-
[QUOTE=scrapi;1400056]אילן אני מביא את גאק בלאק, ומסתבר שהוא ראה וקרא את הכללללללללללללל חוץ מsoul eater וFMAB אז הוא יפרק אתכם בכל במנגה.
נ.ב. של בנדוד שלי מהכנס, עמדנו ליד 2 אנשים שדיברו על נארוטו ואחד אומר לשני "אתה יודע שגראיה מת?" אז השני כזה :"לא באמת?" אז הראשון אומר לו "כן הוציאו את הפרק אתמול"[/QUOTE]
מה יש לפרק אותנו בזה? שיהיה לו בכיף .
אולי הפרק יצא אתמול בארה"ב ראיתי שהם היו באזומה מתי שהתחלתי עם נארוטו (למרות שלא נראה לי שהגיעו לשם)
אולי המנגה האנגלית הגיעה לשם..
-
[QUOTE=Ilan;1400057]מה יש לפרק אותנו בזה? שיהיה לו בכיף .
אולי הפרק יצא אתמול בארה"ב ראיתי שהם היו באזומה מתי שהתחלתי עם נארוטו (למרות שלא נראה לי שהגיעו לשם)
אולי המנגה האנגלית הגיעה לשם..[/QUOTE]
זה היה 150 פרקים לפני הפרק העדכני בזמן הכנס
-
אבל זה עדיין מפגר.. אלא אם הם לא מאמינים כלל בפיראטיות (והם ישראלים אז אני לא חושב) אז הם אמורים לדעת..
אולי הם פשוט קוראים מויז מנגה או משהו כמו שאמרתי שזה הוצאות רישמיות וזה בדילאי.
אז לטאשה יש שיער לבן והוא גאנסלינגר עם 2 אקדחים..הוא די דומה לדנטה..
-
-
[QUOTE=nymph;1400067]מה שונה בי? D:[/QUOTE]
ראית SORA NO OTOSHIMONO והגעת לפרק 6.
חבל כי אסטריה יותר טובה ממנה היא 100% טימטום :D
-
[QUOTE=Ilan;1400068]ראית SORA NO OTOSHIMONO והגעת לפרק 6.
חבל כי אסטריה יותר טובה ממנה היא 100% טימטום :D[/QUOTE]
ראיתי את שתי העונות+סרט
אסטריה מעצבנת אותי היא לא מפסיקה לאכול והיא 100% טמטום :)
-
אה כבר סיימת את 2 העונות.. את מהירה לי לקח 3 ימים לסיים הכל.
לא הבנתי מה התלהבת מנימפ הכי שנאתי אותה היא כל הזמן רוצה להיות עבד והיא במשבר וקשה לה וזה מעצבן.. אין על טומוקי ואסטריה..
-
טומקי?! הסוטה הזה דווקא אותו ממש שנאתי-_- כמעט כל הסדרה הוא בתור הדמות המוקטנת הזאת והסוטה 0: הוא מעצבן אותי:(
אני אוהבת את נימף נכון שהיא הייתה במשבר והכל אבל הלך לה לא רע בלי [COLOR="Yellow"]כנפיים[/COLOR] והכל ובלי קשר ראו הדרגת איך היא הופכת לנחמדה והכל, אבל אני גם אוהבת את איקרוס למרות שחירפן אותי שבסוףהיא לא הצליחה ללמוד לחייךXD
-
[QUOTE=nymph;1400072]טומקי?! הסוטה הזה דווקא אותו ממש שנאתי-_- כמעט כל הסדרה הוא בתור הדמות המוקטנת הזאת והסוטה 0: הוא מעצבן אותי:(
אני אוהבת את נימף נכון שהיא הייתה במשבר והכל אבל הלך לה לא רע בלי [COLOR="Yellow"]כנפיים[/COLOR] והכל ובלי קשר ראו הדרגת איך היא הופכת לנחמדה והכל, אבל אני גם אוהבת את איקרוס למרות שחירפן אותי שבסוףהיא לא הצליחה ללמוד לחייךXD[/QUOTE]
טומוקי הכי טוב :O הוא והתיכנונים הסוטים שלו זה חלקים טובים למרות שאהבתי יותר כאשר הוא היה בגדול מה שהוא עשה זה אדיר הכי אהבתי כשהוא פיקד על הצבא בחלק הזה של השלג זה היה ממש טוב XD
מה לעשות זאת אנימה סוטה AKA אצ'י זה הקטע של זה ועשו את זה בצורה טובה.
