-
[QUOTE=Ritsuka Kun;1335351]
[B]אליסה~[/B]
את מחזירה במהירות את טאדיורסה ומשחררת את טוטדייל והוא קופץ לעבר צווארו של הנער ונושך אותו בחוזקה, בעודו מנסה לשרוט את שאר גופו עם ידיו הקטנות. באותו זמן, את מתיישבת על בטנה של הנערה ושולחת את ידייך על צווארה ואת מתחילה לחנוק אותה בחוזקה. לפתע הנערה מתעוררת, ומסתכלת עלייך בפחד, משותקת מתזוזה. את מגבירה את חוזק ידייך עד שהבחורה מתחילה להכחיל, וראשה נשמט לאחור.
מהצד השני טוטדייל ממשיך עם הנשיכה שלו, אבל לבסוף מתייאש מזה ופשוט מסובב, בפיו, את צווארו של הנער ושובר את מפרקתו.[/QUOTE]
"ועכשיו רק צריך להעלים ראיות" אמלמל בחיוך סדיסטי ואוציא את גולבאט ואבקש ממנו שיעזור לי לקחת את הגופות אל בין העצים הגבוהים בהם הנחית אותי.
כשאגיע לשם, אחזיר את גולבאט ואתחיל לכייס אותם מכל רכושם - כסף, חפצים יקרי ערך, וכמובן שהפוקימונים שלהם. לאחר מכן אוציא את פוצ'יאנה ואבקש ממנו לנסות לחפור בור. אם הוא אינו מצליח לחפור בצורה הרגילה, אבקש ממנו להשתמש במתקפת חול בשביל לנסות לחפור כמה שיותר, וכשיתעייף אבקש מטוטודייל וטדיאורסה להחליף אותו קצת. לבסוף, אקבור את הגופות, אכסה אותן בכל החול שהפוקימונים הוציאו ואז אבקש מטוטודייל שירטיב את האדמה באקדח מים ואז יקרר אותן טיפה עם אגרוף קרח חלש, ככה שהאדמה תתמצק בחזרה ותחזור להיות כמו קודם.
-
[quote=Ritsuka Kun;1335351][B]סם~[/B]
אני יודע שרצית~ :p
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ארון מתחיל להקשיח את עצמו ואז רץ במהירות לעברה של קורסולה, ונוגח בה מאחור בחוזקה. ארון למד חבטת ראש!
"באבלס, בואי לא נוותר ותשלחי שוב מתקפת בועות!" קוראת המאמנת שלה, במעט חשש. ואז קורסולה קופצת לאוויר ושולחת עשרות בועות מפיה לעברו של ארון, שלא נפגע מהמתקפה כ"כ מרוב ההתקשחויות שלו. "קורסולה קדימה תנצחי אותו! שוב בועות!" היא קוראת בזעם.
[/quote]
"ארון סיים את זה בחבטת ראש" אומר בהתלהבות.
-
[QUOTE=Ritsuka Kun;1335351][b]
[B]אוסטין~[/B]
אתה מתעצבן על המקום, ורק הילדה הקטנה נעמדת "אני מוכנה!" היא אומרת בהתלהבות ומרימה פוקדור לאוויר וקורצת לך.
[/QUOTE]
תעדכן אותה במאמנים?
---------
"סוף סוף מישהי אמיצה..." אומר בחיוך. ואז אומר לה "אם כך בסדר, נלחם בחוץ... אחריי!" אומר לה ואצא איתה אל מחוץ למרכז.
אביט סביב ואחפש מקום נחמד לערוך בו את הקרב.. (תן תיאור קצר של הנוף כי אני נעזר בו בקרב)
לאחר שנסכים על המקום אוציא את טריקו ובציפייה אחכה לפוקימון שלה!
-
[B][COLOR="Red"][SIZE="3"]אני עושה ניסוי לראות איך זה הולך עם ספרייטים של מצב קרב~ אל תתלהבו~ X:
והתווסף פרס לעמוד 50~ תקראו בהודעות מתחת לדפי הרשומים![/SIZE]
[/COLOR][/B]
[B]פלינט~[/B]
אתה משחרר את טיילו, ותמי משחררת את מייטי שלה. "נידורי, בעיטה כפולה על אומנייט! פליפר סופר סוניק על טיילו ואז אקדח מים!" היא קוראת. "מייטי קרן קרח על פליפר!" קוראת תמי ברצינות. אתה משחרר את טיילו המחיל לעוף באוויר ואז טס במהירות לעברו של פליפר, אשר מסתובב במהירות ופותח את פיו, ורעש בלתי נעים יוצא מפיו, וטיילו ניהיה מסוחרר, ואינו מצליח להתחמק מהאקדח מים של פליפר. בינתיים מייטי נפגע מהבעיטה כפולה של נידורינה, אבל מגיב ושולח את הקרן קרח שלו על פליפר ופוגע בו בגבו.
[IMG]http://cdn.bulbagarden.net/upload/a/a8/Spr_5b_030.png[/IMG] (100%) [IMG]http://cdn.bulbagarden.net/upload/2/2e/Spr_5b_279.png[/IMG] (80%)
VS.
[IMG]http://cdn.bulbagarden.net/upload/0/09/Spr_b_5b_276.png[/IMG] (85%) מסוחרר [IMG]http://cdn.bulbagarden.net/upload/d/d7/Spr_b_5b_138.png[/IMG] (90%)
"קדימה נידורי תעברי לעוקץ רעל על טיילו! פליפר מכת כנף על אומנייט!" קוראת המאמנת.
[B]אליסה~[/B]
את מאושרת מההרג ומתחילה לחטט בתיקים של המאמנים ומוצאת, שלושה פוקדורים, 520$, 3 מרפאים, 1 נסיוב רעל, 2 פירות אדומים, ואת לוקחת גם שני פוקדורים עם סאבליי ומריפ.
לאחר מכן, את מרימה, בעזרת גולבט את שני המאמנים וגוררת אותם לתוך היער, שם את משחררת את פוצ'יאנה והוא מתחיל לחפור בור ענקי בעזרת מתקפת החול, ועד מהרה יש לך בור בעומק מטר וחצי וברוחב של מטר. אז זורקת את השני מאמנים פנימה, ואז מכסה אותם בחול. טוטדייל אז מרטיב את האדמה עם האקח מים, ואז מקפיא בקטנה את הבוץ ואכן, האדמה נראית זהה לשאר האיזור.
[B]סם~[/B]
ארון מסתער על קורסולה ונוגח בה העצמה ומעיף אותה על האדמה, לפני שהיא מצליחה לשלוח את הבועות שלה. "עזבי בועות!" קוראת דונה "שיקום!" היא צווחת מהר וקורסולה מתחילה לזהור באור בהיר, והיא נראית במצב טוב. "שוב בועות!" היא קוראת.
[IMG]http://cdn.bulbagarden.net/upload/e/e6/Spr_5b_222.png[/IMG] (60%)
VS.
[IMG]http://cdn.bulbagarden.net/upload/2/20/Spr_b_5b_304.png[/IMG] (75%)
קורסולה מתחילה לשלוח לעברו של ארון עשרות בועות.
[B]אוסטין~[/B]
היא סתם מאמנת~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה יוצא יחד עם הילדה החוצה, ומסתכל סביב. אתה נמצא בקרחת יער קטנה, מוקף בעצים ובשיחים נמוכים, פה ושם יש כמה סלעים גדולים המפוזרים ליד העצים. מעליכם, השמיים חשופים,
אתה משחרר את טריקו והילדה משחררת סנובול ([IMG]http://cdn.bulbagarden.net/upload/b/b3/Spr_5b_209.png[/IMG]) "קדימה סנובול בואי נתחיל עם ניב אש!" קוראת המאמנת וסנובול מסתערת לעברו של טריקו עם ניב אש רציני.
