-
[QUOTE=Alice;1487629][SIZE=5]~מייק~[/SIZE]
כמובן שסגרתי את החלון שבו התחלתי לרשום לך תגובה.
הגיוני לגמרי שנוקטאול יתקוף את עצמו
~~~~~
חיתוך האוויר של נוקטאול בשילוב מכת הברק של הליופטייל מעלפים את פוקימון הקרב. אתה מביט הצידה ורואה שלונה ושאדו ניצחו גם בקרב שלהם. אתה שולח רעל אל עבר החייל שמתחיל לזהור באור סגלגל ונופל ארצה, מכווץ מכאב. אתה מתגנב בעדינות אל עבר השיח ורואה פוקימון כחול-לבן ארוך רוכן מעל ביאנקה ומנסה בתסכול להוריד ממנה את הקולר.
אתה רואה שהוא מתקשה לעשות זאת.[/QUOTE]
אני רואה לכל השחקנים יש את הקלאש עם הארי שבסופו של דבר הפסאודו של המעורב אגדי מתפתח
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"דרטיני? זה אתה?" אשאל ואעזור להוריד לה את הקולר. אם לא אצליח אתפוס בו בידי ואעביר אל הקולר זרם חשמלי בתקווה לקלקל אותו. אבדוק שהחייל לא מוציא עוד פוקימונים ואומר:"לונה! טפלי בו!"
-
[QUOTE=Alice;1487570][SIZE=5]
[SIZE=5]~מוריס~
[/SIZE]
אזוראעל משתמש באקדח מים על הבור שאוניקס חפר, המים גורמים לאוניקס לצאת מהאדמה מוקדם משתכנן, אך הוא עדיין מצליח לפגוע באוזריל. אזוריל קם, די כועס ולפתע מתחיל לזהור באור לבן-צהבהב! תוך כמה שניות עומד לצדך פוקימון שונה מאזוריל. הפוקימון אומר די בהתלהבות "התפתחתי!" ורץ אל עבר אוניקס , תוך כדי ריצה מערבולת מים מקיפה את הזנב שלו והוא פוגע באוניקס בזנב אקווה עוצמתי שלמד זה עתה!. אוניקס נפצע קשה מאוד. אתה תוך כדי מוסח קצת מהסלעים שנזרקים לעברך ונפגע מרובם. אתה מתחיל לומר המון מילים לא קשורות במהירות ונוקס נראה סובל.
[IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/183.gif[/IMG][/QUOTE]
"אזוריאל הוא בשמך החדש שעדיין לא ברןר לי תשתמש באקדח מים ומיד אחרי זה במהירות ותנסה לחבר את שתי המתפקות האלה יחד." אני אומר תוך כדי אני שר שיר ערס ואם אחד מהירבים נרדם אני קופץ לעברו ומנקר בכל הכוח.
-
[SIZE=5]~מייק~[/SIZE]
חחח האמת שלא לכולם
~~
"דרטיני? זה אתה?" אתה שואל והפוקימון מהנהן בתסכול. אתה תופס את הקולר ומעביר בו זרם חשמלי קטן. אתה שומע קול פצפוץ והקולר נפתח!. אתה מוריד אותו מביאנקה ושם לב שברגע שהורדת אותו הנשימה של ביאנקה נרדמת. אתה מביט אל עבר החייל ואומר ללונה לטפל בו. "אין בעיה!" היא צועקת חזרה.
אתה סורק בזריזות את דרטיני. "דרגונייר, פוקימון הנחש האצילי. דרגונייר הוא ההתפתחות של דרטיני" מזמזמם הקול המתכתי.
אתה מרים את ביאנקה על גבך וחוזר לזירת הקרב. אתה רואה שהחייל נכנע לחלוטין.
שאדו ולונה נראים בסדר לגמרי חוץ מחתך גדול מדמם על המצח של לונה, אך נראה שהיא לא הכי שמה לב אליו.
[SIZE=5]~מוריס~
[/SIZE]
אזוריל משתמש באקדח מים ואימתני אל עבר אוניקס, מיד לאחר אקדח המים הוא משלח מהירות-הכוכבים נכנסים אל תוך אקדח המים ונעים איתם יחד. המתקפה פוגעת בחוזקה באוניקס שנופל מעולף ארצה!. אתה שר שיר ערס, שמרדים מעט את נוקס. אתה רץ לעברו ומשתמש עליו בניקור!. הכאב מעורר את נוקס שמתקיל אותך מיד!.
-
[QUOTE=Alice;1487649]
[SIZE=5]~מוריס~
[/SIZE]
אזוריל משתמש באקדח מים ואימתני אל עבר אוניקס, מיד לאחר אקדח המים הוא משלח מהירות-הכוכבים נכנסים אל תוך אקדח המים ונעים איתם יחד. המתקפה פוגעת בחוזקה באוניקס שנופל מעולף ארצה!. אתה שר שיר ערס, שמרדים מעט את נוקס. אתה רץ לעברו ומשתמש עליו בניקור!. הכאב מעורר את נוקס שמתקיל אותך מיד!.[/QUOTE]
אני מסתבובב סביב המערוב תוך כדאי שאני שר שיר ערס כאשר הוא נרדם אני מפטפט בקול רם על מנת להעיר אותו ולפגוע בו קשות.
-
[QUOTE=Alice;1487649][SIZE=5]~מייק~[/SIZE]
חחח האמת שלא לכולם
~~
"דרטיני? זה אתה?" אתה שואל והפוקימון מהנהן בתסכול. אתה תופס את הקולר ומעביר בו זרם חשמלי קטן. אתה שומע קול פצפוץ והקולר נפתח!. אתה מוריד אותו מביאנקה ושם לב שברגע שהורדת אותו הנשימה של ביאנקה נרדמת. אתה מביט אל עבר החייל ואומר ללונה לטפל בו. "אין בעיה!" היא צועקת חזרה.
אתה סורק בזריזות את דרטיני. "דרגונייר, פוקימון הנחש האצילי. דרגונייר הוא ההתפתחות של דרטיני" מזמזמם הקול המתכתי.
אתה מרים את ביאנקה על גבך וחוזר לזירת הקרב. אתה רואה שהחייל נכנע לחלוטין.
שאדו ולונה נראים בסדר לגמרי חוץ מחתך גדול מדמם על המצח של לונה, אך נראה שהיא לא הכי שמה לב אליו.
[/QUOTE]
"כניעה לא מספיקה לי" אומר. אתפוס בו בכתפו ואעביר אל גופו זרם חשמלי עוצמתי יותר ממה שגופו יכול להכיל. לא אפסיק עד שלבו ינדום. כשאסיים, אעשה מעשה פזיז ואחבק את דרגונייר. אומר לו בלחש:"כל הכבוד דרגונייר, הצלת את ביאנקה ועזרת לכולנו. אני חייב לך". לאחר מכן אומר ללונה:"חכי רגע. יש לך שריטה במצח". אפתח את אחת מערכות העזרה הראשונה ואטפל במצחה של לונה. לאחר מכן אגרור את גופת החייל לשיחים ואלך למרכז הפוקימונים.
-
[SIZE=5]~מוריס~[/SIZE]
אתה משתמש בשיר ערס שוב והפעם נוקס שוקע בשינה עמוקה יותר. אתה מתחיל לזרוק מילים אקראיות שוב, במהלך מתקפת פטפוט.
נוקס לא מתעורר, לוקח לך להבין רגע שהוא התעלף!. ניצחת בקרב.
