל אחד מכם קיבל. אתם מכניסים אותם לקפסולות האינקובטור שחיכו לכם על השולחן ומניחים אותם בתוך התיק שלכם. בנוסף כל אחד מכן לוקח את שתי האבנים ומניח אותם עם שאר חפציו. לוקאס אומר:"מה כדאי לעשות עכשיו? אני מציע לחזור לחדר בבסיס ולבדוק מה יש בקופסת הכסף שלי וגביע המוזהב שלך. ובנוסף לשמור את הגביע והקופסה בחדר להתהדרות. היית נהדר אנדי. אני כבר מחכה להילחם בך שוב פעם עם הפוקימונים החדשים!".
מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="DarkRed"]*תודה על הברכה מראש חח
*אתה בקושי סיימת את המשימה הראשונה בצוות. מה אתה רוצה? קרב כפול מול ארקאוס וג'נסקט? בלי אפשרות לתפיסה? תחכה קצת ועם הזמו תילחם בסגנים של צוות רמפא''ג, במפקד מחוז נלחמת כבר ואולי תגיע למאמנים יותר גדולים. אתה תפסיד פשוט מאוד למי שיצליח לנצח אותך. אבל בגלל שלא כיף להפסיד כל הזמן אני לא ידביק לך קרב קשה על ההתחלה... תצפה לקרב סגן בסוף המשימה הזאת.
*במהלך איוונט
*שעה-ערב
*כסף-5,000 פ''ד
*gps-אוליביין, ג'וטו
אתה משתגר עם לין לאטרנה ומחפש את ביתו של אוק. אתה מוצא בדרום העיר דירה שלידה יש שלט-"אוק". אתה דופק בדלת ופותח אותה לא אחד מאשר פרופסור אוק המפורסם! הוא אומר:"היי, אני פרופסור אוק. בטח אתם מי שסיקאמור הזמין. כנסו בבקשה". אתם נכנסים ורואים את סיקאמור יושב על ספה מפוארת משמאלכם. הוא אומר:"מזל טוב אייס ולין! סיימתם את המשימה! בתור פרס, אני רוצה להביא לכל אחד מכם פקטק. הפקטקים הם סוג מיוחד של פוקימונים שחי במחוז מוצ'ונה הממוקם רחוק בצפון, הרבה צפונית לקאלוס. הקולגה שלי ממוצ'ונה, פרופ' פאלם, הביא לי שני פקטקים שהם נדירים אפילו במוצ'ונה. קוראים להם לבארזר וויבור. אני רוצה שאייס יקבל את לבארזר ולין את וויבור. בהצלחה!" אומרים לכם אוק וסיקאמור ואתם עוזבים את החדר.
~~ברגע זה חזרת לאיפה שהיית לפני האיוונט, שזה בתוך משימה בקרב מול מגנמייט בתחנת הכוח. אתה השתמשת בדונפאן. תמצא את התגובה האחרונה שלי, תגיב לה ואני אמשיך לך.
מה תעשה? [/COLOR]
*שעה-צהריים
*כסף-7,000 פ''ד
אתה אומר לצ'רמנדר שתיכנסו, אל לא לפני שתוציא את הפוקימון שהביאה סינתיה. מהפוקדור יוצא נחש ים חצי צבעוני וחצי בצבע שמנת. זהו מיילוטיק. אתה נכנס לחדר עם צ'רמנדר ומיילוטיק ורואה צ'ריזרד כועס ומשתולל.
מה תעשה?[/COLOR]
-
[quote=mudkipper;1455975]
*שעה-צהריים
*כסף-7,000 פ''ד
אתה אומר לצ'רמנדר שתיכנסו, אל לא לפני שתוציא את הפוקימון שהביאה סינתיה. מהפוקדור יוצא נחש ים חצי צבעוני וחצי בצבע שמנת. זהו מיילוטיק. אתה נכנס לחדר עם צ'רמנדר ומיילוטיק ורואה צ'ריזרד כועס ומשתולל.
מה תעשה?[/color][/quote]
"צ'רמנדר אתה חושב שאתה יכול להתמצודד אם זה טוב בכל מקרה צא עליו במסך עשן ומיילוטיק משאבת הידרו עכשיו צאו" אני אומר ומחכה שצ'רמנדר יעוור אותו ומיילוטיק תתקוף.
-
[quote]נועם
*שעה-צהריים
* כסף-6,500 פ''ד
*מיקום בסיס-פיוטר,קנטו
*gps-פיוטר, קנטו- בבסיס
אתה אומר שזה הולך להיות קרב מעניין. אתה מוציא את פריז ולוקאריו ואומר להם מה לעשות. פריז טוען ליד ידו אנרגיה קפואה ושולח קרן קרח קפואה שפוגעת קל במגמורטר ורגיל בגלייד. לאחר מכן אתה אומר ש"זה הזמן להתפתחות מגה" ומביא ללוקאריו את הלוקאריונייט. לאחר מכן אתה מזנק לאוויר ולוחץ על הכפתור בצמיד הקישור. מצמיד הקישור יוצאות קרני אור סגולות שפוגעות בלוקאריו ומשנות אותו. הם מגדילות את ה'דברים הדמויי נקניקיה שיש לו מתחת לאוזניים' שלו, ומציאים לו שובלים מהידיים הוא מקבל גם צבע אדום. *לוקאריו התפתח מגה לקרב!*. לאחר מכן היריבים שלך מחייכים ואומרים:"מגמורטר, גלייד, התפתחות מגה!" הם זורקים אליהם שתי אבנים אדומות כמו 3 אבני המגה הרגילות שהפרופ' נתן לך, ונותנים אותם למגמורטר וגלייד. לאחר מכן הם לוחצים על כפתור בשעון שלהם. מיד מכל שעון יוצא רובה קטן שיורה קרן אדומה לעבר הפוקימונים. "זה הגאדג'ט החדש שפיתח פרופ' סיקאמור! הפוק-קלוק! גם שעון, גם יכול לתפוס פוקדורים, גם יכול להוציא ולהחזיר פוקימון וגם לפתח מגה, הכל בלחיצת כפתור אחת! סוכנים שסיימו את משימתם הראשונה ויש להם הולו-קאסטר זכאים להתקשר דרך ההולו-קאסטר לסיקאמור ולבקשה פוק-קלוק!" אומר השופט ומלהיב את כל הקהל, שחלק ממנו שולף הולו-קאסטרים ומתקשרים לסיקאמור, נאבקים על הקו שיחה איתו. בינתיים למגמורטר יוצאת עוד להבה מקצה הראש והטפרים הלבנים ליד התותחים שלו הופכים לטילים קטנים. גךייד גדל ומפתח שרירים, וגורם לקצה ידיו להיראות יותר כמו אגרופים. (אתה יכול לפתח גם את פריז באותו התהליך שפיתחת-מגה את לוקאריו רק במקום הלוקאריונייט תוציא אבן מגה רגילה. יש לך 3 אבני מגה מה שאומר שאתה יוכל בו זמנית לפתח שלושה פוקימונים שלך שכשירים להתפתחות מגה, את לוקאריו ובהמשך גם את מון). מגה-לוקאריו רץ לעבר מגה-מגמורטר וחובט בו קשות מכל הכיוונים, לא שם לב להגנותיו. בעליו של מגמורטר אומר:"מגה-מגמורטר, להביור!" ומגה-מגמורטר שולח להביור אש עוצמתי לעבר מגה לוקאריו, פוגע בו קשה. אתה פוגע במגה-מגמורטר רגיל. הסוכן השני אומר:"גלייד, שבירת לבנים על רג'אייס!" וגלייד רץ לעבר רג'אייס כשאגרופו פתוח וזוהר, נותן לו מכה איתו ופוגע בו קשה.
מצב חיים שלך:
מגה-לוקאריו-8/12 (מגה-גלייד ומגה-מגמורטר יותר)
רג'אייס-10/14 (מגה-גלייד אותו דבר, מגה-מגמורטר פחות)
מה תעשה?[/quote]
"יודע מה,פריז? תתפתח גם אתה! תפוס!" אומר ואזרוק אבן מגה לעבר פריז. "זמן למגה מוד!מגה-פריז תשתמש בריסוק אבנים!מגה לוקאריו,תשתמש בתותח הבזק וכדור הילה."
-
[quote=mudkipper;1448594][b][color="silver"]
[color="darkred"]*במהלך משימה
*שעה-ערב
*כסף-5,000 פ''ד
*gps- תחנת הכוח, קנטו
אתה מוציא את דונפאן ואומר לו מה לעשות. דונפאן מתחפר באדמה, ואז יוצא תוך כדי גלגול ופוגע במגנמייט קשה מאוד. לאחר מכן דונפאן מתגלגל במהירות לעבר מגנמייט ופוגע בו באופן בינוני. לאחר מכן מגנמייט שולח בום על-קולי לעבר דונפאן, שעושה כמובקשך ומתחמק עם גלגול. בינתיים אתה רואה שלין נלחמת עם קנדל ומיסטי נלחמת עם פוקימון דמוי צב ים עם קרן. אתה שומע אותה אומרת:"לאפראס, קרן קרח!" ומבין שקוראים לו לאפראס.
מצב חיים שלך:
דונפאן-10/10 (מגנמייט הרבה פחות)
מה תעשה?
פוקימונים חדשים שהתגלו:
[spoiler]לאפראס: [img]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2011/03/131.gif[/img][/spoiler][/color][/quote]
"לפרס הא."אני אומר ומחייך, "נחמד לראות פוקימון כזה חזק לצידי."אני אומר.
"טוב, תשתמשי בגלגול חופר ולאחר מכן בגלגול."אני אומר בנחישות.
-
[COLOR="RoyalBlue"]*צ'רמנדר לא יודע מסך עשן אבל לא משנה, נזרום...
*במהלך איוונט
*שעה-צהריים
*כסף-7,000 פ''ד
אתה ואמר לצ'רמנדר ומיילוטיק מה לעשות. צ'רמנדר מנסה לפי בקשתך ויורה מפיו הרבה מאוד עשן שחור שממלא את המערה בעשן. אפשר לראות רק את להבות הזנב של צ'ריזרד וצ'רמנדר.*מזל טוב! צ'רמנדר למד [B]מסך עשן[/B]!!!* מיילוטיק יורה מפיו זרנוק מים עצום וענקי שפוגע קשה מאוד בצ'ריזרד. לאחר מכן צ'ריזרד ממריא לאוויר כשכנפו זוהרת, ויורד כלפי מטה, חובט בצ'רמנדר ומסב לו נזק בינוני.
