-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Nov 14 2009, 09:55 AM
[b] ירין
"מדיצ'ם, תברח מיריית החוט,ף ואחר השתמש בטייקוואנדו!" אומר הלוחם. מדיצ'ם בורח מיריית החוט קופץ ובועט בראש של ביוטיפליי. אם זה היה טיקוונדו, הוא היה מקבל 2 נקודות, אבל זה לא, ולכן ביוטיפליי משתמש ברוח כסופה ופוגע במדיצ'ם, ולאחר מכן הוא פוגע במדיצ'ם עם הדחיפה.
[/b][/quote]
"יריהה כסופה ואז תנסה לרכז את האנרגיה באוויר וליצור ממנו כדור ותשליך עליו!!-כדור אנרגיה" אני אומר
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Nov 14 2009, 10:55 AM
[b] תמיר
מאז שסרבי קיים
--
המתקפה מצליחה, ודנספרס משיב בגלגול, ואז שניהם מתנגשים, והנזק הגדול יותר נגרם לדנספרס. [/b][/quote]
אקווה ג'ט תמיד פוגע ראשון,אז אלא אם כן גם לגלגול אפקט דומה,הם לא יכולים להתנגש...
ועד כמה שידוע לי,אין לגלגול אפקט כזה...
---
"אקווה ג'ט ואז כשאתה קרוב אקדח מים!"
-
ירין
אנא התשדל להגיב במדוייק, אין דבר כזה ירייה כסופה. אני לא אמור כל פעם לפרש את מה שאתה אומר לי לשפת המכונה שלי.
--
הרוח הכסופה פוגעת במדיצ'ם.
"מדיצ'ם, השתמש באגרוף כח!" אומר הלוחם. מדיצ'ם קופץ ופוגע בביוטיפליי. ביוטיפליי מצליח להשתמש בכדור אנרגיה, אך הוא בינתיים קצת חלש. ביוטיפליי מתחיל להתעייף (הוא לא לגמרי התאושש מהקרב הקודם)
תמיר
כמובן, טעות שלי.
--
דנספרס משתמש בזעם, אך האקווה ג'ט פוגע קודם. אחר כך דנספרס פוגע עם הזעם. אחר כך פוליוואג משתמש באקדח מים ופוגע בדנספרס.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Nov 17 2009, 07:26 AM
[b] ירין
אנא התשדל להגיב במדוייק, אין דבר כזה ירייה כסופה. אני לא אמור כל פעם לפרש את מה שאתה אומר לי לשפת המכונה שלי.
--
הרוח הכסופה פוגעת במדיצ'ם.
"מדיצ'ם, השתמש באגרוף כח!" אומר הלוחם. מדיצ'ם קופץ ופוגע בביוטיפליי. ביוטיפליי מצליח להשתמש בכדור אנרגיה, אך הוא בינתיים קצת חלש. ביוטיפליי מתחיל להתעייף (הוא לא לגמרי התאושש מהקרב הקודם)
[/b][/quote]
"תנסה לקשור לו את הרגליים עכשיו!!!ואז דחיפה!" אני אומר
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Nov 14 2009, 09:55 AM
[b] נאור
הדחיפה והנגיחה פוגעת בסידוט. סידוט מצליח להתאושש בזמן ולברוח משניכת הקרח, והוא משתמש בדחיפה ופוגע בסנורנט. סידוט נראה קצת עייף. [/b][/quote]
"יפה מאוד סנוראנט,תנסה להתאושש ואז תשתמש בנשיכת קרח שוב,תנסה להוציא כמה שיותר קור! ובכל העוצה סנוראנט!"אומר לסנוראנט.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Nov 17 2009, 08:26 AM
[b] תמיר
כמובן, טעות שלי.
--
דנספרס משתמש בזעם, אך האקווה ג'ט פוגע קודם. אחר כך דנספרס פוגע עם הזעם. אחר כך פוליוואג משתמש באקדח מים ופוגע בדנספרס. [/b][/quote]
"פוליאג,תשתמש בקדח מים על הכנפיים שלו ואז אקווה ג'ט!"
-
ירין
"מדיצ'ם, השתמש בהתקפה מהירה!" אומר הלוחם. מדיצ'ם במהירות בורח מהחוטים ופוגע בביוטיפליי ואז הדחיפה של ביוטיפליי פוגעת.
נאור
אתה יודע מה הבעיה עם הסיומת 'בכל העצמה'? אם הם משתמשים בכל העצמה שלהם במכה הזאת, מה ישאר להם לשאר הקרב?
--
סנורנט נושך את סידוט והוא נפגע. סידוט משתמש בגלגול ופוגע בסנורנט.