[IMG]http://cdn.bulbagarden.net/upload/b/b3/Spr_5b_209.png[/IMG] (100%)
VS.
[IMG]http://cdn.bulbagarden.net/upload/9/97/Spr_b_5b_252.png[/IMG] (100%)
-
[quote=Ritsuka Kun;1335402][B][COLOR=Red][SIZE=3]אני עושה ניסוי לראות איך זה הולך עם ספרייטים של מצב קרב~ אל תתלהבו~ X:
והתווסף פרס לעמוד 50~ תקראו בהודעות מתחת לדפי הרשומים![/SIZE][/COLOR][/B]
[B]סם~[/B]
ארון מסתער על קורסולה ונוגח בה העצמה ומעיף אותה על האדמה, לפני שהיא מצליחה לשלוח את הבועות שלה. "עזבי בועות!" קוראת דונה "שיקום!" היא צווחת מהר וקורסולה מתחילה לזהור באור בהיר, והיא נראית במצב טוב. "שוב בועות!" היא קוראת.
[IMG]http://cdn.bulbagarden.net/upload/e/e6/Spr_5b_222.png[/IMG] (60%)
VS.
[IMG]http://cdn.bulbagarden.net/upload/2/20/Spr_b_5b_304.png[/IMG] (75%)
קורסולה מתחילה לשלוח לעברו של ארון עשרות בועות.
[/quote]
"ארון אל תתרגש מהבועות פשוט תשתמש בהיתקשחות, לאחר מכן תרוץ לכיוונה של באבאלס וממש במחרק של חצי מטר ממנה תקפוץ כדי לצבור עוד תנופה ותתקוף בחבטת ראש" אומר לארון בתקווה הוא יצליח לבצע זאת.
-
[QUOTE=Ritsuka Kun;1333732]
[B]תומאס~[/B]
אתה מחזיר את שרומיש לפוקדור שלו ומתחיל ללכת. אחרי שעה ארוכה, אתה מבחין במרכז פוקימונים קטן לצד הדרך וקצת בהמשך הדרך, אתה מבחין בפוקימון קטן ואפור, המדלג לצד השביל [IMG]http://cdn.bulbagarden.net/upload/a/a1/Spr_5b_431.png[/IMG].[/QUOTE]
'ואו, זה ניירומה, לא? הוא נראה פוקימון חזק מאוד' אני חושב לעצמי ואני בודק מידע באמצעות הפוקדע "אלקיד, צאי! מכת ברק ואז עברי למתקפה מהירה!" אני פוקד עליה.
-
[QUOTE=Ritsuka Kun;1335402][B][COLOR="Red"][SIZE="3"]
E][/COLOR][/B]
[B]פלינט~[/B]
אתה משחרר את טיילו, ותמי משחררת את מייטי שלה. "נידורי, בעיטה כפולה על אומנייט! פליפר סופר סוניק על טיילו ואז אקדח מים!" היא קוראת. "מייטי קרן קרח על פליפר!" קוראת תמי ברצינות. אתה משחרר את טיילו המחיל לעוף באוויר ואז טס במהירות לעברו של פליפר, אשר מסתובב במהירות ופותח את פיו, ורעש בלתי נעים יוצא מפיו, וטיילו ניהיה מסוחרר, ואינו מצליח להתחמק מהאקדח מים של פליפר. בינתיים מייטי נפגע מהבעיטה כפולה של נידורינה, אבל מגיב ושולח את הקרן קרח שלו על פליפר ופוגע בו בגבו.
[IMG]http://cdn.bulbagarden.net/upload/a/a8/Spr_5b_030.png[/IMG] (100%) [IMG]http://cdn.bulbagarden.net/upload/2/2e/Spr_5b_279.png[/IMG] (80%)
VS.
[IMG]http://cdn.bulbagarden.net/upload/0/09/Spr_b_5b_276.png[/IMG] (85%) מסוחרר [IMG]http://cdn.bulbagarden.net/upload/d/d7/Spr_b_5b_138.png[/IMG] (90%)
"קדימה נידורי תעברי לעוקץ רעל על טיילו! פליפר מכת כנף על אומנייט!" קוראת המאמנת.
[/QUOTE
"טיילו תשתמש במיקוד אנרגיה כדי לנסות להתחמק מעוקצי הרעל של נידורינה! לאחר מכן תעוף לפליפר ותבלבל אותו בתעופתך המהירה! לאחר מכן תתקוף בניקור! אם הם תוקפים אותך תנסה להתחמק או להתחבא מאחורי ההגנה של אומנייט!" אדריך את טיילו
-
[QUOTE=Ritsuka Kun;1335351][
[B]דארן~[/B]
שניות לפני שהסילון אוויר פוגע בבורמי הוא מתכסה בכיפת הגנה בהירה, ההודפת את ההתקפה של איגליבאף. והוא לא מחכה ועוד לפני שאיגליבאף מגיעה בחזרה למזרן, הוא שולח מגופו עשרות כדורי אור העפים ומתפוצצים על איגליבאף ויוצרים עשן כבד בזירה. אחרי שהעשן מתפזר, אתה מופתע לראות שאיגליבאף עוד עומדת. "איגליבאף אגרוף בלבול!" קורא דני ואיגליבאף יוצאת עם אגרופה מושט לאחור ואז היא חובטת בצידו של בורמי, ומספר של ברווזים קטנים מתחילים להסתובב מעליו.
בורמי במולבל.
[/QUOTE]
'שיט...' אני חושב לעצמי בחשש.
"בורמי תתאפס על עצמך!" אני צועק, מקווה כי בורמי יצליח להתגבר על הבלבול, "קדימה בורמי תנסה להשתמש בדחיפה!"
-
[QUOTE=Ritsuka Kun;1335402][B][COLOR="Red"][SIZE="3"]
[B]אוסטין~[/B]
היא סתם מאמנת~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה יוצא יחד עם הילדה החוצה, ומסתכל סביב. אתה נמצא בקרחת יער קטנה, מוקף בעצים ובשיחים נמוכים, פה ושם יש כמה סלעים גדולים המפוזרים ליד העצים. מעליכם, השמיים חשופים,
אתה משחרר את טריקו והילדה משחררת סנובול ([IMG]http://cdn.bulbagarden.net/upload/b/b3/Spr_5b_209.png[/IMG]) "קדימה סנובול בואי נתחיל עם ניב אש!" קוראת המאמנת וסנובול מסתערת לעברו של טריקו עם ניב אש רציני.
[IMG]http://cdn.bulbagarden.net/upload/b/b3/Spr_5b_209.png[/IMG] (100%)
VS.
[IMG]http://cdn.bulbagarden.net/upload/9/97/Spr_b_5b_252.png[/IMG] (100%)[/QUOTE]
אהבתי את מה שעשית עם הקרבות ^.^
---------
"טריקו עמוד מוכן!" אקרא לעברו, וברגע שסנובל תיהיה קרובה מצחיק אומר "התמחק, קפוץ והתסחרר מעליה!" אסביר לו כיצד להתחמק בצורה מרשימה.
ואז אוסיף במהרה "קדימה, מהר, רוץ אליה תחבוט בה שתי חבטות מהירות, אחת לרגליים והפל אותו ואז כך תנופה, חבוט והעף אותו חזק ככל שתוכל!"