מצב חיים שלך:
צ'רמנדר-7/10(צ'ריזרד פחות), מיילוטיק-10/10(צ'ריזרד הרבה פחות)
מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="Orange"]*אם אתה רוצה שהמתקפות יפגעו במי שאתה בוחר ולא במי שאני בוחר תגיד במי אתה רוצה שהם יפגעו.
*שעה-צהריים
* כסף-6,500 פ''ד
*מיקום בסיס-פיוטר,קנטו
*gps-פיוטר, קנטו- בבסיס
אתה זורק גם לעבר פריז אבן מגה ולוחץ על הכפתור בצמיד. מהצמיד יוצא אור סגול, והאור פוגע בפריז ומשנה אותו. הוא מרחף מעל שתי רגלי הקרח שלו טובכל יד יש לו 6 אצבעות במקום 3. אתה אומר למגה-פריז ומגה-לוקאריו מה לעשות. פריז גורם לכל 6 האצבעות של אחת מידיו לזהור והאצבעות מסתובבות במהירות, כמו מקדחה. פריז ניגש למגמורטר ופוגע בו עם מקדחת האצבעות הזוהרות, משאיר לו נזק רגיל. לאחר מכן לוקאריו טוען בין ידיו כדור אור לבן והוא שולח אותו לעבר גלייד. הכדור פוגע בגלייד ויוצר הבזק עוצמתי שמעוור זמנית את גלייד ומגמורטר. בינתיים לוקאריו שולח שני כדורים מאי אנרגיה וכחולים לעבר מגמורטר, פוגע בו קשה מאוד. מגמורטר כבר חלש מאוד. גלייד נפגע מהמתקפה והעיוורון ביחד בינוני. הסוכנים אומרים:"מגמורטר, פיצוץ אש על רג'אייס! גלייד, הלם על חושי על לוקאריו!". מגמורטר שולח להביור שמתפצל לחמישה להביורים עוצמתיים שדהורים כולם לעבר פריז ופוגעים בו, משאירים לו נזק קשה. לאחר מכן גלייד זוהר בוורוד, גורם להרבה כדורים כסופים להופיע מסביב ללוקאריו. הוא עושה תנועה עם אגרופו הגדול ושולח את כל הכדורים בפיצוצים סגולים לעבר לוקאריו, פוגע בו קשה.
מצב חיים שלך:
לוקאריו-4/12(מגמורטר פחות, גלייד יותר), פריז-8/16(מגמורטר הרבה פחות, גלייד אותו דבר)
מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="DarkRed"]*במהלך משימה
*שעה-ערב
*כסף-5,000 פ''ד
*gps- תחנת הכוח, קנטו
אתה מסתכל על לאפראס, מחייך ואומר שנחמד לראות פוקימון כזה לצידך. לאחר מכן אתה אומר לדונפאן מה לעשות. דונפאן מתחפר באדמה, ואז יוצא החוצה בגלגול, פוגע במגנמייט ומעלף אותו. בינתיים אתה רואה שגם מיסטי ולין הספיקו לעלף את המגנמייט שעמד מולם. מיסטי אומרת:"יפה מאוד שניכם. אתם יותר מוכשרים ממה שחשבתי. עכשיו בוא נמשיך הלאה" היא אומרת ואתם ממשיכים אל מעמקי תחנת הכוח. כשאתם מגיעים לקצה, אתם רואים מראה מפחיד ומופלא: כל אחד משני צוותי החיפוש האחרים נלחמים בקרב כפול מול חיילי רוקט-רמפא"ג, וביניהם עומדת הסגנית אריאנה שאותה ראיתם בסינאבאר. אתה שומע [B]שוב[/B] את סיקאמור בראשך:"שלום שוב אייס! דיברתי עם ברנדון והוא רוצה שתנצח את אריאנה ותכריח אותה לשחרר את זאפדוס. לאחר מכן תתפוס אותו". אומר לך הפרופסור. מיסטי בדיוק הולכת לצד ונלחמת מול שלושה חיילי רוקט-רמפא"ג. אתה חושב בהתחלה שזאפדוס מזין את תחנת הכוח, אך אז אתה רואה שהוא שואב מהתחנה חשמל! תוך כחצי שעה התחנה תתרוקן מחשמל. נשארתם אתה ולין מול אריאנה וחייל של רוקט-רמפא"ג שהופיע לידה. היא אומרת:"נו, נו, תראו מי חזר. באתם לקרב חוזר? כי הפעם אני בכוננות מלאה ואני לא מתכוונת להפסיד!" היא אומרת.
מה תעשה?[/COLOR]
-
[quote]נועם
*אם אתה רוצה שהמתקפות יפגעו במי שאתה בוחר ולא במי שאני בוחר תגיד במי אתה רוצה שהם יפגעו.
*שעה-צהריים
* כסף-6,500 פ''ד
*מיקום בסיס-פיוטר,קנטו
*gps-פיוטר, קנטו- בבסיס
אתה זורק גם לעבר פריז אבן מגה ולוחץ על הכפתור בצמיד. מהצמיד יוצא אור סגול, והאור פוגע בפריז ומשנה אותו. הוא מרחף מעל שתי רגלי הקרח שלו טובכל יד יש לו 6 אצבעות במקום 3. אתה אומר למגה-פריז ומגה-לוקאריו מה לעשות. פריז גורם לכל 6 האצבעות של אחת מידיו לזהור והאצבעות מסתובבות במהירות, כמו מקדחה. פריז ניגש למגמורטר ופוגע בו עם מקדחת האצבעות הזוהרות, משאיר לו נזק רגיל. לאחר מכן לוקאריו טוען בין ידיו כדור אור לבן והוא שולח אותו לעבר גלייד. הכדור פוגע בגלייד ויוצר הבזק עוצמתי שמעוור זמנית את גלייד ומגמורטר. בינתיים לוקאריו שולח שני כדורים מאי אנרגיה וכחולים לעבר מגמורטר, פוגע בו קשה מאוד. מגמורטר כבר חלש מאוד. גלייד נפגע מהמתקפה והעיוורון ביחד בינוני. הסוכנים אומרים:"מגמורטר, פיצוץ אש על רג'אייס! גלייד, הלם על חושי על לוקאריו!". מגמורטר שולח להביור שמתפצל לחמישה להביורים עוצמתיים שדהורים כולם לעבר פריז ופוגעים בו, משאירים לו נזק קשה. לאחר מכן גלייד זוהר בוורוד, גורם להרבה כדורים כסופים להופיע מסביב ללוקאריו. הוא עושה תנועה עם אגרופו הגדול ושולח את כל הכדורים בפיצוצים סגולים לעבר לוקאריו, פוגע בו קשה.
מצב חיים שלך:
לוקאריו-4/12(מגמורטר פחות, גלייד יותר), פריז-8/16(מגמורטר הרבה פחות, גלייד אותו דבר)
מה תעשה?[/quote]
"לא,לוקאריו! פריז!" אני אומר בכאב. 'אני חייב לעשות משהו,אחרת אני אפסיד מהר יותר ממה שחשבתי. אני חייב להתחזק. תזכור,טורי. תזכור מה השופט אמר בתחילת הקרב-הרבה זמן לא קרה מקרה שבו פוקימונים של טירון הגיעו לפוקימונים של בכירים. תחשוב טורי! אתה האסטרטג מספר 1 של צוות אג'נטרה!קדימה!' אחשוב בנחישות.
"בוא נעשה את זה!פריז,לוקאריו!" אפנה אליהם. "אני יודע שנראה שאתם כבר תשושים,אבל תזכרו שאני אתכם בזה-בכל המובנים,ואני צריך אותכם עכשיו יותר מאי פעם. עכשיו תקשיבו,זה מה שנעשה..." אומר להם ואמשיל בקרב. "לוקאריו,קפוץ באוויר!פריז תשתמש בקרן קרח כדי להקפיא את כל הזירה וגם קצת על הרגליים של לוקאריו כדי ליצור לו מחליקיים! עכשיו,תקיפו אותם ותשלבו את תותח החשמול עם כדורי ההילה! תנו כל מה שישי לכם!אתם יכולים!צאו!"
-
[quote=mudkipper;1456609][b][color="royalblue"]שחר[/color][/b]
[color="royalblue"]*צ'רמנדר לא יודע מסך עשן אבל לא משנה, נזרום...
*במהלך איוונט
*שעה-צהריים
*כסף-7,000 פ''ד
אתה ואמר לצ'רמנדר ומיילוטיק מה לעשות. צ'רמנדר מנסה לפי בקשתך ויורה מפיו הרבה מאוד עשן שחור שממלא את המערה בעשן. אפשר לראות רק את להבות הזנב של צ'ריזרד וצ'רמנדר.*מזל טוב! צ'רמנדר למד [b]מסך עשן[/b]!!!* מיילוטיק יורה מפיו זרנוק מים עצום וענקי שפוגע קשה מאוד בצ'ריזרד. לאחר מכן צ'ריזרד ממריא לאוויר כשכנפו זוהרת, ויורד כלפי מטה, חובט בצ'רמנדר ומסב לו נזק בינוני.
מצב חיים שלך:
צ'רמנדר-7/10(צ'ריזרד פחות), מיילוטיק-10/10(צ'ריזרד הרבה פחות)
מה תעשה?[/color]
[/quote]
אופס חחחח
----------
"אוקיי מילוטייק אותו דבר צ'רמנדר עכשיו תקוף בשריטה." אני אומר ומחכה שיבצעו.
