[quote=amitlv;1471363]אני זקוק לעזרתכם.
אני מחפש פלאפון חדש אבל יש כל כך הרבה!!
בעיקרון הכל הולך כל עוד זה אנדרואיד, נמאס לי מאפל.[/quote]
lg g3 יש לי את 2 נחמד מאוד ממליץ
Printable View
[quote=amitlv;1471363]אני זקוק לעזרתכם.
אני מחפש פלאפון חדש אבל יש כל כך הרבה!!
בעיקרון הכל הולך כל עוד זה אנדרואיד, נמאס לי מאפל.[/quote]
lg g3 יש לי את 2 נחמד מאוד ממליץ
[QUOTE=charmanderthe1;1471589]lg g3 יש לי את 2 נחמד מאוד ממליץ[/QUOTE]
המצלמה שלו קטלנית רצח עם החיישן הזה וואייי
ילדים
שלום ילדה
מה נשמע
היום אני חוגג שנה באתר. מזל טוב לי.
[url]http://www.myforum.co.il/showthread.php/56575-אני-חושב-שמצאתי-הורדות-לחידושים-של-רובי-וספיר-וגם-אמלטור?p=1471735#post1471735[/url]
אני רוצה להבין משהו... זה נו"ד שקיים ארבעה חודשים ויש לו רק שבעים עמודים? What?!
איפה הימים שסיימו נו"ד בשלושה ימים....
מישהו כבר קנה/הזמין את המשחק החדש?
[QUOTE=PizzaBlaster;1471737]אני רוצה להבין משהו... זה נו"ד שקיים ארבעה חודשים ויש לו רק שבעים עמודים? What?!
איפה הימים שסיימו נו"ד בשלושה ימים....[/QUOTE]
כן עצוב המצב של הפורום... אבל זה אך טבעי שפוקימון שאב את רוב המעריצים דרך הסדרה, והיא כבר לא הולכת בארץ, אז אין תחלופה של חדשים. עדיין יש אנשים שאהובים פוקימון, לראיה יש משחי דפדפן ישראלים שנראה לי שיש בהם מלאאאא רשומים, אבל לא מספיק כדי לגלוש בפורום שמדבר רק על זה
hiiiiiiiiiii
סוף סוף שימוש ראוי לדובון לחורף 2014-2015. אסור שהחורף האחרון שלו יעבור עליו בלי מבולים. הוא יהיה... עצוב...
אביזי אתה מתכוון לקנות השנה או להוריד fm15?
הנו"ד שקיים כבר נצח
לקנות בטוח לא. להוריד גם כנראה לא כי אני די רווי מfm לזמן הקרוב.
את האמת שהשנה עשו את הfm בצורה מעולה, פשוט כיף לשחק בו וקשה מאוד להפסיק.
[QUOTE=הנדימן;1471738]הודעה ריאשונה פה (:[/QUOTE]
על מי אתה ממליץ הנדימן? מתלבט בין אניטה לשני
שאפו רותם, אחלה עיצוב דפקת!
אוקיי... פרק שהוא מונולוג של גארה... אין הרבה כאלה.
ו... מה לעזאזל היו ה-4 דקות האלו שגארה התחיל לשאול את עצמו מה הוא ולמה הוא מה שהוא ומה זה גארה.... זה היה... פשוט מוזר.
אביזי חייב נואשות את עזרתך נא עיין בה''פ ששלחתי
ראיתי, אני מחר אתעמק במה שכתבת.
[QUOTE=LordAbizi;1471778]ראיתי, אני מחר אתעמק במה שכתבת.[/QUOTE]
מודה לך מקרב לב
מור אתה עוד חי?
היי
[QUOTE=שליט האבטיח;1471781]מור אתה עוד חי?[/QUOTE]
חי כן, פעיל בפורום כבר לא חח
הרגע הזה שכתוב לך
[RIGHT][COLOR=#FFFFFF][FONT=Arial][B]ברוך הבא [/B][/FONT][/COLOR][/RIGHT]
[COLOR=#000000][URL="http://www.myforum.co.il/member.php?u=3313"]Black Rain [RIGHT][FONT=Arial][B], ביקרת לאחרונה: 09-30-2012 [/B][/FONT][FONT=Arial][B]04:11 AM[/B][/FONT][/RIGHT]
[/URL] [/COLOR]:sorry:
וזה גיל_גיל אם יש פה אנשים שזוכרים..שכחתי את הסיסמא ומזל שיש לי משתמש חירום..
