-
[COLOR=darkorange][B][I][U]ניב-[/U][/I][/B][/COLOR]
[COLOR=darkorange][B]וורטולטול מגיב בפזיזות ומיסדריווס מוכן לרגע[/B][/COLOR]
[COLOR=darkorange][B]הוא מתחמק ומשתמש בצל לילה .[/B][/COLOR]
[B][COLOR=#ff8c00][/COLOR][/B]
[B][COLOR=#ff8c00][/COLOR][/B]
[COLOR=darkred][B][I][U]יואב-[/U][/I][/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]גרווליט מתמקד והוא לומד 2 מתקפות חדשות .[/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]אחד מהמתקפות היא חפירה והשנייה היא גלגל להבה .[/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]גרווליט מתקיף בגחלת ודאסקלופס לא מתייאש ,הנשיכה לא פועלת.[/B][/COLOR]
"אוקיי עכשיו גרולייט תשתמש בחפירה וכשתיהיה מוכן תצא מהאדמה ותשתמש בגלגל להבה בכל הכוח "
-
[quote=ErWiN;606863][COLOR=blue][B][I][U]תמיר-[/U][/I][/B][/COLOR]
[COLOR=blue][B]קומבאסקן משתמש במסך עשן מהיר אבל מאנצ'לקס מצליח לפגוע עם האגרוף וקומבאסקן מוחלש .מסך העשן מערפל את האזור ושניהם לא רואים כלום ,קומבאסקן שולח גחלת מהירה ומאנצ'לקס נפגע.[/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B].[/B][/COLOR][/quote]
"קומבאסקין, אתה בסדר??" אני שואל מעט בדאגה "בסדר קומבאסקין, השתמש בצוות כפול וקפוץ במהירות מעץ לעץ כדי לבלבל אותו! לאחר מכן, מתקפה מהירה!" אני מצווה עליו.
-
[QUOTE=ErWiN;606863][COLOR=dimgray][B][I][U]סטיב-[/U][/I][/B][/COLOR]
[COLOR=dimgray][B]מגבי מתחיל להשתמש בחוכמה והוא מתחיל עם גחלת ,נוקטאול פונה שמאלה בתעופה שלו ומתחמק בקלות ,אך הוא לא מתחמק מהטפת רעל שגורמת לו להיות מורעל .מגבי לומד שני מתקפות ,מסך עשן ומתקפת פתע.[/B][/COLOR]
[B][COLOR=#696969][/COLOR][/B]
[/QUOTE]
"כל הכבוד !" אצעק לעברו
"עכשיו השתמש במתקפת פתע ואז שוב בגחלת מגבי "
-
[COLOR=dimgray][B][I][U]סטיב-[/U][/I][/B][/COLOR]
[COLOR=dimgray][B]מגבי משתמש במתקפת פתע ,שהשימוש בה לפעמים עובד אך לפעמים הוא לא עובד .הפעם הוא עובד ומצליח לפגוע במדויק בנוקטואל המעופף לו בגג המכון ,לאחר מכן בגחלת שפוגעת בכנפו הימנית של נוקטאול ומצליחה להוציא אותו מאיזון מוחלט ."נוקטאול קדימה! " צועק פאניין וחושב על מהלך [/B][/COLOR]
[COLOR=dimgray][B]"השתמש בתעתוע ואז במכת כנף " אומר פאניין .[/B][/COLOR]
[B][COLOR=blue][I][U]תמיר-[/U][/I][/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]קומאבסקן בסדר אך הוא פצוע מעט ,הוא קופץ על העצים ומשתמש בצוות כפול ומתקפה מהירה חזקה שמפילה את מאנצ'לקס על הרצפה .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#696969][COLOR=blue]מאנצ'לקס לא תוקף בשלב זה[/COLOR] .[/COLOR][/B]
[COLOR=darkred][B]גרווליט חופר בור ומתחבא תחת האדמה ,דאסקלופס לא מצליח להתחמק והוא מקבל את גלגל הלהבה בהפתעה גמורה ,הוא מחוסל ![/B][/COLOR]
[COLOR=darkorange][B]אתה נכנס אל מרכז הפוקימונים ,אתה מבחין שיש שם המון אנשים ,גם בגלל תיירים שבאים לבקר ביער אטרנה ,גם בגלל מאמנים שרוצים להילחם במכון וגם בגלל פסטיבל הריינג'ר של המעופפים שמתקיים מחר .[/B][/COLOR]
[COLOR=darkorange][B]האחות ג'וי פונה אלייך בעליזות ושואלת אותך "במה אוכל לעזור?"[/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B][I][U]שלומי-[/U][/I][/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]אתה מחפש אחר פוקימונים לאימון כאשר אתה וג'קי הולכים דיי מהר ביער [/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]אתה לא רואה כלום [/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]אבל אתה שומע רעש שנובע מהשיחים הקרובים ,משהו מוזר.[/B][/COLOR]
-
[COLOR=darkred][B]גרווליט חופר בור ומתחבא תחת האדמה ,דאסקלופס לא מצליח להתחמק והוא מקבל את גלגל הלהבה בהפתעה גמורה ,הוא מחוסל ![/B][/COLOR]
"יופי עכשיו אוכל לפתח את הגרוולייט שלי" אני אומר והולך אליו לקבל את האבן
-
[COLOR=darkred][B]אתה הולך אל הסוחר והוא אומר לך "יפה מאוד הצלחת לנצח אותי " אומר לך ומגיש לך מין מגבת כזאת שמגולגל בתוכה משהו והוא נעלם.[/B][/COLOR]
-
[quote=ErWiN;608492]
[COLOR=darkorange][B]אתה נכנס אל מרכז הפוקימונים ,אתה מבחין שיש שם המון אנשים ,גם בגלל תיירים שבאים לבקר ביער אטרנה ,גם בגלל מאמנים שרוצים להילחם במכון וגם בגלל פסטיבל הריינג'ר של המעופפים שמתקיים מחר .[/B][/COLOR]
[COLOR=darkorange][B]האחות ג'וי פונה אלייך בעליזות ושואלת אותך "במה אוכל לעזור?"[/B][/COLOR]
[/quote]
"לרפא את הפוקימונים שלי כמובן" אני משיב לה והולך לשבת באחד המקומות הפנויים.