המעורב שהוביל אותך למכון ניגש אלייך "כל הכבוד! זה היה קרב מעולה. זכית בזה ביושר" הוא אור לך ומגיש לך תג
[IMG]http://cdn.bulbagarden.net/upload/thumb/0/0b/Coal_Badge.png/60px-Coal_Badge.png[/IMG]
[SIZE=5]~מייק~[/SIZE]
"כניעה לא מספיקה לי" אתה אומר. אתה תופס בכתף של החייל ומתחיל להעביר בו זרם חשמלי. "מייק, לא! אל תרד לרמה שלו!" אתה שומע את לונה. אתה מרגיש אותה מחבקת אותך מאחור ואט אט מנתקת אותך מגופו של החייל הפצוע. "חכה פה" היא אומרת ומושיבה אותך על בול עץ קטוע. דרגונייר מתקרב אלייך ואתה אוטומטית מחבק אותו "כל הכבוד דרגונייר, הצלת את ביאנקה ועזרת לכולנו. אני חייב לך" אתה לוחש לו. אתה שומע צפצוץ ובמהרה ניידת משטרה מופיע, נראה כי לונה צלצלה למשטרה. שוטרת בעלת שיער ירקרק המזדהה בשם השוטרת ג'ני מודה לכם על העזרה שלכם ולוקחת את החייל בניידת שלה. מחכות לו הרבה שנים בכלא. אתה מוציא תחבושת מערכת העזרה הראשונה שלך ואתה חובש קלות את השריטה שעל המצח של לונה. "תודה" היא אומרת לך ומחייכת. "מרגיש טוב יותר?" היא שואלת. בינתיים דרגונייר מרים את ביאנקה בעזרת זנבו ומרכיב אותה על סקידו.
-
[QUOTE=Alice;1487656][SIZE=5]~מוריס~[/SIZE]
אתה משתמש בשיר ערס שוב והפעם נוקס שוקע בשינה עמוקה יותר. אתה מתחיל לזרוק מילים אקראיות שוב, במהלך מתקפת פטפוט.
נוקס לא מתעורר, לוקח לך להבין רגע שהוא התעלף!. ניצחת בקרב.
המעורב שהוביל אותך למכון ניגש אלייך "כל הכבוד! זה היה קרב מעולה. זכית בזה ביושר" הוא אור לך ומגיש לך תג
[IMG]http://cdn.bulbagarden.net/upload/thumb/0/0b/Coal_Badge.png/60px-Coal_Badge.png[/IMG]
[/QUOTE]
" יש ניצחנו ! " אני אומר בצהלה ובודק על ההתפתחות של אזרואיל
-
[QUOTE=Alice;1487656][SIZE=5]
[SIZE=5]~מייק~[/SIZE]
"כניעה לא מספיקה לי" אתה אומר. אתה תופס בכתף של החייל ומתחיל להעביר בו זרם חשמלי. "מייק, לא! אל תרד לרמה שלו!" אתה שומע את לונה. אתה מרגיש אותה מחבקת אותך מאחור ואט אט מנתקת אותך מגופו של החייל הפצוע. "חכה פה" היא אומרת ומושיבה אותך על בול עץ קטוע. דרגונייר מתקרב אלייך ואתה אוטומטית מחבק אותו "כל הכבוד דרגונייר, הצלת את ביאנקה ועזרת לכולנו. אני חייב לך" אתה לוחש לו. אתה שומע צפצוץ ובמהרה ניידת משטרה מופיע, נראה כי לונה צלצלה למשטרה. שוטרת בעלת שיער ירקרק המזדהה בשם השוטרת ג'ני מודה לכם על העזרה שלכם ולוקחת את החייל בניידת שלה. מחכות לו הרבה שנים בכלא. אתה מוציא תחבושת מערכת העזרה הראשונה שלך ואתה חובש קלות את השריטה שעל המצח של לונה. "תודה" היא אומרת לך ומחייכת. "מרגיש טוב יותר?" היא שואלת. בינתיים דרגונייר מרים את ביאנקה בעזרת זנבו ומרכיב אותה על סקידו.[/QUOTE]
"כן, האמת שכן" אומר לה. "אני לא יודע למה עשיתי את זה, אבל משהו הרגיש לי כאילו אני חייב לעשות את זה. ואם כבר מדברים, יש משהו שאני צריך להגיד לך. לא קוראים לה אלה. קוראים לה ביאנקה. היא לא אחותי, היא מעורבת לוגיה שפגשתי בדרך. אל תיפגעי שלא סיפרתי לך, אני פשוט פוחד שאם אני אחשוף לכולם פרטים עליה זה יהיה מסוכן יותר בשבילה. אני ממש מצטער. אני מקווה שאת סולחת לי". אומר לה.
-
[SIZE=5]~מוריס~[/SIZE]
"יש ניצחנו!" אתה צוהל. אתה פותח את התיק שלך ומוציא את המכשיר האדום המוכר-הפוקדע שלך. אתה סורק את הפוקימון שלפנייך ותמונה שלו מופיע על מסך הפוקדע. הפוקדע מזמזמם בקול מתכתי "מאריל, פוקימון המים. מאריל הוא ההתפתחות של אזוריל והוא חברותי מאוד. הוא שחיין מאוד טוב". "זה מוזר ללכת על שתי רגליים במקום לקפוץ על הזנב שלי" אומר לך מאריל ומביט מעט בתסכול על הזנב הקצר שלו. "נו טוב, אני משער שאתרגל!" הוא אומר וצוחק. אתה מרגיש מישהו קופץ עלייך מאחור, אתה מסתובב ורואה את לילית ומיסטי "מזל טוב!" צועקות שתיהן וקופצות עלייך עד שאתה כמעט נופל.
[SIZE=5]~מייק~
[/SIZE]
אתה אומר ללונה שכן. אתה מסביר לה שאתה אפילו לא יודע למה עשית את זה, שזה פשוט הרגיש לך שאתה חייב. אתה מחליט שזה הרגע לספר ללונה את האמת, היא הוכיחה את עצמה. אתה מספר לה ש"אלה" היא לא אחותך-שהיא מעורבת לוגיה בשם ביאנקה שפגשת במסע שלך. לונה לא נראת מופתעת יותר מידי אך מהנהנת כסימן לכך שהיא מבינה מדוע לא סיפרת לה.
"מייק...?" אתה שומע את קולה של ביאנקה. אתה מביט לעברה ורואה שהיא מפהקת כאילו רק התעוררה משינה טובה. "היה לי חלום ממש מוזר. שנלחמתי בכם ולא יכולתי לשלוט בעצמי. אני שמחה שהתעוררתי" היא אומרת ומתמתחת. היא סורקת אתכם בישנוניות ולפתע עיניה נפערות. "לונה! מה קרה למצח שלך?!. דרטיני... זה.. אתה? התפתחת לדרגונייר! מייק למה כולם חבולים? מה פספסתי?" היא שואלת בדאגה. בחיים לא ראית את ביאנקה מראה כל כך הרבה רגשות בבת אחת
-
[QUOTE=Alice;1487660][SIZE=5]
[SIZE=5]~מייק~
[/SIZE]
אתה אומר ללונה שכן. אתה מסביר לה שאתה אפילו לא יודע למה עשית את זה, שזה פשוט הרגיש לך שאתה חייב. אתה מחליט שזה הרגע לספר ללונה את האמת, היא הוכיחה את עצמה. אתה מספר לה ש"אלה" היא לא אחותך-שהיא מעורבת לוגיה בשם ביאנקה שפגשת במסע שלך. לונה לא נראת מופתעת יותר מידי אך מהנהנת כסימן לכך שהיא מבינה מדוע לא סיפרת לה.
"מייק...?" אתה שומע את קולה של ביאנקה. אתה מביט לעברה ורואה שהיא מפהקת כאילו רק התעוררה משינה טובה. "היה לי חלום ממש מוזר. שנלחמתי בכם ולא יכולתי לשלוט בעצמי. אני שמחה שהתעוררתי" היא אומרת ומתמתחת. היא סורקת אתכם בישנוניות ולפתע עיניה נפערות. "לונה! מה קרה למצח שלך?!. דרטיני... זה.. אתה? התפתחת לדרגונייר! מייק למה כולם חבולים? מה פספסתי?" היא שואלת בדאגה. בחיים לא ראית את ביאנקה מראה כל כך הרבה רגשות בבת אחת[/QUOTE]
"קודם כל הירגעי, כולם בסדר, אומר לה. "לונה רק נשרטה". "זה לא היה חלום. חייל של הארי לקח שליטה עליך כשאני ולונה היינו במרכז הקרבות. כשניסינו לשחרר אתוך ממנו הוא השתמש בך ככלי, אז היה עלינו להגן עליך. דרטיני אכן התפתח בניסיון להגן עליך. הכל בסדר עכשיו, החייל עם המשטרה ואת בריאה ושלמה, אני חושב". "את מרגישה משהו מוזר? כאילו משהו השתנה בך?" אני שואל אותה. "איך הרגשת בזמן ה'חלום' הזה?" אנסה להבין קצת יותר על הקולר הזה והשיטות של הארי. אלטף את ביאנקה בעדינות, ואחר כך אתכופף לעברה ואחבק אותה.