-
[b]סם~[/b]
ארון מקשיח, שוב ,את גופו ואז רץ במהירות לעברה של קורסולה, מנסה שכמה שיותר להתחמק מהבועות ואז מסתער עליה ,מהאוויר, מרסק את ראשו בצד גופה. קורסולה מתעלפת מעוצמת המתקפה.
"אוי לא באבלס!" קוראת המאמנת ומחזירה אותה לפוקדור.
[b]תומאס~[/b]
ניירומה? Oם
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה מכוון את הפוקידע שלך על הפוקימון והיא נדלקת "גלמיאו, פוקימון החתול. כאשר פוקימון זה עצבני הוא חושף את ציפורניו החדות. אבל לרוב הוא נעים ושקט. פוקימון זה מסוג רגיל" אומרת לך הפוקידע.
לאחר מכן, אתה משחרר את אלקיד מהפוקדור שלה, והיא עדיין מעט תשושה מהקרב הקודם שלה, אבל למרות זאת היא שולחת מבין האנטנות שלה מכת ברק לעברה של גלמיאו, אשר קופצת על זנבה, ומתחמקת מהמתקפה ואז מסתערת על אלקיד ומוחאת את שתי כלפיה וגל הדף פוגע באלקיד. לאחר מכן, היא קופצת על ראשה ומתחילה לשרוט אותו בחוזקה.
המצב של אלקיד לא נראה ממש טוב.
[b]פלינט~[/b]
טיילו, אינו מקשיב לך ומתחיל להכות את עצמו עם כנפיו והוא נפגע מהעוקץ רעל של נידורינה בחוזקה.
המאמנת צוחקת למראה של הטיילו המבולבל שלך ולמרות זאת היא ממשיכה. פליפר מסתער עם מכת כנף לעברו של מייטי, אבל מייטי מגן על עצמו עם הגנה ואז הוא מגיב עם סופת שלגים, לעבר שני הפוקימונים של המעודדת והוא מצליח, להקפיא את שניהם.
"אוי לא!" קוראת המעודדת בפחד "מגלשת אבן!" קוראת תמי ומייטי שלה מרים את האדמה בעזרת חלק מהזורעות הקטנות שלו והוא מעיף עשרות אבנים לעבר הפוקימונים של המאמנת, המשתחררים מהקרח הכבד.
פליפר נראה במצב קשה, ואילו נידורינה נראית בסדר.
"פליפר בוא חסל בינתיים את טיילו עם מכת כנף! נידורי בעיטה כפולה על אומנייט!" היא ממשיכה.
טיילו עדיין מרחף לו מעליכם בסיבובים.
[b]דארן~[/b]
בורמי לא מקשיב לך ומתחיל להפליק לעצמו בראש "קדימה איגליבאף חסלי אותו עם פעימת מים!" קורא דני בקול שחצני מעט ומצביע על בורמי.
איגליבאף יוצרת מלפניה פיה כדור מים ענקי, המשתגר לעברו של בורמי, שעדיין מבולבל. אבל, למרות בילבולו, הוא יוצר סביבו כיפת הגנה ההודפת את המתקפה.
[B]אוסטין~[/B]
וואי זה חירפן אותי הקקי הזה XP
ניסוי כושל וארוך מידי בשבילי XD
סנובול מסתערת לכיוונו של טריקו והוא קופץ מעליה , אבל סנובול מסתובבת מהר ונושכת את טריקו בגבו.
טריקו לא מוותר ובעזרת זנבו מפיל את סנובול על הרצפה, ואז הוא חובט בצידה והיא עפה כמו כדור באולינג על אחד מהגזעים.
"לא סנובול!" קוראת המאמנת שלה בפליאה "אל תוותרי קומי ואז שוב ניב אש, ומיד אחריו ניב קרח!" היא קוראת וסנובול שלה קמה על רגליה, מנערת את ראשה ואז מסתערת שוב לכיוונו של טריקו.
-
[QUOTE=Ritsuka Kun;1335579]
[b]פלינט~[/b]
טיילו, אינו מקשיב לך ומתחיל להכות את עצמו עם כנפיו והוא נפגע מהעוקץ רעל של נידורינה בחוזקה.
המאמנת צוחקת למראה של הטיילו המבולבל שלך ולמרות זאת היא ממשיכה. פליפר מסתער עם מכת כנף לעברו של מייטי, אבל מייטי מגן על עצמו עם הגנה ואז הוא מגיב עם סופת שלגים, לעבר שני הפוקימונים של המעודדת והוא מצליח, להקפיא את שניהם.
"אוי לא!" קוראת המעודדת בפחד "מגלשת אבן!" קוראת תמי ומייטי שלה מרים את האדמה בעזרת חלק מהזורעות הקטנות שלו והוא מעיף עשרות אבנים לעבר הפוקימונים של המאמנת, המשתחררים מהקרח הכבד.
פליפר נראה במצב קשה, ואילו נידורינה נראית בסדר.
"פליפר בוא חסל בינתיים את טיילו עם מכת כנף! נידורי בעיטה כפולה על אומנייט!" היא ממשיכה.
טיילו עדיין מרחף לו מעליכם בסיבובים.[/QUOTE]
"טיילו קדימה אתה חייב להשתחרר מזה! תשתמש שוב ה
במיקוד אנרגיה כדי לנסות לצאת מהבילבול! אם תנסה וגם אם לא תשתמש מהר בדגירה! תרפא את עצמיך! תתחמק מכל מתקפות הנגד באמצעות תימרון באוויר בין המתקפות!" אדריך את טיילו,אקווה שהוא יצליח להיחלץ מהמצב
-
[QUOTE=Ritsuka Kun;1335351][b]
[B]ניל~[/B]
אתה מחזיר את זובט לפוקדור שלו ושולח את קלפה במקומו. "אהה אז אני לא היחידי עם פוקימוני תינוק" אומר דני בחיוך ומסתכל על קלפה. קלפה, מתחילה לזהור בוורוד ומוחאת כפיים במרץ. איגליבאף מתחילה לזהור גם היא בוורוד. אחרי שהיא מסיימת את המחיאות כפיים היא מסתערת על איגליבאף וחובטת בה בחוזקה. "איגליבאף שוב דיבור שינה!" קורא דני ואיגליבאף יוצרת שוב, כדור מים ענקי מפיה ושולחת אותו לעברה של קלפה, ומעיפה אותה, ספוגה על המזרן הרך.
[/QUOTE]
"קלפה השתמשי בהקסמה ואז תעברי לחבטה תנסי להעיר את איגליבאף!"
-
[QUOTE=Ritsuka Kun;1335579][
[b]דארן~[/b]
בורמי לא מקשיב לך ומתחיל להפליק לעצמו בראש "קדימה איגליבאף חסלי אותו עם פעימת מים!" קורא דני בקול שחצני מעט ומצביע על בורמי.
איגליבאף יוצרת מלפניה פיה כדור מים ענקי, המשתגר לעברו של בורמי, שעדיין מבולבל. אבל, למרות בילבולו, הוא יוצר סביבו כיפת הגנה ההודפת את המתקפה.
[/QUOTE]
"יופי בורמי!" אני מעודד אותו, "קדימה, תנסה להתאפס על עצמך! תשתמש בנשיכת חרק, ואז בדחיפה!" אני צועק לבורמי בנחישות.
'בורמי חייב לצאת מהבלבול הזה כדי לנצח בקרב...' אני חושב לעצמי, מקווה כי יצליח.
