אני מצביע נונונוס.
Printable View
אני מצביע נונונוס.
[QUOTE=PizzaBlaster;1452888]אני מצביע נונונוס.[/QUOTE]
הרגו אותך!!
[quote=pizzablaster;1452888]אני מצביע נונונוס.[/quote]
איך אתה מצביע לי אם אתה מת?!!!!
[quote=pizzablaster;1452888]אני מצביע נונונוס.[/quote]
רוח רפאים! רוח!
חחחחחח
אני עדיין בוחר ברותם
הודעה רשמית: היום הזה יערך עד 17:00 כרגיל, אך מאחר ואני יוצא הערב ולא אהיה בבית בשעה הזו, נותיר את דבר ההריגה לרגע שאחזור. זה אומר שאפשר להטיל את הקולות / לשנות את ההצבעות ושאר הירקות עד 17:00. והתוצאה הסופית תוענק לכם בהמשך הערב. סליחה על האי נוחות ותודה על ההבנה.
[color="red"]איזו קבוצה תנצח את העיירה?[/color]
[QUOTE=Hit Man;1452933]הודעה רשמית: היום הזה יערך עד 17:00 כרגיל, אך מאחר ואני יוצא הערב ולא אהיה בבית בשעה הזו, נותיר את דבר ההריגה לרגע שאחזור. זה אומר שאפשר להטיל את הקולות / לשנות את ההצבעות ושאר הירקות עד 17:00. והתוצאה הסופית תוענק לכם בהמשך הערב. סליחה על האי נוחות ותודה על ההבנה.
[color="red"]איזו קבוצה תנצח את העיירה?[/color][/QUOTE]
ויהיה היום לילה?
יכול להיות שכן ויכול להיות שלא.
אם כן אז בשעות הרגילות?
אם כבר כולם אז גם אני מצביע נסטי.
אני עדיין מצביע רותם
אפילו שאין לי סיכוי אני הולכת על EZ-Style
אי אפשר להצביע כבר אפשר היה להצביע רק עד חמש
[quote=nononos;1453037]אי אפשר להצביע כבר אפשר היה להצביע רק עד חמש[/quote]
אז תסיר את הציטוט
[IMG]http://www.notes.co.il/berman/user/boomerang.jpg[/IMG]
רותם ונועם יצאו מתלבושות האזרחים שלהם וכשירד הלילה, הם לבשו את תחפושות הרוצחים שלהם. הם הלכו לבקתה של נסטי ושאלו אותה אם היא מוכנה. נסטי אמרה להם שזה יקח לה כמה דקות להתארגן. בזמן הזה רותם ונועם התחילו לדבר שלפתע עלה במוחם רעיון - לרצוח את נסטי. דבר זה בטוח יסיט את תשומת הלב מהם, אם הם ירצחו עוד רוצחת, בדיוק כמו שהם עשו עם אלכס בתחילת המשחק, אבל ברגע שהם שלפו את הרובה והחלו לירות בנסטי שהתקרבה אליהם, הם שמו לב שהיא מחוסנת מהריגה. אפקט הבומרנג נכנס לפעולה והכדורים שהיו מיועדים לפגוע בנסטי - פגעו בצ'רמנדר שעמד מאחוריה.
[COLOR="Red"]צ'רמנדר נרצח! תפקידו: אזרח!
[/COLOR]
[COLOR="Blue"][B]הרוצחים ניצחו את המשחק "העיירה".[/B]
[/COLOR]
ישששששששששששששששששששש ניצחתייייייייייייייייייייייייייי
מזל שלא ביקשו גם תמונה בטופס הרשמה כי ככה אני נראה
[IMG]https://encrypted-tbn3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQv7Dzi14LX7Q9b6hkAL0FnHvcnra7kx9tXMZIQ4tH5Q4TvpKu_AA[/IMG]
נ.ב.-זאת היתה התוכנית שלנו כי ידענו כבר שיש לה אפקט הבומרנג אז ניצלנו את זה כדי שיהיה לנו אפילו יותר קל
אתם מוזמנים לשתף את כולם בתפקיד שלכם, סיפורים שהתרחשו מאחורי הקלעים, או סיכומים שלכם.
מואהאהאהאה!
אני רוצחת מנצחת דור 2!
מי שרוצה לדעת במשחק הדמות שלי כשבאה לרצוח נראתה ככה:
[IMG]http://th00.deviantart.net/fs70/PRE/i/2011/295/2/d/princess_luna_is_looking_evil_by_dualx-d4dmh9t.png[/IMG]
[quote=ellmik12;1453043]מואהאהאהאה!
אני רוצחת מנצחת דור 2![/quote]
זה היה כל כך קל
אני השוטר החדש,גיליתי על רותם ולא הספקתי להשתמש בזה בגלל הכניסה המאוחרת שלי לתפקיד
וגם אני מנצח!
אתם הייתם כול כך איוורים
איך לא עליתם עלי?
כול יום אני רצחתי ברצף חח
[quote=ellmik12;1453043]מואהאהאהאה!
אני רוצחת מנצחת דור 2!
