[quote][i]Originally posted by momo3[/i]@Aug 9 2009, 12:06 PM
[b] [color=blue][u][i][b]FFire-Blaze[/b][/i][/u][/color]
קיובון תוקף באלת עצם ופוגע חזק בווילמר ומעיף אותו עך הברזלים של הספינה. [/b][/quote]
"מצוין קיובון, עכשיו תשתמש בבומרנג שוב
Printable View
[b] [color=blue][u][i][b]FFire-Blaze[/b][/i][/u][/color]
קיובון תוקף באלת עצם ופוגע חזק בווילמר ומעיף אותו עך הברזלים של הספינה. [/b][/quote]
"מצוין קיובון, עכשיו תשתמש בבומרנג שוב
[color=blue][u][b]FFire-Blaze[/b][/u][/color]
קיובון תוקף באלת עצם שוב אבל ווילמר חומק ותוקף במכת גוף שפוגעת חזק בקיובון.
[quote][i]Originally posted by momo3[/i]@Aug 9 2009, 12:10 PM
[b] [color=blue][u][i][b]Loveless[/b][/i][/u][/color]
הוט הוט מנסה להתאושש ותוקף בניקור אבל סאנפלורה חומקת ותוקפת ביום שמש, סאנפלורה מקבלת כח מהשמש. [/b][/quote]
"הוט הוט אל תוותר ניקור בכל הכוח!" אני קורא.
[color=blue][u][i][b]Loveless[/b][/i][/u][/color]
הוט הוט מתקדם במהירות אל סאנפלורה , אבל היא תוקפץ בקרן סולרית בעזרת הכוח שהיא קבלה ממתקפת יום השמש.
הקרן הסולרית פוגעת בהוט הוט ומחסלת אותו.
[quote][i]Originally posted by momo3[/i]@Aug 9 2009, 04:29 PM
הוט הוט מתקדם במהירות אל סאנפלורה , אבל היא תוקפץ בקרן סולרית בעזרת הכוח שהיא קבלה ממתקפת יום השמש.
הקרן הסולרית פוגעת בהוט הוט ומחסלת אותו. [/b][/quote]
"הוט הוט חזור" אני אומר בכעס מעט "אורסרינג צא תישתמש בשריטה!" אני קורא.
אורסרינג יוצא מהפוקדור בשאגה גדולה, לפתע סאנפלורה המבוהלת מתחילה לברוח ואורסארינג רודף אחריה.
לפתע הם מתחילים להתרחק ממך.
[quote][i]Originally posted by momo3[/i]@Aug 9 2009, 04:46 PM
אורסרינג יוצא מהפוקדור בשאגה גדולה, לפתע סאנפלורה המבוהלת מתחילה לברוח ואורסארינג רודף אחריה.
לפתע הם מתחילים להתרחק ממך. [/b][/quote]
אני רץ אחריהם O:
[quote][i]Originally posted by momo3[/i]@Aug 6 2009, 10:52 PM
[b] [color=blue][u][i][b]!!!ThE sTrOnGeSt PoK[/b][/i][/u][/color]
אתה כבר הגבתה להמשך הזה בעבר תחפש את ההמשך הכי חדש שעשיתי לך הוא באחד העמודים האחרונים. [/b][/quote]
אני יודע שהגבתי להמשך הזה אבל חרשתי על עמודים 75-107 ולא מצאתי אז ההמשך הראשון שראיתי וההכי קרוב לנקודת המוצא שבה הפסקתי להגיב ישר הגבתי עליו...
אני חייב להמשיך לחפש או שאתה יכול להמשיך את המשחק מהתגובה הזו?
אתה רודף אחרי אורסרינג וסאנפלורה, לפתע אתה שם לב שלאט לאט היער נעלם ואתה מגיע למן מדבר מוזר.
לפתע אתה רואה סטאליקסים ואוניקסים וכל מני פוקימוני מתכת, אבל אתה לא מוצא את אורסרינג או את סאנפלורה.
[img]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/7/7e/208.png[/img][img]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/d/de/095.png[/img]
[color=blue][u][i][b]!!!ThE sTrOnGeSt PoK[/b][/i][/u][/color]
אני אחפש לך את ההמשך האחרון שלך ואשלח לך אותו בפרטי.
