[QUOTE=Pooh;1316148]מישהו רוצה דואל בdn? אבל אני די חדש..
(אני יודע חוקים אני קצת לא יודע איך המערכת פועלת)[/QUOTE]
אני אשמח.. התחלתי אתמול.
Printable View
[QUOTE=Pooh;1316148]מישהו רוצה דואל בdn? אבל אני די חדש..
(אני יודע חוקים אני קצת לא יודע איך המערכת פועלת)[/QUOTE]
אני אשמח.. התחלתי אתמול.
היי כולם מה קורה?
[quote=מאסטר ליאון;1316153]מי זה?[/quote]
אוי זה מטורף, אתה לא תאמין... זה....
[spoiler]זה אח שלי O:
אני יודע שאתה בהלם ניתן לך כמה שניות Xd[/spoiler]
[QUOTE=הנואש לווינר;1316156]אוי זה מטורף, אתה לא תאמין... זה....
[spoiler]זה אח שלי O:
אני יודע שאתה בהלם ניתן לך כמה שניות Xd[/spoiler][/QUOTE]
התכוונתי,איזה משתמש?
אין לו משתמש, יא קשה קליטה שכמוך ><"
הוא רשם פה כמה הודעות במקומי, כמו "היי" ועוד כמה דברים בנושאים אחרים, ועכשיו מחקתי אותם.
[quote=הנואש לווינר;1316038]אוי ווי זמיר.. רומה הדבר הזה הוא לחרשנים בלבד..
אני רוצה לעשות סיפור, הבעייה היא שאני עצלן (יש לי רעיון..)[/quote]
אוויי ווי זמיר זה מה שהקשישים אומרים בימינו חחח
אני צריך דק לdn!
חזרתי אחרי אימון מעולה ואיזה רבע שעה בסאונה ((:
ובחיית זומזום חלאס לצאת על הנובים פעם כולם היו נובים אז חלאס, וואלה אני יכול לצאת פה על אחד אחד מכם ואנלא עושה את זה כי אני מכבד אותכם אחד אחד אז תלמדו ממנו ותעזבו אותם בשקט נמאס כבר.
[QUOTE=The Sir;1316161]חזרתי אחרי אימון מעולה ואיזה רבע שעה בסאונה ((:
ובחיית זומזום חלאס לצאת על הנובים פעם כולם היו נובים אז חלאס, וואלה אני יכול לצאת פה על אחד אחד מכם ואנלא עושה את זה כי אני מכבד אותכם אחד אחד אז תלמדו ממנו ותעזבו אותם בשקט נמאס כבר.[/QUOTE]
אתה כאילו ה"ערס" של הפורום?
[QUOTE=~*DeXTeR*~;1316159]אוויי ווי זמיר זה מה שהקשישים אומרים בימינו חחח[/QUOTE]
אני יודע! סבתא שלי אומרת את זה והיא הדביקה אותי LOL
גם יש לי סבתא רומניה ולפעמים אני אומר ווי דה מינה חח..
פעם ראשונה שאני מגיב בקיל אור סייב כלשהו, נקווה שעשיתי לפי החוקים..
תגיד עומר מה אתה אידיוט? בקיל אור סייב באמ"מ אתה מציל את בליץ' מ2 ל8 והורג את טאמרס מ5 ל2?! זה הגיוני בכלל?!
כן אשכרה,ואל תשכח שהוא הוריד את סול איטר שבהיכל התהילה ל-9 Xp
נתון:
[quote=♣Gogeta ssj4♣;1316165]תגיד עומר מה אתה אידיוט? בקיל אור סייב באמ"מ אתה מציל את בליץ' מ2 ל8 והורג את טאמרס מ5 ל2?! זה הגיוני בכלל?![/quote]
שאלה:
[quote=הנואש לווינר;1316164]פעם ראשונה שאני מגיב בקיל אור סייב כלשהו, נקווה שעשיתי לפי החוקים..[/quote]
מסקנה:
[SIZE=5]לא.[/SIZE]
עוד נתון:
נתתי לו הסבר קצר על המשחק
[QUOTE=Death The Kid;1316170]עוד נתון:
נתתי לו הסבר קצר על המשחק[/QUOTE]
נוסף נתון.
מסקנה חדשה:
[SIZE="5"]עומר אידיוט[/SIZE]
[quote=♣Gogeta ssj4♣;1316171]נוסף נתון.
