-
[quote][i]Originally posted by momo3[/i]@Aug 9 2009, 05:35 PM
[b] [color=blue][u][i][b]!!!ThE sTrOnGeSt PoK[/b][/i][/u][/color]
"יש שני שומרים בכניסה צריך להשיח את דעתם ואז להכנס, אבל אין לי רעיון" אמר רודי [/b][/quote]
"אין בעיה" אני עונה לא בחיוך "סטריפן, צא!" אני אומר וזורק את הפוקדור של סטריפן "סטריפן בוא אני צריך שנתחבא קרוב לשומרים ותשלח עליהם בועות, אחרי זה נחליף מקום ונפגע בהם שוב, אני די בטוח שזה יסיח את דעתם, מה דעתך רודי?"
-
[b] [color=blue][u][b][i]Ducky[/i][/b][/u][/color]
אתה מתקרב אל לייטקיוו במהירות, לפתע הוא מתעלף ויוצאים ממנו ניצוצות של חשמל.
[/b][/quote]
"לעזאזל!" אני צועק ומחזיר אותו מהר אל הכדור, מנסה לרוץ אל מרכז הפוקימונים הכי מהר שאפשר.
-
[color=blue][i][b]!!!ThE sTrOnGeSt PoK[/b][/i][/color]
"יש לי רעיון אני אוציא את פליפר הוא יתוקף בסופה ואז אתם תיכנסו במהירות אל המפקדה טוב?" שאל רודי.
[color=blue][u][i][b]Ducky[/b][/i][/u][/color]
אתה מגיע אל מרכז הפוקימונים אתה מראה לאחות ג'וי מה קרה ללייטקיוו, לפתע היא צועקת " צ'אנסי תפני מיד מיטה בחדר טיפול נימרץ יש לפוקימון דופק נמוך." אמרה האחות ג'וי ולקחה את לייטקיוו אל חדר טיפול נימרץ.
אתה רצתה אחריה במהירות והתיישבתה ליד החדר וחיכתה לתוצאות, לפתע הפוקדור של טוטודייל ניפתח.
טוטודייל הביט עליך הוא ניסה לשמח אותך.
-
[quote][i]Originally posted by momo3[/i]@Aug 9 2009, 05:52 PM
[b]
אתה מגיע אל מרכז הפוקימונים אתה מראה לאחות ג'וי מה קרה ללייטקיוו, לפתע היא צועקת " צ'אנסי תפני מיד מיטה בחדר טיפול נימרץ יש לפוקימון דופק נמוך." אמרה האחות ג'וי ולקחה את לייטקיוו אל חדר טיפול נימרץ.
אתה רצתה אחריה במהירות והתיישבתה ליד החדר וחיכתה לתוצאות, לפתע הפוקדור של טוטודייל ניפתח.
טוטודייל הביט עליך הוא ניסה לשמח אותך. [/b][/quote]
"היי טוטודייל" אני אומר ומסמן לו לשבת עלי.
"אל תדאג, הכל יהיה בסדר" אני אומר לו בלחש, מקווה באמת שככה יהיה.
"בוא נמשיך לחכות לתוצאות" אני מציע וממשיך לשבת באותו המקום.
-
[quote][i]Originally posted by momo3[/i]@Aug 9 2009, 05:52 PM
[b] [color=blue][i][b]!!!ThE sTrOnGeSt PoK[/b][/i][/color]
"יש לי רעיון אני אוציא את פליפר הוא יתוקף בסופה ואז אתם תיכנסו במהירות אל המפקדה טוב?" שאל רודי. [/b][/quote]
"אהה, טוב" אני אומר ואז מוסיף "מה הרעיון שלי לא היה טוב?"
-
[b]
[color=blue][u][i][b]Loveless[/b][/i][/u][/color]
אורסרינג מחוסל, לפתע אתה רואה סטאליקס אחד שמביט עליך וצוחק, כניראה שהוא פגע באורסרינג.