וגם הפורום השתנה ברמות, מעניין אם יש פה אנשים בכלל חח
יש פה אנשים. לא הרבה... אבל יש.
וואו אלון, מור, גיל_גיל, איזה נוסטלגיה חחח
זהו? נגמר המ"ת?
חחחחח אתמול הייתי חולה ועברתי על כל האשכולות שלי בפורום.. אני לא מאמין שהייתי ילד כל כך קטן והשקעתי בדבר כל כך הרבה. זה היה בית שני בשבילי.. חבל שזה כבר לא ככה וכל החברים הישנים שלי עזבו.. :(
[QUOTE=Element;1471794]חחחחח אתמול הייתי חולה ועברתי על כל האשכולות שלי בפורום.. אני לא מאמין שהייתי ילד כל כך קטן והשקעתי בדבר כל כך הרבה. זה היה בית שני בשבילי.. חבל שזה כבר לא ככה וכל החברים הישנים שלי עזבו.. :([/QUOTE]
עכשיו עברתי על המשחק הערוך שרצית להכין, פוקימון פחם, מה איתו הוצאת אותו בסוף?
יש פה עדיין אנשים אני מבין...
[QUOTE=totodile;1471797]עכשיו עברתי על המשחק הערוך שרצית להכין, פוקימון פחם, מה איתו הוצאת אותו בסוף?[/QUOTE]
התחלנו לערוך אותו, וההתקדמות הייתה מאוד יפה אבל לא היה מספיק צוות עבודה בשביל לעשות דבר גדול כזה, אז זה הוקפא.
לצערי הפורום ידע הקפאות גדולות מזה.
[QUOTE=Element;1471800]התחלנו לערוך אותו, וההתקדמות הייתה מאוד יפה אבל לא היה מספיק צוות עבודה בשביל לעשות דבר גדול כזה, אז זה הוקפא.[/QUOTE]
חבל... זה היה נשמע מאוד מעניין.
פח הפחים הפורום הזה נהיה
[QUOTE=Element;1471794]חחחחח אתמול הייתי חולה ועברתי על כל האשכולות שלי בפורום.. אני לא מאמין שהייתי ילד כל כך קטן והשקעתי בדבר כל כך הרבה. זה היה בית שני בשבילי.. חבל שזה כבר לא ככה וכל החברים הישנים שלי עזבו.. :([/QUOTE]
חבל שלא מנסים להחזיר לפה את האנשים הישנים שהיו פה ורותם עדיין עם האגו בשמיים
אנשים התבגרו, השתנו והורום כבר לא מדבר עליהם. כל מה שאנחנו צריכים לעשות זה למצוא קהל יעד חדש שיש לו מה להציע.
אין קהל יעד חדש, הייתי בפורום הזה כבר כמה שנים ( זה לא המשתמש המקורי שלי) קהל יעד חדש אתם לא תשיגו בדרך שבה אתם הולכים, לא משנה כמה פעמים תשנו עיצוב.
אתם אומרים שיש השקעה ואף אחד לא שם לב, השקעה כזאת לא חשובה כשיש בפורום 3 מחוברים ביחד בלחץ, צריך לשלוח מיילים למשתמשים ישנים שהיו פעילים פעם ולנסות להחזיר אותם לפורום, שאנשים ידברו עם חברים שלהם מהפורום מפעם וללכת לפרסם את הפורום בfxp וכאלה, וכן הפורום עבר את סף הנואשות כדי לעשות את זה
אני מבין אותך אחי אבל זה כבר נעשה הרבה יותר קשה מבעבר. זה לא הגיוני לבקש מחייל קרבי שכעת מתמודד במצבים קשים להתחיל לכתוב סיפור על צ׳יקוריטה...