-
[SIZE=5]~מייק~[/SIZE]
אתה מנסה להרגיע את ביאנקה ומסביר לה שהחלום שלה לא היה חלום אלא מציאות. ביאנקה נראת מזועזעת "הכל באשמתי! אם רק לא הייתי אתכם, לא הייתם צריכים לסבול כל כך הרבה"! היא אומרת. דרגונייר מתקרב אל ביאנקה ולוחש לה משהו באוזן. אתה מתקרב אליה ומחבק אותה במטרה לנחם אותה. אתה שואל את ביאנקה איך היא הרגישה זמן ה"חלום". "הרגשתי... מטושטשת.. שמעתי כל הזמן קול שאמר לי להילחם בכם. לא יכולתי להתנגד לו, לא יכולתי בכלל לחשוב על להתנגד לו. הדבר היחידי שיכולתי לעשות זה פשוט להקשיב לקול בלי לעשות שום דבר אחר" ביאנקה מסבירה. "אני לא מרגישה מוזר.. רק.. כאב... כאילו כל הדברים שהקולר הזה חסם ממני לחשוב או להרגיש צפים עכשיו" היא ממשיכה בחשש
-
[QUOTE=Alice;1487663][SIZE=5]~מייק~[/SIZE]
אתה מנסה להרגיע את ביאנקה ומסביר לה שהחלום שלה לא היה חלום אלא מציאות. ביאנקה נראת מזועזעת "הכל באשמתי! אם רק לא הייתי אתכם, לא הייתם צריכים לסבול כל כך הרבה"! היא אומרת. דרגונייר מתקרב אל ביאנקה ולוחש לה משהו באוזן. אתה מתקרב אליה ומחבק אותה במטרה לנחם אותה. אתה שואל את ביאנקה איך היא הרגישה זמן ה"חלום". "הרגשתי... מטושטשת.. שמעתי כל הזמן קול שאמר לי להילחם בכם. לא יכולתי להתנגד לו, לא יכולתי בכלל לחשוב על להתנגד לו. הדבר היחידי שיכולתי לעשות זה פשוט להקשיב לקול בלי לעשות שום דבר אחר" ביאנקה מסבירה. "אני לא מרגישה מוזר.. רק.. כאב... כאילו כל הדברים שהקולר הזה חסם ממני לחשוב או להרגיש צפים עכשיו" היא ממשיכה בחשש[/QUOTE]
"הכל בסדר, לא פגעת באף אחד מאיתנו" אני אומר לה. "איך הקול נשמע? היה משהו מוזר בו?" אני מנסה להבין יותר פרטים תוך כדי שאני חובק אותה קרוב אליי כדי שלא תרגיש מפוחדת. אפנה אל דרגונייר בפרצוף שואל כדי לשאול מה אמר לה.
-
[SIZE=5]~מייק~[/SIZE]
דרגונייר מניד את ראשו, מסמן לך שזה לא משנה.
אתה ממשיך לחבק את ביאנקה אך היא נרתעת ומתנערת ממך. "לא היה בו שום דבר מוזר. הוא היה נשמע... חסר מין. לא הצלחתי לזהות אם זה בן או בת. זה היה כמו הד בתוך הראש שלי" ממלמלת ביאנקה. "אני חושבת שזה מספיק" אתה שומע את לונה שקוטעת את השיחה. "זה יותר מידי שאלות, וזה לא הזמן לשאול אותן-היא עדיין בשוק" היא מסבירה ושמה את ידיה על הכתפיים של ביאנקה. "ביאנקה, אני ממליצה שתתני לסקידו לסחוב אותך קצת כדי שתוכלי לנוח" היא אומרת בקול רגוע. ביאנקה מהנהנת ומתיישבת על סקידו. נראה שהיא קצת יותר נינוחה עם לונה, אולי כי היא גם בת. כולכם מוכנים להמשיך בדרך, מה תעשה?
-
[QUOTE=Alice;1487666][SIZE=5]~מייק~[/SIZE]
דרגונייר מניד את ראשו, מסמן לך שזה לא משנה.
אתה ממשיך לחבק את ביאנקה אך היא נרתעת ומתנערת ממך. "לא היה בו שום דבר מוזר. הוא היה נשמע... חסר מין. לא הצלחתי לזהות אם זה בן או בת. זה היה כמו הד בתוך הראש שלי" ממלמלת ביאנקה. "אני חושבת שזה מספיק" אתה שומע את לונה שקוטעת את השיחה. "זה יותר מידי שאלות, וזה לא הזמן לשאול אותן-היא עדיין בשוק" היא מסבירה ושמה את ידיה על הכתפיים של ביאנקה. "ביאנקה, אני ממליצה שתתני לסקידו לסחוב אותך קצת כדי שתוכלי לנוח" היא אומרת בקול רגוע. ביאנקה מהנהנת ומתיישבת על סקידו. נראה שהיא קצת יותר נינוחה עם לונה, אולי כי היא גם בת. כולכם מוכנים להמשיך בדרך, מה תעשה?[/QUOTE]
איזה א-סוציאלי אני לול
~~~~~~~~~~~~~~~
"שנלך למכון?" אשאל את ביאנקה ולונה, לראות אם יש להן איזושהי התנגדות.
-
[size=5]~מייק~
[/size]לילטים
~~
אתה מציע לביאנקה ולונה ללכת למכון ושתיהן מהנהנות בהסכמה.
אתם נעים אל עבר המכון, בדרך עוצרים במרכז הפוקימונים כדי להתרענן קצת.
לבסוף, אתה מגיע למכון-זה מבנה צר שהחלק האחורי שלו רחב (כמו האות t) עם סמל המכונים המפורסם עליו. אתה נכנס פנימה ואדם צעיר ניגש אלייך. "ברוך הבא למכון שלנו! המכון הזה הוא מאוד מיוחד וכדי להגיע אל מנהיג המכון עלייך לפתור 3 שאלות!" הוא מסביר לך. הוא מצביע על דלת שעליה כתוב "1". "האם אתה מקבל את האתגר?" הוא שואל. אתה מבין שאם כן, עלייך לעבור בדלת.
-
[QUOTE=Alice;1487670][size=5]~מייק~
[/size]לילטים
~~
אתה מציע לביאנקה ולונה ללכת למכון ושתיהן מהנהנות בהסכמה.
אתם נעים אל עבר המכון, בדרך עוצרים במרכז הפוקימונים כדי להתרענן קצת.
לבסוף, אתה מגיע למכון-זה מבנה צר שהחלק האחורי שלו רחב (כמו האות t) עם סמל המכונים המפורסם עליו. אתה נכנס פנימה ואדם צעיר ניגש אלייך. "ברוך הבא למכון שלנו! המכון הזה הוא מאוד מיוחד וכדי להגיע אל מנהיג המכון עלייך לפתור 3 שאלות!" הוא מסביר לך. הוא מצביע על דלת שעליה כתוב "1". "האם אתה מקבל את האתגר?" הוא שואל. אתה מבין שאם כן, עלייך לעבור בדלת.[/QUOTE]
"אני מקבל את האתגר!" אומר בדרמטיות ואצעד לעבר הדלת.
~~~~~~~~~
לילטים גמלך
-
[SIZE=5]~מייק~[/SIZE]
אתה צועד אל עבר הדלת ושומע את האיש מנחה את לונה, דרגונייר, שאדו וביאנקה דרך דלת אחרת ממנה הם יוכלו לצפות בך.
אתה עובר בדלת ונער בן גילך מחכה לך. הוא לא מעורב. "היי! אני ג'וני. אם תענה נכון על השאלה שלי תוכל לעבור פה בלי להילחם בי. אם תטעה, תצטרך להילחם בי ולנצח" ג'וני מסביר לך את החוקים. "השאלה שלי היא: מולטראס, אחד מהציפורים האגדיות מסוגל ללמוד רק מתקפת עשב אחת. מה היא?" הוא שואל
-
[QUOTE=Alice;1487695][SIZE=5]~מייק~[/SIZE]
אתה צועד אל עבר הדלת ושומע את האיש מנחה את לונה, דרגונייר, שאדו וביאנקה דרך דלת אחרת ממנה הם יוכלו לצפות בך.