-
[B]אוסטין~[/B]
וואי זה חירפן אותי הקקי הזה XP
ניסוי כושל וארוך מידי בשבילי XD
סנובול מסתערת לכיוונו של טריקו והוא קופץ מעליה , אבל סנובול מסתובבת מהר ונושכת את טריקו בגבו.
טריקו לא מוותר ובעזרת זנבו מפיל את סנובול על הרצפה, ואז הוא חובט בצידה והיא עפה כמו כדור באולינג על אחד מהגזעים.
"לא סנובול!" קוראת המאמנת שלה בפליאה "אל תוותרי קומי ואז שוב ניב אש, ומיד אחריו ניב קרח!" היא קוראת וסנובול שלה קמה על רגליה, מנערת את ראשה ואז מסתערת שוב לכיוונו של טריקו.[/QUOTE]
יש לה עוד איזה ניב שחזק על טריקו? ניב אקס 10 הכי חזק שמעתי... (סטגדיש XP)
------------------------
"טירקו רוץ מהר ועלה על עץ גבוה... נדנד את הענפים בכוח והפל הרבה עלים, כמה שיותר..." אדריך אותו!
ברגע שזה כבר יגיע למצב שהמוני עלים מרחפים להם באוויר בדרך לקרקע אפקוד עליו "אתה מוסווה, קפוץ למטה והכה אותו בעוד חבטה היישר לפנים!"
ואז אוסיף לסיום "נסה שאיבה בנוסף!"
-
[QUOTE=Ritsuka Kun;1335402]
[B]אליסה~[/B]
את מאושרת מההרג ומתחילה לחטט בתיקים של המאמנים ומוצאת, שלושה פוקדורים, 520$, 3 מרפאים, 1 נסיוב רעל, 2 פירות אדומים, ואת לוקחת גם שני פוקדורים עם סאבליי ומריפ.
לאחר מכן, את מרימה, בעזרת גולבט את שני המאמנים וגוררת אותם לתוך היער, שם את משחררת את פוצ'יאנה והוא מתחיל לחפור בור ענקי בעזרת מתקפת החול, ועד מהרה יש לך בור בעומק מטר וחצי וברוחב של מטר. אז זורקת את השני מאמנים פנימה, ואז מכסה אותם בחול. טוטדייל אז מרטיב את האדמה עם האקח מים, ואז מקפיא בקטנה את הבוץ ואכן, האדמה נראית זהה לשאר האיזור.
[/QUOTE]
"עבודה מעולה כולם!" אגיד ואחזיר אותם לכדורים. אחרי זה אלך לי ברגל אל מרכז הפוקימונים ואתן לאחות ג'וי לרפא לי את טוטודייל, פוצ'יאנה ואת טדיאורסה.
לאחר מכן אלך אל המכון לראות מה עם ניל.
-
[b]פלינט~[/b]
סוף סוף, טיילו מתאפס על עצמו בעזרת מיקוד אנרגיה, ומצליח להתחמק ממתקפת הכנף של פליפר, ואז הוא מרחף לעבר ענף ומתיישב עליו ומתחיל לזהור באפור בהיר והוא מחזיר לעצמו כוחות . בינתיים נידורינה נכשלת מלפגוע במייטי, המגן על עצמו בעזרת הגנה ואז הוא שולח לעברה קרן קרח והוא מעיף אותה לאחור, אבל אז פליפר מתקרב אליו מאחור ותוקף אותו באקדח מים חזק.
"פליפר עזוב את טיילו" אומרת המאמנת "תתמקדו באומנייט שלה תשתמש בקרן בילבול ואז אקדח מים! נידורינה גם את בעיטה כפולה!" קוראת המעודדת.
[b]דארן~[/b]
בורמי, מצליח להתאפס על עצמו לחלוטין ואז מזנק לעברה של איגליבאף ונושך אותה בעצמה ואז מסתובב ואז מעיף אותה על הזירה, אבל מכיוון שהזירה עשוייה מספוג איגליבאף עדיין בסדר.
"בואי נשיר!" אומר דני בקולו, שמתחיל כבר להעלות לך על העצבים. ואיגליבאף מצמידה את שתי ידייה ומתחילה לשיר בקול חולמני, ונעיר. אבל בורמי דוחף אותה שוב ומונע ממנה לשיר.
"אוקי, זה לא עובד מה דעתך על זה?" אומר דני "איגליבאף שוב אגרוף בילבול!" קורא דני ואיגליבאף קופצת לעברו של בורמי עם ידה מושטת לאחור.
[b]אוסטין~[/b]
שנון! Xp
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
טריקו מזנק על אחד מהגזעים ומתחיל לנער עשרות עלים מצמרת העץ, אבל סנובול לא מוותרת ושורפת את כולם עם הניב אש שלה ואז קופצת על העץ של טריקו ונושכת אותו עם הניב קרח שלה.
טריקו, למרות שנפגע קשה, לא מוותר וחובט בפניה של סנובול (ביץ' סלאפ בשפה העממית :p) ומפיל אותה מהענף.
[b]ניל~[/b]
קלפה שולחת באוויר עשרות לבבות קטנים וורדים הנדבקים על איגליבאף ואז היא רצה לעברה וחובטת בפניה של איגליבאף המתעוררת מהמתקפה.
"איגליבאף אגרוף בבילבול!" קורא דני, אבל איגליבאף אינה מצליחה לעשות דבר והיא פשוט מנסה לדבר.
"מה קורה פה?!" שואל אותך דני בפליאה.
[b]אליסה~[/b]
אתה חוזרת במהירות לעבר העיר ואז נכנסת למרכז. שם האחות ג'וי, מחייכת ומברכת אותך לשלום. אתה מעלה חיוך צבוע על פנייך ונותנת לה את הפוקדורים שלך. אחרי מספר דקות, היא מחזירה לך אותם בריאים ושלמים.
את מודה לה ויוצאת משם ומגיעה עד מהרה למכון, אבל כשאת מגיעה עומד שם בחור גבוהה ושרירי "מצטער עלמתי, מתנהל בפנים קרב מכון רשמי, את לא יכולה להיכנס" הוא אומר ומאיץ בך ללכת משם.
-
[quote=Ritsuka Kun;1335615]
[B]אוסטין~[/B]
שנון! Xp
טריקו מזנק על אחד מהגזעים ומתחיל לנער עשרות עלים מצמרת העץ, אבל סנובול לא מוותרת ושורפת את כולם עם הניב אש שלה ואז קופצת על העץ של טריקו ונושכת אותו עם הניב קרח שלה.
טריקו, למרות שנפגע קשה, לא מוותר וחובט בפניה של סנובול (ביץ' סלאפ בשפה העממית :p) ומפיל אותה מהענף.
[/quote]
"טריקו רד מהר" הורה לו... "קפוץ על גבה וכסה עם ידיך את עיניה.. תן לה להילחץ ולטלטל אותך אז אחוז היטב, השתמש בשאיבת חיים!"
-
[QUOTE=Ritsuka Kun;1335615]
[b]אליסה~[/b]
אתה חוזרת במהירות לעבר העיר ואז נכנסת למרכז. שם האחות ג'וי, מחייכת ומברכת אותך לשלום. אתה מעלה חיוך צבוע על פנייך ונותנת לה את הפוקדורים שלך. אחרי מספר דקות, היא מחזירה לך אותם בריאים ושלמים.