-
[quote=mudkipper;1456609][b][color="royalblue"]
*שעה-ערב
*כסף-5,000 פ''ד
*gps- תחנת הכוח, קנטו
אתה מסתכל על לאפראס, מחייך ואומר שנחמד לראות פוקימון כזה לצידך. לאחר מכן אתה אומר לדונפאן מה לעשות. דונפאן מתחפר באדמה, ואז יוצא החוצה בגלגול, פוגע במגנמייט ומעלף אותו. בינתיים אתה רואה שגם מיסטי ולין הספיקו לעלף את המגנמייט שעמד מולם. מיסטי אומרת:"יפה מאוד שניכם. אתם יותר מוכשרים ממה שחשבתי. עכשיו בוא נמשיך הלאה" היא אומרת ואתם ממשיכים אל מעמקי תחנת הכוח. כשאתם מגיעים לקצה, אתם רואים מראה מפחיד ומופלא: כל אחד משני צוותי החיפוש האחרים נלחמים בקרב כפול מול חיילי רוקט-רמפא"ג, וביניהם עומדת הסגנית אריאנה שאותה ראיתם בסינאבאר. אתה שומע [b]שוב[/b] את סיקאמור בראשך:"שלום שוב אייס! דיברתי עם ברנדון והוא רוצה שתנצח את אריאנה ותכריח אותה לשחרר את זאפדוס. לאחר מכן תתפוס אותו". אומר לך הפרופסור. מיסטי בדיוק הולכת לצד ונלחמת מול שלושה חיילי רוקט-רמפא"ג. אתה חושב בהתחלה שזאפדוס מזין את תחנת הכוח, אך אז אתה רואה שהוא שואב מהתחנה חשמל! תוך כחצי שעה התחנה תתרוקן מחשמל. נשארתם אתה ולין מול אריאנה וחייל של רוקט-רמפא"ג שהופיע לידה. היא אומרת:"נו, נו, תראו מי חזר. באתם לקרב חוזר? כי הפעם אני בכוננות מלאה ואני לא מתכוונת להפסיד!" היא אומרת.
מה תעשה?[/color][/quote]
"אם את כל כך בטוחה בעצמך , אם אנחנו ננצח את תשחררי את זאפדוס."אני אומר לה ומחכה לראות אם איזה פוקימון היא תילחם.
-
שם: צ'רמנדר
שם במשחק: גייק ווטסון
רקע: הוריו מתו שהוא היה תינוק ,אומץ על ידיי איכרים עניים שגידלו וטיפלו בו
כאשר גדל גילה שההורים שאימצו אותו ידעו מה קרה להוריו , אמו מתה מהתקף לב כאשר היא ראתה את בעלה
נאכל על ידי ציפור גדולה מאוד (פירו ,אך ג'ייק לא ידע שזה פירו) שהיה לה מאמן ,המאמן היה מצוות רמפא''ג , מאז שנא את כל אנשי צוות רמפא''ג ונהיה לו טראומה מציפורים גדולות
תיאור: שיער חום ארוך ,עיניים כחולות ,חולצה ומכנס אדומים (כמו של רד....) גובה : מטר חמישים ונעליים כחולות
אופי: תכונות טובות: דאגן ,חכם , חברותי תכונות רעות : טראומה מציפורים גדולות , פזיז ,חשדן
פוקימון התחלתי:
דרגה א: ראלטס ,סקורפי
דרגה ב': לרבסטה (וולקרונה)
חפצים:לא לגעת
דרגה:לא לגעת
פוקימונים:לא לגעת
שותף:כן
אם כן:
שם השותפה:נועה אֵייס
תיאור השותפה: שיער שחור חלק ,עיניים חומות ,חולצה כחולה ,מכנס תכול ,נעליים אדומות
הערות/הארות:חבריי ילדות טובים
-
[b][color="silver"]הודעות[/color][/b]
[color="blue"][b]*שלום! סוף סוף סיימתי עם כל התיקונים ואני מוכן להמשיך את המשחק![/b][/color]
[color="green"][b]*אני מזכיר, האיוונט הבא יתחיל ב13/12. פרטים ייחשפו בהמשך...[/b][/color]
[color="red"][b]*חשוב מאוד! לקראת אחד האיוונטים הקרובים כל שחקן (פרט לשחר ואנדי) צריך לשלוח לי בה"פ שם של פוקימון שעונה על כל הקריטריונים הבאים:
1. הוא לא התחלתי במ"ת (התחלתי במשחקי הוידאו של פוקימון מותר)
2. הוא לא איווי (או התפתחויותיו)
3. הוא לא מתפתח לפסאודו-אגדי (גיבל, לרביטר, בלדום וכו' אסורים)
4. הוא לא אקסיו (או התפתחויותיו)
5. הוא לא אגדי באף אחת מהקבוצות (הקבוצות מופיעות בתגובה הראשונה במ"ת)
6. הוא התפתחות ראשונה (זה אומר שהוא לא התפתח מאף אחד)
זה חשוב מאוד!!! כל מי שלא ישלח לי את הפוקימון עד סוף החודש הזה לא יוכל להשתתף באיוונט וחבל![/b][/color]
[color="orange"][b]*בהצלחה!!![/b][/color]
[COLOR="Orange"]*וואו. אתה כותב תגובות ממש ממש ארוכות בשביל שחקן. ברצינות שאני כבר לא יודע מה לתת לך בתור פרס... קבל בתור פרס פוקימון תינוק(האפיני,בונסלי,מיים ג'וניור,איגליבאף,קלפה,טוגפי,פיצ'ו) לבחירתך.
*שעה-צהריים
* כסף-6,750 פ''ד
*מיקום בסיס-פיוטר,קנטו
*gps-פיוטר, קנטו- בבסיס
אתה אומר לעצמך שאתה חייב לעשות משהו, אחרת תפסיד מהר יותר ממה שחשבת. אתה נזכר במילותיו של השופט, שהרבה זמן לא קרה מקרה שפוקימוניו של טירון השתוו ברמה לפוקימוניו של בכירים. לפתע עולה בך רעיון. אתה אומר למגה לוקאריו ומגה פריז מה לעשות. לוקאריו קופץ לאוויר, בעוד פריז שולח משתים עשרה האצבעות בשתי ידיו קרניים תכולות וקפואות שמקפיאות את הזירה וגם קצת את הרגליים של לוקאריו. מגמורטר עשוי מאש ולכן הקרח מתחתיו נמס, בעוד גלייד מסתבך ונופל על הקרח, נפגע קל מהנפילה. פריז מרחף מעל הקרח ולוקאריו מחליק לעבר יריביו. לפתע לוקאריו משתכפל בפתאומיות הרבה מאוד פעמים וגורם לכ-20 מגה-לוקאריו להופיע. *מזל טוב! לוקאריו למד [B]צוות כפול[/B]!!!*. כל הלוקאריוים ופריז מקיפים את מגמורטר וגלייד. פריז שולח כדורי חשמל גדולים שפוגעים במגמורטר ומעלפים אותו, בעוד כל שכפולי הלוקאריו טוענים כדורים כחולים מלאים באנרגייה, שולחים אותם לעבר גלייד ומעלפים אותו במהירות. כל הקהל מריע לך ושני הסוכנים מחזירים את גלייד ומגמורטר לכדוריהם בהשפלה. המנחה אומר:"והמנצח בקרב האימון הוא טורי!!! בתור פרס הוא יקבל 250 פ"ד ופוקימון לבחירתו!" הוא אומר ולידו מופיע מסך עם תמונות של הפוקימונים הבאים:האפיני, בונסלי, מיים ג'וניור, איגליבאף, קלפה, טוגפי, פיצ'ו.
מה תעשה?[/COLOR]
*שעה-צהריים
*כסף-7,000 פ''ד
אתה אומר לצ'רמנדר ומיילוטיק מה לעשות. צ'רמנדר רץ לעבר צ'ריזרד ושורט אותו עם ידו, משאיר לו נזק קל. לאחר מכן מיילוטיק יורה זרנוק מים ענק לעבר צ'ריזרד, פוגע בו קשה ומעלף אותו. מיד לאחר מכן מאחוריך מגיע פוקדור שנוגע בצ'ריזרד ותופס אותו. אתה רואה את פרופסור סיקאמור בכבודו ובעצמו. הוא מזהה את המבט התמוה בעיניך ואומר:"שלום לך, תומאס. אתה בטח שואל את עצמך איך הגעתי הנה. אז הנה התשובה- מסתבר שיש שני פוקימונים ממחוז קאלוס שביחד יכולים ליצור שער בין מימדי שיחבר לעולמו של פאלקיה" הוא אומר ומוציא מהפוקדור יצור גדול וסגול עם מקור ומין עטלף ענקי מעופף עם אוזניים ענקיות. "אלו הם מלאמאר ונויוורן, שני הפוקימונים. כדי שתוכל לחזור לפה תמיד, אני אעזור לך קצת. לג'ייק כבר יש אינקאי שמתפתח למלאמאר. תמסור לו שאינקאי יתפתח בעוד 7 קרבות לפחתו שבהם הוא ישתתף כאשר ג'ייק יעמוד על הראש. פאנצ'אם שלך יתפתח בעוד שבע קרבות לפחות אם יש ברשותך פוקימון מסוג אופל. אם אין לך אני ממליץ לך לתפוס. כדי שתוכל לחזור למימד הזה אני אביא לך גם נויבאט, שמתפתח אחרי 8 קרבות לנויוורן. ביחד כשנויבאט ואינקאי יתפתחו, תוכל לחזור לפה. בקשר לאבני המגה, לצ'ריזרד יש 2 אבני מגה. אחת היא הצ'ריזרדנייט Y, שהיא ברשותי ואני מביא לך אותה, והשנייה נמצאת פה בקרע המרחבי" סיקאמור אומר ונותן לך אבן אדומה עם עננה כתומה. מיד לאחר מכן מגיע ג'ייק כשבידו אבן עגולה שחורה עם עננה כחולה. "וזה הצ'ריזרדנייט X" אומר הפרופסור. "תומאס, אני רואה בך כישרון. קח את הפוקדור הזה ותתפוס את פאלקיה" הוא אומר ומביא לך כדור אדום יפה וגדול." לפני שאתם ממשיכים, ברכותיי, תומאס וג'ייק! השלמתם את המשימה שלכם! כפרס אני אביא לכם שני פוקימונים שהוצאו ממאובנים. הם נקראים ארצ'ן וטירטוגה. ארצ'ן הוא ציפור עתיקה וטירטוגה הוא צב עתיק. תחליט ביניכם מי יקבל את מי. קדימה, תומאס, לכו! פאלקיה מחכה לך!" אומר סיקאמור.