מי שרוצה לדעת במשחק הדמות שלי כשבאה לרצוח נראתה ככה:
[img]http://th00.deviantart.net/fs70/pre/i/2011/295/2/d/princess_luna_is_looking_evil_by_dualx-d4dmh9t.png[/img][/quote]
אין מה לסמוך עליך יותר אם הציעו לך את זה בפעם השנייה
היית צריכה לסרב
כי היית צריכה לדעת שלא תקבלי אמון אחרי זה אם יגלו את זה
איך הרוצחים ניצחו? היה כתוב בכותרת שנשארו 8 אנשים. יש 3 רוצחים, כלומר, היו 5 אזרחים, ועכשיו יש 4 אזרחים ו3 רוצחים...
[quote=ellmik12;1453046]אתם הייתם כול כך איוורים
איך לא עליתם עלי?
כול יום אני רצחתי ברצף חח[/quote]
חשבתי עלייך ואז חשבתי שאת לא,משחק יפה רוצחת. אני שוטר וחמקתי מהראדר שלכם,תסבירי לי איך זה? אני עצום מדי לעיר הזו,הא?
זה בגלל שכולכם אידיוטים כלכך
תודה בכ"מ משחק נחמד
אבל עם רצחתי ונהיה תיקו ורצחנו יותר אזרחים מרוצחים סימן שהרוצחים מנצחים
[quote=cho'gath;1453051]איך הרוצחים ניצחו? היה כתוב בכותרת שנשארו 8 אנשים. יש 3 רוצחים, כלומר, היו 5 אזרחים, ועכשיו יש 4 אזרחים ו3 רוצחים...[/quote]
כי עכשיו אמור להיות לילה שבוא בטוח נרצח אזרח אחד אז זה כבר לא משנה
ביום הראשון רותם אמר לי לאסוף חיילים לברית שלנו, ואז נרצחתי באותו הלילה... :um_face:
שאלה של צופה ופרשן מהצד לאזרחים:
למה לעזאזל לא הקשבתם לי?!
[QUOTE=LordAbizi;1453058]שאלה של צופה ופרשן מהצד לאזרחים:
למה לעזאזל לא הקשבתם לי?![/QUOTE]
כי זה היה הורס לנו את המשחק:nose_pick:
שאלה של מישהו שלא באמת אכפת לו,אתם מודעים לזה שהמשחק הזה לא היה הוגן בכלל?לא נתנו [b]שום רמזים [/b]שהאזרחים ידעו מי הרוצחים,משחק לא הוגן
[quote=ellmik12;1453054]אבל עם רצחתי ונהיה תיקו ורצחנו יותר אזרחים מרוצחים סימן שהרוצחים מנצחים[/quote]
אם*
עברית קשה שפה?
[QUOTE=Hecarim;1453062]אם*
עברית קשה שפה?[/QUOTE]
*עברית שפה קשה
[quote=alien;1453061]שאלה של מישהו שלא באמת אכפת לו,אתם מודעים לזה שהמשחק הזה לא היה הוגן בכלל?לא נתנו [b]שום רמזים [/b]שהאזרחים ידעו מי הרוצחים,משחק לא הוגן[/quote]
אמרתי לכם רמז אחד על זה שסקלטרון היה "רוצח" של מגל
[quote=alien;1453061]שאלה של מישהו שלא באמת אכפת לו,אתם מודעים לזה שהמשחק הזה לא היה הוגן בכלל?לא נתנו [b]שום רמזים [/b]שהאזרחים ידעו מי הרוצחים,משחק לא הוגן[/quote]
כן, כמעט בכל משחקי המאפייה שאי פעם ראיתי היו רמזים, כי אחרת זה לא באמת הוגן... תחשבו על זה, בעיר שבה המאפייה לא יכולה פשוט להרוג את כולם, הם לא יכולים להיות מספיק מקצוענים בשביל לא להשאיר שום רמזים...
נסטי
היית צריכה לסרב
כי היית צריכה לדעת שלא תקבלי אמון אחרי זה אם יגלו את זה
[quote=ellmik12;1453066]אמרתי לכם רמז אחד על זה שסקלטרון היה "רוצח" של מגל[/quote]
לא היה צריך רמז, זה פשוט שהאשמתי את סקלטרון לפני שמתתי 0-0
+1000
וגם שמו 4 רוצחים כאילו wtf
מתוך 12 אנשים פעילים
שליש מהם הם רוצחים??
לא משנה כמה היינו מנסים לא היינו יכולים להרוג את 4 הרוצחים היינו צריכים להיות מדוייקים בטירוף ולהרוג רוצח כל יום
[quote=togfi;1453068]נסטי
היית צריכה לסרב
כי היית צריכה לדעת שלא תקבלי אמון אחרי זה אם יגלו את זה[/quote]
למה לי לסרב לתפקיד שאני מעולה בו?
חחח ות'כלס זה מתאים לדמות שלי כי היא כמעט רצחה מישהיא
ושתדעו שאני ונועם כול יום רצחנו מישהוא אחר חח
[quote=ellmik12;1453073]למה לי לסרב לתפקיד שאני מעולה בו?
ושתדעו שאני ונועם כול יום רצחנו מישהוא אחר חח[/quote]
כי זה מוכיח שאין מה לתת לך אמון בכלום
[quote=togfi;1453064]*עברית שפה קשה[/quote]
גאון זאת הבדיחה...
[quote=ellmik12;1453073]למה לי לסרב לתפקיד שאני מעולה בו?
ושתדעו שאני ונועם כול יום רצחנו מישהוא אחר חח[/quote]
תפסיקי להתלהב כ"כ,סה"כ ניצחת במשחק לא הוגן