אתה עובר בדלת ונער בן גילך מחכה לך. הוא לא מעורב. "היי! אני ג'וני. אם תענה נכון על השאלה שלי תוכל לעבור פה בלי להילחם בי. אם תטעה, תצטרך להילחם בי ולנצח" ג'וני מסביר לך את החוקים. "השאלה שלי היא: מולטראס, אחד מהציפורים האגדיות מסוגל ללמוד רק מתקפת עשב אחת. מה היא?" הוא שואל[/QUOTE]
מת על כאלה:)
תאמת שידעתי גם לפני שווידאתי אבל לא משנה
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אחשוב קצת: 'מולטרס הוא פוקימון אש, מה מתקפת העשב היחידה שמתקשרת עם אש? שמש? אור? אנרגיה? הממ.... אני יודע!'
"התשובה היא 'קרן סולרית'!" אומר לו בביטחון.
-
[SIZE=5]~מייק~[/SIZE]
"נכון מאוד!" אומר לך ג'וני ומסמן לך שאתה יכול לעבור בדלת הבאה עם הכיתוב "2" עליה.
אתה עובר בדלת ורואה ילדה צעירה. "היי! אתה מכיר את החוקים-תענה על השאלה נכון ותוכל לעבור ללא קרב!" היא אומרת. אתה רואה לוח מאחוריה עם כל מיני חישובים מתמטיים.
"אם יש לי איווי עם 0 נק ev בכל הסטאטים שלו וניצחתי איתו 2 טוגפים ו3 בידרלים-כמה נק EV יהיו לאיווי ובאיזה תחומים?" היא שואלת בחיוך
-
אפעיל את מוחי ואנסה להיזכר בשיעורי הev מבית הספר היסודי. איזכר במראה וביכולות של טוגפי ושל בידריל, ושטוגפי קטן ובידריל גדולה, ואז אחליט ואומר:" אם איווי שלך אכן יכול לנצח כל כך הרבה פוקימונים בלי נקודות ev, יהיו לו 5 בהגנה מיוחדת ו6 בהתקפה פיסית, 11 בסך הכל" אומר ואחכה לראות שהיא נדהמת.
-
[SIZE=5]~מייק~[/SIZE]
הילדה לא נראת נדהמת היא רק אומרת "תשובה נכונה" וחוזרת לחישובים המתמטיים שלה על הלוח. היא מצביע לך לכיוון דלת עם המספר "3" עליו.
אתה נכנס לחדר ורואה נערה בת גילך שיושבת על כיסא משועממת ולפניה עמדה עם 3 כפתורים. על כל כפתור כתוב משהו.
"ברוך הבא לחדר האחרון!. החדר הזה בעצם עובד על מזל" היא מסבירה לך. "אתה צריך לנחש איזה סוג מכון זה-תלחץ על הכפתור שאתה חושב שהוא הנכון" היא אומרת. "אם תטעה, תאלץ להילחם בי". אתה מתקרב לעמדה ורואה שלושה כפתורים-כפתור כחול עם ציור של טיפה עליו וכיתוב "מים"ת כפתור כתום עם ציור של להבה עליו וכיתוב "אש", כפתור שחור-סגול עם ציור של רוח עליו וכיתוב "אופל". מה תבחר?
-
[QUOTE=Alice;1487722][SIZE=5]~מייק~[/SIZE]
הילדה לא נראת נדהמת היא רק אומרת "תשובה נכונה" וחוזרת לחישובים המתמטיים שלה על הלוח. היא מצביע לך לכיוון דלת עם המספר "3" עליו.
אתה נכנס לחדר ורואה נערה בת גילך שיושבת על כיסא משועממת ולפניה עמדה עם 3 כפתורים. על כל כפתור כתוב משהו.
"ברוך הבא לחדר האחרון!. החדר הזה בעצם עובד על מזל" היא מסבירה לך. "אתה צריך לנחש איזה סוג מכון זה-תלחץ על הכפתור שאתה חושב שהוא הנכון" היא אומרת. "אם תטעה, תאלץ להילחם בי". אתה מתקרב לעמדה ורואה שלושה כפתורים-כפתור כחול עם ציור של טיפה עליו וכיתוב "מים"ת כפתור כתום עם ציור של להבה עליו וכיתוב "אש", כפתור שחור-סגול עם ציור של רוח עליו וכיתוב "אופל". מה תבחר?[/QUOTE]
אני מניח שזה היה חייב לבוא מתישהו
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אלחץ על כפתור האופל ואקבל את גורלי המר של קרב.
-
[SIZE=5]~מייק~[/SIZE]
אכן גורל מר
~~~~~~
"טעות" אומרת הנערה. היא מובילה אותך דרך דלת עליה יש סימון X. אתה מגיע לזירה קטנה יחסית ללא אלמנט מיוחד והנערה מסבירה "קרב של אחד על אחד".
היא שולפת פוקדור ומוציאה פוקימון סגלגל. "חשבת שזה מכון אופל, הנה פוקימון אופל בשבילך"
[IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/262.gif[/IMG]
-
[QUOTE=Alice;1487726][SIZE=5]~מייק~[/SIZE]
אכן גורל מר
~~~~~~
"טעות" אומרת הנערה. היא מובילה אותך דרך דלת עליה יש סימון X. אתה מגיע לזירה קטנה יחסית ללא אלמנט מיוחד והנערה מסבירה "קרב של אחד על אחד".
היא שולפת פוקדור ומוציאה פוקימון סגלגל. "חשבת שזה מכון אופל, הנה פוקימון אופל בשבילך"
[IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/262.gif[/IMG][/QUOTE]
מזה את עושה לי מגמה-אקווה סטייל? אם הייתי בוחר מין היא היתה שולפת שארפידו ואם אש אז קאמראפט?
אם זה מכון מים את מלכה
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
'נלך על התותח הכי חזק' אומר. "נוקטוול, בוא!" אומר לו. "זה הקרב שלך ואתה [B]לא[/B] מפסיד בו, ברור?" אומר ואדגיש לו את הלא. "מצטער אם אני לחוץ טיפה, אבל פוקימוני אופל מפריעים לי קצת" אומר ובלי להגיד אחשוב בלב על הפוצ'יינה של החייל, אך אז אזכר בלונה ובאמבריאון ובזה שיש גם צד טוב לפוקימוני אופל. "נוקטוול, חיתוך אוויר! אם הוא מנסה לתקוף אותך פיסית, עוף גבוה יותר ותתחמק! תקיפה מיוחדת, נסה לברוח מהמתקפה!" אומר לו ואסקור בעין בוחנת כל פרט ופרט בחדר ([B]כל [/B] פרט ופרט)
-
[QUOTE=Alice;1487660][SIZE=5]~מוריס~[/SIZE]
"יש ניצחנו!" אתה צוהל. אתה פותח את התיק שלך ומוציא את המכשיר האדום המוכר-הפוקדע שלך. אתה סורק את הפוקימון שלפנייך ותמונה שלו מופיע על מסך הפוקדע. הפוקדע מזמזמם בקול מתכתי "מאריל, פוקימון המים. מאריל הוא ההתפתחות של אזוריל והוא חברותי מאוד. הוא שחיין מאוד טוב". "זה מוזר ללכת על שתי רגליים במקום לקפוץ על הזנב שלי" אומר לך מאריל ומביט מעט בתסכול על הזנב הקצר שלו. "נו טוב, אני משער שאתרגל!" הוא אומר וצוחק. אתה מרגיש מישהו קופץ עלייך מאחור, אתה מסתובב ורואה את לילית ומיסטי "מזל טוב!" צועקות שתיהן וקופצות עלייך עד שאתה כמעט נופל.