מה תעשה?[/COLOR]
*שעה-ערב
*כסף-5,000 פ''ד
*gps- תחנת הכוח, קנטו
אתה אומר לה שאם היא כל כך בטוחה בעצמה בואו תעשו עסקה- אם אתם תנצחו היא תשחרר את זאפדוס. אריאנה שואלת:"ואם תפסידו?" לין אומרת:"אנחנו נעזוב את תחנת הכוח וניתן לך להמשיך בשלך". אריאנה כמעט מאשרת ואתם שומעים מאחור צעקה:":תיקון קטן, אריאנה!". אתם מגלים שבא ומתקרב אליכם לא אחר מאשר סיקאמור, רכוב על ארטיקונו. ומולטרס לידו. "אם ננצח, תביאי לי את זאפדוס!" אריאנה אומרת:"או, זה כבר נהיה יותר מעניין... גם אני מתקנת- אם אני מנצחת, החבר החכמולוג שלכם פה מביא לי את ארטיקונו ומלוטרס. מוסכם?" היא שואלת. "מוסכם" עונה סיקאמור. הוא אומר לכם:"אייס, לין, אני מאמין בכם. תנצחו אותה ותוכיחו לי שאתם טובים!" אריאנה אומרת:"אין בעיה. בוא נתחיל! זאפדוס, צא! ג'ימי, תוציא דרגונייר!" היא אומרת וזאפדוס שלה מתכונן לקרב, בעוד ג'ימי החייל מוציא נחש קטן ומרחף. "זה יהיה פוקימון אחד לכל צד. הצד הראשון שיעלף את פוקימוני היריב ינצח ויזכה בחלק השני של שלישיית הציפורים" אומר סיקאמור שלקח פיקוד על שיפוט הקרב. אריאנה מסכימה ומחכה שתוציאו פוקימונים. לין אומרת:"אמפרוס, צא! תתפתח מגה, אני מאמינה בך!" היא אמרה. אמפרוס יצא מהפוקדור ולין הביאה לו את האמפרוסייט ולחצה על צמיד הקישור. צמיד הקישור ירה קרן סגולה שפגעה באמפרוס ושינתה אותו. לאמרפוס צמחה רעמה אפורה שבה משובצים כדורים אדומים כמו בזנבו ועל זנבו הופיעו המון כדורים. כולם מחכים שתוציא פוקימון. *אם תוציא את מיוטו (בגלל שזו משימה הוא איתך) הוא יוכל להתפתח לכל אחת משתי הצורות שלו, לבחירתך.
מה תעשה?[/COLOR]
[B]צ'רמנדר[/B]
רשום! רקע יצירתי מאוד. תבחר צבע כלשהו שהוא לא של שחקן פעיל, לא שחור ולא כסוף.
תגיב להתחלה ולפני התגובה תרשום את הצבע שבחרת.
-
[quote=mudkipper;1459144][b][color="silver"]הודעות[/color][/b]
[color="blue"][b]*שלום! סוף סוף סיימתי עם כל התיקונים ואני מוכן להמשיך את המשחק![/b][/color]
[color="green"][b]*אני מזכיר, האיוונט הבא יתחיל ב13/12. פרטים ייחשפו בהמשך...[/b][/color]
[color="red"][b]*חשוב מאוד! לקראת אחד האיוונטים הקרובים כל שחקן (פרט לשחר ואנדי) צריך לשלוח לי בה"פ שם של פוקימון שעונה על כל הקריטריונים הבאים:
זה חשוב מאוד!!! כל מי שלא ישלח לי את הפוקימון עד סוף החודש הזה לא יוכל להשתתף באיוונט וחבל![/b][/color]
*שעה-צהריים
*כסף-7,000 פ''ד
אתה אומר לצ'רמנדר ומיילוטיק מה לעשות. צ'רמנדר רץ לעבר צ'ריזרד ושורט אותו עם ידו, משאיר לו נזק קל. לאחר מכן מיילוטיק יורה זרנוק מים ענק לעבר צ'ריזרד, פוגע בו קשה ומעלף אותו. מיד לאחר מכן מאחוריך מגיע פוקדור שנוגע בצ'ריזרד ותופס אותו. אתה רואה את פרופסור סיקאמור בכבודו ובעצמו. הוא מזהה את המבט התמוה בעיניך ואומר:"שלום לך, תומאס. אתה בטח שואל את עצמך איך הגעתי הנה. אז הנה התשובה- מסתבר שיש שני פוקימונים ממחוז קאלוס שביחד יכולים ליצור שער בין מימדי שיחבר לעולמו של פאלקיה" הוא אומר ומוציא מהפוקדור יצור גדול וסגול עם מקור ומין עטלף ענקי מעופף עם אוזניים ענקיות. "אלו הם מלאמאר ונויוורן, שני הפוקימונים. כדי שתוכל לחזור לפה תמיד, אני אעזור לך קצת. לג'ייק כבר יש אינקאי שמתפתח למלאמאר. תמסור לו שאינקאי יתפתח בעוד 7 קרבות לפחתו שבהם הוא ישתתף כאשר ג'ייק יעמוד על הראש. פאנצ'אם שלך יתפתח בעוד שבע קרבות לפחות אם יש ברשותך פוקימון מסוג אופל. אם אין לך אני ממליץ לך לתפוס. כדי שתוכל לחזור למימד הזה אני אביא לך גם נויבאט, שמתפתח אחרי 8 קרבות לנויוורן. ביחד כשנויבאט ואינקאי יתפתחו, תוכל לחזור לפה. בקשר לאבני המגה, לצ'ריזרד יש 2 אבני מגה. אחת היא הצ'ריזרדנייט y, שהיא ברשותי ואני מביא לך אותה, והשנייה נמצאת פה בקרע המרחבי" סיקאמור אומר ונותן לך אבן אדומה עם עננה כתומה. מיד לאחר מכן מגיע ג'ייק כשבידו אבן עגולה שחורה עם עננה כחולה. "וזה הצ'ריזרדנייט x" אומר הפרופסור. "תומאס, אני רואה בך כישרון. קח את הפוקדור הזה ותתפוס את פאלקיה" הוא אומר ומביא לך כדור אדום יפה וגדול." לפני שאתם ממשיכים, ברכותיי, תומאס וג'ייק! השלמתם את המשימה שלכם! כפרס אני אביא לכם שני פוקימונים שהוצאו ממאובנים. הם נקראים ארצ'ן וטירטוגה. ארצ'ן הוא ציפור עתיקה וטירטוגה הוא צב עתיק. תחליט ביניכם מי יקבל את מי. קדימה, תומאס, לכו! פאלקיה מחכה לך!" אומר סיקאמור.
מה תעשה?[/color]
[/quote]
"אני אקח את ארצ'ן עכשיו בוא צ'רמנדר פאלקיה מחכה ונראה לי שצאריזנייט x זה החפץ שאני מחפש אבל עכשיו בוא" מתחילים ללכת לכיוון פאלקיה.
-
[quote=mudkipper;1311396]טוב,מתחילים
[u][b]התחלה[/b][/u]
אתם מוצאים את עצמכם בחדר חשוך. פתאום נדלקים האורות בחדר ומולכם אתם מוצאים איש לבוש במעיל ירוק ( [img][img]http://i1005.photobucket.com/albums/af180/twilightwolf4/palmer.gif[/img][/img]). הוא אומר לכם: ''תודה שרציתם להתקבל לצוות אג'נטרה. כעת תעברו את מבחן הקבלה שלכם,שיוכיח לי, ראש הצוות,אם אתם ראויים להצטרף לצוות. במבחן יהיו שני שלבים. בשלב הראשון אתם תשתתפו בקרב פוקימונים כפול מולי, ואת השלב השני אתם תראו אחר כך.''. ''טוב,בואו נתחיל'' הוא אומר, וזורק לעברכם שני פוקדורים אדומים כולם. הוא אומר לכם: '' ברגע שתוציאו את הפוקימונים שלכם יתחיל הקרב''.
*מי שבחר בשותף עוד לא פגש בשותף שלו.[/quote]
צבע כחול כהה ,צבע שאפשר לראות את מה שכתוב .....
--------------------------------------------------------------
''או קיי ,צאו!'' אומר ואוציא את הפוקימונים מהפוקדורים
-
[quote=mudkipper;1459144][b][color="silver"]הודעות[/color][/b]
*שעה-ערב
*כסף-5,000 פ''ד
*gps- תחנת הכוח, קנטו
אתה אומר לה שאם היא כל כך בטוחה בעצמה בואו תעשו עסקה- אם אתם תנצחו היא תשחרר את זאפדוס. אריאנה שואלת:"ואם תפסידו?" לין אומרת:"אנחנו נעזוב את תחנת הכוח וניתן לך להמשיך בשלך". אריאנה כמעט מאשרת ואתם שומעים מאחור צעקה:":תיקון קטן, אריאנה!". אתם מגלים שבא ומתקרב אליכם לא אחר מאשר סיקאמור, רכוב על ארטיקונו. ומולטרס לידו. "אם ננצח, תביאי לי את זאפדוס!" אריאנה אומרת:"או, זה כבר נהיה יותר מעניין... גם אני מתקנת- אם אני מנצחת, החבר החכמולוג שלכם פה מביא לי את ארטיקונו ומלוטרס. מוסכם?" היא שואלת. "מוסכם" עונה סיקאמור. הוא אומר לכם:"אייס, לין, אני מאמין בכם. תנצחו אותה ותוכיחו לי שאתם טובים!" אריאנה אומרת:"אין בעיה. בוא נתחיל! זאפדוס, צא! ג'ימי, תוציא דרגונייר!" היא אומרת וזאפדוס שלה מתכונן לקרב, בעוד ג'ימי החייל מוציא נחש קטן ומרחף. "זה יהיה פוקימון אחד לכל צד. הצד הראשון שיעלף את פוקימוני היריב ינצח ויזכה בחלק השני של שלישיית הציפורים" אומר סיקאמור שלקח פיקוד על שיפוט הקרב. אריאנה מסכימה ומחכה שתוציאו פוקימונים. לין אומרת:"אמפרוס, צא! תתפתח מגה, אני מאמינה בך!" היא אמרה. אמפרוס יצא מהפוקדור ולין הביאה לו את האמפרוסייט ולחצה על צמיד הקישור. צמיד הקישור ירה קרן סגולה שפגעה באמפרוס ושינתה אותו. לאמרפוס צמחה רעמה אפורה שבה משובצים כדורים אדומים כמו בזנבו ועל זנבו הופיעו המון כדורים. כולם מחכים שתוציא פוקימון. *אם תוציא את מיוטו (בגלל שזו משימה הוא איתך) הוא יוכל להתפתח לכל אחת משתי הצורות שלו, לבחירתך.