תמיר
אקדח המים פוגע בדנספרס. דנספרס משתמש במרדף ופוגע בפוליוואג. פוליוואג משתמש באקווה ג'ט ופוגע בדנספרס.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Nov 19 2009, 09:27 PM
[b] ירין
"מדיצ'ם, השתמש בהתקפה מהירה!" אומר הלוחם. מדיצ'ם במהירות בורח מהחוטים ופוגע בביוטיפליי ואז הדחיפה של ביוטיפליי פוגעת.
[/b][/quote]
"עכשיו דחיפה חזקה ואז רוח כסופה ותפתיע אותו בכדור אנרגיה!" אני אומר
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Nov 19 2009, 10:27 PM
[b] תמיר
אקדח המים פוגע בדנספרס. דנספרס משתמש במרדף ופוגע בפוליוואג. פוליוואג משתמש באקווה ג'ט ופוגע בדנספרס. [/b][/quote]
"תשתמש בדחיפה,ואז תקפץ באוויר ותתקוף אותו באקווה ג'ט כדי שיתרסק לאדמה!"
-
ירין
ביוטיפליי פוגע עם הדחיפה במדיצ'ם.
"מדיצ'ם, השתמש באגרוף עדין!" אומר הלוחם. מדיצ'ם קופץ ונותן כ5 אגרופים מהירים לביוטיפליי. ביוטיפליי משתמש ברוח כסופה ופוגע, אבל מחטיא את כדור האנרגיה.
תמיר
דנספרס מתחמק מהדחיפה ומשתמש בגלגול ופוגע. אחר כך פוליוואג קופץ למעלה ומשתמש באקווה ג'ט ופוגע בדנספרס. דנספרס מתחיל להתעייף.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Nov 21 2009, 01:16 PM
[b] ירין
ביוטיפליי פוגע עם הדחיפה במדיצ'ם.
"מדיצ'ם, השתמש באגרוף עדין!" אומר הלוחם. מדיצ'ם קופץ ונותן כ5 אגרופים מהירים לביוטיפליי. ביוטיפליי משתמש ברוח כסופה ופוגע, אבל מחטיא את כדור האנרגיה.
[/b][/quote]
"תנסה ליצור סופה ממש חזקה עם הכנפיים שלך ואז אבקת שיתוק ותקשור לו את הרגליים עם חוט(שכחתי תשם..) ואז דחיפה!" אני אומר
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Nov 21 2009, 02:16 PM
[b] תמיר
דנספרס מתחמק מהדחיפה ומשתמש בגלגול ופוגע. אחר כך פוליוואג קופץ למעלה ומשתמש באקווה ג'ט ופוגע בדנספרס. דנספרס מתחיל להתעייף. [/b][/quote]
"עכשיו,תשתמש באקדח מים מהאויר כדי לשתק אותו לתוך האדמה!"
-
סליחה שלא הגבתי כל כך הרבה לאחרונה.
ירין
"מדיצ'ם השתמש בקרב צמוד!" אומר הלוחם. מדיצ'ם נאבק ברוח, הוא אמנם נושם קצת אבקת שיתוק, אבל הוא נלחם ופוגע בביוטיפליי. אחר כך החוט תופס את מדיצ'ם ומהאבקת שיתוק הוא נופל, אבל הוא קם חזרה. מדיצ'ם נראה קצת עייף.
תמיר
אקדח המים דוחף את דנספרס לאדמה אבל לבסוף הוא מצליח לברוח מאקדח המים, והוא משתמש במרדף ופוגע בפוליוואג.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Nov 26 2009, 10:15 PM
[b] תמיר
אקדח המים דוחף את דנספרס לאדמה אבל לבסוף הוא מצליח לברוח מאקדח המים, והוא משתמש במרדף ופוגע בפוליוואג. [/b][/quote]
"פוליאג,אקווה ג'ט ואעז דחיפה ואקדח מים!"
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Nov 19 2009, 09:27 PM
[b]
נאור
אתה יודע מה הבעיה עם הסיומת 'בכל העצמה'? אם הם משתמשים בכל העצמה שלהם במכה הזאת, מה ישאר להם לשאר הקרב?
--
סנורנט נושך את סידוט והוא נפגע. סידוט משתמש בגלגול ופוגע בסנורנט.
[/b][/quote]
נשיכת קרח,שיוציא אותה כמה שיותר חזק והוא עומד להתעלף הסידוט הזה לא?זה מה שהבנתי,בגלל זה אמרתי בכל הכוח כדי לסיים את זה עכשיו..
~~~
"סנוראנט תשתמש בניב קרח שוב,תנסה להוציא שוב המון קור וכשהוא יפגע מזה תחסל אותו עם דחיפה!!!!"