[/QUOTE]
" אני רוצה שאשר לי מקום לפוקימון נוסף. אני מתיחל ללכת למרכז הפוקימון ומבקש מאחות האחיות שתעביר את החתולה האפלה שלי לפרופסור
-
[QUOTE][SIZE=5][RIGHT][COLOR=#333333]~בל~
[/COLOR][/RIGHT][/SIZE]
[RIGHT][COLOR=#333333]כע, אחרי הקרב הזה אני יעשה לך (יותר נכון אתן לך)[/COLOR]
[COLOR=#333333]~~~[/COLOR]
[COLOR=#333333]"התקלה? זה כל מה שיש לך!" אתה צועק וצוחק בהנאה.[/COLOR]
[COLOR=#333333]דיינו רץ אל עבר פויינטה ונושך אותו בכתף עם ניב דרקון, פויינטה צועק בכאב ומנער את דיינו ממנו, הוא משתמש בלהביור עוצמתי על דיינו שמצליח לחמוק מהמכה. אתה משתמש בנשימת דרקון על אמבר, היא נראת די מתוסכלת וצוללת בהתחמקות רק בשנייה האחרונה "למה אתה עושה את זה?!" היא צועקת לעברך בכעס, תוך כדי נשיכת רגלך בניב אש כואב.[/COLOR][/RIGHT][/QUOTE]
"כלבה!" אסנן בכאב "כל שן אשבור לך!" אצעק, אקפוץ (או אעוף אם יש לי כנפיים) הכי גבוהה שאצליח כשהיא עוד מחזיקה בי, ואז אצנח במהירות מטה עם חבטת גוף עליה. "דינו! ניב דרקון שוב! זה כבר אישי!" אצעק על הפוקימון שלי
-
[SIZE=5]~מייק~
[/SIZE]האמת שלא חח סתם הראשון שעלה לי לראש
~~~~
אתה בוחר בנוקטאול לקרב הזה ואומר לא שהוא לא יכול להפסיד. "מצטער אם אני טיפה לחוץ, אבל פוקימוני אופל מפריעים לח קצת" אתה אומר וחושב על פוצי'אינה של החייל שבו נלחמתם. אתה מביט אל עבר לונה ושאדו ונזכר שיש גם צד טוב לפוקימוני אופל.
נוקטאול מנפנפף בכנפיו ומשלח חיתוך אוויר אל עבר הפוקימון. הפוקימון נפגע ועף לאחור, הוא קם וקופץ גבוהה, שורט את נוקטאול בטפרים זוהרים. נוקטאול עף גבוהה יותר, מבין כעט שהפוקימון מסוגל לקפוץ די גבוהה. אתה סורק את הזירה-אתה רואה שהזירה היא די פשוטה, אין בה משהו מיוחד. פשוט רצפה רגילה לחלוטין בחדר רגיל לגמרי. אין חפצים בחדר או אביזרים. רק חדר ריק לגמרי עם מקום להילחם בו.
[SIZE=5]~מוריס~
[/SIZE]
אתה מחליט שאתה רוצה שיהיה לך מקום לפוקימון נוסף ולכן אתה הולך למרכז הפוקימונים. אתה מעביר לאחות את פורלין והיא אומרת לך שפורלין תגיע בבטחה לפרופסור תוך כמה שעות. "ביי" אומרת לך פורלין והולכת אחרי האחות ג'וי.
לילית נראת מעט עצובה מהפירדה מאחד מהשותפים שלכם למסע אך מיסטי מסיחה את דעתה והיא מיד נהיית שמחה שוב.
מה תעשה עכשיו?
[SIZE=5]~בל~
[/SIZE]
אתה מקלל את אמבר וקופץ הכי גבוהה שאתה מצליח, למרות שבגלל המשקל העודף קשה לך יותר לקפוץ גבוהה. ברגע שאתה מתחיל לצנוח מטה אתה מפעיל חבטת גוף אימתנית על אמבר שבשילוב עם הקפיצה שלך מחסלים אותה!. אמבר שוכבת על הרצפה פצועה, אתה רואה קצת דמעות בעיניים שלה ונזכר שהיא לא נראת יותר מבת עשר. פויינטה עוזב את דיינו ורץ אליה "אמבר! אמבר את בסדר?!" הוא שואל ומצמיד את ראשו לשלה. "הקרב הזה נגמר. ניצחת. לך מפה עכשיו" הוא אומר לך בכעס
-
[QUOTE=Alice;1487889]
[SIZE=5]~מוריס~
[/SIZE]
אתה מחליט שאתה רוצה שיהיה לך מקום לפוקימון נוסף ולכן אתה הולך למרכז הפוקימונים. אתה מעביר לאחות את פורלין והיא אומרת לך שפורלין תגיע בבטחה לפרופסור תוך כמה שעות. "ביי" אומרת לך פורלין והולכת אחרי האחות ג'וי.
לילית נראת מעט עצובה מהפירדה מאחד מהשותפים שלכם למסע אך מיסטי מסיחה את דעתה והיא מיד נהיית שמחה שוב.
מה תעשה עכשיו?
[/QUOTE]
" אל תדגאי לילית עוד מעט יהיה לך חבר חדש ." אומר לה על מנת להריע אותה ומתחיל לצעוד בשביל הבא.
-
[QUOTE=Alice;1487889][SIZE=5]~מייק~
[/SIZE]האמת שלא חח סתם הראשון שעלה לי לראש
~~~~
אתה בוחר בנוקטאול לקרב הזה ואומר לא שהוא לא יכול להפסיד. "מצטער אם אני טיפה לחוץ, אבל פוקימוני אופל מפריעים לח קצת" אתה אומר וחושב על פוצי'אינה של החייל שבו נלחמתם. אתה מביט אל עבר לונה ושאדו ונזכר שיש גם צד טוב לפוקימוני אופל.
נוקטאול מנפנפף בכנפיו ומשלח חיתוך אוויר אל עבר הפוקימון. הפוקימון נפגע ועף לאחור, הוא קם וקופץ גבוהה, שורט את נוקטאול בטפרים זוהרים. נוקטאול עף גבוהה יותר, מבין כעט שהפוקימון מסוגל לקפוץ די גבוהה. אתה סורק את הזירה-אתה רואה שהזירה היא די פשוטה, אין בה משהו מיוחד. פשוט רצפה רגילה לחלוטין בחדר רגיל לגמרי. אין חפצים בחדר או אביזרים. רק חדר ריק לגמרי עם מקום להילחם בו.
[/QUOTE]
אסתכל כמה גבוהה התקרה ואהם יש לנוקטואל מקום להיאחז בו. אסרוק אותו בפוקדקס ואחשוב:'מייטיינה הזה נראה פוקימון התקפי במיוחד. אני חייב למצוא ממקום ממנו נוקטואל יוכל לתקוף במתקפות שלא דורשות מגע פיסי'. אחפש באזור תקרת החדר עמוד או קורה שנוקטוול יכול להיאחז בה. אם אמצא, אומר לו:" נוקטואל, עלה אל הקורה ותקוף משם את מייטיינה בחיתוך אוויר!"
-
[QUOTE=Alice;1487889]
[SIZE=5]~בל~
[/SIZE]
אתה מקלל את אמבר וקופץ הכי גבוהה שאתה מצליח, למרות שבגלל המשקל העודף קשה לך יותר לקפוץ גבוהה. ברגע שאתה מתחיל לצנוח מטה אתה מפעיל חבטת גוף אימתנית על אמבר שבשילוב עם הקפיצה שלך מחסלים אותה!. אמבר שוכבת על הרצפה פצועה, אתה רואה קצת דמעות בעיניים שלה ונזכר שהיא לא נראת יותר מבת עשר. פויינטה עוזב את דיינו ורץ אליה "אמבר! אמבר את בסדר?!" הוא שואל ומצמיד את ראשו לשלה. "הקרב הזה נגמר. ניצחת. לך מפה עכשיו" הוא אומר לך בכעס[/QUOTE]
"ללכת?" אחזור אחריו "נגמר?" אשאל "הקרב הזה רק התחיל" אגיד ואלחץ על הכפתור האומר שברשותי מעורב רגיל "אם תתקרב, סופך יהיה כשלה." אזהיר אותו. אסמן לשני הפוקמונים שלי להיות מוכנים וליצור חומה או הפרדה ביני ואמבר לפוני
-
[SIZE=5]~מוריס~[/SIZE]
אתה מנחם את לילית ומתחיל לצעוד בשביל הבא יחד עם כולם.
אתם יוצאים מהעיר ורואים כניסה ליער עם השילוט "דרך 35-יער השלום".
אתה נכנס פנימה ומתחיל ללכת בדרך, אתה רואה המון פוקימונים אבל פה ושם שם לב להבזקי חשמל בין העצים.