מסקנה חדשה:
[SIZE=5]עומר אידיוט[/SIZE][/quote]
את המשחקים הלוגיים האלו כבר תעשו לבד. פשוט התהייה של הנושא לווינר ואז אחר כך התגובה הכועסת שלך התלבשו לי כל כך יפה שלא יכולתי להתנגד אלא לכתוב את ההקשה הלוגית ההיא. מכאן כבר אתם פועלים לפי כללי ההסק שלכם.
נתון:
[QUOTE=LordAbizi;1316172]את המשחקים הלוגיים האלו כבר תעשו לבד. פשוט התהייה של הנושא לווינר ואז אחר כך התגובה הכועסת שלך התלבשו לי כל כך יפה שלא יכולתי להתנגד אלא לכתוב את ההקשה הלוגית ההיא. מכאן כבר אתם פועלים לפי כללי ההסק שלכם.[/QUOTE]
מסקנה:
[SIZE="5"]אביזי חופר[/SIZE]
[QUOTE=LordAbizi;1316172]את המשחקים הלוגיים האלו כבר תעשו לבד. פשוט התהייה של הנושא לווינר ואז אחר כך התגובה הכועסת שלך התלבשו לי כל כך יפה שלא יכולתי להתנגד אלא לכתוב את ההקשה הלוגית ההיא. מכאן כבר אתם פועלים לפי כללי ההסק שלכם.[/QUOTE]
בן כמה אתה?
[quote=♣Gogeta ssj4♣;1316173]נתון:
מסקנה:
[SIZE=5]אביזי חופר[/SIZE][/quote]
אין שמץ של ספק שזה נכון.
[quote=ACMilaneZi;1316174]בן כמה אתה?[/quote]
אינסוף.
נו טוב, לפחות 17.
[QUOTE=LordAbizi;1316175]אין שמץ של ספק שזה נכון.
אינסוף.
נו טוב, לפחות 17.[/QUOTE]
לפחות @_@
איזה מסלול אתה?
[quote=ACMilaneZi;1316179]לפחות @_@
איזה מסלול אתה?[/quote]
אני בכיתת מחוננים. אבל למי אכפת. מה שאני יותר מתגאה בו זה שאני לומד מתמטיקה באוניברסיטה הפתוחה.
[quote=הנואש לווינר;1316164]אני יודע! סבתא שלי אומרת את זה והיא הדביקה אותי LOL
גם יש לי סבתא רומניה ולפעמים אני אומר ווי דה מינה חח..
פעם ראשונה שאני מגיב בקיל אור סייב כלשהו, נקווה שעשיתי לפי החוקים..[/quote]
חחחח אתה מצחיק...
אביזי, ביקשתי מליאור שיגיד לך שתקפיא לי את המשחק כי אין לי זמן בשיט, הוא עשה זאת?
ואם לא, תקפיא לי עכשיו (:
לילה טוב =]
נעלתי אותו עכשיו.
למען האמת, אני לא כל כך מבין מה הרעיון בלהקפיא, אם ההקפאה מתוכננת לפחות משבועיים (ואולי אפילו פחות מיותר זמן), כי אם מישהו יספים במשחק, אני פשוט אמחק את זה, והמשחק יחזור למקום שלו בעמוד, ושום נזק לא ייעשה. סתם עבודת ניירת מיותרת כל ההקפאה הזו. אבל שיהיה.
[QUOTE=LordAbizi;1316180]אני בכיתת מחוננים. אבל למי אכפת. מה שאני יותר מתגאה בו זה שאני לומד מתמטיקה באוניברסיטה הפתוחה.[/QUOTE]
אני בטכני של חייל האוויר P:
[QUOTE=ワンピース;1316182]אביזי, ביקשתי מליאור שיגיד לך שתקפיא לי את המשחק כי אין לי זמן בשיט, הוא עשה זאת?
ואם לא, תקפיא לי עכשיו (:[/QUOTE]
מה יש לך אתה כל יומיים בבאן?
[QUOTE=LordAbizi;1316185]נעלתי אותו עכשיו.
למען האמת, אני לא כל כך מבין מה הרעיון בלהקפיא, אם ההקפאה מתוכננת לפחות משבועיים (ואולי אפילו פחות מיותר זמן), כי אם מישהו יספים במשחק, אני פשוט אמחק את זה, והמשחק יחזור למקום שלו בעמוד, ושום נזק לא ייעשה. סתם עבודת ניירת מיותרת כל ההקפאה הזו. אבל שיהיה.[/QUOTE]
סתם לעשות לך עוד עבודה כשאתה בכל מקרה חמש שעות ביום על משחקי תפקידים? למה?