לאחר מכן אני פונה אל לוקסיו - "נו, מה אתה אומר עלינו עד עכשיו?" אני שואל אותו בחיוך, מחכה לתשובה.
-
[quote=ErWiN;608492]
[COLOR=purple][B]אתה מחפש אחר פוקימונים לאימון כאשר אתה וג'קי הולכים דיי מהר ביער [/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]אתה לא רואה כלום [/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]אבל אתה שומע רעש שנובע מהשיחים הקרובים ,משהו מוזר.[/B][/COLOR][/quote]
"ג'קי שמעתי משהו משם בוא נבדוק" אומר לו ואתחיל ללכת לשיחים ולראות מה יש שם
-
[QUOTE=ErWiN;608492][COLOR=dimgray][B][I][U]סטיב-[/U][/I][/B][/COLOR]
[COLOR=dimgray][B]מגבי משתמש במתקפת פתע ,שהשימוש בה לפעמים עובד אך לפעמים הוא לא עובד .הפעם הוא עובד ומצליח לפגוע במדויק בנוקטואל המעופף לו בגג המכון ,לאחר מכן בגחלת שפוגעת בכנפו הימנית של נוקטאול ומצליחה להוציא אותו מאיזון מוחלט ."נוקטאול קדימה! " צועק פאניין וחושב על מהלך [/B][/COLOR]
[COLOR=dimgray][B]"השתמש בתעתוע ואז במכת כנף " אומר פאניין .[/B][/COLOR]
"מגבי ! רוץ במעגלים והשתמש בגחלת תוך כדי לכיוון נוקטאול , הזהור מהתעתוע שהוא עלול לעשות לך
וברגע שהוא קרב אליך עם מכת הכנף קפוץ עליו והיתפס בגבו !"
-
[quote=ErWiN;608492]
[B][COLOR=blue][I][U]תמיר-[/U][/I][/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]קומאבסקן בסדר אך הוא פצוע מעט ,הוא קופץ על העצים ומשתמש בצוות כפול ומתקפה מהירה חזקה שמפילה את מאנצ'לקס על הרצפה .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#696969][COLOR=blue]מאנצ'לקס לא תוקף בשלב זה[/COLOR] .[/COLOR][/B][/quote]
"עכשיו זו ההדמנות שלך. קפוץ לעברו במהירות מלמעלה, ורכז שוב את האנרגיה שלך סביב כף ידך! ואז תנסה לפגוע עם היד במאנצל'קס!" אני מצווה עליו.