"תראו!" צועקים לפתע צ'אטוט ופנאפי בו זמנית, מצביעים לכיוונים שונים. אתה מביט לשני הצדדים וקולט פוקימונים הולכים בין העצים או מטפסים עליהם.
[IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/025.gif[/IMG] [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/239.gif[/IMG] [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/523.gif[/IMG] [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/056.gif[/IMG]
[SIZE=5]~מייק~
[/SIZE]
סוף סוף פוקדע
~~~
אתה רואה שהתקרה די גבוהה אבל היא חלקה ללא כל חפצים עליה אז לנוקטאול אין במה להיאחז. אתה סורק את הפוקימון בפוקדע שמצפצף "מייטהינה, פוקימון כלב האופל. מייטהינה הוא פוקימון חברותי אבל תוקפני מאוד אם הוא צריך להילחם" מצפצץ הפוקדע בקול מתכתי. נוקטאול עף לאוויר ושולח חיתוך אוויר אל מייטהינה שצולל בשנייה האחרונה ומתחמק. הוא שולח כדור אופל לנוקטאול שנפגע אך לא קשה מידי.
[SIZE=5]~בל~[/SIZE]
לא זוכרת עם רשמתי לך את זה אבל אתה גם יכול להשתגר עם השעון שלך אם יש לך משימה\זימון למיקום מסויים אבל אחרי שאתה מסיים את עניינך אתה חייב לחזור למיקום שבו היית לפני ששוגרת (נגיד במסע שלך אתה בדרך 1 ופתאום יש לך משימה בדרך 50. אחרי שסיימת בדרך 50 אתה חייב לחזור לדרך 1
~~~~~~~
אתה לוחץ על הכפתור בשעון שלך ומזהיר את פויינטה שלא להתקרב-תוך כדי אתה מסמן לפוקימונים שלך להיעמד בין אמבר לפויינטה "אתה תשלם על זה" מסנן פויינטה. אתה מביט על השעון ורואה כיתובים מתחלפים "מאתר מיקום.... מחפש רכב פנוי.... רכב בדרך". תוך כשלוש דקות רכב שחור מגיע אל המקום וממנו יוצאים ארבעה חיילים במדים שחורים עם האות H עליהם. "כל הכבוד טירון" אחד מהם משבח אותך. הם מרימים את אמבר המשותקת ופויינטה מנסה לתקוף אותם אך הם יורים עליו בחץ כלשהו שמרדים אותו מייד. הם מכניסים את אמבר ואת פויינטה לרכב ונוסעים משם.
כדקה לאחר מכן השעון שלך מצפצץ אתה רואה סימן של הודעה עליו ופותח את ההודעה. "זומנת למפגש עם אחד הקצינים. תשתגר לעיר ג'ובלייף. אתה פותח את השעון שלך ומשתגר לעיר, אתה מביט לצדדים ומרגיש די נינוח כי אתה יודע שהעיר הזאת בשליטה של הארי. חייל ניגש אלייך ומבקש ממך לעקוב אחריו-הוא מוביל אותך ואת הפוקימונים שלך לבניין קטן ודי פשוט. אתה נכנס פנימה ורואה אדם בן כ25-30 בעל שיער אדום. "ברוך הבא בל." הוא מברך אותך ומורה לך לשבת על כיסא במרכז החדר.
"לאחרונה, הצלחנו להגיע לנקודת מפנה בניסויים שלנו במעורבים בדרך 49 והצלחנו ליצור קולר שמאפשר לשלוט במעורבים. הם יקשיבו לכל דבר שמי שהוכרז כשולט בהם אומר. הבעיה היחידה היא שהם לא מסוגלים לחשוב בצורה מתקדמת מידי תחת השפעת הקולר אז לרוב הם לא יוכלו לייעץ בנושאים מסויימים, ואולי הם לא ישתמשו בטקטיקה מתוכמת מידי אם הם יתבקשו להילחם ללא הוראות. בנוסף הקולר גם טיפה מחליש את הכח שלהם" הקצין אומר לך. "בגלל הביצועים המרשימים שלך, הוחלט להציע לך את H23. הוא מעורב אגדי שלכדנו רק לא מזמן ואחד מחיות המחמד האהובות על הארי. אם תיקח על עצמך את האחריות על H23 תזכה בשותף (או יותר נכון "חיית מחמד") חזק ביותר למסע שלך. אתה חייב אבל לוודא שלא יקרה לא כלום או שהארי יהרוג אותך. האם תרצה לקחת את האחריות הזאת? זאת הזדמנות שבדרך כלל מוצעת רק לפקידים הבכירים ביותר" הוא אומר לך.
[IMG]http://sprites.pokecheck.org/t/138.gif[/IMG]
-
[QUOTE=Alice;1487915][SIZE=5]~מוריס~[/SIZE]
אתה נכנס פנימה ומתחיל ללכת בדרך, אתה רואה המון פוקימונים אבל פה ושם שם לב להבזקי חשמל בין העצים.
"תראו!" צועקים לפתע צ'אטוט ופנאפי בו זמנית, מצביעים לכיוונים שונים. אתה מביט לשני הצדדים וקולט פוקימונים הולכים בין העצים או מטפסים עליהם.
[IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/025.gif[/IMG] [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/239.gif[/IMG] [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/523.gif[/IMG] [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/056.gif[/IMG]
[/QUOTE]
" הפוקימון עם ברק על הבטן נרא מעניין" אני אומר ומסתכל עליו בפוקידע.
-
[quote=alice;1487915][size=5]
[size=5]~מייק~
[/size]
סוף סוף פוקדע
~~~
אתה רואה שהתקרה די גבוהה אבל היא חלקה ללא כל חפצים עליה אז לנוקטאול אין במה להיאחז. אתה סורק את הפוקימון בפוקדע שמצפצף "מייטהינה, פוקימון כלב האופל. מייטהינה הוא פוקימון חברותי אבל תוקפני מאוד אם הוא צריך להילחם" מצפצץ הפוקדע בקול מתכתי. נוקטאול עף לאוויר ושולח חיתוך אוויר אל מייטהינה שצולל בשנייה האחרונה ומתחמק. הוא שולח כדור אופל לנוקטאול שנפגע אך לא קשה מידי.
][/quote]
כדור אופל? מהזה?
~~~~~~~~~~
"כל הכבוד נוקטואל! שלא יתחמק יותר אבל! בוא ננסה משהו חדש" אומר לו. (אני מתבסס פה על הדקס אנטרי מy עכשיו). נוקטואל, סובב את ראשך ב180 מעלות! חזק את יכולות מוחך! לאחר מכן, נסה להפנט את מייטיינה!" אומר לו בתקווה שהתרגיל יעבוד, כי מהידע שלי על נוקטואל, הוא אמור לדעת לחדד את מוחו ולהשתמש במספר מתקפות על חושיות.
-
[SIZE=5]~מוריס~[/SIZE]
גודנס. למה תמיד לוקחים את האלקיד
~~~
" הפוקימון עם ברק על הבטן נרא מעניין" אתה אומר לכולם ומוציא את הפוקדע שלך. "אלקיד, פוקימון הברק. אלקיד הוא פוקימון מסוג חשמל. הוא אוהב למתוח אנשים ובדרך כלל בעל מזג חם" מזמזם לך הפוקדע.
אלקיד מביט בך בסקרנות, לא מבין מדוע אתה מסתכל עליו
[SIZE=5]~מייק~[/SIZE]
פעימת אופל* my bad
When it needs to think, it rotates its head 180 degrees to sharpen its intellectual power.
וואוו ממש מחקר עשית פה
~~~
אתה מעודד את נוקטאול ואומר לו לסובב את ראשו 180 מעלות. נוקטאול עושה זאת ואתה מבחין בניצוץ חד בעין שלו. נוקטאול בוהה במייטהינה ואתה רואה גלים ורודים נעים מעברו למייטהינה. הפוקדע שלך מצפצף מהכיס "מתקפת בלבול (סורי החלטתי לתת לו בלבול לא היפנוט)". מייטהינה מסתכל סביבו ומתחיל לרוץ אקראית לכל הכיוונים "אני אתפוס את הכדור! אני אתפוס את הכדור!" הוא ממלמל ורץ. "מייטהינה, צא מזה! תשתמש שוב בפעימת אופל" הנערה מנסה לצעוק לו. מייטהינה משתמש בפעימת אופל על עצמו ומתעלף!.