את מודה לה ויוצאת משם ומגיעה עד מהרה למכון, אבל כשאת מגיעה עומד שם בחור גבוהה ושרירי "מצטער עלמתי, מתנהל בפנים קרב מכון רשמי, את לא יכולה להיכנס" הוא אומר ומאיץ בך ללכת משם.[/QUOTE]
"אני יודעת, אני רק צריכה להגיד משהו לניל, המאתגר. זה יקח בדיוק דקה. אתה יכול אפילו ללוות אותי ולראות שזה באמת נכון" אני מסבירה לו.
-
[QUOTE=Ritsuka Kun;1335615][b]פלינט~[/b]
סוף סוף, טיילו מתאפס על עצמו בעזרת מיקוד אנרגיה, ומצליח להתחמק ממתקפת הכנף של פליפר, ואז הוא מרחף לעבר ענף ומתיישב עליו ומתחיל לזהור באפור בהיר והוא מחזיר לעצמו כוחות . בינתיים נידורינה נכשלת מלפגוע במייטי, המגן על עצמו בעזרת הגנה ואז הוא שולח לעברה קרן קרח והוא מעיף אותה לאחור, אבל אז פליפר מתקרב אליו מאחור ותוקף אותו באקדח מים חזק.
"פליפר עזוב את טיילו" אומרת המאמנת "תתמקדו באומנייט שלה תשתמש בקרן בילבול ואז אקדח מים! נידורינה גם את בעיטה כפולה!" קוראת המעודדת.
[/QUOTE]
"טיילו קדימה תגן על אומנייט! תשתמש במיקוג אנרגיה ותעוף במהירות לפליפר ותנקר אותו בגבו בחוזקה! מבלי שהוא יוכל להתנגד! לאחר מכן תחמוק בעזרת מהירותך ממתקפותיו ותנהם באוזני נידוקינה כדי שתיבהל ולא תצליח לתקוף! תסתתר מאחוריי ההגנה של אומנייט!" אדריך את טיילו
-
[quote=Ritsuka Kun;1335579][B]סם~[/B]
ארון מקשיח, שוב ,את גופו ואז רץ במהירות לעברה של קורסולה, מנסה שכמה שיותר להתחמק מהבועות ואז מסתער עליה ,מהאוויר, מרסק את ראשו בצד גופה. קורסולה מתעלפת מעוצמת המתקפה.
"אוי לא באבלס!" קוראת המאמנת ומחזירה אותה לפוקדור.
[/quote]
"כל הכבוד ארון ידעתי שתצליח" אומר בזמן שאתחיל ללכת לכיוונו, "זה היה קרב טוב את מאמנת טובה" אומר ל*שכחתע תשם ואין לי כוח לבדוק חח* ואחייך אלייה, 'זה היה יכול להיות נחמד אם היא תצטרף אלי במסע' אחשוב לעצמי בזמן שאלטף את רון בראשו.
-
אדם~
נינקדה שלך, קופץ לעברו של סאנדשרו ונושך שוב, את צווארובחוזקה ומוצץ ממנו את שאריות חייו. סאנדשרו נופל מעולף על המדרון.[quote][/quote]
''פוקדור צא!'' אני מכריז וזורק את הפורדור...
-
[QUOTE=Ritsuka Kun;1335615][b]
[b]ניל~[/b]
קלפה שולחת באוויר עשרות לבבות קטנים וורדים הנדבקים על איגליבאף ואז היא רצה לעברה וחובטת בפניה של איגליבאף המתעוררת מהמתקפה.
"איגליבאף אגרוף בבילבול!" קורא דני, אבל איגליבאף אינה מצליחה לעשות דבר והיא פשוט מנסה לדבר.
"מה קורה פה?!" שואל אותך דני בפליאה.
[/QUOTE]
"קוסם טוב לא מגלה סודות, קלפה תשתמשי בעוד חבטה!"אומר.
"ולא, אני לא מאמן תינוקות"
-
[b]אוסטין~[/b]
טריקו קופץ מהענף ונוחט על גבה של סנובול, ומכסה את עינייה והיא נלחצת ומתחילה לרוץ מצד לצד בניסיון להעיף ממנה את טריקו, ואז טריקו מתחיל לזהור באדור והאור מקיף גם את סנובול וטריקו סופג ממנה חיים. "סנובול שאגה! ואז ניב אש!" קוראת המאמנת וסנובול מתחילה לשאוג בקול ענק הגורם לטריקו לפחד ולברוח ממנה ואז היא רצה אליו ונושכת את רגלו עם ניב אש.
טריקו פצוע.
[b]אליסה~[/b]
"מצטער, אם לא נכנסת איתו מתחילת הקרב. את לא יכולה להיכנס" מתעקש השומר וחוסם את דרכך.
[b]פלינט~[/b]
אתה לא יכול כל תגובה לומר לו להתחבא מאחורי אומנייט, כי לא כל תור אומנייט משתמש בהגנה...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
טיילו טס מלפני פליפר וחוסם את המתקפה שלו, אבל נפגע בעצמו. למרות זאת הוא לא מוותר והוא עושה סיבוב באוויר ועף גבוה באוויר ומנקר את גבו של פליפר וגורם לו ליפול על האדמה. בינתיים נידורינה בועטת פעמיים באומנייט השולח עליה אקדח מים ומעיף אותה לאחור. אז טיילו מתקרב לעברה ונוהם לה באוזן ומפחיד אותה.
"לכל הרוחות תפסידו כבר!" קוראת המעודדת "פליפר, אקדח מים נידורינה עוקץ רעל על טיילו!" היא צועקת בזעם.
[b]סם~[/b]
היא סתם דמות~ ם:
אבל אם אתה רוצה~ לך על זה XP
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
דונה מודה לך, ומחזירה את קורסולה לפוקדור "בהצלחה בהמשך!" היא אומרת ומתחילה ללכת משם.
[B]אדם~[/B]
ציטוט! X:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה זורק פוקדור ריק על סאנדשרו, והוא נכלא בתוכו. הפוקדור נופל על האדמה ומתחיל להגלגל, אבל אז הדבר הכי פחות צפוי קורא. הפוקדור מתכדרר במורד הגבעה במהירות.
[B]ניל~[/B]
קלפה רצה לעברה של איגליבאף וחובטת בה בחוזקה ומעיפה אותה שוב על המזרן הרך "טוב איגליבאף קחי נשימה ארוכה!" אומר דני ואיגליבאף מתחילה לשאוב אוויר לתוכה והיא מתחילה להתנפח לגודל ענק והיא מתחילה לרחף מעליכם גבוהה מעל הזירה. "עכשיו הבנתי, השתמשת בהדרן על הדיבור שינה של איגליבאף, ולכן היא לא יכולה לתקוף מספר רנדומלי של תורות. לכן, האני משתמש באחת מהיכולות הטבעיות שלה. וזה להתנפח." אומר דני בחיוך "עכשיו תשלחי את כל האוויר בפרץ מהיר!" קורא דני ואיגליבאף שלו משחררת את כל האוויר הכולא בגופה, בצורה של סילון אוויר ומעיף את קלפה אחורנית.
-
[QUOTE=Ritsuka Kun;1335670]
[b]אליסה~[/b]
"מצטער, אם לא נכנסת איתו מתחילת הקרב. את לא יכולה להיכנס" מתעקש השומר וחוסם את דרכך.
[/QUOTE]
"תקשיב, זה ממש חשוב שהוא ידע את זה, באמת. אולי תעביר אותו אז עכשיו בשמי? פשוט תגיד לו שאליסה סיימה עם העיסוקים שלה ושכשהוא מסיים שילך אל מרכז הפוקימונים" אני אומרת לו בתוקפנות. אם הוא לא מסכים אני מסננת לעברו "שמוק" והולכת בעצבים אל היער למצוא שם תעסוקה.