גם אם מישהו יספים (מה שלא נראה לי שיקרה), פשוט מונעים את זה מלכתחילה על ידי נעילה.
ודרך אגב, יש מצב שזה יהיה יותר משבועיים של הקפאה, עד שיגממר לי הלחץ לפחות, אין לי זמן לכלום..
[quote=ワンピース;1316187]סתם לעשות לך עוד עבודה כשאתה בכל מקרה חמש שעות ביום על משחקי תפקידים? למה?
גם אם מישהו יספים (מה שלא נראה לי שיקרה), פשוט מונעים את זה מלכתחילה על ידי נעילה.
ודרך אגב, יש מצב שזה יהיה יותר משבועיים של הקפאה, עד שיגממר לי הלחץ לפחות, אין לי זמן לכלום..[/quote]
עכשיו כבר למען האמת אין לי בכלל משחקי תפקידים בהמתנה. סיימתי עם כולם. (עד שכמובן יבוא Amitlv עם המשחק שלו..)
טוב, זה כל כך לא חשוב, עכשיו כשאני יודע שאפשר על ידי הקלקה כפולה על המעטפה שמימין לנושא לנעול/לפתוח את המשחק...
[quote=ACMilaneZi;1316163]אתה כאילו ה"ערס" של הפורום?[/quote]
אתה כאילו ה"מצחיק" של הפורום?
אני היחיד שלא ירד על שני המסכנים האלה כמה אפשר להידבק. שונא שעושים את זה.
מה אתם צוחקים?! לא הבנתי את המשחק בכלל! LOL
נקווה שהחדש היה יותר טוב S:
וצריך לעשות נתונים ע"י נתונים אחרים..
דוגמא-
1. לטראנקס יש שיער ורוד (נתון)
2. ורוד זה צבע של גייז (נתון)
3. טראנקס הוא גיי (עפ"י 2 ו1)
4. מגל אוהב את טראנקס (נתון)
5. מגל אוהב בן (עפ"י 4)
6. מגל אוהב בן שהוא גיי ( עפ"י 3 ו4)
מסקנה:
מגל גיי..
~~~~~~~~
מצטער אחי אני פשוט חייב לצחוק על טראנקס כדי להשוות, אל תיקח אישי Lol
לפחות תגידו לי אם עכשיו עשיתי טוב חח..
[QUOTE=The Sir;1316189]אתה כאילו ה"מצחיק" של הפורום?
אני היחיד שלא ירד על שני המסכנים האלה כמה אפשר להידבק. שונא שעושים את זה.[/QUOTE]
לא,
איזה 2 מסכנים מסטר ליאון וmaster lion?
[QUOTE=The Sir;1316189]אתה כאילו ה"מצחיק" של הפורום?
אני היחיד שלא ירד על שני המסכנים האלה כמה אפשר להידבק. שונא שעושים את זה.[/QUOTE]
לא,
איזה 2 מסכנים מסטר ליאון וmaster lion?
[quote=הנואש לווינר;1316191]מה אתם צוחקים?! לא הבנתי את המשחק בכלל! LOL
נקווה שהחדש היה יותר טוב S:
וצריך לעשות נתונים ע"י נתונים אחרים..
דוגמא-
1. לטראנקס יש שיער ורוד (נתון)
2. ורוד זה צבע של גייז (נתון)
3. טראנקס הוא גיי (עפ"י 2 ו1)
4. מגל אוהב את טראנקס (נתון)
5. מגל אוהב בן (עפ"י 4)
6. מגל אוהב בן שהוא גיי ( עפ"י 3 ו4)
מסקנה:
מגל גיי..
~~~~~~~~
מצטער אחי אני פשוט חייב לצחוק על טראנקס כדי להשוות, אל תיקח אישי Lol
לפחות תגידו לי אם עכשיו עשיתי טוב חח..[/quote]
לא, רק לא הוכחות לוגיות מסוג זה. כאן אין בכלל שום שמירה על כללי היסק נאותים ונכונים. כפי שכתבת (אתה נראה לי) בנושא על אמונה, אם מרשים הוכחות כאלה, אפשר להוכיח הכל: אני הולך ברחוב, אני עושה מה שבא לי, משמע הרחוב שייך לי. המסקנה הזו די קלושה מהמציאות....
[quote=ワンピース;1316182]אביזי, ביקשתי מליאור שיגיד לך שתקפיא לי את המשחק כי אין לי זמן בשיט, הוא עשה זאת?