הנערה רצה אל מייטהינה ומחזירה אותו לפוקדור. "זה היה סיום יצירתי.. טוב אתה יכול להמשיך" היא אומרת לך ומצביע אל עבר דלת ללא כיתוב. אתה עובר בדלת ומגיע לזירה המוזרה ביותר שראית אי פעם-היא בנוייה כמו בריכה, רק שבמקום בריכה יש לבה רותחת. כל הזירה היא שורות על גבי שורות של משטחים עגולים קטנים יחסית (מספיק בשביל פוקימון אחד בלבד). אתה מבין שאם הפוקימון של מישהו יפול פנימה, הוא יכווה קשות מהלבה. "ברוך הבא למכון האש! אני פליים!" מציג את עצמו מנהיג המכון שעומד מהעבר השני-אתה מבחין שהוא לא מעורב. "הקרב יהיה שני פוקימונים על שני פוקימונים. אל תדאג, אם פוקימון שלך נופל אל תוך הלבה ומתעלף אנחנו מיד מפעילים מערכת קירור וחילוץ" הוא אומר לך ומוציא שני פוקימונים שעומדים בביטחון ואיזון על שניים מהעיגולים.
[IMG]http://sprites.pokecheck.org/t/010.gif[/IMG] [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/390.gif[/IMG] [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/136.gif[/IMG]
-
[QUOTE=Alice;1487939][SIZE=5]~מוריס~[/SIZE]
גודנס. למה תמיד לוקחים את האלקיד
~~~
" הפוקימון עם ברק על הבטן נרא מעניין" אתה אומר לכולם ומוציא את הפוקדע שלך. "אלקיד, פוקימון הברק. אלקיד הוא פוקימון מסוג חשמל. הוא אוהב למתוח אנשים ובדרך כלל בעל מזג חם" מזמזם לך הפוקדע.
אלקיד מביט בך בסקרנות, לא מבין מדוע אתה מסתכל עליו
[/QUOTE]
" סליחה שאני מסתכל עלייך ככה . פשוט אתה מאוד מעניין אותי. הייתי רוצה שתצטרף אלי , אם אתה רוצה אפשר לערוך קרב קטן לפני זה." אומר לאלקיד
-
[QUOTE=Alice;1487939][SIZE=5]
[SIZE=5]~מייק~[/SIZE]
פעימת אופל* my bad
When it needs to think, it rotates its head 180 degrees to sharpen its intellectual power.
וואוו ממש מחקר עשית פה
~~~
אתה מעודד את נוקטאול ואומר לו לסובב את ראשו 180 מעלות. נוקטאול עושה זאת ואתה מבחין בניצוץ חד בעין שלו. נוקטאול בוהה במייטהינה ואתה רואה גלים ורודים נעים מעברו למייטהינה. הפוקדע שלך מצפצף מהכיס "מתקפת בלבול (סורי החלטתי לתת לו בלבול לא היפנוט)". מייטהינה מסתכל סביבו ומתחיל לרוץ אקראית לכל הכיוונים "אני אתפוס את הכדור! אני אתפוס את הכדור!" הוא ממלמל ורץ. "מייטהינה, צא מזה! תשתמש שוב בפעימת אופל" הנערה מנסה לצעוק לו. מייטהינה משתמש בפעימת אופל על עצמו ומתעלף!.
הנערה רצה אל מייטהינה ומחזירה אותו לפוקדור. "זה היה סיום יצירתי.. טוב אתה יכול להמשיך" היא אומרת לך ומצביע אל עבר דלת ללא כיתוב. אתה עובר בדלת ומגיע לזירה המוזרה ביותר שראית אי פעם-היא בנוייה כמו בריכה, רק שבמקום בריכה יש לבה רותחת. כל הזירה היא שורות על גבי שורות של משטחים עגולים קטנים יחסית (מספיק בשביל פוקימון אחד בלבד). אתה מבין שאם הפוקימון של מישהו יפול פנימה, הוא יכווה קשות מהלבה. "ברוך הבא למכון האש! אני פליים!" מציג את עצמו מנהיג המכון שעומד מהעבר השני-אתה מבחין שהוא לא מעורב. "הקרב יהיה שני פוקימונים על שני פוקימונים. אל תדאג, אם פוקימון שלך נופל אל תוך הלבה ומתעלף אנחנו מיד מפעילים מערכת קירור וחילוץ" הוא אומר לך ומוציא שני פוקימונים שעומדים בביטחון ואיזון על שניים מהעיגולים.
[IMG]http://sprites.pokecheck.org/t/010.gif[/IMG] [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/390.gif[/IMG] [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/136.gif[/IMG][/QUOTE]
אכן :)
גם בלבול עובד, רק שזה לא היה אמור להשפיע על מייטיינה, אלא אם כן התכוונת קרן בלבול :nose_pick:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
'המממ.... זירה...מעניינת. אחרי הכל צפיתי את זה. לפחות יהיה לי קרב אחד של מנוחה" אומר ואעיף רגע מבט לראות שלונה וביאנקה בסדר. לאחר מכן אתלבט קצת, ואחליט:"נוקטואל, אתה יכול להמשיך להילחם? אני אשמח". בנוסף:"טירטוגה, המכון הזה נבנה כדי שתהיה המנצח שלו" אומר לו ואשלח אותו לקרב יחד עם נוקטואל
-
[QUOTE=Alice;1487915][SIZE=5]~מוריס~[/SIZE]
[SIZE=5]~מייק~
[/SIZE]
סוף סוף פוקדע
~~~
[SIZE=5]~בל~[/SIZE]
לא זוכרת עם רשמתי לך את זה אבל אתה גם יכול להשתגר עם השעון שלך אם יש לך משימה\זימון למיקום מסויים אבל אחרי שאתה מסיים את עניינך אתה חייב לחזור למיקום שבו היית לפני ששוגרת (נגיד במסע שלך אתה בדרך 1 ופתאום יש לך משימה בדרך 50. אחרי שסיימת בדרך 50 אתה חייב לחזור לדרך 1
~~~~~~~
אתה לוחץ על הכפתור בשעון שלך ומזהיר את פויינטה שלא להתקרב-תוך כדי אתה מסמן לפוקימונים שלך להיעמד בין אמבר לפויינטה "אתה תשלם על זה" מסנן פויינטה. אתה מביט על השעון ורואה כיתובים מתחלפים "מאתר מיקום.... מחפש רכב פנוי.... רכב בדרך". תוך כשלוש דקות רכב שחור מגיע אל המקום וממנו יוצאים ארבעה חיילים במדים שחורים עם האות H עליהם. "כל הכבוד טירון" אחד מהם משבח אותך. הם מרימים את אמבר המשותקת ופויינטה מנסה לתקוף אותם אך הם יורים עליו בחץ כלשהו שמרדים אותו מייד. הם מכניסים את אמבר ואת פויינטה לרכב ונוסעים משם.
כדקה לאחר מכן השעון שלך מצפצץ אתה רואה סימן של הודעה עליו ופותח את ההודעה. "זומנת למפגש עם אחד הקצינים. תשתגר לעיר ג'ובלייף. אתה פותח את השעון שלך ומשתגר לעיר, אתה מביט לצדדים ומרגיש די נינוח כי אתה יודע שהעיר הזאת בשליטה של הארי. חייל ניגש אלייך ומבקש ממך לעקוב אחריו-הוא מוביל אותך ואת הפוקימונים שלך לבניין קטן ודי פשוט. אתה נכנס פנימה ורואה אדם בן כ25-30 בעל שיער אדום. "ברוך הבא בל." הוא מברך אותך ומורה לך לשבת על כיסא במרכז החדר.