מה תעשה?[/color]
[/quote]
"אוקיי , צא מיוטו."אני אומר.
אני נותן למיוטו את המיוטו נייט y.
"מיוטו , תשתמש בשיגור למאחורי דרגונייר ולאחר מכן תשתמש בסופת שלגים."אני אומר לו, "ותשתמש בשיגור כדי להתחמק ממתקפת שנורות אליך."אני אומר למיוטו.
-
[quote]נועם
*וואו. אתה כותב תגובות ממש ממש ארוכות בשביל שחקן. ברצינות שאני כבר לא יודע מה לתת לך בתור פרס... קבל בתור פרס פוקימון תינוק(האפיני,בונסלי,מיים ג'וניור,איגליבאף,קלפה,טוגפי,פיצ'ו) לבחירתך.
*שעה-צהריים
* כסף-6,750 פ''ד
*מיקום בסיס-פיוטר,קנטו
*gps-פיוטר, קנטו- בבסיס
אתה אומר לעצמך שאתה חייב לעשות משהו, אחרת תפסיד מהר יותר ממה שחשבת. אתה נזכר במילותיו של השופט, שהרבה זמן לא קרה מקרה שפוקימוניו של טירון השתוו ברמה לפוקימוניו של בכירים. לפתע עולה בך רעיון. אתה אומר למגה לוקאריו ומגה פריז מה לעשות. לוקאריו קופץ לאוויר, בעוד פריז שולח משתים עשרה האצבעות בשתי ידיו קרניים תכולות וקפואות שמקפיאות את הזירה וגם קצת את הרגליים של לוקאריו. מגמורטר עשוי מאש ולכן הקרח מתחתיו נמס, בעוד גלייד מסתבך ונופל על הקרח, נפגע קל מהנפילה. פריז מרחף מעל הקרח ולוקאריו מחליק לעבר יריביו. לפתע לוקאריו משתכפל בפתאומיות הרבה מאוד פעמים וגורם לכ-20 מגה-לוקאריו להופיע. *מזל טוב! לוקאריו למד צוות כפול!!!*. כל הלוקאריוים ופריז מקיפים את מגמורטר וגלייד. פריז שולח כדורי חשמל גדולים שפוגעים במגמורטר ומעלפים אותו, בעוד כל שכפולי הלוקאריו טוענים כדורים כחולים מלאים באנרגייה, שולחים אותם לעבר גלייד ומעלפים אותו במהירות. כל הקהל מריע לך ושני הסוכנים מחזירים את גלייד ומגמורטר לכדוריהם בהשפלה. המנחה אומר:"והמנצח בקרב האימון הוא טורי!!! בתור פרס הוא יקבל 250 פ"ד ופוקימון לבחירתו!" הוא אומר ולידו מופיע מסך עם תמונות של הפוקימונים הבאים:האפיני, בונסלי, מיים ג'וניור, איגליבאף, קלפה, טוגפי, פיצ'ו.
מה תעשה?
[/quote]
[i]תודה!!!!נ.ב:כבר שלחתי הודעה,כתבתי שאני רוצה צ'ספין,אבל נראה לי שאני אשנה להראקרוס,כי המגה התפחות שלו נראה בוס וכי הוא לא התחלתי פה,לא פסואדו אגדי או אגדי הוא התפחות ראשונה,והוא לא אקסיו.שכחתי משהו?[/i]
"ווהו!!!" אומר ואנופף לקהל המקסים בהתלהבות,ואז אפנה לשני הסוכנים ואלחץ להם את היד. "וואו,זה היה קרב נהדר! אתם באמת מוכשרים,אני מקווה שיצא לי לעבוד איתכם מתישהו!" אומר ואפרד מהם,ואז אפנה למנחה. "טוב,זאת באמת בחירה קשה,כולם נהדרים!אמ.....אני חושב שאני בוחר בטוגפי!" אומר ואקח את ביצת הטוגפי. "אתה תהיה טוגקיס נהדר..." אלחש לו בשקט,ואז אצא מהאולם ואבדוק אם טארה חזרה לבסיס.
-
[B][B][COLOR="Silver"]הודעות-[/COLOR][/B]
[COLOR="Red"]*בר וצ'רמנדר עדיין צריכים להגיד לי בה"פ איזה פוקימון הם רוצים בשביל אחד האיוונטים הבאים. אני מזכיר את הקריטריונים שהפוקימון חייב לעמוד בהם:
אם שניכם או אחד מכם (בר או צ'רמנדר) לא תגידו לי עד ה-13.12 איזה פוקימון שעומד בקריטריונים אתם בוחרים, לצערי לא אוכל לשתף אתכם באותו האיוונט[/COLOR]
[COLOR="Green"]* ב13.12 הולך להיות איוונט כפול לציון שני אירועים- חנוכה והיום הולדת של השה"ם שלכם (אני). רוב הפרטים על האיוונט ייחשפו בחודש הבא, אך כרגע אני חושף שכל שחקן יקבל במתנה פוקימון מסוים+אותו הפוקימון שהוא יישלח לי בה"פ ויעמוד בקריטריונים שנתתי. וכן, אני אישרתי שבאיוונט שיתחיל ב13.12 תקבלו את הפוקימון שביקשתם, בנוסף לעוד פוקימון לבחירתי (מרשימת הפוקימונים האהובים עליי).[/COLOR]
[COLOR="Blue"]*בהצלחה!!![/COLOR][/B]
[COLOR="green"]*שעה-???
*כסף-5,000 פ''ד
*gps-???
אתה אומר לברנדון שפה הטעות שלו ומחייך. אתה אומר להונצ'קרוו להשתמש בקבר אבן. הונצ'קרוו שולח קוץ שחור לעבר התקרה, והקוץ מפיל אבנים שלוכדות את קראסל בתוכם ופוגעות בו קשה. קראסל לא צמליח להשתחרר בגלל קונכייתו. ברנדון אומר:"קראסל, ריסוק קונכיה!" וקראסל מתאמץ, ואז מרסק את קונכיית האבן הענקית שעוטפת אותו. ברנדון אומר:"רק שתדע, בר, מתקפת ריסוק קונכיה היא מתקפה שבה פוקימון מרסק את הקונכיה שלו. כשהוא חוזר לפוקדור הקונכיה מופיעה מחדש. כשהוא מרסק את הקנוכיה הוא נהיה יותר פגיע למתקפות, אך יותר מהיר". מיד לאחר מכן, ללא הקונכיה הכבדה קראסל משתחל בקלות ובמהירות בין האבנים. ברנדון אומר:"קראסל, מספרי אקס!" וקראסל מאדים את צבתוטיו, רץ לעבר הונצ'קרוו וחובט בו כשידיו מוצלבות, משאיר לו נזק רגיל.
מצב חיים שלך:
מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="Red"][B]אנדי[/B]
*שעה-ערב
*כסף-9,000 פ''ד
*gps-נימבאסה, יונובה
אתה אומר לבליצל שאתה לא מסכים להפסיד עכשיו ושישתמש בניצוץ לכל מקום שאליו ברווירי פונה. אתה אומר לעצמך שממש עוד קצת ותוכל לקבל את ביצי הראלטס והסנוראנטית. בליצל רץ לעבר ברווירי, מקיף עצמו בניצוצות ורץ במהירות לעבר ברווירי, פוגע בו קשה מאוד ומעלף אותו. המנחה אומר:"ויש לנו מנצח! אנדי מנצח את לוקאס וזוכה בטורניר נימבאסה! קודם כל הפרס הכספי! אנדי זוכה ב3,000 פ"ד! המון כסף שהוא יוכל להשתמש בו לכל מיני מטרות שהוא יבחר! אנדי גם זוכה בפרסי הפוקימונים שלנו! שתי ביצים, של ראלטס זכר וסנוראנט נקבה, יחד עם שתי אבני שחר מחכים לאנדי בחדר הפרסים שלנו, מאחורי הקלעים! בנוסף, אנדי זוכה גם בזה!" הוא אומר ומניף גביע זהב נוצץ, שעליו יש פסים של אבני חן טורקיזיות יפות ומעוינים טורקיזים יפים. בנוסף לגביע יש שתי ידיות מוזהבות מעוטרות ברצועות בד צבעוניות. בתוך הגביע אתה רואה מספר קופסאות ומתנות שאתה אומר לעצמך שתפתח אחר כך. ליד הגביע אתה רואה על דוכן המנחה גם שש מדליות מוזהבות. "זהו הפרס הרשמי על הזכייה! הגביע היוקרתי של טורניר נימבאסה שלנו, שמיוצר מזהב ואבני חן היישר ממכרות קליי בדריפטוויל ורצועות בד שרק נתפרו ונארגו במפעלים בווירבאנק והובאו לפה! זהו הגביע הכי יוקרתי שיוצר לזכייה בטורניר עד היום! ואנדי זוכה בו, יחד עם מגוון אריזות המכילות הפתעות שונות. בנוסף, אנדי וכל אחד מחמשת הפוקימונים שלו שהשתתפו בטורניר יקבלו מדליית זהב מעוטרת כזכר לניצחון זה". אתה מוציא את היפאודון, לאקסיו, אבומסנוו, באדו ובליצל והמנחה מעניק לך ולחמישתם מדליות. "בנוסף, גם למקום שני מגיעים פרסים!" אומר המנחה ומניח על השולחן קופסה כסופה עם חלון זכוכית על המכסה שלה. הקופסה נעולה, משובצת ביהלומים ומחוברים אליה מאגדות של סרטים צבעוניים. "זוהי קופסת הפרס למקום השני. חוץ מהקופסה עצמה, שהיא יוקרתית במיוחד ומשובצת ביהלומים היקרים של קליי ובכסף הצלול והקר שמופק במרכז הר ריברסאל, הקופסה מלאה בכל מיני פרסים קטנים שאני מאמין שיעזרו ללוקאס ויזכירו לו את הישגו. בנוסף, לוקאס זוכה ב1,500 פ"ד ובמארז הפוקימונים הכסוף, שמכיל ביצי וולפיקס וסידוט בצירוף אבני עלה ואש, למען הפקת הנאה מקסימלית איתם. מקווה שנהניתם!" המנחה אומר והקהל מריע לך וללוקאס. אתם הולכים למאחורי הקלעים, לחדר הפרסים ומוצאים שם שתי אריזות, אחת זהובה ואחת כסופה. אתם פותחים אותה ומוצאים את הביצים שכל אחד מכם קיבל. אתם מכניסים אותם לקפסולות האינקובטור שחיכו לכם על השולחן ומניחים אותם בתוך התיק שלכם. בנוסף כל אחד מכן לוקח את שתי האבנים ומניח אותם עם שאר חפציו. לוקאס אומר:"מה כדאי לעשות עכשיו? אני מציע לחזור לחדר בבסיס ולבדוק מה יש בקופסת הכסף שלי וגביע המוזהב שלך. ובנוסף לשמור את הגביע והקופסה בחדר לציון הזכייה שלנו. היית נהדר אנדי. אני כבר מחכה להילחם בך שוב פעם עם הפוקימונים החדשים!".