-
[QUOTE=ErWiN;608553][COLOR=darkred][B][I][U]יואב-[/U][/I][/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]אתה הולך אל הסוחר והוא אומר לך "יפה מאוד הצלחת לנצח אותי " אומר לך ומגיש לך מין מגבת כזאת שמגולגל בתוכה משהו והוא נעלם.[/B][/COLOR][/QUOTE]
"יופי קדימה גרוולייט זה מגיע זה קח" אני אומר לו ונותן לו את האבן
-
[COLOR=darkred][B]אתה מציג את האבן לגרווליט ואפילו מתגאה בו האבן מלטפת את עורו של גרווליט והוא מתחיל לזהור ,ההתפארות של ההתפתחות שונה מכל התפתחות אחרת ,הזוהר הוא כתום -אדום ואתה רואה בעצם שהגודל שלו משתנה לגמרי! אתה רואה שמכלבון קטן הוא הופך להיות אחד גדול עם רעמה ענקית והוא נראה חזק מאוד! עכשיו הוא ארקניין![/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B][IMG]http://i42.tinypic.com/k3vp92.png[/IMG][/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][/COLOR]
[COLOR=blue][B][I][U]תמיר-[/U][/I][/B][/COLOR]
[COLOR=blue][B]לא נתת לו מתקפה .קומבאסקן עושה את מה שאתה אומר לו [/B][/COLOR]
[COLOR=blue][B]הוא קופץ במהירות למעלה ומזנק בטיל לאחר מכן הוא נותן מכה עם ידו למנאצ'לקס שלא גורמת שום נזק.[/B][/COLOR]
[COLOR=dimgray][B][I][U]סטיב-[/U][/I][/B][/COLOR]
[COLOR=dimgray][B]הקרב עם נוקטאול נמשך והקרב מגיע למצב כזה ,[/B][/COLOR]
[COLOR=dimgray][B]התעתוע של נוקטול מצליח לפגוע במגבי ולגרום לו סחרחורת קלה לאחר מכן מכת הכנף פוגעת בול במגבי ומעיפה אותו חזק על הקיר של המכון ,אך מגבי מתעשת ויוצא למתקפה ![/B][/COLOR]
[COLOR=dimgray][B]הוא יוצא ומתחיל לרוץ עם גודלו הקטן והמהירות שלו ולהתקיף בגחלת ,נוקטאול אשר פצוע בכנפו הימנית מאבד את שיווי המשקל ונופל על הרצפה[/B][/COLOR]
[COLOR=dimgray][B]הוא לא תוקף והוא נפגע מהגחלת! " נוקטאול אוי לא! תקום מהר!" אומר פאניין[/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]אתה וג'קי הולכים לשם לראות מה קורה שם ואתם רואים שיש עצים ענקיים עם פרי בננה[/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]ואתם מזהים בעצם שזה לא עץ אלא ![/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B][IMG]http://i43.tinypic.com/o5th69.png[/IMG][/B][/COLOR]
[COLOR=darkorange][B]אתה מרפא את הפוקימונים שלך והם בטיפול אצל האחות[/B][/COLOR]
[COLOR=darkorange][B]ביינתים לוקסיו מביט בך ואתה שואל אותו שאלה הוא מהנהן לך עם ראשו ונותן חיוך של פוקימון קשוח![/B][/COLOR]
[COLOR=darkorange][B]ניגש אליך ילד ואומר לך "וואו איזה לוקסיו מדהים! יש מצב אתה נותן לי אותו או מחליף אותו איתי ?" שואל אותך ולוקסיו מביט בך במבט בוחן[/B][/COLOR]
-
[QUOTE=ErWiN;608754][COLOR=darkred][B][I][U]יואב-[/U][/I][/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]אתה מציג את האבן לגרווליט ואפילו מתגאה בו האבן מלטפת את עורו של גרווליט והוא מתחיל לזהור ,ההתפארות של ההתפתחות שונה מכל התפתחות אחרת ,הזוהר הוא כתום -אדום ואתה רואה בעצם שהגודל שלו משתנה לגמרי! אתה רואה שמכלבון קטן הוא הופך להיות אחד גדול עם רעמה ענקית והוא נראה חזק מאוד! עכשיו הוא ארקניין![/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B][IMG]http://i42.tinypic.com/k3vp92.png[/IMG][/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][/COLOR]
"וואי אתה ניראה ממש חזקק" אני אומר בהתרגשות
"עכשיו הגיע הזמן לאמן ולפתח את הארון שלי הוא בינתיים הכי חלש אצלי" אני אומר ויוצא החוצה לחפש מאמנים
-
[quote=ErWiN;608754]
[COLOR=darkorange][B]אתה מרפא את הפוקימונים שלך והם בטיפול אצל האחות[/B][/COLOR]
[COLOR=darkorange][B]ביינתים לוקסיו מביט בך ואתה שואל אותו שאלה הוא מהנהן לך עם ראשו ונותן חיוך של פוקימון קשוח![/B][/COLOR]
[COLOR=darkorange][B]ניגש אליך ילד ואומר לך "וואו איזה לוקסיו מדהים! יש מצב אתה נותן לי אותו או מחליף אותו איתי ?" שואל אותך ולוקסיו מביט בך במבט בוחן[/B][/COLOR][/quote]
אני מחייך אל הילד בסליחה, "מצטער ילדון, אבל אני לא חושב שלוקסיו יוכל לסבול עוד נטישה, ולא רק זאת, הוא עדיין לא בטוח שהוא רוצה להצטרף אליי" אני משיב לילד.
"אך אם אתה רוצה אני מוכן להביא לך טאורוס, הם נדירים מאוד אתה יודע, אני מבקש רק כסף, ותו לא" אני אומר לו מקווה שיסכים.
-
[quote=ErWiN;608754][COLOR=blue][B][I][U]תמיר-[/U][/I][/B][/COLOR]
[COLOR=blue][B]לא נתת לו מתקפה .קומבאסקן עושה את מה שאתה אומר לו [/B][/COLOR]
[COLOR=blue][B]הוא קופץ במהירות למעלה ומזנק בטיל לאחר מכן הוא נותן מכה עם ידו למנאצ'לקס שלא גורמת שום נזק.[/B][/COLOR]
[/quote]
אני מנסה לגרום לו ללמוד אגרוף שמיים תוך כדי קרב (Sky Uppercut)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"בסדר קומבאסקין, שלח אליו מטווח אפס גחלת! לאחר מכן, בעיטה כפולה!" אני מצווה עליו.