[/b][/quote]
"בשביל מה עשית את זה?!" אני צועק על סטיליקס ומחזיר את אורסרינג. אני הולך משם ומנסה למצוא מרכז לרפא את הוט הוט ואת אורסרינג >>
-
לפתע האור של חדר כבה, ויוצאת ממנו האחות ג'וי היא ניראת עצובה מאוד, "תקשיב קשה לי להגיד את זה אבל לייטקיוו חולה במחלה קשה מאוד, הוא חולה בא הרבה זמן על פי מה שראיתי, הוא לא שולט בכמות החשמל שיוצאת מהגוף שלו וזה יכול להרוג אותו, הוא יצטרך לנוח כאן כמה ימים, אחר כך ניראה מה נעשה, קרב אחד והוא יכול למות אז צריך לשמור עליו" אמרה האחות ג'וי.
[color=blue][u][i][b]!!!ThE sTrOnGeSt PoK[/b][/i][/u][/color]
"הוא היה טוב אבל אני מעדיף שאתה תכנס למפקדה" אמר רודי והוציא את פליפר שלו, "פליפר תוקף בסופה!" אמר רודי, פליפר תקף בסופה והעיף את שני השומרים, "קדימה כנס למפקדה לפני שיתפסו אותך." אמר רודי.
אתה רואה שהאזור הוא מן מדבר ואתה בכלל לא זוכר מאיפה באתה למדבר, לפתע סטליקס תוקף את האדמה בזנב ברזל ומשפריץ עליך חול, הוא מתחיל לצחוק שוב.
-
[quote][i]Originally posted by momo3[/i]@Aug 9 2009, 06:04 PM
[b]
אתה רואה שהאזור הוא מן מדבר ואתה בכלל לא זוכר מאיפה באתה למדבר, לפתע סטליקס תוקף את האדמה בזנב ברזל ומשפריץ עליך חול, הוא מתחיל לצחוק שוב. [/b][/quote]
"נו באמת" אני אומר בזעם "צא סטירפין תשתמש במערבולת בכל הכוח!" אני אומר לו בזעם.
-
[b] [color=blue][u][i][b]Ducky[/b][/i][/u][/color]
לפתע האור של חדר כבה, ויוצאת ממנו האחות ג'וי היא ניראת עצובה מאוד, "תקשיב קשה לי להגיד את זה אבל לייטקיוו חולה במחלה קשה מאוד, הוא חולה בא הרבה זמן על פי מה שראיתי, הוא לא שולט בכמות החשמל שיוצאת מהגוף שלו וזה יכול להרוג אותו, הוא יצטרך לנוח כאן כמה ימים, אחר כך ניראה מה נעשה, קרב אחד והוא יכול למות אז צריך לשמור עליו" אמרה האחות ג'וי.
[/b][/quote]
"הוא יכול להבריא ממנה, נכון?" אני שואל את האחות ג'וי ומנסה לעצור את החנק שאני מרגיש בגרון שלי, ולא להתחיל לבכות.
-
[b] [color=blue][u][i][b]!!!ThE sTrOnGeSt PoK[/b][/i][/u][/color]
"הוא היה טוב אבל אני מעדיף שאתה תכנס למפקדה" אמר רודי והוציא את פליפר שלו, "פליפר תוקף בסופה!" אמר רודי, פליפר תקף בסופה והעיף את שני השומרים, "קדימה כנס למפקדה לפני שיתפסו אותך." אמר רודי. [/b][/quote]
אני רץ בשיא המהירות לדלת ותוך כדי זה מכניס את סטריפן לפוקדור ונכנס למפקדה
-
[quote][i]Originally posted by momo3[/i]@Aug 9 2009, 12:06 PM
[b] [color=blue][u][i][b]Harry Poter[/b][/i][/u][/color]
אתה רץ אל תוך היער אל המקום ממנו שמעתה את הצרחה, לפתע אתה רואה שני ילדים שכלואים בקורים של אריאדוסים עצבניים במיוחד שמתקרבים עליך במהירות.