"לאחרונה, הצלחנו להגיע לנקודת מפנה בניסויים שלנו במעורבים בדרך 49 והצלחנו ליצור קולר שמאפשר לשלוט במעורבים. הם יקשיבו לכל דבר שמי שהוכרז כשולט בהם אומר. הבעיה היחידה היא שהם לא מסוגלים לחשוב בצורה מתקדמת מידי תחת השפעת הקולר אז לרוב הם לא יוכלו לייעץ בנושאים מסויימים, ואולי הם לא ישתמשו בטקטיקה מתוכמת מידי אם הם יתבקשו להילחם ללא הוראות. בנוסף הקולר גם טיפה מחליש את הכח שלהם" הקצין אומר לך. "בגלל הביצועים המרשימים שלך, הוחלט להציע לך את H23. הוא מעורב אגדי שלכדנו רק לא מזמן ואחד מחיות המחמד האהובות על הארי. אם תיקח על עצמך את האחריות על H23 תזכה בשותף (או יותר נכון "חיית מחמד") חזק ביותר למסע שלך. אתה חייב אבל לוודא שלא יקרה לא כלום או שהארי יהרוג אותך. האם תרצה לקחת את האחריות הזאת? זאת הזדמנות שבדרך כלל מוצעת רק לפקידים הבכירים ביותר" הוא אומר לך.
[IMG]http://sprites.pokecheck.org/t/138.gif[/IMG][/QUOTE]
"סליחה" אלחש לאמבר כאשר לקחו אותה, התכבנתי לזה באמת. "אני רוצה להבין כמה דברים המפקד" אגיד לקצין שמולי "עד כמה... אה.." אגמגם קצת "טיפש זה עושה אותו?" אשאל. "ולמה אני? מה מיוחד בי שמגיע לי הכבוד הזה?" אשאל מופתע
-
[QUOTE][SIZE=5][RIGHT][COLOR=#333333]~לוקאס~
[/COLOR][/RIGHT][/SIZE]
[RIGHT][COLOR=#333333]אתה משבח את סקווירטל והולך לנוח במרכז הפוקימונים. אחרי כשעה אתה מחליט להמשיך למכון הבא. אתה יוצא סוף סוף מהעיר ג'ובלייף ומתקדם אל עבר דרך 33. אתה רואה שהשלט לדרך ניצב על יד מערה חשוכה. אתה נכנס פנימה ומתחיל ללכת, אתה בקושי מצליח לראות משהו אבל יש כמה דמויות שאתה כן מצליח להבחין בהם.[/COLOR][/RIGHT]
[IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/559.gif[/IMG][RIGHT][COLOR=#333333] [/COLOR][/RIGHT][IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/337.gif[/IMG][RIGHT][COLOR=#333333] [/COLOR][/RIGHT][IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/305.gif[/IMG][/QUOTE]
"הגיע הזמן לאימון, האונדור תלחם בלאיירון סקווירטל בלונטון" אורה להם "האונדור תאיר את המקום בלהביור ואז תתקוף איתו את לאיירון, סקווירטל תשתמש באקדח מים על לונטון"
-
[QUOTE] ~זינק~
אל תשכח שאולי גרייס חזקה, אבל היא מאודד מפחדת מהחיילים של הארי. היא בדרך כלל די קופאת במקום
~~~~
אתה אומר לגרייס שהיא לוחמת ממש טובה ומחליט שזה הזמן להמשיך במסע שלכם.
אתם עצרים רגע במרכז הפוקימונים כדי להתרענן ונכנסים לדרך 31. אתה במהרה קולט שרוב הדרך עוברת על יד נהר רחב ויפה. אתה הולך לאט על יד הנהר ולפתע שומע רעש מוזר מהתיק שלך. אתה פותח את תיק ומוציא את ביצת השילדון שקיבלת. הביצה מלאה שברים וזוהרת באור לבן-צהבהב. לפתע, פוקימון קטן וחמוד יושב על הידיים שלך. "א...ב..א?" הוא שואל ומטה את ראשו
[/QUOTE]
"לא ממש חח" אצחק. "אבל אנחנו הולכים להילחם יחד נגד הארי הנורא. כיף להכיר אותך, שמי זינק!" אמציג את עצמי.
-
[SIZE=5]~מוריס~[/SIZE]
אתה מתנצל לפני הפוקימון ומסביר לו שאתה רוצה שתצטרף למסע שלו.
"קרב קטן? זה יהיה גדול!" עונה לך הפוקימון ומכוון אלייך מכת ברק עוצמתית!
[SIZE=5]~מייק~[/SIZE]
שששששששששש זה פועל לפי חוק רצון השה"מ הרגעי
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה מביט בזירה המוזרה ושמח שלפחות יש לך קרב מנוחה. אתה מבקש מנוקטאול וטריטוגה להילחם בקרב הזה, הם מהנהנים ונעמדים על שניים מהעיגולים. "עוד דבר אחד" אומר פליימ ולוחץ על כפתור לידו. כלום לא קורה. אתה לרגע לא מבין למה הייתה לחיצת הכפתור הזאת שלפתע זרנוק לבה קופץ מבין כמה עיגולים. "זה פועל בזמן אקראי ובמיקום אקראי" מסביר לך פליים-עוד מכשול להיזהר ממנו.
"פלריאון, להביור על נוקטאול. צ'ימצ'אר, דחיפה על טריטוגה!" צועק פליים והפוקימונים שלו בתזוזה, מקפצים בעיגול לעיגול במהירות
[SIZE=5]~בל~
[/SIZE]
"סליחה" אלחש לאמבר כאשר לקחו אותה, התכבנתי לזה באמת. "אני רוצה להבין כמה דברים המפקד" אגיד לקצין שמולי "עד כמה... אה.." אגמגם קצת "טיפש זה עושה אותו?" אשאל. "ולמה אני? מה מיוחד בי שמגיע לי הכבוד הזה?" אשאל מופתע
אתה מסתכל על המפקד ושואל אותו עד כמה טיפש הקולר עושה את המעורב ולמה דווקא בחרו בך. "לא יותר מידי 'טיפש'. אתה יכול לדבר איתו ולשאול לדעתו, זה יהיה כמו לדבר עם כל אדם אחר רק שהוא לרוב לא יהיה מסוגל לחשוב על תוכניות מסובכות או על טקטיקות קרב מתוחכמות. יש המוני אנשים שהם כאלה, אז אפשר לומר שהוא כמו אדם ממוצע, רק מאוד חזק" הוא מסביר לך. "בחרנו בך כי הפגנת אומץ רב ותושייה שלכדת את המעורבת פויינטה הזאת-מספר שישים ושבע. עשית זו בצורה נקייה וחלקה והפגנת נאמנות להארי ולמטרה שלנו. הארי מזדהה אתך, בגלל ששניכם מעורבים ולכן הוחלט להציע לך הזדמנות נדירה זו. האם אתה מסכים?. H23 נמצא ממש מעבר לדלת" הוא אומר
[SIZE=5]~לוקאס~[/SIZE]
אתה מחליט שזה הזמן להתאמן. אתה שולח את האונדור להילחם בפוקימון שמתגלה כליירון ואת סקווירטל בלונטון.
הונדור משתמש בלהביור על מנת להאיר את המערה ואז משתמש באותו להביור כדי לתקוף בחוזקה את ליירון המופתע שמועף לאחור. ליירון נראה די כועס ומתקיל את האונדור בחוזקה. סקווירטל נלחם בלונטון, אתה מבחין בגל על חושי שהודף את סקווירטל לאחור ופוצע אותו, בו בזמן דוחק אותו לאחור. סקווירטל נראה די מעוצבן "אני... אנצח" אתה שומע אותו ממלמל והוא לפתע מתחיל לזהור באור לבן! תוך כמה שניות עומד לפנייך פוקימון חדש
[IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/008.gif[/IMG]
[SIZE=5]~זינק~
[/SIZE]פוקימון מתבגרים ממש מהר, אל תדאג הוא לא יהיה ככה הרבה זמן
~~~~~~
"לא ממש" אתה עונה לשילדון הקטן וצוחק. "אבל אנחנו הולכים להילחם יחד נגד הארי הנורא. כיף להכיר אותך, שמי זינק!" אתה אומר ומציג את עצמך. "הארי הנורא!" חוזר אחרייך שלדון בקול מוזר ומתחיל לצחקק. גרייס מתקרבת לגור ומציגה את עצמה, הגור בוהה בה כמה דקות ומתחיל להתלהב מהפרחים שבצידי ראשה "פרח! פרח!" הוא צועק וצוחק. לא עובר הרבה זמן והוא מתכרבל לכדור ונרדם.