-
תמיר
אש (עם קמץ/פתח מה זה שלא יהיה כמובן)
--
פוליוואג פוגע בדנספרס עם האקווה ג'ט ודוחף אותו. דנספרס משתמש במתקפת זעם ופוגע בדנספרס. אקדח המים פוגע בדנספרס. דנספרס נראה כבר די עייף.
נאור
קבוצה חדשה ומשונה.
אבל הכח של פוקימון שייך לשני קטוגוריות, כח שהוא משתמש בו לקרב, וכח שהוא משתמש בו לצורך שמירה על החיים. ברור שהכח שני גדול לאין ערוך מהראשון, אז להשתמש בכל כח הקרב של פוקימון יביא אותו לעמדה נחותה ביחס לשני.
--
סנורנט פוגע בסידוט שנראה מאוד מותש. הוא משתמש בדחיפה אבל מחטיא, ואז נפגע מהדחיפה של סנורנט. (אל תחכה שהפוקימון יקרוס ויתחיל לפרכס, אפשר לזרוק עליו גם כשהוא עייף, הוא מותש)
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Nov 30 2009, 10:12 PM
[b] תמיר
אש (עם קמץ/פתח מה זה שלא יהיה כמובן)
--
פוליוואג פוגע בדנספרס עם האקווה ג'ט ודוחף אותו. דנספרס משתמש במתקפת זעם ופוגע בדנספרס. אקדח המים פוגע בדנספרס. דנספרס נראה כבר די עייף. [/b][/quote]
מה?מה הקשר?
--
אני מחפש פוקכדור בסביבתי(תזכור את ההבטחה שלך להביא לי פוכדור)ובינתים אומר לפוליאג:"תעסיק אותו עם אקווה ג'ט, אבל תזהר לא לפגוע בו יותר מידי!"
-
תמיר
אתה! אתה בקבוצת אש!
--
פוליוואג מרחף (או דבר שקול) עם אקווה ג'ט, ואז אתה שומע מהכביש רמקול שאומר
"חנות ניידת, חנות ניידת! מצרכים לפוקימונים, עצירה בעוד 50 מטר". אתה מעריך שהמכונית תעצור די ליד איפה שאתה.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Dec 4 2009, 09:37 PM
[b] תמיר
אתה! אתה בקבוצת אש!
--
פוליוואג מרחף (או דבר שקול) עם אקווה ג'ט, ואז אתה שומע מהכביש רמקול שאומר
"חנות ניידת, חנות ניידת! מצרכים לפוקימונים, עצירה בעוד 50 מטר". אתה מעריך שהמכונית תעצור די ליד איפה שאתה. [/b][/quote]
שמתי לב...
---
"יופי,בוא נמשוך אותו עד שהחנות הניידת תגיע לכאן!"אני אומר לפוליאג"דחיפה,ותשמור שלא יברח יותר מידי מהמקום!"
-
תמיר
דנספרס נראה מותש מאוד והוא לא נאבק בפוליוואג, ואתם מגיעים לנקודה שבה החנות עצרה. "אפשר לעזור לך?" שאול המוכר שמביט בפוליוואג שומר על דנספרס בתמיהה קלה.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Nov 30 2009, 09:12 PM
[b]
נאור
קבוצה חדשה ומשונה.
אבל הכח של פוקימון שייך לשני קטוגוריות, כח שהוא משתמש בו לקרב, וכח שהוא משתמש בו לצורך שמירה על החיים. ברור שהכח שני גדול לאין ערוך מהראשון, אז להשתמש בכל כח הקרב של פוקימון יביא אותו לעמדה נחותה ביחס לשני.
--
סנורנט פוגע בסידוט שנראה מאוד מותש. הוא משתמש בדחיפה אבל מחטיא, ואז נפגע מהדחיפה של סנורנט. (אל תחכה שהפוקימון יקרוס ויתחיל לפרכס, אפשר לזרוק עליו גם כשהוא עייף, הוא מותש) [/b][/quote]
אני לא ממש רוצה סידוט אבל בסדר,אפשר לשמור אותו באיזה מקום גם נכון?