[img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr032.png[/img][img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr034.png[/img][img]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/c/c1/Spr_4d_168.png[/img]
[/b][/quote]
"פייר צא! גחלת לכיוון האריאדוסים הללו!" אני קורא במהרה ומשחרר אותו החוצה.
-
[quote][i]Originally posted by momo3[/i]@Aug 9 2009, 11:06 AM
[b] [color=blue][u][i][b]smog[/b][/i][/u][/color]
אתה מחפש את המפתיח ואתה רואה שיש מלא מפתחות שדבוקים לתקרע, לפתע אתה ראה שהמנעול בצבע אדום וגם לכל מפתח יש צבע, אתה מחפש צבע אדום ומוצא אותו, הוא תקוע באמצע התיקרע. [/b][/quote]
אני מוציא את באנירי ושואל אותה אם היא יכולה לקפוץ עליו
-
[quote][i]Originally posted by momo3[/i]@Aug 9 2009, 12:15 PM
[b] [color=blue][u][b]FFire-Blaze[/b][/u][/color]
קיובון תוקף באלת עצם שוב אבל ווילמר חומק ותוקף במכת גוף שפוגעת חזק בקיובון. [/b][/quote]
"קיובון, בומרנג שוב" אומר לקיובון
-
[u][color=blue][i][b]Loveless[/b][/i][/color][/u]
סטריפין יוצא מהפוקדור ותוקף במערבולת אבל סטליקס תוקף בחפירה ונעלם בתוך האדמה.
לפתע הוא יוצא צאזור אחד ותוקף בזנב ברזל ומעיף אותו מן הר של חול והוא נטקע בתוכו.
"הוא יכול אבל זה יקח זמן הוא ישאר פה כמה זמן, אסור לו להלחם אחרת הוא יהרוג את עצמו." אמרה האחות ג'וי.
אתה מביט מן החלון ורואה שכבר זריחה, חלפו כמעט 12 שעות, עוד כמה שעות יש לך קרב בתחרות.
[color=blue][u][i][b]!!!ThE sTrOnGeSt PoK[/b][/i][/u][/color]
אתה ניכנס למפקדה במהירות, היא דיי שקטה, לפתע אתה שומע רעש של משהו שמתקרב עליך, לפתע אתה רואה דלת של חדר פתוח.
[color=blue][u][i][b]Harry Poter[/b][/i][/u][/color]
אקספסקיו תוקף בגחלת ומחסל את אחד מהאריאדוסים, אבל האריאדוסים האחרים תוקפים את אקספסקיו ביריית חוט ותופסים אותו מהרגליים ומפילים אותו הם מתחילים למשוך אותו לכיוונם.
[color=blue][u][i][b]smog[/b][/i][/u][/color]
באנירי קופצת לתיקרה היא מנסה לפוס את המפתיח אבל לפתע היא נידבקת לתיקרה כניראה שיש מן דבק על התיקרה, באנירי תופסת את המפתח ומצליחה לשחרר אותו מהדבק וזורקת אותו עליך, אבל היא עדיין דבוקה לתיקרה.
[color=blue][u][i][b]FFire-Blaze [/b][/i][/u][/color]
קיובון תוקף שוב באלת עצם אבל הפעם ווילמר חומק הוא תוקף באקדח מים ומעיף את קיובון מהספינה, קיובון לא מצליח לשחות.
-
[quote][i]Originally posted by momo3[/i]@Aug 10 2009, 11:21 PM
[b] [color=blue][u][i][b]Ducky[/b][/i][/u][/color]
"הוא יכול אבל זה יקח זמן הוא ישאר פה כמה זמן, אסור לו להלחם אחרת הוא יהרוג את עצמו." אמרה האחות ג'וי.
אתה מביט מן החלון ורואה שכבר זריחה, חלפו כמעט 12 שעות, עוד כמה שעות יש לך קרב בתחרות.
[/b][/quote]
"טוב, תודה" אני אומר לה ומסתכל על טוטודייל.
"כנראה שנצטרך להלחם בלי לייט לעכשיו" אני אומר לו ומתחיל ללכת אל כיוון התחרות.