-
[quote]אדם~
ציטוט! X:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה זורק פוקדור ריק על סאנדשרו, והוא נכלא בתוכו. הפוקדור נופל על האדמהומתחיל להגלגל, אבל אז הדבר הכי פחות צפוי קקורא הפוקדור מתכדרר במורד הגבעה במהירות.[/quote]
''שיט!'' קראתי בלחץ, החזרתי את נינקדה ורצתי במהירות לעבר הפוקדור כדי לתפוס אותו... מקלל את השה''ם שלי מבין השיניים...
-
[quote=Ritsuka Kun;1335670]
[B]סם~[/B]
היא סתם דמות~ ם:
אבל אם אתה רוצה~ לך על זה XP
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
דונה מודה לך, ומחזירה את קורסולה לפוקדור "בהצלחה בהמשך!" היא אומרת ומתחילה ללכת משם.
[/quote]
"היי חכי רגע, את לא יכולה ללכת לבד כשהפוקימון שלך פצוע, בואי איתי אני אלווה אותך עד העיר" אומר בזמן שאלך אחרייה.
-
[QUOTE=Ritsuka Kun;1335670]
[b]פלינט~[/b]
אתה לא יכול כל תגובה לומר לו להתחבא מאחורי אומנייט, כי לא כל תור אומנייט משתמש בהגנה...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
טיילו טס מלפני פליפר וחוסם את המתקפה שלו, אבל נפגע בעצמו. למרות זאת הוא לא מוותר והוא עושה סיבוב באוויר ועף גבוה באוויר ומנקר את גבו של פליפר וגורם לו ליפול על האדמה. בינתיים נידורינה בועטת פעמיים באומנייט השולח עליה אקדח מים ומעיף אותה לאחור. אז טיילו מתקרב לעברה ונוהם לה באוזן ומפחיד אותה.
"לכל הרוחות תפסידו כבר!" קוראת המעודדת "פליפר, אקדח מים נידורינה עוקץ רעל על טיילו!" היא צועקת בזעם.
[/QUOTE]
"יש לי רעיון!" אומר לפתע, "טיילו אנחנו הולכים לעשות משהו שונה! אל תתחמק מעוקצי הרעל! תנסה להילחם בפגיעה! אחר כך תשתמש במיקוד אנרגיה בשביל לנקר את פליפר בחוזקה!!" אקרא, 'נקווה שעוקצי הרעל ירעילו את טיילו ובזכות היכולת שלו הוא יתחזק' אחשוב לעצמי ואביט בציפייה בקרב
-
[QUOTE=Ritsuka Kun;1335670][b]
[B]ניל~[/B]
קלפה רצה לעברה של איגליבאף וחובטת בה בחוזקה ומעיפה אותה שוב על המזרן הרך "טוב איגליבאף קחי נשימה ארוכה!" אומר דני ואיגליבאף מתחילה לשאוב אוויר לתוכה והיא מתחילה להתנפח לגודל ענק והיא מתחילה לרחף מעליכם גבוהה מעל הזירה. "עכשיו הבנתי, השתמשת בהדרן על הדיבור שינה של איגליבאף, ולכן היא לא יכולה לתקוף מספר רנדומלי של תורות. לכן, האני משתמש באחת מהיכולות הטבעיות שלה. וזה להתנפח." אומר דני בחיוך "עכשיו תשלחי את כל האוויר בפרץ מהיר!" קורא דני ואיגליבאף שלו משחררת את כל האוויר הכולא בגופה, בצורה של סילון אוויר ומעיף את קלפה אחורנית.[/QUOTE]
"קלפה השתמשי שוב בהקסמה, אחר כך השתמשי בחבטה,תחכי שאיגליבאף תוציא את האוויר ותקפצי הצידה, איגליבאף לא תוכל להגיב למשך כמה שניות"אומר לקלפה בשקט
-
[QUOTE=Ritsuka Kun;1335615][
[b]דארן~[/b]
בורמי, מצליח להתאפס על עצמו לחלוטין ואז מזנק לעברה של איגליבאף ונושך אותה בעצמה ואז מסתובב ואז מעיף אותה על הזירה, אבל מכיוון שהזירה עשוייה מספוג איגליבאף עדיין בסדר.
"בואי נשיר!" אומר דני בקולו, שמתחיל כבר להעלות לך על העצבים. ואיגליבאף מצמידה את שתי ידייה ומתחילה לשיר בקול חולמני, ונעיר. אבל בורמי דוחף אותה שוב ומונע ממנה לשיר.
"אוקי, זה לא עובד מה דעתך על זה?" אומר דני "איגליבאף שוב אגרוף בילבול!" קורא דני ואיגליבאף קופצת לעברו של בורמי עם ידה מושטת לאחור.
[/QUOTE]
"בורמי תחסום מהר עם הגנה," אני אומר במהירות לבורמי, "ואז תעבור לכוח נסתר בכל הכוח שלך! קדימה תגמור את איגליפאף!" אני מוסיף ומצביע לעבר איגליפאף.
-
[B]אליסה~[/B]
"אני אמסור לו כשהוא יסיים את הקרב" הוא אומר ברצינות . את מתעצבנת, מסננת לעצמך קללות על הבחור הענק. אתה מתחילה ללכת בחזרה לדרך 26 בועטת ברצפה בזעם, מנסה למצוא משהו מעניין לעשות כשלפתע (ואתה תאהב את זה) את מבחינה בפוקימון וקטן מסתובב באיזור ([IMG]http://cdn.bulbagarden.net/upload/b/be/Spr_5b_399_m.png[/IMG]).
[B]אדם~[/B]
נעלבתי :(
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה מחזיר את נינקדה ומתחיל לרוץ במהירות לעבר הפוקדור שמתגלגל. אחרי עשר דקות של ריצה, וכמה נפילות כואבות על התחת, אתה סוף סוף מגיע לפוקדור. ממש בתחתית הגבעה.
אתה מסתכל למעלה ורואה שירדת את כל הארוכה בחזה, והשארת את מייקל למעלה.
[B]סם~[/B]
"אני אהיה בסדר" אומרת לך דונה בחיוך "שכחת שקורסולה יכולה לרפא את עצמה?" היא שואלת בחיוך "ואני לא הולכת לעיר. אני נשארת ביער" היא מוסיפה בקול מעט תמים.
[B]פלינט~[/B]
כל הכבוד על הפעלת היכולת שלו!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
טיילו עומד כנגד העוקצי רעל של נידורינה, והוא זוהר לרגע בסגול מרושע ולמרות זאת הוא נראה חזק יותר ואז, הוא זוהר בצבע כתום אדמדם ואז טס במהירות לעברו של פליפר ומנקר אותו בחוזקה, עוצר אותו מההתקפה, ומפיל אותו בעצמה על האבנים. פליפר מתעלף.
מהצד השני מייטי שולח קרן קרח ענקית לעברה של נידורינה ומקפיא אותה.
נידורינה גם היא לא יכולה להלחם.
"לכל הרוחות אתכם!" המעודדת צורחת ומסתערת לעברה של תמי, המתחמקת ממנה ומביאה לה מכה מאחורי צווארה, המעודדת גם היא מתעלפת על המקום.