~~~
"פוקדור צא" אומר ואזרוק פוקדור אל סידוט.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Dec 5 2009, 11:02 PM
[b] תמיר
דנספרס נראה מותש מאוד והוא לא נאבק בפוליוואג, ואתם מגיעים לנקודה שבה החנות עצרה. "אפשר לעזור לך?" שאול המוכר שמביט בפוליוואג שומר על דנספרס בתמיהה קלה. [/b][/quote]
"פוקדור עכשיו"
"בבקשה?" אני מוסיף במהירות,לא שוכח להיות מנומס
-
נאור
כמובן, תמיד ניתן לאכסן פוקימונים.
--
סידוט נכנס לפוכדור והוא מסתובב קצת, ולבסוף הפוכדור נעצר. לכדת סידוט. יעודכן מיד.
תמיר
"אוקיי, רק אחד? כמה מאכזב" הוא יאמר וייתן לך את הפוכדור. שילמת לו. יעודכן מיד.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Dec 6 2009, 03:31 PM
[b] נאור
כמובן, תמיד ניתן לאכסן פוקימונים.
--
סידוט נכנס לפוכדור והוא מסתובב קצת, ולבסוף הפוכדור נעצר. לכדת סידוט. יעודכן מיד.
[/b][/quote]
אצעוד לי לכיוון העיר הבאה.
-
נאור
עכשיו, אני לא יודע אם זה היה רק בגלל חוסר הפעילות שלי, אבל נראה לי שהקרב עם סידוט היה דיי ארוך. לקחים הפוקו. כשמגיבים פעם ב8080480809 שנה לא מורחים קרבות!
--
אתה ממשיך בדרך למרוול ואתה רואה ליד איזה עץ ספירו.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Dec 11 2009, 08:55 PM
[b] נאור
עכשיו, אני לא יודע אם זה היה רק בגלל חוסר הפעילות שלי, אבל נראה לי שהקרב עם סידוט היה דיי ארוך. לקחים הפוקו. כשמגיבים פעם ב8080480809 שנה לא מורחים קרבות!
--
אתה ממשיך בדרך למרוול ואתה רואה ליד איזה עץ ספירו. [/b][/quote]
אתעלם ממנו ואמשיך.
-
נאור
אתה ממשיך עוד קצת, ואתה רואה על עץ שני מנקים נאבקים זה בזה. כלל ידוע הוא, שעל מנת לשרוד, פוקימונים ינטשו את חבריהם כדי לברוח.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Dec 11 2009, 09:31 PM
[b] נאור
אתה ממשיך עוד קצת, ואתה רואה על עץ שני מנקים נאבקים זה בזה. כלל ידוע הוא, שעל מנת לשרוד, פוקימונים ינטשו את חבריהם כדי לברוח. [/b][/quote]
אחכה שאחד מהם ינצח,וההוא שיפסיד אני אזרוק עליו פוקדור.
-
נאור
תכנית מצויינת ובאמת שהייתי נותן לה לעבוד, אבל אני לא רוצה שתדלג מעיר לעיר כמעט בלי קרבות!
--
אתה ממתין, והמנקים נאבקים, ואז הם תופסים זה את זה, והם מאבדים שיווי משקל, ושניהם נופלים עליך, ואז הם מבחינים בך. הם קצת מבוהלים עכשיו, אז הם עדיין לא בורחים.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Dec 11 2009, 09:56 PM
[b] נאור
תכנית מצויינת ובאמת שהייתי נותן לה לעבוד, אבל אני לא רוצה שתדלג מעיר לעיר כמעט בלי קרבות!
--
אתה ממתין, והמנקים נאבקים, ואז הם תופסים זה את זה, והם מאבדים שיווי משקל, ושניהם נופלים עליך, ואז הם מבחינים בך. הם קצת מבוהלים עכשיו, אז הם עדיין לא בורחים. [/b][/quote]
חח ככה גם אני עושה לשחקנים במשחק שלי XD
~~~
אזוז אחורה ואתן להם לסיים את הקרב שלהם.
בנתיים אוציא את סידוט.
"שלום סידוט,אני המאמן החדש שלך,תסתכל טוב טוב על הקרב שלהם כי כשהם יסיימו אנחנו נלחם נגד החזק בינהם" אומר לו וקח אעשה,אחכה שאחד מהם ינצח כדאי שאוכל להביס את החזק שבינהם בקרב.