ואם לא, תקפיא לי עכשיו (:[/quote]
אני ביקשתי ממנו בנוד.
יאי חזרת מקוה שלא תקבל עוד באן בזמן הקרוב.
[QUOTE=LordAbizi;1316197]לא, רק לא הוכחות לוגיות מסוג זה. כאן אין בכלל שום שמירה על כללי היסק נאותים ונכונים. כפי שכתבת (אתה נראה לי) בנושא על אמונה, אם מרשים הוכחות כאלה, אפשר להוכיח הכל: אני הולך ברחוב, אני עושה מה שבא לי, משמע הרחוב שייך לי. המסקנה הזו די קלושה מהמציאות....[/QUOTE]
כי בעיקרון, זה בכלל לא הוכחה לוגית..
זה סילוף המציאות, לאט לאט.. כי טראנקס לא גיי ומגל לא אוהב בנים..
זה בעצם, להפוך את הנתון למשהו אחר, ולהפוך אותו לדי קלוש מהמציאות.
[QUOTE=ACMilaneZi;1316186]אני בטכני של חייל האוויר P:
מה יש לך אתה כל יומיים בבאן?[/QUOTE]
זאת לא אשמתי שבפורום הזה כשאתה מביע את דעתך על מישהו מההנהלה או אומר למישהו מההנהלה שהוא לא יודע לנהל, אתה מקבל באן..
[QUOTE=monster;1316198]אני ביקשתי ממנו בנוד.
יאי חזרת מקוה שלא תקבל עוד באן בזמן הקרוב.[/QUOTE]
אהה.. לא מזיק לי לא להיות בפורום כמה ימים O:
הכל תלוי (אתה יודע במה)..
[quote=ワンピース;1316202]זאת לא אשמתי שבפורום הזה כשאתה מביע את דעתך על מישהו מההנהלה או אומר למישהו מההנהלה שהוא לא יודע לנהל, אתה מקבל באן..
אהה.. לא מזיק לי לא להיות בפורום כמה ימים O:
הכל תלוי (אתה יודע במה)..[/quote]
פעם זה היה הרבה יותר גרוע,היה לך חתימה עם "אישה בלבוש לא צנוע" היו מורידים לך אותה.
[quote=הנואש לווינר;1316200]כי בעיקרון, זה בכלל לא הוכחה לוגית..
זה סילוף המציאות, לאט לאט.. כי טראנקס לא גיי ומגל לא אוהב בנים..
זה בעצם, להפוך את הנתון למשהו אחר, ולהפוך אותו לדי קלוש מהמציאות.[/quote]
"להפוך נתון למשהו אחר" זה בערך מה שאתה עושה בהוכחה לוגית תקנית. אבל שם, יש קשר בין מה שאתה מניח למה שאתה מוכיח, והוא שמה שאתה מוכיח [B]אכן נובע[/B] ממה שאתה מניח (לתכונה הזו קוראים, לפחות בספר של האו"פ, [B]ככל הסק נאות[/B]). בטח, אני יכול לפי נתון כלשהי להגיד מה שבא לי, אבל אז אני לא יכול להבטיח שזה יהיה נאות...
[QUOTE=ACMilaneZi;1316203]פעם זה היה הרבה יותר גרוע,היה לך חתימה עם "אישה בלבוש לא צנוע" היו מורידים לך אותה.[/QUOTE]
תגדיר לי לבוש לא צנוע..
היום אפשר להגיד על כל בחורה שנייה ברחוב שהיא בלבוש לא צנוע
תשים כל בחורה שנייה ברחוב בחתימה שלך = הורדה של החתימה
אחח, אלה היו זמנים..
[quote=ワンピース;1316205]תגדיר לי לבוש לא צנוע..
היום אפשר להגיד על כל בחורה שנייה ברחוב שהיא בלבוש לא צנוע
תשים כל בחורה שנייה ברחוב בחתימה שלך = הורדה של החתימה
אחח, אלה היו זמנים..[/quote]
מה שמזכיר לי את החנות "קצת אחרת - בגדים צנועים יהודיים" ברחוב סוקולוב בחולון. אם אי פעם יגיע סוף העולם - זה יתחיל מהחנות הזו. בחלון הראווה שלה יש פשוט ערמה של דברים ללא קשר מיוחד ביניהם ובלי איזשהו סדר. החנות תמיד סגורה. פעם עברתי לידה כשהדלת הייתה פתוחה, ובפנים היה איזשהו זקן בלבוש מזערי. מאוד מוזר. מאוד תמוה.