מה תעשה?[/COLOR]
*שעה-צהריים
*כסף-7,000 פ''ד
אתה מודה לפרופסור והולך עם ג'ייק וסיקאמור אל פסגת הקרע המרחבי. בדרך אתם פוגשים את סטיבן וסינתיה וסינתיה לוקחת חזרה את הפוקימון המסתורי, שגילית שהוא היה מיילוטיק. חמישתכם עולים ביחד לפסגה ורואים את פאלקיה עולה. ג'ייק אומר:"תומאס, פאלקיה נראה קשוח מאוד. הייתי ממליץ לך ישר לתפוס אותו ולא להילחם בו". סיקאמור מחזק את דברי ג'ייק ואומר:"אני עם ג'ייק. מומלץ לך רק לתפוס את פאלקיה, בלי קרב". לעומת זאת, סטיבן אומר:"אני דווקא אומר לך לנסות להילחם מולו. אני מתחייב עכשיו מולך שאם תפסיד, אני אתפוס את פאלקיה בשבילך ואתן לך פוקימון מתכת קטן". סינתיה אומרת:"לדעתי תעשה מה שברצונך, למרות שההצעה של סטיבן נשמעת די מפתה לדעתי".
מה תעשה?[/COLOR]
[B][COLOR="Navy"]צ'רמנדר[/COLOR][/B]
[COLOR="Navy"]*צבע טוב?
*שעה-???
*כסף-5,000 פ''ד
*gps-???
אתה מוציא את הפוקימונים מהפוקדור ומגלה יצור לבן קטן עם שובל לבן מאחוריו ושיער ירוק עם פס אדום באמצע, ולידו עקרב תכול קטן עם ארבע רגליים. ברנדון אומר:"אלו הם סקורופי וראלטס. ראלטס יודע בלבול וצוות כפול, וסקורופי יודע טיל סיכות (pin missile) וניב רעל (poison fang). נינקאדה, פוליוואג, צאו!" הוא אומר ומהפוקדור יוצאים סוג של זחל אפרפר של ציקאדה וראשן כחול קטן עם זנב גדול וספירלה על בטנו. ברנדון אומר:"פוליוואג, בועות על ראלטס! נינקאדה, חפירה על סקורופי!". פוליוואג יורה מפיו הקטן רצף של כמה בועות גדולות שנעות באיטיות לעבר ראלטס ומתפוצצות עליו, משאירות לו נזק קל. לאחר מכן נינקאדה מתחפר באדמה, ולאחר כמה שניות מגיח מתחת לסקורופי וחובט בו בעוצמה, פוגע בו קשה.
מצב חיים שלך:
ראלטס-8/10 (פוליוואג יותר)
סקורופי-6/10 (נינקאדה יותר)
מה תעשה?[/COLOR]
*שעה-ערב
*כסף-5,000 פ''ד
*gps- תחנת הכוח, קנטו
אתה מוציא את מיוטו, מגיש לו את המיוטונייט Y ולוחץ על צמיד הקישור. נשלחת קרן וורודה אל מיוטו, אשר גורמת לו לרחף, לזנבו לצאת מקצה ראשו, לגרום למין "טבעת" להופיע על ראשו ולהגדיל את אצבעותיו. אתה אומר לו מה לעשות. מגה מיוטו Y משתגר אל מאחורי דרגונייר, ומשם הוא שולח עליו סופת שלגים מקפיאת דם שפוגעת בו קשה מאוד. לאחר מכן לין אומרת:"מגה אמפרוס, דרקון מים!" ומגה אמפרוס של לין יוצר מים, מעצב אותם בצורת דרקון סיני נושף מים ושולח אותם בחוזקה לעבר דרגונייר, פוגע בו קשה מאוד ומעלף אותו. ג'ימי מחזיר את דרגונייר בזעם ואריאנה רותחת מכעס. אריאנה אומרת:"זאפדוס, רעם על מיוטו!" וזאפדוס טוען את עצמו, גורם לכמויות חשמל אדירות מתחנת הכוח להתנקז אליו ואת כל הכוח הזה הוא שול בעוצמה לעבר מיוטו, פוגע בו בינוני. במהירות הבזק כל האנרגיה בתחנת הכוח מתרוקנת ותאורת החירום העוצמתית נדלקת. אריאנה צוחקת ברשעות.
מצב חיים שלך:
מגה מיוטו Y-13/16 (דרגונייר התעלף, זאפדוס יותר)
מגה אמפרוס- 12/12 (דרגונייר התעלף, זאפדוס יותר)
מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="Orange"]*אין בעד מה. רשמתי את הראקרוס.
*שעה-צהריים
* כסף-6,750 פ''ד
*מיקום בסיס-פיוטר,קנטו
*gps-פיוטר, קנטו- בבסיס
אתה מריע ומנופף לקהל בהתלהבות, מאתר את קט וגות'יטל וגם את ג'יי רכוב על הוינאזור שלו מריעים לך מהאזור שליד הקהל. אתה בוחר את טוגפי ולוחש לו שהוא יהיה טוגקיס נהדר. לאחר מכן אתה עוזב את החדר ומחפש את טארה. היא בדיוק נכנסת לבסיס דרך המעלית. היא אומרת לך:"טורי, תפסתי פוקימון חדש! בוא נעשה עכשיו קרב, פוקימון לכל צד, החדש שלי ואחד שלך!" טארה אומרת.
מה תעשה?[/COLOR]
-
[quote]נועם
*אין בעד מה. רשמתי את הראקרוס.
*שעה-צהריים
* כסף-6,750 פ''ד
*מיקום בסיס-פיוטר,קנטו
*gps-פיוטר, קנטו- בבסיס
אתה מריע ומנופף לקהל בהתלהבות, מאתר את קט וגות'יטל וגם את ג'יי רכוב על הוינאזור שלו מריעים לך מהאזור שליד הקהל. אתה בוחר את טוגפי ולוחש לו שהוא יהיה טוגקיס נהדר. לאחר מכן אתה עוזב את החדר ומחפש את טארה. היא בדיוק נכנסת לבסיס דרך המעלית. היא אומרת לך:"טורי, תפסתי פוקימון חדש! בוא נעשה עכשיו קרב, פוקימון לכל צד, החדש שלי ואחד שלך!" טארה אומרת.
מה תעשה?[/quote]
"היי,טארה! את לא מאמינה! כרגע ניצחתי שני סוכנים בכירים ואת הגאלייד והמגמורטר שלהם בקרב ראווה וקיבלתי ביצת טוגפי במתנה!" אומר לה. "יודעת מה,אשמח להילחם! מה את אומרת על קרב זוגות? יש לי כל כך הרבה פוקימונים שזקוקים לאימון...קאט,וגם מון ו-וויבור! אני חושב שמון ו-וויבור יהיו זוג מצויין!" לאחר שנגיע למתחם הקרב ונתחיל,אוציא את הפוקימונים שלי. "מון,וויבור,צאו!זרקור קרב!" מון תשתמש בשריטה ו-וויבור בבעיטת אקווה!"
-
[QUOTE=mudkipper;1460014][B][B][COLOR="Silver"]הודעות-[/COLOR][/B]
[COLOR="Red"]*בר וצ'רמנדר עדיין צריכים להגיד לי בה"פ איזה פוקימון הם רוצים בשביל אחד האיוונטים הבאים. אני מזכיר את הקריטריונים שהפוקימון חייב לעמוד בהם:
אם שניכם או אחד מכם (בר או צ'רמנדר) לא תגידו לי עד ה-13.12 איזה פוקימון שעומד בקריטריונים אתם בוחרים, לצערי לא אוכל לשתף אתכם באותו האיוונט[/COLOR]
[COLOR="Green"]* ב13.12 הולך להיות איוונט כפול לציון שני אירועים- חנוכה והיום הולדת של השה"ם שלכם (אני). רוב הפרטים על האיוונט ייחשפו בחודש הבא, אך כרגע אני חושף שכל שחקן יקבל במתנה פוקימון מסוים+אותו הפוקימון שהוא יישלח לי בה"פ ויעמוד בקריטריונים שנתתי. וכן, אני אישרתי שבאיוונט שיתחיל ב13.12 תקבלו את הפוקימון שביקשתם, בנוסף לעוד פוקימון לבחירתי (מרשימת הפוקימונים האהובים עליי).[/COLOR]
[COLOR="Blue"]*בהצלחה!!![/COLOR][/B]
[COLOR="Navy"]*צבע טוב?
*שעה-???
*כסף-5,000 פ''ד
*gps-???