LOL
[IMG]http://i18.mangareader.net/witch-hunter/9/witch-hunter-536116.jpg[/IMG]
-
כן גם אני אהבתי את הקטע עם מלחצת השלג אני לא אומרת שלא אהבתי אותו בכלל אבל לפחות פעמיים בפרט היה צורך בעיגול הזה עם הכנפיים לצנזורהxd
נורא אהבתי את השיר של איקרוס מתי שנימף ניגנה באורגנית
-
[QUOTE=nymph;1400074]כן גם אני אהבתי את הקטע עם מלחצת השלג אני לא אומרת שלא אהבתי אותו בכלל אבל לפחות פעמיים בפרט היה צורך בעיגול הזה עם הכנפיים לצנזורהxd
נורא אהבתי את השיר של איקרוס מתי שנימף ניגנה באורגנית[/QUOTE]
זה אצ'י כלומר שלא מצנזרים בנות.. (לפחות אני לא חושב שצינזרו)
הקטע לפני השיר היה יותר טוב XD ואני לא מדבר על השיר עצמו עצם זה שהוא עשה את זה היה קורע.
כולם כזה מעודדים אותו וזה פתאום הוא בא עושה פאדיחות ושר על ציצי XD
-
-
חחח.xd
אבל מי שעיצבנה אותי הייתה צ'אוס כאילו סבבה אתה רוצה לדעת מה זה אהבה, אבל למה לעזאזל את חושבת שאיקרוס ונימף יבגדו בסיינפס בגלל כאב?!
את חושבת שעם את הורגת דגים זה אומר שאת אוהבת אותם, שעם תהרגי אנג'לויד הם יאהבו אותך?
חוץ מזה העיניים שלה עושות לי צמרמורת-_-
-
מה את רוצה, טומוקי הוא אחד הדמויות הכי טובות שאת תמצאי אי פעם באנימה, הוא דמות ראשית מושלמת לsno בכל מובן
וסתמו את הפה למה איקארוס לוקחת את כולן ):
-
[QUOTE=nymph;1400077]חחח.xd
אבל מי שעיצבנה אותי הייתה צ'אוס כאילו סבבה אתה רוצה לדעת מה זה אהבה, אבל למה לעזאזל את חושבת שאיקרוס ונימף יבגדו בסיינפס בגלל כאב?!
את חושבת שעם את הורגת דגים זה אומר שאת אוהבת אותם, שעם תהרגי אנג'לויד הם יאהבו אותך?
חוץ מזה העיניים שלה עושות לי צמרמורת-_-[/QUOTE]
היא ניסתה לראות למה הן בגדו ולהרגיש את זה היא הבינה מאלפא שאהבה= כאב אז היא הרחיבה את זה לכל סוג של כאב והיא כזה "הרגתי את הדגים ולכן הם אוהבים אותי" אגב נראה לי שהעונה השלישית יהיה הארם כזה סטייל TLR DARKNESS.. יש לו כבר איזה 4 בנות שמתות עליו.
היי איתמר
טומוקי FTW!
-
חח גם אני אוהבת את איקרוס
אבל גם את נימף!
אילן: תהיה שלישית!?
-
[QUOTE=Ilan;1400079]היא ניסתה לראות למה הן בגדו ולהרגיש את זה היא הבינה מאלפא שאהבה= כאב אז היא הרחיבה את זה לכל סוג של כאב והיא כזה "הרגתי את הדגים ולכן הם אוהבים אותי" אגב נראה לי שהעונה השלישית יהיה הארם כזה סטייל TLR DARKNESS.. יש לו כבר איזה 4 בנות שמתות עליו.
היי איתמר
טומוקי FTW![/QUOTE]
מה ועד עכשיו לא היו היבטים של הארם?
למרות שאני מסכים שאם הזאתי מהסרט תכנס לתמונה עכשיו יהיה יותר
אבל אין לי מושג קלוש מה הולך להיות בעונה השלישית ואני לא מתכוון לקרוא את המנגה
-
-
להתווכח עם היטמן זה כמעט בלתי אפשרי
-
[QUOTE=scrapi;1400082]מאיזה אנימה זה?[/QUOTE]
Sora No Otoshimono
-
אפשר קישור למנגה?
ממש אהבתי את זאת מהסרט חבל שהיא מתה; אהבתי את השיער שלה עם הפעמונים והיא גם הייתה ממש חמודה
-
כן אשכרה מה הוא יעשה עם כולם עם איך שהעונה השנייה נגמרה כולן כזה רוצות להתחתן איתו (חוץ מאסטריה היא טיפשה)
שמעתי שזאת מהסרט לא באמת מתה והיא עדיין מופיעה במנגה ושמעתי שהמנגה הרבה פחות טובה מהאנימה..
אני פרק 11 בוויטצ' האונט אחרי קריאה חוזרת של הפרק הראשון כשאני יודע את כיוון הקריאה הכל הסתדר לי.
-
Lol אבל נימף יותר רוצה אותו כמאסטרxdd מעניין עם הוא יתחתם בסוף עם איקרוסp:
קישור למנגה?
-
[url]http://mangafox.me/manga/sora_no_otoshimono/[/url]
קחי אם בא לך להרוס את החוויה של הצפייה בעונה השלישית..
נימף מוזרה..
-
[IMG]http://c.mfcdn.net/store/manga/5259/11-094.0/compressed/uims_kuroko_no_basket_ch94.knb_v11_092.jpg[/IMG]
-
[QUOTE=nymph;1400085]אפשר קישור למנגה?