[B]ניל~[/B]
היא כבר הוציאה את האוויר מהפה שלה ם:
קלפה מנשקת את ידה ואז שולחת עשרות לבבות כתומים וורודים לעברה של איגליבאף, ואיגליבאף מתכסה כולה בלבבות. קלפה לא מהססת ואז רצה וחובטת בגופה של איגליבאף. לפתע, קלפה מתחילה להזיז את שתי ידייה מצד לצד, עד שהן זוהרות באור בהיר ויוצרות כדור אור בהיר מלפניה, ואז הכדור אור יוצא בצורה של יד ענקית, המכה את איגליבאף במכת קראטה.
קלפה למדה מטרונום!
"איגליבאף אל תוותרי תשלחי פעימת מים!" קורא דני ונראה לחוץ.
[B]דארן~[/B]
בורמי עוטף את עצמו בכיפת אור בהירה והודף את איגליבאף לאחור ף ואז הוא מתחיל לזהור באור בהיר, אבל שונה מתמיד והוא מתחיל לרחף ולשנות את צורתו. בורמי התפתח למוטים! [IMG]http://cdn.bulbagarden.net/upload/d/d2/Spr_5b_414.png[/IMG]
מוטים עף במהירות לעברה של איגליבאף ומתחיל לזהור בכחול בהיר ושולח עליה מתקפת בלבול הפוגעת בה בעצמה אדירה.
"את לא מוותרת איגליבאף! תשמשי ברוח קפואה!" קורא דני ואיגליבאף פותחת את פיה ורוח בעלת רסיסי קרח, עפה לעברו של מוטים ופוגעת בו.
-
[quote]אדם~
נעלבתי
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה מחזיר את נינקדה ומתחיל לרוץ במהירות לעבר הפוקדור שמתגלגל. אחרי עשר דקות של ריצה, וכמה נפילות כואבות על התחת, אתה סוף סוף מגיע לפוקדור. ממש בתחתית הגבעה.
אתה מסתכל למעלה ורואה שירדת את כל הארוכה בחזה, והשארת את מייקל למעלה.
[/quote]
אני סולח לך על כל החרא המוזר הזה שאתה עושה לי עכשיו רק משום שהבאת לנדב בידוף...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אני לוקח את הפוקדור של סנדשרו ושם אותו בכיסי. התחלתי לטפס חזרה ללמעלה במהירות "מייקל?" אקרא בקול. אני מאוד מקווה שהוא בסדר.
-
[QUOTE=Ritsuka Kun;1335921][B]
[B]ניל~[/B]
היא כבר הוציאה את האוויר מהפה שלה ם:
קלפה מנשקת את ידה ואז שולחת עשרות לבבות כתומים וורודים לעברה של איגליבאף, ואיגליבאף מתכסה כולה בלבבות. קלפה לא מהססת ואז רצה וחובטת בגופה של איגליבאף. לפתע, קלפה מתחילה להזיז את שתי ידייה מצד לצד, עד שהן זוהרות באור בהיר ויוצרות כדור אור בהיר מלפניה, ואז הכדור אור יוצא בצורה של יד ענקית, המכה את איגליבאף במכת קראטה.
קלפה למדה מטרונום!
"איגליבאף אל תוותרי תשלחי פעימת מים!" קורא דני ונראה לחוץ.
[/QUOTE]
"קלפה מעולה!"אומר בהתלהבות.
"התחמקי והשתמשי במטרונום"
-
[QUOTE=Ritsuka Kun;1335921][B]
[B]פלינט~[/B]
כל הכבוד על הפעלת היכולת שלו!
טיילו עומד כנגד העוקצי רעל של נידורינה, והוא זוהר לרגע בסגול מרושע ולמרות זאת הוא נראה חזק יותר ואז, הוא זוהר בצבע כתום אדמדם ואז טס במהירות לעברו של פליפר ומנקר אותו בחוזקה, עוצר אותו מההתקפה, ומפיל אותו בעצמה על האבנים. פליפר מתעלף.
מהצד השני מייטי שולח קרן קרח ענקית לעברה של נידורינה ומקפיא אותה.
נידורינה גם היא לא יכולה להלחם.
"לכל הרוחות אתכם!" המעודדת צורחת ומסתערת לעברה של תמי, המתחמקת ממנה ומביאה לה מכה מאחורי צווארה, המעודדת גם היא מתעלפת על המקום.
[/QUOTE]
חחחח תודה XD
"את משוגעת" אומר לנערה שכנראה לא שומעת אותי, "תמי זה היה קרב מצוין!" אומר ואקרוץ לה, "כל הכבוד מייטי" אחמיא לאומנייט.
"טיילו! היית אדיר! השתמשת ביכולת שלך והפגנת כוח מרשים! התחזקת מאוד!" אחמיא לו בחיוך ואחזיר אותו לפוכדור למנוחה.
"צריכים לחזור למרכז הפוקימונים,טיילו מורעל והוא צריך ריפוי!" אומר לתמי,אלך איתה למרכז הפוקימונים,אחרי שנרפא נשכיר חדר ונשכב לישון,בעודי מנסה להירדם אנסה לחשוב על הקרב שהולך להיות מחר,ואיך אני הולך לנצח את דני והכי חשוב,האם יובאבה תגיע.
-
[quote=Ritsuka Kun;1335921]
[B]סם~[/B]
"אני אהיה בסדר" אומרת לך דונה בחיוך "שכחת שקורסולה יכולה לרפא את עצמה?" היא שואלת בחיוך "ואני לא הולכת לעיר. אני נשארת ביער" היא מוסיפה בקול מעט תמים.
[/quote]
"מה יש לך לחפש ביער" אשאל בסקרנות.
-
[QUOTE=Ritsuka Kun;1335921][B]אליסה~[/B]
"אני אמסור לו כשהוא יסיים את הקרב" הוא אומר ברצינות . את מתעצבנת, מסננת לעצמך קללות על הבחור הענק. אתה מתחילה ללכת בחזרה לדרך 26 בועטת ברצפה בזעם, מנסה למצוא משהו מעניין לעשות כשלפתע (ואתה תאהב את זה) את מבחינה בפוקימון וקטן מסתובב באיזור ([IMG]http://cdn.bulbagarden.net/upload/b/be/Spr_5b_399_m.png[/IMG]).
[/QUOTE]
"אלוהים אדירים הוא כזה... מכוער! ממזר מסכן" אמלמל לעברו ברחמים.
"אני חייבת ללכוד אותו!"
אני מוציאה את טדיאורסה ואומרת לו להשתמש באגרוף רעם.
-
[b]אדם~[/b]
אני זה שנעלבתי~ לכן אתה צריך להתנצל!
אתה מתחיל את הטיפוס חזרה למעלה וכעבור עשרים דקות, אתה מוצא את מייקל נח בצילו של עץ ענק "היי אחי" הוא אומר ונעמד "תהייתי אם לחכות לך או לא" הוא אומר ומצחקק לעצמו "נו לכדת אותו?" הוא שואל בחיוך ואתה מראה לו את הפוקדור "יופי, אחי. אנחנו נגיע מחר בצהריים לעיר ג'נטה" הוא אומר ומצביע אל האופק. אתה מאמץ את עינייך ורואה מרחוק את העיר ג'נטה. אתה מסתכל סביב ורואה שהשמש מתחילה לשקוע.
[b]ניל~[/b]
קלפה מנסה להתחמק, אבל הפעימת מים מהירה מידי, והיא פוגעת בה ישיריות ומעיפה אותה על המזרן הרך. קלפה אז קופצת באוויר ומתחילה לנער את ידיה מצד לצד עד שהן מתחילות לזהור באור בהיר וכדור של אור נוצר לפניה. מתוך האור יוצא כדור גדול ושחור, כדור צל, לעברה של איגליבאף, אבל המתקפה פשוט עוברת דרכה. "איגליבאף שירה!" קורא דני ואיגליבאף מתחילה לשיר בקול נעים ויפה.