אתה מוציא את הפוקימונים מהפוקדור ומגלה יצור לבן קטן עם שובל לבן מאחוריו ושיער ירוק עם פס אדום באמצע, ולידו עקרב תכול קטן עם ארבע רגליים. ברנדון אומר:"אלו הם סקורופי וראלטס. ראלטס יודע בלבול וצוות כפול, וסקורופי יודע טיל סיכות (pin missile) וניב רעל (poison fang). נינקאדה, פוליוואג, צאו!" הוא אומר ומהפוקדור יוצאים סוג של זחל אפרפר של ציקאדה וראשן כחול קטן עם זנב גדול וספירלה על בטנו. ברנדון אומר:"פוליוואג, בועות על ראלטס! נינקאדה, חפירה על סקורופי!". פוליוואג יורה מפיו הקטן רצף של כמה בועות גדולות שנעות באיטיות לעבר ראלטס ומתפוצצות עליו, משאירות לו נזק קל. לאחר מכן נינקאדה מתחפר באדמה, ולאחר כמה שניות מגיח מתחת לסקורופי וחובט בו בעוצמה, פוגע בו קשה.
מצב חיים שלך:
ראלטס-8/10 (פוליוואג יותר)
סקורופי-6/10 (נינקאדה יותר)
מה תעשה?[/COLOR]
אחשוב ואכתוב לך את ההודעה הפרטית (צבע טוב מאוד)
----------------------------------------------
אוקיי ראלטס ,תשתמש בצוות כפול וכאשר תשתכפל תתקוף את פוליווג בבלבול
סקורפי ,תשתמש בניב רעל על נינקדה ותנסה להרעיל אתותו ,אני מאמין בכם!
-
[quote=mudkipper;1460014][b][b][color="silver"]הודעות-[/color][/b]
[color="red"]*בר וצ'רמנדר עדיין צריכים להגיד לי בה"פ איזה פוקימון הם רוצים בשביל אחד האיוונטים הבאים. אני מזכיר את הקריטריונים שהפוקימון חייב לעמוד בהם:
אם שניכם או אחד מכם (בר או צ'רמנדר) לא תגידו לי עד ה-13.12 איזה פוקימון שעומד בקריטריונים אתם בוחרים, לצערי לא אוכל לשתף אתכם באותו האיוונט[/color]
[color="green"]* ב13.12 הולך להיות איוונט כפול לציון שני אירועים- חנוכה והיום הולדת של השה"ם שלכם (אני). רוב הפרטים על האיוונט ייחשפו בחודש הבא, אך כרגע אני חושף שכל שחקן יקבל במתנה פוקימון מסוים+אותו הפוקימון שהוא יישלח לי בה"פ ויעמוד בקריטריונים שנתתי. וכן, אני אישרתי שבאיוונט שיתחיל ב13.12 תקבלו את הפוקימון שביקשתם, בנוסף לעוד פוקימון לבחירתי (מרשימת הפוקימונים האהובים עליי).[/color]
[color="blue"]*בהצלחה!!![/color][/b]
*שעה-ערב
*כסף-5,000 פ''ד
*gps- תחנת הכוח, קנטו
אתה מוציא את מיוטו, מגיש לו את המיוטונייט y ולוחץ על צמיד הקישור. נשלחת קרן וורודה אל מיוטו, אשר גורמת לו לרחף, לזנבו לצאת מקצה ראשו, לגרום למין "טבעת" להופיע על ראשו ולהגדיל את אצבעותיו. אתה אומר לו מה לעשות. מגה מיוטו y משתגר אל מאחורי דרגונייר, ומשם הוא שולח עליו סופת שלגים מקפיאת דם שפוגעת בו קשה מאוד. לאחר מכן לין אומרת:"מגה אמפרוס, דרקון מים!" ומגה אמפרוס של לין יוצר מים, מעצב אותם בצורת דרקון סיני נושף מים ושולח אותם בחוזקה לעבר דרגונייר, פוגע בו קשה מאוד ומעלף אותו. ג'ימי מחזיר את דרגונייר בזעם ואריאנה רותחת מכעס. אריאנה אומרת:"זאפדוס, רעם על מיוטו!" וזאפדוס טוען את עצמו, גורם לכמויות חשמל אדירות מתחנת הכוח להתנקז אליו ואת כל הכוח הזה הוא שול בעוצמה לעבר מיוטו, פוגע בו בינוני. במהירות הבזק כל האנרגיה בתחנת הכוח מתרוקנת ותאורת החירום העוצמתית נדלקת. אריאנה צוחקת ברשעות.
מצב חיים שלך:
מגה מיוטו y-13/16 (דרגונייר התעלף, זאפדוס יותר)
מגה אמפרוס- 12/12 (דרגונייר התעלף, זאפדוס יותר)
מה תעשה?[/color]
[/color][/quote]
"חייבים לעצור אותו." אני אומר למיוטו, "תשתמש בסופת שלגים ולאחר מכן בעל חושי."אני אומר לו .
"לין , אנחנו חייבים לעצור את דאפדוס." אני אומר לה.
-
[quote=mudkipper;1460014][b][b][color="silver"]הודעות-[/color][/b]
[color="red"]*בר וצ'רמנדר עדיין צריכים להגיד לי בה"פ איזה פוקימון הם רוצים בשביל אחד האיוונטים הבאים. אני מזכיר את הקריטריונים שהפוקימון חייב לעמוד בהם:
אם שניכם או אחד מכם (בר או צ'רמנדר) לא תגידו לי עד ה-13.12 איזה פוקימון שעומד בקריטריונים אתם בוחרים, לצערי לא אוכל לשתף אתכם באותו האיוונט[/color]
[color="green"]* ב13.12 הולך להיות איוונט כפול לציון שני אירועים- חנוכה והיום הולדת של השה"ם שלכם (אני). רוב הפרטים על האיוונט ייחשפו בחודש הבא, אך כרגע אני חושף שכל שחקן יקבל במתנה פוקימון מסוים+אותו הפוקימון שהוא יישלח לי בה"פ ויעמוד בקריטריונים שנתתי. וכן, אני אישרתי שבאיוונט שיתחיל ב13.12 תקבלו את הפוקימון שביקשתם, בנוסף לעוד פוקימון לבחירתי (מרשימת הפוקימונים האהובים עליי).[/color]
[color="blue"]*בהצלחה!!![/color][/b]
[color="green"]*שעה-???
*כסף-5,000 פ''ד
*gps-???
מצב חיים שלך:
מה תעשה?[/color]
[/quote]
אני רוצה מגבי
מצטער שלא הגבתי הרבה זמן במ"ת
------------------------------
"נחמד, הפוקימון שלך ממש טוב" אגיד לו בחיוך
"הונצ'קרוו, קדימה תשתמש בדופק אפל ומיד אחר כך במתקפת כנפיים" אגיד להונצ'קרו
-
[COLOR="Orange"]*טוגפי הוא לא בביצה, קיבלת אותו בתור פוקימון
*שעה-צהריים
* כסף-6,750 פ''ד
*מיקום בסיס-פיוטר,קנטו
*gps-פיוטר, קנטו- בבסיס
אתה אומר שלום לטארה ואומר לה שהרגע ניצחת שני סוכנים בכירים ואת הגלייד ומגמורטר שלהם. טארה פותחת את הפה לדבר אבל היא לא מספיקה להוציא מילה כי מהתיק שלך יוצא זוהר עוצמתי. אתה מחפש את מקור האור ומגלה שזו הביצה המסתורית שקיבלת לא מזמן. היא רועדת ויוצא ממנה אור, ולבסוף בוקע ממנה נר לבן עם להבה סגולה על ראשו *מזל טוב! מהביצה המסתורית בקע ליטוויק!!!*. טארה אומרת:"איזה חמוד הוא!!! איך תקרא לו? דרך אגב, תפסתי פוקימון חדש בליליקוב. באמת בא לי לבחון את החוזק שלו ואת וגם אני רוצה לחזק את מיאוסטיק שלי". אתה מציע לה קרב כפול והיא מסכימה. אתם הולכים לזירת הקרבות וכל צד מוציא שני פוקימונים. טארה אומרת:"ווילמר, קטהד (cathead) (השם חיבה של מיאוסטיק שלה), צאו!" ומהפוקדור יוצאים קטהד של טארה ולוויתן קטן ועגלגל בצבע כחול. אתה מוציא את מון וויבור ומגלה שמון כבר גדל לצורתו הבוגרת. טארה אומרת:"וואו טורי, מון שלך התבגר! אולי גם אבסול שלי התבגר. בכל מקרה, נבדוק אחר כך. תתחיל". אתה אומר לפוקימונים שלך מה לעשות. מון רץ לעבר קטהד ושורט אותו בחוזקה, גורם לו נזק רגיל. וויבור עוטף את רגלו במים ומזנק לעבר קטהד, בועט בו עם רגלו העטופה מים בחוזקה. לאחר המתקפה נראה כי על קטהד חולפים זרמים חשמליים קטנים. אתה מבין שהמתקפה שיתקה את קטהד. המתקפה עושה לקטהד נזק בינוני. טארה אומרת:"קטהד, תשתמש בעין פלא! ווילמר, גלגול על מון!". קטהד מתרכז, וגורם לעין גדולה וורודה להופיע מול מון. קטהד עוצם עיניים והעין חודרת לתוך מון. נראה כי משהו דוהה מעט במון. טארה אומרת:"מתקפת עין פלא גורמת לפוקימוני אופל, כמו מון שלך, במקום להיות חסינים לסוג על-חושי סוג על-חושי יכול לעשות עליהם נזק! פשוט מתקפה שימושית!". לאחר מכן ווילמר מתגלגל במהירות ככדור לעבר מון, מתנגש בו ופוגע בו קל.
מצב חיים שלך:
מון-9/10 (קטהד פחות, ווילמר יותר)
וויבור-10/10 (ווילמר אותו דבר, קטהד פחות)
מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="Navy"]*אני עדיין מחכה לה"פ ממך בנושא איזה פוקימון אתה רוצה
*שעה-???
*כסף-5,000 פ''ד
*gps-???