[quote][i]Originally posted by momo3[/i]@Aug 9 2009, 05:11 PM
אתה רודף אחרי אורסרינג וסאנפלורה, לפתע אתה שם לב שלאט לאט היער נעלם ואתה מגיע למן מדבר מוזר.
לפתע אתה רואה סטאליקסים ואוניקסים וכל מני פוקימוני מתכת, אבל אתה לא מוצא את אורסרינג או את סאנפלורה.
[img]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/7/7e/208.png[/img][img]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/d/de/095.png[/img] [/b][/quote]
אני ניגש לאחד מהם בחשש "סלחו לי ראיתם אולי במקרה באזור אורסרינג וסאנפלורה?" אני שואל בפחד.
[color=blue][u][b][i]Loveless[/i][/b][/u][/color]
אתה שואל את אחד מהם אבל אף אחד מהם לא עונה לך, אתה ממשיך להתסובב, לפתע אתה רואה את אורסארינג מחוסל והגוף שלו חצי קבור באדמה.
אבל אין זכר לסאנפלורה.
[b]
[color=blue][i][b][u]Ducky[/u][/b][/i][/color]
לפתע אתה חוטף זרם חשמלי חזק לייטקיוו לא רוצה שתגע בו, לפתע הוא מתחיל ללכת לכיוון העיר, אתה הולך אחריו אבל כל הזמן הוא מנסה לברוח לך.
[/b][/quote]
נו מה, תעשה פשוט שהוא בורח וזהו ><
"לייט, תחכה!" אני צועק ומנסה להחיזר אותו לכדור.
"אתה רוצה להגיד לי שאתה מקשיב לאישה המטומטמת הזאת כי היא אמרה שאתה בעייתי? הכל היה באשמתה! אתה פוקימון נהדר, ורק בזכותך זכיתי בתג הראשון שלי. אתה יותר מסתם פוקימון, אתה גם חבר שלי! תפסיק לברוח ובוא אלי, נחזור אל התחרות ונוכיח שאתה לא בעייתי ושאתה פוקימון מצוין! אני יודע שאתה כזה, ולמען האמת, לא אכפת לי מה האחרים חושבים. אני רק רוצה שתישאר איתי, אפילו אם לא תלחם, אתה חבר שלי!" אני צועק וממשיך לרדוף אחריו.
[quote][i]Originally posted by momo3[/i]@Aug 9 2009, 05:22 PM
[b] [color=blue][u][b][i]Loveless[/i][/b][/u][/color]
אתה שואל את אחד מהם אבל אף אחד מהם לא עונה לך, אתה ממשיך להתסובב, לפתע אתה רואה את אורסארינג מחוסל והגוף שלו חצי קבור באדמה.
אבל אין זכר לסאנפלורה. [/b][/quote]
אני רץ אליו "אורסרינג תתעורר! מי עשה לך את זה?" אני אומר לו ומנסה להעיר אותו.
אוף רציתי את סאנפלורה אין לי פוקימון עשב >:
[quote][b]"כן אבל בסוף הצלחתי לברוח מהם עכשיו הם מחפשים אותי, חייבים לפרוץ למפקדה שלהם יש להם פוקדור מיוחד של אגדי שצריך לכחת מהם אחרת הם ישתמשו בו לרעה." אמר רודי [/b][/quote]
"אגדי, הא?" אני אומר "טוב, איך אתה מתכוון לפרוץ לשם?"
[color=blue][u][b][i]Ducky[/i][/b][/u][/color]
אתה מתקרב אל לייטקיוו במהירות, לפתע הוא מתעלף ויוצאים ממנו ניצוצות של חשמל.
אורסרינג מחוסל, לפתע אתה רואה סטאליקס אחד שמביט עליך וצוחק, כניראה שהוא פגע באורסרינג.
[color=blue][u][i][b]!!!ThE sTrOnGeSt PoK[/b][/i][/u][/color]
"יש שני שומרים בכניסה צריך להשיח את דעתם ואז להכנס, אבל אין לי רעיון" אמר רודי