[b]פלינט~[/b]
בכיף :p
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
שניכם מתחילים ללכת במהירות ומגיעים לאחר מספר דקות למרכז. "ערב טוב!" אומרת לכם האחות ג'וי בחיוך "מה אוכל לעזור לכם?" היא שואלת ואתה מגיש לה את הפוקדורים שלך, וכך גם תמי. אחרי מספר דקות היא מחזירה לכם את הפוקימונים שלכם.
"אפשר גם חדר לילה?" שואלת תמי בחיוך "בהחלט!" אומרת האחות ג'וי ומוציאה ממדף מאחוריה, מפתח כסוף ומגישה לתמי "קומה שנייה, דלת רביעית" היא אומרת בחיוך. שניכם הולכים לחדר. אתה רואה שיש שם סלון גדול, יחסית, פינת אוכל עם מקרר ומיקרוגל, חדר אמבטיה ושני חדרי שינה.
תמי עוזבת אותך ונכנסת למקלחת ומשם ישירות למיטה. אתה עושה דבר.
אחרי חצי שעה של מחשבות על הקרב למחרת אתה נרדם.
אתה קם מוקדם בבוקר, בשבע וקצת בבוקר. תמי, עדיין ישנה.
[b]סם~[/b]
"אני רוצה להתאמן" היא אומרת בקצרה.
[b]אליסה~[/b]
את משחררת את טאדיורסה שיוצא במהירות, כשידו מושטת לאחור ומתחילה לזהור בצהוב חשמלי, והוא רץ ופוגע בבידוף ישירות בפרצופו. בידוף מתעצבן ונוהם לעברו של טאדיורסה ואז הוא רץ עליו במהירות ודחוף אותו בחוזקה.
-
[quote]אתה מתחיל את הטיפוס חזרה למעלה וכעבור עשרים דקות, אתה מוצא את מייקל נח בצילו של עץ ענק "היי אחי" הוא אומר ונעמד "תהייתי אם לחכות לך או לא" הוא אומר ומצחקק לעצמו "נו לכדת אותו?" הוא שואל בחיוך ואתה מראה לו את הפוקדור "יופי, אחי. אנחנו נגיע מחר בצהריים לעיר ג'נטה" הוא אומר ומצביע אל האופק. אתה מאמץ את עינייך ורואה מרחוק את העיר ג'נטה. אתה מסתכל סביב ורואה שהשמש מתחילה לשקוע.[/quote]
הו וול, תסתכל בנו''ד.
...........................................................................................................................................................................................
''אני מציע שננוח. פה קצת, זה הזמן להכיר את הפוקימונים שלי קצת יותר לעומק, אני אבשלום לנו משהו... מוציא מצרכים מהתיק'' אני אומר וניגש לעבודה.
....................................
-
[QUOTE=Ritsuka Kun;1335982][b]
[b]פלינט~[/b]
בכיף :p
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
שניכם מתחילים ללכת במהירות ומגיעים לאחר מספר דקות למרכז. "ערב טוב!" אומרת לכם האחות ג'וי בחיוך "מה אוכל לעזור לכם?" היא שואלת ואתה מגיש לה את הפוקדורים שלך, וכך גם תמי. אחרי מספר דקות היא מחזירה לכם את הפוקימונים שלכם.
"אפשר גם חדר לילה?" שואלת תמי בחיוך "בהחלט!" אומרת האחות ג'וי ומוציאה ממדף מאחוריה, מפתח כסוף ומגישה לתמי "קומה שנייה, דלת רביעית" היא אומרת בחיוך. שניכם הולכים לחדר. אתה רואה שיש שם סלון גדול, יחסית, פינת אוכל עם מקרר ומיקרוגל, חדר אמבטיה ושני חדרי שינה.
תמי עוזבת אותך ונכנסת למקלחת ומשם ישירות למיטה. אתה עושה דבר.
אחרי חצי שעה של מחשבות על הקרב למחרת אתה נרדם.
אתה קם מוקדם בבוקר, בשבע וקצת בבוקר. תמי, עדיין ישנה.
[/QUOTE]
בכמה פוקימונים צריך להשתמש בקרב המכון?
'נשאיר לה פתק' אמלמל,אחפש דף ועיפרון וארשום על דף הנייר, "ירדתי להתאמן,תפגשי אותי בקרבת מרכז הפוקימונים,אם את לא מוצאת אותי אני אהיה במכון בשעה עשר וחצי בדיוק" ארשום ואשים לה את המכתב ליד המיטה.
אתארגן,אקח את כל הדברים שלי ואצא מהחדר.
כמו שרשמתי במכתב,ארד למרכז הפוקימונים ואברך את האחות ג'וי בבוקר טוב,אצא מהמרכז ואחפש מקום שיש מספר עצים בעלי ענפים ארוכים ולא עבים במיוחד,כשאמצע מקום כזה אשחרר את טיילו וצ'ימצ'אר, "אוקיי,אחרי הרבה קרבות שעברתם אנחנו הולכים להתחרות בקרב המכון היום,טיילו אני רוצה שתתאמן על מתקפת הכנף שלך,אתה רואה שם את הענפים הקצרים? תנסה לשבור אותם באמצעות הכנפיים שלך,אם אתה לא מצליח על ההתחלה לא להתייאש,אתה תצליח בסוף! וצ'ימצ'אר,אני רוצה לנסות את היכולת שלך עם סיוע,לפתח אותה,כלומר שאם אני אומר לך סיוע ואני אגיד לך להשתמש בניקור,אתה תשמש בניקור ואם אני אבקש דגירה אתה תשתמש בדגירה,אז בינתיים תשתמש בסיוע ותנסה להשתמש בניקור על הענפים גם כן!" אדריך את שניהם ואצפה בהם
-
[b]תומאס~[/b]
ניירומה? Oם
אתה מכוון את הפוקידע שלך על הפוקימון והיא נדלקת "גלמיאו, פוקימון החתול. כאשר פוקימון זה עצבני הוא חושף את ציפורניו החדות. אבל לרוב הוא נעים ושקט. פוקימון זה מסוג רגיל" אומרת לך הפוקידע.
לאחר מכן, אתה משחרר את אלקיד מהפוקדור שלה, והיא עדיין מעט תשושה מהקרב הקודם שלה, אבל למרות זאת היא שולחת מבין האנטנות שלה מכת ברק לעברה של גלמיאו, אשר קופצת על זנבה, ומתחמקת מהמתקפה ואז מסתערת על אלקיד ומוחאת את שתי כלפיה וגל הדף פוגע באלקיד. לאחר מכן, היא קופצת על ראשה ומתחילה לשרוט אותו בחוזקה.
המצב של אלקיד לא נראה ממש טוב.
[/QUOTE]
השם היפני שלה
"קדימה אלקיד אל תוותרי! תקפי בגל ברק כדי לשתק אותה! לאחר מכן, מכת ברק!" אני פוקד עליה
-
[quote=Ritsuka Kun;1335982]
[B]סם~[/B]
"אני רוצה להתאמן" היא אומרת בקצרה.
[/quote]
"אה אני פשוט חשבתי שזה היה יכול להיות נחמד עם תצטרפי אלי למסע, נורא משעמם לי להיסתובב לבד" אגמגם לה בקול מבויש מעט.