אתה אומר לפוקימונים שלך מה לעשות. ראלטס משכפל את עצמו הרבה מאוד פעמים. כל השכפולים זוהרים בוורוד ושולחים קרניים דקיקות וורודות לעבר פוליוואג. כל הקרניים פוגעות בפוליוואג ופוגעות בו קשה. לאחר מכן פוליוואג נראה מסוחרר. ברנדון אומר:"הרגע סחררת את פוליוואג שלי. מהלך מחוכם מאוד מצידך". לאחר מכן סקורופי מדשדש לו במהירות לעבר ניקאדה. הוא ממלא את שיניו בנוזל סגול ונושך את ניקאדה בחוזקה. ריח חריף של חומצה עולה באוויר. נינקאדה נפגע קשה מהמתקפה. ראשו מסתחרר והוא נהיה חיוור. "עכשיו אתה גרמת הרעלה לנינקאדה שלי" אמר ברנדון. "עכשיו תורי. פוליוואג, היפנוזה על ראלטס! נינקאדה, עלוקת חיים על ראלטס!". פוליוואג שולח טבעות וורודות שאמורות להגיע לראלטס, אך בגלל שפוליוואג מבולבל מגיעות אליו מאחור וגורמות לו להירדם. לאחר מכן נינקאדה שולח חרק קטנטן לעבר ראלטס. החרק עולה עליו ושואב ממנו אנרגיה. לאחר מכן החרק הקטן רץ בחזרה אל נינקאדה, קופץ עליו ומזין אותו בכמות אנרגיה רגילה. ראלטס נפגע קשה מהמתקפה. לאחר מכן נינקאדה נפגע קל מהרעל.
מצב חיים שלך:
ראלטס-4/10 (פוליוואג ונינקאדה יותר)
סקורופי-6/10 (פוליוואג אותו דבר, נינקאדה יותר)
מה תעשה?[/COLOR]
*שעה-ערב
*כסף-5,000 פ''ד
*gps- תחנת הכוח, קנטו
אתה אומר למיוטו שאתם חייבים לעצור את זאפדוס ואתה אומר לו מה לעשות. מיוטו זוהר בכחול וגורם לסופת שלגים עוצמתית להופיע. הסופה יוצאת קדימה ממיוטו, פוגעת קשה בזאפדוס ומקפיאה את הגנרטור החלופי של תחנת הכוח, גורמת לחשכה מוחלטת. אמפרוס של לין מחליט לבצע מעשה. כל הכדורים האדומים על זנב-המגה שלו מוארים בעוצמתיות ומראשו יוצאת שורה ארוכה של כדורים נוצצים מחוברים בחוט. אמפרוס שולט בחבל האור הארוך ותולה אותו מסביב לכל החדר בתחנת הכוח, גורם לחדר להיות מואר שוב. אתם רואים שג'ימי, החייל שליד אריאנה, קפא בגוש קרח בעקבות סופת השלג. לאחר מכן עיניו של מיוטו זוהרות בכחול. הוא לוקח שליטה על זאפדוס ומטיח אותו ברצפה בעוצמה רבה. לאחר מכן מיוטו משתעשע מעט וגורם לזאפדוס ללכת כמו תרנגולת. אתה, מיוטו, לין, אמפרוס ופרופסור סיקאמור שעומד בצד צוחקים בעוד אריאנה מובכת. זאפדוס נפגע משתי המתקפות מאוד מאוד קשה. לאחר מכן לין אומרת:"אמפרוס, מכת רעם!" ואמפרוס נטען, שולח רעם עוצמתי אל זאפדוס ופוגע בו קשה. לאחר מכן אמפרוס מתאמץ, צועק וגורם להבזק אור גדול להופיע בחדר. לאחר היעלמות ההבזק החדר מואר כולו באור חשמלי עוצמתי. *אמפרוס של לין למד [B]הארה[/B]*. אריאנה אומרת:"זאפדוס, טעינה פרבולית!" וזאפדוס נוצץ, מחשמל את אמפרוס ומיוטו ושואב את האנרגיה החשמלית אליו. מיוטו נפגע רגיל ואמפרוס קל. זאפדוס מתרפא בכמות אנרגיה רגילה. אריאנה אומרת:"לעולם לא תנצחו אותי! אתם עוד ץרגישו את זעמי! הונצ'קרוו, צא!" ומהפוקדור יוצא עורב גדול ושחור עם בטן נוצות לבנה. "הונצ'קרוו, דופק אפל על מיוטו!" אריאנה אומרת והונצ'קרוו שולח רצף של טבעות אפלות לעבר מיוטו, פוגע בו קשה.
מצב חיים שלך:
מגה מיוטו Y-7/16 (הונצקרוו יותר, זאפדוס פחות)
מגה אמפרוס-11/12 (הונצ'קרוו וזאפדוס פחות)
מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="green"][B][COLOR="Green"]בר[/COLOR][/B]
*אי אפשר מגבי כי הוא התחלתי במ"ת. תבחר פוקימון אחר.
*שעה-???
*כסף-5,000 פ''ד
*gps-???
אתה אומר לברנדון שהפוקימון שלו ממש טוב. הוא עונה:"למרות שאני ראש צוות סוכנים חשאיים, זאת מחמאה גדולה מצדי שמאמן בכיר שהשיג את כל 40 התגים של המחוזות קנטו עד יונובה אומר לי שהפוקימון שלי ממש טוב, למרות שכל פוקימוניו נשארו בביתו והוא מתחיל מסע חדש עם פוקימונים חדשים". אתה אומר להונצ'קרוו מה לעשות. הונצ'קרוו שולח רצף של טבעות אפלות לעבר קראסל, פוגע בו בחוזק בינוני. לאחר מכן הונצ'קרוו עף גבוה לאוויר, כנפיו זוהרות והוא דואה למטה, חובט עם כנפיו בחוזקה בקראסל, משאיר לו נזק רגיל ומעלף אותו. ברנדון אומר:"קראסל, חזור! ברכותיי בר! הרגע התקבלת לצוות אג'נטרה! מי ייתן והמסע שלך יהיה רצוף הרפתקאות, ריגושים, הנאות והצלחות! כדי להוכיח שאכן התקבלת לצוות אג'נטרה, אני נותן לך את סיכת הטירון, שמוכיחה שאתה טירון בצוות אג'נטרה. בנוסף, לכל סוכן יש בסיס שבו הוא ישן ואליו הוא חוזר לאחר פעולותיו. הבסיס שלך הוא הבסיס ששובצת אליו הוא הבסיס החדש ביותר עד כה, בעיר לומיוס שבמחוז קאלוס. אבל, הבסיס עדיין בבניה לכן תועבר אליו רק כשהוא ייבנה לחלוטין. בינתיים, הבסיס שלך יהיה בעיר ויולט שבג'וטו. בהצלחה בר!" הוא אומר ועוזב את ההאנגר. *הערת שה"ם- תשתמש ב[B]משגר המאך[/B] כדי להגיע לויולט*
מה תעשה?[/COLOR]
-
[quote]נועם
*טוגפי הוא לא בביצה, קיבלת אותו בתור פוקימון
*שעה-צהריים
* כסף-6,750 פ''ד
*מיקום בסיס-פיוטר,קנטו
*gps-פיוטר, קנטו- בבסיס
אתה אומר שלום לטארה ואומר לה שהרגע ניצחת שני סוכנים בכירים ואת הגלייד ומגמורטר שלהם. טארה פותחת את הפה לדבר אבל היא לא מספיקה להוציא מילה כי מהתיק שלך יוצא זוהר עוצמתי. אתה מחפש את מקור האור ומגלה שזו הביצה המסתורית שקיבלת לא מזמן. היא רועדת ויוצא ממנה אור, ולבסוף בוקע ממנה נר לבן עם להבה סגולה על ראשו *מזל טוב! מהביצה המסתורית בקע ליטוויק!!!*. טארה אומרת:"איזה חמוד הוא!!! איך תקרא לו? דרך אגב, תפסתי פוקימון חדש בליליקוב. באמת בא לי לבחון את החוזק שלו ואת וגם אני רוצה לחזק את מיאוסטיק שלי". אתה מציע לה קרב כפול והיא מסכימה. אתם הולכים לזירת הקרבות וכל צד מוציא שני פוקימונים. טארה אומרת:"ווילמר, קטהד (cathead) (השם חיבה של מיאוסטיק שלה), צאו!" ומהפוקדור יוצאים קטהד של טארה ולוויתן קטן ועגלגל בצבע כחול. אתה מוציא את מון וויבור ומגלה שמון כבר גדל לצורתו הבוגרת. טארה אומרת:"וואו טורי, מון שלך התבגר! אולי גם אבסול שלי התבגר. בכל מקרה, נבדוק אחר כך. תתחיל". אתה אומר לפוקימונים שלך מה לעשות. מון רץ לעבר קטהד ושורט אותו בחוזקה, גורם לו נזק רגיל. וויבור עוטף את רגלו במים ומזנק לעבר קטהד, בועט בו עם רגלו העטופה מים בחוזקה. לאחר המתקפה נראה כי על קטהד חולפים זרמים חשמליים קטנים. אתה מבין שהמתקפה שיתקה את קטהד. המתקפה עושה לקטהד נזק בינוני. טארה אומרת:"קטהד, תשתמש בעין פלא! ווילמר, גלגול על מון!". קטהד מתרכז, וגורם לעין גדולה וורודה להופיע מול מון. קטהד עוצם עיניים והעין חודרת לתוך מון. נראה כי משהו דוהה מעט במון. טארה אומרת:"מתקפת עין פלא גורמת לפוקימוני אופל, כמו מון שלך, במקום להיות חסינים לסוג על-חושי סוג על-חושי יכול לעשות עליהם נזק! פשוט מתקפה שימושית!". לאחר מכן ווילמר מתגלגל במהירות ככדור לעבר מון, מתנגש בו ופוגע בו קל.
מצב חיים שלך:
מון-9/10 (קטהד פחות, ווילמר יותר)
וויבור-10/10 (ווילמר אותו דבר, קטהד פחות)
מה תעשה?[/quote]
[i]טוגפי וליטוויק?! אתה ממש מפנק אותי פה!!![/i]
"היי,ליטוויק!" אני אקח אותו לידיים שלי ואחבק אותו. "אתה בטח פוחד. אל תדאג,אני טורי ואני המאמן החדש שלך.
אנחנו נילחם ביחד ואתה תתחזק אני מבטיח!" אני אומר ומכניס אותו לפוקדור. לאחר מכן,אחרי שנתחיל את הקרב,אומר לוויבור ומון לתקוף. "אבסול,הגיע הזמן להגביר שלב! צא למגה!" אומר ואזרוק לעברו את אבן המגה. "וויבור,אתה תתקוף בריחוף ואז עוד בעיטת אקווה! מגה-מון,שריטה ואז נשיכה!!!"