ממש אהבתי את זאת מהסרט חבל שהיא מתה; אהבתי את השיער שלה עם הפעמונים והיא גם הייתה ממש חמודה[/QUOTE]
[url]http://mangafox.me/manga/sora_no_otoshimono/[/url]
אגב, בסוף הסרט יש רמז שהיא עדיין חיה, עם כל הפרצופים האידיוטים של טומוקי
[QUOTE=Ilan;1400086]כן אשכרה מה הוא יעשה עם כולם עם איך שהעונה השנייה נגמרה כולן כזה רוצות להתחתן איתו (חוץ מאסטריה היא טיפשה)
שמעתי שזאת מהסרט לא באמת מתה והיא עדיין מופיעה במנגה ושמעתי שהמנגה הרבה פחות טובה מהאנימה..
אני פרק 11 בוויטצ' האונט אחרי קריאה חוזרת של הפרק הראשון כשאני יודע את כיוון הקריאה הכל הסתדר לי.[/QUOTE]
זהו שאני אומר "היבטים של הארם" ולא "הארם" כי אני לא רואה משהו רציני, יש לך את סוחרא ואיקארוס שזה כביכול היותר רציני, נימפ שאני לא בטוח לגמרי נגיד בינתיים שהיא ככה ככה אני יוצא מתוך נקודת הנחה שהיא יותר נורמלית וטומוקי הוא מאסטר לכל דבר, ואסטריאה סתומה אז לא ממש היה משהו. עכשיו מה, מביאים לך סטוקרית שלא רק שראתה את רוב האירועים שקרו להם גם יודעת מה הם חשבו ):
אני לא יודע לגבי האמרה הזאת כי קראתי רק פרקים בודדים, לפי מה שראיתי זה מאוד דומה לאנימה אבל זה הידע המצוצם שלי על כמה מהפרקים היותר ראשונים. אני אגיד לך, אם האנימה הייתה יוצאת באופן קבוע והלוואי הלוואי שלא הייתה צריכה להסתמך על יציאת מנגה זה היה מושלם, כי כשיש אנימה כזאת טובה אז עדיף לראות כבר את האנימציה לא כך?
-
[QUOTE=Ilan;1400088][url]http://mangafox.me/manga/sora_no_otoshimono/[/url]
קחי אם בא לך להרוס את החוויה של הצפייה בעונה השלישית..
נימף מוזרה..[/QUOTE]
מתי תצא העונה?
-
[QUOTE=nymph;1400091]מתי תצא העונה?[/QUOTE]
היא הוכרזה אבל לפי מה שידוע לי לא נקבע תאריך
אני מניח שזה יהיה ב-2013 כבר אבל אל תתפסי אותי במילה
-
....2013?! יש עוד מלא זמן!
מינימום חודשים זה מלא 0:
למה?!
-
[QUOTE=nymph;1400093]....2013?! יש עוד מלא זמן!
מינימום חודשים זה מלא 0:
למה?![/QUOTE]
איך הצלחת לראות SNO ועדיין את שואלת את זה
כל פרק שם זה יצירת מופת
ועל יצירות מופת צריך לעבוד
-
-
הגעתי למסקנה שלא ארכאוס ולא מיו יצרו את עולם הפוקימונים, אלא דיטו.
End Of The Story
-
כן האנימה הזאת אחת הטובות ביותר נתתי לה 10 (אני ננתי לרוב 8-9 )
-
הגעתי למסקנה שאפילו כשאני אגיד דברים שיזעזעו את עולם הפוקימון, יתעלמו ממני.
-
[quote=♣לשתות♣;1400098]הגעתי למסקנה שאפילו כשאני אגיד דברים שיזעזעו את עולם הפוקימון, יתעלמו ממני.[/quote]
Meh אני כבר מכיר את הקטע ש דיטו= מיו מעוך בטח גיימפריק רצו לעשות עם זה משהו ובסוף וויתרו כנ"ל עם קלפרי וגנגר אילו פוקימון היה יותר יצירתי כמו הפאנדום שלו..
(קראתי נאזלוק שהפך את כל עניין הליגה לצבא)
-
[QUOTE=♣לשתות♣;1400096]הגעתי למסקנה שלא ארכאוס ולא מיו יצרו את עולם הפוקימונים, אלא דיטו.
End Of The Story[/QUOTE]
כי אפשר להפריך את זה כי דיטו הוא כולם.
מה אם כולם זה דיטואים שנתקעו במצב הזה?
-
דיטו= תא אם כך כולם בנויים מתאים על כן כולם דיטו
-
חוץ מבליץ׳ כל האנימות זה חרא
-
טל את באמת ראית את שתי העונות של Sno או פשוט ראית את הסרט שסיכם את שתיהן ואת סתם משקרת שראית?
חוץ מזה את אמרת שאת לא אוהבת את זה בגלל אצ'י? משהו השתנה בך תוך 24 שעות?
-
כל המנגינות של דרגון בול קאי נשמעות כל כך דומה שהרבה פעמים אני טועה כשאני מנסה להבין איזה קטע יצא לי...